Kuzuuummm migrenn kalmadıııı :))) gitti gollerden sonra acıldım :)
ecem senin bu migren açlıktan tutmadıysa neyimSabah + Ogle
3 kasık kısır
Aksam
2 yk makarna ( ustune yogurt ve kıymalı)
4 catal menemen
1 d ekmek
2 lt su
ecem senin bu migren açlıktan tutmadıysa neyim
kızlar ben yatayım artık, en azından yatakta debelenip uyumaya çalışayım
hepinizi öpüyorum
iyi geceleeeer
ben de 1 bardak
aynı benim kuzenim gibisiniz, o da böyle
ömrümde görmediğim yeme şeklini sen de gördüm ecem
ne diyeyim afiyet olsun canımsu güzel olmuş ama sen de hiç spor yok sanırım :26:
sevindim canııımçook geçmiş olsuun halamda da migren var, felaket bir şey :26:
ecem senin bu migren açlıktan tutmadıysa neyim
geçmiş olsun bebeğim neyse yatıyorum bende herkese ii geceler tatlı rüyalarHahahah bu yeme seklini kimse görmedi sanırım :))
Spor yapıyorumyaa yazmayı unutuyorum mesela bugün 223 ip atladım
Mekiklerimi yatarken cekicem
Plates topunda popo calıstırdım
Uff sormaa ben hastaneye kaldırıldıgımı bilirim acile bu migren yüzünden
Hahahaha semoss ya :)) allahtan agrı beni yenmeden ben agrıyı yendim ilacımı aldım üstünede mac birde cay icince bilmiyorum ama rahatladıgımı hssediyorum cok sükür bisey kalmadı :)
Su önümüzdeki günler cok yicem kesin yada kacamak falan olucak simdiden uyarıyorum söylemedi demeyin isstahım acılıyooorrrr:)) regl dönemine girmek üzereym her ay klasik yasadgm doymama sürekli bisi yeme dönemide desek olur
ayy bende 3. günümdeyim şaşırtıcı bi şekilde hala çikolota yemedim
iyi geceler tatlım :) bende yatayım artık yarın dersim öğleden sonra ama gece bitiyoHerkes cıktı bende gdyim o zaman sabah 8 de otobuste olmalıyım iyiiii geceleerrr :)
evet emoşum protein günümdü :26: protein gününde balık yiyince, sebzeye de iznim olmadığı için yanında hiçbir şey yiyemiyorum. balıktan emin olsam yoğurt yerdim ama emin olunmuyor işte, o yüzden balık yeyince yanında hiçbir şey olmuyor :26:
benim de kardeşim hastanede çalışıyo meslektaş sayılırısınız o zman o att. 3 ay oldu daha çalışmaya başlayalı. biraz yoruluyorum diyo. şimdiye kadar sen iyi dayanmışsın cnm şurda doğuma ne kaldı :)
ebrucum valla bu sabah öyle bi uyandım ki kendimi tartıda buldumcumadan beri hiç bakmamıştım ama çok sevindim aynı tempoyla devam fazla çıkarsa da daha da gaza gelicem gitsin bu fazlalıklar artık :)
teşekkür ederim tatlım. kilo vermemin yavaşlayacağını biliyorum haftaya tekrar diyetisyenle görüşeceğim. o da söyledi şimdi çok verirsin sonra yavaşlar diye. yavaşlamaya başladığında yeni bi yeme düzeni ayarlarız demişti. hazırlıklıyım yani cnm :)
teşekkür ederim tatlım inşallah + ya geçmem de hep böyle devam eder :)
hoşgeldin başakcım çok memnun oldum ben emine emoş da diyebilirsin 23 yaşındayım bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. aslen denizliliyim ama ıspartada yaşıyorum. tekrar hoşgeldin cnm :)
matematik bölümünden mi mezunsun başakcım?
inşallah semacım :) rekorda gözüm yok da bir an önce 60 lı kiloları görmek istiyorum :)
hoşgeldin yasemin. bende emine(emoş) çok memnun oldum. bende 23 yaşındayım bilgisayar mühendisliği okuyorum. inşallah hep birlikte vericez bu kiloları. benim takımda 2. haftam dolucak. takım sayesinde motivasyon had seviyede :) bu arada Allah bağışlasın canım yaşı da şimdiden kutlu mutlu olsun :)
Süper bence de su gerçekten çok önemli. Hayatımızın her döneminde. Aslında çocuklarımızı da küçükten alıştırmak lazım.
Bence inanırsan yaparsın hiçte imkansız değil. Ben 85,5 kilodan 61,8 kiloya kadar indim. Dediğim gibi hedef kilon olarak ben 60 ı alıyorum. Olumsuz düşünürsen zaten başaramazsın aklında olsun
Hoş geldin Tuğba'cım işin için sevindim canım. Kilonda maşallah çok iyi. Ama eşinle aranın düzelememesine üzüldüm. İnşallah kendi evine geçmişsindir. En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.
Günaydın canım. Bu kiloyu yaklaşık 6-7 ay içerisinde verdim. İlk hedefim 63 tü. Çünkü boyum 172, daha sonra 60 a çektim hedefi ama mezun olduğum hafta hamile olduğumu öğrendim.23,70 kg vermıssın harıka ne kadar surede verdın canım bu kıloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?