Zaten öyle bir yazmışsın ki enerjin bana bile geldi maşallah. Aman böyle devam et. Haklısın yaaaa seninle aramızda uzun bir zaman var. Ben bu açıdan düşünmemiştim.Anladım canım bende 13. Takım icin söyledim nerden baksan 5 6 ay ara var degil mi seninle benim aramda ehh istee hırsa kapılıp gidince böyle olması normal cokta sasmamak gerek :)
İsimizz zor ama umutluyuz dünya gözüyle Ronaldoyu arenada canlı izleyecegiz :))
Hahaha bugün hava buradada cok kötüydü karanlık yagmurluydu tüm gecede fırtına vardı resmen bi ara ciddi ciddi korktum ama simdi kara bulutların arasından günes kendini gösterdi onunla birlikte kendimi enerjik hissetmeye basladım bende :)
Keyifliyim ama nedenini bilmiyorum :)
Çikolata cıssssssssssssss bak benim meşhur şeytancıklarım var. Uzun zamandır göstermiyordum kimseye sana çıkartayımelbet vereceğim de ben çok sıkı diyet yapamıyorum aç kalamıyorum yani başim ağrır hemen akşamlarımı biraz kessem zaten gidecek.mesela çikolatasız asla yaşayamam ama azaltıcam onu da=)) bugün biraz daha dikkat ettim...oo iyiyimiş kışehirli mekanı olmuş burası heheheheh...
Spor konusunu iyi düşünmüşsün. O zaman daha iyi gidecektir senin kilolar. Ama çikolata konusunu bi daha düşün sadece kilo için değil, sağlık içinde önemli. Sağlıksız bir yiyecek bencespor için salona da yarın bakıcam eşimin okuldan arkadaşlarının gittiği bi yer varmış gidip bakıcam yarın sıkılaşmam lazım haftaya da başlarım haftada 3 günmüş umarım saatler güzel olur.bebek de olduğu için saat sıkıntım var
Yahu şu Real Madrid kime çıktı inanın onu bile bilmiyorum. :)
Canım o ip aletin ne kadar süpermiş. Benim zıplayınca başım ağrıyor aslında ama bir deneyebilirim. Yada ben yüzme ve yürüyüş yapayım ip atlamak çok iddalı :)
Görüşürüz bebeğim, başarılar.
Canımcım inan anlasam yardımcı olmak isterdim. :)
Aslında bugün evdeyim canım ama üzerimde bir şey var sanki. Oyalana oyalana bu saate kadar hiçbir şey yapmadım resmen.
Suyunu masana getirmen çok mantıklı, bende öyle yapayım. Hem yanı başımda durur saati gelince içerim. Namaz, plates, yapabilirseniz yoga..sürekli oturarak çalışan insanların ilerde eklem problemleri yaşamamaları için oldukça yararlıymış canım.
Tabiiki takım ruhu buToz meselesine gelince Konya'nın üstüne tanımıyorum canım, teksas gibiyiz. İnşallah doğumdan sonra daha fazla gider canım. Zaten allah izin verirse doğumdan sonra eve gelir gelmez sanırım yapacağım ilk iş tartıya çıkmak olacak Valla bana futbol dee başka bişey deme. Ama emin ol bu durum erkeklerin çok hoşuna gidiyor. Çünkü eşim çok rahat maç izliyor birlikte izleyince
İyi eğlenceler Venüs'cüm. Bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Tiyatro en büyük aşklarımdan.
İnşallah netin gelir canım. Çünkü hafta sonlarıda buralarda olmak güzel oluyor.
Evet canım hemde karnı burnunda bir hamile. İnşallah 15-20 gün var doğuma.
İnşallah canım gerçekten istersen sende yapabilirsin. Daha önce yapmışsın. Şimdide yapabileceğine inanıyorum.
Zaten öyle bir yazmışsın ki enerjin bana bile geldi maşallah. Aman böyle devam et. Haklısın yaaaa seninle aramızda uzun bir zaman var. Ben bu açıdan düşünmemiştim.Bu arada hiç hava atma arena Ronaldo diyeeeeeee Bende çok isterdim izlemeyi ama bak hamile hamile olmuyor. Çocuğun doğum yerinde Türk Telekom Arena yazarmış
Çikolata cıssssssssssssss bak benim meşhur şeytancıklarım var. Uzun zamandır göstermiyordum kimseye sana çıkartayım
Spor konusunu iyi düşünmüşsün. O zaman daha iyi gidecektir senin kilolar. Ama çikolata konusunu bi daha düşün sadece kilo için değil, sağlık içinde önemli. Sağlıksız bir yiyecek bence
kızlar misafir evden gitti ama şimdi biz de evden çıkıyoruzakşama burdayım
kızlarrr lütfennnnn bizide alınnnnn çok iddialıyız(nehirrr- hhiiccii)
Amin canım çok teşekkürler.çok sevindim ebrucum sağlıkla kucağina alırsın insallah bebişini..ayy çok da az kalmış=)
yapicimmm elbette kaçmaz elimdennn o kilolar kikikiki
Tabiiki takım ruhu buToz meselesine gelince Konya'nın üstüne tanımıyorum canım, teksas gibiyiz. İnşallah doğumdan sonra daha fazla gider canım. Zaten allah izin verirse doğumdan sonra eve gelir gelmez sanırım yapacağım ilk iş tartıya çıkmak olacak Valla bana futbol dee başka bişey deme. Ama emin ol bu durum erkeklerin çok hoşuna gidiyor. Çünkü eşim çok rahat maç izliyor birlikte izleyince
İyi eğlenceler Venüs'cüm. Bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Tiyatro en büyük aşklarımdan.
İnşallah netin gelir canım. Çünkü hafta sonlarıda buralarda olmak güzel oluyor.
Evet canım hemde karnı burnunda bir hamile. İnşallah 15-20 gün var doğuma.
İnşallah canım gerçekten istersen sende yapabilirsin. Daha önce yapmışsın. Şimdide yapabileceğine inanıyorum.
Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))
süpersin ya 500 ip harikaaaaaa
merhaba kızlar,
unutmadan menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam
Sabah 10:00
1 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
2 çay bardağı tek şekerli çay ( kahvaltıda şekersiz içemiyorum bir alışabilsem)
ara 12:00
8 adet badem
öğle 13:30
bir tabak kıymalı kapuska, yarım kase yoğurt
ara 15:30
bir kupa şekersiz neskafe
bir elma
akşam 18:30
bir şişe maden sodası
bir kase tarhana çorbası, yarım dilim ekmek
yarım dilim peynirli börek ( biliyorum kızcağınızı dayanamadım
az önce bir portakal yedim
bir demlik yeşil çay yaptım şimdide onu içiyorum
bugün biraz fazla oldu galiba
merhaba kızlar,
unutmadan menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam
Sabah 10:00
1 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
2 çay bardağı tek şekerli çay ( kahvaltıda şekersiz içemiyorum bir alışabilsem)
ara 12:00
8 adet badem
öğle 13:30
bir tabak kıymalı kapuska, yarım kase yoğurt
ara 15:30
bir kupa şekersiz neskafe
bir elma
akşam 18:30
bir şişe maden sodası
bir kase tarhana çorbası, yarım dilim ekmek
yarım dilim peynirli börek ( biliyorum kızcağınızı dayanamadım
az önce bir portakal yedim
bir demlik yeşil çay yaptım şimdide onu içiyorum
bugün biraz fazla oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?