Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla öle google amcaya yazdım ilk çıkan sitede öleydi

bu arada p.tesi sali çarsamba gitcem spora ve okul çıkışı gitcem 3 gün ne yicem ben dışarda yaaaaaaaaa

niye 2 dilim yedim biliyor musun öğlen az yicektim sözde ama dişarı çıkınca işler değişti

yapmaa daha dikkatli ol bundan sonra 2 kilo bir şeyin var

Büyük ihtimalle öyledir canım, çünkü holihop çok kalın beller için pek de etkili olmaz gibi geliyor. :)
Neyse artık gidiyorum, yarın sabah çok erken kalkacağım. İş başlıyor yine!

hala burdaymış venüscük yaa

bu arada p.tesi sali çarsamba gitcem spora ve okul çıkışı gitcem 3 gün ne yicem ben dışarda yaaaaaaaaa

canım iradeni sokağa mı attın ne yaptın, sürekli bi mızmızlanma görüyorum sende al yemeğini yanına, dışarıda onu ye. yemek alamam diyorsan elma al, ne bileyim yani salatalık al bak böyle negatif düşünürsen bu 2 kilodan 3 ayda da kurtulamazsın hazoş silkelen bi kendine gel bakiiiiiimm

Muuuuah bebeğimleeer :)

bebeğinler seni yesinleer

bak bakalım
yarın okul var ya yatıyım ben hadi ii geceler kızlar öptüm hepinizi

tamam tatlım sana da iyi geceleer

ben de bu saatte yatsam sahi ne güzel olur yaaaa

burcuuu şimdi aklıma geldiii

arkadaşın hulahopla ne kadar zamanda yok etmiş göbeğini biliyor musuun? bilmiyorsan bir sorsanaa bu daha çok bel inceltir gibi geliyor banaa :26:

burcuuu şimdi aklıma geldiii

arkadaşın hulahopla ne kadar zamanda yok etmiş göbeğini biliyor musuun? bilmiyorsan bir sorsanaa bu daha çok bel inceltir gibi geliyor banaa :26:
beli de inceltir canım ama onu çevirirken baya bi bölge çalışıyo o yüzden göbeğe de etkisi olur heralde

Selam kızlar ben geldim. Ne var ne yok?

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah08:15)

1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım orta boy domates
1 dilim çavdar ekmeği

ara10:30)

2 kuru kayısı

öğle14:00)

5 küçük boy ızgara köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt

ara16:00)

1 ayran

akşam18:00)

1 kepçe tarhana çorbası
4 yk fırında sebze yemeği
1 kase salata

ara21:00)

1 sade Türk kahvesi

2 lt su, 1 fincan yeşil çay, 4 bardak çay,3 fincan nescafe
30 dk egzersiz, 2 saat dolaştım ama avmde :) yürüyüş sayılmaz ama çok soğuktu hava çıkamadım dışarı

dimiiiiii emooş bence biz de alalım, hem yerde kaplamıyoor, at dolabın arkasına gitsiin

evet evet alalım busecim :) yarın düşünüyorum sipariş vermeyi

Selam kızlar ben geldim. Ne var ne yok?

kaptancım hoşgeldiiiin :) bugün gözlerim seni aradı valla :) bi an dedim aha gitti kaptanımız doğuma

evet evet alalım busecim :) yarın düşünüyorum sipariş vermeyi

kaptancım hoşgeldiiiin :) bugün gözlerim seni aradı valla :) bi an dedim aha gitti kaptanımız doğuma
Hoşbulduk Emine'cim. Gitmedim ama her an gidebilirim Normalde daha iki hafta var ama doğum olayı pek belli olmuyor. Bende bu konu hakkında konuşacaktım. Biran önce konuşayım artık çünkü her an herşey olabilir

Buse'cim biliyorsun Tuğba bi süre yok. Bu zaman içinde bende her an gidebilirim. Şuan takımda listelere ve kurallara hakim olan bir tek sen varsın. Ben sana özelden numaramı yazayım. Herhangi bişey olduğunda buraya gelemezsem eğer ordan haberleşiriz. Şimdilik kesin bişey yok ama dediğim gibi ben her an bi süreliğine gidebiliirm. Ayrıca 5 Nisan'daki etap listesini bizim takımın hazırlaması lazım. Tamda benim muhtemel doğum yapacağım tarihe denk geliyor. Umarım senin için bir sakıncası yoktur bunların. Yoksa takım çok zor durumda kalacak. :26:

Emine'cim senin cumalarında boş canım, yüzde hesaplamayı biliyor musun? Bu süre içinde herkes öğrenirse yüzde işini cuma listeleri sorun olmaz.

Emine'cim senin cumalarında boş canım, yüzde hesaplamayı biliyor musun? Bu süre içinde herkes öğrenirse yüzde işini cuma listeleri sorun olmaz.

hesaplayabilirim canım sana da buseye de gereken yardımı yaparım :) not almıştım zaten ilk hafta yüzde hesaplama ve bildirim yapmayı. takım ortalamsı da aritmetik ortalama sanırım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…