Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım, pek koşuşturmacalı bir gün olmuş :)
İYİ DEDİN KAPTANCIĞIM :) Ben limonlubrokolim ve busem gibi çoook girip yazamasam da sabah-öğle-akşam kontrolümü yapıyorum, izinli olduğum günler sabahtan akşama buradayım. Hiç merak etme :)
ben burdayım ebrucum :) bi ara yemek hazırlamak ve yemekle meşguldüm takibe aldım kaptanım

ben hep burdayım canım :)
Sana ve Buse'ye güveniyorum bebeğiiim :)

ben geldiim

geçmişi okuyup hemen geliyoruum

suyun güzel olmuş canım :) mantar çorba mı yoksa yemek mi? yemekse kremalı biraz ağır gibi geldi bana :S spor yapmaya başlamadın sanırım eklememişsin

Yanlış yazmışım canım, kremalı mantar bardak çorbası olacaktı. 21:00 - 21:30 arası Walk at Home zamanı! Ardından buraya bir uğrar yatarım. :) Hatta şimdi spora gidiyorum. :)

çok kötüydü bugün ya nye bilmiorum ama sanki ilk defa okula gidiorum gbi oldum şimdi hem ders çalışıyorum hemde sizi takip ediorum

ayy teşekkür ederim tatlım :) bende sana güveniyorumm

selam kızlar bugun giremedim hiç....bu arada spora başladım=) bugun aerobik günüydü ayy acayip hamlamışım..ağrıdı kaslarım..bu arada eve ugramadım dişarda ne yicem derken mc donalts vardı en yakın salata yedim tavuklu yedikten sonra bi baktım 272 kalori yuh dedim

sabah 7.40
kepek ekmekli sandviç peynir domates marulla
çay

öğle 12.30
tavuklu salata
ayran

ara 16.00
2 kuru kayısı
sade türk kahvesi
yarım avuç kuru yemiş

akşam 19.30
yarım kase çorba
yarım kaseden az haşlanmış karnabahar
yarım kase yoğurt

ara 21.30
yeşil çay

suyum 2,5 litre olur yatana kadar.
sporum
1 saat tempolu aerobik
yarım saat popo ve karın hareketleri yerde

umarım bugunumu beğenirsiniz=))))) ilerleme var di miiiiiiiiiii.. ama sorun su ki su an açımmmmmmmmmmmmm

ödev deilde takvime bi baktım sınavlarım yaklaşmış panik oldum nereden başlasam kar dedim sen ne okuosun canım

bilgisayar mühendisliği okuyorum canım. benim sınavlarıma daha var ama çoğu proje olduğundan sıkıntı olmuyo :) yüksek lisans için yds ye gircem sınava az kaldı ingilizce çalışıyorum o yüzden :)

genel olarak güzel canım ama öğlen çok az yemişsin aç olmanın sebebi bu. öğlen yemeklerine ekleme yapabilirsin salata, yoğurt gibi. zamanla azaltırsın. aç olmak doğru bişey değil. aç olunca beyin depolamaya odaklıyo kaptanımız söylemişti bunu. aç kalmamaya çalış. sporunu ve suyunu çok beğendim

Ben de seni çok seviyorum venüsüm

tamam eliptikle bakalım emoş ama bana kalırsa walk at home ve dışarda yürüyüş yeterli olur. evinde de yer yokmuş madem, en güzeli bu olur

eviniz hayırlı olsun ebrucum, güle güle iyi günlerde oturun evet gram gramda olsa veriyorum sanırım. duraklama yok neyseki

evet canım yaa pazar falan demedik, dün acayip kaynattık, ben emoş ve burcuu özelliklee

Allah kolaylık versin semoş dün bayaa kaynattık ama bugün pek öyle olmamış :26:

Ay kimsecikler yoook :/

hee ben de şaşırdım

Selam kızlar ben geldim Ne var ne yok?

ay çok güzel bi doğum tarihiii maşallah sağlıkla doğsun büyüsün

ebru çok sevindim inşallah saglıkla gelir yavrun nisanın ilk haftasımı ahh desene koç olucak dik başlı herşeyi bilen bir kız annesi olucaksın allah yavrularını sana bağışlasın

ay sen nerelerdesin yahuuuuu, hiç yoksun ortalıktaa olmuyor böyle baak, daha sık gelmelisin :26:

merak etmeyin listeler konusunda ben hallederim
sağ ol canım durumu şok ağırmış, zaten yoğum bakımda. malesef umut yok gibi bir şey hakkında hayırlısı artık

canım çok güzel olmuş menün bencee, afiyet olsuun

kaptan pazar günü yazmıyoruz dimi menü :26: yazıyorsak pazarı da yazayım

ay burcucum bu menü de bir sürü cıs var, hangisini saysam :26: olmamış bu menü

tamam kaptan merak etme, bugün niye böyle olmuş ben de anlamadım. pazartesi sendromuna yakalanmış gibi takımdakiler

hoşgeldin tatlım çok bişey yok kaynatamadık bugün sen toksun diye

ehehe yerim seniii

Yanlış yazmışım canım, kremalı mantar bardak çorbası olacaktı. 21:00 - 21:30 arası Walk at Home zamanı! Ardından buraya bir uğrar yatarım. :) Hatta şimdi spora gidiyorum. :)

heeh ben de noluyor demiştim bir an yine de krema kremadır, cıstır bence

soslu muydu canım, sosluysa ondandır sanırım. yoksa o kadar olmaması lazım sanki :26: sporuna pek sevindim hayırlı olsun

ççoook güzel menü canım, beğenmez olur muyuz maşallah hep böyle devam edersin dilerim böyle devam edersen en az ayda 6-7 kg verirsin haberin olsun, sporda olacak sonuçtaa

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah08:30)

yarım simit
1 üçgen peynir
şekersiz çay

ara10:30)

1 ayran

öğle12:00)

1 porsiyon çorba
1 porsiyon brokoli
1 kase salata

ara16:00)

1 elma

akşam18:00)

4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
1 dilim çavdar ekmeği

ara21:00)

2 ceviz

2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 bardak çay,1 fincan nescafe
(içecekler şekersiz)
+++++
45 dk egzersiz

Son düzenleme:

böle bi menüyle karşına çıkmak istemezdim ama bugün bulduğumu yedim cnım okul yemekhanem iyiydi normalde ama firma değişmiş kaldım ortada kantin hep ekmek arası ve çok pahalı böle yemek zorunda kaldım cıslar neymiş net bi şekilde duyayım gözlerm de görsüün bunu buseeeeeeeee

emoşşşşş yüksek lisans mı ben okul bitsin sınav filan duymak istemiorum ya çok sıkıldım

emoşşşşş yüksek lisans mı ben okul bitsin sınav filan duymak istemiorum ya çok sıkıldım

bende şimdiden dil sınavını yüksek tutayım istiyorum. araştırma görevlisi olup o ara yükseğe devam etmek istiyorum en azından maaş alıyosun. özelde çalışmak çok zor. asgari ücrete falan çalıştırıyolar bi kıymeti kalmadı mesleğimizin o yüzden biraz çabalamam lazım :) sen ne okuyosun canım?

ben hemşirelik okuyorum canım her sene aynı şyler kuscam artık çalışmak istiorum artık

ben hemşirelik okuyorum canım her sene aynı şyler kuscam artık çalışmak istiorum artık

kaçıncı sınıfsın? çok iyi yaa. benim kardeşim att 5 yaş küçük benden ben hala okucam diye yırtınıyorum o 2000 tl maaş alıyo okul bitince rahatsın zaten sadece kpss var önünde bense kaç tane sınav varsa hepsine gireceğim :S

3. sınıfım canım ama üstten ders aldım yazları dönemim rahatlasın diye kpss çalışcam guya att ler benden fazla alıo ya bende buna uyuz oluorum artık bitsin yani çok daraldım hocalar hep anormal

3. sınıfım canım ama üstten ders aldım yazları dönemim rahatlasın diye kpss çalışcam guya att ler benden fazla alıo ya bende buna uyuz oluorum artık bitsin yani çok daraldım hocalar hep anormal
haklısın birsürü ek ücretleri var geçen bi saymıştı maaşın neredeyse 600 lirası fazladan geliyomuş. az kalmış canım şurda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…