aynen öyle canım oldukça yorucuydu hem deecemle de konuştuk. hasta oldum yine ben.. baya kötüyüm yani ateşim var midem kötü halsizim vs.. ama uyuycaktım uyuyamadım uykum kaçtı sen dinlenebildin mi kuzucuğum?
oouuvv çok geçmiş olsun tubişim :26: yat dinlen o zaman bence sen, bir de alnına falan soğuk bez koy, buz koy ateşin için :26:
bacaklarım donuyor ama 2 gündür şortla dolanıyorum evde. nasıl özelmişim şişko olmayan bacaklarımıkafayı yedim ahahah
ateş düşürücü falan al canım yaa :26:
eceme de uyuycam demiştim hala uyumadım kızcak bana sabah görürsesağol meleğim tavsiyelerin için. meleğim, meleklerim benim yaaa
aynen öyle canım oldukça yorucuydu hem deecemle de konuştuk. hasta oldum yine ben.. baya kötüyüm yani ateşim var midem kötü halsizim vs.. ama uyuycaktım uyuyamadım uykum kaçtı sen dinlenebildin mi kuzucuğum?
o senin güzelliğiiin, sen de melek gibisin tubişiim
ateş bu cidden şakaya gelmez, ihmal etme sakın. ateş düşürücünü al mutlaka
geçmiş olsun tuğbam bu arada. dikkat et kendine. mevsim geçişlerinde bende çabuk hasta olurum.neyseki burda daha kış bitmedi
yok canım ya ben geleli daha 1 saat falan oldu :) ama perş. cuma boş olunca çok da umursamıyorum rahatım :)
O zaman anlatmışımdır canım sana mesaj saymayı. Eğer gerçekten zayıflamaayı ister ve burdan kopmazsan mutlaka hedefine ulaşırsın. Ben öyle bitki çaaylarına karşı olumsuz bakıyorum bir ara bende içtim ama en çoy yeşil çaydan fayda gördüm. Tavsiye ederim yeşilçayı.hedef kilom 60 canım. evet ismim burcu. ankarada yaşıyorum. sözlüyüm. amacım 2 sene içinde daha fit olup zayıf bi gelin olmakmesaj sayma işini bilmiyordum ama yazarım şu an soracağım birşey yok yada 9 lu hayat çayı hakkında ne düşünüyosun
laptop u iade ettik neyseki sorun çıkarmadılar kızlar. geçmişi okuyup geliyorum
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. Umarım şimdi daha iyisindir.BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
Kepekli sandviç ekmeğinde beyaz peynir-domates
1 küçük kutu süt
Öğle
1 kepçe domates çorbası
4 yk tavuklu mantar sote
Bol limonlu salata
Ara
1 dilim kepekli tost ekmeğinden beyaz peynirle tost ( 1 dilimi ikiye böldüm üst üste koydum)
Akşam
1 kase sütlü mısır gevreği
+ 2 Lt su (bugün kendimi pek iyi hissetmediğim için az oldu biraz )
+ 2 bardak yeşilçay
Burcu'cum ismim Ebru canım. Buse sana açıklamış sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.ımm şey ladyline bana ona dedi ama gün sonunda mesajlarımızı sayıp çıkmada yazıoruz die yazmıştı ben mi yanlış anladım acaba
Tugbis taaa kendisi cıssss zero :)
Vayyyy Ebru süpermissiinnnn bende denicem ama bugün ve bi kac gündür cabuk tıkanıyorum acaba hala hasta oldugum icin mi birde yakında asagıdaki gelicek :))
Busecik bisi yazıcaktım unuttum
Afiyet olsun canım. Ben dukanda olsa kolaya karşıyımMENÜM
sabah
yağsız omlet
üçgen peynir
domates
salatalık
1 dilim piliç jambon
1 dilim hindi füme
öğle
bol kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt
ara
yoğurt
akşam
tavuk
yoğurt
2 dal marul
ara
dukan helva
1 bardak light coca cola
dipnot: dukanda light içeceklere izin var, haftada bir içiyorum cola kızlar. ice tea tercih etmeye çalışıyorum ama bitmiş evde
2 bardak yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri
Hoşgeldin canımOnce Buseye sonra herkese slm kardes takim
Busecim sana yazmadan gider miyim tatliiiim yerin ayri cok ozledim seniiii dukandasiiim,yol arkadasiiim,zayif arkadasiiim opuyorum seni
Geçmiş olsun Tuğba'cım. İnşallah basit bir kırgınlıktır. Düzelirsin bir an önce.busem evde kocamaaan bi kupa vardı. onunla içtim bitane ama daha da içemedim :\ ecem'e deanlattım baya baya hastayım ben valla. midem bulanıyor,ateşim var.. :26:
Busem ve Emoşum ilginizi sevginizi seveyim sizin ben hapur hupur yiyeyimsiz beni günde ayağa kaldırırsınız
işin o kısmı gayet güzelmiş :) sen mi bu şekilde ayarladın programını canım?
kızlar ben birazdan müsadenizi isteyeceğim, uykum gelir gibi oldu sanki :26:
Busem ve Emoşum ilginizi sevginizi seveyim sizin ben hapur hupur yiyeyimsiz beni günde ayağa kaldırırsınız
işin o kısmı gayet güzelmiş :) sen mi bu şekilde ayarladın programını canım?
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. Umarım şimdi daha iyisindir.
Geçmiş olsun Tuğba'cım. İnşallah basit bir kırgınlıktır. Düzelirsin bir an önce.
kalk tabi kaaalkkkbiz de seni yemeden iyileeeş
O zaman anlatmışımdır canım sana mesaj saymayı. Eğer gerçekten zayıflamaayı ister ve burdan kopmazsan mutlaka hedefine ulaşırsın. Ben öyle bitki çaaylarına karşı olumsuz bakıyorum bir ara bende içtim ama en çoy yeşil çaydan fayda gördüm. Tavsiye ederim yeşilçayı.
Parasını mı iade ettiler?
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. Umarım şimdi daha iyisindir.
Burcu'cum ismim Ebru canım. Buse sana açıklamış sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.
Ben dışarda atlıyordum Ecem'cim evime çok yakın bir park var. Kızım oynarken bende ip atlıyordum. Bir ara basket oynadım, biraz paten sürdüm ama en çok bisiklet sürdük eşimle birlikte çok zevkli. Bu sene biraz zor olacak ama inşallah bisiklet sürebiliriz yine.
Afiyet olsun canım. Ben dukanda olsa kolaya karşıyım
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun Tuğba'cım. İnşallah basit bir kırgınlıktır. Düzelirsin bir an önce.
yok canım bölüm ayarlıyo. benim 2 tane alttan dersim var her ne hikmetse ikisi de gündüz derslerimle çakışıyo. o yüzden akşam gidiyorum. akşam dersinde de ikisi arka arkaya gelmiş. keşke biri perşembe falan olsaymış diyorum bazen. 12:30 da başlıyo gece 10 gibi bitiyo çünkü. o yüzden bugün yorucu oluyo.
aminn daha iyi olcam inşallah ebru'm, çok teşekkür ederim sana da
imdaaaattttt yicekler beniii
merhaba ,
beni yeniyim kaptan hanım sanırım çağırdı
kendimi tanıtayım önce
33 yaşındayım 4 yaşında bir canavarım var, 81 kiloyum, bir ara 78 e kadar düşmüştüm ama bu aralar yiyorumda yiyorum
son olarak eti hoşbeş yedim baya bir az önce
artık yeter dedim yani yuh dedim kendime
bugünkü menüm:
sabah:
activia kahvaltım
ara:
6 fındık
öğle:
1 porsiyon fırında sebzeli tavuk
1 porsiyon salata
1 ayran
ara:
2 kuru kayısı
akşam:
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim kepekli ekmek
1 kase salata
ara:
2 kaşık yoğurt
2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 2 bardak çay,1 fincan nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?