canım sakın böyle söyleme. kararlı olmadıktan sonra istediğin kadar diyet yap spor yap sana hiç faydası olmaz. kararlı ol. bende çikolata hastasıyımdır. hatta şöyle söyleyeyim benim anneannem almanyada kinderde çalışıyodu. her gelişinde 1 valiz çikolata getirirdi. ben böyle büyüdüm. çok seviyorum ama kilo verene kadar sabretmem lazım. sen de sabırlı ol. kararından dönme. biz sana elimizden geldiğince yardımcı olacağız. bu kilolar bize yük. yüklerimizi atınca tüy gibi hafif kuş gibi özgür olucaz böyle düşün. şu dönemde sadece biraz sabret sonra gerisi gelecektir merak etmekılo veremıcem sanrm ben sısman kalıcammmmmmm
ben okulda olduğum zamanlar için yanıma 2 kuru kayısı ya da kuru üzüm alıyorum ceviz ya da badem de oluyo. ama dışardan alıp ne yiyebilrsin bilmiyorum. kaptanımız ebru daha iyi bi bilgi verebilir.kızlar ya iş yerındeyım ve bugun meyve getırmedım buna alışmak zaman alıcak sanırım bıraz ara ögünü kaç gıbı neyle yapmalıyım bufeye gıdıp alıyım sizce ne yesem ne kadar yesem
Hahahah bu yeme seklini kimse görmedi sanırım :))
Spor yapıyorumyaa yazmayı unutuyorum mesela bugün 223 ip atladım
Mekiklerimi yatarken cekicem
Plates topunda popo calıstırdım
Uff sormaa ben hastaneye kaldırıldıgımı bilirim acile bu migren yüzünden
Hahahaha semoss ya :)) allahtan agrı beni yenmeden ben agrıyı yendim ilacımı aldım üstünede mac birde cay icince bilmiyorum ama rahatladıgımı hssediyorum cok sükür bisey kalmadı :)
Su önümüzdeki günler cok yicem kesin yada kacamak falan olucak simdiden uyarıyorum söylemedi demeyin isstahım acılıyooorrrr:)) regl dönemine girmek üzereym her ay klasik yasadgm doymama sürekli bisi yeme dönemide desek olur
ayy bende 3. günümdeyim şaşırtıcı bi şekilde hala çikolota yemedim
Bu arada 55 oldugumda 21 kilo vermis olucammm sanki sisko ben ben degildim :) birde su demirbas göbekte hic kayıp yok yaaaaa o kadar atlayıp zıplayıp mekik cekiyorum göbegim olmasın dümdüz karnım olsun Allah ım nolur Amin :) artık kesin cıkıyorummmmm
alabalık olsun ton balık olsun hem süt hemde yoğurdumu tüketirim bol bol. bak bana hala yaşıyorumgerçi bünye farkıda var ama. sonuçta protein günü ve dukan amca (okuduğum sayfaya kadar) balık yoğurtla ilgili bişi yazmamış. ha bide balık bayat olursa zehirlenme olurmuş. bu arada tesadüfen gördüm seni burda. merak ediyordum nerelerde bu kızan diye
Kızlar hepinize günaydınSabahki dersimi kaçırdım ya of şimdi apar topar evden çıkıcam diğerine yetişmeye çalışıcam
Akşam 8 gibi görüşmek üzere
Kızlar bu arada sabah kahvaltım sadece sütlü kahve sabahları hiç bir şey yemek istemıyorum
öglen 5 adet galeta yemeyı düşünuyorum
akşamda bir kase yayla çorbası
ara öğün yapmıycam
okudum, desteklerinize fazlasıyla ihtiyacım var
Kaç gündür ev misafir dolu allah kolaylık versin Buse'cimkizlar gunaydiin :) telden giriyorumm. ev komsu istilasina ugradi. gitsinler gelicem hemen. gecmisi okuyamadik cok kaynatmadiniz umarim bensiz :))
opuldunuuz :))
Tatlım menün akşama kadar çok güzel ama akşamın çok az. Neden? Bide akşam yemeklerini saat kaçta yiyorsun? Onun haricinde su az olmuş. En az 10-12 bardak.12.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık
Öğle:
1 kase yoğurt çorbası
1 porsiyon ızgara tavuklu salata
Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 kutu süt (%0.15 yağlı)
Akşam :
1 bardak (%0.7 yağlı) ayran
1 dilim kepekli etimek
* 8 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Yasemin'cim menülerimizi akşam yemeğinden sonra tek listede yazıyoruz. Diğer arkadaşlarının yazdığı gibi. O zaman değerlendirmesi daha kolay oluyor. Öğlen yemeğin güzel olmuş afiyet olsun. Yanında ayranda içebilirdin. Çok doyurucu olurdu.kızlar sabahleyın sadece kahve
öglen ızgara tavuk ıkı kaşık bulgur pılavı salata yedim
akşam kı menumu bılmıyorum henuz
Venüs'cüm artık özel mesaj atma hakkın var canım. Mesajlarını her gün sonunda sayıp özelden bana mesaj atacaksın.Tamam kaptancığım. Son mesajımın başlığına son yazsam olur mu? Şimdi yazdım kaptancım menümü
Olsun canım burada hep birlikte bıngıllarımızdan kurtulacağız.
Benim bir 30 kilom var
Bol bol ev işi yapman bence yeterli ama senin bebişin daha küçük diye hatırlıyorum. Bunun yanında bol su içmeni öneririm. Bide zaten bebişle fazla hareket ediyorsundur. Yürüyebilirsen eğer bebişinide alıp (kanguru veya puset) yürüyüş yapabilirsin. Doğumun nasıldı? Normal mi sezaryan mı?Selam arkadaslar.size bir sorum olacakti.Simdiden cevaplar icin sagolun.Spor yapamiyorum malesef.kizim izin vermiyor, bolgesel incelmeye dairde birsey yapma olanagim yok suan.YEDIKLERIME DIKKAT EDIYORUM.Bunun yaninda bol bol ev temizliyorum.bu spor yerine gecermi.Yada bana ne onerirsiniz.Bu gobek beni depresyona sokuyor.
Emine'cim mekik güzelde ender saracın ben o 10 hareketini beğenmedim. Çok dikkatli yapılması gereken hareketler eğer yanlış şekilde yapılırsa kalıcı hasar bırakabilir vücutta. Özellikle belde. Öyle her egzersizide kendi başımıza uygulamamak lazım sağlığımız için.mekik çekebilirsin mesela evde. ben öyle yapıyorum. bi de ender saraçın 10 hareketi var. yapabilirsin çok kolay videosu bu:
Zayıflama Hareketleri-2 haftada 5 kilo verdiren ve incelyen 10 hareket ve incelme egzersizi - YouTube
adım başak öğretmenim 64 kiloyum 5 kilo vermek istiorum kurallarınızı kabul edıorum :))) benim tek sorunum aksam yemegını cok kacırıorum((((
m.o. Ebru
yasemin bende istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım muhasebeci olarak özel bir firmada calısıyorum bu ayın 15 ınde 1 yasını doldurac bır cimcimem var sagolsun gelırken bana hediye bol bol yağ getirmiş
Evlenırken 63 kıloydum 90 ile doğuma gittim suan 79 um tek basıma dıyete baslıyorum ıkıncı gun bıtırıyorum
Bende bu sefer azmettım bır gruba dahıl olup onlarla motıve olmaya karar werdım
[ı]"[ı]ceviz , fındık , brokoli , mantar ve baharatlar kromdan zengindir ve krom insulin hormon dengesini ayarlayarak kan şekerini dengeler, tokluk hissi verir. öğün öncesi 2 adet ceviz yiyip üzerine büyük bir bardak ılık su için. Yemeğe bol baharatlı , yağsız bir sebze çorba ile başlayın.yemek porsiyonlarınızın ne kadar azaldığını göreceksiniz." [/ı][ı]yararlı bir bilgi gibi geldi bana denemekte fayda var.[/ı][/ı]
[sıze=3]ebru'cum (prensesss16)[/sıze] dediğin gibi inşallah sizlere de nasib olur umreye gitmek eşinle en kısa zamanda.
[sıze=3]
kaptan olan ebru'm[/sıze] faydalı bilgiler için çok sağolBi de ben cevize bayılıyorum zaten. Vee bu aralar yakışsın yakışmasın bi çok şeye baharat koymaya başladım
[sıze=3]tuğba'm[/sıze] adaşım ya çok uzuuuun zaman sonra hoşgeldin. Seni çok özlemiştik.. Nermin'i, seni, kadriye'yi ara ara hep andıkişe başlamana çok sevindim, allah yar ve yardımcın olsun.. Rabbim yuvana da en kısa zamanda huzuru getirsin. Herşeyin hayırlısını iste, dua etmeyi sakın ihmal etme, iyi düşün ki iyi olsun canım benim.. Seni çok seviyorum..
[sıze=3]başak'cım ve yasemin'cim[/sıze] sizler de hoşgeldiniz aramıza. Ben de ocak ayının başından beri burdayım. Istanbulda doğdum büyüdüm yaşıyorum, 21 yaşındayım, üniversite okuyorum ve "okulöncesi öğretmenliği bölümü" son sınıf öğrencisiyim. Nacizane olarak da takımın kaptan yardımcısıyım. Ebru'muzun yani kaptanımızın olmadığı zamanlarda, imkanlarımın el verdiği ölçüde size her konuda yardımcı olmaya çalışırım her zaman.
Bu arada yasemin'cim ebru'nun da söylediği gibi senin boyuna göre ideal kilon 55-60 arası bi sayı olmalı. Tabi bu vücut yapına da bağlı ama, 69-70 değildir en azından. Bence de 60 olsun hedefin :) fazla fitlik göz çıkarmaz dimi
Başarılar diliyorum şimdiden size hedefinize ulaşma yolunda kızlar
[ı]
bunları okuyabilmiştim maçtan önce, sonrasında neler konuştunuz hiç bilmiyorummm. Maç başlayana kadar okuaybilirsem okurum not alırım bi kenara yazacaklarımı, okuyamazsam maç bitince biraz sevindikten enerjimi atıktan sonra devam inşallah[/ı]
kızlaar britneyin vaktinde kilo verdiği listeyi paylaşıyorum. Bi baksanıza hep balık yiyor, yani balık kilo verdiriyor ve kırmızı eti haftada 2 kereden fazla tüketmiyormuş. Aklımızda bulunsun. Her yemeğe kıyma koyuyoruz, doğru değilürik asit ürettiğinden uzmanlar tavsiye etmiyor, paylaşayım dedim
"spears, kilo vermesinin sırlarını ve özel diyetini life&style dergisine anlattı. Bir süredir kaliforniya'da bulunan bally total fitness merkezi'nde dans dersleri alan genç şarkıcı, "egzersiz yapmak bir süre sonra çok sıkıcı hale gelebiliyor ama dans etmek çok zevkli" diyor.
Dansla 4 haftada 7 kilo vermeyi başaran ünlü yıldız, her gün düzenli olarak birkaç saatini dansa ayırıyor. Spears'a dans salonunda babası jamie spears da eşlik ediyor. Beslenmesine dikkat eden güzel şarkıcı, kırmızı eti haftada sadece iki kez tüketmeye özen gösteriyor. Spears dans dersinden sonra soluğu bisiklette alıyor.
işte britney'nin diyeti:
kahvaltı:
genç şarkıcı, her sabah yağsız süt ile yulaf ezmesi veya tam tahıllı kahvaltı gevrekleri tüketiyor.
öğle yemeği:
spears'ın öğle yemeklerinde tercihi, ızgara tavuk veya balık. Yanında da taze yeşilliklerle yapılan bol salata.
akşam yemeği:
ünlü yıldız akşam yemeklerinde ızgara hindi veya ızgara somon balığı yiyor. Bu öğünde asitli içecekler içmiyor."
galatasaraylıları tebrik ediyorum ben beşiktaşlıyım ama bugün tabiki gs'lıydık
Allahım Başak'cım bunlar nasıl kötü düşünceler hele ki kilo veremeyeceğim ben düşüncesi kadar kötü bir düşünce yok, sen böyle düşünmeye devam edersen zaten ne yaparsan yap kilo veremezsin. Şimdi olan oldu artık unut o çikolatayı ve bundan sonrası için kendine söz ver. Zayıflayana kadar çikolata yemeyeceğine dair.kendime hakim olamadım cıkolata yedımmmm((
kızlarrr deli gibi cnm tatlı istıooooooo
kılo veremıcem sanrm ben sısman kalıcammmmmmm
Yasemin'cim en güzeli yanında getirmen ama hiç bişey yoksa ayran alıp içebilirsin. Çok güzel bir ara öğün. Çünkü hem tok tutuyor hem de protein olduğu için kolay kilo vermeni ve kaçamak yapmanı engelliyor. Evden leblebi, kuru mevyeler ve mevsim mevyesi getirebilirsin. Dışardaki hazır ve işlenmiş gıdalardan mümkün olduğunca uzak dur. Bide kendini aç bırakmamaya çalış çünkü acıktığın zaman kan şekerin düşüyor ve emin ol gözün hiç bişey görmüyor. O zaman kaçamak yapıyorsun oda olmuyor.kızlar ya iş yerındeyım ve bugun meyve getırmedım buna alışmak zaman alıcak sanırım bıraz ara ögünü kaç gıbı neyle yapmalıyım bufeye gıdıp alıyım sizce ne yesem ne kadar yesem
Geçmiş olsun kuzucum. Sabah sabah bayağı bi koşmuşsun. Bu arada akşam sana da yazamadım maçın heyecanından. Umarım başının ağrısı düzelmiştir. İstanbul seni çok yormuşa benziyor. Ama ordan uzaklaşınca mutlaka ararsın orayı. Olduğun anın tadını çıkarmaya çalış bence.Ben geldiiimmmmm yorgun argın ve hala hastaaaa olarak :)
Bugün cok hareketliydi sabah evden otobusu yakalamak icin kostum deli gibi otobusten inince derse yetismek icin 4 dk kostum yine deli gibi :) cünküüü uyuz bir hocanın dersiydi vee 9 u 1 bile gecse derse almıyooo birde üstünee önemli bir ders ve gec kalrsan rencide ediyo derse almadıgı gibi
Ama benim sucum yoktu vallahi erken bile cıktım bir trafik otobuste deliricektim artık arabayla 15 20 dklık yolu otobusleee 1 saatte gidiyorum normalde trafik olunca düsününnn ne hale geliyoruzzz kimse gelmesin büyükşehire kerem memurluga gecis düsünüyo bende devlette calısırsam burda kalmam insanın kazandıgı elinde kalır burda hoop para geliyo hop bitiyo ne birikim ne bisey istanbul ultra lüks yasayana güzelllll
Bak bir daha gurur duydum seninle2 yeni üyemiz mi var merhaba kızlar hosgeldiniz,
Ben Ecem 23 yasında ve nisanlıyım aynı zamanda ögrenciyim. Bu takımdan 57 ile mezun oldum asıl hedefim 55 oldugu icin hala buradayım hala menümü paylasıyorum bir üye gibiyim fakat listede yokum öyle düsünün :))
Burada 10 kiloya yakın toplamda ise 18.9 kilo verdim durmak yok yola devam :)
Venüs'cüm artık özelden atarsın bundan sonraki mesaj sayılarını. Bunları not aldım canım. Günlük sayarsan sana9 Mart - 6
10 Mart - 9
11 Mart - 16
12 Mart - 6
Hadi bakalım afiyet olsun.sonunda dersim bitti 1 saat aram varyemek yiyeceğim birazdan yoksa akşam yemeği arada kaynicak :)
Yasemin'cim 12 Mart'ın mesajınıda sayman gerekiyor. Çünkü dün başladın takıma. Birde senin özel mesaj atma hakkın var. Bu nedenle özel mesaj olarak mesaj sayını bana göndermen gerekiyor. Bunu not alıyorum. Geldiğinde 12 Mart'ı sayıp yazarsın bana canım.kızlar bugün mesaj sayım 16 bilginize
Çıkıyorum artık ben yarın görüşmek üzere öpüldünüz
Poğaça ve zero olmamış canım. Sağlıklı beslen sağlıklı, kötü örnek olma yeni gelenlereSabah
1 pogaca
Ögle+aksam
4 yk kıymalı menemen
1 d ekmek
1 bardak zero
Su an icin 1 lt su
Bu ara menemene fena taktım :))
Hoş geldin canım. Ohh ne güzel mis gibi spora gideceksin şimdi.Kızlar bugün dersimiz erken bitti de bi yarım saat falan önce geldim eve. Aynı şekilde spora gitmeme de bi yarım saat falan var, o zamana kadar geçmişi okuyayım
haklısın ebrucum ben daha önce pilates ve ayrobik yaptığım için sıkıntı yaşamadım. hiç yapmayan biri için zor olabilir :)Emine'cim mekik güzelde ender saracın ben o 10 hareketini beğenmedim. Çok dikkatli yapılması gereken hareketler eğer yanlış şekilde yapılırsa kalıcı hasar bırakabilir vücutta. Özellikle belde. Öyle her egzersizide kendi başımıza uygulamamak lazım sağlığımız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?