Afiyet olsun canım, pek koşuşturmacalı bir gün olmuş :)kızlarrrrrrrrrrrrrrr bugün çok fenayım ya sabah 8 buçuktan akşam 6 ya kadar dersteydim ne yedim ne içtim bilmiorum ama eve 45 dk önce geldim hemen yemek hazırladım yedim.
bugünkü menüm
sabah 9 buçuk
2 dilim tam bugday ekmek arasına peynirli domatesli yağsız tost.
2 bardak şekersiz çay
ara yapamadım çünkü hoca dersi blok yaptı.
öğle 12 buçuk yediğimden yne anlamadım yemek kötüydü ama sırf yemek için yedim
3 tane köfte 1 dilim patates bunlar fırında
bi kase nohut çorbası(çok uyduruktu hepsini yiyemedim)
1 kaşık makarna
1 kaşık keşkül yedim tatlı kaşığı
arada bi kivi bi kepekli galeta
akşam sekiz
yarım kase tarhana
4 yemek kaşığı nohut
salata
su 2lt 2 bardak yeşil çay
egzersiz olarak 20 dk hızlı yürüdüm derse yetişebilmek için bide 10 dk eve yürüdüm duraktan
birazdan geliyorummm
İYİ DEDİN KAPTANCIĞIM :) Ben limonlubrokolim ve busem gibi çoook girip yazamasam da sabah-öğle-akşam kontrolümü yapıyorum, izinli olduğum günler sabahtan akşama buradayım. Hiç merak etme :)Ooooooooooooo nolmuş kızlar bugün yaaaa ben gelmiş gitmişim, yeniden gelmişim ve hala tek bir mesaj bile yok topikte. Nerdesiniz bakim? Toplanın hemenBirazdan bebiş için almam gereken bikaç parça bişey var onları almak için çıkacağım. Çıkmadan bi bakayım dedim ama kimsecikler uğramamış. Bu arada aşağıda verdiğim linkteki yarışma kurallarını lütfen hepiniz okuyun arkadaşlar. Ayrıca Cuma yarışmaları paylaşım topiğinede sık sık bakmaya çalışın. Yarışma hakkında birçok konu ile ilgili orda görüşler bildiriliyor. Lütfen orayıda takip edelim. Ben şimdilik kaçıyorum. Gelince görüşürüz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29411522
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
Sana ve Buse'ye güveniyorum bebeğiiim :)ben burdayım ebrucum :) bi ara yemek hazırlamak ve yemekle meşguldümtakibe aldım kaptanım
ben hep burdayım canım :)
hoşgeldin tatlımben geldiim
geçmişi okuyup hemen geliyoruum
ben geldiim
geçmişi okuyup hemen geliyoruum
suyun güzel olmuş canım :) mantar çorba mı yoksa yemek mi? yemekse kremalı biraz ağır gibi geldi bana :S spor yapmaya başlamadın sanırım eklememişsin
Afiyet olsun canım, pek koşuşturmacalı bir gün olmuş :)
İYİ DEDİN KAPTANCIĞIM :) Ben limonlubrokolim ve busem gibi çoook girip yazamasam da sabah-öğle-akşam kontrolümü yapıyorum, izinli olduğum günler sabahtan akşama buradayım. Hiç merak etme :)
Sana ve Buse'ye güveniyorum bebeğiiim :)
Afiyet olsun canım, pek koşuşturmacalı bir gün olmuş :)
İYİ DEDİN KAPTANCIĞIM :) Ben limonlubrokolim ve busem gibi çoook girip yazamasam da sabah-öğle-akşam kontrolümü yapıyorum, izinli olduğum günler sabahtan akşama buradayım. Hiç merak etme :)
Sana ve Buse'ye güveniyorum bebeğiiim :)
aynı durumdayız o zmançok kötüydü bugün ya nye bilmiorum ama sanki ilk defa okula gidiorum gbi oldumşimdi hem ders çalışıyorum hemde sizi takip ediorum
aynı durumdayız o zmanbende bi yandan ödevleri yapıyorum
ödev deilde takvime bi baktım sınavlarım yaklaşmışpanik oldum nereden başlasam kar dedim sen ne okuosun canım
sabah 7.40
kepek ekmekli sandviç peynir domates marulla
çay
öğle 12.30
tavuklu salata
ayran
ara 16.00
2 kuru kayısı
sade türk kahvesi
yarım avuç kuru yemiş
akşam 19.30
yarım kase çorba
yarım kaseden az haşlanmış karnabahar
yarım kase yoğurt
ara 21.30
yeşil çay
suyum 2,5 litre olur yatana kadar.
sporum
1 saat tempolu aerobik
yarım saat popo ve karın hareketleri yerde
umarım bugunumu beğenirsiniz=))))) ilerleme var di miiiiiiiiiii.. ama sorun su ki su an açımmmmmmmmmmmmm
Oyhh Busecim benim. Seni çok seviyorum yahu, çok da motive oluyorum seninle. İyiki buradasın :)
Afiyet olsun canımcımmm. Menün süper, sporun da gayet iyi. Nazar değmesin :)
Kaptancığım ya çok hüzünleniyorum ben böyle... Sen hep gitmeli mitmeli konuşuyorsun, doğum yapacaksın bu çok sevindirici ama ne bileyim insan hüzünleniyor gideceğini bildiği için.
Çok teşekkür ederim canım. Bu hafta sanki kilo veremeyecekmişim gibi bir his var içimde. Korkuyorum, içim sıkılıyor resmen. :/ Bu akşam yürüyüşe başlayacağım, kilo veremezsem çok üzülürüm.
Ay ben de bakacağım buna. Teşekkürler haber verdiğin için canımm
Peki Buseciğim, akşam görüşürüz :)
günaydın tatlım :)
günaydın canım hoşgeldinnasılsın ?
ya çok ucuzmuş ama ben bundan almıcaktım eliptik olanından alcaktım. bugün yeni bi salon açılmış orayla bi görüşücem ondan sonra karar vericem artık.
görüşürüz tatlım akşam. çok geçm.ş olsun öptm
canım kilonu gördüm sonradan tebrik ederim öncelikle.....
Ip atlama konusuda baya kararsızım hala hafta sonu atlamadım hiç ama bugün yine başlıcam galiba :18::18:
evet canım bursalıyım. Bende soğanlıda oturuyorum. Aşağıda değil merinos parkına yakınım yani. Ama 2 aya kadar güzelyalıya taşınıcaz ev aldık ordan oğlumun yanına gidicem. Yinede bu kadar yakın olmamıza çok şaşırdım...
bunu denicem canım paylaştığın için sağol
yaaa durduğun kabahat kızlar değerlendirmeliyiz böyle şeyleri bence çok şanslısın değerlendir.
canım yaaa şimdi kim eleştiricek benim menülerimi üzüldüm gitmene. Ama döndüğünde inş. Ikili rakamları görmüş olursun kendine çok iyi bak iyi haberlerle dönmeni dilerim canım
hoşbulduk canım yaaa iyiyim sen nasılsın?
Offf oku oku bitiremedim sayfaları daha 25 sayfam var okunucak geliyorum birazdan....
Bu arada sayfalar bitmedikçe bizim damada sinirim daha çok çoğalıyo bugün geçmişi okumakla geçicek iyi kaynatmışsınız valla alacağınız olsun
kızlarrrrrr sanırım geçmiş çok ama şu an çok işim var dün kızımın beşiğini söküp yatak haline getirdik odasını düzenledik bugünde küçülenlerini kaldırmam dolabını silmem lazım dün camları vs di vakit bulup giemedim inanın geceye kadar iş yaptım 2 3 saate gelirim inşşş şimdi okumaya kalksam 2 saati geçecek maşallahınız var dönünce mutlaka geçmişi okuyacağım öpüyorum herkesi felaket yoruldum şekelr
Ay kimsecikler yoook :/
Selam kızlar ben geldimNe var ne yok?
Hoşbulduk canım benim. Allaha şükür herşey yolunda. Minik prensesin keyfi yerinde. Bugün doğum tarihini belirledik. Nisan'ın ilk haftası olacağı belliydi zaten. Madem öyle 4 Nisan olsun dedim. Kısmet olursa 4.4.2013 olacak. Tabiiki erken gelmeye kalkmazsa bıcırıkDoktorda söyledi zaten artık herşeyiniz hazır olsun, her an gelebilir diye.
Aynen canım yaaaaa artık daha çok yorulmaya başladım. Bakalım bebiş geldikten sonra ne kadar yorulacağımBende zaten sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasıl bir duygu olacak ikinci çocuk. İlki çok güzeldi
ebru çok sevindim inşallah saglıkla gelir yavrun nisanın ilk haftasımı ahh desene koç olucak dik başlı herşeyi bilen bir kız annesi olucaksın allah yavrularını sana bağışlasın
hergün ver yemem demezler
kesinlikle al birde ışınlayıp kaldırabilsek evi spor salonuna çevirirdim
koşu bandı bence
hadi hayılsı olsun hazalcım inş ii sonuç alırsın
yarım simit ayran yiyebilirsin erken saatte olursa ecemin menüden çaldım
evet sabh çizgi filmdede gördüm eğlencelide olur
evet kesinlikle
emoş afiyet olsun
bencede buse
not aldım
hoşgeldin
inşş kötü birşey yoktur
hepmiz burdayız aynen devam
geçmiş olsun canım
isim neydi canım senin kalabalık bu ara maşallah karışıyor isimler
bi oğlakta bende var dediğim dedik allah yardımcın olsun ebru
iki hafta aradan sonra ilk menüm
sabah (9:00)
*4 adet zeytin
*1 dilim çavdar ekmeği
*2 adet ceviz
ara(11.00)
*1 adet elma
öğle (13.00)
* bir tabak mantar sote
*1 dilim çavdar ekmeği
ara(15:30)
*2 adet grisini
* küçük fincan şekersiz nescafe
akşam(17:45)
*1 kase çorba
* salata
2 kupa yeşil çay
2.5 litre su
Kızlar bir iki gündür geçmişe bakamıyorum. Şimdi yine çıkmam lazım ama bugün mutlaka geçmişe bakarım. Bu arada mesaj sayılarını unutmayın mutlaka gönderin çünkü biliyorsunuz bu takım için oldukça önemli. Arada bana ulaştırmanız gereken acil bir durum olursa da özelden mesaj atın. Çünkü geçmişi gecikmeli okuyorum. Geç olabilir. Menülerinizi mutlaka kontrol edeceğim. Onlarıda ihmal etmeyin. Şimdilik kaçıyorum öpüyorum hepinizi.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr bugün çok fenayım ya sabah 8 buçuktan akşam 6 ya kadar dersteydim ne yedim ne içtim bilmiorum ama eve 45 dk önce geldim hemen yemek hazırladım yedim.
bugünkü menüm
sabah 9 buçuk
2 dilim tam bugday ekmek arasına peynirli domatesli yağsız tost.
2 bardak şekersiz çay
ara yapamadım çünkü hoca dersi blok yaptı.
öğle 12 buçuk yediğimden yne anlamadım yemek kötüydü ama sırf yemek için yedim
3 tane köfte 1 dilim patates bunlar fırında
bi kase nohut çorbası(çok uyduruktu hepsini yiyemedim)
1 kaşık makarna
1 kaşık keşkül yedim tatlı kaşığı
arada bi kivi bi kepekli galeta
akşam sekiz
yarım kase tarhana
4 yemek kaşığı nohut
salata
su 2lt 2 bardak yeşil çay
egzersiz olarak 20 dk hızlı yürüdüm derse yetişebilmek için bide 10 dk eve yürüdüm duraktan
birazdan geliyorummm
Ooooooooooooo nolmuş kızlar bugün yaaaa ben gelmiş gitmişim, yeniden gelmişim ve hala tek bir mesaj bile yok topikte. Nerdesiniz bakim? Toplanın hemenBirazdan bebiş için almam gereken bikaç parça bişey var onları almak için çıkacağım. Çıkmadan bi bakayım dedim ama kimsecikler uğramamış. Bu arada aşağıda verdiğim linkteki yarışma kurallarını lütfen hepiniz okuyun arkadaşlar. Ayrıca Cuma yarışmaları paylaşım topiğinede sık sık bakmaya çalışın. Yarışma hakkında birçok konu ile ilgili orda görüşler bildiriliyor. Lütfen orayıda takip edelim. Ben şimdilik kaçıyorum. Gelince görüşürüz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29411522
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
hoşgeldin tatlımçok bişey yok kaynatamadık bugün sen toksun diye
Yanlış yazmışım canım, kremalı mantar bardak çorbası olacaktı. 21:00 - 21:30 arası Walk at Home zamanı! Ardından buraya bir uğrar yatarım. :) Hatta şimdi spora gidiyorum. :)
selam kızlar bugun giremedim hiç....bu arada spora başladım=) bugun aerobik günüydü ayy acayip hamlamışım..ağrıdı kaslarım..bu arada eve ugramadım dişarda ne yicem derken mc donalts vardı en yakın salata yedim tavuklu yedikten sonra bi baktım 272 kalori yuh dedim
sabah 7.40
kepek ekmekli sandviç peynir domates marulla
çay
öğle 12.30
tavuklu salata
ayran
ara 16.00
2 kuru kayısı
sade türk kahvesi
yarım avuç kuru yemiş
akşam 19.30
yarım kase çorba
yarım kaseden az haşlanmış karnabahar
yarım kase yoğurt
ara 21.30
yeşil çay
suyum 2,5 litre olur yatana kadar.
sporum
1 saat tempolu aerobik
yarım saat popo ve karın hareketleri yerde
umarım bugunumu beğenirsiniz=))))) ilerleme var di miiiiiiiiiii.. ama sorun su ki su an açımmmmmmmmmmmmm
Ben de seni çok seviyorum venüsüm
tamam eliptikle bakalım emoşama bana kalırsa walk at home ve dışarda yürüyüş yeterli olur. evinde de yer yokmuş madem, en güzeli bu olur
eviniz hayırlı olsun ebrucum, güle güle iyi günlerde oturunevet gram gramda olsa veriyorum sanırım. duraklama yok neyseki
evet canım yaapazar falan demedik, dün acayip kaynattık, ben emoş ve burcuu özelliklee
Allah kolaylık versin semoşdün bayaa kaynattık ama bugün pek öyle olmamış :26:
hee ben de şaşırdım
ay çok güzel bi doğum tarihiiimaşallah sağlıkla doğsun büyüsün
ay sen nerelerdesin yahuuuuu, hiç yoksun ortalıktaaolmuyor böyle baak, daha sık gelmelisin :26:
merak etmeyin listeler konusunda ben hallederim
sağ ol canım durumu şok ağırmış, zaten yoğum bakımda. malesef umut yok gibi bir şeyhakkında hayırlısı artık
canım çok güzel olmuş menün bencee, afiyet olsuun
kaptan pazar günü yazmıyoruz dimi menü :26: yazıyorsak pazarı da yazayım
ay burcucum bu menü de bir sürü cıs var, hangisini saysam :26: olmamış bu menü
tamam kaptan merak etme, bugün niye böyle olmuş ben de anlamadım. pazartesi sendromuna yakalanmış gibi takımdakiler
ehehe yerim seniii
heeh ben de noluyor demiştim bir anyine de krema kremadır, cıstır bence
soslu muydu canım, sosluysa ondandır sanırım. yoksa o kadar olmaması lazım sanki :26: sporuna pek sevindim hayırlı olsun
ççoook güzel menü canım, beğenmez olur muyuzmaşallah hep böyle devam edersin dilerim böyle devam edersen en az ayda 6-7 kg verirsin haberin olsun, sporda olacak sonuçtaa
bilgisayar mühendisliği okuyorum canım. benim sınavlarıma daha var ama çoğu proje olduğundan sıkıntı olmuyo :) yüksek lisans için yds ye gircem sınava az kaldı ingilizce çalışıyorum o yüzden :)
genel olarak güzel canım ama öğlen çok az yemişsin aç olmanın sebebi bu. öğlen yemeklerine ekleme yapabilirsin salata, yoğurt gibi. zamanla azaltırsın. aç olmak doğru bişey değil. aç olunca beyin depolamaya odaklıyo kaptanımız söylemişti bunu. aç kalmamaya çalış. sporunu ve suyunu çok beğendim
emoşşşşş yüksek lisans mı ben okul bitsin sınav filan duymak istemiorum ya çok sıkıldım
bende şimdiden dil sınavını yüksek tutayım istiyorum. araştırma görevlisi olup o ara yükseğe devam etmek istiyorum en azından maaş alıyosun. özelde çalışmak çok zor. asgari ücrete falan çalıştırıyolar bi kıymeti kalmadı mesleğimizin o yüzden biraz çabalamam lazım :) sen ne okuyosun canım?
ben hemşirelik okuyorum canımher sene aynı şyler kuscam artık çalışmak istiorum artık
kaçıncı sınıfsın? çok iyi yaa. benim kardeşim att 5 yaş küçük benden ben hala okucam diye yırtınıyorum o 2000 tl maaş alıyookul bitince rahatsın zaten sadece kpss var önünde bense kaç tane sınav varsa hepsine gireceğim :S
haklısın birsürü ek ücretleri var geçen bi saymıştı maaşın neredeyse 600 lirası fazladan geliyomuş. az kalmış canım şurda.3. sınıfım canım ama üstten ders aldım yazları dönemim rahatlasın diye kpss çalışcam guyaatt ler benden fazla alıo ya bende buna uyuz oluorum artık bitsin yani çok daraldım hocalar hep anormal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?