Selam kızlar herkese günaydın
iyi haftalar diliyorum.
Malesef netimiz hala yok evde o yüzden giremedim hafta sonu hemen geçmişi okuyup geliyorum....
13. Takımdan bahsediyorum ecem'cim. 13. Takımın mezunları arasında benden sonra sen varsın.
Amin canım inşallah. Aslında çok kilo aldım. Diyetten sonra doğal olarak koruma dönemi geçirmeden hamile kalınca aldıklarım daha hızlı geldi. Normalde 15 kilo ile bitirmem lazımdı ama fazlasını aldım. Gerçi artık dert etmiyorum daha önce nasıl verdiysem o kadar kiloyu şimdide verebilirim. şimdi tek düşüncem bebişimin emmesi. Inşallah emerde kilo sorun değil onu bir şekilde veririm. Ilk kızımı emziremedim içimde hala. Inşallah bu kez daha güzel olacak herşey. Doğumdan hemen sonra aranızdayım zaten merak etmeyinhemde iddia ediyorum geçerim hepinizi diyomuşum
Daha ne kaldı zaten tuğba'cım direkt malaga yı versinler o zaman bize
Valla içimden bir ses real madrid i eleyeceğiz diyor kızlar.
Uçtu uçtu ecem uçtu. Yavaşla biraz ecemmmmmm. Abartma sporu.
Gözünüz aydın tuğba'cım. öyle bi yazmışsın acaip duygulandım.
Hem başarılar hem de iyi eğlenceler.
Hadi bakalım yarın sabah bekliyorum seninde kilonu. Eğer istersen halledersin sen üç haftada. Yeter ki istebaştan şartlandırma kendini. Düşünce gücü çok önemli unutma bunu.
Evet canım ben kırşehir'liyim. Banu sultan da kırşehir'li.
Ellerine sağlık ebru'cum.
Sen baştan kendini suçlu hissettiğine göre kaçamak yapmayı planlıyorsun. Bbence böyle düşünme ayrıca kaçamakta yapma.
tabiiki takım ruhu buToz meselesine gelince konya'nın üstüne tanımıyorum canım, teksas gibiyiz. Inşallah doğumdan sonra daha fazla gider canım. zaten allah izin verirse doğumdan sonra eve gelir gelmez sanırım yapacağım ilk iş tartıya çıkmak olacak Valla bana futbol dee başka bişey deme. Ama emin ol bu durum erkeklerin çok hoşuna gidiyor. çünkü eşim çok rahat maç izliyor birlikte izleyince
Iyi eğlenceler venüs'cüm. Bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Tiyatro en büyük aşklarımdan.
Inşallah netin gelir canım. çünkü hafta sonlarıda buralarda olmak güzel oluyor.
Evet canım hemde karnı burnunda bir hamile. Inşallah 15-20 gün var doğuma.
Inşallah canım gerçekten istersen sende yapabilirsin. Daha önce yapmışsın. şimdide yapabileceğine inanıyorum.
merhaba kızlar,
unutmadan menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam
sabah 10:00
1 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
2 çay bardağı tek şekerli çay ( kahvaltıda şekersiz içemiyorum bir alışabilsem)
ara 12:00
8 adet badem
öğle 13:30
bir tabak kıymalı kapuska, yarım kase yoğurt
ara 15:30
bir kupa şekersiz neskafe
bir elma
akşam 18:30
bir şişe maden sodası
bir kase tarhana çorbası, yarım dilim ekmek
yarım dilim peynirli börek ( biliyorum kızcağınızı dayanamadım
az önce bir portakal yedim
bir demlik yeşil çay yaptım şimdide onu içiyorum
bugün biraz fazla oldu galiba
bende yazayım
sabah
1 tane pastane poğaçası
şekersiz çay
öğle
4 tane köfte
salata
1 dilim ekmek
ara
şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata
akşam
haşlanmış karnabahar
4 kaşık makarna
2 tane tulumba tatlısı
menüm çok kötü ama tulumba tatlısını kendim denedim ilk defa o yüzden tadına bakmasam olmazdı=)))spor yok haftaya başlayacağim ama bugun okulda nöbetçiydim hiç oturmadım=) spordan sayılır mı ki hehhehe yarın daha güzel bi menüm olacakk
Oyhh Busecim benim. Seni çok seviyorum yahu, çok da motive oluyorum seninle. İyiki buradasın :)hala burdaymış venüscük yaa
bebeğinler seni yesinleer
Afiyet olsun canımcımmm. Menün süper, sporun da gayet iyi. Nazar değmesin :)BUGÜNKÜ MENÜM
sabah08:15)
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım orta boy domates
1 dilim çavdar ekmeği
ara10:30)
2 kuru kayısı
öğle14:00)
5 küçük boy ızgara köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt
ara16:00)
1 ayran
akşam18:00)
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk fırında sebze yemeği
1 kase salata
ara21:00)
1 sade Türk kahvesi
2 lt su, 1 fincan yeşil çay, 4 bardak çay,3 fincan nescafe
30 dk egzersiz, 2 saat dolaştım ama avmde :) yürüyüş sayılmaz ama çok soğuktu hava çıkamadım dışarı
Kaptancığım ya çok hüzünleniyorum ben böyle... Sen hep gitmeli mitmeli konuşuyorsun, doğum yapacaksın bu çok sevindirici ama ne bileyim insan hüzünleniyor gideceğini bildiği için.Canlarım ben kaçıyorum artık, hem bağlantım çok yavaş, hemde yarın sabah dotor kontrolüm var erken kalkmam lazım. Ne zaman gelirim bilmiyorum merak etmeyin. Buse'cim numaramı sana yazıyorum. Bu arada Venüs ün özel mesajı sizede geldi mi? Venüscüm kaydettim numaranı. Bende sana yazarım.
Beril'cim hoşgeldin canım. Umarım iyisindir. Biz aynen devam ediyoruz. Bende artık sabırsızlıkla Gülce'mi göreceği günü bekliyorum.
Öpüyoorum kızlar hepinizi. Yarın görüşmamk üzeere
Çok teşekkür ederim canım. Bu hafta sanki kilo veremeyecekmişim gibi bir his var içimde. Korkuyorum, içim sıkılıyor resmen. :/ Bu akşam yürüyüşe başlayacağım, kilo veremezsem çok üzülürüm.ay emoşum ve venüsüm ben sizi tebrik etmeyi unuttum sanırım :26: o gün ev çok kalabalıktı telaşım vardı biliyorsunuz.
ikinizi de canı gönülden tebrik ederim, harikasınız
Ay ben de bakacağım buna. Teşekkürler haber verdiğin için canımmMde Bugün | MigrosTV
emineeeeeeekız bak migros sanal marketim de migros tv de bugün kondisyon bisikleti kampanyalı. 100 tl almayı kafaya koyduysan bi bak bencee
Mde Bugün | MigrosTV
Peki Buseciğim, akşam görüşürüz :)ben hazırlanıyorum kızlar. komşumuz yoğun bakımda bikaç gündür, onu ziyarete gideceğiz. akşama gelirim anca
günaydın tatlım :)günaydın herkeseeekahvaltıya uçup geliyorum
günaydın canım hoşgeldinSelam kızlar herkese günaydın
iyi haftalar diliyorum.
Malesef netimiz hala yok evde o yüzden giremedim hafta sonu hemen geçmişi okuyup geliyorum....
Mde Bugün | MigrosTV
emineeeeeeekız bak migros sanal marketim de migros tv de bugün kondisyon bisikleti kampanyalı. 100 tl almayı kafaya koyduysan bi bak bencee
Mde Bugün | MigrosTV
görüşürüz tatlım akşam. çok geçm.ş olsun öptmben hazırlanıyorum kızlar. komşumuz yoğun bakımda bikaç gündür, onu ziyarete gideceğiz. akşama gelirim anca
çok geç oldu ama iyiyimBiraz yorgunum semoş. Sabahtan beri bi koşturmadır aldı başını gitti yani. Neyseki şimdi totom rahata erdi
Sarı istemiyorum zaten ebrucum yaa. Kumral istiyorum ben
Tebrik ederiim
Ya ben de ip atlamayı düşünüyordum, ipim duruyor öylece kenarda :26: Ayak bileğimdeki sorun yüzünden atlamıyorum ama düşünüyordum bi denemeyi falan şimdi bilemedim yani :26:
Haklısın kaptancım, dikkat edeceğim ama yemek zorundaydım, öğlenden beri açtım ve dukanda aç kaldığında kilo verilmiyorGeç yatarak telafi ettim diye düşünüyorum ama geç yatmak da iyi değil. Dikkat edeceğim kaptan
Emoşuum çook tebrik ederim, harikasııın
Verdim canım ama hafta içi 52.9 u görmüştüm. Ticker o yüzden o şekilde duruyor
Ben de 68 kg ile başladım boyum 1.58 hatta tekrar bi bakmam lazım 1.60 da olabilirBana bak ve azimlen canım, ben yaptın sen neden yapamayasın
Sorma emooş, başım çok kalabalıktı bugün öyle oldu biraz
OleeeyTebrik ederim tubiişiim
Venüscüüm harikasın yaa maşallahhh
Ebrucum tam dayaklığım doğru demişsin ama o mesajı nasıl yazdığımı bir bilsenAnnem başımda yine mi o laptopu açıyorsun, misafir gelecek diyorum sen ne yapıyorsun kapat açma vs. Diye çığırıyordu o çığlıklar arasında hemen yazmam gerekiyordu ve geçen haftaki kilomu hatırlayamadım. özür dileriim
Ebruya yazıklarımı oku canım, zor durumdaydım o mesajı yazarken, yoksa bu şekilde yapmam zaten bildirim. Ki bildirim benim en hassas olduğum konulardan biridir, kaptanımız da bence bunu bilir yani.
Ay amiinSen harikasın zaten ebrucum maşllahh yaa
Açıkladım ecoş bildirim durumumun nedenini
Ben de ilk kez gördüm bu mağazayı adı shanna ydı yanlış hatırlamıyorsam, başka yerde de rastlamamıştım. Acayip indirim vardııı
Dimi dimiiiiKesinlikle öylee, bizim takım futbol konusunda bir başkaa, başka böyle takım yok hatta
Kavuştunuz sonunda, sarılın koklaşın ohh maşallah kuzum
Bu saç boyası işi beni delirtecek sanırım sonunda venüs, ne yapacağını şaşırmış haldeyim. Kırt diye kestircem sonundaaZaten eskiden belimdeydi saçım şimdi göğüs hizzamda en sonunda ensemde kestircem
Ay sorma ecoşumBir kara haber daha vereyim yarın da misafir var biz dee çocukluk arkadaşlarım ve anneleri geliyoor Eski komşularımız yanii
Yerim ben o ebiş diyen bızdık adaşımı yaaa maşlaahh
Ohh bee mi vaay bee miMaşallah sana da ama kendine çok yüklenme canım yaa :26:
Biri dukan mı dediiiiii
gözün aydın arkadaşım
canım sen bursalıyım demiştin dimi, ne taraftasın, ben merinos parkının altında oturuyorum
geçmiş olsun canım ozaman
yasemin1987, seninde kızının doğumgünü kutlu olsun
allah gönlüne göre, hayırlı bir iş nasip etsin canım,
benimde çalışmam lazım kaç senedir evdeyim ama rahatada alıştım galiba , hiç içimden gelmiyor
kızlar, zıplamak gerçekten işe yarıyor, ama ben iple değilde, saçma gelcek belki size, memişleri tutarak zıplıyorum, onlar zıplamamış oluyor oyüzden sarkma pek olmuyor , müzik açıyoruz oğlumla zıplıyoruz oynuyoruz deli gibi valla :)))
birde bu göğüsleri toparlayıcı bir hareket söyleyim, iki elinizi avuç içleriniz birbirine bakacak şekilde göğüs hizanızda birleştirin, bu şekilde avuç içlerinizi birbirine bastırıyorsunuz , ayna karşısında yaparsanız göğüs kaslarınızın nasıl çalıştığını görürsünüz:)
hergün 50 kere falan aklınıza geldikçe yaparsanız kısa sürede toparlanır sıkılaşır
kızlar benim görümcelerimin spor salonu var b-fit , daha birkere gidip spor yapmadım üşeniyorum uzak biraz
ne dersiniz düzenli başlasammı
önce bugünkü menümü yazayım hızla.. (çünkü acelem var içerde biçok misafir bulunuyor:))kızlar.. Canlarım.. Ciğerlerim..
kahvaltı (10:10 gibi)
2 dilim kepek ekmeği arasına tost
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
öğle(15:00)
2 kaşık haşlanmış patates
1 kase yoğurt
akşam(18:45)
1 kase tarhana çorbası
3 küçük köfte(fırında)
1 kase yoğurt
3 lt su
2 bardak yeşilçay
45 dk aerobik
[sıze=3]gelelim asıl meseleye...
[/sıze]
Ebru'ya da mesaj attım ama bakalım ne zaman cevap verebilirse okuyacağım inşallah. Ben 2 haftalık bi izin istedim ondan. Internet sıkıntım olacak çünkü annemler gidip gelene kadar evde olamayacağız kardeşim ve ben. Bu durumda da buraya giremeyeceğim, en azından izinli olayım durumum net olsun.
2 hafta sizden ayrı kalmak zor olucak daha önce 3 gün 4 gün olmuştu ama 2 hafta hiç olmamıştı :\ umarım ben yokken de herşey böyle yolunda gider, bütün arkadaşlarım sağlıkla güzel bi şekilde kilolarını verirler, burdaki kardeşlik bağları hiç kopmaz zedelenmez.. Allah birliğimizi beraberliğimizi azmimizi daim etsin.. Ya bu arada beni mazur görün çok içimden geldi, yanlış anlaşılmak istemem. Daha önce de söylemiştim inancımı kimsenin gözüne sokmayı sevmem ama çok uzun zamandır hiç ayet yazmamıştım buraya, şimdi şimdi gerçekten içimden geldi, zaten baya bi manevi atmosferdeyim, ondan olsa gerek. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Allah(c.c); kendisine inananların vasıflarından basediyor yine bir ayetinde;
"all[ı]allah'a ve ahiret gününe inanırlar, iyiliği emrederler, kötülükten vazgeçirmeye çalışırlar, hayır işlerinde de birbirleriyle yarışırlar. Işte onlar iyi insanlardandır.velhasılkelam, sizleri allah'a emanet ediyorum her zaman olduğu gibi.. Hepinizi seviyorum. Siz de beni sevin özleyin dualarınızdan eksik etmeyin
(al-i imran/114)[sıze=2]
[/sıze]
[/ı]---
ne güzel değil mi.. Inşallah biz de hep bu iyi insanlardan biri olarak kalırız dostlarım..
Görüşmek dileğiyle inşallah..
hoş geldin ebruuuuu
Günaydın canım nasılsıın
hoşbulduk canım yaaa iyiyim sen nasılsın?
Offf oku oku bitiremedim sayfaları daha 25 sayfam var okunucak geliyorum birazdan....
Bu arada sayfalar bitmedikçe bizim damada sinirim daha çok çoğalıyo bugün geçmişi okumakla geçicek iyi kaynatmışsınız valla alacağınız olsun
venüsüm ben geldim ama sen gitmişsinAy kimsecikler yoook :/
tebrik ediyorum kızlar hepinizi***13. Takım 300. Etap ***birincisi
buseb (53.6/53/0.6/%1.12)
dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.42)
prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)
venuskadini ( 84.9/82.1/2.8/%3.30)
13.takım ortalaması:% 1.94300. Etap dereceye giren takımlar
8-15 mart
1) 13.takım (1.94%)
2) 6. Takım (0.91% )
3) 4. Takım ( 0,68% )
300. Etap bireysel dereceleri
8-15 mart
1) dalin26 ( 3,90% )- 5. Takım
2) limonlubrokoli(3,42%) - 13. Takım
3)venüskadini(3.30% )- 13.takım
kızlar ben kafayı kırdım kondisyon aleti alıyom eve
günaydın tatlım :)
günaydın canım hoşgeldinNasılsın ?
Ya çok ucuzmuş ama ben bundan almıcaktım eliptik olanından alcaktım. Bugün yeni bi salon açılmış orayla bi görüşücem ondan sonra karar vericem artık.
Görüşürüz tatlım akşam. çok geçm.ş olsun öptm
25 sayfa ohhh! Kolay gelsin canım, bir iki saat sonra görürüz seni son sayfada artık :d
hoşhgeldin ebrucum :) buralardayız yine :) sen naptın nasıl geçti kontrolün bebiş iyi miSelam kızlar ben geldimNe var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?