Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım aynı herşeyimiz kilo dışında ama takma kafana gider kilolarda benimde başlangıç kilom yani doğumdan sonraki 72 idi. 2 senede anca bu kadar inebildim çok uzun zamanda indim yani ama klıcı oldu. Sende uzun vadede düşün ama klıcı olsun ok

canım ben uzun zamandır mekik çekiyorum ve ip atlıyorum çünkü ne yürüyüş bandım var nede vaktim var dışarıda yürümeye. Deneyebilirsin ara verdiğim zamanlarda oldu ama benim şu anki göbeğim çok az kaldı ayva göbek yani

evet canım en ufak bi kaçamak beni baştan saydırıyor haklısın daha çok dikkat etmem gerek su miktarınıda arttırıcam inş. Dün 11 bardak iştim mesela bugün 12 yapıcam inş. Canım bide hurmanın kalorisi çok az o yüzden acıkınca tüketiyorum tok tutuyo ama sanırım 4 adet biraz fazla olmuş gibi.

evet canım annem bendeydi o yapmış özlemişim bende hayır diyemedim zaten başımıza ne geliyosa şu hayır diyememekten geliyo hayır demeyi öğrendiğimiz gün zayıfladığımız gündür

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...esimlerimizi-paylasalim-115.html#post24399501 Kızlar buda benim başarı hikayelerinde ki resimlerim. Gerçi profilimde daha fazlası var ama

deneme yapıyorum umaraım olmuştur

ayy ewet kesınlıkle o sayfalarada sık sık bakmam gerekıyor

resımlerınede en kısa sürede bakmaya calısıcam

Merhaba lady,
resimlerin cok etkileyici dogrusu.Canim o gobek nasil gitti.Ne yaptin, ne yedin lutfen aciklarmisin?
Ben suan yurtdisinda yasiyorum.Evlendim geldim.Ama aslen Kirsehir Cicekdagliyim.Ailem hala orda oturuyor.

deneme yapıyorum umaraım olmuştur

ayy ewet kesınlıkle o sayfalarada sık sık bakmam gerekıyor

resımlerınede en kısa sürede bakmaya calısıcam
Deneye deneye öğreneceksin zaten Dediğim gibi geri dönüp bakmak her seferinde zor oluyor.

Merhaba lady,
resimlerin cok etkileyici dogrusu.Canim o gobek nasil gitti.Ne yaptin, ne yedin lutfen aciklarmisin?
Ben suan yurtdisinda yasiyorum.Evlendim geldim.Ama aslen Kirsehir Cicekdagliyim.Ailem hala orda oturuyor.
Canım ismim Ebru. Hemşeriyiz bu arada bende Kırşehir liyim. Öncelikle sen söyleyince şöyle bi gözümün önünden geçirdim o göbeği rüya gibi geldi banada. Öyle ekstradan bişey yapmadım. Önce karar verdim Sonra yaklaşık üç gü her boş vaktimde başarı hikayelerini okudum resimlere baktım ve dediğim gibi onlar yapabildiyse benim onlardan hiç bir eksiğim yok bende yaparım diye düşündüm. Bu arada ben evlenene kadar 50 kilo olan bi insandım. Hayatım boyunca gördüğüm en fazla kilo 85.5 boyumda 172 insanlar kilonu göstermiyorsun diye diye o hale geldim. Önce oturdum hayatımdaki beslenme yanlışlarını buldum ve bir ajanda alıp neleri yanlış yaptığımı yazdım. Bu arada 13. takıma başladım ve 6-7 ay geçmeden 62 kiloya indim. Daahada inmeyi düşünüyordum ama hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Sen şimdi çok yenisin bebeğin küçük çok takma o göbeğieninde sonunda gidecek unutma yeterki iste başaramayacağın hiç bişey yok.

evet canım yavaş yavaş yenilebilir benim gibi bir kerede 4 adet değil yani

hoşgeldin canım ben ebru 28 yaşındayı 2 yaşında oğlum var muhasebeciyim. Geri dönüşümsüz kilo vermöeler diliyorum sana

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post25710852

[ı]kızlar bu benim mezuniyet karnem. Bakın bakalım nasıl kilo vermişim (bu arada şampiyon olarak mezun olmuştum)[/ı]

çok güzelmiş karnen ve çok azimliymişsin boş geçen ayın hiç olmamış kafana koymuşsun ve yapmışsın tekrar tebrik ediyorum seni

kzıalr sabah kahvaltım tost ekmegıne yarım tost 4 tanede eti form bisküvi çok oldu sankı bıraz

evet canım çok olmuş malesef bisküviler olmasa iyiymiş

esim benimle cok dalga geciyor, bir daha hayalinde gorursun bu yemeyle diyor.Oncede aman ye bebek var verirsin diyordu.En acisida kendime bakmaktan bile tiksiniyorum.Sanirim beni eskisi gibi cekici bulmuyor artik.Oysa boyum uzun ama moralim hic yok.Bu zaman icerisinde hic diyetini bozmadinmi? Birde sana zahmet olmazsa bana ornek bir menunu yazarmisin. Sen neresindensin. Dogumun bellimi normalmi? Allah kurtarsin ben cok cektim.Cok korktum.Sukur gecti ama aklima geldikce ikinciden korkuyorum.

Öncelikle canım sanırım hamilelik sonrası biraz alıngan oluyoruz. Eşin belki seni motive etmeye çalışıyordur. Öncelikle onun söylediklerini çok takma yada hırs yap. Çünkü benim bir iş arkadaşım vardı. Erkekti. Ben her diyet lafı açtığımda dalga geçiyordu benimle gör bak dedim ben bu kiloların hepsini vereceğim o zaman konuşamayacaksın. Ve onun düğününde inceciktim. Diyet süresince hiç bırakmadım kendimi. Canım bişey çektiği zaman vaktinde ve azıcık yedim. Mesela bi tanesini hiç unutmuyorum akşamdan halka tatlı almıştık eve. Allahım nasıl canım çekti nasıl canım çekti anlatamam. Ama yemedim çünkü saat akşam 8 felandı. Sabah kalkar kalkmaz yaptığım ilk şey gidip tatlının ucundan bir ısırık almak oldu. Böyle zamanlarda sadece nefsimi körelttim. İkramların hepsini geri çevirdim. Çünkü bu dönemde insanlar çok ısrar ediyor. Azıcık yeee bişey olmaz diye ama ben hepsini reddettim. Benim şimdi sana burdan örnek menü yazmam olmaz ama şöyle bişey yapalım. Sen buraya bir gününü yaz. normal bir gününü. Sabah kalkınca yaptığın şeylerden yediğin şeylerden bahset. Birgün boyunca hiç bişeyi eksik yazma yalnız. Ona göre yeniden konuşalım seninle. Bu arada ben yerlisiyim Kırşehir'in. İçinden. Annem Mucur'lu. Benim bu ikinci bebeğim olacak inşallah. İlki sezaryan olduğu için buda öyle olacak. Allaha şükür bi korkum yok, gerçi olsada farketmeyecek korkunun ecele faydası yok mecburen doğuracağız artık

Bugun ucuncu gunum.Dikkat etmeye calisiyorum.Ama aksam yazayim bak.Bizde ortahaciahmetli koyundeniz.
Bugünü yazma canım bundan önceki günlerinden bahset ki neden kilo aldığın nerde yanlış yaptığın çıksın ortaya. Şöyle bi düşün bakalım nasıl dı daha önceki günlerin.? Bu arada öyle çok iyi bilmiyorum ben Kırşehir'in köylerini. Merkez ve Mucur haricinde.

tünatdın kızlar :) bugün internetimde sıkıntı var sürekli kopuyo. bir sürü alıntı yaptım ama hiç biri çıkmamış
kaptancım saatleri de ekliyorum menüme anlaşıldı :)
busee sana da günaydın :)
veee yeni gelen arkadaşlarımıza kocaman bir hoşgeldin :)

Afiyet olsun canım. Erken yat erken kalk demişler. Düşünsene senin metabolizma bu saatte çalışmaya başladı. Bu bile duraklamana sebep olabilir.

inan ki benim de aklıma aynen bu geldi ebru bugünden sonra 12 den önce yatacağım muhakkak ne kadar erken yatsam o kadar erken kalkarımm ve o kadar iyi olur.

ebrucuum hayır diyemezsek vay bizim halimizee hemen hayır demeye başla, aynanın karşısına geç ve hayırlara başla. doğru hayır tonunu bul, rahat rahat hayırlaaaa

doğru hayır tonunu bul, rahat rahat hayırlaaaa Bayıldım ben bu sözeeeeeeeeee

ayy sende de mi emineeeee bizim evde de aynı sorun var. hatta dünden beri böyle. gidip gidip geliyor. modemi resetlemek zorunda kalıyorum :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...esimlerimizi-paylasalim-115.html#post24399501 [ı]kızlar buda benim başarı hikayelerinde ki resimlerim. Gerçi profilimde daha fazlası var ama [/ı]

canım yaaa sen ne güzel zayıflamışsın öyle iradene hayranım ben şurda 3 kiloyu veremedim bi :26::26:

malesef o bi kaçamak oldu annem sağolsun

canım o akşam yemeyip sabaha bırakma işini bende ara sıra yapıyorum. Eşim işten gelirken bişey alıyo eee saat geç olmuş oluyo yiyemiyorum tabi bende sabah uyanır uyanmaz bakıyorum tadfına hiç olmazsa içimde kalmasın demi ama

tamam canım ben güzel güzel hayırlara başlıyorum alemsin şeker yaaaa

Selam kızlar alıntılarımı yapmaktan bi selam veremedim....

Nasıl gidiyo diyetler yarın büyük gün yine hepimiz için hayırlısı inş. :13:

13.3.13

Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık

Öğle:
5 - 6 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan (zeytinyağlı)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Akşam:
1 kupa kremalı mantar çorbası
1 porsiyon yeşil salata (yağsız)
Yağsız tonbalığı (80 gr)

* 8 bardak su
3 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…