Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah 2 dilim cavdar ekmegi yumurta peynır yedim
öğlen dilim çavdar ekmegi salatalık peynır
aksam ne yerim bilmiom

arada petito kaçtı
1.5 su
1 form cay
2 normal cay sekersz
sanırım 4. msjm :)))
Başak'cım menün petitoya kadar güzel gitmiş. Akşamı yazmamışsın ama toplu şekilde yazman lazım menünü. Eğer burda olduğun vakit akşamı yazmaya vaktin olmuyorsa ertesi gün sabah geldiğinde toplu bir şekilde yazarsın menünü. Mesajlarınıda sanırımla değil sayıp yazman lazım çünkü paylaşım listeye girebilmen için önemli. Ayrıca sohbetlere biraz daha katılman lazım çünkü farkettim ki sen sadece söylemek istediklerini yazıp çıkıyorsun. Öyle olmaması gerekiyor. Formda ve sitede yeni olduğundan böyle oluyor sanırım ama bu durumu düzeltmen lazım.

Bende ip atlayıp geliyorum 112 tane atladım ama bugün her zamankinden 2 katı atlamayı planlıyorum pogaca yeme cezası bana :)
Hadi bakalım güzel bir ceza olmuş sana. Ben bi atlayışta 500 yapıyordum Ecem, sana zor mu geliyor

ben cok salata yedım aksama artarnetif ne yapablrm (
Proteinli bişeyler yiyebilirsin akşama. Yoğurt, tavuk, yada bir porsiyon sebze yemeği.

Hadi bakalım kolay gelsin Tuğba'cım bol bol yağ yakarsın inşallah.

ben iş yerımde cok yoruluom spora gdemıom evde ne yapablrm hareket için (
Bekarsın bu nedenle işin daha kolay. İşten eve giderken yürümeyi deneyebilirsin. Diyete yeni başlayanlar için en uygun spor yürüyüş. Çünkü ne kadar çok kalori yakarsan aldıklarından o kadar gider. Kendini terazi gibi düşün. Yediklerin ve harcadıklarının birbirini dengelemesi lazım.

Bu menün güzel olmuş. Çorba olarakta şehriye çorbasını tercih etmezsen senin için daha yararlı olur çünkü senin kilon hedefe çok yakın. En ufak bir kaçırma bile kilonu etkileyebilir. Su az olmuş unutma en az 10-12 bardak.

Bu menünde poğaça, hurma ve akşamki pilav olmamış canım. Su yine az olmuş. Bu kez sporun iyi. Bu arada Ebru'cum bu aralar sanırım buraya fazla zaman ayıramıyorsun. Daha çok dikkat edersen sevinirim. Mesaj sayılarını göndermemişsin. Onada dikkat lütfen.

Ben geldim bi geçmişe bakayım

Ben çıkıyorum şekerler kib duvara konuşuyormuşum gibi oluyor kimse olmayınca yaa
Geldiğinle gittiğin bir olmuş Sema'cım. Tek başına bile olsan dün senden sonra bu saate kadar oldukça uzun bir geçmiş var. Paylaşımlarımıza biraz daha dikkat lütfen.

Tatlım sezeryan olduğun için mekikten zaten uzak durman lazım bir süre. Sen o göbeğe takılma zaten bölgesel incelme diye bişey yok. Sen yediklerine dikkat et ve yürüyebiliyorsan bol bol yürü. Evde yapmana gerek yok çünkü açık havada yapılan yürüyüşler daha sağlıklı. Ne kadar çok oksijen o kadar çok kalori harcatıp enerji açığa çıkartıyor. Önümüz yaz. Bu arada hangi şehirde yaşıyordun? Çocuğunla çıkabileceğin güzel havalarda hiç durma evde al kızını çık dışarı. O göbek mutlaka gidecek emin ol. Bide sezaryan göbeği gitmez derler ama inanma sen onlara gidiyor.

Son düzenleme:
ayyy ben çok sıkıldım yaa
çarşamba günlerini hiç sevmiyorum dersler çok geliyo 2 saat daha dersim var Allahtan bilgisayarım yanımda istediğim gibi internette takılabiliyorum :)
Öğrencilikte güzel Emine'cim keyfini çıkart. Sonra okul bitince ne güzel günlerdi diyorsun ama geriye dönüş yok. Herkese bunu söylüyorum bugünlerde nedensenOlduğun anın tadını çıkart. Acaba ben çıkartabiliyor muyum bunu merak ettim şimdi :26:Sanırım çıkartıyorum

ebrum öğrencilik güzel bende hiç bitsin istemiyorum ama perşembe cuma boşken çarşamba günü 10 saat derse girmek yorucu oluyo
ders aram bitti hoca nette gezdiğimi anlamadan döneyim derse :)

ebrum öğrencilik güzel bende hiç bitsin istemiyorum ama perşembe cuma boşken çarşamba günü 10 saat derse girmek yorucu oluyo
ders aram bitti hoca nette gezdiğimi anlamadan döneyim derse :)
Hadi bakalım iyi dersler o zaman şöyle düşün perşemben ve cuman boş

merhaba arkadaşlar ben yeniyim
Hoş geldin canım nickin tanıdık geliyor, daha önce yarıştığını söylemişsin ama ben göremedim nasıl yarıştığını? Ne zaman nasıl yarıştın anlatır mısın biraz ?

canım ben yılbaşı zamanlarında yne bu gruba alınmıştım ama ailevi nedenlerden dolayı evmden uzak kaldım bu yüzden giremedim 3 4 gün filan bu gruptaydım. yarışamadım yani aslında

canım ben yılbaşı zamanlarında yne bu gruba alınmıştım ama ailevi nedenlerden dolayı evmden uzak kaldım bu yüzden giremedim 3 4 gün filan bu gruptaydım. yarışamadım yani aslında
Tamam canım şimdi anladım neden tanıdık geldiğini. Geçmişteki mesajlarına baktım giderken de haber vermemişsin Ben sana yeniden kuralları yazıyorum. Deneme süremiz eskiden 2 haftaydı şuan 3 hafta.
Seni ekstradan deneyeceğim haberi olsun Kendini yeniden tanıtırsan sevinirim. Boyun, şuanki kilon ve hedef kilonu not almam lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

okudum anladım cnm yazdıklarını. gerçekten hiç fırsATım olmadı aniden memlekete gitmemiz gerekti. sınavlara girdim çıktım filan internet olanagım olsa gerçekten haber verrdim deneyelim bakalım
şimdi ben öğrenciyim 21 yaşındayım 160 boyunda 74 kiloyum. bnm tek sıkıntım perşembe cuma özellikle cuma sabah 8 akşam 4 stajdayım yani kilo bildirimimi ya perşembe geceden yada cuma akşam yapmak zorundayım buna sen karar verceksin sanırım. ögünlerim düzenli ama bi türlü veremiyorum çnkü aklım bi esiyo aferdersin ama öküz gbi yiyorum tek sıkıntım bu ve biri yada birileri beni frenlemeli sormak istediğin bişi varsa burdayım

Tamam canım hedef kilonuda yazarsan sevinirim. Az çok biliyorsun burayı. İsmin Burcu sanırım. Hangi şehirde yaşıyordun? Daha detaylı tanıtırsan kendini sevinirim. Mesaj kuralını biliyorsun gün sonu mesajlarını sayıp çıkmadan yazıyorsun. Onun haricinde sormak istediklerini sen de sorabilirsin.

hedef kilom 60 canım. evet ismim burcu. ankarada yaşıyorum. sözlüyüm. amacım 2 sene içinde daha fit olup zayıf bi gelin olmak mesaj sayma işini bilmiyordum ama yazarım şu an soracağım birşey yok yada 9 lu hayat çayı hakkında ne düşünüyosun

laptop u iade ettik neyseki sorun çıkarmadılar kızlar. geçmişi okuyup geliyorum

benim bu mesajla 5 mesaj oldu kızlar. iyi geceler yarın akşam görüşürüz.

aa olmamııış o zaman bugün yürür telafi edersin artık venüs hanım bi yerden başlamalısın artık

nazarlık menü

geldim emoşuum

kendime hakim olamadım cıkolata yedımmmm((

aaaaaaa cıs cıs cıııss

harfi harfine katılıyorum emoş, çok güzel özetlemişsin

evet kaptan, bizim gelenimiz pek eksik olmaz. zaten biri gelmediğinde de biz gidiyoruz

lu kavurma yağda oluyor dimi :26: poğaça ve pilav da cıs bence. pilav 2 karış gerçi ama yine de olmasa daha iyi canım

hoş heldin burcucum. ben buse, 23 yaşındayım. bekarım. hedefim 50. boyum 1,58

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı
Kepekli sandviç ekmeğinde beyaz peynir-domates
1 küçük kutu süt

Öğle
1 kepçe domates çorbası
4 yk tavuklu mantar sote
Bol limonlu salata

Ara
1 dilim kepekli tost ekmeğinden beyaz peynirle tost ( 1 dilimi ikiye böldüm üst üste koydum)

Akşam
1 kase sütlü mısır gevreği

+ 2 Lt su (bugün kendimi pek iyi hissetmediğim için az oldu biraz )
+ 2 bardak yeşilçay

Son düzenleme:

afiyet olsun tubişim suyu 2 bardak daha iç 2,5 lt olsun

bu arada tanıştığıma memnun oldum busecim

ımm şey ladyline bana ona dedi ama gün sonunda mesajlarımızı sayıp çıkmada yazıoruz die yazmıştı ben mi yanlış anladım acaba

bu arada tanıştığıma memnun oldum busecim

evet canım o kısım doğru da 5 mesaj yazdım tamamdır deyip gitmiyoruz yani o sadece paylaşımda bulunmamız için bir kural, istediğin kadar bol bol yazabilirsin. paylaşım önemli

ben de memnun oldum burcucuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…