Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

takıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :) ben emine emoş dersiiniz ya da canınız hangisini isterse :) 23 yaşındayım, bekarım ama yakışıklımı yakışıklı bi sevgilim var bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. takıma 74 le başladım şu anda 70,6 kiloyum 60 a kadar ineceğim inşallah :)

bende takımda yeniyim. 2 hafta oldu. şimdiden 4 kilo verdim. kendim diyet yaparken 1 verip 2 alırdım. buranın havası ve motivasyonu sayesinde 2 haftadır gram dahi artı çıkmadı :) iyiki gelmişim katılmışım buraya yoksa bu kadar motive olamazdım :) şeker,tatlı ve çikolata delisi bir insan olarak söylüyorum 2 haftadır ağzıma ne şeker ne tatlı ne çikolata koydum o da hep takımım sayesinde :) inşallah sizlerde benim kadar sever ve ayak uydurursunuz ortama hep birlikte zayıflarız :)

busecim adım emel, 33 yaşındayım , bir oğlum var, evliyim, şimdilik evdeyim ama düzgün bir iş olursa çalışmayı düşünüyorum, bursalıyım 80 kiloyum

üzülme canım, çünkü bundan sonra artık bu yola başladın ve kilo vereceksin. azimli olacaksın. yaşın daha genç, işin çok zor değil. biz sana burda destek olacağız, sen de sorumluluğunun bilincinde olursan gün gün erir, kurtulursun bu kilolardan. memnun oldum

emoşcum, kendine haksızlık etme. elbetteki buranın katkısı yadsınamaz. burası olmasa başaramayabilirdik ama bir yerde de iş sen de bitiyor. sen bu işi beyninde bitirmişsin bana kalırsa, azmin hafife alınamaz burdan en iyi şekilde faydalanıyorsun ve sonuçlar da ortada. harikasın canım. nazar değmesin maşallah hep böyle devam et

teşekkürler canım, bende sizleri tanıdığıma çok memnun oldum

eveet aşağı da yeni isimler görüyorum. herkesler hoş gelmişş, koşun kızlar muhabbetee kaynatalım bakalım. nasıl geçti gününüz, diyetler ne alemdee

kızlar benim görümcelerimin spor salonu var b-fit , daha birkere gidip spor yapmadım üşeniyorum uzak biraz
ne dersiniz düzenli başlasammı

ya sorma canım bende bugün çok yoruldum uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımla görüştüm sonra sınava geç kalıyodum nerdeyse koştur koştur zor yetiştim :) sınavdan sonra da sınıf arkadaşlarımla oturduk muhabbet falan derken saat 10 olmuş
bi de yürüyerek geldim eve yürüyemedim bugün diye. daha ders çalışcam

tatlım daha önce başladığım diyetlere birebir uyamıyodum. nefsime yenik düşerdim hep. çevremde destekleyen de yok veremezsin diyip moralimi bozdular hep. ama şimdi şu 4 kiloyu bile farkettiler. her gün gelmesem buraya ufak tefek kaçamaklar olacak biliyorum. mesela canım tatlı istediğinde geliyorum buraya açıyorum konuyu okuyorum okurken su içiyorum isteğimi bastırıyo unutuyorum o an bana meşguliyet olması çok iyi :)

ÖNCE BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM HIZLA.. (çünkü acelem var içerde biçok misafir bulunuyor:))

KAHVALTI (10:10 gibi)
2 dilim kepek ekmeği arasına tost
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

ÖĞLE(15:00)
2 kaşık haşlanmış patates
1 kase yoğurt

AKŞAM(18:45)
1 kase tarhana çorbası
3 küçük köfte(fırında)
1 kase yoğurt

3 Lt su
2 bardak yeşilçay
45 dk aerobik

gelelim asıl meseleye...

Kızlar.. canlarım.. ciğerlerim..

Ebru'ya da mesaj attım ama bakalım ne zaman cevap verebilirse okuyacağım inşallah. Ben 2 haftalık bi izin istedim ondan. İnternet sıkıntım olacak çünkü annemler gidip gelene kadar evde olamayacağız kardeşim ve ben. Bu durumda da buraya giremeyeceğim, en azından izinli olayım durumum net olsun.

2 hafta sizden ayrı kalmak zor olucak daha önce 3 gün 4 gün olmuştu ama 2 hafta hiç olmamıştı :\ Umarım ben yokken de herşey böyle yolunda gider, bütün arkadaşlarım sağlıkla güzel bi şekilde kilolarını verirler, burdaki kardeşlik bağları hiç kopmaz zedelenmez.. Allah birliğimizi beraberliğimizi azmimizi daim etsin.. Ya bu arada beni mazur görün çok içimden geldi, yanlış anlaşılmak istemem. Daha önce de söylemiştim inancımı kimsenin gözüne sokmayı sevmem ama çok uzun zamandır hiç ayet yazmamıştım buraya, şimdi şimdi gerçekten içimden geldi, zaten baya bi manevi atmosferdeyim, ondan olsa gerek. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Allah(c.c); kendisine inananların vasıflarından basediyor yine bir ayetinde;

"AllAllah'a ve ahiret gününe inanırlar, iyiliği emrederler, kötülükten vazgeçirmeye çalışırlar, hayır işlerinde de birbirleriyle yarışırlar. İşte onlar iyi insanlardandır.

(AL-İ İMRAN/114)

---
Ne güzel değil mi.. İnşallah biz de hep bu iyi insanlardan biri olarak kalırız dostlarım..

Velhasılkelam, sizleri Allah'a emanet ediyorum her zaman olduğu gibi.. Hepinizi seviyorum. Siz de beni sevin özleyin dualarınızdan eksik etmeyin Görüşmek dileğiyle inşallah..

iyigeceler herkese, ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
iyi geceler canım yarın görüşmek üzere :)

yaaa tuğbam ağlıcam şimdi annenler sağsalim gidip gelsinler inşallah sende allaha emanet ol canım 2 hafta sonra görüşmek üzere

kızlar benim görümcelerimin spor salonu var b-fit , daha birkere gidip spor yapmadım üşeniyorum uzak biraz
ne dersiniz düzenli başlasammı

canım açıkcası ben kendine yakın olan bir spor klübüne gitmeni tavsiye ederim devamlılığı açısından

ooofff fenaymıış yürümekle doğru karar vermişsin emooş

öyleyse buralardan hiç ayrılma sen eminecim zaten burası bulunmaz hint kumaşı, takımımızın maşallahı var. kaptanımız mükemmel olunca, takımda böyle mükemmel oluyor nazar değmesin bizeee

iyigeceler herkese, ben çıkıyorum kendinize iyi bakın

iyi geceleer tatlım sana daa

ay tubişim nasıl ayrı kalıcaz senden yaa üzüldüm şimdi bak arada gelmeye çalış yine dee :26: görüşmek üzere tatlım, kendine çook iyi bak. seni seviyoruz zaten

emooş şu saç işini ne yapacağım ben yaa. orielle açtırmadan kumrala nasıl dönülür bir bilsem küllü kahve ya da küllü kumral yapmam gerekiyormuş sanırım kızılları kaapamak için:26:

MENÜM

sabah 10.30
omlet
üçgen peynir
piliç jambon

ara 12.30
dukan helva

öğle ve akşam 17.00
kıymalı patlıcan yemeği
ızgara tavuk
yoğurt

ara 19.15
yarım kase yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
spor yok ama yine canım çıktı saatlerce ayaktaydım, koşturdum kızlar

kızlar yarın yine ev misafir dolacağından yatmam gerek benim, umarım yatabilirim şimdii uyku düzenim perişan olduuu :18: bu duraklama geçmezse, ben dukanda yapmam gereken yumruk harekatı yani 4 gün ataktaymış gibi saf proteinle beslenme listesine geçeceğim bugün çok enerji sarf ettim ve yoruldum. yarın tartıdaki durumuma göre kararımı vereceğim :26:

iyi geceler kızlaar

emooş sen de derslere daldın sanırım. benim uyumam gerek canım. yarın 12.30 da falan biz de olurlar. bir de bir sürü pasta börek yapcaz sabah erkenden, bugün hazırlamaya vaktimiz olmadı

öpüyorum seni de kocaman

iyi geceler, yarın görüşürüz

emooş şu saç işini ne yapacağım ben yaa. orielle açtırmadan kumrala nasıl dönülür bir bilsem küllü kahve ya da küllü kumral yapmam gerekiyormuş sanırım kızılları kaapamak için:26:
tatlım kuaföre git en iyisi onlar çevirir ancak kızıl çok sıkıntı çünkü

internet koptu yine gelmeyince derse baktım biraz baktım gelmiş hemen girdim :)
kolay gelsin canım yarın baya yoğun senin bende seni öpüyorum canım kocaman

Bugünkü Menüm

sabah10:00-10:30)

1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

ara12:30)

yarım elma

öğle14:00)

3 ızgara köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara16:00)

2 kuru kayısı

akşam19:45-20:00)

1 kase yoğurt
maydanoz+roka

ara21:30)

1 su bardağı ayran

2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe

20 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…