Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ahh sorma Ebrusko cok kosusturmalı bir gündü benim icin :) aksam ilk yarıdan sonra cok sükür agrı hafifledi macın sonlarına dogruu yokkk oldu :)) yok artık İstanbul yasanacak gibi degil her an her saat her dakika trafik artık insan gercekten boguluyor birde artık sadece araba degil insan trafigide tavan yaptı

Bugün pogaca yerken istemeye istemeye yedim gercekten :) okulda olunca bazen böyle seyler olabiliyor :)) Su iciyorumm artık siseyle dolasıyorummm her yerde evin icinde de :)

Ayrıca cok cok tesekkür ederim güzel hamiş kaptanım :)

sabah 2 dilim cavdar ekmegi yumurta peynır yedim
öğlen dilim çavdar ekmegi salatalık peynır
aksam ne yerim bilmiom

arada petito kaçtı
1.5 su
1 form cay
2 normal cay sekersz
sanırım 4. msjm :)))

Bende ip atlayıp geliyorum 112 tane atladım ama bugün her zamankinden 2 katı atlamayı planlıyorum pogaca yeme cezası bana :)

Son düzenleme:
Kızlar bu arada sabah kahvaltım sadece sütlü kahve sabahları hiç bir şey yemek istemıyorum

öglen 5 adet galeta yemeyı düşünuyorum

akşamda bir kase yayla çorbası

ara öğün yapmıycam

Arkadaşlarım da söylemiş canım, bu şekilde ksinlikle ama keisnlikle olmaz. Yemeyerek kilo vereceğini sanmak çok yaygın ama aynı zamanda yanlış bi anlayış. Takımda bu konuda sana örnek gösterebileceğim bi arkadaş var, Venüs.. Menülerini okursan ne kadar çeşitli şeyi doğru miktarlarda yiyerek karnını doyurduğunu ve aynı zamanda da nasıl güzel kilo verdiğini anlayabilirsin. Az yemek metabolizma hızını düşürür, seni güçsüz kılar, versen bile eski yeme düzenine döndüğün anda veridğin kiloları fazlasıyla geri alırsın. Emine'nin arkadaşının isveç diyetiyle 15 kg verip 20 kg alması gibi. Sana tavsiyem mümkünse bi diyetisyene git. Onun dışında zaten hergün bizimmenülerimizi takip edersen yavaş yavaş kafanda daha iyi şekillendirirsin meseleyi

Hoşgeldin canım aramıza. 21 yaşındayım ben de, üniveriste son sınıf öğrencisiyim. Okulöncesi Öğretmenliği bölümündeyim. İstanbul'da yaşıyorum ismim Tuğba. Hedefine ulaşmada sana başarılar dilerim :13: Ebru'nun da dediği gibi yeteri kadar gayretle kısa bi sürede verilecek bi kilo bu..

Afiyet olsun canımcım. Bulgurlu salata nasıl oluyor?

Bildiğimiz maydonoz, nane, domatesi küçük küçük kıyıp salata yapıyorsun, bol limonlu böyle. İçine de haşlanmış ince bulgur ekleyip karıştırıyorsun. Güzel bi salata arakdaşım yapmış benim çok hoşuma gitti Bu arada spor işin üşenme canım nolur ya, bugün mutlaka yap sporunu bak sorucaaamm Haftada en az 3 gün diye hedef koy kendine. Başarıcaksııııııınnnn

Çok güzel ama Ebru'm da söylemiş akşam az olmuş. Bi çorba ya da salata vs. olabilirdi kuzum.

kızlar sabahleyın sadece kahve

öglen ızgara tavuk ıkı kaşık bulgur pılavı salata yedim

akşam kı menumu bılmıyorum henuz

Sabahları bidaha asla böyle geçiştirme, güzell bi kahvaltı yap. Domatesin peyirin zeytinin kızarmış ekmeğin şekersiz çayın ve bol bol yeşilliğin olsun. Akşama doğru öğünlerinde yiyecek miktarını azaltırsın. Bu azaltmayı sabah kahvaltısında yapmak çok ama çooookkk sağlıksız.

Canım en olmadı evine bi spor aleti alabilirsin belki Ya da kızının uyuduğu saatlerde kısa süreli de olsa bişeyler yapmayı deneyebilirsin.

kendime hakim olamadım cıkolata yedımmmm((

kızlarrr deli gibi cnm tatlı istıooooooo

kılo veremıcem sanrm ben sısman kalıcammmmmmm

Ama biz buraya motive olmak için geliyoruz, bu şekilde olumsuz şeyleri aklımızdan atmamız lazımm hele buraya hiç yazmamamız lazım. Motive olmak için de bi çok yöntem var, vücudunu beğendiğin onun gibi olmak istediğin birinin resmini alıp dolabına ya da buzdolabının üzerine yapıştırabilirsin mesela. Ya da bol bol başarı öykülerini okuyabilirsin

kızlar ya iş yerındeyım ve bugun meyve getırmedım buna alışmak zaman alıcak sanırım bıraz ara ögünü kaç gıbı neyle yapmalıyım bufeye gıdıp alıyım sizce ne yesem ne kadar yesem

Evden hazırlayp yanında götürmek en güzeli Yağsız tost yapabilirsin kepek ekmeğine. Yanında da elma yiyebilirsin. Bi de şekersiz yeşil çay içebilirisn mesela yanında. İşte bu tarz sağlıklı yiyeceklerle çok güzel ve lezzetli bi şekilde atlatabilrsin öğle yemeklerini.

Ben de bıktım bu istanbul'un kalabalığından trafiğinden ya off Hele böyle anlayışsız hocalar çoğaldığı sürece istanbul'la aram daha da açılmaya başlıyor. Allah'tan 2. dersime yetiştim bugün uhhh
ooo üzüldüm tubişim yaa :26: yetişmişsindir umarım

Yetiştim buse'm çok şükürr

Sabah
1 pogaca

Ögle+aksam
4 yk kıymalı menemen
1 d ekmek
1 bardak zero

Su an icin 1 lt su

Bu ara menemene fena taktım :))

Zero derken? Cısss olan şeyin zerosu mu yani

canım kaptanımızda söylemiş bencede çok sağlıksız bi menü ilk diyete başladığım zamanlar bende hemen gitsin diye aç geziyodum ama işe yaramıyo veremiyosun çünkü vücut önlem alıyo ve yakmıyo. Az yemek yerine hareketlerini arttırabilirsin. Hareket diyette çok önemli bence

hoşgeldin canım ne güzer yaaa allah bağışlasın yavrularını. Bende 3 çocuk çok istiyorum ama malesef şartlar el vermiyo şimdilik 2. Bile askıda.

kızlarrr deli gibi cnm tatlı istıooooooo

canım sana bi tavsiye hatta diğer arkadaşlarada hurma çok tok tutucu ve tatlı isteğini kesinlikle yok ediyo. Ben iş yerinde acıkınca hurma atıyorum ağzıma bide üstüne su içiyorum çok tok tutuyo kaloriside sadece 15 tavsiye edilir.

Bi koşu spor salonuna gidiyorum azcık geç kaldım sanki :\ Kızlar iki gündür canım çıkıyor yorgunluktan biliyorsunuz hallerimi gelince duştan sonra uyuyabilirm belki. Başım da çok ağrıdı bugün hep :\ Bugün menümü de yazdıktan sonra fazla kalamayacağım sanırım. Bari yarınki derse sağ salim uykusuz ve dinç bi şekilde yetişeyim :26:

Hadi görüşürüüüüzzzz Allah'a emanet olun hepiniz canlarım benim

Selam kızlar sabahtan beri buradayım ama maşşal geçmiş oku oku bitmedi bide işim yoğundu bi cevap yazamadım.
Akşam oldu çıkıcam şimdi anca yazabildim.

Bu arada 2 günlük menümü paylaşmak istiyorum.
Pazartesi

sabah
yeşil emla
1 avuç leblebi

öğle
tavuk sote yarım porsiyon
1 dilim etimek
yarım kase cacık

ara
1 avuç leblebi

akşam
şehriye çorbası
2 kaşık kavurma
salata
yoğurt

8 bardak su
200 ip atlama
100 adet mekik veeeeeee spor yeniden

Dünkü menüm

sabah
yarım poğaça( oğlumun yarımı malesef)

öğle
mercimek çorbası
yoğurt
1 adet etimek

ara
4 hurma

akşam
ezogelin çorbası
2 kaşık kavurma
2 kaşık pilav
yoğurt

8 bardak su
300 ip atlama
100 mekik çekme

canım sağlıksız olur bişiler daha ekle kahvaltı yap farkı göreceksin ara öğünde mutlaka olsun ana öğünlerinde acıkmanı engelleyecektir

burcu canım hoşgeldin aramıza ben 28 yaşındaydım ankarada yaşıyorum 2 yaşında bir kızım var bir yaş var aramızda maşallah sen 3 çocuk annesisin erken evlenmişsin çok memnun oldum kararlı ve azimli ol gidecek kilon üstelik bak senden daha tombişler var çok sabırlı ve azimliler

tekrar doğru adrestesin diyorum gidecek sıkma canını yeterki inan başarı gelecektir.

venüs afiyet olsun maşallah menüne nazar değmesin

kızlar sabahleyın sadece kahve

öglen ızgara tavuk ıkı kaşık bulgur pılavı salata yedim

akşam kı menumu bılmıyorum henuz
yasemin ara öğün şidddetle tavsiye edilir bebeğim

ebru seninle ikimizin yaşı aynı kızımla oğlunun yaşıda aynı meslekte aynı muhasebe idi sanırım bi tek kilolar tutmuyor ben tosuncuğum senin başlangıç kilon benim hedefim Yakalayacağım seni söz

Dogru hatirliyorsun canim.Kizim kucakta uyumaya yada ben yanina yatinca eme eme uyumaya alisti.O nedenle elim kolum oyle bagli ki bilemezsin.Yuruyus sence yeterli olurmu bolgesel incelmede.Korkunc bir karnim var.Dogumum normalle basladi fakat sezeryanla sonlandi.

Uyutup yatiriyorum netten program aciyorum yeminle 5 dakika olmadan benim yaninda olmadimi anlayip agliyor.Resmen korkuyorum aglamalarindan.Sanki boguluyor, morariyor.Eve ne alacamda tartisilir.<urume bandi yada bisiklet cok yer kapliyor.inan bilemiyorum.Sizler hangi sporlari yapiyorsunuz.Ozellikle kilo veren arkadaslar lutfen yazin hangi sporla nereden inceldiniz.B en taktim bu gobege.Bazen aklima geldikce aglamak istiyorum.Abarttimi sanmayin resmen sanki dogum yapmamisim gibi kocaman yuvarlak ve yagli.........

ayyy ben çok sıkıldım yaa
çarşamba günlerini hiç sevmiyorum dersler çok geliyo 2 saat daha dersim var Allahtan bilgisayarım yanımda istediğim gibi internette takılabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…