Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar herkese günaydın
iyi haftalar diliyorum.
Malesef netimiz hala yok evde o yüzden giremedim hafta sonu hemen geçmişi okuyup geliyorum....

ben hazırlanıyorum kızlar. komşumuz yoğun bakımda bikaç gündür, onu ziyarete gideceğiz. akşama gelirim anca

inş. Emzirebilirsin canım bence oğlumu sadece 4 ay emzirebildim içimde kaldı. Bu arada eltim kızını emzirmeyle 9 kilo verdi imrendim.emzirirsen işin daha kolay sanırım.

canım evet kaynatmışsınız hafta sonu ama malesef netimiz olmadı demiştim başkasından alıyoruz. üst kattan amca kızından damadımızın keyfi gelirse gelip yapıcak inş. Belki çıkabiliriz internetten eşimin tepesi atmak üzere

canım meyvelerimizi 3 ten sonra yemiyoruz bende özellikle akşam meyve yemeye bayılırdım ama arkadaşların uyarıları sayesinde bıraktım iyide ettim yeme istersen akşam meyve

canım poğaçaaaaa çikolataaa Tulumba tatlısııııı Ne kadar çok kaçamak yapmışsın bu şekilde kilo veremezsin. Bence daha dikkatli olmalısın küçücük bi kaçamak bile çok etkiliyo ona göre

annem banyoya girdi şimdi. ben de yemeğimi hazırlayıp yanıma alacağım ne olur ne olmaz gideyim de şu tavuğu yapayım. 1 saate çıkarız evden

hala burdaymış venüscük yaa

bebeğinler seni yesinleer
Oyhh Busecim benim. Seni çok seviyorum yahu, çok da motive oluyorum seninle. İyiki buradasın :)
Afiyet olsun canımcımmm. Menün süper, sporun da gayet iyi. Nazar değmesin :)
Kaptancığım ya çok hüzünleniyorum ben böyle... Sen hep gitmeli mitmeli konuşuyorsun, doğum yapacaksın bu çok sevindirici ama ne bileyim insan hüzünleniyor gideceğini bildiği için.
ay emoşum ve venüsüm ben sizi tebrik etmeyi unuttum sanırım :26: o gün ev çok kalabalıktı telaşım vardı biliyorsunuz.

ikinizi de canı gönülden tebrik ederim, harikasınız
Çok teşekkür ederim canım. Bu hafta sanki kilo veremeyecekmişim gibi bir his var içimde. Korkuyorum, içim sıkılıyor resmen. :/ Bu akşam yürüyüşe başlayacağım, kilo veremezsem çok üzülürüm.
M’de Bugün | MigrosTV

emineeeeeee kız bak migros sanal marketim de migros tv de bugün kondisyon bisikleti kampanyalı. 100 tl almayı kafaya koyduysan bi bak bencee

M’de Bugün | MigrosTV
Ay ben de bakacağım buna. Teşekkürler haber verdiğin için canımm

ben hazırlanıyorum kızlar. komşumuz yoğun bakımda bikaç gündür, onu ziyarete gideceğiz. akşama gelirim anca
Peki Buseciğim, akşam görüşürüz :)

günaydın herkeseee kahvaltıya uçup geliyorum
günaydın tatlım :)

Selam kızlar herkese günaydın
iyi haftalar diliyorum.
Malesef netimiz hala yok evde o yüzden giremedim hafta sonu hemen geçmişi okuyup geliyorum....
günaydın canım hoşgeldin nasılsın ?

M’de Bugün | MigrosTV

emineeeeeee kız bak migros sanal marketim de migros tv de bugün kondisyon bisikleti kampanyalı. 100 tl almayı kafaya koyduysan bi bak bencee

M’de Bugün | MigrosTV

ya çok ucuzmuş ama ben bundan almıcaktım eliptik olanından alcaktım. bugün yeni bi salon açılmış orayla bi görüşücem ondan sonra karar vericem artık.

görüşürüz tatlım akşam. çok geçm.ş olsun öptm

canım kilonu gördüm sonradan tebrik ederim öncelikle.....
Ip atlama konusuda baya kararsızım hala hafta sonu atlamadım hiç ama bugün yine başlıcam galiba :18::18:

evet canım bursalıyım. Bende soğanlıda oturuyorum. Aşağıda değil merinos parkına yakınım yani. Ama 2 aya kadar güzelyalıya taşınıcaz ev aldık ordan oğlumun yanına gidicem. Yinede bu kadar yakın olmamıza çok şaşırdım...

bunu denicem canım paylaştığın için sağol

kızlar benim görümcelerimin spor salonu var b-fit , daha birkere gidip spor yapmadım üşeniyorum uzak biraz
ne dersiniz düzenli başlasammı

yaaa durduğun kabahat kızlar değerlendirmeliyiz böyle şeyleri bence çok şanslısın değerlendir.

canım yaaa şimdi kim eleştiricek benim menülerimi üzüldüm gitmene. Ama döndüğünde inş. Ikili rakamları görmüş olursun kendine çok iyi bak iyi haberlerle dönmeni dilerim canım

hoş geldin ebruuuuu

Günaydın canım nasılsıın

hoşbulduk canım yaaa iyiyim sen nasılsın?
Offf oku oku bitiremedim sayfaları daha 25 sayfam var okunucak geliyorum birazdan....
Bu arada sayfalar bitmedikçe bizim damada sinirim daha çok çoğalıyo bugün geçmişi okumakla geçicek iyi kaynatmışsınız valla alacağınız olsun

25 Sayfa ohhh! Kolay gelsin canım, bir iki saat sonra görürüz seni son sayfada artık

kızlarrrrrr sanırım geçmiş çok ama şu an çok işim var dün kızımın beşiğini söküp yatak haline getirdik odasını düzenledik bugünde küçülenlerini kaldırmam dolabını silmem lazım dün camları vs di vakit bulup giemedim inanın geceye kadar iş yaptım 2 3 saate gelirim inşşş şimdi okumaya kalksam 2 saati geçecek maşallahınız var dönünce mutlaka geçmişi okuyacağım öpüyorum herkesi felaket yoruldum şekelr

Selam kızlar ben geldim Ne var ne yok?

tebrik ediyorum kızlar hepinizi

kızlar ben kafayı kırdım kondisyon aleti alıyom eve

süper yaparsın canım bende taşınayım yürüyüş bandı alıcam napalım spor salonuna gidemiyosak salonu eve taşırız

iyi canım sen nasılsın biraz geç oldu ama maşşallah kaynamış burası hafta sonu en kalabalık günlerini yaşamış

25 sayfa ohhh! Kolay gelsin canım, bir iki saat sonra görürüz seni son sayfada artık :d

ne 1-2 saati canım benim bak akşam oldu anca bitti biyandan çalışıyorum bi yandan geçmişi okuyorum çok şükür bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…