Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam hepsini okudum ve anladım tatlım hepsini yapabiliim

Aramıza yeniden hoş geldin o zaman canım. Benim adım Ebru, takım kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum, sağlıkçıyım ve şuan karnı burnunda şişko bir hamileyim Birazda sen kendinden bahseder misin? İsmin nedir? Nerde yaşıyorsun? Ne iş yapıyorsun? Şuan ki kilonu ve hedef kilonu da yazabilirsen not almam gerekiyor.

Semaaaaaaaa hoş geldin demek yetmiyor canım benim, yeni gelen arkadaşlara lütfen herkes kendini teker teker tanıtsın

menar mental öğretmeniyim kendi kilom sabah 64.1 di hedef kılom 59 , cocugu da allah kavustursunnnnnnnnnnnnnnn cok memnun oldum ebru hanım

merhaba canım memnun oldum ben sema ankara'da yaşıyorum bi kızım var 2 yaşında ev hanımıyım şimdilik .. Tekrar hoşgeldin aramıza kararla ve azimle birlikte hedef ulaşmak dileği ile...

m.o. Ebru

Yasemin bende İstanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım Muhasebeci olarak özel bir firmada calısıyorum bu ayın 15 ınde 1 yasını doldurac bır cimcimem var sagolsun gelırken bana hediye bol bol yağ getirmiş

evlenırken 63 kıloydum 90 ile doğuma gittim suan 79 um tek basıma dıyete baslıyorum ıkıncı gun bıtırıyorum

bende bu sefer azmettım bır gruba dahıl olup onlarla motıve olmaya karar werdım

Memnun oldum Yasemin'cim. Burda hedef kilosuna ulaşıp mezun olan bir sürü kişi oldu. Bunlardan birtaneside benim. Gerçekten istersen yapamayacağın hiç bir şey yok. Burdaki motivasyonuda para versen bulamazsın o derece. Boyunu ve hedef kilonuda yazabilir misin canım?

YOK PC DEN CANIM NE BİLEYİM OKUDUKÇA TEK TEK CEVAP YAZAYIM BUGÜN bi değişiklik yapayım dedim

boyum 1,65

suan kı kılom 79

hedef kılom 69-70

ve mumkunse azmedım 21.04.2013 te bu kıloya ınmem lazım nasıl olucak bılmıyorum ama

"Ceviz , fındık , brokoli , mantar ve baharatlar kromdan zengindir ve krom insulin hormon dengesini ayarlayarak kan şekerini dengeler, tokluk hissi verir. Öğün öncesi 2 adet ceviz yiyip üzerine büyük bir bardak ılık su için. Yemeğe bol baharatlı , yağsız bir sebze çorba ile başlayın.yemek porsiyonlarınızın ne kadar azaldığını göreceksiniz." Yararlı bir bilgi gibi geldi bana denemekte fayda var.

Son düzenleme:

hoşgeldin yasemincim ben sema ankarada yaşıyorum ev hanımıyım 2 yaşında bir kızım var bende 79 ile başlamıştım canım sabır.... çok güzel bir yer kararlı ve azimli olursan gerisi gelecektir emin ol. benim diyetlerim en fazla 2 haftayı görmüştü 1,5 aya yakın oldu buradayım 2 haftadır izinde sayılırım ama ona rağmen süper devam ediyorum biras hahatsızdım şu an dinlenmedeyim ama kilomu kontrol altında tutarak tabi sabırlı ol burası bana şunu öğretti kısa bir süre ama insan yeterki bir şeyi istesin hiç bir şey hedefe ulaşmasına bahane olamaz birde diyetteyim psikolojisi diye bir şey yok tamamn sağlıklı beslendiğime inanıyorum bunu başarabilirsen vız gelir menülerimi kendi bünyeme canımın isteğine göre sağlıklı tarafından uygulamaya çalışıyorum bi nevi kendimin diyetisyeni oldum meğer bu çok zor değilmiş buna inan birlikte başaracağız tekrar hoşgeldin

YOK PC DEN CANIM NE BİLEYİM OKUDUKÇA TEK TEK CEVAP YAZAYIM BUGÜN bi değişiklik yapayım dedim
Bence ilk mesajını alıntılı yaz daha kolay olur senin için. Yazdığın en son mesajdan itibaren geçmişi okuyorsun zaten. Hem pratik hem daha kolay. Sonrasında zaten karşılıklı sohbete dönüşüyor mecburen cevaplar tek tek yazılıyor.

boyum 1,65

suan kı kılom 79

hedef kılom 69-70

ve mumkunse azmedım 21.04.2013 te bu kıloya ınmem lazım nasıl olucak bılmıyorum ama
Yasemin'cim boyuna göre senin ideal kilonun 55 olması lazım. 70 bence senin için çok fazla. Bence şuan için sana uygun hedef kilo 60. Ben hedef kilonu 60 olarak kaydediyorum. 21 Nisanda tam istediğin kiloda olamasan da mutlaka çok yaklaşırsın, eğer uğraşırsan olmayacak bişey değil. Çünkü daha bir aydan fazla var.

süper kaptan seviyorum şu cevizi yaaa

ebruuuuuuuuuuuuuuuuu pc nin başına oturdum oturalı 2 saat kadar olcak 3. wc ye gidişim suya borçluyum maşallah bana

ya canım oylede o ımkansız gıbı gelıyor bana 55 ve ben aman allahım :26::26::26::26::26:

Canımlaaar az sonra ofisten çıkacağım. Eve gidip yemek yer ardından 30 dakika walk at home yaparım. Yatmadan menümü yazmaya geleceğim. Öpüyorum hepinizi. Yeni gelen fıstıklarla da tanışacağız. Sevgiler.

ozur dıleyerek baslıyorum sozlerıme arkadaslar...
ıse gırdım ınternetım yok sımdı komsumdan gırdım ve ınanın burayı cok ozledım kılom 59 buarada....
esımle aram aynı degısmez ama ben calısıyorum ayaklarım yere basıyo artık ıste bu benı cok mutlu edıyo ...
calısmaya cok gec kalmısım dıyorum kendıme paramı aldım delı gıbı harcadım hemen....
esden yana degıl ama ısten dolayı mutluyum arkadaslarım.....

ebruuuuuuuuuuuuuuuuu pc nin başına oturdum oturalı 2 saat kadar olcak 3. wc ye gidişim suya borçluyum maşallah bana
Süper bence de su gerçekten çok önemli. Hayatımızın her döneminde. Aslında çocuklarımızı da küçükten alıştırmak lazım.

ya canım oylede o ımkansız gıbı gelıyor bana 55 ve ben aman allahım :26::26::26::26::26:
Bence inanırsan yaparsın hiçte imkansız değil. Ben 85,5 kilodan 61,8 kiloya kadar indim. Dediğim gibi hedef kilon olarak ben 60 ı alıyorum. Olumsuz düşünürsen zaten başaramazsın aklında olsun

Hoş geldin Tuğba'cım işin için sevindim canım. Kilonda maşallah çok iyi. Ama eşinle aranın düzelememesine üzüldüm. İnşallah kendi evine geçmişsindir. En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…