Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun burcucum menüleri alt alta yazarsan daha okunaklı olur birde ara öğünlere bisküvi yerine meyve daha sağlıklı olur senin için

evdeyken meyve yiyorum canım ama stajlarda biraz sıkıntı oluyor hemşirelerle anlaşamıyoruz filan ne yesek gözlerine batıyor o nedenle bisküvi ile geçiştirdim.

eline sağlık ebrucum ben dünü atamadım hemen atıyorum canım

kızlar, bugünkü menüm;

sabah 09:30
1 kupa tek şekerli neskafe
1 bardak ballı bıldırcın yumurtalı süt ( bunu astımım için içiyorum iyi geliyor yoksa hayatta içmem)
5 zeytin, bir dilim tam buğday ekmeği, az beyaz peynir

ara 12:30 8 adet badem

öğle 13:30 bir tabak yağsız haşlanmış makarna bir bardak ayran

ara 16:30 bir elma, şekersiz neskafe

akşam bir tabak kıymalı kapuska, yoğurt, bir buçuk dilim tam buğday, bol yeşillik

dahada bişey yemem, eşim gelince bir türk kahvesi içerim

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
bende yeniyim
emel ismim 33 yaşındayım, boyum 1,71 kilom 81 hedefim 70 (kaptancım bu bilgiler sana)
bursadayım evliyim çalışmıyorum şimdilik bir oğlum var

kızlar, menüme bir el atıverin ne eksik ne fazla
bundan çook daha fazla abur cubur yiyordum ben bugün çok dikkat ettim ama zor dayandım :)

suyu çok fazla içerim zaten dört litreyi geçiyordur,
egzersiz bir saat yürüyüş diyelim ( kitap fuarını gezdim :)

birde bişey sorucam ben puding çok yaparım oğlum süt içmediği için, oluncada ille yeniyor, hiç yemeyimmi sütlü tatlılara bakış açınız nedir ?

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah10:00-10:30)

1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 hindi salam
1 tutam maydanoz
1 dilim kepekli ekmek

ara12:30)

yarım orta boy muz

öğle14:00)

3 köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara16:00)

2 kuru kayısı

akşam18:30)

4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
2 yk yoğurt

ara21:30)

1 çay bardağı ayran

2,5 lt su, 1 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe, 1 fincan karışık bitki çayı, 2 çb çay
(içeceklerin hepsi şekersiz )

20 dk yürüyüş , 20 dk egzersiz

canım ben hiç yemiyorum şeker ve tatlı yasak. kaptanımızdan ya da daha tecrübeli arkadaşlardan yorum alsan daha iyi

kızlaaar çok yorgunum teyzemler bizdeydi yeni gittiler. Okuldan geldiğimden beri bir sürü şeyle uğraştım. 2 tencere yaprak cıss sardık Kete'yi bilirmisiniz bilmiyorum da baya bi fazla ondan açtık. Bi diğer cıs'ımız da, hani yuvası gaziantep'dir, fıstıklısı vardır cevizlisi vardır, şerbet dökülür üstüne, çıtır çıtır bi tatlıdır. 2 tepsi de ondan açtık

Tüm bunların sebebine gelince, kardeşim denizcilik teknik lisesinden mezun oldu. 6 aylık bi staj dönemi vardı bitirmesi gereken, onun için yurt dışındaydı aylardır. ÇİN-TAYLAND arası gidip geliyordu. Aylardır görmedik çok özledik İşte ya pazartesi günü ya da pazar günü geliyor inşallah, onun için bu hazırlıklar. Bütün aile bizde olucak. Annemler tam 7 kardeş Kuzenler, aile büyükleri, çoluk çocuk vs.. Salı günü de annemler umreye gidiyor ya, o ziyaret de aradan çıkmış olucak.

Öyle işte. Neyse ben kolları sıvadım geçmişi okumaya başlıyorum

gözünüz aydın cnm :) annenlerde hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah :) ama seni baya yormuşlar bugün :)

Hoşgeldin aramıza canımm. Benim ismim de Tuğba. 21 yaşındayım,üniversite son sınıf öğrencisiyim İstanbul'da yaşıyorum. Başarılaaar Hedefini 70 olarak söylemişsin, 11 kg vermek için eğer işini ciddiye alırsan sana 2 ay yeterli olucaktır bence :13: en fazla 10-11 hafta :)

Stajında okul hayatında başarılar canım :) Tartılma saatini mümkünse daha erkene, bence sabah kalkar kalkmaz lavaboya gittikten sonraya alsan iyi olur. Çünkü gerçek kilomuz o saatlerdeki kilomuz.

Kolay gelsin Tuğba'cım şu otobüsler Ecem'le sana bol bol egzersiz yaptırıyor

Bi zayıfliym otobüs şoförlerine basın açıklamasıyla teşekkürlerimi iletecem

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post25710852

Kızlar bu benim mezuniyet karnem. Bakın bakalım nasıl kilo vermişim (Bu arada şampiyon olarak mezun olmuştum)

Geçmişi okumaktan, cevap yazmaktan bakamadım erbu'm ama bakmak i,çin sabırsızlanıyorumm Seni bir kez daha tebrik ederim

Çok faydalı linkler vermişsin canım ya şu cevap yazma işim bitsin hemmmen bakıcam hepsine

Ben hastayımmm kuzucugum halaaa

Artık iyileş ama ya

Biz ecemimle bayaaaa bi uzağız. Buse ve Betül'le çok yakınlar onlar. Uyuzlar gıcıklar nolcak

inan ki benim de aklıma aynen bu geldi ebru bugünden sonra 12 den önce yatacağım muhakkak ne kadar erken yatsam o kadar erken kalkarımm ve o kadar iyi olur.

Bugün bi radyo programında dinledim "gece kuşları daha fazla kilolu oluyorlar" dedi adam :\ En az 6 saat düzenli uyku şartmış.

Suyun az olması dışında menün çok iyi yine her zamanki gibi canım

tubacımmmm geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine sen bize lazımsın meleğim

ay sağol sema'm ya :\ Bugün zar zor kendimi daha iyi hissetmeye çalıştım..

Afiyet olsun güzel.. spor çok iyi.

kızlar bakın bugünkü kahvaltım :) 2 dilim ekmek koymuştum ama 2.sini yiyemedim
Eki Görüntüle 657592

ohoouwwww harika görünüyorlarr bebeğim afiyet olmuş. ve laf aramızda, ben kahvaltıda haşlanmış yumurtaya bayılırım <3

Ellerine sağlık Ebru'm Ve arkadaşlar lütfen EBRU'nun uyarısını herkese dikkate alsın. Doğumuna çok az bi zaman kalmışken bile bizimle bu kadar ilgilenmesinin hakkını ödeyelim ona lütfen..

Bence yediklerin güzel olmuş. Ben kahvaltılıklara bayılırım. Elimden gelse tüm gün kahvaltılık yiyebilirim yani :) Verdiğin kilo için de ayrıca tebirkler

Memnun oldum canım. Bu azıcık kiloları vermek daha da zor dimi? Ama olmayacak şey de değil Herşey iradeye ve kendine inanmaya bağlı. Bi de tabi ki bilinçli yapılacak alışkanlık değişiklikleri.. Ama sen zaten bu yarışmadan mezun olanlardan birisn, eminim bi çok şeyin doğrusunu biliyorsundur. Başarılarrr

Akşam yemeği için 16:30 bence biraz erken. 17:30 - 18:00 arası olması daha ideal Bi de menünü altalta yazarsan canım, bu şekilde yorumlaması çok zor geliyor bana :\ Ama başarılı buldum ben. Belki 8 tane badem biraz çok olmuş olabilir.

suyu o kadar içmen ne kadar güzel ya Ben zar zor alıştım 2,5-3 Lt'ye..
Bu arada şu tatlı konusunda da, bizim için bu hayatta bahanelere yer yok artık canım. Önce bunu idrak etmemiz lazım. Yani "yapılınca yeniyor" şeklindeki fikri at o aklından. "Hayır yapılsa da yenmiyor" şeklinde değiştir. Bugün puding olur yarın başka bişey. O yiyeceklerin yakınımzda olması bizi asla ilgilendirmemeli. Eğer başarmayı gerçekten istiyorsak bu hiç de zor değil

her zamanki gibi bayıldımdımdım...

gözünüz aydın cnm :) annenlerde hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah :) ama seni baya yormuşlar bugün :)

Sağol kuzucum benim :) Evet bugün de yoruldum anlayacağınız :\

Son düzenleme:
sağol tuğbacım inşallah kısa sürede veririm
alışmışım ya gece yemeye çok açım şuan
iyigeceler herkese, ben çok yoruldum bugün erken yatıcam
kendinize iyi bakın ..

Tugbis hosgeldinnnnnnnn cok sevndm kuzucum kardesinin gelmesineee :) hadi insallaaah zaman daha hızlı gecsnde kavusun birbirinize

Ayyy ne güzel seylerr yapmıssınızzzzzz ımmmhhh afiyet bal seker olsunnnnn :)))

sağol tuğbacım inşallah kısa sürede veririm
alışmışım ya gece yemeye çok açım şuan
iyigeceler herkese, ben çok yoruldum bugün erken yatıcam
kendinize iyi bakın ..

Emel'cim yukardaki alıntımda da menü yorumuna yazmıştım. İsabet olmuş söylemen. Hele ki gece yemeye alışkın biriysen, akşam yemeği için 16:30 gerçekten çok geç bi saat. yatmadan önce 1 bardak süt falan içebilirsin mesela, doyurucu olur. Ya da biraz yoğurt yiyebilirsin. Hem merak etme miden zamanla küçülcek iyice ve acıkmamaya başlicaksın tecrübeyle sabit

Tugbis hosgeldinnnnnnnn cok sevndm kuzucum kardesinin gelmesineee :) hadi insallaaah zaman daha hızlı gecsnde kavusun birbirinize

Sağol kanatsız meleğiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm İnşallah bi an önce şu kapıdan içeriye girdiği anı görürüz ya.. Hi bu kadar uzak kalmamıştık Ama çokşükür bitti.. Askerlikten de beter bişymiş bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…