Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kılo veremıcem sanrm ben sısman kalıcammmmmmm
canım sakın böyle söyleme. kararlı olmadıktan sonra istediğin kadar diyet yap spor yap sana hiç faydası olmaz. kararlı ol. bende çikolata hastasıyımdır. hatta şöyle söyleyeyim benim anneannem almanyada kinderde çalışıyodu. her gelişinde 1 valiz çikolata getirirdi. ben böyle büyüdüm. çok seviyorum ama kilo verene kadar sabretmem lazım. sen de sabırlı ol. kararından dönme. biz sana elimizden geldiğince yardımcı olacağız. bu kilolar bize yük. yüklerimizi atınca tüy gibi hafif kuş gibi özgür olucaz böyle düşün. şu dönemde sadece biraz sabret sonra gerisi gelecektir merak etme

kızlar ya iş yerındeyım ve bugun meyve getırmedım buna alışmak zaman alıcak sanırım bıraz ara ögünü kaç gıbı neyle yapmalıyım bufeye gıdıp alıyım sizce ne yesem ne kadar yesem

kızlar ya iş yerındeyım ve bugun meyve getırmedım buna alışmak zaman alıcak sanırım bıraz ara ögünü kaç gıbı neyle yapmalıyım bufeye gıdıp alıyım sizce ne yesem ne kadar yesem
ben okulda olduğum zamanlar için yanıma 2 kuru kayısı ya da kuru üzüm alıyorum ceviz ya da badem de oluyo. ama dışardan alıp ne yiyebilrsin bilmiyorum. kaptanımız ebru daha iyi bi bilgi verebilir.

Ben geldiiimmmmm yorgun argın ve hala hastaaaa olarak :)

Bugün cok hareketliydi sabah evden otobusu yakalamak icin kostum deli gibi otobusten inince derse yetismek icin 4 dk kostum yine deli gibi :) cünküüü uyuz bir hocanın dersiydi vee 9 u 1 bile gecse derse almıyooo birde üstünee önemli bir ders ve gec kalrsan rencide ediyo derse almadıgı gibi

Ama benim sucum yoktu vallahi erken bile cıktım bir trafik otobuste deliricektim artık arabayla 15 20 dklık yolu otobusleee 1 saatte gidiyorum normalde trafik olunca düsününnn ne hale geliyoruzzz kimse gelmesin büyükşehire kerem memurluga gecis düsünüyo bende devlette calısırsam burda kalmam insanın kazandıgı elinde kalır burda hoop para geliyo hop bitiyo ne birikim ne bisey istanbul ultra lüks yasayana güzelllll

2 yeni üyemiz mi var merhaba kızlar hosgeldiniz,
Ben Ecem 23 yasında ve nisanlıyım aynı zamanda ögrenciyim. Bu takımdan 57 ile mezun oldum asıl hedefim 55 oldugu icin hala buradayım hala menümü paylasıyorum bir üye gibiyim fakat listede yokum öyle düsünün :))
Burada 10 kiloya yakın toplamda ise 18.9 kilo verdim durmak yok yola devam :)

burdayım cnm :) ben dersteyim de açık sayfa arada bir girip bakıyorum :) bugün kendi bilgisayarımı götürdüm artık rahat rahat girebiliyorum :) çok şükür ki son ders 4 te bitiyo :) sonra bi daha 5 te var bugün yoğun biraz :) sen naptın bitti galiba dersin?

aa bayaa da varmış spor ecoşum. çok güzel öyleyse

aaa sakıın bak ne kadar zor verdiğini düşün ve dikkatli yeee

ayy bende 3. günümdeyim şaşırtıcı bi şekilde hala çikolota yemedim

alkış emoşaaa

vay canına diyorum ve tebrik ediyorum canım seniii benim göbiş de gitmiyor malesef

eheh burdayım kuzum ben balık bayat olabilirdi o yüzden yemedim yoğurt canım tazeliğinden emin olsam yerdim, yememek de fayda var

Kızlar hepinize günaydın Sabahki dersimi kaçırdım ya of şimdi apar topar evden çıkıcam diğerine yetişmeye çalışıcam
Akşam 8 gibi görüşmek üzere

ooo üzüldüm tubişim yaa :26: yetişmişsindir umarım

Kızlar bu arada sabah kahvaltım sadece sütlü kahve sabahları hiç bir şey yemek istemıyorum

öglen 5 adet galeta yemeyı düşünuyorum

akşamda bir kase yayla çorbası

ara öğün yapmıycam

hiç sağlıklı gelmedi bana canım, böyle yapma bence :26:

okudum, desteklerinize fazlasıyla ihtiyacım var

hoş geldin aramıza canım ben buse. 23 yaşındayım. işsizim, gezenteyim 4 aydır bekarım bir de

devamını okuyamadım henüz kızlar, yarım kaldı geçmişi okumam. dün kardeşim media markt tan laptop almış, değiştirmek için gidiyoruz onu şimdi. beğenmemiş. akşama burdayım artık

görüşürüüz

Sabah
1 pogaca

Ögle+aksam
4 yk kıymalı menemen
1 d ekmek
1 bardak zero

Su an icin 1 lt su

Bu ara menemene fena taktım :))

Kızlar bugün dersimiz erken bitti de bi yarım saat falan önce geldim eve. Aynı şekilde spora gitmeme de bi yarım saat falan var, o zamana kadar geçmişi okuyayım

kizlar gunaydiin :) telden giriyorumm. ev komsu istilasina ugradi. gitsinler gelicem hemen. gecmisi okuyamadik cok kaynatmadiniz umarim bensiz :))

opuldunuuz :))
Kaç gündür ev misafir dolu allah kolaylık versin Buse'cim

Tatlım menün akşama kadar çok güzel ama akşamın çok az. Neden? Bide akşam yemeklerini saat kaçta yiyorsun? Onun haricinde su az olmuş. En az 10-12 bardak.

kızlar sabahleyın sadece kahve

öglen ızgara tavuk ıkı kaşık bulgur pılavı salata yedim

akşam kı menumu bılmıyorum henuz
Yasemin'cim menülerimizi akşam yemeğinden sonra tek listede yazıyoruz. Diğer arkadaşlarının yazdığı gibi. O zaman değerlendirmesi daha kolay oluyor. Öğlen yemeğin güzel olmuş afiyet olsun. Yanında ayranda içebilirdin. Çok doyurucu olurdu.

Tamam kaptancığım. Son mesajımın başlığına son yazsam olur mu? Şimdi yazdım kaptancım menümü

Olsun canım burada hep birlikte bıngıllarımızdan kurtulacağız.

Benim bir 30 kilom var
Venüs'cüm artık özel mesaj atma hakkın var canım. Mesajlarını her gün sonunda sayıp özelden bana mesaj atacaksın.

Bol bol ev işi yapman bence yeterli ama senin bebişin daha küçük diye hatırlıyorum. Bunun yanında bol su içmeni öneririm. Bide zaten bebişle fazla hareket ediyorsundur. Yürüyebilirsen eğer bebişinide alıp (kanguru veya puset) yürüyüş yapabilirsin. Doğumun nasıldı? Normal mi sezaryan mı?

mekik çekebilirsin mesela evde. ben öyle yapıyorum. bi de ender saraçın 10 hareketi var. yapabilirsin çok kolay videosu bu:
Zayıflama Hareketleri-2 haftada 5 kilo verdiren ve incelyen 10 hareket ve incelme egzersizi - YouTube
Emine'cim mekik güzelde ender saracın ben o 10 hareketini beğenmedim. Çok dikkatli yapılması gereken hareketler eğer yanlış şekilde yapılırsa kalıcı hasar bırakabilir vücutta. Özellikle belde. Öyle her egzersizide kendi başımıza uygulamamak lazım sağlığımız için.

adım başak öğretmenim 64 kiloyum 5 kilo vermek istiorum kurallarınızı kabul edıorum :))) benim tek sorunum aksam yemegını cok kacırıorum ((((

canım tekrar hoşgeldin. Ben ebru 28 yaşındayım 2 yaşında bi oğlum var boy 1,60 kilo 56 hedefim 53. Tanıştığıma memnun oldum. Akşamları çok kaçırma sorunu bendede vardı ama aştım artık çok şükür akşamları ağzıma bişey atmaya kalktığımda yapma şimdi bak yarın tartıda fazla çıkarsın diyorum ve yemiyorum artık sende böyle düşünebilirsin. Bilinç altı meselesi yani

hoşgeldin canım aramıza. Umarım sende hedefine bi an önce ulaşırsın. Bol kilo vermeler diliyorum :13:

canım sağol bilgiler için. Bende dün bi abimizden duydum kahvaltı öncesi 5-6 adet fındık yenip üzerine 2 bardak su içersek hem tok tutarmış hemde metobolizmayı hızlandırırmış. Bende denicem inş.

sağol canım inş.

bi ara bende dans ederek bikaç kilo vermiştim bencede çok etkili hemde sıkılmıyosun zevkli.

galatasaraylıları tebrik ediyorum ben beşiktaşlıyım ama bugün tabiki gs'lıydık

ay şükür bi beşiktaşlı varmış bende beşiktaşlıyım canım. Bian bütün grup galatasarayla sandım. Gerçi benim eşimde galatasaraylı.
Tabi akşam bende galatasaraylıydım. Tekrar tebrik ediyorum hepsini herşeyden önce türkiyeyi temsil ediyolar aslanlar

kendime hakim olamadım cıkolata yedımmmm((

kızlarrr deli gibi cnm tatlı istıooooooo

kılo veremıcem sanrm ben sısman kalıcammmmmmm
Allahım Başak'cım bunlar nasıl kötü düşünceler hele ki kilo veremeyeceğim ben düşüncesi kadar kötü bir düşünce yok, sen böyle düşünmeye devam edersen zaten ne yaparsan yap kilo veremezsin. Şimdi olan oldu artık unut o çikolatayı ve bundan sonrası için kendine söz ver. Zayıflayana kadar çikolata yemeyeceğine dair.

Yasemin'cim en güzeli yanında getirmen ama hiç bişey yoksa ayran alıp içebilirsin. Çok güzel bir ara öğün. Çünkü hem tok tutuyor hem de protein olduğu için kolay kilo vermeni ve kaçamak yapmanı engelliyor. Evden leblebi, kuru mevyeler ve mevsim mevyesi getirebilirsin. Dışardaki hazır ve işlenmiş gıdalardan mümkün olduğunca uzak dur. Bide kendini aç bırakmamaya çalış çünkü acıktığın zaman kan şekerin düşüyor ve emin ol gözün hiç bişey görmüyor. O zaman kaçamak yapıyorsun oda olmuyor.

Geçmiş olsun kuzucum. Sabah sabah bayağı bi koşmuşsun. Bu arada akşam sana da yazamadım maçın heyecanından. Umarım başının ağrısı düzelmiştir. İstanbul seni çok yormuşa benziyor. Ama ordan uzaklaşınca mutlaka ararsın orayı. Olduğun anın tadını çıkarmaya çalış bence.

Bak bir daha gurur duydum seninle

9 Mart - 6
10 Mart - 9
11 Mart - 16
12 Mart - 6
Venüs'cüm artık özelden atarsın bundan sonraki mesaj sayılarını. Bunları not aldım canım. Günlük sayarsan sana da zor gelmeyecektir.

sonunda dersim bitti 1 saat aram var yemek yiyeceğim birazdan yoksa akşam yemeği arada kaynicak :)
Hadi bakalım afiyet olsun.

kızlar bugün mesaj sayım 16 bilginize

Çıkıyorum artık ben yarın görüşmek üzere öpüldünüz
Yasemin'cim 12 Mart'ın mesajınıda sayman gerekiyor. Çünkü dün başladın takıma. Birde senin özel mesaj atma hakkın var. Bu nedenle özel mesaj olarak mesaj sayını bana göndermen gerekiyor. Bunu not alıyorum. Geldiğinde 12 Mart'ı sayıp yazarsın bana canım.

Sabah
1 pogaca

Ögle+aksam
4 yk kıymalı menemen
1 d ekmek
1 bardak zero

Su an icin 1 lt su

Bu ara menemene fena taktım :))
Poğaça ve zero olmamış canım. Sağlıklı beslen sağlıklı, kötü örnek olma yeni gelenlere Su yine az olmuş. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu içççççççççççççççç Ecemmmmmmmmm

Kızlar bugün dersimiz erken bitti de bi yarım saat falan önce geldim eve. Aynı şekilde spora gitmeme de bi yarım saat falan var, o zamana kadar geçmişi okuyayım
Hoş geldin canım. Ohh ne güzel mis gibi spora gideceksin şimdi.

haklısın ebrucum ben daha önce pilates ve ayrobik yaptığım için sıkıntı yaşamadım. hiç yapmayan biri için zor olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…