Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben hamilelikte tat degistirdim.Onceleri ekmek, tatli ve et yemezken simdilerde doymadim.HEP ACTIM EBRUCUM

malesef o bi kaçamak oldu annem sağolsun
Hihih afiyet olsun canım. Sonraki gün dengelersen hiç bir sorun olmayacaktır :)
Selam kızlar alıntılarımı yapmaktan bi selam veremedim....

Nasıl gidiyo diyetler yarın büyük gün yine hepimiz için hayırlısı inş. :13:

Yarını okadar merak ediyorum ki! Sabah diyetisyenime gideceğim, odadan çıktığım anda bildirimimi yaparım. Umarım hayal kırıklığına uğramam.. :)

birazdan çıkıyorum kızlar evden. sarı saç boyası almıştım onu değiştirmek için fişe baktım bugün son günüm. hazır dışarı çıkmışken arkadaşımla da görüşcem. saçımdaki kızılları kapamaya çalışıyorum kumral istiyorum ya da sarı ama bir türlü başaramadım.

ne yapmam gerek kızlar? küllü kumral ya da küllü sarı yapmalıymışım yoksa kapanmazmış. tecrübesi bilgisi olan varsa bi yardım edin

süper menün canım. Ama seninde benim gibi suyun az kaptan 12 bardak diyo ben yavaş yavaş çoğaltmaya başladım. Sende arttır istersen biraz.

inş. Canım yaaa ben bu haftadan umutluyum aynı çıkmıcama eminim daha tartılmadım ama güzel beslendim bu hafta o yüzden. Bence sende hayal kırıklığına uğramazsın çünkü diyet listesi özenle yapıyosun gibi görüyorum . Bide spor yok sanırım sende yapamıyomusun?

canım bende biara kızıl yapmıştım saçlarımı. Herkes yaptırma çok uğraşırsın döndüremezsin demişti ama inan hiç uğraşmadım hiç akmıyodu boyam hemde çok çabuk döndürdürm. Ama ben kahveye boyadım öyle dödürdüm kendi saçım kahve çünkü sarıya döndürmen için sanırım önce kendi rengine döndürmen lazım sonra istediğin renk yaparsın.

ayy sende de mi emineeeee bizim evde de aynı sorun var. hatta dünden beri böyle. gidip gidip geliyor. modemi resetlemek zorunda kalıyorum :26:

delirdim ya sabahtan beri ders notları indirmem lazım boyutu da baya büyük yarıya geliyo internet kopuyo. 1 saattir telefondayım sonunda düzeldi derin bi ohh çektim :)

Selam kızlar alıntılarımı yapmaktan bi selam veremedim....

Nasıl gidiyo diyetler yarın büyük gün yine hepimiz için hayırlısı inş. :13:
selam canım benim diyet süper gidiyo bakalım yarın ne çıkcak çok umutluyum bugün 5-6 aydır giyemediğim bi pantolonumu giydim düğmesini kapatabildimm çok sevindirik oldum

busecim benim bildiğim küllü sarının içinde hafif kızıllık oluyo ben bi kere küllü sarıya boyamıştım kızılımsı oldu sonra gidip kumrala boyadım şimdi de kendi saçım olsun diye kısacık kestirdim

Canım ben de saçımı kumral yapmak için çok uğraştım ama olmadı. Kumral rengi tutturmak çok zor, tonu da hemen akıyor. Bence güvendiğin bir kuaföre yaptır. Şuan ki saç rengine göre boya önerebilirim. Kahveden kumrala, sarıdan kumrala geçmeyi biliyorum ama kızıldan bilmiyorum. Bilen birini bulamazsan güvendiğin bir kuaföre yaptır bence.
Ben her gün 10 bardak içiyordum fakat son iki gündür 8 bardak içmeye başladım. Arttıracağım canım, su içmek diyete ciddi bir yardımcıdır, yadsımamak lazım. :)
Yarın yüzlerimiz gülecek canım, umuyorum.. :)

bu arada ben tickerımı düzltmemişim kimsede söylememiş

şimdi düzelttim 56 kiloyum ama cuma itibariyle yarın eminim değişecek....

doğru dün biras esnek oldu kaptancım ama vallaha geçmişi okumuştum çok alıntılayamadım komşum geldi kızı sıkılmış gidelim demiş öyle telden okudum dün

ooo hoşgeldin burcu ben sema 28 yaşındayım ankarada yaşıyorum bir kızım var memnun oldum bi ankaralı buldum şükür inş canım kararlı ve azimli ol gerisi mutlaka gelecektir burası senin için güzel bir yer inşş tekrar gitmek zorunda kalmazsın tekrar hoşgeldin aramıza

oooo süpersin tubişim

evet canım farkındayım listen çok iyi. bende geçen yaz giyemediğim hatta evlendiğimden beri giyemediğim bi pantalonum vardı bende giriyorum artık içine hemde göbeğim taşmadan inş. giyicem bu yaz. senin adınada sevindim acayip motive edici oluyo bu durumlar..

ben geldim bi geçmişe bakayım

hoşgeldin canım hadi bi bak gel

ya ben iş yerimde çok düzenli su içiyorum sabah kalktığımdada mutlaka içiyorum ama akşam eve geldiğimde resmen su içmeyi unutuyorum. evde içmeyi alışkanlık haline getirmem lazım evdede içsem 12 bardağı bile geçerim ben

biz ne yaptiysak beraber yaptik Busecim sen olmasan ben de yapamazdim ben hedefime ulastim sayilir hem de hiic zorlanmadan bunda senin payin gercekten buyuk cok tesekkurler Busecim
maşallah size kızlar dukan sabırın ta kendisi veee yaptığınız büyük büyük başarı tebrikler

bacaklarım donuyor ama 2 gündür şortla dolanıyorum evde. nasıl özelmişim şişko olmayan bacaklarımı kafayı yedim ahahah
buseeeee bacaklarının güzelliği hasta olursan işe yaramaz dur havalar bozuk atıyor yaz gelsin şıkır şıkır giy tadını çıkar şimdi hasta olma buse seninle yazarken birden kızım büyüdü hayal ettim genç kızlığını benim busişim nasıl olur acaba?
tubacımmmm geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine sen bize lazımsın meleğim

emoşcum seni görüyorum aşağıda nasılsın bebeğim alıştınmı takıma güzel bir yer değil mi ?
iyiyim tatlım sen nasılsın? alışmaz olur muyum yaa :) bugün internet kesintim vardı tek düşündüğüm topiğe nasıl gircem oldu sayenizde 2 haftadır diyetimden ve sporumdan fire vermeden devam ediyorum :) en kısa zamanda eski kiloma kavuşacağım inşallah :)

emoşum afiyet olsun yaramasın

doğru adrestesin hoşgeldin

dünkü menüm

sabah saat 7:30 da

2 adet etimek diyet
k.k. peynir
5 adet zetin
yarım kaşık salça

öğle saat 12 de

patates yemeği 2-3 kaşık
yoğurt

ara

türk kahvesi ( saat 1 de)
bir avuç leblebi ( saat 3 te)

akşam saat 7 de ancak geliyorum eve

ezogelin çorbası 1 kase
1 kase yoğurt
1,5 etimek diyet
1 adet salatalık

ara saat 10 da

yarım bardak süt

11 bardak su
1 bardak bitki çayı

300 adet ip atlama
100 adet mekik

süper bebeğim çok sevindim inan öyle bir yer ben diyette 2 haftayı hiç geçemezdim 1 ay 2 hafta oldu bu iki hafdada izinliyim tam uyamasamda tansiyon sıkıntım vardı ama kilomu korudum o derece yani süper bir yer ben çözdüm böylede gidecek hep birlikte ulaşacağız emin ol

ebruuuuuu afiyet olsun nasılsın canım dün sana yazmıştım dedimki ebru senin yaşla benim yaş aynı bebişlerimizin yaşı aynı meslek aynı bi fark senin başlangıç kilon benim hedef kilom bebeğim ama söz yakalacağım seni birde ankara olsaydı tamamdı

inşallah canım ya. erkek arkadaşım bile şaşırdı bu kadar kararlı olmama o da biliyo burası sayesinde olduğunu :) eskiden yanındayken internete girdiğime kızardı şimdi hiç birşey demiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…