[ı]selam kızlar ben geldimne var ne yok? [/ı]
Hoşbulduk canım benim. Allaha şükür herşey yolunda. Minik prensesin keyfi yerinde. Bugün doğum tarihini belirledik. Nisan'ın ilk haftası olacağı belliydi zaten. Madem öyle 4 Nisan olsun dedim. Kısmet olursa 4.4.2013 olacak. Tabiiki erken gelmeye kalkmazsa bıcırıkhoşhgeldin ebrucum :) buralardayız yine :) sen naptın nasıl geçti kontrolün bebiş iyi mi
Aynen canım yaaaaa artık daha çok yorulmaya başladım. Bakalım bebiş geldikten sonra ne kadar yorulacağımselam canım senden ne var ne yok
doğum yaklaştı ne büyük bi heyecan telaşa.
Yeni bi birey geliyo hayatınız değişicek. çocuk çok güzel bişey yaaaaaa.....
ne kadar az kalmış sağlıkla doğsun inşallah :)Hoşbulduk canım benim. Allaha şükür herşey yolunda. Minik prensesin keyfi yerinde. Bugün doğum tarihini belirledik. Nisan'ın ilk haftası olacağı belliydi zaten. Madem öyle 4 Nisan olsun dedim. Kısmet olursa 4.4.2013 olacak. Tabiiki erken gelmeye kalkmazsa bıcırıkDoktorda söyledi zaten artık herşeyiniz hazır olsun, her an gelebilir diye.
Aynen canım yaaaaa artık daha çok yorulmaya başladım. Bakalım bebiş geldikten sonra ne kadar yorulacağımBende zaten sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasıl bir duygu olacak ikinci çocuk. İlki çok güzeldi
Amin canım inşallah. Cümlemizinkini bağışlasın. Bu arada Koç olmasına gerek yok Benim burcum Yay, kızımın burcu Oğlak ve ikimizde dikbaşlı herşeyi bilen tiplerdeniz. Sanırım buda iki katı olacakebru çok sevindim inşallah saglıkla gelir yavrun nisanın ilk haftasımı ahh desene koç olucak dik başlı herşeyi bilen bir kız annesi olucaksın allah yavrularını sana bağışlasın
Evet canım yaaaa az kaldı ama son günler geçmiyor. İyice meraktayım artık. Kime benzeyecek, nasıl bir bebiş olacak.ne kadar az kalmış sağlıkla doğsun inşallah :)
Evet canım yaaaa az kaldı ama son günler geçmiyor. İyice meraktayım artık. Kime benzeyecek, nasıl bir bebiş olacak.Bide bende şöyle bir durum var. Doktorum en baştan beri kız diyor ama benim göbeğim erkek bebek göbeği gibi. Yani sadece ön tarafımda top koymuşsun gibi bir çıkıntı var. Gören herkes senikisi oğlan diyor ama doktor ısrarlı kız olduğu konusunda. Bide diyorum 1 Nisanda geliyormuş, bi de erkek oluyormuş hayatımın en büyük sürprizi olur herhalde.
Evet canım yaaaa az kaldı ama son günler geçmiyor. İyice meraktayım artık. Kime benzeyecek, nasıl bir bebiş olacak.Bide bende şöyle bir durum var. Doktorum en baştan beri kız diyor ama benim göbeğim erkek bebek göbeği gibi. Yani sadece ön tarafımda top koymuşsun gibi bir çıkıntı var. Gören herkes senikisi oğlan diyor ama doktor ısrarlı kız olduğu konusunda. Bide diyorum 1 Nisanda geliyormuş, bi de erkek oluyormuş hayatımın en büyük sürprizi olur herhalde.
hergün ver yemem demezlersorma ya et takıntısı erkeklerin ortak özelliği sanırımbaşka yemekler de biliyo allahtan :) ablasının yemek sitesi var ablasından alıyo tarifleri ilk yapışında da tutturuyo
kesinlikle al birde ışınlayıp kaldırabilsek evi spor salonuna çevirirdimkızlar ben kafayı kırdım kondisyon aleti alıyom eve
koşu bandı benceevde yer yokama çok kararsız kaldım koşu bandımı yoksa eliptik bisiklet mi alsam ikisini de mi alsam :S
hadi hayılsı olsun hazalcım inş ii sonuç alırsınkızlar bu arada yarın bi aksilik çıkmasa okul çıkışı spora başliyorum haftada 3 gün=)
spor için ayakkabılarımı taytımı vs aldım bugun ayy çok heyecanlıyımm
yarım simit ayran yiyebilirsin erken saatte olursa ecemin menüden çaldımbu arada p.tesi sali çarsamba gitcem spora ve okul çıkışı gitcem 3 gün ne yicem ben dışarda yaaaaaaaaa
evet sabh çizgi filmdede gördüm eğlencelide olurburcuuu şimdi aklıma geldiii
arkadaşın hulahopla ne kadar zamanda yok etmiş göbeğini biliyor musuun? bilmiyorsan bir sorsanaabu daha çok bel inceltir gibi geliyor banaa :26:
evet kesinlikledimiiiiiiemooş bence biz de alalım, hem yerde kaplamıyoor, at dolabın arkasına gitsiin
emoş afiyet olsunBUGÜNKÜ MENÜM
sabah08:15)
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım orta boy domates
1 dilim çavdar ekmeği
ara10:30)
2 kuru kayısı
öğle14:00)
5 küçük boy ızgara köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt
ara16:00)
1 ayran
akşam18:00)
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk fırında sebze yemeği
1 kase salata
ara21:00)
1 sade Türk kahvesi
2 lt su, 1 fincan yeşil çay, 4 bardak çay,3 fincan nescafe
30 dk egzersiz, 2 saat dolaştım ama avmde :) yürüyüş sayılmaz ama çok soğuktu hava çıkamadım dışarı
bencede buseBuse'cim biliyorsun Tuğba bi süre yok. Bu zaman içinde bende her an gidebilirim. Şuan takımda listelere ve kurallara hakim olan bir tek sen varsın. Ben sana özelden numaramı yazayım. Herhangi bişey olduğunda buraya gelemezsem eğer ordan haberleşiriz. Şimdilik kesin bişey yok ama dediğim gibi ben her an bi süreliğine gidebiliirm. Ayrıca 5 Nisan'daki etap listesini bizim takımın hazırlaması lazım. Tamda benim muhtemel doğum yapacağım tarihe denk geliyor. Umarım senin için bir sakıncası yoktur bunların. Yoksa takım çok zor durumda kalacak. :26:
not aldımEvet Emine'cim, takım ortalaması aritmetik ortalama yüzde hesabıda çok kolay
(Geçtiğimiz etap kilosu - bu haftanınkilosu) / geçtiğimiz etap kilosu x 100
(65-64.4)/65x100
0.6 / 65
0.009230.... x 100
65 / 64.4 / 0.6 /%0.92
hoşgeldinuzun bir aradan sonra selam kizlar
inşş kötü birşey yokturben annemlerdeyim.kardesimin bana benimde ona ihtiyacimiz var.sizler nasilsiniz.kilo verme nasil gidiyor.cuma listesine baktim nerde kizlar niye eskilerden kimse yok.ebru hayirli dogumlar olsun artik ben seninle 4 nisani saymiyorum canim.umarim bebegin sana sans getirir.
buseb dukana devam sanirim, limonlubrokolim sen nasilsin
hepmiz burdayız aynen devamkizlar cok sevindim adiniza.insan karar versin nasil olsa zayiflar.benim sizin zayiflayif mezun olacaniza inancim tam.
geçmiş olsun canımben hazırlanıyorum kızlar. komşumuz yoğun bakımda bikaç gündür, onu ziyarete gideceğiz. akşama gelirim anca
isim neydi canım senin kalabalık bu ara maşallah karışıyor isimlerebru çok sevindim inşallah saglıkla gelir yavrun nisanın ilk haftasımı ahh desene koç olucak dik başlı herşeyi bilen bir kız annesi olucaksın allah yavrularını sana bağışlasın
bi oğlakta bende var dediğim dedik allah yardımcın olsun ebruAmin canım inşallah. Cümlemizinkini bağışlasın. Bu arada Koç olmasına gerek yok Benim burcum Yay, kızımın burcu Oğlak ve ikimizde dikbaşlı herşeyi bilen tiplerdeniz. Sanırım buda iki katı olacak
Ben gitmişim canım evet. Bu aralar topicimiz pek sakin, dikkat edelim bu duruma.venüsüm ben geldim ama sen gitmişsin
Kaptancığım sen ve Tubiş olmadan pek sakinledi buralaaarSelam kızlar ben geldimNe var ne yok?
Teşekkürler canııım. Bakma sen dün ve bugün pek kaynatmadık bile :)tebrik ediyorum kızlar hepinizi
ne 1-2 saati canım benim bak akşam oldu anca bitti biyandan çalışıyorum bi yandan geçmişi okuyorum çok şükür bitti
Hoşbulduk canım benim. Allaha şükür herşey yolunda. Minik prensesin keyfi yerinde. Bugün doğum tarihini belirledik. Nisan'ın ilk haftası olacağı belliydi zaten. Madem öyle 4 Nisan olsun dedim. Kısmet olursa 4.4.2013 olacak. Tabiiki erken gelmeye kalkmazsa bıcırıkDoktorda söyledi zaten artık herşeyiniz hazır olsun, her an gelebilir diye.
Aynen canım yaaaaa artık daha çok yorulmaya başladım. Bakalım bebiş geldikten sonra ne kadar yorulacağımBende zaten sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasıl bir duygu olacak ikinci çocuk. İlki çok güzeldi
AAAYYY!!! Ne kadar heyecan verici bir süreç, öyle güzel anlatıyorsun ki heveslendiriyorsun insanı.. Sanki pembe pamuk şekerler, çiçekler, kelebekler arasında bir hamilelik, evlilik yaşıyormuşsun gibi :) MaşallahAmin canım inşallah. Cümlemizinkini bağışlasın. Bu arada Koç olmasına gerek yok Benim burcum Yay, kızımın burcu Oğlak ve ikimizde dikbaşlı herşeyi bilen tiplerdeniz. Sanırım buda iki katı olacak
Bence kız olucakEvet canım yaaaa az kaldı ama son günler geçmiyor. İyice meraktayım artık. Kime benzeyecek, nasıl bir bebiş olacak.Bide bende şöyle bir durum var. Doktorum en baştan beri kız diyor ama benim göbeğim erkek bebek göbeği gibi. Yani sadece ön tarafımda top koymuşsun gibi bir çıkıntı var. Gören herkes senikisi oğlan diyor ama doktor ısrarlı kız olduğu konusunda. Bide diyorum 1 Nisanda geliyormuş, bi de erkek oluyormuş hayatımın en büyük sürprizi olur herhalde.
Menün gayet güzel canım. Bu iki hafta ara derken? Diyete mi ara vermiştin?iki hafta aradan sonra ilk menüm
sabah (9:00)
*4 adet zeytin
*1 dilim çavdar ekmeği
*2 adet ceviz
ara(11.00)
*1 adet elma
öğle (13.00)
* bir tabak mantar sote
*1 dilim çavdar ekmeği
ara(15:30)
*2 adet grisini
* küçük fincan şekersiz nescafe
akşam(17:45)
*1 kase çorba
* salata
2 kupa yeşil çay
2.5 litre su
Seni çok seviyoruz kaptancığııım :)Kızlar bir iki gündür geçmişe bakamıyorum. Şimdi yine çıkmam lazım ama bugün mutlaka geçmişe bakarım. Bu arada mesaj sayılarını unutmayın mutlaka gönderin çünkü biliyorsunuz bu takım için oldukça önemli. Arada bana ulaştırmanız gereken acil bir durum olursa da özelden mesaj atın. Çünkü geçmişi gecikmeli okuyorum. Geç olabilir. Menülerinizi mutlaka kontrol edeceğim. Onlarıda ihmal etmeyin. Şimdilik kaçıyorum öpüyorum hepinizi.
Ooooooooooooo nolmuş kızlar bugün yaaaa ben gelmiş gitmişim, yeniden gelmişim ve hala tek bir mesaj bile yok topikte. Nerdesiniz bakim? Toplanın hemenBirazdan bebiş için almam gereken bikaç parça bişey var onları almak için çıkacağım. Çıkmadan bi bakayım dedim ama kimsecikler uğramamış. Bu arada aşağıda verdiğim linkteki yarışma kurallarını lütfen hepiniz okuyun arkadaşlar. Ayrıca Cuma yarışmaları paylaşım topiğinede sık sık bakmaya çalışın. Yarışma hakkında birçok konu ile ilgili orda görüşler bildiriliyor. Lütfen orayıda takip edelim. Ben şimdilik kaçıyorum. Gelince görüşürüz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29411522
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
Ben gitmişim canım evet. Bu aralar topicimiz pek sakin, dikkat edelim bu duruma.
Kaptancığım sen ve Tubiş olmadan pek sakinledi buralaaar
Teşekkürler canııım. Bakma sen dün ve bugün pek kaynatmadık bile :)
AAAYYY!!! Ne kadar heyecan verici bir süreç, öyle güzel anlatıyorsun ki heveslendiriyorsun insanı.. Sanki pembe pamuk şekerler, çiçekler, kelebekler arasında bir hamilelik, evlilik yaşıyormuşsun gibi :) Maşallah
Bence kız olucak
Menün gayet güzel canım. Bu iki hafta ara derken? Diyete mi ara vermiştin?
Seni çok seviyoruz kaptancığııım :)
18.3.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
1 orta boy yeşil elma
Öğle (13:00 - 13:30)
3 - 4 yemek kaşığı pırasa yemeği
3 - 4 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
Ara (16:00 - 16:30)
1 kutu süt (%0,15 yağlı)
1 orta boy yeşil elma
Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa kremalı mantar
Yağsız tonbalığı (80gr)
* 12 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?