*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (62,9/62,9/0/%0)
btlbetul (/68/68/0%0)
bsrmhmmt (67,4/65,9/1,5/%2,23)
ozdemi (64,5/63,5/1/%1,55)
trulyscrumptions (77.2/76,6/0.6/%0.78)
lypsa (91,6/92,4/-0.8/%-0.87)
hoppidicik (89,4/89/0.4/%0,45)
noraaa (69,5/72/-2,5/%-3,60)
maBaby (58,1/58/0.1/%0,17)
9.TAKIM ORTALAMASI:% 0,08
Merhaba kızlar.Bizim listeyede bir göz atabilirsmisiniz?
real madrid çıktı resmenALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..
Yahu şu Real Madrid kime çıktı inanın onu bile bilmiyorum. :)Aklıma gelen başıma geldi. Akşam konuştuk sence kim çıkar dedi. İçimden o an Real Madrid çıktı. Neyse aşkım boşver dedim içimden hiç iyi bişey geçmedi. Yuh artık yaaaaaaaaaaaaaa Real MadridAma daha önce yendik Real Madridi Allahım inşallah geçeriz bu turuda.
Canım o ip aletin ne kadar süpermiş. Benim zıplayınca başım ağrıyor aslında ama bir deneyebilirim. Yada ben yüzme ve yürüyüş yapayım ip atlamak çok iddalı :)233 ip atladimm ne yani bu kadarcik mi kalori yaktim en iyisi birde evi temizliym sonra tekrar ip atliym plates topuyla karin ve popo calisiym
Eki Görüntüle 658385
Görüşürüz bebeğim, başarılar.kızlar ben kaçıyorum arkadaşımla bi kahve içicez sonra da 5 te deneme sınavım var. 9 a doğru evde olurum büyük ihtimalle öpüyorum hepinizi akşam görüşürüz :)
Canımcım inan anlasam yardımcı olmak isterdim. :)*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (62,9/62,9/0/%0)
btlbetul (/68/68/0%0)
bsrmhmmt (67,4/65,9/1,5/%2,23)
ozdemi (64,5/63,5/1/%1,55)
trulyscrumptions (77.2/76,6/0.6/%0.78)
lypsa (91,6/92,4/-0.8/%-0.87)
hoppidicik (89,4/89/0.4/%0,45)
noraaa (69,5/72/-2,5/%-3,60)
maBaby (58,1/58/0.1/%0,17)
9.TAKIM ORTALAMASI:% 0,08
Merhaba kızlar.Bizim listeyede bir göz atabilirsmisiniz?
Aslında bugün evdeyim canım ama üzerimde bir şey var sanki. Oyalana oyalana bu saate kadar hiçbir şey yapmadım resmen.venüsüm alıntılamadan cevap yazıyorum. evet makarna ve bulgur aynı gün olmamış bende beğenmedim daha dikkatli olucam. sen biraz yoğunsun galiba bugün pek gelemedin.
su konusunda ben mutfağa gidiyorum 1 bardak orda hemen içiyorum bi bardakta doldurup masama getiriyorum öyle git gel hem hareket etmiş oluyorum yoksa totom ağrıyo hep oturmaktan. bide namaz kılıyorum oda çok iyi geliyo bizim gibi sürekli oturanlara eklemlerim hareket etmiş oluyo.
şekersiz cal. düşük sanırım sultancımebrucum gunaydin
canim balkabagi hakkinda ne dusunuyorsun.sekersiz pisirsek bir zarari varmi dersin.
hem vucudu temizliyormus hemde cilde iyi geliyormus.bahar ayinda 21 gunluk bir cilt kuru buldum, lahanayida aldim.sana sormadan yapamamda, yiyememde
afiyet olsun geç saatte yememeye dikkat et zaten kaptanımızda uyarmış erken yer bu şekilde devam edersen hem emzirir hem kilo verirsin canımdun neler yaptim
sabah
iki yumurta yagsiz omlet yapildi
2 dilim ekmek
ara
yarim elma
ogle
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
1 haslama tavuk budu
ara
yarim ayva
sut
aksam
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
2 kasik kavurma
1 tavuk budu haslama
gece
1 parca peynir
2 lokma ekmek
1 parca cikulata
1 saat yuruyus
bolca ev isi
ebru bu dunku diyet menum hatalarim ne soylermisin.
yanliz gece 3 te yatan biri olarak yaz.
geceyi yedigimde saat 10 du.
bence ismin çok güzel ikiside hemdeismim banu sultan ama hic sevmiyorum sultan babaannemin adi.sende bilirsin kirsehirlilerde meshurdur babaanne ismi koymak.ama sultan derseniz burda sevinirim.niccimide istedim ama olmadi alinmis
ebrucum tebriklerkızlaaaarr günaydın herkese mutlu sabahlarkokulu kokulu öpücüklerimi gönderiyorum
ben bu hafta dikkat etmemin karşılığını aldım çok değil ama 400 gr vermişim. ama 55'i gördüğüm için mutluyum.
geçen hafta 56 idim
bu hafta 55,4
fark 0,40
ayyy kızlar yaaa nasıl hesaplıyoduk şu yüzdeyi unutmuşum hemen biri bana söylermiiii
bendede trambolin var arada zıplıyordum kaldırmıştım ama çıkarıcam ben spora yüklenmek için biraz cıvıma bekliyorum bakalım bi kaç kilo daha verince spora daha çok yüklenicemcanım ben sabah 150 adet akşam 150 adet şeklinde atlıyorum. mekik te öyle sabah 50 adet akşam 50 adet
alışkanlık yaptım artık sabah yataktan kalkınca ve akşam yatağa girmeden yapıyorum ve çok faydasını gördün özellikle bel bölgemdeki yağlardan ve göbeğimden krtuldum şuan göbeğim ayva göbeği kadar kaldı. ben sezeryanla doğum yaptım o yüzden göbeğim biraz sarkıktı toparlandı. ama ne bileyim sanki ip atlamak göğüsleri biraz sarktırıyo. belki zayıfladığım için küçülmüşte olabilirler artık atlamayabilirim. ama sen atlıcaksan bidene takip et farkedilir zaten baktın değişiyo göğüslerin bırakırsın. sen bilirsin yani canım.
ebruuuu korse tak korse şaka şaka bebeğim onlar yine zıplayacak bi yol bulur ne yaparsan yap fayda etmezbişey değil canım. evet ip atlarken heryerin çalışıyo çok yoruluyosun zaten bitince böyle nefes nefese kalıyosa ama birden çok fazla çekme ben önce 100 adetle başladım 3 gün sonra 150 ye çıkarttım yavaş yavaş arttır yani. yaa benim kafam çok karışık hem atlemk istiyorum hem korkuyorum. sıkı sıkı sarsammı ne ciciklerimi
emoşşşşşşşş yine şeklini koymuşsun meleğim harikasın tebriklerkilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60
isim burcu sanırım sabır verirsin verirsin iste ve başarprensess benim hedef klom55 ama inemiyorum inemiyorum
şuanda 68im boyum ise 160 şişkoyum yani
tuğbam tebrikler süperkızlar kaç gündür gideceğim heryere geç kalıyorum ya
yeni uayndım ve bildirimimi yapıp bu şişik gözlerle kısık sesle fırlayıp çıkacağım evden Allah'tan babam arabayaı verdi. arakdaşım saattir beni bekliyormuş kağıthane merkezde :26:
ama bildirimimden yana çokmutluyum Allah'a şükürler olsun
geçen hafta : 105.6
bu hafta: 104.4
fark: 1.2
% 1,13
öğleden sonra görüşürüzzzzzz
ohhhh gelsin birincilik liste süper ben yokum ama sanki o kiloların hepsi benden gitti o kadar mutluyum takım ruhu bu olsa gerek haftaya bende geliyorum hadi bakalım herkesi tebrik ediyorum***13. TAKIM 300. ETAP ***
buseb (53.6/53/0.6/%1.12)
dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.41)
prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)
Venuskadini ( 84.9///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Kızlar Venüs nerde kaldı liste bu şekilde bugün maşallahımız var liste harika görünüyor. İnşallah venüste gelir biran önce Son bildirim 11:30 çünkü.
ebruuu ankara uçuyor balkon toz içinde cam balkon var üstelik perdelerim mahvoldu birde stor yandımCanlarım ben kızımı servise bindirip geleceğim birazdan. Bu arada burda felaket rüzgar var elektrik gelip gidiyor. Haberiniz olsun gelemezsem merak etmeyin. Listeyi bi şekilde hallederim. Ben şimdi prensesimi okula gönderip geliyorum.
venüsssssss ve emoşşşşşş hızınıza maşallahhhBaşlangıç: 87.6 kg
Hedef: 55 kg
1. Cuma: 84.9 kg
2. Cuma: 82.1 kg
Skor: -2.8 kg
Toplam: -5.4 kg
katılıyorum ebrum süperKızlar bu liste benim çok uzun zamandır gördüğüm en iyi liste.Az daha uğraşsaymışız eğer 2 lik bir ortalamamız olacakmış. Ecem ve Ebru kızlar rica etsem listeye bir göz atar mısınız hata var mı diye. Paylaşıma yazacağım. Sonrada hastaneye gitmem gerekiyor. Çalıştığım hastaneye doğum öncesi raporumu götüremedim hala tembelliğimden Akşama 4 ten sonra gelirim sorun olsun istemiyorum listede. Kontrol ederseniz sevinirim. Eğer bir aksilik olmazsa bu hafta yüzde doksan birinciyiz. Hatta Venüs ve Emine bireyselde derece bile yapabilirler yeniden tebrik ediyorum hepinizi.
zaten doğum dan sonra gider 6-7 kg dahaaa ohh ebrum harikasın sonuna kadar katılıyorum çok haklısın...Kızlar bu arada ben de zayıflıyorum sanırım evde kalmak bana yaradıDaha doğrusu ödemim azalıyor. Hafta içi 82,4 dü görmüştüm tartıda bu sabahh 81,9 u gördüm çok sevindim. Bu arada kızlar bana bakın gaza gelin. Dokuz aylık hamileyim geçen yıl diyete başladığım kiloya ulaşamadım henüz. Maşallah bana Demek ki boş yere bir sürü yük taşıyormuşum üstümde çünkü şuan herşey çok zor geliyor ayakkabılarımı bağlayamıyorum, doğru düzgün nefes alamıyorum. Biran önce kurtulun fazlalıklardan hafif olmak kadar güzel bişey yok. Ecem çok iyi biliyor bu duyguyu Darısı hepinizin başına inşallah.
inşşşşşşşşşAklıma gelen başıma geldi. Akşam konuştuk sence kim çıkar dedi. İçimden o an Real Madrid çıktı. Neyse aşkım boşver dedim içimden hiç iyi bişey geçmedi. Yuh artık yaaaaaaaaaaaaaa Real MadridAma daha önce yendik Real Madridi Allahım inşallah geçeriz bu turuda.
aynen ebru geçen maç gecesi eşime diyorum bizim takım yıkılıyor futbol muhabbeti ilee gülüyor[ı]ayyy ben yerim sizin futbol muhabbetinizi yaaaaa
kim demiş futbolu sadece erkekler sever diye gelsinlerde bizim kızları görsünler. Değme erkeklere taş çıkartırsınız valla [/ı]
sahneyi tahmin edebiliyorum gözünüz aydın meleğimayyy canlarım.. kardeşim sürpriz yaptı ya eşşoğlu beş kulak çat kapı çıktı geldi. ağla ağla bi hal olduk. hala da ağlıyorum.. ben canımın içiyle vakit geçirmek istiyorum müsadenizle. Gece gelirim menümü yazarım. size söz veriyorum hiç kaçamak yapmayacağım. zaten benim sebzem yoğurdum tavuğum var.
ALLAH'A EMANET OLUN HEPİNİZ, SEVDİKLERİNİZDEN HİÇ AYRILMAYIN, YANINIZDA OLANLARIN KIYMETİNİ BİLİN.. AİLEMİZDEN DAHA DEĞERLİ HİÇKİMSEMİZ YOK ŞU HAYATTA....
kızlar ya kendimi şimdiden acayip suçlu hissediyorum yarın kızıma doğum gunu partisi yapıcam umarım kendıme hakım olabılırım ve su ac kaldıgım ıkı gunum bosuna gitmez
Yahu şu Real Madrid kime çıktı inanın onu bile bilmiyorum. :)
Canım o ip aletin ne kadar süpermiş. Benim zıplayınca başım ağrıyor aslında ama bir deneyebilirim. Yada ben yüzme ve yürüyüş yapayım ip atlamak çok iddalı :)
Görüşürüz bebeğim, başarılar.
Canımcım inan anlasam yardımcı olmak isterdim. :)
Aslında bugün evdeyim canım ama üzerimde bir şey var sanki. Oyalana oyalana bu saate kadar hiçbir şey yapmadım resmen.
Suyunu masana getirmen çok mantıklı, bende öyle yapayım. Hem yanı başımda durur saati gelince içerim. Namaz, plates, yapabilirseniz yoga..sürekli oturarak çalışan insanların ilerde eklem problemleri yaşamamaları için oldukça yararlıymış canım.
kızlar ya kendimi şimdiden acayip suçlu hissediyorum yarın kızıma doğum gunu partisi yapıcam umarım kendıme hakım olabılırım ve su ac kaldıgım ıkı gunum bosuna gitmez
şekersiz cal. düşük sanırım sultancım
afiyet olsun geç saatte yememeye dikkat et zaten kaptanımızda uyarmış erken yer bu şekilde devam edersen hem emzirir hem kilo verirsin canım
bence ismin çok güzel ikiside hemde
ebrucum tebrikler
bendede trambolin var arada zıplıyordum kaldırmıştım ama çıkarıcam ben spora yüklenmek için biraz cıvıma bekliyorum bakalım bi kaç kilo daha verince spora daha çok yüklenicem
ebruuuu korse tak korse şaka şaka bebeğim onlar yine zıplayacak bi yol bulur ne yaparsan yap fayda etmez
emoşşşşşşşş yine şeklini koymuşsun meleğim harikasın tebrikler
isim burcu sanırım sabır verirsin verirsin iste ve başar
tuğbam tebrikler süper
ohhhh gelsin birincilik liste süper ben yokum ama sanki o kiloların hepsi benden gitti o kadar mutluyum takım ruhu bu olsa gerek haftaya bende geliyorum hadi bakalım herkesi tebrik ediyorum
ebruuu ankara uçuyor balkon toz içinde cam balkon var üstelik perdelerim mahvoldu birde stor yandım
venüsssssss ve emoşşşşşş hızınıza maşallahhhtebrikler
katılıyorum ebrum süper
zaten doğum dan sonra gider 6-7 kg dahaaa ohh ebrum harikasın sonuna kadar katılıyorum çok haklısın...
inşşşşşşşşş
aynen ebru geçen maç gecesi eşime diyorum bizim takım yıkılıyor futbol muhabbeti ilee gülüyor
sahneyi tahmin edebiliyorum gözünüz aydın meleğim
Çok teşekkür ederim canım. Sanırım metabolizmam hızlı, yani umarım öyledir :)venüsssssss ve emoşşşşşş hızınıza maşallahhhtebrikler
ya aslında ben plates yapmak istiyorum ama evdeki net düzelmedi malesef hala bakalım düzelsin yapıcam. bi ara çalışmadan önce evde ebru şallıyla yapıyodum oğlumda beni izliyodu çok memnundum.
Venüs hemen söyle bakim hangi oyuna gidiyorsun?Sevgili takım arkadaşlarım akşam tiyatroya gideceğim için yazamayabilirim. Şimdiden haber vereyim :)
Ben iş arasında unutuyorum tam tersine canım. Ama dün 10 bardak içtim mesela, artık 10 bardağın altına düşemeyeceğim.
Afiyet olsun canım süpermiş menün. Hiçbir kusur yok bence.
Evet kaptancığım ama artık 10 bardağın altına düşmeyeceğim merak etme :)
Ben artık gönderiyom ya bana kızmayın
Teşekkür ederim canımmm :)
Afiyet olsun canım. Sporun da iyiymişMaşallah kilonu da vermişsin.
Hoşgeldin canıııım :) Okadar kiloyu ne kadar sürede, nasıl verdin seeen?
Makarna diyetinin dengesini bozmamıştır umarım canımm. Afiyet olsun :)
Hoşgeldin canııımmm. Ben de Venüs kilomu hemen altta görebilirsin. Şişkoyum, incecik olacağım. Hihih :)
Menün SÜPER canım. Nazar değmesin sporun da harika... Hep böyle devam edersin umarım.
AyyyBenim de abim yurt dışında... Çok sevindim senin adına canım. Nasıl da beceriklisin yahu :)
Çok teşekkür ederim Tuğbacım. Su problemini ortadan kaldırıyorum artık :)
Süpersin canım. Ama pilav yerine farklı şeyler mümkün oldukça. Metabolizmanı ve diyetini daha iyi etkilersin :)
Sanırım önce açık kahveye dönüp ondan kumrala dönmek daha kolay gibi. Ama sen yine sor canım.
Afiyet olsun canım her zamanki gibi kusursuzsun :)
Ay ne çok talep var arkadaşlaaar :)
Merhaba tatlım. Ben geçmişi okumaktan çoktan saati öğlen ettim ama.. :) Zeytin hem yağlı hem tuzlu bir besin. Bir kere daha düşün canım.
Gece kısmı tehlikeli olmuş canım. O saatlerde acıkınca çörek otlu yoğurt veya süt&meyve önerebilirim sana. :)
Süperain canım. Senin kilonda birisi için bu şekilde ilerlemek büyük başarı.
Makarna ve bulgur bir günlük menün için biraz fazla olmuş gibi bebişim. Ama ip atlama ile baya kalori yakmışsındır.
Keşke bende sizin gibi spora hevesli olsam yahuuu
AY GEÇMİŞİ OKUDUM, ALINTI YAPTIM, CEVAP FALAN YAZMA DERKEN 2 SAAT GEÇTİİİ!
SÜPPPEEER. Nazar değmesin canım benimmm.
Hayal kilomdan 2 kilo az.
Yağ oranı azaldıkça kilo vermek zorlaşıyor canım çok doğal.
Süpersin Tuğbacım. Nazar değmesin hep böyle devam et :)
Canım zaten kilon düşün, zayıflaman biraz daha zor. Bir de üstüne regl eklenince böyle olmuş. Ama dediğin gibi üzülecek bir şey yok. Azimle devam ediyorsun.
Hihih beni de düşünürmüş brokoliiiimmm :)
Teşekkür ederim canım benim.
Çok teşekkür ederim hayatım. Evet o da iyi gidiyoruz dedi. Umarım böyle devam eder...
Ayh beni şımartıyorsunuz kaptancığııımmm :)
Çok teşekkür ederim. Ama kalabalık daha doğrusu kuru olan kalabalık bizi bölük pörçük de edebilir.
AAAYYY HARİKAYIIIZ!!!
Hihihih çok mutlu oluyorum bu duruma :) Amaaan nazar değmesin.
Kaptancığım benim iyiki varsın. İyiki bizleri hizaya sokuyorsun. :)
OOOLEEEY OLEY OLEEEY
Teşekkür ederim canııııımmmmm
şekersiz cal. düşük sanırım sultancım
afiyet olsun geç saatte yememeye dikkat et zaten kaptanımızda uyarmış erken yer bu şekilde devam edersen hem emzirir hem kilo verirsin canım
bence ismin çok güzel ikiside hemde
ebrucum tebrikler
bendede trambolin var arada zıplıyordum kaldırmıştım ama çıkarıcam ben spora yüklenmek için biraz cıvıma bekliyorum bakalım bi kaç kilo daha verince spora daha çok yüklenicem
ebruuuu korse tak korse şaka şaka bebeğim onlar yine zıplayacak bi yol bulur ne yaparsan yap fayda etmez
emoşşşşşşşş yine şeklini koymuşsun meleğim harikasın tebrikler
isim burcu sanırım sabır verirsin verirsin iste ve başar
tuğbam tebrikler süper
ohhhh gelsin birincilik liste süper ben yokum ama sanki o kiloların hepsi benden gitti o kadar mutluyum takım ruhu bu olsa gerek haftaya bende geliyorum hadi bakalım herkesi tebrik ediyorum
ebruuu ankara uçuyor balkon toz içinde cam balkon var üstelik perdelerim mahvoldu birde stor yandım
venüsssssss ve emoşşşşşş hızınıza maşallahhhtebrikler
katılıyorum ebrum süper
zaten doğum dan sonra gider 6-7 kg dahaaa ohh ebrum harikasın sonuna kadar katılıyorum çok haklısın...
inşşşşşşşşş
aynen ebru geçen maç gecesi eşime diyorum bizim takım yıkılıyor futbol muhabbeti ilee gülüyor
13. takımdan bahsediyorum Ecem'cim. 13. takımın mezunları arasında benden sonra sen varsın.Ayyy yok bakmadım gercekten mi arada öyle bir bosluk mu varr cok sasırdım herkesin kendi tercihi :))) benim mezun oldugum ara burası karısık oldugu icin ne tesekkürümü yazabildim ne de sevincimi bende 55 icin karar aldım o zaman yazıcam :)
Amin canım inşallah. Aslında çok kilo aldım. Diyetten sonra doğal olarak koruma dönemi geçirmeden hamile kalınca aldıklarım daha hızlı geldi. Normalde 15 kilo ile bitirmem lazımdı ama fazlasını aldım. Gerçi artık dert etmiyorum daha önce nasıl verdiysem o kadar kiloyu şimdide verebilirim. Şimdi tek düşüncem bebişimin emmesi. İnşallah emerde kilo sorun değil onu bir şekilde veririm. İlk kızımı emziremedim içimde hala. İnşallah bu kez daha güzel olacak herşey. Doğumdan hemen sonra aranızdayım zaten merak etmeyinMAŞŞALLAH NAZAR DEYMESİN O ZAMAN SANA.
BENDE HAMİLEYKEN 18 KİLO ALMIŞTIM 2 SENEDE ANCA VERDİM.
O YÜZDEN TECRÜBE KONUŞUYO MİSALİ İKİNCİ ÇOCUKTA ÖYLE HAMİLEYİM DİYE ÖNÜME HER KONANI YEMİCEM. DİKKAT EDİCEM SONRA BEN UĞRAŞIYORUM VERMEK İÇİN.
SEN ARTIK ALMAZSIN HERHALDE AZ KALDI DOĞUMUNA BU KİLOYLA GİDERSİN SONRADA YANIMIZA GELİR BİZİMLE YARIŞIRSIN
NE KÖTÜYÜM DEMİ HEMEN DİYET MODUNA SOKUCAM SENİ
Daha ne kaldı zaten Tuğba'cım direkt malaga yı versinler o zaman bizekızlar alıntılarımı yaptım şu kura çekimi bitsin hepsini yazıcam. kalpten gidecem şimdi yaaaaaaaaaaaa oooooooffffffffff:18: barcelona yada real olmasın yeter kiiii. dortmunda da olmasın juventus da olmasın :18:
televizyona koşuyorum gelcemm
Valla içimden bir ses Real Madrid i eleyeceğiz diyor kızlar.Real Madrid cıktı daha önce yenip kupayı almıstık bir daha yapabilir miyiz bilmiyorum canım skkın
Uçtu uçtu Ecem uçtu. Yavaşla biraz Ecemmmmmm. Abartma sporu.233 ip atladimm ne yani bu kadarcik mi kalori yaktim en iyisi birde evi temizliym sonra tekrar ip atliym plates topuyla karin ve popo calisiym
Eki Görüntüle 658385
Gözünüz aydın Tuğba'cım. Öyle bi yazmışsın acaip duygulandım.ayyy canlarım.. kardeşim sürpriz yaptı ya eşşoğlu beş kulak çat kapı çıktı geldi. ağla ağla bi hal olduk. hala da ağlıyorum.. ben canımın içiyle vakit geçirmek istiyorum müsadenizle. Gece gelirim menümü yazarım. size söz veriyorum hiç kaçamak yapmayacağım. zaten benim sebzem yoğurdum tavuğum var.
ALLAH'A EMANET OLUN HEPİNİZ, SEVDİKLERİNİZDEN HİÇ AYRILMAYIN, YANINIZDA OLANLARIN KIYMETİNİ BİLİN.. AİLEMİZDEN DAHA DEĞERLİ HİÇKİMSEMİZ YOK ŞU HAYATTA....
Hem başarılar hem de iyi eğlenceler.kızlar ben kaçıyorum arkadaşımla bi kahve içicez sonra da 5 te deneme sınavım var. 9 a doğru evde olurum büyük ihtimalle öpüyorum hepinizi akşam görüşürüz :)
Hadi bakalım yarın sabah bekliyorum seninde kilonu. Eğer istersen halledersin sen üç haftada. Yeter ki istememnun oldum ebrucum...bugun bildirecektim ama sabah evden 6.30 da çıktığım için unutmuşum yarın sabah tartılıp kilo çizelgemi de yapacağım bu cumalık kusura bakma...valla 3 haftada veremem 3 kilo bence..kilo az olunca daha yavaş gidiyor çünkü...
Evet canım ben Kırşehir'liyim. Banu Sultan da Kırşehir'li.aa kırşehirli mi var aramızdaaaaaa benim eşim de kırşehirlii
Ellerine sağlık Ebru'cum.canım ben inceledim doğru ortalamanız. kolay gelsin
Sen baştan kendini suçlu hissettiğine göre kaçamak yapmayı planlıyorsun. Bbence böyle düşünme ayrıca kaçamakta yapma.kızlar ya kendimi şimdiden acayip suçlu hissediyorum yarın kızıma doğum gunu partisi yapıcam umarım kendıme hakım olabılırım ve su ac kaldıgım ıkı gunum bosuna gitmez
13. takımdan bahsediyorum Ecem'cim. 13. takımın mezunları arasında benden sonra sen varsın.
Valla içimden bir ses Real Madrid i eleyeceğiz diyor kızlar.
Uçtu uçtu Ecem uçtu. Yavaşla biraz Ecemmmmmm. Abartma sporu.
13. takımdan bahsediyorum Ecem'cim. 13. takımın mezunları arasında benden sonra sen varsın.
Amin canım inşallah. Aslında çok kilo aldım. Diyetten sonra doğal olarak koruma dönemi geçirmeden hamile kalınca aldıklarım daha hızlı geldi. Normalde 15 kilo ile bitirmem lazımdı ama fazlasını aldım. Gerçi artık dert etmiyorum daha önce nasıl verdiysem o kadar kiloyu şimdide verebilirim. Şimdi tek düşüncem bebişimin emmesi. İnşallah emerde kilo sorun değil onu bir şekilde veririm. İlk kızımı emziremedim içimde hala. İnşallah bu kez daha güzel olacak herşey. Doğumdan hemen sonra aranızdayım zaten merak etmeyinHemde iddia ediyorum geçerim hepinizi diyomuşum
Daha ne kaldı zaten Tuğba'cım direkt malaga yı versinler o zaman bize
Valla içimden bir ses Real Madrid i eleyeceğiz diyor kızlar.
Uçtu uçtu Ecem uçtu. Yavaşla biraz Ecemmmmmm. Abartma sporu.
Gözünüz aydın Tuğba'cım. Öyle bi yazmışsın acaip duygulandım.
Hem başarılar hem de iyi eğlenceler.
Hadi bakalım yarın sabah bekliyorum seninde kilonu. Eğer istersen halledersin sen üç haftada. Yeter ki isteBaştan şartlandırma kendini. Düşünce gücü çok önemli unutma bunu.
Evet canım ben Kırşehir'liyim. Banu Sultan da Kırşehir'li.
Ellerine sağlık Ebru'cum.
Sen baştan kendini suçlu hissettiğine göre kaçamak yapmayı planlıyorsun. Bbence böyle düşünme ayrıca kaçamakta yapma.
Tabiiki takım ruhu buohhhh gelsin birincilik liste süper ben yokum ama sanki o kiloların hepsi benden gitti o kadar mutluyum takım ruhu bu olsa gerek haftaya bende geliyorum hadi bakalım herkesi tebrik ediyorum
katılıyorum ebrum süper
inşşşşşşşşş
İyi eğlenceler Venüs'cüm. Bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Tiyatro en büyük aşklarımdan.Sevgili takım arkadaşlarım akşam tiyatroya gideceğim için yazamayabilirim. Şimdiden haber vereyim :)
İnşallah netin gelir canım. Çünkü hafta sonlarıda buralarda olmak güzel oluyor.Iyi eğlenceler venücüm sana kızlar bende kaçıyorum netim olursa gelicem hafta sonu
herkese iyi hafta sonları diliyorum
Evet canım hemde karnı burnunda bir hamile. İnşallah 15-20 gün var doğuma.aa kaptanımız hamile miiii hem de 9 aylık çok güzelll doğum ne zaman?
İnşallah canım gerçekten istersen sende yapabilirsin. Daha önce yapmışsın. Şimdide yapabileceğine inanıyorum.kızlar bu arada hepinizi tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsiniz umarım haftaya bende vermiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?