Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

burası uygun deyil biliyorum fakat biri lütfen bana link atsın nereye yazmalıyım benimde yarışmacı olmam için biri yardım etsin lütfen

burası uygun deyil biliyorum fakat biri lütfen bana link atsın nereye yazmalıyım benimde yarışmacı olmam için biri yardım etsin lütfen
Biraz kendini tanıtabilirsen şuan takımımızda yer var eğer uygunsan seni takıma kabul edebiliriz.

Amin canım inşallah. Bunu anlatmak istemiştim işte, eğer istersen mutlaka ama mutlaka başarırsın. Hafta sonu sadece cumartesi saymamız gerekiyor. Pazar günleri mesaj saymıyoruz malum tatil günü ama yinede her fırsatta gelmeye çalışıyoruz buraya. Ama sadece 5 mesaj olarak düşünme çünkü ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon.

Kızlar bu arada sabah kahvaltım sadece sütlü kahve sabahları hiç bir şey yemek istemıyorum

öglen 5 adet galeta yemeyı düşünuyorum

akşamda bir kase yayla çorbası

ara öğün yapmıycam

tamam canım 5 mesajdan kastım hanı kuralda öyle yazıyorya anladıgımı ifade etmek amaçlı yazdım yoksa burda sizinle paylaşım yapmaktan daha zevklı bır sey yok sanırım suan

he bu arada buda 5. Mesajım oldu devamı gelıcek

Bır sey sorucam bu isveç dıyetını deneyen oldumu hıc bu gurupta acaba yorumlara pek goremedım sanırım herkes su bılınen dıyetısyen dıyetıne gore hareket etmeye calısıyor dogrumu anladım acaba :26::26::26::26::26:

bu arada hanı ben 12.03.2013 tarihinde basldım ya burda ama tamamen kabul edılıp edılmedıgım ıkı hafta sonra bellı olucak dogru anladıysam pekı ben ne zaman nasıl kılo bıldırımı yapıcam tam olarak

peki:) 29 yaşındayım evliyim anneyim 69 kiloyum vermem gereken en az 10 kilom var

Ben sana kurallarımızı yazayım o zaman. Eğer senin için uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekiyor.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 10 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Kızlar bu arada sabah kahvaltım sadece sütlü kahve sabahları hiç bir şey yemek istemıyorum

ara öğün yapmıycam

yasemin kaç kilosun canım

çok az yiyorsun olmaz bu şekilde sağlıgınla oynuyorsun

Son düzenleme:

ara öğün yapmıycam
Tatlım böyle bir beslenme şekli olamaz çok sağlıksız. Böyle hem kilo veremezsin hem de sağlığından olursun. Bizim burdaki amacımız sağlıklı beslenmeyi öğrenip bunu alışkanlık haline getirmemiz lazım.

Tatlım takımda sağlıksız şekilde diyet yapan kimse yok. İki arkadaşımız diyetisyene gidiyor bir tanesi dukan yapıyor yani protein ağırlıklı besleniyor. Diğerleri ise aç kalmadan herşeyden yiyerek kendilerine göre besleniyorlar. Bende isveç gibi şok diyetlere karşıyım. Dediğim gibi önemli olan sağlıklı beslenmek.

Deneme süremiz üç hafta canım. Şuan takıma kabul edildin zaaten ama cuma listelerinde olmayacaksın bir süre. Ama her cuma bildirimini yapacaksın.

okudum, desteklerinize fazlasıyla ihtiyacım var
Tamam canım o zaman yeniden hoşgeldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum bir tane kızım var 7 yaşında ikinci kızımada hamileyim. Sende daha detaylı olarak endini tanıtırsan sevinirim. İsmin nedir? Nerde yaşıyorsun? Şuanki kilon, hedef kilon ve boyunuda yazabilirsen eğer not almam gerekecek.

merhaba ebru ben burcu istanbulda yaşıyorum 3 yavrum var 2 kızım bir oğlum aöfteyim 2. sınıftayım boyum 160 kilom 69 hedef kilom 56-56 olucak hiç olmadıgım kadar kiloluyum vermem gereken 14-15 kilom var:)
bebeğini saglıkla kucagına alman dileğiyle

Maşallah canım allah bağışlasın 3 tane çocuk süper. Yaşın 29 du sanırım. Hem çok gençsin hemde 3 çocuk Memnun oldum bu arada. 14-15 kilo zor verilecek bir kilo değil canım. Eğer gerçekten istersen kısa zamanda kurtulursun kilolarından. Burdaki motivasyon çok güzel. Yeter ki faydalanmayı bil.

ya kötü bir liste diyodun yanı offf napıyım bıran önce gıtsın dıye ne yapcagımı sasırdım su kılolara neyse oglen ne yıycegıme karar verıp yazarım o halde buraya canım

29 yasında 3 cocuk oyy maşallah

ben bır tanesıne yetışemıyorum tatlım valla helal olsun sana inşallah benımde ılerde 3 çocugum olur cok istiyorum ama bakalım hayırlısı

bu arada bende aöf 4. sınıftayım hem mezun olup hem kılo verırsem yaım süper gecicek inşallah

ya kötü bir liste diyodun yanı offf napıyım bıran önce gıtsın dıye ne yapcagımı sasırdım su kılolara neyse oglen ne yıycegıme karar verıp yazarım o halde buraya canım
Öncelikle kahvaltı çok önemli bir öğün. Sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı mutlaka olmalı. Metabolizmanın çalışmaya başlayabilmesi kahvaltıya bağlı. Yine aynı şekilde bol proteinli, az karbonhidratlı doyurucu bir öğlen yemeği, bu arada öğünlerinin arası uzunsa eğer hafif ara öğünler, akşam ise erken ve hafif bir şekilde yenmeli. Hafif derken az yemek değil amacım. Ama hazmı kolay az kalorili yiyecekler olmalı. Zamanla öğreneceksin bunları. Acele etme. Unutma çabuk verilen kilo çabuk alınır. Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek.

hadı bakalım tavsıyelerınıze kesınlıkle uyucam bundan sonra

teşekür ederimebru
lise ögrencisiyle eşimle evlendim iyikide evlenmişim :) evet yaşlarıda çok yakın 2prensesim birde yakışıklımı yakışıklı oğlum var:)

ebru canım zaten benim tek eksiğim motivasyon inşalah buradada sizlerin yardımıyla bunu yakalayacagım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…