Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam canım ben buralardayım gelen olursa bakarım bizim listede olmuş...

Bugün fazla yoğun değilim haftanın son günü iyi oldu yorulmuyorum....

eeeee ne olsun tuğbacım ozaman hangi takım kaldı..

Real Madrid cıktı daha önce yenip kupayı almıstık bir daha yapabilir miyiz bilmiyorum canım skkın

Aklıma gelen başıma geldi. Akşam konuştuk sence kim çıkar dedi. İçimden o an Real Madrid çıktı. Neyse aşkım boşver dedim içimden hiç iyi bişey geçmedi. Yuh artık yaaaaaaaaaaaaaa Real Madrid Ama daha önce yendik Real Madridi Allahım inşallah geçeriz bu turuda.

bebeğim iç karartma yok :) inşallah bu maçtan da alnınızın akıyla çıkarsınız :)

Cok zorr ya real madrid cok güclü takımm emoss yaa konusmaya bile gerek yok real madrid ortada gecmiste yendik ama gecmisti terimin hata yapmaması lazım neyse su 8in arasında bile gs yi görmek türk takımı gururlandırdı

Ben inancımızı yitirmeyelim diyorum. Bu kupa tarih yazmadan kazanılmaz, gerçekten zor bişey, ama biz tarih yazabiliriz. Dualarla, sevgimizle, inancımızla takımımızın her zaman arkasındayız. Tüm Türkiye arkasında eminim Hem yenilsek de, kaybetsek de, ecem söylediğin gibi, buraya kadar gelerek bile hepimizi gururlandırdı takımımız. Ayakta alkışlıyoruz onları..

evet canım buraya kadar gelmeleri bile çok grur verici o yüzden sıkmayın canınızı nasibimizde varsa onlarıda yenerler merak etmeyin :13:

[ı]ayyy ben yerim sizin futbol muhabbetinizi yaaaaa

kim demiş futbolu sadece erkekler sever diye gelsinlerde bizim kızları görsünler. Değme erkeklere taş çıkartırsınız valla [/ı]

233 ip atladimm ne yani bu kadarcik mi kalori yaktim en iyisi birde evi temizliym sonra tekrar ip atliym plates topuyla karin ve popo calisiym

ayyy canlarım.. kardeşim sürpriz yaptı ya eşşoğlu beş kulak çat kapı çıktı geldi. ağla ağla bi hal olduk. hala da ağlıyorum.. ben canımın içiyle vakit geçirmek istiyorum müsadenizle. Gece gelirim menümü yazarım. size söz veriyorum hiç kaçamak yapmayacağım. zaten benim sebzem yoğurdum tavuğum var.

ALLAH'A EMANET OLUN HEPİNİZ, SEVDİKLERİNİZDEN HİÇ AYRILMAYIN, YANINIZDA OLANLARIN KIYMETİNİ BİLİN.. AİLEMİZDEN DAHA DEĞERLİ HİÇKİMSEMİZ YOK ŞU HAYATTA....

ayyy bebeğim çok sevindim :) gözünüz aydın :)

kızlar ben kaçıyorum arkadaşımla bi kahve içicez sonra da 5 te deneme sınavım var. 9 a doğru evde olurum büyük ihtimalle öpüyorum hepinizi akşam görüşürüz :)

tuğbacım gözünüz aydın çok sevindim doya doya hasret giderin hadi

memnun oldum ebrucum...bugun bildirecektim ama sabah evden 6.30 da çıktığım için unutmuşum yarın sabah tartılıp kilo çizelgemi de yapacağım bu cumalık kusura bakma...valla 3 haftada veremem 3 kilo bence..kilo az olunca daha yavaş gidiyor çünkü...

*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (62,9/62,9/0/%0)
btlbetul (/68/68/0%0)
bsrmhmmt (67,4/65,9/1,5/%
2,23
)
ozdemi (64,5/63,5/1/%1,55)
trulyscrumptions (77.2/76,6/0.6/%0.78)
lypsa (91,6/92,4/-0.8/%-0.87)
hoppidicik (89,4/89/0.4/%0,45)

noraaa (69,5/72/-2,5/%-3,60)

maBaby (58,1/58/0.1/%0,17)

9.TAKIM ORTALAMASI:% 0,08

Merhaba kızlar.Bizim listeyede bir göz atabilirsmisiniz?

insallah canım hepimiz ulaşiriz hedefimize...

Ben iş arasında unutuyorum tam tersine canım. Ama dün 10 bardak içtim mesela, artık 10 bardağın altına düşemeyeceğim.
Afiyet olsun canım süpermiş menün. Hiçbir kusur yok bence.
Menün çok güzel oluş canım su az olmuş. Zaaten sende farkındasın bunun. Ayrıca menülerin yanına saatleride eklersen bidaha kine daha iyi olur.
Evet kaptancığım ama artık 10 bardağın altına düşmeyeceğim merak etme :)
Ben artık gönderiyom ya bana kızmayın
venuskadin menune bayıldım canım harıka
Teşekkür ederim canımmm :)
Afiyet olsun canım. Sporun da iyiymiş Maşallah kilonu da vermişsin.
Hoşgeldin canıııım :) Okadar kiloyu ne kadar sürede, nasıl verdin seeen?
Makarna diyetinin dengesini bozmamıştır umarım canımm. Afiyet olsun :)
Hoşgeldin canııımmm. Ben de Venüs kilomu hemen altta görebilirsin. Şişkoyum, incecik olacağım. Hihih :)
Menün SÜPER canım. Nazar değmesin sporun da harika... Hep böyle devam edersin umarım.
Ayyy Benim de abim yurt dışında... Çok sevindim senin adına canım. Nasıl da beceriklisin yahu :)
Suyun az olması dışında menün çok iyi yine her zamanki gibi canım
Çok teşekkür ederim Tuğbacım. Su problemini ortadan kaldırıyorum artık :)
Süpersin canım. Ama pilav yerine farklı şeyler mümkün oldukça. Metabolizmanı ve diyetini daha iyi etkilersin :)
Sanırım önce açık kahveye dönüp ondan kumrala dönmek daha kolay gibi. Ama sen yine sor canım.
Afiyet olsun canım her zamanki gibi kusursuzsun :)

slm bayanlar ben kurallarınızı okudum anladım ve takıma katılmak istiyorum. Tşk

okudum anladım ve takımınıza katılmak istiyorum bayanlar
Ay ne çok talep var arkadaşlaaar :)
Merhaba tatlım. Ben geçmişi okumaktan çoktan saati öğlen ettim ama.. :) Zeytin hem yağlı hem tuzlu bir besin. Bir kere daha düşün canım.
Gece kısmı tehlikeli olmuş canım. O saatlerde acıkınca çörek otlu yoğurt veya süt&meyve önerebilirim sana. :)

ayyy yanlış yazmışım ben yaaa

geçen hafta 56
bu hafta 55,6
fark 0,40

yüzde %0,71

komediyim sabah sabah yaaa kusura bakmayın kızlar
Süperain canım. Senin kilonda birisi için bu şekilde ilerlemek büyük başarı.
Makarna ve bulgur bir günlük menün için biraz fazla olmuş gibi bebişim. Ama ip atlama ile baya kalori yakmışsındır.
Keşke bende sizin gibi spora hevesli olsam yahuuu
günaaydınn takım arkadaşlarım :) bugün cuma keyifler nasıl ben çok iyi uyandım bugün :) geçmişi okuyayım geliyorum
AY GEÇMİŞİ OKUDUM, ALINTI YAPTIM, CEVAP FALAN YAZMA DERKEN 2 SAAT GEÇTİİİ!
kilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60
SÜPPPEEER. Nazar değmesin canım benimmm.
geçmişi henüz okuyamadım. evde bugün gün var kızlar. yine telaş yine telaş. ama erken başlayıp erken bitiyormuş. öğleden sonra görüşürüz diye umuyorum

kilom tam 53
Hayal kilomdan 2 kilo az.
prensess benim hedef klom 55 ama inemiyorum inemiyorum

şuanda 68im boyum ise 160 şişkoyum yani
Yağ oranı azaldıkça kilo vermek zorlaşıyor canım çok doğal.
Süpersin Tuğbacım. Nazar değmesin hep böyle devam et :)
Canım zaten kilon düşün, zayıflaman biraz daha zor. Bir de üstüne regl eklenince böyle olmuş. Ama dediğin gibi üzülecek bir şey yok. Azimle devam ediyorsun.
bu hafta baya iyi görünüyoruz :13: inşallah hep böyle devam ederiz :) ebrucum venüs diyetisyene gidecekti bugün çıkınca bildirim yaparım demişti
Hihih beni de düşünürmüş brokoliiiimmm :)
canım süpersin tebrik ederim bu gidişle bu hafta 1. oluruz :13:
Teşekkür ederim canım benim.
Çok teşekkür ederim hayatım. Evet o da iyi gidiyoruz dedi. Umarım böyle devam eder...
Ayh beni şımartıyorsunuz kaptancığııımmm :)
Çok teşekkür ederim. Ama kalabalık daha doğrusu kuru olan kalabalık bizi bölük pörçük de edebilir.
***13. TAKIM 300. ETAP ***

buseb (53.6/53/0.6/%1.12)

dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.42)

prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)

Venuskadini ( 84.9/82.1/2.8/%3.30)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.94

AAAYYY HARİKAYIIIZ!!!

Hihihih çok mutlu oluyorum bu duruma :) Amaaan nazar değmesin.
Kaptancığım benim iyiki varsın. İyiki bizleri hizaya sokuyorsun. :)
OOOLEEEY OLEY OLEEEY
Tebriklerrr venüüüsscüüüm
Teşekkür ederim canııııımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…