evet canım o kısım doğru da 5 mesaj yazdım tamamdır deyip gitmiyoruz yanio sadece paylaşımda bulunmamız için bir kural, istediğin kadar bol bol yazabilirsin. paylaşım önemli
ben de memnun oldum burcucuuum
Tugbis taaa kendisi cıssss zero :)
Vayyyy Ebru süpermissiinnnn bende denicem ama bugün ve bi kac gündür cabuk tıkanıyorum acaba hala hasta oldugum icin mi birde yakında asagıdaki gelicek :))
Busecik bisi yazıcaktım unuttum
Once Buseye sonra herkese slm kardes takimmarti nickli bir arkadaşım vardır, kendisi dukandaşımdır, candır.az önce altta onu gördüm ama bana yazmadan gitmiiş
Once Buseye sonra herkese slm kardes takim
Busecim sana yazmadan gider miyim tatliiiim yerin ayri cok ozledim seniiii dukandasiiim,yol arkadasiiim,zayif arkadasiiim opuyorum seni
hoş gelmişsinben de seni öpüyorum dukandaşıım, benim için bambaşkasın sen olmasan ben yapamazdım bu dukanı, desteğim oldun , yol arkadaşım oldun. iyi ki varsın çıtır hatunuuum
biz ne yaptiysak beraber yaptik Busecim sen olmasan ben de yapamazdim ben hedefime ulastim sayilir hem de hiic zorlanmadan bunda senin payin gercekten buyuk cok tesekkurler Busecim
ben iş yerımde cok yoruluom spora gdemıom evde ne yapablrm hareket için(
Selam kızlar sabahtan beri buradayım ama maşşal geçmiş oku oku bitmedi bide işim yoğundu bi cevap yazamadım.
Akşam oldu çıkıcam şimdi anca yazabildim.
Bu arada 2 günlük menümü paylaşmak istiyorum.
Pazartesi
sabah
yeşil emla
1 avuç leblebi
öğle
tavuk sote yarım porsiyon
1 dilim etimek
yarım kase cacık
ara
1 avuç leblebi
akşam
şehriye çorbası
2 kaşık kavurma
salata
yoğurt
8 bardak su
200 ip atlama
100 adet mekik veeeeeee spor yeniden
Dünkü menüm
sabah
yarım poğaça( oğlumun yarımı malesef)
öğle
mercimek çorbası
yoğurt
1 adet etimek
ara
4 hurma
akşam
ezogelin çorbası
2 kaşık kavurma
2 kaşık pilav
yoğurt
8 bardak su
300 ip atlama
100 mekik çekme
Uyutup yatiriyorum netten program aciyorum yeminle 5 dakika olmadan benim yaninda olmadimi anlayip agliyor.Resmen korkuyorum aglamalarindan.Sanki boguluyor, morariyor.Eve ne alacamda tartisilir.<urume bandi yada bisiklet cok yer kapliyor.inan bilemiyorum.Sizler hangi sporlari yapiyorsunuz.Ozellikle kilo veren arkadaslar lutfen yazin hangi sporla nereden inceldiniz.B en taktim bu gobege.Bazen aklima geldikce aglamak istiyorum.Abarttimi sanmayin resmen sanki dogum yapmamisim gibi kocaman yuvarlak ve yagli.........
ayyy ben çok sıkıldım yaa
çarşamba günlerini hiç sevmiyorum dersler çok geliyo2 saat daha dersim var Allahtan bilgisayarım yanımda istediğim gibi internette takılabiliyorum :)
merhaba arkadaşlarben yeniyim
okudum anladım cnm yazdıklarını. gerçekten hiç fırsATım olmadı aniden memlekete gitmemiz gerekti. sınavlara girdim çıktım filan internet olanagım olsa gerçekten haber verrdim deneyelim bakalım
şimdi ben öğrenciyim 21 yaşındayım 160 boyunda 74 kiloyum. bnm tek sıkıntım perşembe cuma özellikle cuma sabah 8 akşam 4 stajdayım yani kilo bildirimimi ya perşembe geceden yada cuma akşam yapmak zorundayım buna sen karar verceksin sanırım. ögünlerim düzenli ama bi türlü veremiyorum çnkü aklım bi esiyo aferdersin ama öküz gbi yiyorum tek sıkıntım bu ve biri yada birileri beni frenlemelisormak istediğin bişi varsa burdayım
laptop u iade ettik neyseki sorun çıkarmadılar kızlar. geçmişi okuyup geliyorum
afiyet olsun tubişimsuyu 2 bardak daha iç 2,5 lt olsun
işte tubiş de geldiiiii
Tugbis taaa kendisi cıssss zero :)
MENÜM
sabah
yağsız omlet
üçgen peynir
domates
salatalık
1 dilim piliç jambon
1 dilim hindi füme
öğle
bol kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt
ara
yoğurt
akşam
tavuk
yoğurt
2 dal marul
ara
dukan helva
1 bardak light coca cola
dipnot: dukanda light içeceklere izin var, haftada bir içiyorum cola kızlar. ice tea tercih etmeye çalışıyorum ama bitmiş evde
2 bardak yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri
kızlaaaaar ben geldim :) nihayet :) geçmişe bakıp geliyim hemen
nasıl rahatım bi bilsen şimdi ebrucum :) 2 gün tatil ohh :Hadi bakalım iyi dersler o zaman şöyle düşün perşemben ve cuman boş
konuşalım tabi tuğbam naptın bugün senin de yorucuydu sanırım benim gibi :Sya da birazcık daha durayım yaa bi iki mesajla da olsa karşılıklı konuşalıım
Canım sporsuz olmuyor sen de biliyorsun. Evde 5 dk kadar ısınma hareketlerini yapıp vücudun hafif terleyene kadar olduğun yerde koşmak gibi, daha sonra bölgesel egzersizlere geçebilirsin. İp atlayabilirsin. Spor yapmak yorucudur ama yapılıp bittiğinde de insana oldukça keyif verirr
menülerin sporun güzel. hurmanın 15 kalori oldğunu ben de geçenlerde öğrenmiştim çok sevinmiştim. yavaş yavaş yenilebilir diye düşünüyorum..
canım, benim yaptığım sporlar şu durumda senin yapabilecğn şekilde değil malesef. Spor salonunda hanımlarla aerobik yapıyorum ben haftanın 3 günü. fırsat bulduğum zamanlarda da yürüyüş. bana kalırsa senin tek yapman gereken kızının birazcık daha büyümesini beklemek. bu arada sen de yediklerine gereken özeni göster elbette. suyunu iç, yeşilçayını iç. biraz zaman geçtikten sonra da egzersizle bunu desteklersin. lütfen bu kadar sıkma canınısadece biraz zamaann
benim de çarşamba'larım aynı böyle yoğun işte kuzum gerçekten çok yıpratıcı oluyor benim için akşam da spor oluyor çünkü
hoşgeldin aramıza canımbenim ismim tuğba. 21 yaşındayım istanbulda doğdum büyüdüm burada okuyorum. üniversite son sınıf öğrencisiyim. okulöncesi öğretmenliği bölümündeyim. hedeflerine ulaşmada sana da başarılar diliyorumm
bu arada kilo bildirmini perşembe günü yapabileceksen eğer, tartıya mutlaka perşembe sabahı çık. perşembe akşamı tartılırsan ekranda gördüğün sayı senin için çok yanıltıcı olur.
ouww bi sorun yaşamamanıza çok sevindim
busem evde kocamaaan bi kupa vardı. onunla içtim bitane ama daha da içemedim :\ ecem'e deanlattım baya baya hastayım ben valla. midem bulanıyor,ateşim var.. :26:
canım gelmiştim de, sonra bi problem oldu çıkmam gerekti. daha yeni yaptım o saateki alıntılarımı. ismini göremiyorum gitmişsin sanırım :26:
bişey demiyim bakış atiyim sana durhatta bi de trip atiyim
dukan menülerine yorum yapmak ne haddimize efenimgayet iyisinn
bebeğim yine sen geldin ben gidiyorum ama yaaa :26:
nasıl rahatım bi bilsen şimdi ebrucum :) 2 gün tatil ohh :
favorim!! buseee sen bitanesin :)
leyla ile mecnun kalp ben
Leyla ile Mecnun duygusal müziği (Yeni Sezon) - YouTube
bak bu da sevgilimle benim zil sesimiz :) ben onu aradığımda o beni aradığında çalıyo
konuşalım tabi tuğbam naptın bugün senin de yorucuydu sanırım benim gibi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?