[ı]kızlar ben çıkıyorum şimdi ancak hazırlanırım. öpüyorum hepinizi kocaman. Görüşürüz akşama
Bu arada tuğba'cım, ebru'cum ve buse'cim ben yokken kardeş takımdan ve diğer takımlardan liste kontrolü gelirse bi zahmet listelerini kontrol edin canlarım. Ayıp oluyor yazıp gidiyorlar kimseden ses çıkmıyor. Aynı kendi ortalamanızı hesaplar gibi onların hesaplarını kontrol edin. En sonda da ortalamaları toplayıp, takımdaki kişi sayısına böldüğünüzde (aritmetik ortalama) takım ortalaması çıkıyor ortaya.bizim listeyede bi bakın ben evden çıkmadan. Hata varsa düzelteyim. [/ı]
kızlar alıntılarımı yaptım şu kura çekimi bitsin hepsini yazıcam. Kalpten gidecem şimdi yaaaaaaaaaaaa oooooooffffffffff:18: Barcelona yada real olmasın yeter kiiii. Dortmunda da olmasın juventus da olmasın :18:
Televizyona koşuyorum gelcemm
bebeğim iç karartma yok :) inşallah bu maçtan da alnınızın akıyla çıkarsınız :)Real Madrid cıktı daha önce yenip kupayı almıstık bir daha yapabilir miyiz bilmiyorum canım skkın
bebeğim iç karartma yok :) inşallah bu maçtan da alnınızın akıyla çıkarsınız :)
Aklıma gelen başıma geldi. Akşam konuştuk sence kim çıkar dedi. İçimden o an Real Madrid çıktı. Neyse aşkım boşver dedim içimden hiç iyi bişey geçmedi. Yuh artık yaaaaaaaaaaaaaa Real MadridAma daha önce yendik Real Madridi Allahım inşallah geçeriz bu turuda.
Cok zorr ya real madrid cok güclü takımm emoss yaa konusmaya bile gerek yok real madrid ortada gecmiste yendik ama gecmisti terimin hata yapmaması lazım neyse su 8in arasında bile gs yi görmek türk takımı gururlandırdı
ben inancımızı yitirmeyelim diyorum. Bu kupa tarih yazmadan kazanılmaz, gerçekten zor bişey, ama biz tarih yazabiliriz. Dualarla, sevgimizle, inancımızla takımımızın her zaman arkasındayız. Tüm türkiye arkasında eminimHem yenilsek de, kaybetsek de, ecem söylediğin gibi, buraya kadar gelerek bile hepimizi gururlandırdı takımımız. Ayakta alkışlıyoruz onları..
ayyy canlarım.. kardeşim sürpriz yaptı ya eşşoğlu beş kulak çat kapı çıktı geldi. ağla ağla bi hal olduk. hala da ağlıyorum.. ben canımın içiyle vakit geçirmek istiyorum müsadenizle. Gece gelirim menümü yazarım. size söz veriyorum hiç kaçamak yapmayacağım. zaten benim sebzem yoğurdum tavuğum var.
ALLAH'A EMANET OLUN HEPİNİZ, SEVDİKLERİNİZDEN HİÇ AYRILMAYIN, YANINIZDA OLANLARIN KIYMETİNİ BİLİN.. AİLEMİZDEN DAHA DEĞERLİ HİÇKİMSEMİZ YOK ŞU HAYATTA....
ayyy canlarım.. Kardeşim sürpriz yaptı ya eşşoğlu beş kulak çat kapı çıktı geldi. Ağla ağla bi hal olduk. Hala da ağlıyorum.. Ben canımın içiyle vakit geçirmek istiyorum müsadenizle. Gece gelirim menümü yazarım. Size söz veriyorum hiç kaçamak yapmayacağım. Zaten benim sebzem yoğurdum tavuğum var.
Allah'a emanet olun hepiniz, sevdiklerinizden hiç ayrılmayın, yanınızda olanların kıymetini bilin.. Ailemizden daha değerli hiçkimsemiz yok şu hayatta....
Yasemin'cim çoklu alıntı yapmışsın ama her mesajın altına yazacaksın mesajlarını. Mesela bu mesajın başında bir QUOTE var bide sonunda dikkatli bakarsan görürsün. İkinci QUOTE yazan yerden sonra sen mesajını yazacaksın. Arkasından diğer alıntıladığın mesaj gelir. Yine onun başında da aynı şekilde OUOTE yazıyor. Diğeri gibi sonunda da var. Yine onun sonuna yazacaksın. Böylelikle mesajlarını isim belirtmeden üstteki alıntıya göre yapmış olacaksın.
Maşallahı var Buse'ninGerçi Emine'cim seninde Buse'den kalır yanın yok.
Çok severim pırasayı. Ne zamandır aklımda ama nedense üşendim yapmayaAfiyet olsun sana
Amin canım çok teşekkürler. Az kaldı yaa sabırsızlıkla bekliyoruz artık
Hemen anlatalım Burcu'cum mesela bugün geldin. Ayın 15. i akşam en son mesajından sonra ayın 15 inde takıma kaç mesaj yazmışsın. Onu sayıyorsun ve bana özel olarak mesajla bugünkü mesaj sayım şudur diye gönderiyorsun. Mesaj sayma işini en kolay profilinden yapabilirsin. Anlamadıysan yine anlamadığın yeri sor anlatayım yeniden.
Kilon için tebrik ediyorum seni. Haftada bir kilo çok güzel. Menülerini liste şeklinde yazıp karşılarında parantez içinde saate belirtirsen daha anlaşılır olur. Ayrıca petibör bisküviler seni doyurmaktan çok daha çabuk acıkmana sebep olur. O nedenle yemeni tavsiye etmem. Onun haricinde güzel bir menü. Stajını hastanede yapıyorsun sanırım ara öğünde de problem yaşayacağını sanmıyorum. Belki hemşireler seni kıskanabilir
Hazal'cım hoş geldin canım aramıza. Benim adım Ebru takım kaptanıyım. Dediğim gibi canın ne zaman istiyorsa gel , muhabbete katıl, menünü yaz, diğer menülere yorumunu yap. Takımın deneme süresi 3 hafta olduğu için sen bu üç kiloyu zaten deneme haftasında verirsin. Sonra listeye girecek kilo kalmaz diye düşündüm. Aslında boyuna göre şuan kilon çok fazla değil ama tedbiri baştan almak güzel. Bu arada her cuma sabah bildirim bekliyorum senden de.
ismim banu sultan ama hic sevmiyorum sultan babaannemin adi.sende bilirsin kirsehirlilerde meshurdur babaanne ismi koymak.ama sultan derseniz burda sevinirim.niccimide istedim ama olmadi alinmis
insallah canım hepimiz ulaşiriz hedefimize...canım arkadaşlarda uyarmış ama sen şu arada yediğin biskiviler yerine başka alternatif üret. kuru kayısı, hurma, ceviz, fındık gibi yiyecekler yiyebilirsin yada leblebi ye kalorisi çok düşük ben bu aralar leblebi yiyorum aralarda tavsiye ederim yani bir avuç ye bi bardakta su iç üstüne bak nasıl tok tutuyo. bide diyet boyunce pirinç pilavı yememeye çalış şeker oranı çok yüksek bende dün bi uyarı aldım pilavla ilgili..
hoşgeldin canım aramıza inş. hedefine en kısa zamanda ulaşırsın. ben ebru 28 yaşındayım 2 yaşında oğlum var bursada yaşıyorum. benimde hedefim 53 inş. ulaşıcam.
hoşgeldin canım hemşeriyiz bende bursalıyım
canım sütlü tatlılar şerbetlilere göre daha az kalorili ama diyette tatlıya yer yok malesef. benimde eşim çok sever akşam yaptım ama birazcık bile yiyemedim. sende diyetteyken yeme istersen en ufak bi kaçamak bile bütün haftayı kaybettirebiliyor.
ayyyy tuğba neler yaptınız siz öle bendemi gelsem hafta sonu size neeeayrıca gözünüz aydın sağ salim kavuşun inş.
canım bence kızıldan direk sarıya geçme yıpratırsın saçlarını önce kahveye dön sen.
Ben iş arasında unutuyorum tam tersine canım. Ama dün 10 bardak içtim mesela, artık 10 bardağın altına düşemeyeceğim.ya ben iş yerimde çok düzenli su içiyorum sabah kalktığımdada mutlaka içiyorum ama akşam eve geldiğimde resmen su içmeyi unutuyorum. evde içmeyi alışkanlık haline getirmem lazım evdede içsem 12 bardağı bile geçerim ben
Afiyet olsun canım süpermiş menün. Hiçbir kusur yok bence.dünkü menüm
sabah saat 7:30 da
2 adet etimek diyet
k.k. peynir
5 adet zetin
yarım kaşık salça
öğle saat 12 de
patates yemeği 2-3 kaşık
yoğurt
ara
türk kahvesi ( saat 1 de)
bir avuç leblebi ( saat 3 te)
akşam saat 7 de ancak geliyorum eve
ezogelin çorbası 1 kase
1 kase yoğurt
1,5 etimek diyet
1 adet salatalık
ara saat 10 da
yarım bardak süt
11 bardak su
1 bardak bitki çayı
300 adet ip atlama
100 adet mekik
Evet kaptancığım ama artık 10 bardağın altına düşmeyeceğim merak etme :)Menün çok güzel oluş canım su az olmuş. Zaaten sende farkındasın bunun. Ayrıca menülerin yanına saatleride eklersen bidaha kine daha iyi olur.
Ben artık gönderiyom ya bana kızmayınMesaj sayılarını göndermeyen arkadaşlar lütfen gönderin ve bu sözü bana bir daha söyletmeyin. Lütfen zamanında yollayın.
[TABLE="width: 465"]
[TR]
[TD="class: xl28, width: 102, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl29, width: 77, bgcolor: transparent, align: right"]08.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 79, bgcolor: transparent, align: right"]09.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 76, bgcolor: transparent, align: right"]11.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 74, bgcolor: transparent, align: right"]12.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]13.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]14.03.2013[/TD]
[TD="class: xl30, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]basakahmet[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]buseb[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]21[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]27[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]43[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]130[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]27[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]26[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EVSEBU[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]6[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]32[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]prensesss016[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]4[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]5[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]yaseminnn1987[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]103[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]98[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]92[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]122[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"]445[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Teşekkür ederim canımmm :)venuskadin menune bayıldım canım harıka
Afiyet olsun canım. Sporun da iyiymişSabah 06:15 1 bardak bitki çayı
sabah 7:30 kepekli sandviç ekmeği içine kıvırcık roka maydanoz 3 tane zeytin yarım kibrt kutusu peynir bi bardak şekersiz çay
ara öğün 1 tane petibör bisküvi
öğle 12:30 yarım kase şehriye çorbası 2 yemek kaşığı pilav 3 tane kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk(sotelenmiş) 2 dal brokoli
ara öğün 1 tane petibör bisküvi
akşam yemekten önce bi bardak bitki çayı
akşam (evde yemek olmadığı için) küçük bi kase roka 1 yumurta ile bi tatlı kaşığı yağ ile yapılmış sebzeli omlet 3 zeytin yarım kibrit kutusu peynir bi bardak şekersiz çay
şu ana kadar 1 buçuk litre su içtim. Egzersiz olarak sabahtan beri hemşirelerle koşturuyorum :d
kilomuda yazıyım :d 73 kiloyum geçen haftadan beri bi kilo vermişim :d
Hoşgeldin canıııım :) Okadar kiloyu ne kadar sürede, nasıl verdin seeen?selam kızlar..ismim hazal...matematik öğretmeniyim istanbulda..26 yaşımdayım..1,5 yaşında bi kızım var doğumda 24 kilo alarak 82,5 ile doğuma gittim..sonra burda 14. takıma katılıp 54,6 ile mezun oldummayıs gibi. mezun olduktan sonra 52 ye indim..şimdi ise 55 56 lardayım acilen 52 ye inmem lazım.bu arada boyum 164 cm...su an plates için yer araştırıyorum insallah haftaya başlayacağım...
Makarna diyetinin dengesini bozmamıştır umarım canımm. Afiyet olsun :)kızlar, bugünkü menüm;
sabah 09:30
1 kupa tek şekerli neskafe
1 bardak ballı bıldırcın yumurtalı süt ( bunu astımım için içiyorum iyi geliyor yoksa hayatta içmem)
5 zeytin, bir dilim tam buğday ekmeği, az beyaz peynir
ara 12:30 8 adet badem
öğle 13:30 bir tabak yağsız haşlanmış makarna bir bardak ayran
ara 16:30 bir elma, şekersiz neskafe
akşam bir tabak kıymalı kapuska, yoğurt, bir buçuk dilim tam buğday, bol yeşillik
dahada bişey yemem, eşim gelince bir türk kahvesi içerim
Hoşgeldin canııımmm. Ben de Venüs kilomu hemen altta görebilirsin. Şişkoyum, incecik olacağım. Hihih :)yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
bende yeniyim
emel ismim 33 yaşındayım, boyum 1,71 kilom 81 hedefim 70 (kaptancım bu bilgiler sana)
bursadayım evliyim çalışmıyorum şimdilik bir oğlum var
kızlar, menüme bir el atıverin ne eksik ne fazla
bundan çook daha fazla abur cubur yiyordum ben bugün çok dikkat ettim ama zor dayandım :)
Menün SÜPER canım. Nazar değmesin sporun da harika... Hep böyle devam edersin umarım.BUGÜNKÜ MENÜM
sabah10:00-10:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 hindi salam
1 tutam maydanoz
1 dilim kepekli ekmek
ara12:30)
yarım orta boy muz
öğle14:00)
3 köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara16:00)
2 kuru kayısı
akşam18:30)
4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
2 yk yoğurt
ara21:30)
1 çay bardağı ayran
2,5 lt su, 1 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe, 1 fincan karışık bitki çayı, 2 çb çay
(içeceklerin hepsi şekersiz )
20 dk yürüyüş , 20 dk egzersiz
Ayyykızlaaar çok yorgunum teyzemler bizdeydi yeni gittiler. Okuldan geldiğimden beri bir sürü şeyle uğraştım. 2 tencere yaprak cıss sardıkKete'yi bilirmisiniz bilmiyorum da baya bi fazla ondan açtık. Bi diğer cıs'ımız da, hani yuvası gaziantep'dir, fıstıklısı vardır cevizlisi vardır, şerbet dökülür üstüne, çıtır çıtır bi tatlıdır. 2 tepsi de ondan açtık
Tüm bunların sebebine gelince, kardeşim denizcilik teknik lisesinden mezun oldu. 6 aylık bi staj dönemi vardı bitirmesi gereken, onun için yurt dışındaydı aylardır. ÇİN-TAYLAND arası gidip geliyordu. Aylardır görmedik çok özledikİşte ya pazartesi günü ya da pazar günü geliyor inşallah, onun için bu hazırlıklar. Bütün aile bizde olucak. Annemler tam 7 kardeş Kuzenler, aile büyükleri, çoluk çocuk vs.. Salı günü de annemler umreye gidiyor ya, o ziyaret de aradan çıkmış olucak.
Öyle işte. Neyse ben kolları sıvadım geçmişi okumaya başlıyorum
Çok teşekkür ederim Tuğbacım. Su problemini ortadan kaldırıyorum artık :)Suyun az olması dışında menün çok iyi yine her zamanki gibi canım
Süpersin canım. Ama pilav yerine farklı şeyler mümkün oldukça. Metabolizmanı ve diyetini daha iyi etkilersin :)BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı (08:00)
1 ortaboy domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği
1 haşlanmış yumurta
---
Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
3 yk pırasa
3 yk şehriye pilavı
---
Akşam (17:30)
1 kase yoğurt
2 yk tavuk sote
---
+ 3 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 60 mekik
Sanırım önce açık kahveye dönüp ondan kumrala dönmek daha kolay gibi. Ama sen yine sor canım.e ben de kahve yapayım o zaman eğer kurtulacaksam kızıldan :26: sonra da kumrala dönerim kahveden olur mu acaba öyle? yok işte sarı istemiyorum ebrucum. yeterki kızıldan kurtulayım diye sarıya girişecektim. sarı olduktan sonra da kumrala geçecektim. yani amacım kumral. kendi saç rengim de kumral :26:
canım önce öyleyse kahveye geçsem, kahveden nasıl geçerim kumrala :26: ay off yaa
Afiyet olsun canım her zamanki gibi kusursuzsun :)MENÜM
sabah 11.30
omlet
hindi füme
üçgen peynir
ara 13.30
dukan helva
öğle 15.30
tavuk
yoğurt
ara 19.00
yoğurt (yanıma almıştım 100 gr light danone)
akşam 22.45 (eve anca girmiştim)
tavuk
yoğurt
2 fincan yeşil çay
2,5 lt su
spor yok (3 saat avm gezdim, ayağım koptu)
slm bayanlar ben kurallarınızı okudum anladım ve takıma katılmak istiyorum. Tşk
Ay ne çok talep var arkadaşlaaar :)okudum anladım ve takımınıza katılmak istiyorum bayanlar
Merhaba tatlım. Ben geçmişi okumaktan çoktan saati öğlen ettim ama.. :) Zeytin hem yağlı hem tuzlu bir besin. Bir kere daha düşün canım.günaydınn kader arkadaşlarım:)
ben bugün oğlumu bıraktıktan sonra 30dk. yürüdüm:)içim rahat huzurluyum
kızlar birşey soracağım ben çok fazla zeytin tüketiyorum gün içinde mesala acıkıyorum hopp atıyorum ağzıma bir kaç tane kötü birşeymi yapıyorum fikirleriniz neler
Gece kısmı tehlikeli olmuş canım. O saatlerde acıkınca çörek otlu yoğurt veya süt&meyve önerebilirim sana. :)dun neler yaptim
sabah
iki yumurta yagsiz omlet yapildi
2 dilim ekmek
ara
yarim elma
ogle
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
1 haslama tavuk budu
ara
yarim ayva
sut
aksam
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
2 kasik kavurma
1 tavuk budu haslama
gece
1 parca peynir
2 lokma ekmek
1 parca cikulata
1 saat yuruyus
bolca ev isi
ebru bu dunku diyet menum hatalarim ne soylermisin.
yanliz gece 3 te yatan biri olarak yaz.
geceyi yedigimde saat 10 du.
Süperain canım. Senin kilonda birisi için bu şekilde ilerlemek büyük başarı.ayyy yanlış yazmışım ben yaaa
geçen hafta 56
bu hafta 55,6
fark 0,40
yüzde %0,71
komediyim sabah sabah yaaakusura bakmayın kızlar
Makarna ve bulgur bir günlük menün için biraz fazla olmuş gibi bebişim. Ama ip atlama ile baya kalori yakmışsındır.dünkü menüm
sabah (saat 7:30)
2 adet diyet etimek
k.k. peynir
5 adet zeytin
öğle (saat 12:00)
yarım tabak bulgur pilavı
2 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt
ara (saat 15:30)
2 hurma
1 avuç leblebi
akşam (saat 7:30)
yarım tabak yoğurtlu makarna
yarım kase çorba
12 bardak su
2 bardak bitki çayı
1 fincan türk kahvesi az şekerli
300 adet ip atlama
100 adet mekik
Keşke bende sizin gibi spora hevesli olsam yahuuuprenses ip atlaman ben çok sevindirdi bende bir dönem ip atlıyordum sonra şevkim kırıldı 300 tane süper :)
bugünden itibaren bende başlıyorum
birşey soracagım tek seferdemi 300 kez atlıyorsun yoksa tüm gün farklı zamanlardamı atlıyorsun
AY GEÇMİŞİ OKUDUM, ALINTI YAPTIM, CEVAP FALAN YAZMA DERKEN 2 SAAT GEÇTİİİ!günaaydınn takım arkadaşlarım :) bugün cuma keyifler nasıl ben çok iyi uyandım bugün :) geçmişi okuyayım geliyorum
SÜPPPEEER. Nazar değmesin canım benimmm.kilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60
Hayal kilomdan 2 kilo az.geçmişi henüz okuyamadım. evde bugün gün var kızlar. yine telaş yine telaş. ama erken başlayıp erken bitiyormuş. öğleden sonra görüşürüz diye umuyorum
kilom tam 53
Yağ oranı azaldıkça kilo vermek zorlaşıyor canım çok doğal.prensess benim hedef klom55 ama inemiyorum inemiyorum
şuanda 68im boyum ise 160 şişkoyum yani
Süpersin Tuğbacım. Nazar değmesin hep böyle devam et :)kızlar kaç gündür gideceğim heryere geç kalıyorum ya
yeni uayndım ve bildirimimi yapıp bu şişik gözlerle kısık sesle fırlayıp çıkacağım evden Allah'tan babam arabayaı verdi. arakdaşım saattir beni bekliyormuş kağıthane merkezde :26:
ama bildirimimden yana çokmutluyum Allah'a şükürler olsun
geçen hafta : 105.6
bu hafta: 104.4
fark: 1.2
% 1,13
öğleden sonra görüşürüzzzzzz
Canım zaten kilon düşün, zayıflaman biraz daha zor. Bir de üstüne regl eklenince böyle olmuş. Ama dediğin gibi üzülecek bir şey yok. Azimle devam ediyorsun.Kizlarr merhaba dersim bitti eve gidiyorum otobus beklerken bakym dedm ama cok kaynatmssnz okuyamadm tlfdan :) eve gdnce bakicm sanirim bugun aramiza yeni katilan arkadaslarimiz var :) hosgeldiniz
Sabahki kilom 57.5 ama bunu hic takmiyorum uzulmuyorum cunku ayin 18 inde regl olmam gerekiyor ve tamamen onun sisligi oldguna eminim cunku bu hfta gayet iyiydim biliyorum kendimi :)
Hihih beni de düşünürmüş brokoliiiimmm :)bu hafta baya iyi görünüyoruz :13: inşallah hep böyle devam ederiz :) ebrucum venüs diyetisyene gidecekti bugün çıkınca bildirim yaparım demişti
Teşekkür ederim canım benim.canım süpersin tebrik ederimbu gidişle bu hafta 1. oluruz :13:
Çok teşekkür ederim hayatım. Evet o da iyi gidiyoruz dedi. Umarım böyle devam eder...görüşürüz canım. Bursadada hem yağmur hem fırtına var.
süpersin venüsüm yaaa ben o kadar versem hedefime ulaşmış olucam
Tebrik ederim çok iyi gidiyosun bence diyetisyeninde tebrik etmiştir seni
Ayh beni şımartıyorsunuz kaptancığııımmm :)Önemli olan listenin kalabalıklığı değil canımÖnemli olan listede sağlam ve iradeli kişilerin olmsaı. Maşallah bu hafta süper bir liste oldu. Zaten Emine ve Venüz gibi bikaç üye daha gelse süper bir takım olacağız. Gerçi biz hep süperizde
Venüs cüm süpersin canım. Maşallah
Çok teşekkür ederim. Ama kalabalık daha doğrusu kuru olan kalabalık bizi bölük pörçük de edebilir.doğru canım ama benim anlatmak istediğim daha çok arkadaşımız burda olsun kilolarından kurtulsun bazısı ceee deyip gidiyo azim gerekiyi. Tabiki şuanda süperiz venüzün ve limonlubrokolinin katkısı çok büyük takıma ama böyle bikaç kişi daha olsa fenamı olur takımda. Kalabalık olmak daha çok hırs verir bize yani.
Bu arada ne kurası?
AAAYYY HARİKAYIIIZ!!!***13. TAKIM 300. ETAP ***
buseb (53.6/53/0.6/%1.12)
dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.42)
prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)
Venuskadini ( 84.9/82.1/2.8/%3.30)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.94
Hihihih çok mutlu oluyorum bu duruma :) Amaaan nazar değmesin.Kızlar bu liste benim çok uzun zamandır gördüğüm en iyi liste.Az daha uğraşsaymışız eğer 2 lik bir ortalamamız olacakmış. Ecem ve Ebru kızlar rica etsem listeye bir göz atar mısınız hata var mı diye. Paylaşıma yazacağım. Sonrada hastaneye gitmem gerekiyor. Çalıştığım hastaneye doğum öncesi raporumu götüremedim hala tembelliğimden Akşama 4 ten sonra gelirim sorun olsun istemiyorum listede. Kontrol ederseniz sevinirim. Eğer bir aksilik olmazsa bu hafta yüzde doksan birinciyiz. Hatta Venüs ve Emine bireyselde derece bile yapabilirler yeniden tebrik ediyorum hepinizi.
Kaptancığım benim iyiki varsın. İyiki bizleri hizaya sokuyorsun. :)Kızlar bu arada ben de zayıflıyorum sanırım evde kalmak bana yaradıDaha doğrusu ödemim azalıyor. Hafta içi 82,4 dü görmüştüm tartıda bu sabahh 81,9 u gördüm çok sevindim. Bu arada kızlar bana bakın gaza gelin. Dokuz aylık hamileyim geçen yıl diyete başladığım kiloya ulaşamadım henüz. Maşallah bana Demek ki boş yere bir sürü yük taşıyormuşum üstümde çünkü şuan herşey çok zor geliyor ayakkabılarımı bağlayamıyorum, doğru düzgün nefes alamıyorum. Biran önce kurtulun fazlalıklardan hafif olmak kadar güzel bişey yok. Ecem çok iyi biliyor bu duyguyu Darısı hepinizin başına inşallah.
OOOLEEEY OLEY OLEEEYCANIM BEN KONTROL ETTİM DOĞRU LİSTE Bİ SORUN YOK KOYABİLİRSİN. İNŞ. DERECEYE GİRİCEZ BU HAFTA GÖR BAK.
HADİ KIZLAR BU PERFORMANSLA İLERLİYORUZ HEDEFLERİMİZE
NAZAR DEYMESİN 13. TAKIMA HEYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Teşekkür ederim canııııımmmmmTebriklerrr venüüüsscüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?