Allahım Başak'cım bunlar nasıl kötü düşünceler hele ki kilo veremeyeceğim ben düşüncesi kadar kötü bir düşünce yok, sen böyle düşünmeye devam edersen zaten ne yaparsan yap kilo veremezsin. Şimdi olan oldu artık unut o çikolatayı ve bundan sonrası için kendine söz ver. Zayıflayana kadar çikolata yemeyeceğine dair.
Yasemin'cim en güzeli yanında getirmen ama hiç bişey yoksa ayran alıp içebilirsin. Çok güzel bir ara öğün. Çünkü hem tok tutuyor hem de protein olduğu için kolay kilo vermeni ve kaçamak yapmanı engelliyor. Evden leblebi, kuru mevyeler ve mevsim mevyesi getirebilirsin. Dışardaki hazır ve işlenmiş gıdalardan mümkün olduğunca uzak dur. Bide kendini aç bırakmamaya çalış çünkü acıktığın zaman kan şekerin düşüyor ve emin ol gözün hiç bişey görmüyor. O zaman kaçamak yapıyorsun oda olmuyor.
Geçmiş olsun kuzucum. Sabah sabah bayağı bi koşmuşsun. Bu arada akşam sana da yazamadım maçın heyecanından. Umarım başının ağrısı düzelmiştir. İstanbul seni çok yormuşa benziyor. Ama ordan uzaklaşınca mutlaka ararsın orayı. Olduğun anın tadını çıkarmaya çalış bence.
Bak bir daha gurur duydum seninle
Venüs'cüm artık özelden atarsın bundan sonraki mesaj sayılarını. Bunları not aldım canım. Günlük sayarsan sanada zor gelmeyecektir.
Hadi bakalım afiyet olsun.
Yasemin'cim 12 Mart'ın mesajınıda sayman gerekiyor. Çünkü dün başladın takıma. Birde senin özel mesaj atma hakkın var. Bu nedenle özel mesaj olarak mesaj sayını bana göndermen gerekiyor. Bunu not alıyorum. Geldiğinde 12 Mart'ı sayıp yazarsın bana canım.
Poğaça ve zero olmamış canım. Sağlıklı beslen sağlıklı, kötü örnek olma yeni gelenlereSu yine az olmuş. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu içççççççççççççççç Ecemmmmmmmmm
Hoş geldin canım. Ohh ne güzel mis gibi spora gideceksin şimdi.
Kızlar bu arada sabah kahvaltım sadece sütlü kahve sabahları hiç bir şey yemek istemıyorum
öglen 5 adet galeta yemeyı düşünuyorum
akşamda bir kase yayla çorbası
ara öğün yapmıycam
merhaba ebru ben burcu istanbulda yaşıyorum 3 yavrum var 2 kızım bir oğlum aöfteyim 2. sınıftayım boyum 160 kilom 69 hedef kilom 56-56 olucak hiç olmadıgım kadar kiloluyum vermem gereken 14-15 kilom var:)
bebeğini saglıkla kucagına alman dileğiyle
Afiyet olsun canımcım. Bulgurlu salata nasıl oluyor?
12.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık
Öğle:
1 kase yoğurt çorbası
1 porsiyon ızgara tavuklu salata
Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 kutu süt (%0.15 yağlı)
Akşam :
1 bardak (%0.7 yağlı) ayran
1 dilim kepekli etimek
* 8 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
kızlar sabahleyın sadece kahve
öglen ızgara tavuk ıkı kaşık bulgur pılavı salata yedim
akşam kı menumu bılmıyorum henuz
Selam arkadaslar.size bir sorum olacakti.Simdiden cevaplar icin sagolun.Spor yapamiyorum malesef.kizim izin vermiyor, bolgesel incelmeye dairde birsey yapma olanagim yok suan.YEDIKLERIME DIKKAT EDIYORUM.Bunun yaninda bol bol ev temizliyorum.bu spor yerine gecermi.Yada bana ne onerirsiniz.Bu gobek beni depresyona sokuyor.
kendime hakim olamadım cıkolata yedımmmm((
kızlarrr deli gibi cnm tatlı istıooooooo
kılo veremıcem sanrm ben sısman kalıcammmmmmm
kızlar ya iş yerındeyım ve bugun meyve getırmedım buna alışmak zaman alıcak sanırım bıraz ara ögünü kaç gıbı neyle yapmalıyım bufeye gıdıp alıyım sizce ne yesem ne kadar yesem
Ben geldiiimmmmm yorgun argın ve hala hastaaaa olarak :)
Bugün cok hareketliydi sabah evden otobusu yakalamak icin kostum deli gibi otobusten inince derse yetismek icin 4 dk kostum yine deli gibi :) cünküüü uyuz bir hocanın dersiydi vee 9 u 1 bile gecse derse almıyooo birde üstünee önemli bir ders ve gec kalrsan rencide ediyo derse almadıgı gibi
Ama benim sucum yoktu vallahi erken bile cıktım bir trafik otobuste deliricektim artık arabayla 15 20 dklık yolu otobusleee 1 saatte gidiyorum normalde trafik olunca düsününnn ne hale geliyoruzzz kimse gelmesin büyükşehire kerem memurluga gecis düsünüyo bende devlette calısırsam burda kalmam insanın kazandıgı elinde kalır burda hoop para geliyo hop bitiyo ne birikim ne bisey istanbul ultra lüks yasayana güzelllll
ooo üzüldüm tubişim yaa :26: yetişmişsindir umarım
Sabah
1 pogaca
Ögle+aksam
4 yk kıymalı menemen
1 d ekmek
1 bardak zero
Su an icin 1 lt su
Bu ara menemene fena taktım :))
kızlar bu arada sabah kahvaltım sadece sütlü kahve sabahları hiç bir şey yemek istemıyorum
ara öğün yapmıycam
merhaba ebru ben burcu istanbulda yaşıyorum 3 yavrum var 2 kızım bir oğlum aöfteyim 2. Sınıftayım boyum 160 kilom 69 hedef kilom 56-56 olucak hiç olmadıgım kadar kiloluyum vermem gereken 14-15 kilom var:)
kızlarrr deli gibi cnm tatlı istıooooooo
ben cok salata yedım aksama artarnetif ne yapablrm(
ben en üstta oturuom ip atlarsam şikayet olur mu ki :))
kızlar bu arada sabah kahvaltım sadece sütlü kahve sabahları hiç bir şey yemek istemıyorum
ara öğün yapmıycam
burcu canım hoşgeldin aramıza ben 28 yaşındaydım ankarada yaşıyorum 2 yaşında bir kızım var bir yaş var aramızda maşallah sen 3 çocuk annesisin erken evlenmişsin çok memnun oldum kararlı ve azimli ol gidecek kilon üstelik bak senden daha tombişler var çok sabırlı ve azimlilermerhaba ebru ben burcu istanbulda yaşıyorum 3 yavrum var 2 kızım bir oğlum aöfteyim 2. Sınıftayım boyum 160 kilom 69 hedef kilom 56-56 olucak hiç olmadıgım kadar kiloluyum vermem gereken 14-15 kilom var:)
tekrar doğru adrestesin diyorum gidecek sıkma canını yeterki inan başarı gelecektir.teşekür ederimebru
lise ögrencisiyle eşimle evlendim iyikide evlenmişim :) evet yaşlarıda çok yakın 2prensesim birde yakışıklımı yakışıklı oğlum var:)
ebru canım zaten benim tek eksiğim motivasyon inşalah buradada sizlerin yardımıyla bunu yakalayacagım:)
venüs afiyet olsun maşallah menüne nazar değmesin12.3.13
sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık
öğle:
1 kase yoğurt çorbası
1 porsiyon ızgara tavuklu salata
ara:
1 orta boy yeşil elma
1 kutu süt (%0.15 yağlı)
akşam :
1 bardak (%0.7 yağlı) ayran
1 dilim kepekli etimek
* 8 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
yasemin ara öğün şidddetle tavsiye edilir bebeğimkızlar sabahleyın sadece kahve
öglen ızgara tavuk ıkı kaşık bulgur pılavı salata yedim
akşam kı menumu bılmıyorum henuz
ebru seninle ikimizin yaşı aynı kızımla oğlunun yaşıda aynı meslekte aynı muhasebe idi sanırım bi tek kilolar tutmuyor ben tosuncuğum senin başlangıç kilon benim hedefimdünkü menüm
sabah
yarım poğaça( oğlumun yarımı malesef)
öğle
mercimek çorbası
yoğurt
1 adet etimek
ara
4 hurma
akşam
ezogelin çorbası
2 kaşık kavurma
2 kaşık pilav
yoğurt
8 bardak su
300 ip atlama
100 mekik çekme
Dogru hatirliyorsun canim.Kizim kucakta uyumaya yada ben yanina yatinca eme eme uyumaya alisti.O nedenle elim kolum oyle bagli ki bilemezsin.Yuruyus sence yeterli olurmu bolgesel incelmede.Korkunc bir karnim var.Dogumum normalle basladi fakat sezeryanla sonlandi.Kaç gündür ev misafir dolu allah kolaylık versin Buse'cim
Tatlım menün akşama kadar çok güzel ama akşamın çok az. Neden? Bide akşam yemeklerini saat kaçta yiyorsun? Onun haricinde su az olmuş. En az 10-12 bardak.
Yasemin'cim menülerimizi akşam yemeğinden sonra tek listede yazıyoruz. Diğer arkadaşlarının yazdığı gibi. O zaman değerlendirmesi daha kolay oluyor. Öğlen yemeğin güzel olmuş afiyet olsun. Yanında ayranda içebilirdin. Çok doyurucu olurdu.
Venüs'cüm artık özel mesaj atma hakkın var canım. Mesajlarını her gün sonunda sayıp özelden bana mesaj atacaksın.
Bol bol ev işi yapman bence yeterli ama senin bebişin daha küçük diye hatırlıyorum. Bunun yanında bol su içmeni öneririm. Bide zaten bebişle fazla hareket ediyorsundur. Yürüyebilirsen eğer bebişinide alıp (kanguru veya puset) yürüyüş yapabilirsin. Doğumun nasıldı? Normal mi sezaryan mı?
Emine'cim mekik güzelde ender saracın ben o 10 hareketini beğenmedim. Çok dikkatli yapılması gereken hareketler eğer yanlış şekilde yapılırsa kalıcı hasar bırakabilir vücutta. Özellikle belde. Öyle her egzersizide kendi başımıza uygulamamak lazım sağlığımız için.
Arkadaşlarım da söylemiş canım, bu şekilde ksinlikle ama keisnlikle olmaz. Yemeyerek kilo vereceğini sanmak çok yaygın ama aynı zamanda yanlış bi anlayış. Takımda bu konuda sana örnek gösterebileceğim bi arkadaş var, Venüs.. Menülerini okursan ne kadar çeşitli şeyi doğru miktarlarda yiyerek karnını doyurduğunu ve aynı zamanda da nasıl güzel kilo verdiğini anlayabilirsin. Az yemek metabolizma hızını düşürür, seni güçsüz kılar, versen bile eski yeme düzenine döndüğün anda veridğin kiloları fazlasıyla geri alırsın. Emine'nin arkadaşının isveç diyetiyle 15 kg verip 20 kg alması gibi. Sana tavsiyem mümkünse bi diyetisyene git. Onun dışında zaten hergün bizimmenülerimizi takip edersen yavaş yavaş kafanda daha iyi şekillendirirsin meseleyi
Hoşgeldin canım aramıza. 21 yaşındayım ben de, üniveriste son sınıf öğrencisiyim. Okulöncesi Öğretmenliği bölümündeyim. İstanbul'da yaşıyorum ismim Tuğba. Hedefine ulaşmada sana başarılar dilerim :13: Ebru'nun da dediği gibi yeteri kadar gayretle kısa bi sürede verilecek bi kilo bu..
Bildiğimiz maydonoz, nane, domatesi küçük küçük kıyıp salata yapıyorsun, bol limonlu böyle. İçine de haşlanmış ince bulgur ekleyip karıştırıyorsun. Güzel bi salata arakdaşım yapmış benim çok hoşuma gittiBu arada spor işin üşenme canım nolur ya, bugün mutlaka yap sporunu bak sorucaaamm Haftada en az 3 gün diye hedef koy kendine. Başarıcaksııııııınnnn
Çok güzel ama Ebru'm da söylemiş akşam az olmuş. Bi çorba ya da salata vs. olabilirdi kuzum.
Sabahları bidaha asla böyle geçiştirme, güzell bi kahvaltı yap. Domatesin peyirin zeytinin kızarmış ekmeğin şekersiz çayın ve bol bol yeşilliğin olsun. Akşama doğru öğünlerinde yiyecek miktarını azaltırsın. Bu azaltmayı sabah kahvaltısında yapmak çok ama çooookkk sağlıksız.
Canım en olmadı evine bi spor aleti alabilirsin belkiYa da kızının uyuduğu saatlerde kısa süreli de olsa bişeyler yapmayı deneyebilirsin.
Ama biz buraya motive olmak için geliyoruz, bu şekilde olumsuz şeyleri aklımızdan atmamız lazımm hele buraya hiç yazmamamız lazım. Motive olmak için de bi çok yöntem var, vücudunu beğendiğin onun gibi olmak istediğin birinin resmini alıp dolabına ya da buzdolabının üzerine yapıştırabilirsin mesela. Ya da bol bol başarı öykülerini okuyabilirsin
Evden hazırlayp yanında götürmek en güzeliYağsız tost yapabilirsin kepek ekmeğine. Yanında da elma yiyebilirsin. Bi de şekersiz yeşil çay içebilirisn mesela yanında. İşte bu tarz sağlıklı yiyeceklerle çok güzel ve lezzetli bi şekilde atlatabilrsin öğle yemeklerini.
Ben de bıktım bu istanbul'un kalabalığından trafiğinden ya offHele böyle anlayışsız hocalar çoğaldığı sürece istanbul'la aram daha da açılmaya başlıyor. Allah'tan 2. dersime yetiştim bugün uhhh
Yetiştim buse'm çok şükürr
Zero derken? Cısss olan şeyin zerosu mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?