Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler tuğbacım :) yarın görüşürüz öptm kocaman

Evet sanırım emine'min de dediği gibi bugün yine protein gününmüş. Afiyet olsun bebeğim "yoğun" egzersizlerinle birlikte bugünün de harika

sağ ol tubişşiim evet protein günümdü, yediklerim az değil aslında ama çeşit az tabi ki

Lalalalalalalalalalallallalalla bennnn geldimmmmm lalalalallalalalal ASLANLARIMIN GURURUYLA geldim lalalalalalalalal

hoş geldin ecooş tebrikleeeeeerrrrrrr

Hop oturduk hop kalktık tarihi yineee yazdıkkkk amaaaaaa GECMİS OLSUN ASLAN SEMİHE DUALAR ONUN OLSUNN

EVSEBU,
lafraise+,
limonlubrokoli+,
dontpanic+,
buseb+,
LAydLiNe+

ebru bu görüntüyü bırakıp uyuyamadı şekerler

Lalalalalalalalalalallallalalla bennnn geldimmmmm lalalalallalalalal ASLANLARIMIN GURURUYLA geldim lalalalalalalalal

Buna cevap yazmadan olmazdııııııı

Cevabımı kelimelerle ifade edemicem sanırım :13: :118::119::129::124::124::109::81:

İYİ GECELEEEERRR ECEM'İM

sağ ol tubişşiim evet protein günümdü, yediklerim az değil aslında ama çeşit az tabi ki

hoş geldin ecooş tebrikleeeeeerrrrrrr

Busecimmm cok tesekkurler :) darısı size

Yaaaaa mutluluktan uyuyamıyorummmmmmmmmmmm kiiiiii rerererarararara Galatasaray Galatasaray cimbombom

oo ne güzel lafmış o öyleee sana da iyi geceler canım

merak etmeyiz güzel insan, sorumluluk sahibi insan

yedim zaten kuzum yaa, yeter artık dedim ve yedim ebrunun yazdığını zaten yedikten sonra gördüm

Buna cevap yazmadan olmazdııııııı

Cevabımı kelimelerle ifade edemicem sanırım :13: :118::119::129::124::124::109::81:

İYİ GECELEEEERRR ECEM'İM

İyi gecelerrr kuzummmmmm ben uyuyamıyorummm yarında erken kalkmalıyım amaaa mutluluktan uyuyamıyorummmm sen uyu benim yerimedeeeee :))))

EVSEBU,
lafraise+,
limonlubrokoli+,
dontpanic+,
buseb+,
LAydLiNe+

ebru bu görüntüyü bırakıp uyuyamadı şekerler

olabilir vallahi semooş

Busecimmm cok tesekkurler :) darısı size

Yaaaaa mutluluktan uyuyamıyorummmmmmmmmmmm kiiiiii rerererarararara Galatasaray Galatasaray cimbombom

sağ ol canıım ayy sevinciniz pek hoş fanatikmiş meğersem takımım

aaa menüme yoğurttan 1-2 sa önce yediğim 1 tatlı kaşığı goji berry i yazmayı unutmuşum

kızlar uyku düzenim iyice bozuldu. bi ara 5 lerde yatmaya başladım. dün zorla 2,5 da yattım. yatakta debelendim bi süre ama uyuyabildim. bugün daha da erkene çekeceğim inşallah :26: çünkü gece uyunmadığında gerçekten verilen kiloyu çok etkiliyor eskiden 12 den önce yatardım hatta ben, diyetime uykum da uygun olsun diye. ama şu sıra işte bozuldu :26:

Sabah + Ogle

3 kasık kısır

Aksam

2 yk makarna ( ustune yogurt ve kıymalı)
4 catal menemen
1 d ekmek

2 lt su

Son düzenleme:
bende menünün üzerine 2 bardak daha su içtim

ben de 1 bardak

Sormaaa busecikk hic bir mac kacmazzz ASLANLAR nereye biz oraya bir dahaki macta ASLANLARIMIZLA arenada randevumuz var :)

aynı benim kuzenim gibisiniz, o da böyle

Sabah + Ogle

3 kasık kısır

Aksam

2 yk makarna ( ustune yogurt ve kıymalı)
4 catal menemen
1 d ekmek

2 lt su

ömrümde görmediğim yeme şeklini sen de gördüm ecem
ne diyeyim afiyet olsun canım su güzel olmuş ama sen de hiç spor yok sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…