Günaydın canım. Bu kiloyu yaklaşık 6-7 ay içerisinde verdim. İlk hedefim 63 tü. Çünkü boyum 172, daha sonra 60 a çektim hedefi ama mezun olduğum hafta hamile olduğumu öğrendim.Anlayacağın çıtırlığın keyfini pek süremedim. Artık doğumdan sonra yine başlayacağım inşallah Şimdi çıkıyorum biraz kahvaltı hazırlamam lazım gelirim yeniden Bu arada mesaj sayılarından bahsetmişmiydim sana? Geçmişte Başak'a anlatmıştım. Ona göre mesajlarını sayıp bana özel mesaj atarsan sevinirim.
[/QUOTE
Günaydın tatlım harika vallaha süre kısa ama verılen kılo çok bayıldım azmıne bebegın inşallah saglıklı bır sekılde dunyaya gelır hıc sorunsuz bır doogum gecırırsın ınsallah benım gıbı bır nefeste kurtulursun
tamam canım anladım gunde en az 5 mesaj ben bunu hergun yapabılırım yalnız hafta sonları calısmıyorum ve evımde net yok onu nasıl yapıcaz o gunlerde sayılıyor mu neyse olmadı eşimin telınden gırerım
Biraz kendini tanıtabilirsen şuan takımımızda yer var eğer uygunsan seni takıma kabul edebiliriz.burası uygun deyil biliyorum fakat biri lütfen bana link atsın nereye yazmalıyım benimde yarışmacı olmam için biri yardım etsin lütfen
Amin canım inşallah. Bunu anlatmak istemiştim işte, eğer istersen mutlaka ama mutlaka başarırsın. Hafta sonu sadece cumartesi saymamız gerekiyor. Pazar günleri mesaj saymıyoruz malum tatil günü ama yinede her fırsatta gelmeye çalışıyoruz buraya. Ama sadece 5 mesaj olarak düşünme çünkü ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon.Günaydın tatlım harika vallaha süre kısa ama verılen kılo çok bayıldım azmıne bebegın inşallah saglıklı bır sekılde dunyaya gelır hıc sorunsuz bır doogum gecırırsın ınsallah benım gıbı bır nefeste kurtulursun
tamam canım anladım gunde en az 5 mesaj ben bunu hergun yapabılırım yalnız hafta sonları calısmıyorum ve evımde net yok onu nasıl yapıcaz o gunlerde sayılıyor mu neyse olmadı eşimin telınden gırerım
Biraz kendini tanıtabilirsen şuan takımımızda yer var eğer uygunsan seni takıma kabul edebiliriz.
[ı] amin canım inşallah. Bunu anlatmak istemiştim işte, eğer istersen mutlaka ama mutlaka başarırsın. Hafta sonu sadece cumartesi saymamız gerekiyor. Pazar günleri mesaj saymıyoruz malum tatil günü ama yinede her fırsatta gelmeye çalışıyoruz buraya. Ama sadece 5 mesaj olarak düşünme çünkü ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon.
[/ı]
peki:) 29 yaşındayım evliyim anneyim 69 kiloyum vermem gereken en az 10 kilom var
peki:) 29 yaşındayım evliyim anneyim 69 kiloyum vermem gereken en az 10 kilom var
Kızlar bu arada sabah kahvaltım sadece sütlü kahve sabahları hiç bir şey yemek istemıyorum
öglen 5 adet galeta yemeyı düşünuyorum
akşamda bir kase yayla çorbası
ara öğün yapmıycam
Tatlım böyle bir beslenme şekli olamaz çok sağlıksız. Böyle hem kilo veremezsin hem de sağlığından olursun. Bizim burdaki amacımız sağlıklı beslenmeyi öğrenip bunu alışkanlık haline getirmemiz lazım.Kızlar bu arada sabah kahvaltım sadece sütlü kahve sabahları hiç bir şey yemek istemıyorum
öglen 5 adet galeta yemeyı düşünuyorum
akşamda bir kase yayla çorbası
ara öğün yapmıycam
Tatlım takımda sağlıksız şekilde diyet yapan kimse yok. İki arkadaşımız diyetisyene gidiyor bir tanesi dukan yapıyor yani protein ağırlıklı besleniyor. Diğerleri ise aç kalmadan herşeyden yiyerek kendilerine göre besleniyorlar. Bende isveç gibi şok diyetlere karşıyım. Dediğim gibi önemli olan sağlıklı beslenmek.tamam canım 5 mesajdan kastım hanı kuralda öyle yazıyorya anladıgımı ifade etmek amaçlı yazdım yoksa burda sizinle paylaşım yapmaktan daha zevklı bır sey yok sanırım suan
he bu arada buda 5. Mesajım oldu devamı gelıcek
Bır sey sorucam bu isveç dıyetını deneyen oldumu hıc bu gurupta acaba yorumlara pek goremedım sanırım herkes su bılınen dıyetısyen dıyetıne gore hareket etmeye calısıyor dogrumu anladım acaba :26::26::26::26::26:
bu arada hanı ben 12.03.2013 tarihinde basldım ya burda ama tamamen kabul edılıp edılmedıgım ıkı hafta sonra bellı olucak dogru anladıysam pekı ben ne zaman nasıl kılo bıldırımı yapıcam tam olarak
Tamam canım o zaman yeniden hoşgeldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum bir tane kızım var 7 yaşında ikinci kızımada hamileyim. Sende daha detaylı olarak endini tanıtırsan sevinirim. İsmin nedir? Nerde yaşıyorsun? Şuanki kilon, hedef kilon ve boyunuda yazabilirsen eğer not almam gerekecek.okudum, desteklerinize fazlasıyla ihtiyacım var
Maşallah canım allah bağışlasın 3 tane çocuk süper. Yaşın 29 du sanırım. Hem çok gençsin hemde 3 çocukmerhaba ebru ben burcu istanbulda yaşıyorum 3 yavrum var 2 kızım bir oğlum aöfteyim 2. sınıftayım boyum 160 kilom 69 hedef kilom 56-56 olucak hiç olmadıgım kadar kiloluyum vermem gereken 14-15 kilom var:)
bebeğini saglıkla kucagına alman dileğiyle
Tatlım böyle bir beslenme şekli olamaz çok sağlıksız. Böyle hem kilo veremezsin hem de sağlığından olursun. Bizim burdaki amacımız sağlıklı beslenmeyi öğrenip bunu alışkanlık haline getirmemiz lazım.
Tatlım takımda sağlıksız şekilde diyet yapan kimse yok. İki arkadaşımız diyetisyene gidiyor bir tanesi dukan yapıyor yani protein ağırlıklı besleniyor. Diğerleri ise aç kalmadan herşeyden yiyerek kendilerine göre besleniyorlar. Bende isveç gibi şok diyetlere karşıyım. Dediğim gibi önemli olan sağlıklı beslenmek.
Deneme süremiz üç hafta canım. Şuan takıma kabul edildin zaaten ama cuma listelerinde olmayacaksın bir süre. Ama her cuma bildirimini yapacaksın.
Tamam canım o zaman yeniden hoşgeldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum bir tane kızım var 7 yaşında ikinci kızımada hamileyim. Sende daha detaylı olarak endini tanıtırsan sevinirim. İsmin nedir? Nerde yaşıyorsun? Şuanki kilon, hedef kilon ve boyunuda yazabilirsen eğer not almam gerekecek.
merhaba ebru ben burcu istanbulda yaşıyorum 3 yavrum var 2 kızım bir oğlum aöfteyim 2. sınıftayım boyum 160 kilom 69 hedef kilom 56-56 olucak hiç olmadıgım kadar kiloluyum vermem gereken 14-15 kilom var:)
bebeğini saglıkla kucagına alman dileğiyle
Öncelikle kahvaltı çok önemli bir öğün. Sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı mutlaka olmalı. Metabolizmanın çalışmaya başlayabilmesi kahvaltıya bağlı. Yine aynı şekilde bol proteinli, az karbonhidratlı doyurucu bir öğlen yemeği, bu arada öğünlerinin arası uzunsa eğer hafif ara öğünler, akşam ise erken ve hafif bir şekilde yenmeli. Hafif derken az yemek değil amacım. Ama hazmı kolay az kalorili yiyecekler olmalı. Zamanla öğreneceksin bunları. Acele etme. Unutma çabuk verilen kilo çabuk alınır. Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek.ya kötü bir liste diyodun yanı offf napıyım bıran önce gıtsın dıye ne yapcagımı sasırdım su kılolara neyse oglen ne yıycegıme karar verıp yazarım o halde buraya canım
Öncelikle kahvaltı çok önemli bir öğün. Sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı mutlaka olmalı. Metabolizmanın çalışmaya başlayabilmesi kahvaltıya bağlı. Yine aynı şekilde bol proteinli, az karbonhidratlı doyurucu bir öğlen yemeği, bu arada öğünlerinin arası uzunsa eğer hafif ara öğünler, akşam ise erken ve hafif bir şekilde yenmeli. Hafif derken az yemek değil amacım. Ama hazmı kolay az kalorili yiyecekler olmalı. Zamanla öğreneceksin bunları. Acele etme. Unutma çabuk verilen kilo çabuk alınır. Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek.
Maşallah canım allah bağışlasın 3 tane çocuk süper. Yaşın 29 du sanırım. Hem çok gençsin hemde 3 çocukMemnun oldum bu arada. 14-15 kilo zor verilecek bir kilo değil canım. Eğer gerçekten istersen kısa zamanda kurtulursun kilolarından. Burdaki motivasyon çok güzel. Yeter ki faydalanmayı bil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?