Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

marti nickli bir arkadaşım vardır, kendisi dukandaşımdır, candır. az önce altta onu gördüm ama bana yazmadan gitmiiş

şimdi sayıp yazmıyoruz demi ben yanlış anlamışım evde olduğum dürece buralardayım bol bol paylaşım yaparım yani

Tugbis taaa kendisi cıssss zero :)

Vayyyy Ebru süpermissiinnnn bende denicem ama bugün ve bi kac gündür cabuk tıkanıyorum acaba hala hasta oldugum icin mi birde yakında asagıdaki gelicek :))

Busecik bisi yazıcaktım unuttum

canım hala hasta mısın yaa? nasılsın şuan?

MENÜM

sabah
yağsız omlet
üçgen peynir
domates
salatalık
1 dilim piliç jambon
1 dilim hindi füme

öğle
bol kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt

ara
yoğurt

akşam
tavuk
yoğurt
2 dal marul

ara
dukan helva
1 bardak light coca cola

dipnot: dukanda light içeceklere izin var, haftada bir içiyorum cola kızlar. ice tea tercih etmeye çalışıyorum ama bitmiş evde

2 bardak yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri

marti nickli bir arkadaşım vardır, kendisi dukandaşımdır, candır. az önce altta onu gördüm ama bana yazmadan gitmiiş
Once Buseye sonra herkese slm kardes takim
Busecim sana yazmadan gider miyim tatliiiim yerin ayri cok ozledim seniiii dukandasiiim,yol arkadasiiim,zayif arkadasiiim opuyorum seni

Son düzenleme:
Once Buseye sonra herkese slm kardes takim
Busecim sana yazmadan gider miyim tatliiiim yerin ayri cok ozledim seniiii dukandasiiim,yol arkadasiiim,zayif arkadasiiim opuyorum seni

hoş gelmişsin
ben de seni öpüyorum dukandaşıım, benim için bambaşkasın sen olmasan ben yapamazdım bu dukanı, desteğim oldun , yol arkadaşım oldun. iyi ki varsın çıtır hatunuuum

hoş gelmişsin
ben de seni öpüyorum dukandaşıım, benim için bambaşkasın sen olmasan ben yapamazdım bu dukanı, desteğim oldun , yol arkadaşım oldun. iyi ki varsın çıtır hatunuuum

biz ne yaptiysak beraber yaptik Busecim sen olmasan ben de yapamazdim ben hedefime ulastim sayilir hem de hiic zorlanmadan bunda senin payin gercekten buyuk cok tesekkurler Busecim

biz ne yaptiysak beraber yaptik Busecim sen olmasan ben de yapamazdim ben hedefime ulastim sayilir hem de hiic zorlanmadan bunda senin payin gercekten buyuk cok tesekkurler Busecim

ben teşekkür ederim dukandaşııım sana bir sürprizim vaar, mesaj kutuna baak

ben iş yerımde cok yoruluom spora gdemıom evde ne yapablrm hareket için (

Canım sporsuz olmuyor sen de biliyorsun. Evde 5 dk kadar ısınma hareketlerini yapıp vücudun hafif terleyene kadar olduğun yerde koşmak gibi, daha sonra bölgesel egzersizlere geçebilirsin. İp atlayabilirsin. Spor yapmak yorucudur ama yapılıp bittiğinde de insana oldukça keyif verirr

menülerin sporun güzel. hurmanın 15 kalori oldğunu ben de geçenlerde öğrenmiştim çok sevinmiştim. yavaş yavaş yenilebilir diye düşünüyorum..

canım, benim yaptığım sporlar şu durumda senin yapabilecğn şekilde değil malesef. Spor salonunda hanımlarla aerobik yapıyorum ben haftanın 3 günü. fırsat bulduğum zamanlarda da yürüyüş. bana kalırsa senin tek yapman gereken kızının birazcık daha büyümesini beklemek. bu arada sen de yediklerine gereken özeni göster elbette. suyunu iç, yeşilçayını iç. biraz zaman geçtikten sonra da egzersizle bunu desteklersin. lütfen bu kadar sıkma canını sadece biraz zamaann

ayyy ben çok sıkıldım yaa
çarşamba günlerini hiç sevmiyorum dersler çok geliyo 2 saat daha dersim var Allahtan bilgisayarım yanımda istediğim gibi internette takılabiliyorum :)

benim de çarşamba'larım aynı böyle yoğun işte kuzum gerçekten çok yıpratıcı oluyor benim için akşam da spor oluyor çünkü

merhaba arkadaşlar ben yeniyim

hoşgeldin aramıza canım benim ismim tuğba. 21 yaşındayım istanbulda doğdum büyüdüm burada okuyorum. üniversite son sınıf öğrencisiyim. okulöncesi öğretmenliği bölümündeyim. hedeflerine ulaşmada sana da başarılar diliyorumm

bu arada kilo bildirmini perşembe günü yapabileceksen eğer, tartıya mutlaka perşembe sabahı çık. perşembe akşamı tartılırsan ekranda gördüğün sayı senin için çok yanıltıcı olur.
laptop u iade ettik neyseki sorun çıkarmadılar kızlar. geçmişi okuyup geliyorum

ouww bi sorun yaşamamanıza çok sevindim
afiyet olsun tubişim suyu 2 bardak daha iç 2,5 lt olsun

busem evde kocamaaan bi kupa vardı. onunla içtim bitane ama daha da içemedim :\ ecem'e deanlattım baya baya hastayım ben valla. midem bulanıyor,ateşim var.. :26:

işte tubiş de geldiiiii

canım gelmiştim de, sonra bi problem oldu çıkmam gerekti. daha yeni yaptım o saateki alıntılarımı. ismini göremiyorum gitmişsin sanırım :26:

Tugbis taaa kendisi cıssss zero :)

bişey demiyim bakış atiyim sana dur hatta bi de trip atiyim

dukan menülerine yorum yapmak ne haddimize efenim gayet iyisinn
kızlaaaaar ben geldim :) nihayet :) geçmişe bakıp geliyim hemen

bebeğim yine sen geldin ben gidiyorum ama yaaa :26:

Hadi bakalım iyi dersler o zaman şöyle düşün perşemben ve cuman boş
nasıl rahatım bi bilsen şimdi ebrucum :) 2 gün tatil ohh :

favorim!! buseee sen bitanesin :)
leyla ile mecnun kalp ben
Leyla ile Mecnun duygusal müziği (Yeni Sezon) - YouTube

bak bu da sevgilimle benim zil sesimiz :) ben onu aradığımda o beni aradığında çalıyo

oouuvv çok geçmiş olsun tubişim :26: yat dinlen o zaman bence sen, bir de alnına falan soğuk bez koy, buz koy ateşin için :26:

aman estağfirullah

sen de öylesin kuzuum bu da güzelmiiş

bacaklarım donuyor ama 2 gündür şortla dolanıyorum evde. nasıl özelmişim şişko olmayan bacaklarımı kafayı yedim ahahah

konuşalım tabi tuğbam naptın bugün senin de yorucuydu sanırım benim gibi :S

aynen öyle canım oldukça yorucuydu hem de ecemle de konuştuk. hasta oldum yine ben.. baya kötüyüm yani ateşim var midem kötü halsizim vs.. ama uyuycaktım uyuyamadım uykum kaçtı sen dinlenebildin mi kuzucuğum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…