Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ben inceledim doğru ortalamanız. kolay gelsin

venüsüm alıntılamadan cevap yazıyorum. evet makarna ve bulgur aynı gün olmamış bende beğenmedim daha dikkatli olucam. sen biraz yoğunsun galiba bugün pek gelemedin.
su konusunda ben mutfağa gidiyorum 1 bardak orda hemen içiyorum bi bardakta doldurup masama getiriyorum öyle git gel hem hareket etmiş oluyorum yoksa totom ağrıyo hep oturmaktan. bide namaz kılıyorum oda çok iyi geliyo bizim gibi sürekli oturanlara eklemlerim hareket etmiş oluyo.

real madrid çıktı resmen ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

Yahu şu Real Madrid kime çıktı inanın onu bile bilmiyorum. :)
233 ip atladimm ne yani bu kadarcik mi kalori yaktim en iyisi birde evi temizliym sonra tekrar ip atliym plates topuyla karin ve popo calisiym

Eki Görüntüle 658385
Canım o ip aletin ne kadar süpermiş. Benim zıplayınca başım ağrıyor aslında ama bir deneyebilirim. Yada ben yüzme ve yürüyüş yapayım ip atlamak çok iddalı :)
kızlar ben kaçıyorum arkadaşımla bi kahve içicez sonra da 5 te deneme sınavım var. 9 a doğru evde olurum büyük ihtimalle öpüyorum hepinizi akşam görüşürüz :)
Görüşürüz bebeğim, başarılar.
Canımcım inan anlasam yardımcı olmak isterdim. :)
Aslında bugün evdeyim canım ama üzerimde bir şey var sanki. Oyalana oyalana bu saate kadar hiçbir şey yapmadım resmen.
Suyunu masana getirmen çok mantıklı, bende öyle yapayım. Hem yanı başımda durur saati gelince içerim. Namaz, plates, yapabilirseniz yoga..sürekli oturarak çalışan insanların ilerde eklem problemleri yaşamamaları için oldukça yararlıymış canım.

kızlar ya kendimi şimdiden acayip suçlu hissediyorum yarın kızıma doğum gunu partisi yapıcam umarım kendıme hakım olabılırım ve su ac kaldıgım ıkı gunum bosuna gitmez

şekersiz cal. düşük sanırım sultancım
afiyet olsun geç saatte yememeye dikkat et zaten kaptanımızda uyarmış erken yer bu şekilde devam edersen hem emzirir hem kilo verirsin canım

ismim banu sultan ama hic sevmiyorum sultan babaannemin adi.sende bilirsin kirsehirlilerde meshurdur babaanne ismi koymak.ama sultan derseniz burda sevinirim.niccimide istedim ama olmadi alinmis
bence ismin çok güzel ikiside hemde

ebrucum tebrikler

bendede trambolin var arada zıplıyordum kaldırmıştım ama çıkarıcam ben spora yüklenmek için biraz cıvıma bekliyorum bakalım bi kaç kilo daha verince spora daha çok yüklenicem

ebruuuu korse tak korse şaka şaka bebeğim onlar yine zıplayacak bi yol bulur ne yaparsan yap fayda etmez
kilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60
emoşşşşşşşş yine şeklini koymuşsun meleğim harikasın tebrikler

prensess benim hedef klom 55 ama inemiyorum inemiyorum

şuanda 68im boyum ise 160 şişkoyum yani
isim burcu sanırım sabır verirsin verirsin iste ve başar

tuğbam tebrikler süper

ohhhh gelsin birincilik liste süper ben yokum ama sanki o kiloların hepsi benden gitti o kadar mutluyum takım ruhu bu olsa gerek haftaya bende geliyorum hadi bakalım herkesi tebrik ediyorum
ebruuu ankara uçuyor balkon toz içinde cam balkon var üstelik perdelerim mahvoldu birde stor yandım
Başlangıç: 87.6 kg
Hedef: 55 kg
1. Cuma: 84.9 kg
2. Cuma: 82.1 kg
Skor: -2.8 kg
Toplam: -5.4 kg
venüsssssss ve emoşşşşşş hızınıza maşallahhh tebrikler

katılıyorum ebrum süper
zaten doğum dan sonra gider 6-7 kg dahaaa ohh ebrum harikasın sonuna kadar katılıyorum çok haklısın...

inşşşşşşşşş
[ı]ayyy ben yerim sizin futbol muhabbetinizi yaaaaa

kim demiş futbolu sadece erkekler sever diye gelsinlerde bizim kızları görsünler. Değme erkeklere taş çıkartırsınız valla [/ı]
aynen ebru geçen maç gecesi eşime diyorum bizim takım yıkılıyor futbol muhabbeti ilee gülüyor

sahneyi tahmin edebiliyorum gözünüz aydın meleğim

ya aslında ben plates yapmak istiyorum ama evdeki net düzelmedi malesef hala bakalım düzelsin yapıcam. bi ara çalışmadan önce evde ebru şallıyla yapıyodum oğlumda beni izliyodu çok memnundum.

kızlar ya kendimi şimdiden acayip suçlu hissediyorum yarın kızıma doğum gunu partisi yapıcam umarım kendıme hakım olabılırım ve su ac kaldıgım ıkı gunum bosuna gitmez

canım sana şimdi pastadan yeme diyemem çünkü bende asla pastaya dayanamam. ama 1-2 çatal falan al doyumluk olmasın diğer yiyeceklerdende tadımlık al ama sonra mutlaka telafi et ya sporla yada ertasi gün yediklerinle. hiç bişeye dokunma
diyemiyorum malesef kızının doğum günü
doğum gününüz kutlu olsun bu aradaaaaaa

sağol canım.
yok canım malesef zıplarken onları durdurabilene aşkolsun

venüsssssss ve emoşşşşşş hızınıza maşallahhh tebrikler
Çok teşekkür ederim canım. Sanırım metabolizmam hızlı, yani umarım öyledir :)

Canım sen böyle düşünerek çok büyük hata yapıyorsun. Pasta yiyorlarsa yesin çocuklar sen direk kendini kaçamağa neden odaklıyorsun ki :/

ya aslında ben plates yapmak istiyorum ama evdeki net düzelmedi malesef hala bakalım düzelsin yapıcam. bi ara çalışmadan önce evde ebru şallıyla yapıyodum oğlumda beni izliyodu çok memnundum.

Ben kilo verdikten sonra vücudumu şekillendirmek için plates ve yoga yapmaya başlayacağım canım. Hayat boyu yüzme ve yoga yapmak istiyorum. :) Sen de kendine, hayatına uydurup yakın zamanda başlarsın, bekle bakalım. :)

Iyi eğlenceler venücüm sana kızlar bende kaçıyorum netim olursa gelicem hafta sonu
herkese iyi hafta sonları diliyorum

canım ağustosta doğum yapmiştim mayısta 54,6 idim..sonra 1 ay sonra falan 52 ye indim

aa kaptanımız hamile miiii hem de 9 aylık çok güzelll doğum ne zaman?

kızlar bu arada hepinizi tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsiniz umarım haftaya bende vermiş olurum

13. takımdan bahsediyorum Ecem'cim. 13. takımın mezunları arasında benden sonra sen varsın.

Amin canım inşallah. Aslında çok kilo aldım. Diyetten sonra doğal olarak koruma dönemi geçirmeden hamile kalınca aldıklarım daha hızlı geldi. Normalde 15 kilo ile bitirmem lazımdı ama fazlasını aldım. Gerçi artık dert etmiyorum daha önce nasıl verdiysem o kadar kiloyu şimdide verebilirim. Şimdi tek düşüncem bebişimin emmesi. İnşallah emerde kilo sorun değil onu bir şekilde veririm. İlk kızımı emziremedim içimde hala. İnşallah bu kez daha güzel olacak herşey. Doğumdan hemen sonra aranızdayım zaten merak etmeyin Hemde iddia ediyorum geçerim hepinizi diyomuşum

Daha ne kaldı zaten Tuğba'cım direkt malaga yı versinler o zaman bize

Real Madrid cıktı daha önce yenip kupayı almıstık bir daha yapabilir miyiz bilmiyorum canım skkın
Valla içimden bir ses Real Madrid i eleyeceğiz diyor kızlar.
233 ip atladimm ne yani bu kadarcik mi kalori yaktim en iyisi birde evi temizliym sonra tekrar ip atliym plates topuyla karin ve popo calisiym

Eki Görüntüle 658385
Uçtu uçtu Ecem uçtu. Yavaşla biraz Ecemmmmmm. Abartma sporu.

Gözünüz aydın Tuğba'cım. Öyle bi yazmışsın acaip duygulandım.

kızlar ben kaçıyorum arkadaşımla bi kahve içicez sonra da 5 te deneme sınavım var. 9 a doğru evde olurum büyük ihtimalle öpüyorum hepinizi akşam görüşürüz :)
Hem başarılar hem de iyi eğlenceler.

Hadi bakalım yarın sabah bekliyorum seninde kilonu. Eğer istersen halledersin sen üç haftada. Yeter ki iste Baştan şartlandırma kendini. Düşünce gücü çok önemli unutma bunu.

aa kırşehirli mi var aramızdaaaaaa benim eşim de kırşehirlii
Evet canım ben Kırşehir'liyim. Banu Sultan da Kırşehir'li.

canım ben inceledim doğru ortalamanız. kolay gelsin
Ellerine sağlık Ebru'cum.

Sen baştan kendini suçlu hissettiğine göre kaçamak yapmayı planlıyorsun. Bbence böyle düşünme ayrıca kaçamakta yapma.

Anladım canım bende 13. Takım icin söyledim nerden baksan 5 6 ay ara var degil mi seninle benim aramda ehh istee hırsa kapılıp gidince böyle olması normal cokta sasmamak gerek :)

İsimizz zor ama umutluyuz dünya gözüyle Ronaldoyu arenada canlı izleyecegiz :))

Hahaha bugün hava buradada cok kötüydü karanlık yagmurluydu tüm gecede fırtına vardı resmen bi ara ciddi ciddi korktum ama simdi kara bulutların arasından günes kendini gösterdi onunla birlikte kendimi enerjik hissetmeye basladım bende :)
Keyifliyim ama nedenini bilmiyorum :)

Son düzenleme:

elbet vereceğim de ben çok sıkı diyet yapamıyorum aç kalamıyorum yani başim ağrır hemen akşamlarımı biraz kessem zaten gidecek.mesela çikolatasız asla yaşayamam ama azaltıcam onu da=)) bugün biraz daha dikkat ettim...oo iyiyimiş kışehirli mekanı olmuş burası heheheheh...

spor için salona da yarın bakıcam eşimin okuldan arkadaşlarının gittiği bi yer varmış gidip bakıcam yarın sıkılaşmam lazım haftaya da başlarım haftada 3 günmüş umarım saatler güzel olur.bebek de olduğu için saat sıkıntım var

Tabiiki takım ruhu bu Toz meselesine gelince Konya'nın üstüne tanımıyorum canım, teksas gibiyiz. İnşallah doğumdan sonra daha fazla gider canım. Zaten allah izin verirse doğumdan sonra eve gelir gelmez sanırım yapacağım ilk iş tartıya çıkmak olacak Valla bana futbol dee başka bişey deme. Ama emin ol bu durum erkeklerin çok hoşuna gidiyor. Çünkü eşim çok rahat maç izliyor birlikte izleyince
Sevgili takım arkadaşlarım akşam tiyatroya gideceğim için yazamayabilirim. Şimdiden haber vereyim :)
İyi eğlenceler Venüs'cüm. Bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Tiyatro en büyük aşklarımdan.

Iyi eğlenceler venücüm sana kızlar bende kaçıyorum netim olursa gelicem hafta sonu
herkese iyi hafta sonları diliyorum

İnşallah netin gelir canım. Çünkü hafta sonlarıda buralarda olmak güzel oluyor.

aa kaptanımız hamile miiii hem de 9 aylık çok güzelll doğum ne zaman?
Evet canım hemde karnı burnunda bir hamile. İnşallah 15-20 gün var doğuma.

kızlar bu arada hepinizi tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsiniz umarım haftaya bende vermiş olurum
İnşallah canım gerçekten istersen sende yapabilirsin. Daha önce yapmışsın. Şimdide yapabileceğine inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…