napayım tatlım sabahtan beri dersin başından kalkmadım yaa hala çalışıyorum. bugün dışarı çıkayım dedim ama hava çok rüzgarlıydı beni bile uçururduemoşşşşşşşş napan şekerim allah kolaylık versin sınav stresi zor sakin ol inşş iistediğin sonucu alırsın strese gerek yok
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
13.Takım Kaptanı UZAYIM
napayım tatlım sabahtan beri dersin başından kalkmadım yaa hala çalışıyorum. bugün dışarı çıkayım dedim ama hava çok rüzgarlıydı beni bile uçururduçıkamadım ders çalıştım o vesileyle
[sıze="4"][ı]
[ı]13. Takıma sağlıklı ve keyifli kilo vermeler dilerim.
Kolay gelsin kızlar...
Püsküüt [/ı][/sıze]
[ı]13.takım kurallarımız[/ı]
1) her cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. Istediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi [/ı][ı]alışveriş[/ı][ı]inde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. Madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
[/ı][ı]bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
[/ı]
[ı][/ı]
[sıze=3]13.takım kaptanı uzayım[/sıze]
takım kaptanımız laydline takımda yer varmı sizi kaptanımızmı çağırdı biemiyorum yarın kendisi ilgilenecektir sizinle umarım burada olursunuz ii gecelerokudum anladım ve takımınıza katılmak istiyorum bayanlar
evet canım öğrenciyim yüksek lisans yapmak istiyorum da ingilizce kursuna gidiyorum bi yandan da. tuğbayla hemşeri çıktık çok sevindim :) bu hafta yeni üyemiz çok inşallah onlar da benim kadar çabuk alışırlar :)ankarada bi bulanıktı hava yağmur yağar dedim ama yağmadı sen öğrencimiydin tuğbanın hemşerisin demi takım kalabalıklaştı karışıyor valla
slm bayanlar ben kurallarınızı okudum anladım ve takıma katılmak istiyorum. Tşk
evet canım öğrenciyim yüksek lisans yapmak istiyorum da ingilizce kursuna gidiyorum bi yandan da. tuğbayla hemşeri çıktık çok sevindim :) bu hafta yeni üyemiz çok inşallah onlar da benim kadar çabuk alışırlar :)
selam kızlar..ismim hazal...matematik öğretmeniyim istanbulda..26 yaşımdayım..1,5 yaşında bi kızım var doğumda 24 kilo alarak 82,5 ile doğuma gittim..sonra burda 14. takıma katılıp 54,6 ile mezun oldummayıs gibi. mezun olduktan sonra 52 ye indim..şimdi ise 55 56 lardayım acilen 52 ye inmem lazım.bu arada boyum 164 cm...su an plates için yer araştırıyorum insallah haftaya başlayacağım...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
bende yeniyim
emel ismim 33 yaşındayım, boyum 1,71 kilom 81 hedefim 70 (kaptancım bu bilgiler sana)
bursadayım evliyim çalışmıyorum şimdilik bir oğlum var
kızlar, menüme bir el atıverin ne eksik ne fazla
bundan çook daha fazla abur cubur yiyordum ben bugün çok dikkat ettim ama zor dayandım :)
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah10:00-10:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 hindi salam
1 tutam maydanoz
1 dilim kepekli ekmek
ara12:30)
yarım orta boy muz
öğle14:00)
3 köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara16:00)
2 kuru kayısı
akşam18:30)
4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
2 yk yoğurt
ara21:30)
1 çay bardağı ayran
2,5 lt su, 1 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe, 1 fincan karışık bitki çayı, 2 çb çay
(içeceklerin hepsi şekersiz )
20 dk yürüyüş , 20 dk egzersiz
sağol tuğbacım inşallah kısa sürede veririm
alışmışım ya gece yemeye çok açım şuan
iyigeceler herkese, ben çok yoruldum bugün erken yatıcam
kendinize iyi bakın ..
günaydınn kader arkadaşlarım:)
ben bugün oğlumu bıraktıktan sonra 30dk. yürüdüm:)içim rahat huzurluyum
kızlar birşey soracağım ben çok fazla zeytin tüketiyorum gün içinde mesala acıkıyorum hopp atıyorum ağzıma bir kaç tane kötü birşeymi yapıyorum fikirleriniz neler
Yasemin'cim çoklu alıntı yapmışsın ama her mesajın altına yazacaksın mesajlarını. Mesela bu mesajın başında bir QUOTE var bide sonunda dikkatli bakarsan görürsün. İkinci QUOTE yazan yerden sonra sen mesajını yazacaksın. Arkasından diğer alıntıladığın mesaj gelir. Yine onun başında da aynı şekilde OUOTE yazıyor. Diğeri gibi sonunda da var. Yine onun sonuna yazacaksın. Böylelikle mesajlarını isim belirtmeden üstteki alıntıya göre yapmış olacaksın.LAydLiNe canım ya taktığin cok güzel bende bu yöntemı denemeye karar werdım inşallah yapabılırım
venuskadin menune bayıldım canım harıka
limonlubrokoli hafta sonu umarım bende boyle bır kahvaltı yapabılırım
Maşallahı var Buse'ninbuse resmen fark atmış hepimize
Çok severim pırasayı. Ne zamandır aklımda ama nedense üşendim yapmayakızlar akşam yemeği için pırasa yapıyorum nasıl özlemişim :)
Amin canım çok teşekkürler. Az kaldı yaa sabırsızlıkla bekliyoruz artıkbu arada Allah kucağına almayı nasip etsin bebişini :)
Hemen anlatalım Burcu'cum mesela bugün geldin. Ayın 15. i akşam en son mesajından sonra ayın 15 inde takıma kaç mesaj yazmışsın. Onu sayıyorsun ve bana özel olarak mesajla bugünkü mesaj sayım şudur diye gönderiyorsun. Mesaj sayma işini en kolay profilinden yapabilirsin. Anlamadıysan yine anlamadığın yeri sor anlatayım yeniden.zaten her zaman perşembe tartılıyorum canım sabah 11 de aynı tartıyla aynı kıyafetlerlebide ben bu mesaj sayısı gönderme işini hiç anlamadım canım :S
Kilon için tebrik ediyorum seni. Haftada bir kilo çok güzel. Menülerini liste şeklinde yazıp karşılarında parantez içinde saate belirtirsen daha anlaşılır olur. Ayrıca petibör bisküviler seni doyurmaktan çok daha çabuk acıkmana sebep olur. O nedenle yemeni tavsiye etmem. Onun haricinde güzel bir menü. Stajını hastanede yapıyorsun sanırım ara öğünde de problem yaşayacağını sanmıyorum. Belki hemşireler seni kıskanabilirSabah 06:15 1 bardak bitki çayı
sabah 7:30 kepekli sandviç ekmeği içine kıvırcık roka maydanoz 3 tane zeytin yarım kibrt kutusu peynir bi bardak şekersiz çay
ara öğün 1 tane petibör bisküvi
öğle 12:30 yarım kase şehriye çorbası 2 yemek kaşığı pilav 3 tane kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk(sotelenmiş) 2 dal brokoli
akşam yemekten önce bi bardak bitki çayı
akşam (evde yemek olmadığı için) küçük bi kase roka 1 yumurta ile bi tatlı kaşığı yağ ile yapılmış sebzeli omlet 3 zeytin yarım kibrit kutusu peynir bi bardak şekersiz çay
şu ana kadar 1 buçuk litre su içtim. Egzersiz olarak sabahtan beri hemşirelerle koşturuyorum :d
kilomuda yazıyım :d 73 kiloyum geçen haftadan beri bi kilo vermişim :d
Hazal'cım hoş geldin canım aramıza. Benim adım Ebru takım kaptanıyım. Dediğim gibi canın ne zaman istiyorsa gel , muhabbete katıl, menünü yaz, diğer menülere yorumunu yap. Takımın deneme süresi 3 hafta olduğu için sen bu üç kiloyu zaten deneme haftasında verirsin. Sonra listeye girecek kilo kalmaz diye düşündüm. Aslında boyuna göre şuan kilon çok fazla değil ama tedbiri baştan almak güzel. Bu arada her cuma sabah bildirim bekliyorum senden de.selam kızlar..ismim hazal...matematik öğretmeniyim istanbulda..26 yaşımdayım..1,5 yaşında bi kızım var doğumda 24 kilo alarak 82,5 ile doğuma gittim..sonra burda 14. takıma katılıp 54,6 ile mezun oldummayıs gibi. mezun olduktan sonra 52 ye indim..şimdi ise 55 56 lardayım acilen 52 ye inmem lazım.bu arada boyum 164 cm...su an plates için yer araştırıyorum insallah haftaya başlayacağım...
Kızlar birazdan geliyorum. Penolopecim (İsmini bilmiyorum bu arada yazarsan sevinirim) yorum yapacağım menüne bak mutlaka cevabıma. Geliyorum birazdan.
Sabah 06:15 1 bardak bitki çayı
sabah 7:30 kepekli sandviç ekmeği içine kıvırcık roka maydanoz 3 tane zeytin yarım kibrt kutusu peynir bi bardak şekersiz çay
öğle 12:30 yarım kase şehriye çorbası 2 yemek kaşığı pilav 3 tane kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk(sotelenmiş) 2 dal brokoli
akşam yemekten önce bi bardak bitki çayı
akşam (evde yemek olmadığı için) küçük bi kase roka 1 yumurta ile bi tatlı kaşığı yağ ile yapılmış sebzeli omlet 3 zeytin yarım kibrit kutusu peynir bi bardak şekersiz çay
şu ana kadar 1 buçuk litre su içtim. Egzersiz olarak sabahtan beri hemşirelerle koşturuyorum :d
kilomuda yazıyım :d 73 kiloyum geçen haftadan beri bi kilo vermişim :d
selam kızlar..ismim hazal...matematik öğretmeniyim istanbulda..26 yaşımdayım..1,5 yaşında bi kızım var doğumda 24 kilo alarak 82,5 ile doğuma gittim..sonra burda 14. takıma katılıp 54,6 ile mezun oldummayıs gibi. mezun olduktan sonra 52 ye indim..şimdi ise 55 56 lardayım acilen 52 ye inmem lazım.bu arada boyum 164 cm...su an plates için yer araştırıyorum insallah haftaya başlayacağım...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
bende yeniyim
emel ismim 33 yaşındayım, boyum 1,71 kilom 81 hedefim 70 (kaptancım bu bilgiler sana)
bursadayım evliyim çalışmıyorum şimdilik bir oğlum var
kızlar, menüme bir el atıverin ne eksik ne fazla
bundan çook daha fazla abur cubur yiyordum ben bugün çok dikkat ettim ama zor dayandım :)
suyu çok fazla içerim zaten dört litreyi geçiyordur,
egzersiz bir saat yürüyüş diyelim ( kitap fuarını gezdim :)
birde bişey sorucam ben puding çok yaparım oğlum süt içmediği için, oluncada ille yeniyor, hiç yemeyimmi sütlü tatlılara bakış açınız nedir ?
kızlaaar çok yorgunum teyzemler bizdeydi yeni gittiler. Okuldan geldiğimden beri bir sürü şeyle uğraştım. 2 tencere yaprak cıss sardıkKete'yi bilirmisiniz bilmiyorum da baya bi fazla ondan açtık. Bi diğer cıs'ımız da, hani yuvası gaziantep'dir, fıstıklısı vardır cevizlisi vardır, şerbet dökülür üstüne, çıtır çıtır bi tatlıdır. 2 tepsi de ondan açtık
Tüm bunların sebebine gelince, kardeşim denizcilik teknik lisesinden mezun oldu. 6 aylık bi staj dönemi vardı bitirmesi gereken, onun için yurt dışındaydı aylardır. ÇİN-TAYLAND arası gidip geliyordu. Aylardır görmedik çok özledikİşte ya pazartesi günü ya da pazar günü geliyor inşallah, onun için bu hazırlıklar. Bütün aile bizde olucak. Annemler tam 7 kardeş Kuzenler, aile büyükleri, çoluk çocuk vs.. Salı günü de annemler umreye gidiyor ya, o ziyaret de aradan çıkmış olucak.
Öyle işte. Neyse ben kolları sıvadım geçmişi okumaya başlıyorum
ciddi misin yaaa :26: sarı istemiyorum ben kumral olmak istiyorum aslında ama nasıl oalcağım bilmiyorum. boyayı da akılsız kafam evde unutup cıkmışım evden ama konuştum getirin alırız değiştiririz dediler. yani yeni boyayı henüz almadım ne yapacağımı şaşırdım valla :26:
e ben de kahve yapayım o zaman eğer kurtulacaksam kızıldan :26: sonra da kumrala dönerim kahveden olur mu acaba öyle? yok işte sarı istemiyorum ebrucum. yeterki kızıldan kurtulayım diye sarıya girişecektim. sarı olduktan sonra da kumrala geçecektim. yani amacım kumral. kendi saç rengim de kumral :26:
canım önce öyleyse kahveye geçsem, kahveden nasıl geçerim kumrala :26: ay off yaa
ay evet işte çıldırdım semoşkızın da benim gibi çok tatlı bir genç kız olur kanımcaa ne de olsa annesine çekeer
doyurucu ve sağlıklııı
senin kızılları biliyorum ebrucum harika görünüyor. nasıl döndün kızıldan anlatırmısın? yani bi kat koyu kumralla oldu mu bu iş? :26:
eline sağlık ebrucum
yok yahuu
ah kuzuuum hayırlı olsun gelişler de gidişler deee
ben de seni kocaman öpüyorum tubişiimyerim senin yanaklarını ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?