hoşgeldiiin eceem :) tebrik ederim seni de :)
iyi geceler tuğbacım :) yarın görüşürüz öptm kocamanTebriğini farkettim bebeğim merak etmeeeezelî rekabet & ebedî dostluk diyelim her zaman
Sana ve diğer herkese iyi geceleeeeeerrrr
(Yarın sabah geç kalıp da apar topar evden çıkmazsam yazarım bi günaydın mesajı :) ama yazamazsaaaaammm, taa akşam yazabilirim ancak. Haberiniz olsun merak etmeyn e mi)
Evet sanırım emine'min de dediği gibi bugün yine protein gününmüş. Afiyet olsun bebeğim "yoğun" egzersizlerinle birliktebugünün de harika
Lalalalalalalalalalallallalalla bennnn geldimmmmm lalalalallalalalal ASLANLARIMIN GURURUYLA geldim lalalalalalalalal
Lalalalalalalalalalallallalalla bennnn geldimmmmm lalalalallalalalal ASLANLARIMIN GURURUYLA geldim lalalalalalalalal
sağ ol tubişşiimevet protein günümdü, yediklerim az değil aslında ama çeşit az tabi ki
hoş geldin ecooştebrikleeeeeerrrrrrr
Tebriğini farkettim bebeğim merak etmeeeezelî rekabet & ebedî dostluk diyelim her zaman
Sana ve diğer herkese iyi geceleeeeeerrrr
(Yarın sabah geç kalıp da apar topar evden çıkmazsam yazarım bi günaydın mesajı :) ama yazamazsaaaaammm, taa akşam yazabilirim ancak. Haberiniz olsun merak etmeyn e mi)
buseee ebru yeme demiş ama benim eşim 2 -3 saat sonra yer canım eminsen bişi olmas diyorum çünkü baya geçmiş
hoşbulduk şekerler geçmişi okudum şimdi sohbet zmanı
öyle bebeğim yalnız değildiniz
Buna cevap yazmadan olmazdııııııı
Cevabımı kelimelerle ifade edemicem sanırım :13::118::119::129::124::124::109::81:
İYİ GECELEEEERRR ECEM'İM
EVSEBU,
lafraise+,
limonlubrokoli+,
dontpanic+,
buseb+,
LAydLiNe+
ebru bu görüntüyü bırakıp uyuyamadı şekerler
Busecimmm cok tesekkurler :) darısı size
Yaaaaa mutluluktan uyuyamıyorummmmmmmmmmmm kiiiiii rerererarararara Galatasaray Galatasaray cimbombom
parmağımı F5 e yapıştırcam yakında iki dakkda ne muhabbet dönmüş :)
aaa menüme yoğurttan 1-2 sa önce yediğim 1 tatlı kaşığı goji berry i yazmayı unutmuşum
olabilir vallahi semooş
sağ ol canıımayy sevinciniz pek hoş fanatikmiş meğersem takımım
eceeeem nasıl oldu migrenin iyi misin biraz daha?
bende menünün üzerine 2 bardak daha su içtim
Sormaaa busecikk hic bir mac kacmazzz ASLANLAR nereye biz oraya bir dahaki macta ASLANLARIMIZLA arenada randevumuz var :)
Sabah + Ogle
3 kasık kısır
Aksam
2 yk makarna ( ustune yogurt ve kıymalı)
4 catal menemen
1 d ekmek
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?