canlarım ciğerlerim çıkıyorum artık ben. sabah dersim var kendimi iyi hissedersem gideceğim inşallah. sizi seviyorum Allah'a emanetsiniz hepiniz...
benim de avuntum o :)bu kadarı da cidden fazlaymış kuzum ya :44: Allahtan perşembe cumaların boş yoksa çekilmezdi yani
bebeğim iyi geceelr görüşürüz yarın :) sende Allah'a emanet olcanlarım ciğerlerim çıkıyorum artık ben. sabah dersim var kendimi iyi hissedersem gideceğim inşallah. sizi seviyorum Allah'a emanetsiniz hepiniz...
amacım zaten yememek canım, şiddetle uyarın beni:))
teşekkür ederim tatlım. bugün spor için hiç vaktim olmadı. ama yatmadan önce biraz mekik çekmeyi düşünüyorumkaçma kaçmaaaaaaaa
canım ben de yuh dedim sana yaaabizim takım biraz katıdır bak, böyle şeyler yiyemezsin bu takımda haberin olsun, müsade edilmez yani uyarılarımız gerekirse 7.8 şiddetinde olabilir
emoşuum afiyet olsun ben pek beğendiimspor göremedim ama :26:
Ne demek yaaaa bence gayet normal öye hissetmen.. Bende yaz kış bacaklarım açık dolaşırım evdebacaklarım donuyor ama 2 gündür şortla dolanıyorum evde. nasıl özelmişim şişko olmayan bacaklarımıkafayı yedim ahahah
Aramıza hoşgeldin canım. Sana kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra kurallara uyabileceğini düşünürsen okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman lazım.merhaba ,
beni yeniyim kaptan hanım sanırım çağırdı
kendimi tanıtayım önce
33 yaşındayım 4 yaşında bir canavarım var, 81 kiloyum, bir ara 78 e kadar düşmüştüm ama bu aralar yiyorumda yiyorum
son olarak eti hoşbeş yedim baya bir az önce
artık yeter dedim yani yuh dedim kendime
ne güzel valla canım gez gezebildiğin kadar, evli helede çocuklu olunca baya zor oluyor
emel ismim benimde çook memnun oldum
teşekkür ederim tatlım. bugün spor için hiç vaktim olmadı. ama yatmadan önce biraz mekik çekmeyi düşünüyorum
Ne demek yaaaa bence gayet normal öye hissetmen.. Bende yaz kış bacaklarım açık dolaşırım evde
Kızlar ben kaçıyorum bugünlük. İyi geceler herkese öpüyorum kocaman
okudum kaptancım anladım :)
ne güzel valla canım gez gezebildiğin kadar, evli helede çocuklu olunca baya zor oluyor
emel ismim benimde çook memnun oldum
iyi geceler kaptancım öpücükler en kalplisindenKızlar ben kaçıyorum bugünlük. İyi geceler herkese öpüyorum kocaman
Canım sporsuz olmuyor sen de biliyorsun. Evde 5 dk kadar ısınma hareketlerini yapıp vücudun hafif terleyene kadar olduğun yerde koşmak gibi, daha sonra bölgesel egzersizlere geçebilirsin. İp atlayabilirsin. Spor yapmak yorucudur ama yapılıp bittiğinde de insana oldukça keyif verirr
menülerin sporun güzel. hurmanın 15 kalori oldğunu ben de geçenlerde öğrenmiştim çok sevinmiştim. yavaş yavaş yenilebilir diye düşünüyorum..
canım, benim yaptığım sporlar şu durumda senin yapabilecğn şekilde değil malesef. Spor salonunda hanımlarla aerobik yapıyorum ben haftanın 3 günü. fırsat bulduğum zamanlarda da yürüyüş. bana kalırsa senin tek yapman gereken kızının birazcık daha büyümesini beklemek. bu arada sen de yediklerine gereken özeni göster elbette. suyunu iç, yeşilçayını iç. biraz zaman geçtikten sonra da egzersizle bunu desteklersin. lütfen bu kadar sıkma canınısadece biraz zamaann
benim de çarşamba'larım aynı böyle yoğun işte kuzum gerçekten çok yıpratıcı oluyor benim için akşam da spor oluyor çünkü
hoşgeldin aramıza canımbenim ismim tuğba. 21 yaşındayım istanbulda doğdum büyüdüm burada okuyorum. üniversite son sınıf öğrencisiyim. okulöncesi öğretmenliği bölümündeyim. hedeflerine ulaşmada sana da başarılar diliyorumm
bu arada kilo bildirmini perşembe günü yapabileceksen eğer, tartıya mutlaka perşembe sabahı çık. perşembe akşamı tartılırsan ekranda gördüğün sayı senin için çok yanıltıcı olur.
ouww bi sorun yaşamamanıza çok sevindim
busem evde kocamaaan bi kupa vardı. onunla içtim bitane ama daha da içemedim :\ ecem'e deanlattım baya baya hastayım ben valla. midem bulanıyor,ateşim var.. :26:
merhaba arkadaşlarben yeniyim
merhaba ,
beni yeniyim kaptan hanım sanırım çağırdı
kendimi tanıtayım önce
33 yaşındayım 4 yaşında bir canavarım var, 81 kiloyum, bir ara 78 e kadar düşmüştüm ama bu aralar yiyorumda yiyorum
son olarak eti hoşbeş yedim baya bir az önce
artık yeter dedim yani yuh dedim kendime
Emine'cim çok güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun. Kızlar bu arada artık menülerinize öğünlerin yan tarafına saatlerini de yazmanızı istiyorum. Çay ve kahvelerinde şekerli, şekersiz, sütlü sütsüz nasıl olduklarını pilavların pirinç mi bulgur mu olduğunu ayrıca ekmeklerin cinslerini da yazarsanız menülerinizi yorumlamamız daha kolay olacak. Ama öğün saatlerini yaklaşık olarak mutlaka istiyorum haberiniz olsun.bugünkü menüm:
sabah:
activia kahvaltım
ara:
6 fındık
öğle:
1 porsiyon fırında sebzeli tavuk
1 porsiyon salata
1 ayran
ara:
2 kuru kayısı
akşam:
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim kepekli ekmek
1 kase salata
ara:
2 kaşık yoğurt
2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 2 bardak çay,1 fincan nescafe
O zaman aramıza hoş geldin Emel'cim. Biraz daha kendinden bahsedersen sevinirim. Ayrıca şuanki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazarsan not almam gerekiyor. Bu arada ismim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum. 31 yaşındayım. 7 yaşında bir kızım var ve ikinci kızıma hamileyim. Allah nasip ederse eğer yakın bir zamanda o da dünyaya gözlerini açacak. Gelelim takımda yapmamız gerekenlere. Öncelikle sağlıklı ve düzenli beslenmeye özen gösteriyoruz. Şok diyetlerden kesinlikle kaçınıyoruz. Onun haricinde her gün en son akşam yemeğinden sonra öğün öğün menümüzü hazırlayıp burda paylaşıyoruz. Menünün sonuna içtiğimiz su miktarını, aldığımız diğer sıvı miktarlarını (yeşilçay, bitki çayı vs) ve spor yapabildiysek eğer yaptığımız spor miktarını mutlaka yazıyoruz. Bunların dışında mesaj sayma işimiz var. Her üye kendi mesajını sayıyor ve gün sonunda bana özel olarak mesaj atıyor. Sanırım sen yeni üye olduğun için özel mesaj atma hakkın yok bu nedenle akşam çıkarken yazdığın en son mesajın altına günlük mesaj sayım şu kadardır diye yazarsın. Ordan notumu alırım ben. Mesaj sayıları benim için çok önemli çünkü listeye girip girmemenize ona göre karar vereceğim. Unutma ne kadar çok paylaşım yapabilirsen motivasyonun o kadar artıyor buda diyet süreni kısaltıyor.okudum kaptancım anladım :)
Dünde yazdın bunu canım ben pek üstünde durmadım daha deneme süren olduğu için ama Tuğba'nında dediği gibi senin tartılma günün perşembe sabahı olsun. Her hafta aynı zamanda tartılırsın not alır perşembe akşamı yazarsın.bende öyle düşünüyorum canım perşembe sabahı ideal zaten perşembeden perşembeye tartılıyorum bende üniversite 3. sınıf hemşirelik öğrenisiyim ve staja gidicemsaat 11 gbi tartılıorum her hafta bu haftada tartılcam günaydın bu arada.
Kolay gelsin Tuğba'cımkızlaaar günaydınotobüsüm 10 dk sonra akşam üzeri görüşürüz öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?