Migrenim tuttu cok fena su mactan bile keyif alamıyorum hos alıncak biseyde yok yaaa gol yedik yeni gelenler olmus hosgeldiler gözgezdirdim söyle detaylara mactan sonra bakabilirsem yazıcam basım fenaaa
bugünkü menüm:
sabah:
2 dilim hindi salam
1 dilim peynir
4 zeytin
yarım orta boy domates
1 ince dilim uno denge light ekmek
öğle:
1 porsiyon sebze çorbası
1 porsiyon patates musakka
1 porsiyon cacık
(600 kalori okul yemeği)
ara:
2 kuru kayısı
akşam:
1 kase domates çorbası
salata
1 bardak ayran
ara:
1 tam ceviz
2 lt su, 2 fincan yeşilçay, 1 fincan kahve, 1 fincan çay
20 dk evde ısınma hareketleri, 30 dk mekik+egzersiz
menü de pek güzeeelben de paylaşayım birazdan hazır kalabalıkken burasıı
tebrik ederim canııım
bugünkü menüm:
sabah:
2 dilim hindi salam
1 dilim peynir
4 zeytin
yarım orta boy domates
1 ince dilim uno denge light ekmek
öğle:
1 porsiyon sebze çorbası
1 porsiyon patates musakka
1 porsiyon cacık
(600 kalori okul yemeği)
ara:
2 kuru kayısı
akşam:
1 kase domates çorbası
salata
1 bardak ayran
ara:
1 tam ceviz
2 lt su, 2 fincan yeşilçay, 1 fincan kahve, 1 fincan çay
20 dk evde ısınma hareketleri, 30 dk mekik+egzersiz
galatasaraylıları tebrik ediyorum ben beşiktaşlıyım ama bugün tabiki gs'lıydık
aynen semacım bende beşiktaşlıyım ama kalbim gsliydi bugün :)galatasaraylıları tebrik ediyorum ben beşiktaşlıyım ama bugün tabiki gs'lıydık
teşekkür ederim cnm. öğle yemeğini okulda yedim yemekhanede. bulgur pilavı da vardı 300 kaloriymiş öğrenince kalsın dedim direk :)öğlen yemeği biraz ağır olduğu için akşamı hafif tutman iyi olmuş bence canımgüzel menü
ooo sema da gelmiişhoş geldin canııımm oohh ohh gece gece kalabalığız maşallah
iyi geceler kaptancım :) ben gönderdim bile :)Kızlar ben kaçıyorum bugünlük yarın sabah görüşmek üzere iyi geceler herkeseMesaj sayılarını göndermeyen arkadaşlar ltfen gönderelim. Venüscüm sana özel olarak söylüyorum uyarıyorum lütfen günlük yolla mesaj sayılarını
busecim bugün menün çok az geldi gözüme ama protein günün sanırım :) afiyet olsun cnm :)MENÜM
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 adet dukan krep
1 adet piliç jambon
öğle
tavuk
yoğurt
akşam
balık
ara
yarım kase yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
"yoğun" popo ve bacak egzersizleri
Kızlar ben kaçıyorum bugünlük yarın sabah görüşmek üzere iyi geceler herkeseMesaj sayılarını göndermeyen arkadaşlar ltfen gönderelim. Venüscüm sana özel olarak söylüyorum uyarıyorum lütfen günlük yolla mesaj sayılarını
aynen semacım bende beşiktaşlıyım ama kalbim gsliydi bugün :)
teşekkür ederim cnm. öğle yemeğini okulda yedim yemekhanede. bulgur pilavı da vardı 300 kaloriymiş öğrenince kalsın dedim direk :)
Kızlar ben kaçıyorum bugünlük yarın sabah görüşmek üzere iyi geceler herkeseMesaj sayılarını göndermeyen arkadaşlar ltfen gönderelim. Venüscüm sana özel olarak söylüyorum uyarıyorum lütfen günlük yolla mesaj sayılarını
Kalabalığız da bebeğim ben heyecandan sevinçten çıldırmaktan unutmuşumyarın sabahtan akşama kadar dersim ve hemen dönüşte de sporum olduğunu Az sonra uyuyacağım mecburen
busecim bugün menün çok az geldi gözüme ama protein günün sanırım :) afiyet olsun cnm :)
MENÜM
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 adet dukan krep
1 adet piliç jambon
öğle
tavuk
yoğurt
akşam
balık
ara
yarım kase yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
"yoğun" popo ve bacak egzersizleri
ooo tamam canım tamam, uyu tabi ki
hoşgeldiiin eceem :) tebrik ederim seni de :)Lalalalalalalalalalallallalalla bennnn geldimmmmm lalalalallalalalal ASLANLARIMIN GURURUYLA geldim lalalalalalalalal
buseee ebru yeme demiş ama benim eşim 2 -3 saat sonra yer canım eminsen bişi olmas diyorum çünkü baya geçmişkızlar 4,5 saate yaklaştı, ben artık yiyeceğim şu yoğurduartık bir şey olacağını sanmıyorum, olursa da beni merak etmeyin dermişiiim
hoşbulduk şekerler geçmişi okudum şimdi sohbet zmanıooo sema da gelmiişhoş geldin canııımm oohh ohh gece gece kalabalığız maşallah
öyle bebeğim yalnız değildinizİşte budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?