Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Migrenim tuttu cok fena su mactan bile keyif alamıyorum hos alıncak biseyde yok yaaa gol yedik yeni gelenler olmus hosgeldiler gözgezdirdim söyle detaylara mactan sonra bakabilirsem yazıcam basım fenaaa

Ecem ya bebeğim okuyamadığım yerlere bakarken bu mesajını şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun ( Ama maç sonucu seni biraz olsun kendine getirmiştir biraz hm şimdi nasılsın?

öğlen yemeği biraz ağır olduğu için akşamı hafif tutman iyi olmuş bence canım güzel menü

menü de pek güzeeel ben de paylaşayım birazdan hazır kalabalıkken burasıı

tebrik ederim canııım

Sağol kuzucuğuuummm

her zamanki gibi harikasın

ooo sema da gelmiiş hoş geldin canııımm oohh ohh gece gece kalabalığız maşallah

galatasaraylıları tebrik ediyorum ben beşiktaşlıyım ama bugün tabiki gs'lıydık
aynen semacım bende beşiktaşlıyım ama kalbim gsliydi bugün :)

öğlen yemeği biraz ağır olduğu için akşamı hafif tutman iyi olmuş bence canım güzel menü
teşekkür ederim cnm. öğle yemeğini okulda yedim yemekhanede. bulgur pilavı da vardı 300 kaloriymiş öğrenince kalsın dedim direk :)

Kızlar ben kaçıyorum bugünlük yarın sabah görüşmek üzere iyi geceler herkese Mesaj sayılarını göndermeyen arkadaşlar ltfen gönderelim. Venüscüm sana özel olarak söylüyorum uyarıyorum lütfen günlük yolla mesaj sayılarını

Kalabalığız da bebeğim ben heyecandan sevinçten çıldırmaktan unutmuşum yarın sabahtan akşama kadar dersim ve hemen dönüşte de sporum olduğunu Az sonra uyuyacağım mecburen

MENÜM

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 adet dukan krep
1 adet piliç jambon

öğle
tavuk
yoğurt

akşam
balık

ara
yarım kase yoğurt

3 bardak yeşil çay
3 lt su
"yoğun" popo ve bacak egzersizleri

MENÜM

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 adet dukan krep
1 adet piliç jambon

öğle
tavuk
yoğurt

akşam
balık

ara
yarım kase yoğurt

3 bardak yeşil çay
3 lt su

busecim bugün menün çok az geldi gözüme ama protein günün sanırım :) afiyet olsun cnm :)

İyi geceler meleğim

aynen semacım bende beşiktaşlıyım ama kalbim gsliydi bugün :)

teşekkür ederim cnm. öğle yemeğini okulda yedim yemekhanede. bulgur pilavı da vardı 300 kaloriymiş öğrenince kalsın dedim direk :)

ooo iyi yapmışsın yemeyerek emoşum

ben de fb li olarak tebrik ettim bu arada gs li arkadaşları, araya kaynamasın

tamam kaptancııım, hemen yolluyoruum

Kalabalığız da bebeğim ben heyecandan sevinçten çıldırmaktan unutmuşum yarın sabahtan akşama kadar dersim ve hemen dönüşte de sporum olduğunu Az sonra uyuyacağım mecburen

ooo tamam canım tamam, uyu tabi ki

busecim bugün menün çok az geldi gözüme ama protein günün sanırım :) afiyet olsun cnm :)

evet emoşum protein günümdü :26: protein gününde balık yiyince, sebzeye de iznim olmadığı için yanında hiçbir şey yiyemiyorum. balıktan emin olsam yoğurt yerdim ama emin olunmuyor işte, o yüzden balık yeyince yanında hiçbir şey olmuyor :26:

MENÜM

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 adet dukan krep
1 adet piliç jambon

öğle
tavuk
yoğurt

akşam
balık

ara
yarım kase yoğurt

3 bardak yeşil çay
3 lt su

Evet sanırım emine'min de dediği gibi bugün yine protein gününmüş. Afiyet olsun bebeğim "yoğun" egzersizlerinle birlikte bugünün de harika

Lalalalalalalalalalallallalalla bennnn geldimmmmm lalalalallalalalal ASLANLARIMIN GURURUYLA geldim lalalalalalalalal

ooo tamam canım tamam, uyu tabi ki

Tebriğini farkettim bebeğim merak etmeee ezelî rekabet & ebedî dostluk diyelim her zaman

Sana ve diğer herkese iyi geceleeeeeerrrr

(Yarın sabah geç kalıp da apar topar evden çıkmazsam yazarım bi günaydın mesajı :) ama yazamazsaaaaammm, taa akşam yazabilirim ancak. Haberiniz olsun merak etmeyn e mi )

Son düzenleme:
kızlar 4,5 saate yaklaştı, ben artık yiyeceğim şu yoğurdu artık bir şey olacağını sanmıyorum, olursa da beni merak etmeyin dermişiiim
buseee ebru yeme demiş ama benim eşim 2 -3 saat sonra yer canım eminsen bişi olmas diyorum çünkü baya geçmiş

hoşbulduk şekerler geçmişi okudum şimdi sohbet zmanı

öyle bebeğim yalnız değildiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…