Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaar britneyin vaktinde kilo verdiği listeyi paylaşıyorum. bi baksanıza hep balık yiyor, yani balık kilo verdiriyor ve kırmızı eti haftada 2 kereden fazla tüketmiyormuş. aklımızda bulunsun. her yemeğe kıyma koyuyoruz, doğru değil ürik asit ürettiğinden uzmanlar tavsiye etmiyor, paylaşayım dedim

"Spears, kilo vermesinin sırlarını ve özel diyetini Life&Style dergisine anlattı. Bir süredir Kaliforniya'da bulunan Bally Total Fitness Merkezi'nde dans dersleri alan genç şarkıcı, "Egzersiz yapmak bir süre sonra çok sıkıcı hale gelebiliyor ama dans etmek çok zevkli" diyor.

Dansla 4 haftada 7 kilo vermeyi başaran ünlü yıldız, her gün düzenli olarak birkaç saatini dansa ayırıyor. Spears'a dans salonunda babası Jamie Spears da eşlik ediyor. Beslenmesine dikkat eden güzel şarkıcı, kırmızı eti haftada sadece iki kez tüketmeye özen gösteriyor. Spears dans dersinden sonra soluğu bisiklette alıyor.
İşte Britney'nin diyeti:
Kahvaltı:
Genç şarkıcı, her sabah yağsız süt ile yulaf ezmesi veya tam tahıllı kahvaltı gevrekleri tüketiyor.
Öğle yemeği:
Spears'ın öğle yemeklerinde tercihi, ızgara tavuk veya balık. Yanında da taze yeşilliklerle yapılan bol salata.
Akşam yemeği:
Ünlü yıldız akşam yemeklerinde ızgara hindi veya ızgara somon balığı yiyor. Bu öğünde asitli içecekler içmiyor."

aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın işine yarayabilir

"Siz kendinizi kişisel olarak mükemmel bir bedene sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak kilo vermeniz gerekiyorsa bunu gözardı etmemelisiniz. Kilo verirken 10 yıl önceki kilonuza dönmeniz gerekmiyor. Kendinizi olamayacağınız bir kiloda hayal etmeyin. Kendinizi bilin, mantıklı, iyimser ve hedeflerinizi gerçeklik içerisinde değerlendirin. Böylece herhangi bir hataya düşmezsiniz. İlk yapacağınız şey kendinizi katılacağınız aktivite için ne kadar zamanınız olduğuna bakmak ve zayıflama hedefinize odaklanmak..

İhtiyacınız olanlar

a) Bir tarih
b) Plan / program
c) Birisinin desteği veya yardımı

a) Tarih

Hazırlanacağınız aktivitenin tarihi bellidir. Tarihe göre çok doğru hareket edebilirsiniz. Siz elinizden gelen hazırlığı yapın ancak ne kadar kilo vermeniz gerektiğini düşünmeyin. Bu konudaki en iyi performansınızı gösterin ve kendinizi ödüllendirin. Yapabildiğiniz kadarını yapmanız
her zaman daha iyidir.

b) Plan ve program
Kendinize en az 21 gün verin. Kendinize göre bir egzersiz programı belirleyin. Yapabiliyorsanız haftada 5 kere, 2 gün 10-15 dakika, 2 gün 30-45 dakika (yürüyüş, bisiklet çevirmek ve yoga yapabilirsiniz) ve 1 gün 60-90 dakika egzersiz yapın. Günde 3 veya 4 kere daha önceden belirlediğiniz yiyecekleri tüketin. Bu ilk başta zor olabilir ancak mantıklı olun. Yemek aralarında ne kadar aç olsanız da yemeyin, bu sizin zararınıza olacaktır. Şekerli, kızarmış yiyecekler yemeyin. Şekerli içecekler içmeyin.

c) Destek
Tüm bunları sizinle birlikte yapacak bir arkadaş edinin. Kendinizi ve birbirinizi kontrol edin. Bu sizin hedefinize doğru daha rahat, gerçekçi ve
motive olarak ilerlemenizi sağlayacak.

Uygularsanız sonuç mükemmel olabilir!..
Sonunda eğer tüm bu ev ödevinizi doğru ve kesiksiz yaparsanız hedefinize ulaşırsınız. Bu sizin ödülünüz! Unutmamanız gereken tek şey 21 gün
beslenmenizi yeniden gözden geçirmek ve uymak, düzenli egzersiz yapmak. Eğer formunuzu aktiviteden sonra da korumak istiyorsanız bunu bir yaşam biçimi haline getirebilirsiniz."

resmen tek kaldım şuan burda
ben de buraları toz duman ederim
sizi gidi maç kolikler siziii

kızlar 4,5 saate yaklaştı, ben artık yiyeceğim şu yoğurdu artık bir şey olacağını sanmıyorum, olursa da beni merak etmeyin dermişiiim

işteeeeeeeee kaptanım ebru geldiiiiii bir sağlıkçı olarak ne diyorsun kaptan? bir kaşıkcık atsam ağzıma bir şey olur mu bunca saat geçtiii :26:

sizi seviyorum drogba sneijder selçuk semih dany amrabat riera melo burak umut hamit ve MUSLERAAAA sen seviyorum galatasaray'ım seni seviyorum türkiye'mmmmm

Kahvaltı
1 d tam b ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 bardak süt

Öğle
1 kase domates çorbası
2 kaşık haşlanmış kuşbaşı et

Akşam
Çok az ince bulgurlu salata
1 kase mercimek çorbası

2,5 Lt su
2 bardak yeşilçay

heyecandan özenemedimmm

Buse'cim yoğurt yeme canım benim. Biraz sık dişini :26:Nolur nolmaz

tebrikler GalataSaray :)

busecim dalmışım bende ödeve yazdıklarını yeni gördüm :) ye canım ye bişey olmaz ben çok yedim öyle sapasağlamım :)

Rüya gibi bir tarihe daha şahitlik ettik. UEFA kupasından sonra sırada Şampiyonlar ligi kupası var inşallah :)

menü de pek güzeeel ben de paylaşayım birazdan hazır kalabalıkken burasıı

ben seni de seviyoruuuuuuuuuuuuuuummm

3-2 yendikk busem yaa offfffff çeyrek finale kaldık inanamıyorummmmm

tebrik ederim canııım

Buse'cim yoğurt yeme canım benim. Biraz sık dişini :26:Nolur nolmaz

olan oldu ebrucum yarım kase yedim :26:

tebrikler GalataSaray :)

busecim dalmışım bende ödeve yazdıklarını yeni gördüm :) ye canım ye bişey olmaz ben çok yedim öyle sapasağlamım :)
4,5 saat geçmişti üzerinden yedim ben de canım artık bekleyip göreceğim

bugünkü menüm:

sabah:

2 dilim hindi salam
1 dilim peynir
4 zeytin
yarım orta boy domates
1 ince dilim uno denge light ekmek

öğle:

1 porsiyon sebze çorbası
1 porsiyon patates musakka
1 porsiyon cacık
(600 kalori okul yemeği)

ara:

2 kuru kayısı

akşam:

1 kase domates çorbası
salata
1 bardak ayran

ara:

1 tam ceviz

2 lt su, 2 fincan yeşilçay, 1 fincan kahve, 1 fincan çay
20 dk evde ısınma hareketleri, 30 dk mekik+egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…