bu arada sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü ders 7.00 da başlıyo ben sabah 5.45 te kalkıyorum 6.30 da evden çıkıyorum..o yüzden sabahlarım hep o kötü poğacalarla ve 2 ders mide yanmasıyla geçiyor
Sadece börek degil ki tamam börek cok kötü olmusss ama portakalda olmamıs gec saatte meyve yemiyoruzzz mümkün oldugunca sabahla ögle arası yada en gec aksamdan önceki arada yemelisin(
haklısınız valla, yarın telafi edicembence güzel menün sadece akşam ekmek yemeseydin nasılsa börek yemişsin
hem tatlı hem makarna hem çikolata var, sende farkındasın zaten olmadığınınbende yazayım
sabah
1 tane pastane poğaçası
şekersiz çay
öğle
4 tane köfte
salata
1 dilim ekmek
ara
şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata
akşam
haşlanmış karnabahar
4 kaşık makarna
2 tane tulumba tatlısı
menüm çok kötü ama tulumba tatlısını kendim denedim ilk defa o yüzden tadına bakmasam olmazdı=)))spor yok haftaya başlayacağim ama bugun okulda nöbetçiydim hiç oturmadım=) spordan sayılır mı ki hehhehe yarın daha güzel bi menüm olacakk
bencede ekmeğin arasına peynir koyup çıksan çok daha sağlıklı olur, ben çalışırken öyle yapardımbu arada sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü ders 7.00 da başlıyo ben sabah 5.45 te kalkıyorum 6.30 da evden çıkıyorum..o yüzden sabahlarım hep o kötü poğacalarla ve 2 ders mide yanmasıyla geçiyor
bence gayet iyi menün arkadaşım,sadece 3ü bir aradalar çok şekerli ve sağlıksızsabah dukan usulu kıymalı omlet yedim ekmeksiz mis gibiydi
öğlen es ğeçtim ama hata yaptım 3ü bir arada içtim hemde 2 fincan
akşam 3 kaşık ıspanak,bir kase yogurt
1.30 saat yürüdüm aralarda elma yedim
gayet iyi menün bence, sanki 6 kuru kayısı fazla olmuş gibiselam kızlar erkek arkadaşımla birlikteydim giremedim bi türlü. menümü yazayım
SABAH
1 BARDAK 9LU ÇAY
KEPEKLİ SANDVİÇ EKMEĞİNE KIVIRCIK ROKA MAYDANOZ 3 ZEYTİN YARIM KİBRİT KUTUSU PEYNİR
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
ARADA 3 TANE KURU KAYISI
ÖĞLE
YARIM KASEDEN BİRAZ FAZLA TARHANA
3 TANE KÖFTE
HAVUÇ KIRMIZI LAHANA SALATASI
Bİ KAŞIK AŞURE(DAYANAMADIM)
ARADA 3 TANE KURU KAYISI
AKŞAM
3 PARÇA IZGARA ET
SALATA
YARIM KASE YOGURT
2.5 LİTRE SU İÇTİM. EGZERSİZ OLARAK YİNE HEMŞİRELERİN PEŞİNDE KOŞTUMBİDE BİRAZ ÖNCE 50 TANE MEKİK ÇEKTİM BİDE ALIŞVERİŞE GİTTİM
haklısınız valla, yarın telafi edicem
hem tatlı hem makarna hem çikolata var, sende farkındasın zaten olmadığının
bencede ekmeğin arasına peynir koyup çıksan çok daha sağlıklı olur, ben çalışırken öyle yapardım
bence gayet iyi menün arkadaşım,sadece 3ü bir aradalar çok şekerli ve sağlıksız
gayet iyi menün bence, sanki 6 kuru kayısı fazla olmuş gibi
yeni gördüm busecim geçmişi okuyordum napan balım
geçmiş olsun ben hiç kurutmayı sevmem çook kötü bir alışkanlık biliyorum...
canım arkadaşlarda uyarmış ama sen şu arada yediğin biskiviler yerine başka alternatif üret. kuru kayısı, hurma, ceviz, fındık gibi yiyecekler yiyebilirsin yada leblebi ye kalorisi çok düşük ben bu aralar leblebi yiyorum aralarda tavsiye ederim yani bir avuç ye bi bardakta su iç üstüne bak nasıl tok tutuyo. bide diyet boyunce pirinç pilavı yememeye çalış şeker oranı çok yüksek bende dün bi uyarı aldım pilavla ilgili..
hoşgeldin canım aramıza inş. hedefine en kısa zamanda ulaşırsın. ben ebru 28 yaşındayım 2 yaşında oğlum var bursada yaşıyorum. benimde hedefim 53 inş. ulaşıcam.
hoşgeldin canım hemşeriyiz bende bursalıyım
canım sütlü tatlılar şerbetlilere göre daha az kalorili ama diyette tatlıya yer yok malesef. benimde eşim çok sever akşam yaptım ama birazcık bile yiyemedim. sende diyetteyken yeme istersen en ufak bi kaçamak bile bütün haftayı kaybettirebiliyor.
ayyyy tuğba neler yaptınız siz öle bendemi gelsem hafta sonu size neeeayrıca gözünüz aydın sağ salim kavuşun inş.
canım bence kızıldan direk sarıya geçme yıpratırsın saçlarını önce kahveye dön sen.
kızlaaaarr günaydın herkese mutlu sabahlarkokulu kokulu öpücüklerimi gönderiyorum
ben bu hafta dikkat etmemin karşılığını aldım çok değil ama 400 gr vermişim. ama 55'i gördüğüm için mutluyum.
geçen hafta 56 idim
bu hafta 55,4
fark 0,40
ayyy kızlar yaaa nasıl hesaplıyoduk şu yüzdeyi unutmuşum hemen biri bana söylermiiii
evet canım yaaa düzelttim. inş. görürüm 54 ü çok i,stiyorum bunu. ya bide ben ip atlıyorum yaaa hani sen demiştin dikkat et göğüslerinde bozulma yapmasın diye akşam biraz inceledim galiba haklısın bilmiyorum belki ben evham yaptım ama ip atlamıcam galiba artık alternatif bişey bulmam lazım şu internet olsa pilates yapıcam evde netten. kızlar sizede tavsiyem ip atlıyosanız atlamayın bence.
Canım sabah ki şekerli nescafe ve öğlen yediğin makarna haricinde güzel bir menü olmuş. Şekerden ve karbonhidrattan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz diyette. Karbonhidrat alımına tamamen karşı değilim ama ne kadar az miktarda olursa kilo vermemiz daha kolay olur. Akşam yemeğinin saatini yazmamışsın. Senin kilonda birisi için bu mevsimde akşam yemeği en ggeç 18:00 de yenilmeli. Diyette akşam yemeğinin saati çok önemli.
Bilgilerini not aldım canım.Abur cuburu unut artık, hatta mümkün olduğunca çocuğundan da uzak tut. Akşam çok dayanamayacak olur acıkırsan süt veya yoğurt tüketebilirsin.
Suyun fazlasıda zararlı canım 3 litreyi geçmemeye çalış. Pudingden de uzak durTatlının her türlüsü zararlı. Oğlun içinde zararlı. Süt içirmenin başka yolunu bul bence. Ayran yada yoğurt yemiyor mu?
Muz haricinde güzel bir menü olmuş tebrik ediyorum.
Oooo cısslardan uzak duruyorsun dimi Tuğba'cım. Hayırlı uğurlu olsun bu arada inşallah sağsağlim kavuşursunuz. Annen ve baban içinde güle güle gidip gelirler inşallah, allah kabul etsin. Haftaya senin için daha yoğun bir gün olacak sanırım. Allah kolaylık versin.
Afiyet ollsun Tuğba'cım şehriye pilavı diyeceğim ama okulda sanırım çok bir seçeneğin yoktu. Ayrıca dengelemişsin diğer öğünlerle. İnşallah bu hafta iyi bir sonuç alacaksın.
Buse'cim dukan da yapıyor olsan bence akşam yemeğini bu kadar geç yememelisin. Eğer buna dikkat edersen hedefine daha kolay ulaşırsın.
Tatlım dedim ya tek kattan sonra böyle oldu ama deniz sayesinde açıldı. Yoksa ilk boyandığında hala kızıldı saçım. Kuaför uyardı zaten dönmek zaman alacak biraz sabretmen lazım dedi. Açarsak saçın boş yere yıpranır dedi. Şimdi kendi bile hayret ediyor. Çok çabuk döndü saçının rengi diye.
Menün akşam yemeğinin saati dışında çok güzel afiyet olsun.
Canım ne kadar kurutursan kurut saç dipleri nemli kalıyor. Banyodan sonra dışarı çıktığında iki kat fazla koruman gerekiyor kendini. Özellikle alnını.
kilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60
kolay gelsin canım sana ama verememişsin galiba neyse haftaya telafi edersin.
ama sakın bugün gün için yaptığın hazırlıklardan tırtıklama ona göre
prensess benim hedef klom55 ama inemiyorum inemiyorum
şuanda 68im boyum ise 160 şişkoyum yani
busecim nereye gidiyosun hemen cee dedin kaçtın sanki :)
kızlar kaç gündür gideceğim heryere geç kalıyorum ya
yeni uayndım ve bildirimimi yapıp bu şişik gözlerle kısık sesle fırlayıp çıkacağım evden Allah'tan babam arabayaı verdi. arakdaşım saattir beni bekliyormuş kağıthane merkezde :26:
ama bildirimimden yana çokmutluyum Allah'a şükürler olsun
geçen hafta : 105.6
bu hafta: 104.4
fark: 1.2
% 1,13
öğleden sonra görüşürüzzzzzz
Başlangıç: 87.6 kg
Hedef: 55 kg
1. Cuma: 84.9 kg
2. Cuma: 82.1 kg
Skor: -2.8 kg
Toplam: -5.4 kg
Emine'cim süpersin canım tebrik ediyorum seni harika bir sonuç. Maşallah
Buse kız tam dayaklıksın böyle kilo bildirimimi yapılır, sen gel bi bakim biran önceBu arada tebrik ederim verdiğin kilo için. Eğer dediklerimi yaparsan daha kısa zamanda hedefe ulaşırsın unutma olur mu.
Ooooo Burcu'cum sen baştan inemiyorum inemiyorum dersen eğer inemezsin zaten. Olumsuz düşünmek yok.
Tebrik ederim Tuğba'cım. Hadi bakalım az kaldı iki haneli rakamlara.
Ecem'cim okula gitmene sevindim. Kilonda gayet iyi bence. Regl olduktan sonra inşallah tartıda daha güzel bir sonuç göreceksin. Seni görünce aklıma geldi bugün kura çekimi var inşallah iyi bir takım çıkar
Günaydın Emel cim. Bikaçgünde olsa insan tartıda - çıkınca seviniyor. Hadi bakalım inşallah haftaya daha güzel bir sonuç görürsün tartıda.
Önemli olan listenin kalabalıklığı değil canımÖnemli olan listede sağlam ve iradeli kişilerin olmsaı. Maşallah bu hafta süper bir liste oldu. Zaten Emine ve Venüz gibi bikaç üye daha gelse süper bir takım olacağız. Gerçi biz hep süperizde
Bende sorduktan sonra geldi zaten aklıma canım. Ama süper bir sonuçla geldi
Venüs cüm süpersin canım. Maşallah
Busecim kusura bakma canım yaaa ben ticerına bakarak kilo aldın sanmıştım ama sen vermişsin tebrik ederim ama kaptanında dediği gibi daha açıklayıcı yapsaysın kilo bildirimini yanlış anlaşılma olmazdı
Kızlar bu arada ben de zayıflıyorum sanırım evde kalmak bana yaradıDaha doğrusu ödemim azalıyor. Hafta içi 82,4 dü görmüştüm tartıda bu sabahh 81,9 u gördüm çok sevindim. Bu arada kızlar bana bakın gaza gelin. Dokuz aylık hamileyim geçen yıl diyete başladığım kiloya ulaşamadım henüz. Maşallah bana Demek ki boş yere bir sürü yük taşıyormuşum üstümde çünkü şuan herşey çok zor geliyor ayakkabılarımı bağlayamıyorum, doğru düzgün nefes alamıyorum. Biran önce kurtulun fazlalıklardan hafif olmak kadar güzel bişey yok. Ecem çok iyi biliyor bu duyguyu Darısı hepinizin başına inşallah.
Ahhh kuzummm insalllaaaaaaahhhhh.. Oyle deme kız beterin beteri var sükrettttt kuzum
Oooo busecik masallah alısvers aynen devam hangi magazadan aldın cok uygunmuss fiyatı
Olsunnn semoscummm vermissinn yaaa tebrikler kuzucum
Ben pek önermem önce kalorisi 1 tanede 13 kalori oldugunu düsünürsek kahvaltı icin uygun fakat tuzlu olmasından dolayı ödem yapar ama gec saatlerde tüketmemelisin bana kalırsa
Biraz kalabalık bir menü ekmek cok fazla ara ögün hem ayva hem süt birini secsen daha iyi o cikolataaaa hic olmamıss hicc
Ayyy o cok sinir bozucuuu
Cicikler hahahah :)) cok hosuma gittti bende ip atlıyorum aynanın karsısına geciyorum göbegi acıyorum o anı görünce daha hırs yapıyorum :))
Emoossscummm süpersinnn sekerimmmm süper :)
Ben anlamadım simdi ticker 52.9 neyse anlasırız :)
Diikkkagttt et kendinedee dua oku bol bol
Masallaaaahhhhhhhh gitmis kilolarrrr
Tebriklerrr venüüüsscüüüm
Ayyy yok bakmadım gercekten mi arada öyle bir bosluk mu varr cok sasırdım herkesin kendi tercihi :))) benim mezun oldugum ara burası karısık oldugu icin ne tesekkürümü yazabildim ne de sevincimi bende 55 icin karar aldım o zaman yazıcam :)
[ı]ayyy ben yerim sizin futbol muhabbetinizi yaaaaa
kim demiş futbolu sadece erkekler sever diye gelsinlerde bizim kızları görsünler. Değme erkeklere taş çıkartırsınız valla [/ı]
ayyy canlarım.. kardeşim sürpriz yaptı ya eşşoğlu beş kulak çat kapı çıktı geldi. ağla ağla bi hal olduk. hala da ağlıyorum.. ben canımın içiyle vakit geçirmek istiyorum müsadenizle. Gece gelirim menümü yazarım. size söz veriyorum hiç kaçamak yapmayacağım. zaten benim sebzem yoğurdum tavuğum var.
ALLAH'A EMANET OLUN HEPİNİZ, SEVDİKLERİNİZDEN HİÇ AYRILMAYIN, YANINIZDA OLANLARIN KIYMETİNİ BİLİN.. AİLEMİZDEN DAHA DEĞERLİ HİÇKİMSEMİZ YOK ŞU HAYATTA....
Ben iş arasında unutuyorum tam tersine canım. Ama dün 10 bardak içtim mesela, artık 10 bardağın altına düşemeyeceğim.
Afiyet olsun canım süpermiş menün. Hiçbir kusur yok bence.
Evet kaptancığım ama artık 10 bardağın altına düşmeyeceğim merak etme :)
Ben artık gönderiyom ya bana kızmayın
Teşekkür ederim canımmm :)
Afiyet olsun canım. Sporun da iyiymişMaşallah kilonu da vermişsin.
Hoşgeldin canıııım :) Okadar kiloyu ne kadar sürede, nasıl verdin seeen?
Makarna diyetinin dengesini bozmamıştır umarım canımm. Afiyet olsun :)
Hoşgeldin canııımmm. Ben de Venüs kilomu hemen altta görebilirsin. Şişkoyum, incecik olacağım. Hihih :)
Menün SÜPER canım. Nazar değmesin sporun da harika... Hep böyle devam edersin umarım.
AyyyBenim de abim yurt dışında... Çok sevindim senin adına canım. Nasıl da beceriklisin yahu :)
Çok teşekkür ederim Tuğbacım. Su problemini ortadan kaldırıyorum artık :)
Süpersin canım. Ama pilav yerine farklı şeyler mümkün oldukça. Metabolizmanı ve diyetini daha iyi etkilersin :)
Sanırım önce açık kahveye dönüp ondan kumrala dönmek daha kolay gibi. Ama sen yine sor canım.
Afiyet olsun canım her zamanki gibi kusursuzsun :)
Ay ne çok talep var arkadaşlaaar :)
Merhaba tatlım. Ben geçmişi okumaktan çoktan saati öğlen ettim ama.. :) Zeytin hem yağlı hem tuzlu bir besin. Bir kere daha düşün canım.
Gece kısmı tehlikeli olmuş canım. O saatlerde acıkınca çörek otlu yoğurt veya süt&meyve önerebilirim sana. :)
Süperain canım. Senin kilonda birisi için bu şekilde ilerlemek büyük başarı.
Makarna ve bulgur bir günlük menün için biraz fazla olmuş gibi bebişim. Ama ip atlama ile baya kalori yakmışsındır.
Keşke bende sizin gibi spora hevesli olsam yahuuu
AY GEÇMİŞİ OKUDUM, ALINTI YAPTIM, CEVAP FALAN YAZMA DERKEN 2 SAAT GEÇTİİİ!
SÜPPPEEER. Nazar değmesin canım benimmm.
Hayal kilomdan 2 kilo az.
Yağ oranı azaldıkça kilo vermek zorlaşıyor canım çok doğal.
Süpersin Tuğbacım. Nazar değmesin hep böyle devam et :)
Canım zaten kilon düşün, zayıflaman biraz daha zor. Bir de üstüne regl eklenince böyle olmuş. Ama dediğin gibi üzülecek bir şey yok. Azimle devam ediyorsun.
Hihih beni de düşünürmüş brokoliiiimmm :)
Teşekkür ederim canım benim.
Çok teşekkür ederim hayatım. Evet o da iyi gidiyoruz dedi. Umarım böyle devam eder...
Ayh beni şımartıyorsunuz kaptancığııımmm :)
Çok teşekkür ederim. Ama kalabalık daha doğrusu kuru olan kalabalık bizi bölük pörçük de edebilir.
AAAYYY HARİKAYIIIZ!!!
Hihihih çok mutlu oluyorum bu duruma :) Amaaan nazar değmesin.
Kaptancığım benim iyiki varsın. İyiki bizleri hizaya sokuyorsun. :)
OOOLEEEY OLEY OLEEEY
Teşekkür ederim canııııımmmmm
Buseee bir yerindeee durrrrr yeterrrrkarsılasaaamııyoooruuuuzzz :))
ebruuuuu akşam anneme gidiyoruz dede bizim bıcırığı özlemiş allahım ah şu dedeler biras geçsin getirin bizim fıstığı başlıyorlar eşim dediki buse seni götürmeyeceğim sen evde kalll 'hayıy ebiş mende leleceeemmmm' bu arada eşimin ismi evrim bizim kız ebiş diyor kardeşimde net paket varsa girerim yoksa merak etmeyin herkesi öpüyorum ii akşamlarrrrr
Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))
sabah dukan usulu kıymalı omlet yedim ekmeksiz mis gibiydi
öğlen es ğeçtim ama hata yaptım 3ü bir arada içtim hemde 2 fincan
akşam 3 kaşık ıspanak,bir kase yogurt
1.30 saat yürüdüm aralarda elma yedim
ben geeeldiiimmmm :):) canlarum geçmişi okuyup geleyim hemen :)
gözün aydın arkadaşımayyy canlarım.. kardeşim sürpriz yaptı ya eşşoğlu beş kulak çat kapı çıktı geldi. ağla ağla bi hal olduk. hala da ağlıyorum.. ben canımın içiyle vakit geçirmek istiyorum müsadenizle. Gece gelirim menümü yazarım. size söz veriyorum hiç kaçamak yapmayacağım. zaten benim sebzem yoğurdum tavuğum var.
ALLAH'A EMANET OLUN HEPİNİZ, SEVDİKLERİNİZDEN HİÇ AYRILMAYIN, YANINIZDA OLANLARIN KIYMETİNİ BİLİN.. AİLEMİZDEN DAHA DEĞERLİ HİÇKİMSEMİZ YOK ŞU HAYATTA....
canım sen bursalıyım demiştin dimi, ne taraftasın, ben merinos parkının altında oturuyorumvenüsüm alıntılamadan cevap yazıyorum. evet makarna ve bulgur aynı gün olmamış bende beğenmedim daha dikkatli olucam. sen biraz yoğunsun galiba bugün pek gelemedin.
su konusunda ben mutfağa gidiyorum 1 bardak orda hemen içiyorum bi bardakta doldurup masama getiriyorum öyle git gel hem hareket etmiş oluyorum yoksa totom ağrıyo hep oturmaktan. bide namaz kılıyorum oda çok iyi geliyo bizim gibi sürekli oturanlara eklemlerim hareket etmiş oluyo.
geçmiş olsun canım ozamancanım bende kronik olan daha doğrusu benim kronikleştirdiğim kabızlığım var küçüklüğümden beri o nedenle bana iyi gelio yemezsem 3 gün rahat kabızımdiyetisyenimde önermişti.
görüşürüz cnm sana da iyi haftasonları :)Iyi eğlenceler venücüm sana kızlar bende kaçıyorum netim olursa gelicem hafta sonu
herkese iyi hafta sonları diliyorum
çok iyi canım yine eski kilona kavuşursun kaç kilo vermişsin 3-4 kilo da verilir :)canım ağustosta doğum yapmiştim mayısta 54,6 idim..sonra 1 ay sonra falan 52 ye indim
hep beraber kurtulalım şu fazlalıklardan :) inşallah çabuk verirsin ve korursun kilonu canım :)kızlar bu arada hepinizi tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsiniz umarım haftaya bende vermiş olurum
Tabiiki takım ruhu buToz meselesine gelince Konya'nın üstüne tanımıyorum canım, teksas gibiyiz. İnşallah doğumdan sonra daha fazla gider canım. Zaten allah izin verirse doğumdan sonra eve gelir gelmez sanırım yapacağım ilk iş tartıya çıkmak olacak Valla bana futbol dee başka bişey deme. Ama emin ol bu durum erkeklerin çok hoşuna gidiyor. Çünkü eşim çok rahat maç izliyor birlikte izleyince
İyi eğlenceler Venüs'cüm. Bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Tiyatro en büyük aşklarımdan.
İnşallah netin gelir canım. Çünkü hafta sonlarıda buralarda olmak güzel oluyor.
Evet canım hemde karnı burnunda bir hamile. İnşallah 15-20 gün var doğuma.
İnşallah canım gerçekten istersen sende yapabilirsin. Daha önce yapmışsın. Şimdide yapabileceğine inanıyorum.
Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))
hoş geldin buseciiim :) naptın bugün nasılsın?geldiiiiimartık bir yere gitmiyorum merak etmeyin, en fazla burdan yatmaya giderim yatağa
geçmişi okuyup ışınlanıyorum kızlar
yeni gelen arkadaşlar var isimlerini bilmiyorum, geçmişin hepsini okudum elbette ama aklımda kalmadı inanın kızlar
hepiniz tekrar hoş geldiniz
sizin de aklınızda kalmamış olabilir, ben kendimi tekrar tanıtayım.
23 yaşındayım, bekarım, istanbulda ikamet ediyorum. işsizim ve geziyorumşaka maka iş bulmam lazım artık çok sıkılmaya başladım bu durumdan gümrük işletmeciliği mezunuyum bu arada
5-6 ayda 15 kg verdim. 59 kg iken dukan diyetine başladım ve hala diyetime devam ediyorum.
görüşürüz cnm sana da iyi haftasonları :)
çok iyi canım yine eski kilona kavuşursun kaç kilo vermişsin 3-4 kilo da verilir :)
hep beraber kurtulalım şu fazlalıklardan :) inşallah çabuk verirsin ve korursun kilonu canım :)
oooooo kaptanımızın bilmediğimiz yetenekleri varmış
ecoooşş süper canım :) bende istiyorum atlamak ama burda çok zor havalar açılsın bende başlıcam hemen :)
hoş geldin buseciiim :) naptın bugün nasılsın?
Allah gönlüne göre, hayırlı bir iş nasip etsin canım,
benimde çalışmam lazım kaç senedir evdeyim ama rahatada alıştım galiba , hiç içimden gelmiyor
kızlar, zıplamak gerçekten işe yarıyor, ama ben iple değilde, saçma gelcek belki size, memişleri tutarak zıplıyorum, onlar zıplamamış oluyor oyüzden sarkma pek olmuyor , müzik açıyoruz oğlumla zıplıyoruz oynuyoruz deli gibi valla :)))
birde bu göğüsleri toparlayıcı bir hareket söyleyim, iki elinizi avuç içleriniz birbirine bakacak şekilde göğüs hizanızda birleştirin, bu şekilde avuç içlerinizi birbirine bastırıyorsunuz , ayna karşısında yaparsanız göğüs kaslarınızın nasıl çalıştığını görürsünüz:)
hergün 50 kere falan aklınıza geldikçe yaparsanız kısa sürede toparlanır sıkılaşır
geçmişi okumaya başladığımda 7 kişi online görünüyodu bitirdim 2 kalmışız
kızlar inanır mısınız puan durumumuza daha yeni baktımharikayız yaa, resmen diğer takımlara fark atmışız, işte budur
hepimizi tebrik ederiim
bende yeni gördüm, birinci olmuşuz,
tebrikler arkadaşlar hepinizi,
özendim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?