Bugünü yazma canım bundan önceki günlerinden bahset ki neden kilo aldığın nerde yanlış yaptığın çıksın ortaya. Şöyle bi düşün bakalım nasıl dı daha önceki günlerin.? Bu arada öyle çok iyi bilmiyorum ben Kırşehir'in köylerini. Merkez ve Mucur haricinde.
Hihih afiyet olsun canım. Sonraki gün dengelersen hiç bir sorun olmayacaktır :)malesef o bi kaçamak oldu annem sağolsun
Selam kızlar alıntılarımı yapmaktan bi selam veremedim....
Nasıl gidiyo diyetler yarın büyük gün yine hepimiz için hayırlısı inş. :13:
13.3.13
sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık
öğle:
5 - 6 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan (zeytinyağlı)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
akşam:
1 kupa kremalı mantar çorbası
1 porsiyon yeşil salata (yağsız)
yağsız tonbalığı (80 gr)
* 8 bardak su
3 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve
hihih afiyet olsun canım. Sonraki gün dengelersen hiç bir sorun olmayacaktır :)
yarını okadar merak ediyorum ki! Sabah diyetisyenime gideceğim, odadan çıktığım anda bildirimimi yaparım. Umarım hayal kırıklığına uğramam.. :)
birazdan çıkıyorum kızlar evden. Sarı saç boyası almıştım onu değiştirmek için fişe baktım bugün son günüm. Hazır dışarı çıkmışken arkadaşımla da görüşcem. Saçımdaki kızılları kapamaya çalışıyorum kumral istiyorum ya da sarı ama bir türlü başaramadım.
Ne yapmam gerek kızlar? Küllü kumral ya da küllü sarı yapmalıymışım yoksa kapanmazmış. Tecrübesi bilgisi olan varsa bi yardım edin
ayy sende de mi emineeeeebizim evde de aynı sorun var. hatta dünden beri böyle. gidip gidip geliyor. modemi resetlemek zorunda kalıyorum :26:
selam canım benim diyet süper gidiyo bakalım yarın ne çıkcak çok umutluyumSelam kızlar alıntılarımı yapmaktan bi selam veremedim....
Nasıl gidiyo diyetler yarın büyük gün yine hepimiz için hayırlısı inş. :13:
busecim benim bildiğim küllü sarının içinde hafif kızıllık oluyo ben bi kere küllü sarıya boyamıştım kızılımsı oldu sonra gidip kumrala boyadımbirazdan çıkıyorum kızlar evden. sarı saç boyası almıştım onu değiştirmek için fişe baktım bugün son günüm. hazır dışarı çıkmışken arkadaşımla da görüşcem. saçımdaki kızılları kapamaya çalışıyorum kumral istiyorum ya da sarı ama bir türlü başaramadım.
ne yapmam gerek kızlar? küllü kumral ya da küllü sarı yapmalıymışım yoksa kapanmazmış. tecrübesi bilgisi olan varsa bi yardım edin
Canım ben de saçımı kumral yapmak için çok uğraştım ama olmadı. Kumral rengi tutturmak çok zor, tonu da hemen akıyor. Bence güvendiğin bir kuaföre yaptır. Şuan ki saç rengine göre boya önerebilirim. Kahveden kumrala, sarıdan kumrala geçmeyi biliyorum ama kızıldan bilmiyorum. Bilen birini bulamazsan güvendiğin bir kuaföre yaptır bence.birazdan çıkıyorum kızlar evden. sarı saç boyası almıştım onu değiştirmek için fişe baktım bugün son günüm. hazır dışarı çıkmışken arkadaşımla da görüşcem. saçımdaki kızılları kapamaya çalışıyorum kumral istiyorum ya da sarı ama bir türlü başaramadım.
ne yapmam gerek kızlar? küllü kumral ya da küllü sarı yapmalıymışım yoksa kapanmazmış. tecrübesi bilgisi olan varsa bi yardım edin
Ben her gün 10 bardak içiyordum fakat son iki gündür 8 bardak içmeye başladım. Arttıracağım canım, su içmek diyete ciddi bir yardımcıdır, yadsımamak lazım. :)süper menün canım. Ama seninde benim gibi suyun az kaptan 12 bardak diyo ben yavaş yavaş çoğaltmaya başladım. Sende arttır istersen biraz.
inş. Canım yaaa ben bu haftadan umutluyum aynı çıkmıcama eminim daha tartılmadım ama güzel beslendim bu hafta o yüzden. Bence sende hayal kırıklığına uğramazsın çünkü diyet listesi özenle yapıyosun gibi görüyorum . Bide spor yok sanırım sende yapamıyomusun?
doğru dün biras esnek oldu kaptancım ama vallaha geçmişi okumuştum çok alıntılayamadım komşum geldi kızı sıkılmış gidelim demiş öyle telden okudum dünBaşak'cım menün petitoya kadar güzel gitmiş. Akşamı yazmamışsın ama toplu şekilde yazman lazım menünü. Eğer burda olduğun vakit akşamı yazmaya vaktin olmuyorsa ertesi gün sabah geldiğinde toplu bir şekilde yazarsın menünü. Mesajlarınıda sanırımla değil sayıp yazman lazım çünkü paylaşım listeye girebilmen için önemli. Ayrıca sohbetlere biraz daha katılman lazım çünkü farkettim ki sen sadece söylemek istediklerini yazıp çıkıyorsun. Öyle olmaması gerekiyor. Formda ve sitede yeni olduğundan böyle oluyor sanırım ama bu durumu düzeltmen lazım.
Hadi bakalım güzel bir ceza olmuş sana. Ben bi atlayışta 500 yapıyordum Ecem, sana zor mu geliyor
Proteinli bişeyler yiyebilirsin akşama. Yoğurt, tavuk, yada bir porsiyon sebze yemeği.
Hadi bakalım kolay gelsin Tuğba'cım bol bol yağ yakarsın inşallah.
Bekarsın bu nedenle işin daha kolay. İşten eve giderken yürümeyi deneyebilirsin. Diyete yeni başlayanlar için en uygun spor yürüyüş. Çünkü ne kadar çok kalori yakarsan aldıklarından o kadar gider. Kendini terazi gibi düşün. Yediklerin ve harcadıklarının birbirini dengelemesi lazım.
Bu menün güzel olmuş. Çorba olarakta şehriye çorbasını tercih etmezsen senin için daha yararlı olur çünkü senin kilon hedefe çok yakın. En ufak bir kaçırma bile kilonu etkileyebilir. Su az olmuş unutma en az 10-12 bardak.
Bu menünde poğaça, hurma ve akşamki pilav olmamış canım. Su yine az olmuş. Bu kez sporun iyi. Bu arada Ebru'cum bu aralar sanırım buraya fazla zaman ayıramıyorsun. Daha çok dikkat edersen sevinirim. Mesaj sayılarını göndermemişsin. Onada dikkat lütfen.
Geldiğinle gittiğin bir olmuş Sema'cım. Tek başına bile olsan dün senden sonra bu saate kadar oldukça uzun bir geçmiş var.Paylaşımlarımıza biraz daha dikkat lütfen.
Tatlım sezeryan olduğun için mekikten zaten uzak durman lazım bir süre. Sen o göbeğe takılma zaten bölgesel incelme diye bişey yok. Sen yediklerine dikkat et ve yürüyebiliyorsan bol bol yürü. Evde yapmana gerek yok çünkü açık havada yapılan yürüyüşler daha sağlıklı. Ne kadar çok oksijen o kadar çok kalori harcatıp enerji açığa çıkartıyor. Önümüz yaz. Bu arada hangi şehirde yaşıyordun? Çocuğunla çıkabileceğin güzel havalarda hiç durma evde al kızını çık dışarı. O göbek mutlaka gidecek emin ol. Bide sezaryan göbeği gitmez derler ama inanma sen onlara gidiyor.
ooo hoşgeldin burcu ben sema 28 yaşındayım ankarada yaşıyorum bir kızım var memnun oldum bi ankaralı buldum şükür inş canım kararlı ve azimli ol gerisi mutlaka gelecektir burası senin için güzel bir yer inşş tekrar gitmek zorunda kalmazsın tekrar hoşgeldin aramızahedef kilom 60 canım. evet ismim burcu. ankarada yaşıyorum. sözlüyüm. amacım 2 sene içinde daha fit olup zayıf bi gelin olmakmesaj sayma işini bilmiyordum ama yazarım şu an soracağım birşey yok yada 9 lu hayat çayı hakkında ne düşünüyosun
oooo süpersin tubişimBUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
Kepekli sandviç ekmeğinde beyaz peynir-domates
1 küçük kutu süt
Öğle
1 kepçe domates çorbası
4 yk tavuklu mantar sote
Bol limonlu salata
Ara
1 dilim kepekli tost ekmeğinden beyaz peynirle tost ( 1 dilimi ikiye böldüm üst üste koydum)
Akşam
1 kase sütlü mısır gevreği
+ 2 Lt su (bugün kendimi pek iyi hissetmediğim için az oldu biraz )
+ 2 bardak yeşilçay
delirdim ya sabahtan beri ders notları indirmem lazım boyutu da baya büyük yarıya geliyo internet kopuyo. 1 saattir telefondayım sonunda düzeldi derin bi ohh çektim :)
selam canım benim diyet süper gidiyo bakalım yarın ne çıkcak çok umutluyumbugün 5-6 aydır giyemediğim bi pantolonumu giydim düğmesini kapatabildimm çok sevindirik oldum
busecim benim bildiğim küllü sarının içinde hafif kızıllık oluyo ben bi kere küllü sarıya boyamıştım kızılımsı oldu sonra gidip kumrala boyadımşimdi de kendi saçım olsun diye kısacık kestirdim
ben geldim bi geçmişe bakayım
Canım ben de saçımı kumral yapmak için çok uğraştım ama olmadı. Kumral rengi tutturmak çok zor, tonu da hemen akıyor. Bence güvendiğin bir kuaföre yaptır. Şuan ki saç rengine göre boya önerebilirim. Kahveden kumrala, sarıdan kumrala geçmeyi biliyorum ama kızıldan bilmiyorum. Bilen birini bulamazsan güvendiğin bir kuaföre yaptır bence.
Ben her gün 10 bardak içiyordum fakat son iki gündür 8 bardak içmeye başladım. Arttıracağım canım, su içmek diyete ciddi bir yardımcıdır, yadsımamak lazım. :)
Yarın yüzlerimiz gülecek canım, umuyorum.. :)
maşallah size kızlar dukan sabırın ta kendisi veee yaptığınız büyük büyük başarı tebrikler
biz ne yaptiysak beraber yaptik Busecim sen olmasan ben de yapamazdim ben hedefime ulastim sayilir hem de hiic zorlanmadan bunda senin payin gercekten buyuk cok tesekkurler Busecim
buseeeee bacaklarının güzelliği hasta olursan işe yaramaz dur havalar bozuk atıyor yaz gelsin şıkır şıkır giy tadını çıkar şimdi hasta olma buse seninle yazarken birden kızım büyüdü hayal ettim genç kızlığını benim busişim nasıl olur acaba?bacaklarım donuyor ama 2 gündür şortla dolanıyorum evde. nasıl özelmişim şişko olmayan bacaklarımıkafayı yedim ahahah
tubacımmmm geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine sen bize lazımsın meleğimaynen öyle canım oldukça yorucuydu hem deecemle de konuştuk. hasta oldum yine ben.. baya kötüyüm yani ateşim var midem kötü halsizim vs.. ama uyuycaktım uyuyamadım uykum kaçtı sen dinlenebildin mi kuzucuğum?
iyiyim tatlım sen nasılsın? alışmaz olur muyum yaa :) bugün internet kesintim vardı tek düşündüğüm topiğe nasıl gircem olduemoşcum seni görüyorum aşağıda nasılsın bebeğim alıştınmı takıma güzel bir yer değil mi ?
emoşum afiyet olsun yaramasınbugünkü menüm:
sabah:
activia kahvaltım
ara:
6 fındık
öğle:
1 porsiyon fırında sebzeli tavuk
1 porsiyon salata
1 ayran
ara:
2 kuru kayısı
akşam:
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim kepekli ekmek
1 kase salata
ara:
2 kaşık yoğurt
2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 2 bardak çay,1 fincan nescafe
doğru adrestesin hoşgeldinmerhaba ,
beni yeniyim kaptan hanım sanırım çağırdı
kendimi tanıtayım önce
33 yaşındayım 4 yaşında bir canavarım var, 81 kiloyum, bir ara 78 e kadar düşmüştüm ama bu aralar yiyorumda yiyorum
son olarak eti hoşbeş yedim baya bir az önce
artık yeter dedim yani yuh dedim kendime
iyiyim tatlım sen nasılsın? alışmaz olur muyum yaa :) bugün internet kesintim vardı tek düşündüğüm topiğe nasıl gircem oldusayenizde 2 haftadır diyetimden ve sporumdan fire vermeden devam ediyorum :) en kısa zamanda eski kiloma kavuşacağım inşallah :)
ebruuuuuu afiyet olsun nasılsın canım dün sana yazmıştım dedimki ebru senin yaşla benim yaş aynı bebişlerimizin yaşı aynı meslek aynı bi fark senin başlangıç kilon benim hedef kilom bebeğim ama söz yakalacağım seni birde ankara olsaydı tamamdıdünkü menüm
sabah saat 7:30 da
2 adet etimek diyet
k.k. peynir
5 adet zetin
yarım kaşık salça
öğle saat 12 de
patates yemeği 2-3 kaşık
yoğurt
ara
türk kahvesi ( saat 1 de)
bir avuç leblebi ( saat 3 te)
akşam saat 7 de ancak geliyorum eve
ezogelin çorbası 1 kase
1 kase yoğurt
1,5 etimek diyet
1 adet salatalık
ara saat 10 da
yarım bardak süt
11 bardak su
1 bardak bitki çayı
300 adet ip atlama
100 adet mekik
süper bebeğim çok sevindim inan öyle bir yer ben diyette 2 haftayı hiç geçemezdim 1 ay 2 hafta oldu bu iki hafdada izinliyim tam uyamasamda tansiyon sıkıntım vardı ama kilomu korudum o derece yani süper bir yer ben çözdüm böylede gidecek hep birlikte ulaşacağız emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?