- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Başak'cım menün petitoya kadar güzel gitmiş. Akşamı yazmamışsın ama toplu şekilde yazman lazım menünü. Eğer burda olduğun vakit akşamı yazmaya vaktin olmuyorsa ertesi gün sabah geldiğinde toplu bir şekilde yazarsın menünü. Mesajlarınıda sanırımla değil sayıp yazman lazım çünkü paylaşım listeye girebilmen için önemli. Ayrıca sohbetlere biraz daha katılman lazım çünkü farkettim ki sen sadece söylemek istediklerini yazıp çıkıyorsun. Öyle olmaması gerekiyor. Formda ve sitede yeni olduğundan böyle oluyor sanırım ama bu durumu düzeltmen lazım.sabah 2 dilim cavdar ekmegi yumurta peynır yedim
öğlen dilim çavdar ekmegi salatalık peynır
aksam ne yerim bilmiom
arada petito kaçtı
1.5 su
1 form cay
2 normal cay sekersz
sanırım 4. msjm :)))
Hadi bakalım güzel bir ceza olmuş sana. Ben bi atlayışta 500 yapıyordum Ecem, sana zor mu geliyorBende ip atlayıp geliyorum 112 tane atladım ama bugün her zamankinden 2 katı atlamayı planlıyorum pogaca yeme cezası bana :)
Proteinli bişeyler yiyebilirsin akşama. Yoğurt, tavuk, yada bir porsiyon sebze yemeği.ben cok salata yedım aksama artarnetif ne yapablrm(
Hadi bakalım kolay gelsin Tuğba'cım bol bol yağ yakarsın inşallah.Bi koşu spor salonuna gidiyorum azcık geç kaldım sanki :\ Kızlar iki gündür canım çıkıyor yorgunluktan biliyorsunuz hallerimigelince duştan sonra uyuyabilirm belki. Başım da çok ağrıdı bugün hep :\ Bugün menümü de yazdıktan sonra fazla kalamayacağım sanırım. Bari yarınki derse sağ salim uykusuz ve dinç bi şekilde yetişeyim :26:
Hadi görüşürüüüüzzzz Allah'a emanet olun hepiniz canlarım benim
Bekarsın bu nedenle işin daha kolay. İşten eve giderken yürümeyi deneyebilirsin. Diyete yeni başlayanlar için en uygun spor yürüyüş. Çünkü ne kadar çok kalori yakarsan aldıklarından o kadar gider. Kendini terazi gibi düşün. Yediklerin ve harcadıklarının birbirini dengelemesi lazım.ben iş yerımde cok yoruluom spora gdemıom evde ne yapablrm hareket için(
Bu menün güzel olmuş. Çorba olarakta şehriye çorbasını tercih etmezsen senin için daha yararlı olur çünkü senin kilon hedefe çok yakın. En ufak bir kaçırma bile kilonu etkileyebilir. Su az olmuş unutma en az 10-12 bardak.Selam kızlar sabahtan beri buradayım ama maşşal geçmiş oku oku bitmedi bide işim yoğundu bi cevap yazamadım.
Akşam oldu çıkıcam şimdi anca yazabildim.
Bu arada 2 günlük menümü paylaşmak istiyorum.
Pazartesi
sabah
yeşil emla
1 avuç leblebi
öğle
tavuk sote yarım porsiyon
1 dilim etimek
yarım kase cacık
ara
1 avuç leblebi
akşam
şehriye çorbası
2 kaşık kavurma
salata
yoğurt
8 bardak su
200 ip atlama
100 adet mekik veeeeeee spor yeniden
Bu menünde poğaça, hurma ve akşamki pilav olmamış canım. Su yine az olmuş. Bu kez sporun iyi. Bu arada Ebru'cum bu aralar sanırım buraya fazla zaman ayıramıyorsun. Daha çok dikkat edersen sevinirim. Mesaj sayılarını göndermemişsin. Onada dikkat lütfen.Dünkü menüm
sabah
yarım poğaça( oğlumun yarımı malesef)
öğle
mercimek çorbası
yoğurt
1 adet etimek
ara
4 hurma
akşam
ezogelin çorbası
2 kaşık kavurma
2 kaşık pilav
yoğurt
8 bardak su
300 ip atlama
100 mekik çekme
Geldiğinle gittiğin bir olmuş Sema'cım. Tek başına bile olsan dün senden sonra bu saate kadar oldukça uzun bir geçmiş var.Ben geldim bi geçmişe bakayım
Ben çıkıyorum şekerler kib duvara konuşuyormuşum gibi oluyor kimse olmayınca yaa
Dogru hatirliyorsun canim.Kizim kucakta uyumaya yada ben yanina yatinca eme eme uyumaya alisti.O nedenle elim kolum oyle bagli ki bilemezsin.Yuruyus sence yeterli olurmu bolgesel incelmede.Korkunc bir karnim var.Dogumum normalle basladi fakat sezeryanla sonlandi.
Uyutup yatiriyorum netten program aciyorum yeminle 5 dakika olmadan benim yaninda olmadimi anlayip agliyor.Resmen korkuyorum aglamalarindan.Sanki boguluyor, morariyor.Eve ne alacamda tartisilir.<urume bandi yada bisiklet cok yer kapliyor.inan bilemiyorum.Sizler hangi sporlari yapiyorsunuz.Ozellikle kilo veren arkadaslar lutfen yazin hangi sporla nereden inceldiniz.B en taktim bu gobege.Bazen aklima geldikce aglamak istiyorum.Abarttimi sanmayin resmen sanki dogum yapmamisim gibi kocaman yuvarlak ve yagli.........
Tatlım sezeryan olduğun için mekikten zaten uzak durman lazım bir süre. Sen o göbeğe takılma zaten bölgesel incelme diye bişey yok. Sen yediklerine dikkat et ve yürüyebiliyorsan bol bol yürü. Evde yapmana gerek yok çünkü açık havada yapılan yürüyüşler daha sağlıklı. Ne kadar çok oksijen o kadar çok kalori harcatıp enerji açığa çıkartıyor. Önümüz yaz. Bu arada hangi şehirde yaşıyordun? Çocuğunla çıkabileceğin güzel havalarda hiç durma evde al kızını çık dışarı. O göbek mutlaka gidecek emin ol. Bide sezaryan göbeği gitmez derler ama inanma sen onlara gidiyor.
Son düzenleme: