ebruuuuuu afiyet olsun nasılsın canım dün sana yazmıştım dedimki ebru senin yaşla benim yaş aynı bebişlerimizin yaşı aynı meslek aynı bi fark senin başlangıç kilon benim hedef kilom bebeğim ama söz yakalacağım seni birde ankara olsaydı tamamdı
kızlar bakın bugünkü kahvaltım :) 2 dilim ekmek koymuştum ama 2.sini yiyemedim
Eki Görüntüle 657592
Maşallah de canım mşallah.canım yaaa sen ne güzel zayıflamışsın öyle iradene hayranım ben şurda 3 kiloyu veremedim bi :26::26:
Menün çok güzel oluş canım su az olmuş. Zaaten sende farkındasın bunun. Ayrıca menülerin yanına saatleride eklersen bidaha kine daha iyi olur.13.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık
Öğle:
5 - 6 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan (zeytinyağlı)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Akşam:
1 kupa kremalı mantar çorbası
1 porsiyon yeşil salata (yağsız)
Yağsız tonbalığı (80 gr)
* 8 bardak su
3 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve
Ekmek ve tatlı yememen gereken şeyler. Dedim ya bir gününü yaz tamamen yardımcı olmaya çalışayım sana.ben hamilelikte tat degistirdim.Onceleri ekmek, tatli ve et yemezken simdilerde doymadim.HEP ACTIM EBRUCUM
Benimde aklımdan sen geçtin. Hamilelik albümünü silecektin Buse ye söylesemde saç rengime baksa diye düşündüm. Kızıllarımı görmüşsündür. Üzerine kuaför koyu kumral boyadı bir kat. Arkasından denize gittim ve kızıllar sarıya dönüştü nerdeyse. Bu kadar çabuk açıldığına kuaför bile şaşşırdı. Bence sen kendin dönersen uzun sürebilir. Kuaföre boyat derim.birazdan çıkıyorum kızlar evden. sarı saç boyası almıştım onu değiştirmek için fişe baktım bugün son günüm. hazır dışarı çıkmışken arkadaşımla da görüşcem. saçımdaki kızılları kapamaya çalışıyorum kumral istiyorum ya da sarı ama bir türlü başaramadım.
ne yapmam gerek kızlar? küllü kumral ya da küllü sarı yapmalıymışım yoksa kapanmazmış. tecrübesi bilgisi olan varsa bi yardım edin
Afiyet olsun canım, menü su ve spor harika tebrik ederim seni. Saatler süper olmuş. Kızlar bütün menülerde saat istiyorum. Duydu dimi herkes.dünkü menüm
sabah saat 7:30 da
2 adet etimek diyet
k.k. peynir
5 adet zetin
yarım kaşık salça
öğle saat 12 de
patates yemeği 2-3 kaşık
yoğurt
ara
türk kahvesi ( saat 1 de)
bir avuç leblebi ( saat 3 te)
akşam saat 7 de ancak geliyorum eve
ezogelin çorbası 1 kase
1 kase yoğurt
1,5 etimek diyet
1 adet salatalık
ara saat 10 da
yarım bardak süt
11 bardak su
1 bardak bitki çayı
300 adet ip atlama
100 adet mekik
Çok lezzetli görnüyor canım afiyet olsun. Haşlanmış yumurta dimi o?kızlar bakın bugünkü kahvaltım :) 2 dilim ekmek koymuştum ama 2.sini yiyemedim
Eki Görüntüle 657592
emelcim memnun oldum hoşgeldin takıma ben sema ankarada yaşıyorum evliyim 28 yaşındayım ve 2 yaşında bir kızım var canım sabırla ve inatla gidecektir kilolar canını sıkma kararlı ol yeterki istene güzel valla canım gez gezebildiğin kadar, evli helede çocuklu olunca baya zor oluyor
emel ismim benimde çook memnun oldum
ebrummmmmm tebrik ederim çok duygulandım darısı bizlere inşşşşşşşşşşşhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post25710852
Kızlar bu benim mezuniyet karnem. Bakın bakalım nasıl kilo vermişim (Bu arada şampiyon olarak mezun olmuştum)
harikasın bebeğim süper bir yer boş kaldıkça inceleyeceğim kesinliklehttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...esimlerimizi-paylasalim-145.html#post27144912 Kızlar şu linkteki fotolara bi bakın bakalım. Gerçekten süper. Ayrıca bu topiği baştan sona inceleyin çünkü ben böyle başladım diyete, aklımda hep onlardan ne eksiğim var, onlar zayıflayabildiyse eğer bende zayıflarım düşüncesi vardı.
ebruşun hemşoooMerhaba lady,
resimlerin cok etkileyici dogrusu.Canim o gobek nasil gitti.Ne yaptin, ne yedin lutfen aciklarmisin?
Ben suan yurtdisinda yasiyorum.Evlendim geldim.Ama aslen Kirsehir Cicekdagliyim.Ailem hala orda oturuyor.
maşallah allahım sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin ebrucumÖncelikle canım sanırım hamilelik sonrası biraz alıngan oluyoruz. Eşin belki seni motive etmeye çalışıyordur. Öncelikle onun söylediklerini çok takma yada hırs yap. Çünkü benim bir iş arkadaşım vardı. Erkekti. Ben her diyet lafı açtığımda dalga geçiyordu benimle gör bak dedim ben bu kiloların hepsini vereceğim o zaman konuşamayacaksın. Ve onun düğününde inceciktim.Diyet süresince hiç bırakmadım kendimi. Canım bişey çektiği zaman vaktinde ve azıcık yedim. Mesela bi tanesini hiç unutmuyorum akşamdan halka tatlı almıştık eve. Allahım nasıl canım çekti nasıl canım çekti anlatamam. Ama yemedim çünkü saat akşam 8 felandı. Sabah kalkar kalkmaz yaptığım ilk şey gidip tatlının ucundan bir ısırık almak oldu. Böyle zamanlarda sadece nefsimi körelttim. İkramların hepsini geri çevirdim. Çünkü bu dönemde insanlar çok ısrar ediyor. Azıcık yeee bişey olmaz diye ama ben hepsini reddettim. Benim şimdi sana burdan örnek menü yazmam olmaz ama şöyle bişey yapalım. Sen buraya bir gününü yaz. normal bir gününü. Sabah kalkınca yaptığın şeylerden yediğin şeylerden bahset. Birgün boyunca hiç bişeyi eksik yazma yalnız. Ona göre yeniden konuşalım seninle. Bu arada ben yerlisiyim Kırşehir'in. İçinden. Annem Mucur'lu. Benim bu ikinci bebeğim olacak inşallah. İlki sezaryan olduğu için buda öyle olacak. Allaha şükür bi korkum yok, gerçi olsada farketmeyecek korkunun ecele faydası yok mecburen doğuracağız artık
benim eşimde önce kızmıştı ama şimdi maşallah kendisi soruyor ne durumdasın vsinşallah canım ya. erkek arkadaşım bile şaşırdı bu kadar kararlı olmama o da biliyo burası sayesinde olduğunu :) eskiden yanındayken internete girdiğime kızardı şimdi hiç birşey demiyo :)
sağol canım iyiyim sen nasılsın?
evet gördüm mesajını hatta cevap yazdım gözünden kaçtı herhalde.
evet herşeyimiz aynı ankarada değilim ama benim baba tarafım polatlılıdır. kiloya gelirsek ben diyete başladığımda 72 kiloydum yani doğumdan sonra 2 senede indim 56 ya yavaş oldu ama geri gelmedi sende hedefini uzun tut geri gelmesin...
ben 1 aya mezun olurum diye düşünüyorum hadi gel peşimden
ben yumurtayı çok severim bu hafta baktım da hiç yememişim bugün boş günüm diye yapayım dedim :)afiyet olsun çok doyurucu gözüküyo yumurta var sanırım zaten yumurta çok tok tutar ama ben sadece hafta sonları yiyorum pek düşkün değilim
sağol tatlım :) haşlanmış yumurta evet. ama çok acele etmişim sarısı tam pişmemiş kesince dağıldı sarısıMaşallah de canım mşallah.İnşallah sizlerde hedef kilolarınıza ulaşırsınız biran önce.
Menün çok güzel oluş canım su az olmuş. Zaaten sende farkındasın bunun. Ayrıca menülerin yanına saatleride eklersen bidaha kine daha iyi olur.
Ekmek ve tatlı yememen gereken şeyler. Dedim ya bir gününü yaz tamamen yardımcı olmaya çalışayım sana.
Benimde aklımdan sen geçtin. Hamilelik albümünü silecektin Buse ye söylesemde saç rengime baksa diye düşündüm. Kızıllarımı görmüşsündür. Üzerine kuaför koyu kumral boyadı bir kat. Arkasından denize gittim ve kızıllar sarıya dönüştü nerdeyse. Bu kadar çabuk açıldığına kuaför bile şaşşırdı. Bence sen kendin dönersen uzun sürebilir. Kuaföre boyat derim.
Afiyet olsun canım, menü su ve spor harika tebrik ederim seni. Saatler süper olmuş. Kızlar bütün menülerde saat istiyorum. Duydu dimi herkes.
Çok lezzetli görnüyor canım afiyet olsun. Haşlanmış yumurta dimi o?
canım umarım hep böyle giderim disipline soktun beni valla senMaşallah de canım mşallah.İnşallah sizlerde hedef kilolarınıza ulaşırsınız biran önce.
Menün çok güzel oluş canım su az olmuş. Zaaten sende farkındasın bunun. Ayrıca menülerin yanına saatleride eklersen bidaha kine daha iyi olur.
Ekmek ve tatlı yememen gereken şeyler. Dedim ya bir gününü yaz tamamen yardımcı olmaya çalışayım sana.
Benimde aklımdan sen geçtin. Hamilelik albümünü silecektin Buse ye söylesemde saç rengime baksa diye düşündüm. Kızıllarımı görmüşsündür. Üzerine kuaför koyu kumral boyadı bir kat. Arkasından denize gittim ve kızıllar sarıya dönüştü nerdeyse. Bu kadar çabuk açıldığına kuaför bile şaşşırdı. Bence sen kendin dönersen uzun sürebilir. Kuaföre boyat derim.
Afiyet olsun canım, menü su ve spor harika tebrik ederim seni. Saatler süper olmuş. Kızlar bütün menülerde saat istiyorum. Duydu dimi herkes.
Çok lezzetli görnüyor canım afiyet olsun. Haşlanmış yumurta dimi o?
evettt gördüm ikisinide ebruşum kusura bakma o kısma gelmeden seni görünce altta yazayım dedim sonra gördüm cevap verdiğini şekerim inşşş gelcek canım
ben yumurtayı çok severim bu hafta baktım da hiç yememişim bugün boş günüm diye yapayım dedim :)
sağol tatlım :) haşlanmış yumurta evet. ama çok acele etmişim sarısı tam pişmemiş kesince dağıldı sarısı
Öncelikle canım sanırım hamilelik sonrası biraz alıngan oluyoruz. Eşin belki seni motive etmeye çalışıyordur. Öncelikle onun söylediklerini çok takma yada hırs yap. Çünkü benim bir iş arkadaşım vardı. Erkekti. Ben her diyet lafı açtığımda dalga geçiyordu benimle gör bak dedim ben bu kiloların hepsini vereceğim o zaman konuşamayacaksın. Ve onun düğününde inceciktim.Diyet süresince hiç bırakmadım kendimi. Canım bişey çektiği zaman vaktinde ve azıcık yedim. Mesela bi tanesini hiç unutmuyorum akşamdan halka tatlı almıştık eve. Allahım nasıl canım çekti nasıl canım çekti anlatamam. Ama yemedim çünkü saat akşam 8 felandı. Sabah kalkar kalkmaz yaptığım ilk şey gidip tatlının ucundan bir ısırık almak oldu. Böyle zamanlarda sadece nefsimi körelttim. İkramların hepsini geri çevirdim. Çünkü bu dönemde insanlar çok ısrar ediyor. Azıcık yeee bişey olmaz diye ama ben hepsini reddettim. Benim şimdi sana burdan örnek menü yazmam olmaz ama şöyle bişey yapalım. Sen buraya bir gününü yaz. normal bir gününü. Sabah kalkınca yaptığın şeylerden yediğin şeylerden bahset. Birgün boyunca hiç bişeyi eksik yazma yalnız. Ona göre yeniden konuşalım seninle. Bu arada ben yerlisiyim Kırşehir'in. İçinden. Annem Mucur'lu. Benim bu ikinci bebeğim olacak inşallah. İlki sezaryan olduğu için buda öyle olacak. Allaha şükür bi korkum yok, gerçi olsada farketmeyecek korkunun ecele faydası yok mecburen doğuracağız artık
13.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık
Öğle:
5 - 6 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan (zeytinyağlı)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Akşam:
1 kupa kremalı mantar çorbası
1 porsiyon yeşil salata (yağsız)
Yağsız tonbalığı (80 gr)
* 8 bardak su
3 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve
kızlar bakın bugünkü kahvaltım :) 2 dilim ekmek koymuştum ama 2.sini yiyemedim
Eki Görüntüle 657592
canım umarım hep böyle giderim disipline soktun beni valla sen
önemli değil canım inş.
afiyet olsun kötü olmuş ben tam kayısı severim yumurtayı ne az ne çok pişmiş olmalı zaten nazlı yiyorum..
buse resmen fark atmış hepimizeMesaj sayılarını göndermeyen arkadaşlar lütfen gönderin ve bu sözü bana bir daha söyletmeyin. Lütfen zamanında yollayın.
[TABLE="width: 465"]
[TR]
[TD="class: xl28, width: 102, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl29, width: 77, bgcolor: transparent, align: right"]08.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 79, bgcolor: transparent, align: right"]09.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 76, bgcolor: transparent, align: right"]11.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 74, bgcolor: transparent, align: right"]12.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]13.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]14.03.2013[/TD]
[TD="class: xl30, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]basakahmet[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]buseb[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]21[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]27[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]43[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]130[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]27[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]26[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EVSEBU[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]6[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]32[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]prensesss016[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]4[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]5[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]yaseminnn1987[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]103[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]98[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]92[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]122[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"]445[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
merhaba arkadaşlar hepinizeO zaman aramıza hoş geldin Emel'cim. Biraz daha kendinden bahsedersen sevinirim. Ayrıca şuanki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazarsan not almam gerekiyor. Bu arada ismim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum. 31 yaşındayım. 7 yaşında bir kızım var ve ikinci kızıma hamileyim. Allah nasip ederse eğer yakın bir zamanda o da dünyaya gözlerini açacak. Gelelim takımda yapmamız gerekenlere. Öncelikle sağlıklı ve düzenli beslenmeye özen gösteriyoruz. Şok diyetlerden kesinlikle kaçınıyoruz. Onun haricinde her gün en son akşam yemeğinden sonra öğün öğün menümüzü hazırlayıp burda paylaşıyoruz. Menünün sonuna içtiğimiz su miktarını, aldığımız diğer sıvı miktarlarını (yeşilçay, bitki çayı vs) ve spor yapabildiysek eğer yaptığımız spor miktarını mutlaka yazıyoruz. Bunların dışında mesaj sayma işimiz var. Her üye kendi mesajını sayıyor ve gün sonunda bana özel olarak mesaj atıyor. Sanırım sen yeni üye olduğun için özel mesaj atma hakkın yok bu nedenle akşam çıkarken yazdığın en son mesajın altına günlük mesaj sayım şu kadardır diye yazarsın. Ordan notumu alırım ben. Mesaj sayıları benim için çok önemli çünkü listeye girip girmemenize ona göre karar vereceğim. Unutma ne kadar çok paylaşım yapabilirsen motivasyonun o kadar artıyor buda diyet süreni kısaltıyor.
Dünde yazdın bunu canım ben pek üstünde durmadım daha deneme süren olduğu için ama Tuğba'nında dediği gibi senin tartılma günün perşembe sabahı olsun. Her hafta aynı zamanda tartılırsın not alır perşembe akşamı yazarsın.
Kolay gelsin Tuğba'cımşu otobüsler Ecem'le sana bol bol egzersiz yaptırıyor
doğru dün biras esnek oldu kaptancım ama vallaha geçmişi okumuştum çok alıntılayamadım komşum geldi kızı sıkılmış gidelim demiş öyle telden okudum dün
ooo hoşgeldin burcu ben sema 28 yaşındayım ankarada yaşıyorum bir kızım var memnun oldum bi ankaralı buldum şükür inş canım kararlı ve azimli ol gerisi mutlaka gelecektir burası senin için güzel bir yer inşş tekrar gitmek zorunda kalmazsın tekrar hoşgeldin aramıza
oooo süpersin tubişim
afiyet olsun burcucum menüleri alt alta yazarsan daha okunaklı olur birde ara öğünlere bisküvi yerine meyve daha sağlıklı olur senin içinSabah 06:15 1 bardak bitki çayı
sabah 7:30 kepekli sandviç ekmeği içine kıvırcık roka maydanoz 3 tane zeytin yarım kibrt kutusu peynir bi bardak şekersiz çay
ara öğün 1 tane petibör bisküvi
öğle 12:30 yarım kase şehriye çorbası 2 yemek kaşığı pilav 3 tane kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk(sotelenmiş) 2 dal brokoli
ara öğün 1 tane petibör bisküvi
akşam yemekten önce bi bardak bitki çayı
akşam (evde yemek olmadığı için) küçük bi kase roka 1 yumurta ile bi tatlı kaşığı yağ ile yapılmış sebzeli omlet 3 zeytin yarım kibrit kutusu peynir bi bardak şekersiz çay
şu ana kadar 1 buçuk litre su içtim. Egzersiz olarak sabahtan beri hemşirelerle koşturuyorum :d
kilomuda yazıyım :d 73 kiloyum geçen haftadan beri bi kilo vermişim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?