Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zaten öyle bir yazmışsın ki enerjin bana bile geldi maşallah. Aman böyle devam et. Haklısın yaaaa seninle aramızda uzun bir zaman var. Ben bu açıdan düşünmemiştim. Bu arada hiç hava atma arena Ronaldo diyeeeeeee Bende çok isterdim izlemeyi ama bak hamile hamile olmuyor. Çocuğun doğum yerinde Türk Telekom Arena yazarmış

Çikolata cıssssssssssssss bak benim meşhur şeytancıklarım var. Uzun zamandır göstermiyordum kimseye sana çıkartayım
Spor konusunu iyi düşünmüşsün. O zaman daha iyi gidecektir senin kilolar. Ama çikolata konusunu bi daha düşün sadece kilo için değil, sağlık içinde önemli. Sağlıksız bir yiyecek bence

Tesekkürler kuzum :) aslında ilk baslarda benimde agrıyordu ama simdi cok sükür bi sıkıntı kalmadı dene bakalım istersen bende tek sıkıntı saclarım uzun at kuyrugu yapsam olmuyo topuz yapsam olmuyo :) zıpladıkca kayıyo toka kafamı acıtıyo tek sıkıntım bu hahaha :))

çok sevindim ebrucum sağlıkla kucağina alırsın insallah bebişini..ayy çok da az kalmış=)
yapicimmm elbette kaçmaz elimdennn o kilolar kikikiki

kızlar misafir evden gitti ama şimdi biz de evden çıkıyoruz akşama burdayım

:)) ne güzell böyle güzel enerjimden yayıyorumm :))

Ayyy ne havalı olurrrrrr :)) dogru yaaa Gülce Su tam o tarihler arasındaaaa gelecek uguruyla sansıylaaa gelsinn insallah :))

kızlarrr lütfennnnn bizide alınnnnn çok iddialıyız(nehirrr- hhiiccii)

Kızlar size cevap yazdım amaa geçmişi okumadınız sanırım. Lütfen yazdığınız en son mesajdan itibaren geçmişi okuyun. Orda göreceksiniz mesajı.

çok sevindim ebrucum sağlıkla kucağina alırsın insallah bebişini..ayy çok da az kalmış=)
yapicimmm elbette kaçmaz elimdennn o kilolar kikikiki
Amin canım çok teşekkürler.

evet kesinlikle eşim öle çok aşırı futbol sever değildir ama babam allahım bütün maçları izler yorumlarını izler tüm kanalların bize tv izletmezdi maç varsa bende o dönem oturur izlerdim zevkli bişi eskisi kadar olmasada babadan kalma var sevgi beşiktaşın tüm kadroyu bilirdim tüm takımlarıda bilirdim neredeyse şimdi o kadar değil allahtan

ebruuuuu akşam anneme gidiyoruz dede bizim bıcırığı özlemiş allahım ah şu dedeler biras geçsin getirin bizim fıstığı başlıyorlar eşim dediki buse seni götürmeyeceğim sen evde kalll 'hayıy ebiş mende leleceeemmmm' bu arada eşimin ismi evrim bizim kız ebiş diyor kardeşimde net paket varsa girerim yoksa merak etmeyin herkesi öpüyorum ii akşamlarrrrr

Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
unutmadan menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam

Sabah 10:00
1 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
2 çay bardağı tek şekerli çay ( kahvaltıda şekersiz içemiyorum bir alışabilsem)

ara 12:00
8 adet badem

öğle 13:30
bir tabak kıymalı kapuska, yarım kase yoğurt

ara 15:30
bir kupa şekersiz neskafe
bir elma

akşam 18:30
bir şişe maden sodası
bir kase tarhana çorbası, yarım dilim ekmek
yarım dilim peynirli börek ( biliyorum kızcağınızı dayanamadım

az önce bir portakal yedim
bir demlik yeşil çay yaptım şimdide onu içiyorum

bugün biraz fazla oldu galiba

35 mekik ama plates topunun üstündeeee kesin tavsiye ediyorum normal mekikten cok daha yakıyorrr karnı normalde meik ceken ben 35 tane ancak yapabildim düsünÜn birde oturdugunuz yerde göbeginizi içinize çekip bırakın buda işe yarıyormus aklınıza gelen her an yapın benim kara belam göbegim 55 olsamda gitmezzzz göbege yönelik calısıyorum hep birde masaj yaptım kendi kendime :) göbek ve bacaakkkkk

Son düzenleme:

Sadece börek degil ki tamam börek cok kötü olmusss ama portakalda olmamıs gec saatte meyve yemiyoruzzz mümkün oldugunca sabahla ögle arası yada en gec aksamdan önceki arada yemelisin (

bence güzel menün sadece akşam ekmek yemeseydin nasılsa börek yemişsin

bende yazayım
sabah
1 tane pastane poğaçası
şekersiz çay

öğle
4 tane köfte
salata
1 dilim ekmek

ara
şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata

akşam
haşlanmış karnabahar
4 kaşık makarna
2 tane tulumba tatlısı

menüm çok kötü ama tulumba tatlısını kendim denedim ilk defa o yüzden tadına bakmasam olmazdı=)))spor yok haftaya başlayacağim ama bugun okulda nöbetçiydim hiç oturmadım=) spordan sayılır mı ki hehhehe yarın daha güzel bi menüm olacakk

bu arada sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü ders 7.00 da başlıyo ben sabah 5.45 te kalkıyorum 6.30 da evden çıkıyorum..o yüzden sabahlarım hep o kötü poğacalarla ve 2 ders mide yanmasıyla geçiyor

geldiiiiim artık bir yere gitmiyorum merak etmeyin, en fazla burdan yatmaya giderim yatağa

geçmişi okuyup ışınlanıyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…