burcu canım hoşgeldin aramıza ben 28 yaşındaydım ankarada yaşıyorum 2 yaşında bir kızım var bir yaş var aramızda maşallah sen 3 çocuk annesisin erken evlenmişsin çok memnun oldum kararlı ve azimli ol gidecek kilon üstelik bak senden daha tombişler var çok sabırlı ve azimliler
tekrar doğru adrestesin diyorum gidecek sıkma canını yeterki inan başarı gelecektir.
Venüs afiyet olsun maşallah menüne nazar değmesin
yasemin ara öğün şidddetle tavsiye edilir bebeğim
ebru seninle ikimizin yaşı aynı kızımla oğlunun yaşıda aynı meslekte aynı muhasebe idi sanırım bi tek kilolar tutmuyor ben tosuncuğum senin başlangıç kilon benim hedefimYakalayacağım seni söz
evet canım aynı herşeyimiz kilo dışında ama takma kafana gider kilolarda benimde başlangıç kilom yani doğumdan sonraki 72 idi. 2 senede anca bu kadar inebildim çok uzun zamanda indim yani ama klıcı oldu. Sende uzun vadede düşün ama klıcı olsun ok
dogru hatirliyorsun canim.kizim kucakta uyumaya yada ben yanina yatinca eme eme uyumaya alisti.o nedenle elim kolum oyle bagli ki bilemezsin.yuruyus sence yeterli olurmu bolgesel incelmede.korkunc bir karnim var.dogumum normalle basladi fakat sezeryanla sonlandi.
Uyutup yatiriyorum netten program aciyorum yeminle 5 dakika olmadan benim yaninda olmadimi anlayip agliyor.resmen korkuyorum aglamalarindan.sanki boguluyor, morariyor.eve ne alacamda tartisilir.<urume bandi yada bisiklet cok yer kapliyor.inan bilemiyorum.sizler hangi sporlari yapiyorsunuz.ozellikle kilo veren arkadaslar lutfen yazin hangi sporla nereden inceldiniz.b en taktim bu gobege.bazen aklima geldikce aglamak istiyorum.abarttimi sanmayin resmen sanki dogum yapmamisim gibi kocaman yuvarlak ve yagli.........
canım ben uzun zamandır mekik çekiyorum ve ip atlıyorum çünkü ne yürüyüş bandım var nede vaktim var dışarıda yürümeye. Deneyebilirsin ara verdiğim zamanlarda oldu ama benim şu anki göbeğim çok az kaldı ayva göbek yani
başak'cım menün petitoya kadar güzel gitmiş. Akşamı yazmamışsın ama toplu şekilde yazman lazım menünü. Eğer burda olduğun vakit akşamı yazmaya vaktin olmuyorsa ertesi gün sabah geldiğinde toplu bir şekilde yazarsın menünü. Mesajlarınıda sanırımla değil sayıp yazman lazım çünkü paylaşım listeye girebilmen için önemli. Ayrıca sohbetlere biraz daha katılman lazım çünkü farkettim ki sen sadece söylemek istediklerini yazıp çıkıyorsun. öyle olmaması gerekiyor. Formda ve sitede yeni olduğundan böyle oluyor sanırım ama bu durumu düzeltmen lazım.
Hadi bakalım güzel bir ceza olmuş sana. Ben bi atlayışta 500 yapıyordum ecem, sana zor mu geliyor
Proteinli bişeyler yiyebilirsin akşama. Yoğurt, tavuk, yada bir porsiyon sebze yemeği.
Hadi bakalım kolay gelsin tuğba'cım bol bol yağ yakarsın inşallah.
Bekarsın bu nedenle işin daha kolay. Işten eve giderken yürümeyi deneyebilirsin. Diyete yeni başlayanlar için en uygun spor yürüyüş. çünkü ne kadar çok kalori yakarsan aldıklarından o kadar gider. Kendini terazi gibi düşün. Yediklerin ve harcadıklarının birbirini dengelemesi lazım.
Bu menün güzel olmuş. çorba olarakta şehriye çorbasını tercih etmezsen senin için daha yararlı olur çünkü senin kilon hedefe çok yakın. En ufak bir kaçırma bile kilonu etkileyebilir. Su az olmuş unutma en az 10-12 bardak.
[ı] bu menünde poğaça, hurma ve akşamki pilav olmamış canım. Su yine az olmuş. Bu kez sporun iyi. Bu arada ebru'cum bu aralar sanırım buraya fazla zaman ayıramıyorsun. Daha çok dikkat edersen sevinirim. Mesaj sayılarını göndermemişsin. Onada dikkat lütfen.
[/ı]
geldiğinle gittiğin bir olmuş sema'cım. Tek başına bile olsan dün senden sonra bu saate kadar oldukça uzun bir geçmiş var.Paylaşımlarımıza biraz daha dikkat lütfen.
Tatlım sezeryan olduğun için mekikten zaten uzak durman lazım bir süre. Sen o göbeğe takılma zaten bölgesel incelme diye bişey yok. Sen yediklerine dikkat et ve yürüyebiliyorsan bol bol yürü. Evde yapmana gerek yok çünkü açık havada yapılan yürüyüşler daha sağlıklı. Ne kadar çok oksijen o kadar çok kalori harcatıp enerji açığa çıkartıyor. önümüz yaz. Bu arada hangi şehirde yaşıyordun? çocuğunla çıkabileceğin güzel havalarda hiç durma evde al kızını çık dışarı. O göbek mutlaka gidecek emin ol. Bide sezaryan göbeği gitmez derler ama inanma sen onlara gidiyor.
evet canım en ufak bi kaçamak beni baştan saydırıyor haklısın daha çok dikkat etmem gerek su miktarınıda arttırıcam inş. Dün 11 bardak iştim mesela bugün 12 yapıcam inş. Canım bide hurmanın kalorisi çok az o yüzden acıkınca tüketiyorum tok tutuyo ama sanırım 4 adet biraz fazla olmuş gibi.
aa olmamııışO zaman bugün yürür telafi edersin artık venüs hanım Bi yerden başlamalısın artık
Nazarlık menü
Geldim emoşuum
Aaaaaaa cıs cıs cıııss
Harfi harfine katılıyorum emoş, çok güzel özetlemişsin
Evet kaptan, bizim gelenimiz pek eksik olmaz. Zaten biri gelmediğinde de biz gidiyoruz
Lu kavurma yağda oluyor dimi :26: Poğaça ve pilav da cıs bence. Pilav 2 karış gerçi ama yine de olmasa daha iyi canım
Hoş heldin burcucum. Ben buse, 23 yaşındayım. Bekarım. Hedefim 50. Boyum 1,58
evet canım annem bendeydi o yapmış özlemişim bende hayır diyemedim zaten başımıza ne geliyosa şu hayır diyememekten geliyo hayır demeyi öğrendiğimiz gün zayıfladığımız gündür