yarım saat önce eve geldim kızlaarayaklarım koptu gelir gelmez yemek yedim çok acıkmıştım. yağsız tavuk yedim, yarım kase de yoğurt. geçmişi okuyacağım şimdi
senin yazdıklarını okudukça ben yoruluyorumYine biri geldi ve ben gidiyorumBu aralar biraz böyle oldu ama hep yoğunluktan yorgunluktan hastalıktan fazla ilgi gösteremedim takıma çok üzülüyorum
Yarın da bi arkadaşım için iş görüşmesine gideceğiz. Dinleneyim ben. Çünkü sabah yürüyüşe çıkmayı planlıyorum inşallah.
Sizi seviyorum canlarım, hepiniz Allah'a emanet olun...Seni de çoook öpüyorum Buse'm..
delirdim ya sabahtan beri ders notları indirmem lazım boyutu da baya büyük yarıya geliyo internet kopuyo. 1 saattir telefondayım sonunda düzeldi derin bi ohh çektim :)
selam canım benim diyet süper gidiyo bakalım yarın ne çıkcak çok umutluyumbugün 5-6 aydır giyemediğim bi pantolonumu giydim düğmesini kapatabildimm çok sevindirik oldum
busecim benim bildiğim küllü sarının içinde hafif kızıllık oluyo ben bi kere küllü sarıya boyamıştım kızılımsı oldu sonra gidip kumrala boyadımşimdi de kendi saçım olsun diye kısacık kestirdim
canım bende biara kızıl yapmıştım saçlarımı. Herkes yaptırma çok uğraşırsın döndüremezsin demişti ama inan hiç uğraşmadım hiç akmıyodu boyam hemde çok çabuk döndürdürm. Ama ben kahveye boyadım öyle dödürdüm kendi saçım kahve çünkü sarıya döndürmen için sanırım önce kendi rengine döndürmen lazım sonra istediğin renk yaparsın.
Canım ben de saçımı kumral yapmak için çok uğraştım ama olmadı. Kumral rengi tutturmak çok zor, tonu da hemen akıyor. Bence güvendiğin bir kuaföre yaptır. Şuan ki saç rengine göre boya önerebilirim. Kahveden kumrala, sarıdan kumrala geçmeyi biliyorum ama kızıldan bilmiyorum. Bilen birini bulamazsan güvendiğin bir kuaföre yaptır bence.
Ben her gün 10 bardak içiyordum fakat son iki gündür 8 bardak içmeye başladım. Arttıracağım canım, su içmek diyete ciddi bir yardımcıdır, yadsımamak lazım. :)
Yarın yüzlerimiz gülecek canım, umuyorum.. :)
maşallah size kızlar dukan sabırın ta kendisi veee yaptığınız büyük büyük başarı tebrikler
buseeeee bacaklarının güzelliği hasta olursan işe yaramaz dur havalar bozuk atıyor yaz gelsin şıkır şıkır giy tadını çıkar şimdi hasta olma buse seninle yazarken birden kızım büyüdü hayal ettim genç kızlığını benim busişim nasıl olur acaba?
tubacımmmm geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine sen bize lazımsın meleğim
kızlar bakın bugünkü kahvaltım :) 2 dilim ekmek koymuştum ama 2.sini yiyemedim
Eki Görüntüle 657592
Maşallah de canım mşallah.İnşallah sizlerde hedef kilolarınıza ulaşırsınız biran önce.
Menün çok güzel oluş canım su az olmuş. Zaaten sende farkındasın bunun. Ayrıca menülerin yanına saatleride eklersen bidaha kine daha iyi olur.
Ekmek ve tatlı yememen gereken şeyler. Dedim ya bir gününü yaz tamamen yardımcı olmaya çalışayım sana.
Benimde aklımdan sen geçtin. Hamilelik albümünü silecektin Buse ye söylesemde saç rengime baksa diye düşündüm. Kızıllarımı görmüşsündür. Üzerine kuaför koyu kumral boyadı bir kat. Arkasından denize gittim ve kızıllar sarıya dönüştü nerdeyse. Bu kadar çabuk açıldığına kuaför bile şaşşırdı. Bence sen kendin dönersen uzun sürebilir. Kuaföre boyat derim.
Afiyet olsun canım, menü su ve spor harika tebrik ederim seni. Saatler süper olmuş. Kızlar bütün menülerde saat istiyorum. Duydu dimi herkes.
Çok lezzetli görnüyor canım afiyet olsun. Haşlanmış yumurta dimi o?
Mesaj sayılarını göndermeyen arkadaşlar lütfen gönderin ve bu sözü bana bir daha söyletmeyin. Lütfen zamanında yollayın.
[TABLE="width: 465"]
[TR]
[TD="class: xl28, width: 102, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl29, width: 77, bgcolor: transparent, align: right"]08.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 79, bgcolor: transparent, align: right"]09.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 76, bgcolor: transparent, align: right"]11.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 74, bgcolor: transparent, align: right"]12.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]13.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]14.03.2013[/TD]
[TD="class: xl30, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]basakahmet[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]buseb[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]21[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]27[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]43[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]130[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]27[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]26[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EVSEBU[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]6[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]32[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]prensesss016[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]4[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]5[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]yaseminnn1987[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]103[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]98[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]92[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]122[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"]445[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
buse resmen fark atmış hepimize
kızlaaar çok yorgunum teyzemler bizdeydi yeni gittiler. Okuldan geldiğimden beri bir sürü şeyle uğraştım. 2 tencere yaprak cıss sardıkKete'yi bilirmisiniz bilmiyorum da baya bi fazla ondan açtık. Bi diğer cıs'ımız da, hani yuvası gaziantep'dir, fıstıklısı vardır cevizlisi vardır, şerbet dökülür üstüne, çıtır çıtır bi tatlıdır. 2 tepsi de ondan açtık
Tüm bunların sebebine gelince, kardeşim denizcilik teknik lisesinden mezun oldu. 6 aylık bi staj dönemi vardı bitirmesi gereken, onun için yurt dışındaydı aylardır. ÇİN-TAYLAND arası gidip geliyordu. Aylardır görmedik çok özledikİşte ya pazartesi günü ya da pazar günü geliyor inşallah, onun için bu hazırlıklar. Bütün aile bizde olucak. Annemler tam 7 kardeş Kuzenler, aile büyükleri, çoluk çocuk vs.. Salı günü de annemler umreye gidiyor ya, o ziyaret de aradan çıkmış olucak.
Öyle işte. Neyse ben kolları sıvadım geçmişi okumaya başlıyorum
Yine biri geldi ve ben gidiyorumBu aralar biraz böyle oldu ama hep yoğunluktan yorgunluktan hastalıktan fazla ilgi gösteremedim takıma çok üzülüyorum
Yarın da bi arkadaşım için iş görüşmesine gideceğiz. Dinleneyim ben. Çünkü sabah yürüyüşe çıkmayı planlıyorum inşallah.
Sizi seviyorum canlarım, hepiniz Allah'a emanet olun...Seni de çoook öpüyorum Buse'm..
senin yazdıklarını okudukça ben yoruluyorumbu ara baya yoğunsun tuğbacım :)
iyi geceler tatlım bende çok öptüm seni :)
iyi tatlım ibgilizce ödevlerim var birikti kaç gündür onları yapmaya çalışıyorum sen nasılsın?baş başa kaldık emoşnabeeer
oy oyy oyyy iyi yapmışsın tatlım yarın amlum ayın 15i babiş para gönderecek bende alışverişe çıkcamkendime iki tane kazak aldım emoş bugüünindirim vardı ikisini 30 a aldım. marmara park taydım. bi tanesi 34 beden. kalmamıştı 36 sı tam oldu ama banane zaten 3 kg daha vercem dedim aldım.
hava rüzgarlıysa saçından dolayı yapmış olabilir ben ne zaman banyo yapıp çıksam başım ağrır akşama kadar :Sbaşım çok ağrıyor kızlarbugün banyo yaptım dışarı çıkmadan. ondan sonra başım ağrımaya başladı. aslında saçımı da kuruttum ama niye oldu bilmiyorum çatlayacak gibi ağrıyor şuan arttı saatler ilerledikçe baş ağrım
iyi tatlım ibgilizce ödevlerim var birikti kaç gündür onları yapmaya çalışıyorum sen nasılsın?
oy oyy oyyy iyi yapmışsın tatlım yarın amlum ayın 15i babiş para gönderecek bende alışverişe çıkcam
hava rüzgarlıysa saçından dolayı yapmış olabilir ben ne zaman banyo yapıp çıksam başım ağrır akşama kadar :S
sınavıma 3 hafta kaldı yaaçok stresliyim netlerimi yükseltemedim hala
bi zamanlar bende de ülser başlangıcı vardı allahtan çabuk atlattım. şimdi de böyle stres yaptığımda mideme ağrı giriyo. 3 hafta kaldı çok az geliyo gözüme :S daha çalışmam gereken çok şey varah bu ödevleer
bugün hava harikaydı emoş yaa, ne zamandır olmadığı kadar iyiydi hattazaten başım daha evden çıkmadan ağrımaya başladı. arada oluyor böyle ve uyumadan geçmiyor. doktora muayene oldum. ne sinüzit ne migren çıkmadı. stresten oluyor olabilir
ooff fenaa, sınav zamanı midemde gastrit çıktı benim. üni beni hasta etti resmendikkat et sen de benim gibi olursuun
afiyet olsun makarna yememeye çalış canım birde tam buğday yerine kepek veya çavdar tercih edebilirsinkızlar, bugünkü menüm;
sabah 09:30
1 kupa tek şekerli neskafe
1 bardak ballı bıldırcın yumurtalı süt ( bunu astımım için içiyorum iyi geliyor yoksa hayatta içmem)
5 zeytin, bir dilim tam buğday ekmeği, az beyaz peynir
ara 12:30 8 adet badem
öğle 13:30 bir tabak yağsız haşlanmış makarna bir bardak ayran
ara 16:30 bir elma, şekersiz neskafe
akşam bir tabak kıymalı kapuska, yoğurt, bir buçuk dilim tam buğday, bol yeşillik
dahada bişey yemem, eşim gelince bir türk kahvesi içerim
afiyet olsun emoşcumBUGÜNKÜ MENÜM
sabah10:00-10:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 hindi salam
1 tutam maydanoz
1 dilim kepekli ekmek
ara12:30)
yarım orta boy muz
öğle14:00)
3 köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara16:00)
2 kuru kayısı
akşam18:30)
4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
2 yk yoğurt
ara21:30)
1 çay bardağı ayran
2,5 lt su, 1 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe, 1 fincan karışık bitki çayı, 2 çb çay
(içeceklerin hepsi şekersiz )
20 dk yürüyüş , 20 dk egzersiz
tuğbacım kardeşin için gözün aydın annenlerde sağlıklı sıhhatli gider gelir inş allah kabul etsin canım şimdidenkızlaaar çok yorgunum teyzemler bizdeydi yeni gittiler. Okuldan geldiğimden beri bir sürü şeyle uğraştım. 2 tencere yaprak cıss sardıkKete'yi bilirmisiniz bilmiyorum da baya bi fazla ondan açtık. Bi diğer cıs'ımız da, hani yuvası gaziantep'dir, fıstıklısı vardır cevizlisi vardır, şerbet dökülür üstüne, çıtır çıtır bi tatlıdır. 2 tepsi de ondan açtık
Tüm bunların sebebine gelince, kardeşim denizcilik teknik lisesinden mezun oldu. 6 aylık bi staj dönemi vardı bitirmesi gereken, onun için yurt dışındaydı aylardır. ÇİN-TAYLAND arası gidip geliyordu. Aylardır görmedik çok özledikİşte ya pazartesi günü ya da pazar günü geliyor inşallah, onun için bu hazırlıklar. Bütün aile bizde olucak. Annemler tam 7 kardeş Kuzenler, aile büyükleri, çoluk çocuk vs.. Salı günü de annemler umreye gidiyor ya, o ziyaret de aradan çıkmış olucak.
Öyle işte. Neyse ben kolları sıvadım geçmişi okumaya başlıyorum
tuğbada açıklamış emelcim yoğurda bir çay kaşığı tarçın atabilirsin sütede aynı şekilde hem tok tutar hem metobolizma hızına yardımcı olur yada süte bir çay kaşığı türk kahvesi koyarsan antioksidan etkisi olduğunu duymuştumsağol tuğbacım inşallah kısa sürede veririm
alışmışım ya gece yemeye çok açım şuan
iyigeceler herkese, ben çok yoruldum bugün erken yatıcam
kendinize iyi bakın ..
afiyet olsun tuğbacımBUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı (08:00)
1 ortaboy domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği
1 haşlanmış yumurta
---
Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
3 yk pırasa
3 yk şehriye pilavı
---
Akşam (17:30)
1 kase yoğurt
2 yk tavuk sote
---
+ 3 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 60 mekik
teşekkürler meleğimciddi misin yaaa :26: sarı istemiyorum ben kumral olmak istiyorum aslında ama nasıl oalcağım bilmiyorum. boyayı da akılsız kafam evde unutup cıkmışım evden ama konuştum getirin alırız değiştiririz dediler. yani yeni boyayı henüz almadım ne yapacağımı şaşırdım valla :26:
e ben de kahve yapayım o zaman eğer kurtulacaksam kızıldan :26: sonra da kumrala dönerim kahveden olur mu acaba öyle? yok işte sarı istemiyorum ebrucum. yeterki kızıldan kurtulayım diye sarıya girişecektim. sarı olduktan sonra da kumrala geçecektim. yani amacım kumral. kendi saç rengim de kumral :26:
canım önce öyleyse kahveye geçsem, kahveden nasıl geçerim kumrala :26: ay off yaa
ay evet işte çıldırdım semoşkızın da benim gibi çok tatlı bir genç kız olur kanımcaa ne de olsa annesine çekeer
doyurucu ve sağlıklııı
senin kızılları biliyorum ebrucum harika görünüyor. nasıl döndün kızıldan anlatırmısın? yani bi kat koyu kumralla oldu mu bu iş? :26:
eline sağlık ebrucum
yok yahuu
ah kuzuuum hayırlı olsun gelişler de gidişler deee
ben de seni kocaman öpüyorum tubişiimyerim senin yanaklarını ben
güle güle giy canımcımkendime iki tane kazak aldım emoş bugüünindirim vardı ikisini 30 a aldım. marmara park taydım. bi tanesi 34 beden. kalmamıştı 36 sı tam oldu ama banane zaten 3 kg daha vercem dedim aldım.
yeni gördüm busecim geçmişi okuyordum napan balımaaa emoş gitmiş semoş gelmiş neyse kiii
semooş
başım çok ağrıyor kızlarbugün banyo yaptım dışarı çıkmadan. ondan sonra başım ağrımaya başladı. aslında saçımı da kuruttum ama niye oldu bilmiyorum çatlayacak gibi ağrıyor şuan arttı saatler ilerledikçe baş ağrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?