tamam hepsini okudum ve anladım tatlım hepsini yapabiliim
menar mental öğretmeniyim kendi kilom sabah 64.1 di hedef kılom 59 , cocugu da allah kavustursunnnnnnnnnnnnnnn cok memnun oldum ebru hanım
Aramıza yeniden hoş geldin o zaman canım. Benim adım Ebru, takım kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum, sağlıkçıyım ve şuan karnı burnunda şişko bir hamileyimBirazda sen kendinden bahseder misin? İsmin nedir? Nerde yaşıyorsun? Ne iş yapıyorsun? Şuan ki kilonu ve hedef kilonu da yazabilirsen not almam gerekiyor.
kızlar duydumki bu takımda bende yer alabilir mişim biri bana kuralları kısaca özetleyebılır mı ne yapmam gerek[/QUOARAMIZA HOŞGELDİN CANIM KURALLARI BİRASDAN TAKIM KAPTANIMIZ BİLDİRİR SANA CANIM KENDİNİ KISACA TANITIRSAN MEMNUN OLURUZ
Memnun oldum Yasemin'cim. Burda hedef kilosuna ulaşıp mezun olan bir sürü kişi oldu. Bunlardan birtaneside benim. Gerçekten istersen yapamayacağın hiç bir şey yok. Burdaki motivasyonuda para versen bulamazsın o derece.m.o. Ebru
Yasemin bende İstanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım Muhasebeci olarak özel bir firmada calısıyorum bu ayın 15 ınde 1 yasını doldurac bır cimcimem var sagolsun gelırken bana hediye bol bol yağ getirmiş
evlenırken 63 kıloydum 90 ile doğuma gittim suan 79 um tek basıma dıyete baslıyorum ıkıncı gun bıtırıyorum
bende bu sefer azmettım bır gruba dahıl olup onlarla motıve olmaya karar werdım
kızlar duydumki bu takımda bende yer alabilir mişim biri bana kuralları kısaca özetleyebılır mı ne yapmam gerek[/QUOARAMIZA HOŞGELDİN CANIM KURALLARI BİRASDAN TAKIM KAPTANIMIZ BİLDİRİR SANA CANIM KENDİNİ KISACA TANITIRSAN MEMNUN OLURUZ
Yasemin bende İstanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım Muhasebeci olarak özel bir firmada calısıyorum bu ayın 15 ınde 1 yasını doldurac bır cimcimem var sagolsun gelırken bana hediye bol bol yağ getirmiş
evlenırken 63 kıloydum 90 ile doğuma gittim suan 79 um tek basıma dıyete baslıyorum ıkıncı gun bıtırıyorum
Ben çalışmayı seviyorum ama artık çok zor gelmeye başlamıştı. Hele ki ikinci çocuk daha zor geldi bana çünkü diğeriyle de ilgilenmem gerekiyor. İlk çocuğumda bu kadar zorlanmamıştım çünkü o zaman bakmam gereken başka bir çocuk yoktu. Eğer alıştıysan eve çalışmak büyük ihtimal zor gelecektir sana.
Alın alın tabiiki alının diye yazdım zaten diyomuşumSema'cım bu arada sen telefondan mı giriyorsun çoklu alıntı yapmıyorsun tek tek zor olmuyor mu sana?
[ı]memnun oldum yasemin'cim. Burda hedef kilosuna ulaşıp mezun olan bir sürü kişi oldu. Bunlardan birtaneside benim. Gerçekten istersen yapamayacağın hiç bir şey yok. Burdaki motivasyonuda para versen bulamazsın o derece.boyunu ve hedef kilonuda yazabilir misin canım?
[/ı]
hoşgeldin canım
m.o. Ebru
Bence ilk mesajını alıntılı yaz daha kolay olur senin için. Yazdığın en son mesajdan itibaren geçmişi okuyorsun zaten. Hem pratik hem daha kolay. Sonrasında zaten karşılıklı sohbete dönüşüyor mecburen cevaplar tek tek yazılıyor.YOK PC DEN CANIM NE BİLEYİM OKUDUKÇA TEK TEK CEVAP YAZAYIM BUGÜN bi değişiklik yapayım dedim
Yasemin'cim boyuna göre senin ideal kilonun 55 olması lazım. 70 bence senin için çok fazla. Bence şuan için sana uygun hedef kilo 60. Ben hedef kilonu 60 olarak kaydediyorum. 21 Nisanda tam istediğin kiloda olamasan da mutlaka çok yaklaşırsın, eğer uğraşırsan olmayacak bişey değil. Çünkü daha bir aydan fazla var.boyum 1,65
suan kı kılom 79
hedef kılom 69-70
ve mumkunse azmedım 21.04.2013 te bu kıloya ınmem lazım nasıl olucak bılmıyorum ama
"Ceviz , fındık , brokoli , mantar ve baharatlar kromdan zengindir ve krom insulin hormon dengesini ayarlayarak kan şekerini dengeler, tokluk hissi verir. Öğün öncesi 2 adet ceviz yiyip üzerine büyük bir bardak ılık su için. Yemeğe bol baharatlı , yağsız bir sebze çorba ile başlayın.yemek porsiyonlarınızın ne kadar azaldığını göreceksiniz." Yararlı bir bilgi gibi geldi bana denemekte fayda var.
[ı]bence ilk mesajını alıntılı yaz daha kolay olur senin için. Yazdığın en son mesajdan itibaren geçmişi okuyorsun zaten. Hem pratik hem daha kolay. Sonrasında zaten karşılıklı sohbete dönüşüyor mecburen cevaplar tek tek yazılıyor.
[/ı]
[ı]yasemin'cim boyuna göre senin ideal kilonun 55 olması lazım. 70 bence senin için çok fazla. Bence şuan için sana uygun hedef kilo 60. Ben hedef kilonu 60 olarak kaydediyorum. 21 nisanda tam istediğin kiloda olamasan da mutlaka çok yaklaşırsın, eğer uğraşırsan olmayacak bişey değil. çünkü daha bir aydan fazla var.
[/ı]
Süper bence de su gerçekten çok önemli. Hayatımızın her döneminde. Aslında çocuklarımızı da küçükten alıştırmak lazım.ebruuuuuuuuuuuuuuuuu pc nin başına oturdum oturalı 2 saat kadar olcak 3. wc ye gidişim suya borçluyum maşallah bana
Bence inanırsan yaparsın hiçte imkansız değil. Ben 85,5 kilodan 61,8 kiloya kadar indim. Dediğim gibi hedef kilon olarak ben 60 ı alıyorum. Olumsuz düşünürsen zaten başaramazsın aklında olsunya canım oylede o ımkansız gıbı gelıyor bana 55 ve ben aman allahım :26::26::26::26::26:
Hoş geldin Tuğba'cım işin için sevindim canım. Kilonda maşallah çok iyi. Ama eşinle aranın düzelememesine üzüldüm. İnşallah kendi evine geçmişsindir. En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.ozur dıleyerek baslıyorum sozlerıme arkadaslar...
ıse gırdım ınternetım yok sımdı komsumdan gırdım ve ınanın burayı cok ozledım kılom 59 buarada....
esımle aram aynı degısmez ama ben calısıyorum ayaklarım yere basıyo artık ıste bu benı cok mutlu edıyo ...
calısmaya cok gec kalmısım dıyorum kendıme paramı aldım delı gıbı harcadım hemen....
esden yana degıl ama ısten dolayı mutluyum arkadaslarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?