yok canım istanbuldayım. ben de pursaklar nereki diye düşünüyordumama dediğim gibi ne alacaksan 36 beden al, benden söylemesi. azim et ve 36 beden ol.
hani canım ya 75 se 75 napalım alcazhangi site :26:
anladım canım ya, doğru söylüyorsun erkeklerin arasında rahat edemezsin. kilolar olmasa yine bi derece ama ben de denemiştim bir kez, balık etli olmama rağmen rahat edememiştim. hhödük yoktu ama rahat edememiştim işte yürüyüş yaparken falan toto sallanıyor diyeama yine de yürüme bandı alma, çık dışarda yürü. bisiklet de alma bence. ya da iyice araştır. çünkü bisiklet oturur pozisyonda bacak çalıştırdığından kalça genişletiyormuş haberin olsuun
eveet walk at home da güzel fikir çoookbi ara ben de yapıyorduum
iyi geceler tatlıım
eveet walk at home da güzel fikir çoookbi ara ben de yapıyorduum
iyi geceler tatlıım
dikkat edicem merak etme=)
normlde akşam seansı varmış ama 10 kişi olmadan açmıolarmış bende akşam açılmasını bekliorum işte şu an liste 4 kişi açılsa çok iyi olcak
inşallah açılır canım :) ben bi bakayım yarın belki hemen başlarım
niye 2 dilim yedim biliyor musun öğlen az yicektim sözde ama dişarı çıkınca işler değişti
Büyük ihtimalle öyledir canım, çünkü holihop çok kalın beller için pek de etkili olmaz gibi geliyor. :)
Neyse artık gidiyorum, yarın sabah çok erken kalkacağım. İş başlıyor yine!
bu arada p.tesi sali çarsamba gitcem spora ve okul çıkışı gitcem 3 gün ne yicem ben dışarda yaaaaaaaaa
Muuuuah bebeğimleeer :)
bak bakalım
yarın okul var yayatıyım ben hadi ii geceler kızlar öptüm hepinizi
bak bakalım
yarın okul var yayatıyım ben hadi ii geceler kızlar öptüm hepinizi
buseeee sen bu saatte yatsan olay olur milli bayram olur
beli de inceltir canım ama onu çevirirken baya bi bölge çalışıyo o yüzden göbeğe de etkisi olur heraldeburcuuu şimdi aklıma geldiii
arkadaşın hulahopla ne kadar zamanda yok etmiş göbeğini biliyor musuun? bilmiyorsan bir sorsanaabu daha çok bel inceltir gibi geliyor banaa :26:
beli de inceltir canım ama onu çevirirken baya bi bölge çalışıyo o yüzden göbeğe de etkisi olur heralde
dimiiiiiiemooş bence biz de alalım, hem yerde kaplamıyoor, at dolabın arkasına gitsiin
Selam kızlar ben geldim. Ne var ne yok?
Hoşbulduk Emine'cim. Gitmedim ama her an gidebilirimevet evet alalım busecim :) yarın düşünüyorum sipariş vermeyi
kaptancım hoşgeldiiiin :) bugün gözlerim seni aradı valla :) bi an dedim aha gitti kaptanımız doğuma
kulaklarımızı açtık dinliyoruz kaptancımHoşbulduk Emine'cim. Gitmedim ama her an gidebilirimNormalde daha iki hafta var ama doğum olayı pek belli olmuyor. Bende bu konu hakkında konuşacaktım. Biran önce konuşayım artık çünkü her an herşey olabilir
Emine'cim senin cumalarında boş canım, yüzde hesaplamayı biliyor musun? Bu süre içinde herkes öğrenirse yüzde işini cuma listeleri sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?