Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksamlar arkadaslar
kilo verenleri tebrik ederim.
Venus arkadasimiz nasil guzel kilo vermis.bunun sirrini paylasin benimle lutfen.

sabah dukan usulu kıymalı omlet yedim ekmeksiz mis gibiydi

öğlen es ğeçtim ama hata yaptım 3ü bir arada içtim hemde 2 fincan

akşam 3 kaşık ıspanak,bir kase yogurt

1.30 saat yürüdüm aralarda elma yedim

selam kızlar erkek arkadaşımla birlikteydim giremedim bi türlü. menümü yazayım
SABAH

1 BARDAK 9LU ÇAY
KEPEKLİ SANDVİÇ EKMEĞİNE KIVIRCIK ROKA MAYDANOZ 3 ZEYTİN YARIM KİBRİT KUTUSU PEYNİR
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
ARADA 3 TANE KURU KAYISI

ÖĞLE

YARIM KASEDEN BİRAZ FAZLA TARHANA
3 TANE KÖFTE
HAVUÇ KIRMIZI LAHANA SALATASI
Bİ KAŞIK AŞURE(DAYANAMADIM )

ARADA 3 TANE KURU KAYISI

AKŞAM

3 PARÇA IZGARA ET
SALATA
YARIM KASE YOGURT

2.5 LİTRE SU İÇTİM. EGZERSİZ OLARAK YİNE HEMŞİRELERİN PEŞİNDE KOŞTUM BİDE BİRAZ ÖNCE 50 TANE MEKİK ÇEKTİM BİDE ALIŞVERİŞE GİTTİM

bu arada sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü ders 7.00 da başlıyo ben sabah 5.45 te kalkıyorum 6.30 da evden çıkıyorum..o yüzden sabahlarım hep o kötü poğacalarla ve 2 ders mide yanmasıyla geçiyor

canım bnde sennle aynı durumdayım dersim 8 buçukta başlıyor ama evimle okul arası şehrin iki ucu kadar uzak akşamdan sandviç malzemelerimi hazırlıorum sabah ekmeğe koyup hemen çıkıorum. Pogaça yemekten bende bıktım reflü oldum o pis poğaçaları yemekten mayalı midemi kaynattı hep

Sadece börek degil ki tamam börek cok kötü olmusss ama portakalda olmamıs gec saatte meyve yemiyoruzzz mümkün oldugunca sabahla ögle arası yada en gec aksamdan önceki arada yemelisin (

bence güzel menün sadece akşam ekmek yemeseydin nasılsa börek yemişsin
haklısınız valla, yarın telafi edicem

hem tatlı hem makarna hem çikolata var, sende farkındasın zaten olmadığının

bu arada sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü ders 7.00 da başlıyo ben sabah 5.45 te kalkıyorum 6.30 da evden çıkıyorum..o yüzden sabahlarım hep o kötü poğacalarla ve 2 ders mide yanmasıyla geçiyor
bencede ekmeğin arasına peynir koyup çıksan çok daha sağlıklı olur, ben çalışırken öyle yapardım

bence gayet iyi menün arkadaşım,sadece 3ü bir aradalar çok şekerli ve sağlıksız

gayet iyi menün bence, sanki 6 kuru kayısı fazla olmuş gibi

canım bende kronik olan daha doğrusu benim kronikleştirdiğim kabızlığım var küçüklüğümden beri o nedenle bana iyi gelio yemezsem 3 gün rahat kabızım diyetisyenimde önermişti.

yeni gördüm busecim geçmişi okuyordum napan balım

geçmiş olsun ben hiç kurutmayı sevmem çook kötü bir alışkanlık biliyorum...

çok geç oldu ama iyiyim biraz yorgunum semoş. sabahtan beri bi koşturmadır aldı başını gitti yani. neyseki şimdi totom rahata erdi

sarı istemiyorum zaten ebrucum yaa. kumral istiyorum ben

tebrik ederiim

ya ben de ip atlamayı düşünüyordum, ipim duruyor öylece kenarda :26: ayak bileğimdeki sorun yüzünden atlamıyorum ama düşünüyordum bi denemeyi falan şimdi bilemedim yani :26:

haklısın kaptancım, dikkat edeceğim ama yemek zorundaydım, öğlenden beri açtım ve dukanda aç kaldığında kilo verilmiyor geç yatarak telafi ettim diye düşünüyorum ama geç yatmak da iyi değil. dikkat edeceğim kaptan

kilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60

emoşuum çook tebrik ederim, harikasııın

kolay gelsin canım sana ama verememişsin galiba neyse haftaya telafi edersin.
ama sakın bugün gün için yaptığın hazırlıklardan tırtıklama ona göre

verdim canım ama hafta içi 52.9 u görmüştüm. ticker o yüzden o şekilde duruyor

prensess benim hedef klom 55 ama inemiyorum inemiyorum

şuanda 68im boyum ise 160 şişkoyum yani

ben de 68 kg ile başladım boyum 1.58 hatta tekrar bi bakmam lazım 1.60 da olabilir bana bak ve azimlen canım, ben yaptın sen neden yapamayasın

busecim nereye gidiyosun hemen cee dedin kaçtın sanki :)

sorma emooş, başım çok kalabalıktı bugün öyle oldu biraz

oleeey tebrik ederim tubiişiim

Başlangıç: 87.6 kg
Hedef: 55 kg
1. Cuma: 84.9 kg
2. Cuma: 82.1 kg
Skor: -2.8 kg
Toplam: -5.4 kg

venüscüüm harikasın yaa maşallahhh

Ebrucum tam dayaklığım doğru demişsin ama o mesajı nasıl yazdığımı bir bilsen annem başımda yine mi o laptopu açıyorsun, misafir gelecek diyorum sen ne yapıyorsun kapat açma vs. diye çığırıyordu o çığlıklar arasında hemen yazmam gerekiyordu ve geçen haftaki kilomu hatırlayamadım. özür dileriim

ebruya yazıklarımı oku canım, zor durumdaydım o mesajı yazarken, yoksa bu şekilde yapmam zaten bildirim. ki bildirim benim en hassas olduğum konulardan biridir, kaptanımız da bence bunu bilir yani.

ay amiin sen harikasın zaten ebrucum maşllahh yaa

açıkladım ecoş bildirim durumumun nedenini

ben de ilk kez gördüm bu mağazayı adı shanna ydı yanlış hatırlamıyorsam, başka yerde de rastlamamıştım. acayip indirim vardııı

[ı]ayyy ben yerim sizin futbol muhabbetinizi yaaaaa

kim demiş futbolu sadece erkekler sever diye gelsinlerde bizim kızları görsünler. Değme erkeklere taş çıkartırsınız valla [/ı]

dimi dimiiii kesinlikle öylee, bizim takım futbol konusunda bir başkaa, başka böyle takım yok hatta

kavuştunuz sonunda, sarılın koklaşın ohh maşallah kuzum

bu saç boyası işi beni delirtecek sanırım sonunda venüs, ne yapacağını şaşırmış haldeyim. kırt diye kestircem sonundaa zaten eskiden belimdeydi saçım şimdi göğüs hizzamda en sonunda ensemde kestircem

Buseee bir yerindeee durrrrr yeterrrr karsılasaaamııyoooruuuuzzz :))

ay sorma ecoşum bir kara haber daha vereyim yarın da misafir var biz dee çocukluk arkadaşlarım ve anneleri geliyoor eski komşularımız yanii

yerim ben o ebiş diyen bızdık adaşımı yaaa maşlaahh

Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))

ohh bee mi vaay bee mi maşallah sana da ama kendine çok yüklenme canım yaa :26:

biri dukan mı dediiiiii

ay kızlaar nasıl bir alıntı yapmışım aşağı in in bitmiyoooorr

yeni gelen arkadaşlar var isimlerini bilmiyorum, geçmişin hepsini okudum elbette ama aklımda kalmadı inanın kızlar

hepiniz tekrar hoş geldiniz

sizin de aklınızda kalmamış olabilir, ben kendimi tekrar tanıtayım.

23 yaşındayım, bekarım, istanbulda ikamet ediyorum. işsizim ve geziyorum şaka maka iş bulmam lazım artık çok sıkılmaya başladım bu durumdan gümrük işletmeciliği mezunuyum bu arada

5-6 ayda 15 kg verdim. 59 kg iken dukan diyetine başladım ve hala diyetime devam ediyorum.

gözün aydın arkadaşım

canım sen bursalıyım demiştin dimi, ne taraftasın, ben merinos parkının altında oturuyorum

canım bende kronik olan daha doğrusu benim kronikleştirdiğim kabızlığım var küçüklüğümden beri o nedenle bana iyi gelio yemezsem 3 gün rahat kabızım diyetisyenimde önermişti.
geçmiş olsun canım ozaman

yasemin1987, seninde kızının doğumgünü kutlu olsun

kızlar inanır mısınız puan durumumuza daha yeni baktım harikayız yaa, resmen diğer takımlara fark atmışız, işte budur

hepimizi tebrik ederiim

Iyi eğlenceler venücüm sana kızlar bende kaçıyorum netim olursa gelicem hafta sonu
herkese iyi hafta sonları diliyorum

görüşürüz cnm sana da iyi haftasonları :)

canım ağustosta doğum yapmiştim mayısta 54,6 idim..sonra 1 ay sonra falan 52 ye indim
çok iyi canım yine eski kilona kavuşursun kaç kilo vermişsin 3-4 kilo da verilir :)

kızlar bu arada hepinizi tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsiniz umarım haftaya bende vermiş olurum
hep beraber kurtulalım şu fazlalıklardan :) inşallah çabuk verirsin ve korursun kilonu canım :)

oooooo kaptanımızın bilmediğimiz yetenekleri varmış

Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))

ecoooşş süper canım :) bende istiyorum atlamak ama burda çok zor havalar açılsın bende başlıcam hemen :)

geldiiiiim artık bir yere gitmiyorum merak etmeyin, en fazla burdan yatmaya giderim yatağa

geçmişi okuyup ışınlanıyorum kızlar
hoş geldin buseciiim :) naptın bugün nasılsın?

Allah gönlüne göre, hayırlı bir iş nasip etsin canım,
benimde çalışmam lazım kaç senedir evdeyim ama rahatada alıştım galiba , hiç içimden gelmiyor

kızlar, zıplamak gerçekten işe yarıyor, ama ben iple değilde, saçma gelcek belki size, memişleri tutarak zıplıyorum, onlar zıplamamış oluyor oyüzden sarkma pek olmuyor , müzik açıyoruz oğlumla zıplıyoruz oynuyoruz deli gibi valla :)))

birde bu göğüsleri toparlayıcı bir hareket söyleyim, iki elinizi avuç içleriniz birbirine bakacak şekilde göğüs hizanızda birleştirin, bu şekilde avuç içlerinizi birbirine bastırıyorsunuz , ayna karşısında yaparsanız göğüs kaslarınızın nasıl çalıştığını görürsünüz:)
hergün 50 kere falan aklınıza geldikçe yaparsanız kısa sürede toparlanır sıkılaşır

evet kaptanımız pek marifetli maşallah

sorma canım ya bugün pertim çıktı yani o ne demekse artık öldüm bittim sabahtan beri, akşam üzeri misafirler gitti, bu seferde biz çıktık evden misafirliğe gittik ee tabi ordada hizmet hizmet. valla spor yok bugün ama saatlerce çalıştım yani evde. oturmadım hatta doğru dürüst. bakim yarın tartıda ne görücem

sağ ol canım benim. amiin sen de bana kendini tanıtır mısın tekrar, adın, yaşın vs. ?

geçmişi okumaya başladığımda 7 kişi online görünüyodu bitirdim 2 kalmışız

evet yaa, yine sonunda baş başa kalacağız bence eminee

busecim adım emel, 33 yaşındayım , bir oğlum var, evliyim, şimdilik evdeyim ama düzgün bir iş olursa çalışmayı düşünüyorum, bursalıyım 80 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…