Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı (08:00)

1 ortaboy domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği
1 haşlanmış yumurta

---

Öğle (12:30)

1 kase mercimek çorbası
3 yk pırasa
3 yk şehriye pilavı

---

Akşam (17:30)

1 kase yoğurt
2 yk tavuk sote

---

+ 3 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 60 mekik

Son düzenleme:
yarım saat önce eve geldim kızlaar ayaklarım koptu gelir gelmez yemek yedim çok acıkmıştım. yağsız tavuk yedim, yarım kase de yoğurt. geçmişi okuyacağım şimdi

yarım saat önce eve geldim kızlaar ayaklarım koptu gelir gelmez yemek yedim çok acıkmıştım. yağsız tavuk yedim, yarım kase de yoğurt. geçmişi okuyacağım şimdi

Yine biri geldi ve ben gidiyorum Bu aralar biraz böyle oldu ama hep yoğunluktan yorgunluktan hastalıktan fazla ilgi gösteremedim takıma çok üzülüyorum

Yarın da bi arkadaşım için iş görüşmesine gideceğiz. Dinleneyim ben. Çünkü sabah yürüyüşe çıkmayı planlıyorum inşallah.

Sizi seviyorum canlarım, hepiniz Allah'a emanet olun... Seni de çoook öpüyorum Buse'm..

senin yazdıklarını okudukça ben yoruluyorum bu ara baya yoğunsun tuğbacım :)
iyi geceler tatlım bende çok öptüm seni :)

ciddi misin yaaa :26: sarı istemiyorum ben kumral olmak istiyorum aslında ama nasıl oalcağım bilmiyorum. boyayı da akılsız kafam evde unutup cıkmışım evden ama konuştum getirin alırız değiştiririz dediler. yani yeni boyayı henüz almadım ne yapacağımı şaşırdım valla :26:

e ben de kahve yapayım o zaman eğer kurtulacaksam kızıldan :26: sonra da kumrala dönerim kahveden olur mu acaba öyle? yok işte sarı istemiyorum ebrucum. yeterki kızıldan kurtulayım diye sarıya girişecektim. sarı olduktan sonra da kumrala geçecektim. yani amacım kumral. kendi saç rengim de kumral :26:

canım önce öyleyse kahveye geçsem, kahveden nasıl geçerim kumrala :26: ay off yaa

ay evet işte çıldırdım semoş kızın da benim gibi çok tatlı bir genç kız olur kanımcaa ne de olsa annesine çekeer

kızlar bakın bugünkü kahvaltım :) 2 dilim ekmek koymuştum ama 2.sini yiyemedim
Eki Görüntüle 657592

doyurucu ve sağlıklııı

senin kızılları biliyorum ebrucum harika görünüyor. nasıl döndün kızıldan anlatırmısın? yani bi kat koyu kumralla oldu mu bu iş? :26:

eline sağlık ebrucum

buse resmen fark atmış hepimize

yok yahuu

ah kuzuuum hayırlı olsun gelişler de gidişler deee

ben de seni kocaman öpüyorum tubişiim yerim senin yanaklarını ben

kızlar artık kalabalığızz vardır elbet şu kızıl saçımdan nasıl kurtulacağımı bilen biri heeee kumral olmak istiyorum ben ya da canlı bi kahverengi :26:

kendime iki tane kazak aldım emoş bugüün indirim vardı ikisini 30 a aldım. marmara park taydım. bi tanesi 34 beden. kalmamıştı 36 sı tam oldu ama banane zaten 3 kg daha vercem dedim aldım.

MENÜM

sabah 11.30
omlet
hindi füme
üçgen peynir

ara 13.30
dukan helva

öğle 15.30
tavuk
yoğurt

ara 19.00
yoğurt (yanıma almıştım 100 gr light danone)

akşam 22.45 (eve anca girmiştim)
tavuk
yoğurt

2 fincan yeşil çay
2,5 lt su
spor yok (3 saat avm gezdim, ayağım koptu)

başım çok ağrıyor kızlar bugün banyo yaptım dışarı çıkmadan. ondan sonra başım ağrımaya başladı. aslında saçımı da kuruttum ama niye oldu bilmiyorum çatlayacak gibi ağrıyor şuan arttı saatler ilerledikçe baş ağrım

baş başa kaldık emoş nabeeer
iyi tatlım ibgilizce ödevlerim var birikti kaç gündür onları yapmaya çalışıyorum sen nasılsın?

kendime iki tane kazak aldım emoş bugüün indirim vardı ikisini 30 a aldım. marmara park taydım. bi tanesi 34 beden. kalmamıştı 36 sı tam oldu ama banane zaten 3 kg daha vercem dedim aldım.
oy oyy oyyy iyi yapmışsın tatlım yarın amlum ayın 15i babiş para gönderecek bende alışverişe çıkcam

hava rüzgarlıysa saçından dolayı yapmış olabilir ben ne zaman banyo yapıp çıksam başım ağrır akşama kadar :S

ah bu ödevleer

bugün hava harikaydı emoş yaa, ne zamandır olmadığı kadar iyiydi hatta zaten başım daha evden çıkmadan ağrımaya başladı. arada oluyor böyle ve uyumadan geçmiyor. doktora muayene oldum. ne sinüzit ne migren çıkmadı. stresten oluyor olabilir

sınavıma 3 hafta kaldı yaa çok stresliyim netlerimi yükseltemedim hala

ooff fenaa, sınav zamanı midemde gastrit çıktı benim. üni beni hasta etti resmen dikkat et sen de benim gibi olursuun

bi zamanlar bende de ülser başlangıcı vardı allahtan çabuk atlattım. şimdi de böyle stres yaptığımda mideme ağrı giriyo. 3 hafta kaldı çok az geliyo gözüme :S daha çalışmam gereken çok şey var

afiyet olsun makarna yememeye çalış canım birde tam buğday yerine kepek veya çavdar tercih edebilirsin

afiyet olsun emoşcum

tuğbacım kardeşin için gözün aydın annenlerde sağlıklı sıhhatli gider gelir inş allah kabul etsin canım şimdiden

sağol tuğbacım inşallah kısa sürede veririm
alışmışım ya gece yemeye çok açım şuan
iyigeceler herkese, ben çok yoruldum bugün erken yatıcam
kendinize iyi bakın ..
tuğbada açıklamış emelcim yoğurda bir çay kaşığı tarçın atabilirsin sütede aynı şekilde hem tok tutar hem metobolizma hızına yardımcı olur yada süte bir çay kaşığı türk kahvesi koyarsan antioksidan etkisi olduğunu duymuştum

afiyet olsun tuğbacım

teşekkürler meleğim

güle güle giy canımcım

aaa emoş gitmiş semoş gelmiş neyse kiii

semooş
yeni gördüm busecim geçmişi okuyordum napan balım

geçmiş olsun ben hiç kurutmayı sevmem çook kötü bir alışkanlık biliyorum...

emoşşşşşşşş napan şekerim allah kolaylık versin sınav stresi zor sakin ol inşş iistediğin sonucu alırsın strese gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…