Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

emoşşşşşşşş napan şekerim allah kolaylık versin sınav stresi zor sakin ol inşş iistediğin sonucu alırsın strese gerek yok
napayım tatlım sabahtan beri dersin başından kalkmadım yaa hala çalışıyorum. bugün dışarı çıkayım dedim ama hava çok rüzgarlıydı beni bile uçururdu çıkamadım ders çalıştım o vesileyle

ebruuuuuuuuuuuu kilo bildirimimi yapayım bugün sabahki kilom

geçen hafta=75.1

bu hafta=74.6

fark=0,50

yüzdesi =% o,66

oran düşük ama esnekti menülerim bu hafta kilomu korumaya çalıştım ebrucum haftaya geliyorum

okudum anladım ve takımınıza katılmak istiyorum bayanlar

ankarada bi bulanıktı hava yağmur yağar dedim ama yağmadı sen öğrencimiydin tuğbanın hemşerisin demi takım kalabalıklaştı karışıyor valla

slm bayanlar ben kurallarınızı okudum anladım ve takıma katılmak istiyorum. Tşk

ankarada bi bulanıktı hava yağmur yağar dedim ama yağmadı sen öğrencimiydin tuğbanın hemşerisin demi takım kalabalıklaştı karışıyor valla
evet canım öğrenciyim yüksek lisans yapmak istiyorum da ingilizce kursuna gidiyorum bi yandan da. tuğbayla hemşeri çıktık çok sevindim :) bu hafta yeni üyemiz çok inşallah onlar da benim kadar çabuk alışırlar :)

oo süper maşallah sana inşş ulaşırsın hedefine evet takıma girmek isteyenlerde var ebru görür sabah belkide davet etmiştir bilemiyorum

ben çıkıyorum beynim yoruldu artık :) biraz dinleneyim :) yarın cuma veeee kilo bildirim günü :) merakla bekliyorum kaç kilo verdiğimi görmek için :) iyi geceler tatlı rüyalar 13. takım güzelleri öpüyorum hepinizi :)

günaydınn kader arkadaşlarım:)

ben bugün oğlumu bıraktıktan sonra 30dk. yürüdüm:)içim rahat huzurluyum

kızlar birşey soracağım ben çok fazla zeytin tüketiyorum gün içinde mesala acıkıyorum hopp atıyorum ağzıma bir kaç tane kötü birşeymi yapıyorum fikirleriniz neler

sağol tuğbacım inşallah kısa sürede veririm
alışmışım ya gece yemeye çok açım şuan
iyigeceler herkese, ben çok yoruldum bugün erken yatıcam
kendinize iyi bakın ..

hazos87 hoş geldin canım umarım en kısa sürede istediğin kiloya inersin

mutsuzmutlu günaydın canım sende hoşgeldin

limonlubrokoli menun her zaman kı gıbı cok güzel canım bence

shemother ewet canım ınsan dıyetteyken hareketlı olunca kendını rahat hıssedıyor bu bır gercek

Yasemin'cim çoklu alıntı yapmışsın ama her mesajın altına yazacaksın mesajlarını. Mesela bu mesajın başında bir QUOTE var bide sonunda dikkatli bakarsan görürsün. İkinci QUOTE yazan yerden sonra sen mesajını yazacaksın. Arkasından diğer alıntıladığın mesaj gelir. Yine onun başında da aynı şekilde OUOTE yazıyor. Diğeri gibi sonunda da var. Yine onun sonuna yazacaksın. Böylelikle mesajlarını isim belirtmeden üstteki alıntıya göre yapmış olacaksın.

buse resmen fark atmış hepimize
Maşallahı var Buse'nin Gerçi Emine'cim seninde Buse'den kalır yanın yok.

kızlar akşam yemeği için pırasa yapıyorum nasıl özlemişim :)
Çok severim pırasayı. Ne zamandır aklımda ama nedense üşendim yapmaya Afiyet olsun sana

bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin bebişini :)
Amin canım çok teşekkürler. Az kaldı yaa sabırsızlıkla bekliyoruz artık

zaten her zaman perşembe tartılıyorum canım sabah 11 de aynı tartıyla aynı kıyafetlerle bide ben bu mesaj sayısı gönderme işini hiç anlamadım canım :S
Hemen anlatalım Burcu'cum mesela bugün geldin. Ayın 15. i akşam en son mesajından sonra ayın 15 inde takıma kaç mesaj yazmışsın. Onu sayıyorsun ve bana özel olarak mesajla bugünkü mesaj sayım şudur diye gönderiyorsun. Mesaj sayma işini en kolay profilinden yapabilirsin. Anlamadıysan yine anlamadığın yeri sor anlatayım yeniden.

Kilon için tebrik ediyorum seni. Haftada bir kilo çok güzel. Menülerini liste şeklinde yazıp karşılarında parantez içinde saate belirtirsen daha anlaşılır olur. Ayrıca petibör bisküviler seni doyurmaktan çok daha çabuk acıkmana sebep olur. O nedenle yemeni tavsiye etmem. Onun haricinde güzel bir menü. Stajını hastanede yapıyorsun sanırım ara öğünde de problem yaşayacağını sanmıyorum. Belki hemşireler seni kıskanabilir

Hazal'cım hoş geldin canım aramıza. Benim adım Ebru takım kaptanıyım. Dediğim gibi canın ne zaman istiyorsa gel , muhabbete katıl, menünü yaz, diğer menülere yorumunu yap. Takımın deneme süresi 3 hafta olduğu için sen bu üç kiloyu zaten deneme haftasında verirsin. Sonra listeye girecek kilo kalmaz diye düşündüm. Aslında boyuna göre şuan kilon çok fazla değil ama tedbiri baştan almak güzel. Bu arada her cuma sabah bildirim bekliyorum senden de.

ebrucum gunaydin
canim balkabagi hakkinda ne dusunuyorsun.sekersiz pisirsek bir zarari varmi dersin.
hem vucudu temizliyormus hemde cilde iyi geliyormus.bahar ayinda 21 gunluk bir cilt kuru buldum, lahanayida aldim.sana sormadan yapamamda, yiyememde

dun neler yaptim
sabah
iki yumurta yagsiz omlet yapildi
2 dilim ekmek
ara
yarim elma
ogle
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
1 haslama tavuk budu
ara
yarim ayva
sut
aksam
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
2 kasik kavurma
1 tavuk budu haslama

gece
1 parca peynir
2 lokma ekmek
1 parca cikulata

1 saat yuruyus
bolca ev isi

ebru bu dunku diyet menum hatalarim ne soylermisin.
yanliz gece 3 te yatan biri olarak yaz.
geceyi yedigimde saat 10 du.

Kızlar birazdan geliyorum. Penolopecim (İsmini bilmiyorum bu arada yazarsan sevinirim) yorum yapacağım menüne bak mutlaka cevabıma. Geliyorum birazdan.

Kızlar birazdan geliyorum. Penolopecim (İsmini bilmiyorum bu arada yazarsan sevinirim) yorum yapacağım menüne bak mutlaka cevabıma. Geliyorum birazdan.

ismim banu sultan ama hic sevmiyorum sultan babaannemin adi.sende bilirsin kirsehirlilerde meshurdur babaanne ismi koymak.ama sultan derseniz burda sevinirim.niccimide istedim ama olmadi alinmis

canım arkadaşlarda uyarmış ama sen şu arada yediğin biskiviler yerine başka alternatif üret. kuru kayısı, hurma, ceviz, fındık gibi yiyecekler yiyebilirsin yada leblebi ye kalorisi çok düşük ben bu aralar leblebi yiyorum aralarda tavsiye ederim yani bir avuç ye bi bardakta su iç üstüne bak nasıl tok tutuyo. bide diyet boyunce pirinç pilavı yememeye çalış şeker oranı çok yüksek bende dün bi uyarı aldım pilavla ilgili..

hoşgeldin canım aramıza inş. hedefine en kısa zamanda ulaşırsın. ben ebru 28 yaşındayım 2 yaşında oğlum var bursada yaşıyorum. benimde hedefim 53 inş. ulaşıcam.

hoşgeldin canım hemşeriyiz bende bursalıyım

canım sütlü tatlılar şerbetlilere göre daha az kalorili ama diyette tatlıya yer yok malesef. benimde eşim çok sever akşam yaptım ama birazcık bile yiyemedim. sende diyetteyken yeme istersen en ufak bi kaçamak bile bütün haftayı kaybettirebiliyor.

ayyyy tuğba neler yaptınız siz öle bendemi gelsem hafta sonu size neee ayrıca gözünüz aydın sağ salim kavuşun inş.

canım bence kızıldan direk sarıya geçme yıpratırsın saçlarını önce kahveye dön sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…