Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben yatayım artık, en azından yatakta debelenip uyumaya çalışayım

hepinizi öpüyorum

iyi geceleeeer

neyse bu sefer f5 yapmadan çıkıyorum. yoksa gidemeyeceğim muhabbeti bırakıp

iyi geceler kızlaar

Hahahah bu yeme seklini kimse görmedi sanırım :))
Spor yapıyorumyaa yazmayı unutuyorum mesela bugün 223 ip atladım
Mekiklerimi yatarken cekicem
Plates topunda popo calıstırdım

sevindim canııım çook geçmiş olsuun halamda da migren var, felaket bir şey :26:

Uff sormaa ben hastaneye kaldırıldıgımı bilirim acile bu migren yüzünden

ecem senin bu migren açlıktan tutmadıysa neyim

Hahahaha semoss ya :)) allahtan agrı beni yenmeden ben agrıyı yendim ilacımı aldım üstünede mac birde cay icince bilmiyorum ama rahatladıgımı hssediyorum cok sükür bisey kalmadı :)

geçmiş olsun bebeğim neyse yatıyorum bende herkese ii geceler tatlı rüyalar

Su önümüzdeki günler cok yicem kesin yada kacamak falan olucak simdiden uyarıyorum söylemedi demeyin isstahım acılıyooorrrr :)) regl dönemine girmek üzereym her ay klasik yasadgm doymama sürekli bisi yeme dönemide desek olur

Herkes cıktı bende gdyim o zaman sabah 8 de otobuste olmalıyım iyiiii geceleerrr :)

ayy bende 3. günümdeyim şaşırtıcı bi şekilde hala çikolota yemedim

Bu arada 55 oldugumda 21 kilo vermis olucammm sanki sisko ben ben degildim :) birde su demirbas göbekte hic kayıp yok yaaaaa o kadar atlayıp zıplayıp mekik cekiyorum göbegim olmasın dümdüz karnım olsun Allah ım nolur Amin :) artık kesin cıkıyorummmmm

ayy bende 3. günümdeyim şaşırtıcı bi şekilde hala çikolota yemedim

Benimde yaklasık 5 günüm kaldı veee sasırdım bu sefer doymama hissim gec gelicek sanırım aksine siskinlik varrr anlamadım dengem mi bozuldu normalde 10 gün önceden baslarrr :) havalardan mı artıkkk

alabalık olsun ton balık olsun hem süt hemde yoğurdumu tüketirim bol bol. bak bana hala yaşıyorum gerçi bünye farkıda var ama. sonuçta protein günü ve dukan amca (okuduğum sayfaya kadar) balık yoğurtla ilgili bişi yazmamış. ha bide balık bayat olursa zehirlenme olurmuş. bu arada tesadüfen gördüm seni burda. merak ediyordum nerelerde bu kızan diye

Kızlar hepinize günaydın Sabahki dersimi kaçırdım ya of şimdi apar topar evden çıkıcam diğerine yetişmeye çalışıcam
Akşam 8 gibi görüşmek üzere

sagol canım ay inşalahh veririz

23,70 kg vermıssın harıka ne kadar surede verdın canım bu kıloyu

23,70 kg vermıssın harıka ne kadar surede verdın canım bu kıloyu
Günaydın canım. Bu kiloyu yaklaşık 6-7 ay içerisinde verdim. İlk hedefim 63 tü. Çünkü boyum 172, daha sonra 60 a çektim hedefi ama mezun olduğum hafta hamile olduğumu öğrendim. Anlayacağın çıtırlığın keyfini pek süremedim. Artık doğumdan sonra yine başlayacağım inşallah Şimdi çıkıyorum biraz kahvaltı hazırlamam lazım gelirim yeniden Bu arada mesaj sayılarından bahsetmişmiydim sana? Geçmişte Başak'a anlatmıştım. Ona göre mesajlarını sayıp bana özel mesaj atarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…