Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşhgeldin ebrucum :) buralardayız yine :) sen naptın nasıl geçti kontrolün bebiş iyi mi
Hoşbulduk canım benim. Allaha şükür herşey yolunda. Minik prensesin keyfi yerinde. Bugün doğum tarihini belirledik. Nisan'ın ilk haftası olacağı belliydi zaten. Madem öyle 4 Nisan olsun dedim. Kısmet olursa 4.4.2013 olacak. Tabiiki erken gelmeye kalkmazsa bıcırık Doktorda söyledi zaten artık herşeyiniz hazır olsun, her an gelebilir diye.

selam canım senden ne var ne yok
doğum yaklaştı ne büyük bi heyecan telaşa.
Yeni bi birey geliyo hayatınız değişicek. çocuk çok güzel bişey yaaaaaa.....
Aynen canım yaaaaa artık daha çok yorulmaya başladım. Bakalım bebiş geldikten sonra ne kadar yorulacağım Bende zaten sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasıl bir duygu olacak ikinci çocuk. İlki çok güzeldi

ebru çok sevindim inşallah saglıkla gelir yavrun nisanın ilk haftasımı ahh desene koç olucak dik başlı herşeyi bilen bir kız annesi olucaksın allah yavrularını sana bağışlasın

ne kadar az kalmış sağlıkla doğsun inşallah :)

ebru çok sevindim inşallah saglıkla gelir yavrun nisanın ilk haftasımı ahh desene koç olucak dik başlı herşeyi bilen bir kız annesi olucaksın allah yavrularını sana bağışlasın
Amin canım inşallah. Cümlemizinkini bağışlasın. Bu arada Koç olmasına gerek yok Benim burcum Yay, kızımın burcu Oğlak ve ikimizde dikbaşlı herşeyi bilen tiplerdeniz. Sanırım buda iki katı olacak

ne kadar az kalmış sağlıkla doğsun inşallah :)
Evet canım yaaaa az kaldı ama son günler geçmiyor. İyice meraktayım artık. Kime benzeyecek, nasıl bir bebiş olacak. Bide bende şöyle bir durum var. Doktorum en baştan beri kız diyor ama benim göbeğim erkek bebek göbeği gibi. Yani sadece ön tarafımda top koymuşsun gibi bir çıkıntı var. Gören herkes senikisi oğlan diyor ama doktor ısrarlı kız olduğu konusunda. Bide diyorum 1 Nisanda geliyormuş, bi de erkek oluyormuş hayatımın en büyük sürprizi olur herhalde.

ebruuuuu sana benzer sana bencede cicişleri ortak renk alsaydın pembe aldım dedin hep hatırlıyorum sağlık olsun öle bir ihtimalde ciciler kolay gider değiştirirsin benimde ikızımda doktor özel ve baya ii bi doktor 3aylık ilk sorduğumda erkeğe benziyor dedi çıkınca eşime dedimki kesinlikle kız ben kız hissediyorum bidahakine kesin kız diycek görürsün serdar bey dedim bi sonraki ay gittik yüzde yüz kız dedi eminmisiniz demişim eşim toparladı dediki böyle böyle dedi sema serdar bey o yüzden inanamadı tebrik ediyorum seni dedi tabi bende bi kuşku son aya yakın bidah kız demi dedim oda artık dediki sema söz bütün herşeyini erkek olursa ben baştan aşağı dizecem oda bile alcam adamı bunalttım demekki annelik işte görene kadarda emin olamıyosun

ayy annem bizim en küçüğe hamileyken de herkes oğlan olcak kesin diyodu onunda karnı sanki futbol topu koymuş gibiydi. ultrasonla da baktırmadı kız oldu çok şaşırmıştık olası erkek isimlerini düşündük ama hiç kız ismi düşünmemiştik bebiş 1 nisan şakası yaparsa şaşırmam

sorma ya et takıntısı erkeklerin ortak özelliği sanırım başka yemekler de biliyo allahtan :) ablasının yemek sitesi var ablasından alıyo tarifleri ilk yapışında da tutturuyo
hergün ver yemem demezler

kızlar ben kafayı kırdım kondisyon aleti alıyom eve
kesinlikle al birde ışınlayıp kaldırabilsek evi spor salonuna çevirirdim

evde yer yok ama çok kararsız kaldım koşu bandımı yoksa eliptik bisiklet mi alsam ikisini de mi alsam :S
koşu bandı bence

kızlar bu arada yarın bi aksilik çıkmasa okul çıkışı spora başliyorum haftada 3 gün=)

spor için ayakkabılarımı taytımı vs aldım bugun ayy çok heyecanlıyımm
hadi hayılsı olsun hazalcım inş ii sonuç alırsın

bu arada p.tesi sali çarsamba gitcem spora ve okul çıkışı gitcem 3 gün ne yicem ben dışarda yaaaaaaaaa
yarım simit ayran yiyebilirsin erken saatte olursa ecemin menüden çaldım

burcuuu şimdi aklıma geldiii

arkadaşın hulahopla ne kadar zamanda yok etmiş göbeğini biliyor musuun? bilmiyorsan bir sorsanaa bu daha çok bel inceltir gibi geliyor banaa :26:
evet sabh çizgi filmdede gördüm eğlencelide olur

dimiiiiii emooş bence biz de alalım, hem yerde kaplamıyoor, at dolabın arkasına gitsiin
evet kesinlikle

emoş afiyet olsun

bencede buse

not aldım

uzun bir aradan sonra selam kizlar
hoşgeldin

inşş kötü birşey yoktur

kizlar cok sevindim adiniza.insan karar versin nasil olsa zayiflar.benim sizin zayiflayif mezun olacaniza inancim tam.
hepmiz burdayız aynen devam

ben hazırlanıyorum kızlar. komşumuz yoğun bakımda bikaç gündür, onu ziyarete gideceğiz. akşama gelirim anca
geçmiş olsun canım

isim neydi canım senin kalabalık bu ara maşallah karışıyor isimler

bi oğlakta bende var dediğim dedik allah yardımcın olsun ebru

iki hafta aradan sonra ilk menüm

sabah (9:00)

*4 adet zeytin
*1 dilim çavdar ekmeği
*2 adet ceviz

ara(11.00)

*1 adet elma

öğle (13.00)

* bir tabak mantar sote
*1 dilim çavdar ekmeği

ara(15:30)

*2 adet grisini
* küçük fincan şekersiz nescafe

akşam(17:45)

*1 kase çorba
* salata

2 kupa yeşil çay
2.5 litre su

Kızlar bir iki gündür geçmişe bakamıyorum. Şimdi yine çıkmam lazım ama bugün mutlaka geçmişe bakarım. Bu arada mesaj sayılarını unutmayın mutlaka gönderin çünkü biliyorsunuz bu takım için oldukça önemli. Arada bana ulaştırmanız gereken acil bir durum olursa da özelden mesaj atın. Çünkü geçmişi gecikmeli okuyorum. Geç olabilir. Menülerinizi mutlaka kontrol edeceğim. Onlarıda ihmal etmeyin. Şimdilik kaçıyorum öpüyorum hepinizi.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr bugün çok fenayım ya sabah 8 buçuktan akşam 6 ya kadar dersteydim ne yedim ne içtim bilmiorum ama eve 45 dk önce geldim hemen yemek hazırladım yedim.

bugünkü menüm

sabah 9 buçuk

2 dilim tam bugday ekmek arasına peynirli domatesli yağsız tost.

2 bardak şekersiz çay

ara yapamadım çünkü hoca dersi blok yaptı.

öğle 12 buçuk yediğimden yne anlamadım yemek kötüydü ama sırf yemek için yedim

3 tane köfte 1 dilim patates bunlar fırında

bi kase nohut çorbası(çok uyduruktu hepsini yiyemedim)

1 kaşık makarna

1 kaşık keşkül yedim tatlı kaşığı

arada bi kivi bi kepekli galeta

akşam sekiz

yarım kase tarhana

4 yemek kaşığı nohut

salata

su 2lt 2 bardak yeşil çay

egzersiz olarak 20 dk hızlı yürüdüm derse yetişebilmek için bide 10 dk eve yürüdüm duraktan

birazdan geliyorummm

Ooooooooooooo nolmuş kızlar bugün yaaaa ben gelmiş gitmişim, yeniden gelmişim ve hala tek bir mesaj bile yok topikte. Nerdesiniz bakim? Toplanın hemen Birazdan bebiş için almam gereken bikaç parça bişey var onları almak için çıkacağım. Çıkmadan bi bakayım dedim ama kimsecikler uğramamış. Bu arada aşağıda verdiğim linkteki yarışma kurallarını lütfen hepiniz okuyun arkadaşlar. Ayrıca Cuma yarışmaları paylaşım topiğinede sık sık bakmaya çalışın. Yarışma hakkında birçok konu ile ilgili orda görüşler bildiriliyor. Lütfen orayıda takip edelim. Ben şimdilik kaçıyorum. Gelince görüşürüz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29411522

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

venüsüm ben geldim ama sen gitmişsin
Ben gitmişim canım evet. Bu aralar topicimiz pek sakin, dikkat edelim bu duruma.
Selam kızlar ben geldim Ne var ne yok?
Kaptancığım sen ve Tubiş olmadan pek sakinledi buralaaar
tebrik ediyorum kızlar hepinizi

ne 1-2 saati canım benim bak akşam oldu anca bitti biyandan çalışıyorum bi yandan geçmişi okuyorum çok şükür bitti
Teşekkürler canııım. Bakma sen dün ve bugün pek kaynatmadık bile :)

AAAYYY!!! Ne kadar heyecan verici bir süreç, öyle güzel anlatıyorsun ki heveslendiriyorsun insanı.. Sanki pembe pamuk şekerler, çiçekler, kelebekler arasında bir hamilelik, evlilik yaşıyormuşsun gibi :) Maşallah
Bence kız olucak
Menün gayet güzel canım. Bu iki hafta ara derken? Diyete mi ara vermiştin?
Seni çok seviyoruz kaptancığııım :)

18.3.13

Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)
1 orta boy yeşil elma

Öğle (13:00 - 13:30)
3 - 4 yemek kaşığı pırasa yemeği
3 - 4 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası

Ara (16:00 - 16:30)
1 kutu süt (%0,15 yağlı)
1 orta boy yeşil elma

Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa kremalı mantar
Yağsız tonbalığı (80gr)

* 12 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

ben burdayım ebrucum :) bi ara yemek hazırlamak ve yemekle meşguldüm takibe aldım kaptanım

ben hep burdayım canım :)

suyun güzel olmuş canım :) mantar çorba mı yoksa yemek mi? yemekse kremalı biraz ağır gibi geldi bana :S spor yapmaya başlamadın sanırım eklememişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…