Günaydın bebişimleeer!
Yeşil çayımı içip, ofisimde keyifli keyifli çalışıyorum. Müsait olunca geçmişi okuyacağım. Hepinizi çoook öptüm.
Eki Görüntüle 655200
kızlar hepinize bol kalpli günaydıııııınben staja gidiyorum, kendinize çok iyi bakınn
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Gerçi saat 09:00 olmuş Tuğba'dan başka kimse uğramamış. Çok tembel bir takım olduk yaaaaa. Uyanın bakimmmmmmmmmmmmmmAyrıca bayıldım ben bu tatil işine, en çokta kızım hala uyuyor bu da beni çok mutlu etti.
Günaydın bebişimleeer!
Yeşil çayımı içip, ofisimde keyifli keyifli çalışıyorum. Müsait olunca geçmişi okuyacağım. Hepinizi çoook öptüm.
Eki Görüntüle 655200
sana da bol kalpli günaydım tuğbam
günaydın dünyanın en tatlı kaptanı :) ben yine uyuyakalmışım. yeni uyandım daha. kahvaltı yapıyorum bi yandan da mesaj yazıyorum :) ebrucuğum sen ne iş yapıyodun?
ohh miss venüscüğüm afiyet olsun kolay gelsin tatlım :)
bu sabah tartıya çıkayım dedim ne olmuş nasıl gidiyo ne kadar gitmiş diye bi de ne göreyim 71.6
tam gaz devam inşallah cumaya kadar 70 olurum
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman sana. Burda da felaket bir rüzgar var. Az önce kızımı servise bindirmek için indim bu halimde bile uçuracaktı beni rüzgargüzellikler ben okula gidicem hazırlanıp çıkayım yavaş yavaş hava da yağmurlu pek çıkasım yok ama mecburiyet işte :)
görüşürüz canlarum öpüyorum hepinizi
Belki ara öğün tüketerek metabolizmanı hareketlendirmen kilo verme sürecine yardımcı olur canımcım.Sağol kuzucum. Evet ben ara öğün tüketmiyorum sanırım. Çok nadiren oluyor. Ara öğün tüketmediğimin farkında bile değildim aslında :44:
Kalp kalp kaaalpteşekkürler cnm :) iyi geceler sana da tatlım bende öptüm
Bu akşam eve gidince 30dk. Walk at Home yapacağım. Hadi bakalım.. :)işte budurr :13:
Günaydın kaptancığımmm.. Küçük fıstığına da koskocaman öpücükleeer :)Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Gerçi saat 09:00 olmuş Tuğba'dan başka kimse uğramamış. Çok tembel bir takım olduk yaaaaa. Uyanın bakimmmmmmmmmmmmmmAyrıca bayıldım ben bu tatil işine, en çokta kızım hala uyuyor bu da beni çok mutlu etti.
Teşekkür ederim canım. HihihOhhh mis gibi afiyet olsun canım. Keyifli olmanda ayrıca güzel. Kolay gelsin bu arada
Teşekkür ederim canım. Bugün neyseki çok yogun bir gün değil. :)ohh miss venüscüğüm afiyet olsun kolay gelsin tatlım :)
Hani şu evde olup da internete giremeyen arkadaşlar var yaaa onlara bugün itibariyle pes diyorum, Hem işimi yapıyorum hem de arada bir buraya çok rahat bakabiliyorum. Sanırım o arkadaşlar bilgisayarı sürekli aç kapa yapıyorlar ya da işleri bahane ediyorlar, çünkü benim bilgisayar sürekli açık ve gelip iki satır yazmak çok kolayGerçi gelmek isteyen her şekilde geliyor yeter ki istesin
Ben ofiste patronlar arasında yazmaya çalışıyorum mesela. İsteyen, burayı, takımını çok seven, keyif alan bir yolunu bulabilir bence. :)
kızlaar geldiimtünaydın herkesee
evde koşturmaca var mşsafşr geliyor şzmştten şlk kez gelcekler bizee
anneme yardım ediyoruum
hemen gecmişe bakayım
Yarın spor yapmaya başlayacağım canım. Annenin yaşam koçu ol bakalım, sağlığına bir an önce kavuşur umarım.
İlk önce kardiyo daha sonra sıkılaşma hareketleri yapacağım canım.
Neyse artık kaçtım mmmuah.
kızlar hepinize bol kalpli günaydıııııınben staja gidiyorum, kendinize çok iyi bakınn
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Gerçi saat 09:00 olmuş Tuğba'dan başka kimse uğramamış. Çok tembel bir takım olduk yaaaaa. Uyanın bakimmmmmmmmmmmmmmAyrıca bayıldım ben bu tatil işine, en çokta kızım hala uyuyor bu da beni çok mutlu etti.
Günaydın bebişimleeer!
Eki Görüntüle 655200
bu sabah tartıya çıkayım dedim ne olmuş nasıl gidiyo ne kadar gitmiş diye bi de ne göreyim 71.6
Kızlaaarrr okuldaki bilgisayardan yazıyorum ben burdan çıkınca arkadaşımın evine gideceğim orda internet var mı yok mu tam bilmediğim için haber vereyim dedim. Akşama gelirim inşallah tamam mı? Hadi Allah'a emanetsiniz hepiniz..
Hoş geldin canım ama günaydın kalmadı maalesefgünaydın kızlar gününz aydın ve güzel olsun inş.
bursada çok güzel bi yağmur yağıyo çıkıp ıslanasım var
canım yaa inş olursun bu keez.benim boy 1.58 istesemmde olamam ben
suya sevindim canımm
ebrucum hoş geldin
evet canım yaa senin de kilon az yaparsın istesenbu arada senin boyun kaç? hedefin ne?
venüscüüm senin menulerin de cook iyii zaten sonuctan da belliibireysel derecen için de cook tebrik ederim masallah
kızlar annem 81 kilo. bugun doktora kontrole gitti. seker hastası. doktor ınsuline gecirmiş tek doz. cok moralim bozuldu. 20 kg vermesi şart
"Bi-iki güne ..." deme bebeğim heeemmmen bu akşam başla
Anladım kuzum ama aç hissetmesen bile dediğim gibi bi kase yoğurt, 1 tane elma, 1 bardak ayran gibi şeyleri tüketmen sana bi zarar vermez. Ama bu kadar az yemen sana zarar verir. Ebru söylemişti, zayıfladıkça listemizin kalorisini de yani yiyecek miktarını da gittikçe azaltacağız. Yani ilerde azaltabileceğimiz kadar yeterli beslenmek durumundayız şu aşamada. Ne çok konuştum :) ama iyiliğin için
:13: :13: :13: :13: :13:
Sağol meleğim sağol da, sen o halinle nasıl temizlik yapcakmışsın bakim
Aman dikkat edin de sporu da yarım bırakmayın muhteşem ikili birlikte
Ispanağıma laf yok çok da lezzetliydinasıl sevmezsin onu nasııııılll ne kötülüğünü gördün yeşil yeşil garibimin :)))))
Ay sağol canım ya, bi de spora gittim iyice yoruldum :\
Bütün hostesler senin gibi olsa daha ne isteriz Allah'tan
Ayynen öyle.. Gerçekten zor işler buse'm
su için seni ayakta alkışlıyorum bunun ayaktaki halini düşün
Hoşgeldin Ebru'cum. Oğlun nasıl oldu diye sorcaktım ki aşağıda yazmışsın, sevindim iyi olmasına. Çok şükür.
2010'da hacca da gitmişlerdi ama, oraya bi giden bidaha gitmek istiyor.. Doyulmuyor oralara.. Ben de Allah'ım nasib etti de umreye gitmiştim 2010'da. Döndüğüm günden beri içimdedir özlemi..
Aaa canım çok geçmiş olsun ya, aşağıda annenin kendini tutamadığından bahsetmişsin ama, söz konusu sağlık olunca o da dikkat eder mecburen, sıkma canını.
Afiyet olsun kuzum, görüşürüüüz
Bugünkü market alışverişim... :)
Eki Görüntüle 654817
Küçük şehirleer aahhh şu istanbul olmayan küçük şehirlerne güzeldir oralarda yaşamak, ne rahattır..
Hani şu evde olup da internete giremeyen arkadaşlar var yaaa onlara bugün itibariyle pes diyorum, Hem işimi yapıyorum hem de arada bir buraya çok rahat bakabiliyorum. Sanırım o arkadaşlar bilgisayarı sürekli aç kapa yapıyorlar ya da işleri bahane ediyorlar, çünkü benim bilgisayar sürekli açık ve gelip iki satır yazmak çok kolayGerçi gelmek isteyen her şekilde geliyor yeter ki istesin
Hoş geldin canım ama günaydın kalmadı maalesefBu arada bugün herkes gelip ceee deyip kaçıyor.
Bencede çıkma burda da dediğim gibi felaket bir rüzgar var.kızlar bi gök gürültüsü bi yağmur seller götürüyo ortalığı bursada vazgeçtim dışarı çıkıp yürüyesim yok artık
Evde olmak gerçekten çok güzelmiş Ebru'cum hemde zaman sınırlaması olmadanbende 2. çocuğa hamile kalıp iznemi ayrılsam neee evde oturmayı özledim valla özendim bak şimdi sana
süpeeeeeerrrr süper olmuş canım yaaaa çok sevindim senin adına çok iyi gidiyosun gurursunuz takımın valla
haklısın canım bende evde olsam devamlı açık tutarım gelir gider bi bakar iki sohbet ederim. ben sabah işe gelince bile ilk bilgisayarı açınca burayı açıp alta alıyorum. sonra müsait oldukça gelip okuyorum. çok müsaitsem şimdiki gibi daha çok kalıyorum burda paylaşım yapıyorum. ama iş işte bazen aşağıda hep açık kalıyo bi girip bakamıyorum. o süreklü bulunan ziyaretçilerden biri benim gün içinde yani çünkü belli bi vakit bakmayınca otomatikman düşüyorum hattan
komik oldu biraz bu anlatım neyse vakit buldukça burdayım ben öpüyorum sizi
yok canım ben burdayım gitmedim biyere geçmişi okuyup cevaplarımı verdim hazır müsaitken çıkana kadar burdayım yani. evde hala net yok malesef daha fatura ödenmedi sanırım akşam bi gireyim dedim giremedim. olsun akşamlarıda katılcam inş. aranıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?