Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar hepinize bol kalpli günaydıııııın ben staja gidiyorum, kendinize çok iyi bakınn

sana da bol kalpli günaydım tuğbam

günaydın dünyanın en tatlı kaptanı :) ben yine uyuyakalmışım. yeni uyandım daha. kahvaltı yapıyorum bi yandan da mesaj yazıyorum :) ebrucuğum sen ne iş yapıyodun?

Günaydın bebişimleeer!
Yeşil çayımı içip, ofisimde keyifli keyifli çalışıyorum. Müsait olunca geçmişi okuyacağım. Hepinizi çoook öptüm.
Eki Görüntüle 655200

ohh miss venüscüğüm afiyet olsun kolay gelsin tatlım :)

bu sabah tartıya çıkayım dedim ne olmuş nasıl gidiyo ne kadar gitmiş diye bi de ne göreyim 71.6
tam gaz devam inşallah cumaya kadar 70 olurum

güzellikler ben okula gidicem hazırlanıp çıkayım yavaş yavaş hava da yağmurlu pek çıkasım yok ama mecburiyet işte :)
görüşürüz canlarum öpüyorum hepinizi

Teşekkürler canım benim o senin tatlılığın Erken yatıp erken kalkmak her zaman iyidir Ben sağlıkçıyım canım, devlet hastanesinde çalışıyorum. Ama artık allaha şükür uzun bir süre izinliyim
bu sabah tartıya çıkayım dedim ne olmuş nasıl gidiyo ne kadar gitmiş diye bi de ne göreyim 71.6

Tebrik ederim canım süper bir sonuç. Hadi bakalım iyice gaza getirsin bu seni ama unutma hafta içi tartılmamaya çalış çünkü her zaman tartı güzel sonuçlar göstermiyor. Moralin bozulmasın
güzellikler ben okula gidicem hazırlanıp çıkayım yavaş yavaş hava da yağmurlu pek çıkasım yok ama mecburiyet işte :)
görüşürüz canlarum öpüyorum hepinizi
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman sana. Burda da felaket bir rüzgar var. Az önce kızımı servise bindirmek için indim bu halimde bile uçuracaktı beni rüzgar

Hani şu evde olup da internete giremeyen arkadaşlar var yaaa onlara bugün itibariyle pes diyorum, Hem işimi yapıyorum hem de arada bir buraya çok rahat bakabiliyorum. Sanırım o arkadaşlar bilgisayarı sürekli aç kapa yapıyorlar ya da işleri bahane ediyorlar, çünkü benim bilgisayar sürekli açık ve gelip iki satır yazmak çok kolay Gerçi gelmek isteyen her şekilde geliyor yeter ki istesin

Sağol kuzucum. Evet ben ara öğün tüketmiyorum sanırım. Çok nadiren oluyor. Ara öğün tüketmediğimin farkında bile değildim aslında :44:
Belki ara öğün tüketerek metabolizmanı hareketlendirmen kilo verme sürecine yardımcı olur canımcım.
teşekkürler cnm :) iyi geceler sana da tatlım bende öptüm
Kalp kalp kaaalp
işte budurr :13:
Bu akşam eve gidince 30dk. Walk at Home yapacağım. Hadi bakalım.. :)

Günaydın kaptancığımmm.. Küçük fıstığına da koskocaman öpücükleeer :)
Ohhh mis gibi afiyet olsun canım. Keyifli olmanda ayrıca güzel. Kolay gelsin bu arada
Teşekkür ederim canım. Hihih
ohh miss venüscüğüm afiyet olsun kolay gelsin tatlım :)
Teşekkür ederim canım. Bugün neyseki çok yogun bir gün değil. :)

Ben ofiste patronlar arasında yazmaya çalışıyorum mesela. İsteyen, burayı, takımını çok seven, keyif alan bir yolunu bulabilir bence. :)

Ben ofiste patronlar arasında yazmaya çalışıyorum mesela. İsteyen, burayı, takımını çok seven, keyif alan bir yolunu bulabilir bence. :)

Aynen katılıyorum sana Venüs'cüm mesela ben iş yerinde kullandığım bilgisayarda internet bağlantısı olmadığı halde cuma günleri öğle arası başka bir yere gidiyorum sırf listeyi hazırlayayım sorun çıkmasın diye. Bazıları sadece bahanelerle kendilerini kandırıyorlar. Bizim kanmadığımızın farkında bile değiller

kızlaar geldiim tünaydın herkesee
evde koşturmaca var misafir geliyor izmit ten ilk kez gelcekler bizee
anneme yardım ediyoruum
hemen gecmişe bakayım

Son düzenleme:
kızlaar geldiim tünaydın herkesee
evde koşturmaca var mşsafşr geliyor şzmştten şlk kez gelcekler bizee
anneme yardım ediyoruum
hemen gecmişe bakayım

Hadi bakalım kolay gelsin. Bende yapıyorum yavaş yavaş böyle zaman sorunun olmayınca hem kolay oluyor hem zevkli :112:Annen diyet işini ne yaptı konuştunuz mu iyice ?

basladı bugun diyete inşallah devam eder.
haklısın canım önce yag yakmak için kardiyo lazım sene doğru

kızlar hepinize bol kalpli günaydıııııın ben staja gidiyorum, kendinize çok iyi bakınn

gunaydın tubişiim ve kolaylar gelee

kaptancım ben normalde 9 da kalkıyorum her gun. hemen kahvaltıya girşiyorum. 9.30 da yemiş oluyorum. sofrayı kaldır vs derken 10 u buluyor pc basına gecmem. ama su sıra uyku düzenim bozuldugu için kalkamıyorum erken. en kısa zamanda duzelteceğim dun biraz zorladım kendimi 02.30 da yattım

Günaydın bebişimleeer!
Yeşil çayımı içip, ofisimde keyifli keyifli çalışıyorum. Müsait olunca geçmişi okuyacağım. Hepinizi çoook öptüm.
Eki Görüntüle 655200

çaya da bayıldım fincana daa afiyet olsun venüss

maşallah canım dilerim hep böyle güzel sonuçlar alırsın. kilon azaldıkca kilo verme hızın da dusecek moralin bozulmasın sakın

Kızlaaarrr okuldaki bilgisayardan yazıyorum ben burdan çıkınca arkadaşımın evine gideceğim orda internet var mı yok mu tam bilmediğim için haber vereyim dedim. Akşama gelirim inşallah tamam mı? Hadi Allah'a emanetsiniz hepiniz..

günaydın kızlar gününz aydın ve güzel olsun inş.

bursada çok güzel bi yağmur yağıyo çıkıp ıslanasım var

Ayyyyy bugün kabul günüm gibi oldu. Geleni ağırlayıp gönderiyorum. Sana iyi eğlenceler Tuğba'cım.. Akşama çok geç kalma

günaydın kızlar gününz aydın ve güzel olsun inş.

bursada çok güzel bi yağmur yağıyo çıkıp ıslanasım var
Hoş geldin canım ama günaydın kalmadı maalesef Bu arada bugün herkes gelip ceee deyip kaçıyor.

canım benim boy 1.60 hedef önce 55 ama asıl hedef 53 çok az kaldı ama işte gram gram gidiyo artık spora başladım bugün yine sporsuz olmuyo diyet tek başına yeterli değil bakalım en kısa zamanda ulaşıcam inş.

kızlar annem 81 kilo. bugun doktora kontrole gitti. seker hastası. doktor ınsuline gecirmiş tek doz. cok moralim bozuldu. 20 kg vermesi şart

canım yaaa geçmiş olsun annene yadımcı ol bu konuda deneyimli ve bilgilisin hem ikiniz beraber yapınca daha kolay ve zevkli olur diyet.

bende çok istiyorum oraları gidip görmeyi inş. ilk fırsatta gidicez eşimle çok istiyoruz. rabbim bizede nasip etsin.

Bugünkü market alışverişim... :)
Eki Görüntüle 654817

bende dün itibariyle diyet etimek yemeye başladım çok seviyorum zaten etimeği kaloriside ekmeğin yarısı kadar doyuyorumda ben

Küçük şehirleer aahhh şu istanbul olmayan küçük şehirler ne güzeldir oralarda yaşamak, ne rahattır..

evet canım mesela bursada yaşamak çok kolay trafik çilesi yok bikere heryere rahat rahat gidersin. derli toplu bi şehir bursa
hakikaten heryer çok yakın birbirine buda yaşamı çok kolaylaştırıyo...

bende 2. çocuğa hamile kalıp iznemi ayrılsam neee evde oturmayı özledim valla özendim bak şimdi sana

süpeeeeeerrrr süper olmuş canım yaaaa çok sevindim senin adına çok iyi gidiyosun gurursunuz takımın valla

haklısın canım bende evde olsam devamlı açık tutarım gelir gider bi bakar iki sohbet ederim. ben sabah işe gelince bile ilk bilgisayarı açınca burayı açıp alta alıyorum. sonra müsait oldukça gelip okuyorum. çok müsaitsem şimdiki gibi daha çok kalıyorum burda paylaşım yapıyorum. ama iş işte bazen aşağıda hep açık kalıyo bi girip bakamıyorum. o süreklü bulunan ziyaretçilerden biri benim gün içinde yani çünkü belli bi vakit bakmayınca otomatikman düşüyorum hattan
komik oldu biraz bu anlatım neyse vakit buldukça burdayım ben öpüyorum sizi

Hoş geldin canım ama günaydın kalmadı maalesef Bu arada bugün herkes gelip ceee deyip kaçıyor.

yok canım ben burdayım gitmedim biyere geçmişi okuyup cevaplarımı verdim hazır müsaitken çıkana kadar burdayım yani. evde hala net yok malesef daha fatura ödenmedi sanırım akşam bi gireyim dedim giremedim. olsun akşamlarıda katılcam inş. aranıza.

kızlar bi gök gürültüsü bi yağmur seller götürüyo ortalığı bursada vazgeçtim dışarı çıkıp yürüyesim yok artık

kızlar bi gök gürültüsü bi yağmur seller götürüyo ortalığı bursada vazgeçtim dışarı çıkıp yürüyesim yok artık
Bencede çıkma burda da dediğim gibi felaket bir rüzgar var.

Evde olmak gerçekten çok güzelmiş Ebru'cum hemde zaman sınırlaması olmadan Bende önceden senin gibi sürekli açık tutardım iş yerinde. Sonra modemi değiştirmişler bağlanamıyordum. Hatta izin almayacağımı bilsem Vınn almayı düşünmüştüm. Çünkü uzun süre gelememek kötü oluyor. Hem geçmiş birikiyor hem sohbete dahil olamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…