Tatlım çok olmamış ama çokta sağlıklı olduğu söylenemez. Form bisküvilerden uzak duruyoruz. Sağlıklı gıdalar değiller. Öyle biliniyor ama işlenmiş gıdaların bize hiç faydası yok. Onun yerine başka kahvaltılıklar bulabilirsin. Bu arada hem yukarda hem de dün senin için mesajlar yazdım canım, cevap vermediğin için okuyup okuyamadığını anlamadım. Lütfen dünkü en son mesajından itibaren geçmişi okur musun?kzıalr sabah kahvaltım tost ekmegıne yarım tost 4 tanede eti form bisküvi çok oldu sankı bıraz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post25710852
Kızlar bu benim mezuniyet karnem. Bakın bakalım nasıl kilo vermişim (Bu arada şampiyon olarak mezun olmuştum)
Çok teşekkürler canım inşallah sizlerinde böyle karnelerini görebiliriz. Umarım motivasyon için faydalı olmuştur sana. Bide bol bol diyet başarı hikayelerini oku ve orda resimler var onlara bak. Çok işe yarıyor.ayyyy canım ya tebrik ederim harıka kılo vermıssın ve 7 ay bıle surmemıs
ne guzel ya darısı basımıza
Bide ayın 12 sinin mesajlarını da yollaman gerekiyor. Seninle ilgili mesajlara cevap vermeye çalışırsan daha iyi olur çünkü okunup okunmadığını başka türlü anlayamıyoruz. Çoklu alıntı ise her mesajın sonunda alıntı ile cevapla yazan bir yer var, onun yanında bir tik işareti var. Geçmişi okurken cevap vermek istediğin mesajlarda orayı işaretliyorsun. En son okuman bittikten sonra konuya cevap ver butonunu tıkladığında karşına cevap vermek istediğin mesajların hepsinin olduğu bir ekran açılıyor. Orda QUOTE yazan parantezli yerlerin arasına (alıntı mesajların başında ve sonunda oluyor.) yani iki mesajın arasına cevabını yazıyorsun. O şekilde yapılıyor toplu alıntı. Birkaç denemeden sonra öğrenirsin. Bu arada sen eski üyesin biliyorsundur diye daha önce anlatmamıştım. Dene bi bakalım olacak mı?canım mesajlarını okudum
ara ögünlerle ilgi ve mesaj sayımı özelden atmamı istediğini yazmışssın kesınlıkle bu kurallara uyulucak
yalnız bu toplu alıntıyı anlamadım canım ya
canım hala hasta mısın yaa? nasılsın şuan?
canım gelmiştim de, sonra bi problem oldu çıkmam gerekti. daha yeni yaptım o saateki alıntılarımı. ismini göremiyorum gitmişsin sanırım :26:
bişey demiyim bakış atiyim sana durhatta bi de trip atiyim
dukan menülerine yorum yapmak ne haddimize efenimgayet iyisinn
bebeğim yine sen geldin ben gidiyorum ama yaaa :26:
eceme de uyuycam demiştim hala uyumadım kızcak bana sabah görürsesağol meleğim tavsiyelerin için. meleğim, meleklerim benim yaaa
Geçmiş olsun Ecem'cim neden düzelmen bu kadar uzun sürdü ki? Yeterince dinlenemiyor musun? C vitamini almaya çalış biraz.Ben hastayımmm kuzucugum halaaa
Sennnnn niyeee uyumadınnn???? Dicektim kiii
Sonraki sayfalarda bunu gördüüümmmmmmmm bende alarmımı kurmayı unutmustm ipadin alarmını kurarken kalktm ama dayanamadım hemen kapattım o yüzden altta görünmüsmdür :)
O zaman anlatmışımdır canım sana mesaj saymayı. Eğer gerçekten zayıflamaayı ister ve burdan kopmazsan mutlaka hedefine ulaşırsın. Ben öyle bitki çaaylarına karşı olumsuz bakıyorum bir ara bende içtim ama en çoy yeşil çaydan fayda gördüm. Tavsiye ederim yeşilçayı.
Parasını mı iade ettiler?
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. Umarım şimdi daha iyisindir.
Burcu'cum ismim Ebru canım. Buse sana açıklamış sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.
Ben dışarda atlıyordum Ecem'cim evime çok yakın bir park var. Kızım oynarken bende ip atlıyordum. Bir ara basket oynadım, biraz paten sürdüm ama en çok bisiklet sürdük eşimle birlikte çok zevkli. Bu sene biraz zor olacak ama inşallah bisiklet sürebiliriz yine.
Afiyet olsun canım. Ben dukanda olsa kolaya karşıyım
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun Tuğba'cım. İnşallah basit bir kırgınlıktır. Düzelirsin bir an önce.
Geçmiş olsun Ecem'cim neden düzelmen bu kadar uzun sürdü ki? Yeterince dinlenemiyor musun? C vitamini almaya çalış biraz.
Bence kulağına tak bir kulaklık sevdiğin tempolu müzikleri aç güzel güzel yürü. Hem de 3,5 km miş. İki tur atsan süper olur senin için. Belki yanına arkadaşta bulursun. Bu arada Tuğba'yla çok mu uzak oturuyordunuz? Bence iyileşince düşün bunu süper bir spor olur. Hatta zamanla koşmaya bile başlayabilirsin. Süper fit bacakların olurAslındaaa bizim sitede hemde tam arka bahcemiz denilebilir bir turu 3,5 km olan yuruyus parkuru var aletler var tum sporlar icin gerekli alanlar var ama yalnız gidince canım sıkılıyor hemen gidip eve geliyorum
Hatta dün hava cok guzeldi cıkayım dedm ama yine gitmedim evde kaldım
Bence de Ecem'cim ihmal etme. Ama dediğim gibi dinlenmene dikkat et geçecektir büyük ihtimal.Cok tesekkurler bilmiyorum ki 1 haftadır böyleyim. Yeniden baska bi doktora gidebilirim haftasonuna kadar gecmezse
Sana kurallarımızı yazayım canım. Eğer senin için uygunsa okuyup, kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor.canımbenim ne yapmam lazım
Pek sağlıklı olmamış sanırım bebeğimcim :)Sabah
1 pogaca
Ögle+aksam
4 yk kıymalı menemen
1 d ekmek
1 bardak zero
Su an icin 1 lt su
Bu ara menemene fena taktım :))
Tamam kaptancığım akşamları mesaj atacağım. Akşam eve geç gitmiştim o yüzden az yedim kaptancığım. Dün akşam yemeğimi 17:30'da ofiste yedim. Artık ofise getiriyorum kaptancım.Tatlım menün akşama kadar çok güzel ama akşamın çok az. Neden? Bide akşam yemeklerini saat kaçta yiyorsun? Onun haricinde su az olmuş. En az 10-12 bardak.
Venüs'cüm artık özel mesaj atma hakkın var canım. Mesajlarını her gün sonunda sayıp özelden bana mesaj atacaksın.
Tamam kaptancığım.Venüs'cüm artık özelden atarsın bundan sonraki mesaj sayılarını. Bunları not aldım canım. Günlük sayarsan sanada zor gelmeyecektir.
Petito nasıl bir şey ki acaba?sabah 2 dilim cavdar ekmegi yumurta peynır yedim
öğlen dilim çavdar ekmegi salatalık peynır
aksam ne yerim bilmiom
arada petito kaçtı
1.5 su
1 form cay
2 normal cay sekersz
sanırım 4. msjm :)))
Hımmm evet leziz duruyor. :) Canımcım ya bir şekilde halledeceğim bu spor işini bakalım... :/Bildiğimiz maydonoz, nane, domatesi küçük küçük kıyıp salata yapıyorsun, bol limonlu böyle. İçine de haşlanmış ince bulgur ekleyip karıştırıyorsun. Güzel bi salata arakdaşım yapmış benim çok hoşuma gittiBu arada spor işin üşenme canım nolur ya, bugün mutlaka yap sporunu bak sorucaaamm Haftada en az 3 gün diye hedef koy kendine. Başarıcaksııııııınnnn
Süper canım bu menün.Selam kızlar sabahtan beri buradayım ama maşşal geçmiş oku oku bitmedi bide işim yoğundu bi cevap yazamadım.
Akşam oldu çıkıcam şimdi anca yazabildim.
Bu arada 2 günlük menümü paylaşmak istiyorum.
Pazartesi
sabah
yeşil emla
1 avuç leblebi
öğle
tavuk sote yarım porsiyon
1 dilim etimek
yarım kase cacık
ara
1 avuç leblebi
akşam
şehriye çorbası
2 kaşık kavurma
salata
yoğurt
8 bardak su
200 ip atlama
100 adet mekik veeeeeee spor yeniden
Sporun ile birlikte bu da çok iyi canım. Kavurma ve pilav fazla olmuş gibi ama telafi etmişsin. Afiyet olsun.Dünkü menüm
sabah
yarım poğaça( oğlumun yarımı malesef)
öğle
mercimek çorbası
yoğurt
1 adet etimek
ara
4 hurma
akşam
ezogelin çorbası
2 kaşık kavurma
2 kaşık pilav
yoğurt
8 bardak su
300 ip atlama
100 mekik çekme
Teşekkür ederim bebeğimcim.venüs afiyet olsun maşallah menüne nazar değmesin
Hoşgeldin canııııımmmmmmerhaba arkadaşlarben yeniyim
Başlayacağım Busecim. Ama işte çok yorgun oluyorum, üşeniyorum. Bir yolunu bulacağım.aa olmamııışo zaman bugün yürür telafi edersin artık venüs hanım bi yerden başlamalısın artık
nazarlık menü
Afiyet olsun canım, çok güzel menün. :)BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
Kepekli sandviç ekmeğinde beyaz peynir-domates
1 küçük kutu süt
Öğle
1 kepçe domates çorbası
4 yk tavuklu mantar sote
Bol limonlu salata
Ara
1 dilim kepekli tost ekmeğinden beyaz peynirle tost ( 1 dilimi ikiye böldüm üst üste koydum)
Akşam
1 kase sütlü mısır gevreği
+ 2 Lt su (bugün kendimi pek iyi hissetmediğim için az oldu biraz )
+ 2 bardak yeşilçay
Afiyet olsun takımımızın Dukan Kraliçesi :)MENÜM
sabah
yağsız omlet
üçgen peynir
domates
salatalık
1 dilim piliç jambon
1 dilim hindi füme
öğle
bol kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt
ara
yoğurt
akşam
tavuk
yoğurt
2 dal marul
ara
dukan helva
1 bardak light coca cola
dipnot: dukanda light içeceklere izin var, haftada bir içiyorum cola kızlar. ice tea tercih etmeye çalışıyorum ama bitmiş evde
2 bardak yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri
Hoşgeldin canım. Ben de 80'lerdeyim, 21 yaşındayım. Hayırlısı ile bıngıllarımızdan kurtulacağız. :)merhaba ,
beni yeniyim kaptan hanım sanırım çağırdı
kendimi tanıtayım önce
33 yaşındayım 4 yaşında bir canavarım var, 81 kiloyum, bir ara 78 e kadar düşmüştüm ama bu aralar yiyorumda yiyorum
son olarak eti hoşbeş yedim baya bir az önce
artık yeter dedim yani yuh dedim kendime
Afiyet olsun canım süper menün :) Nazar değimesin.bugünkü menüm:
sabah:
activia kahvaltım
ara:
6 fındık
öğle:
1 porsiyon fırında sebzeli tavuk
1 porsiyon salata
1 ayran
ara:
2 kuru kayısı
akşam:
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim kepekli ekmek
1 kase salata
ara:
2 kaşık yoğurt
2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 2 bardak çay,1 fincan nescafe
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post25710852
Kızlar bu benim mezuniyet karnem. Bakın bakalım nasıl kilo vermişim (Bu arada şampiyon olarak mezun olmuştum)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...esimlerimizi-paylasalim-145.html#post27144912 Kızlar şu linkteki fotolara bi bakın bakalım. Gerçekten süper. Ayrıca bu topiği baştan sona inceleyin çünkü ben böyle başladım diyete, aklımda hep onlardan ne eksiğim var, onlar zayıflayabildiyse eğer bende zayıflarım düşüncesi vardı.
Ay sabah sabah duygulandım gözlerim doldu resmen. Allahım bana da nasip etsin şu günleri...http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...esimlerimizi-paylasalim-115.html#post24399501 Kızlar buda benim başarı hikayelerinde ki resimlerim. Gerçi profilimde daha fazlası var ama
canımbenim ne yapmam lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...esimlerimizi-paylasalim-145.html#post27144912 Kızlar şu linkteki fotolara bi bakın bakalım. Gerçekten süper. Ayrıca bu topiği baştan sona inceleyin çünkü ben böyle başladım diyete, aklımda hep onlardan ne eksiğim var, onlar zayıflayabildiyse eğer bende zayıflarım düşüncesi vardı.
Ben hastayımmm kuzucugum halaaa
Sennnnn niyeee uyumadınnn???? Dicektim kiii
Sonraki sayfalarda bunu gördüüümmmmmmmm bende alarmımı kurmayı unutmustm ipadin alarmını kurarken kalktm ama dayanamadım hemen kapattım o yüzden altta görünmüsmdür :)
Afiyet olsun canım. Erken yat erken kalk demişler. Düşünsene senin metabolizma bu saatte çalışmaya başladı. Bu bile duraklamana sebep olabilir.Günaydın kızllaar ve altta ebruyu görüyorum
Günaydın kaptaaan
geç kalktım yine hemen kahvaltıya kaçıyorum sonrasında burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?