Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar ben geldim. Ne var ne yok?

heoş geldin kaptaan burda her şey yolundaa, kaynattık tüm gün

nescafeler de şekersizse kusursuz emoş

ne demek kaptancım elimden geleni yaparım tabi kiiiiiii sadece takıma yeni girecek arkadaşların nasıl takıma alındığını ve izine ayrılıp dönecek olanları falan tam bilmiyorum ama öğrenirim, gözün arkada kalmasın. olmadı yardım alırım. sorun değil

5 nisandaki etap listesinin hazırlığında neler yapmam gerek? herkes zaten hesaplıyor kendi takımnı, ben de sanırım hepsini tek tek kontrol edeceğim sonra da yayınlayacağım saat 6 olmadan dimi?

Evet Emine'cim, takım ortalaması aritmetik ortalama yüzde hesabıda çok kolay

(Geçtiğimiz etap kilosu - bu haftanınkilosu) / geçtiğimiz etap kilosu x 100

(65-64.4)/65x100
0.6 / 65

0.009230.... x 100

65 / 64.4 / 0.6 /%0.92

tamam ebrucum bunu not almıştım zaten. buseye yardımcı olurum boşum zaten perşembe ve cuma

Çok teşekkürler canım benim. Ben gitmeden sana hepsini öğretirim merak etme. Sonuç listeside en geç cumartesi 12:00 ye kadar yayınlanıyor. Bu karar defterinin linki. Ordan merak ettiğiniz herşeyin cevabı var. Lütfen herkes okusun karar defterini.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29393642
Dediğim gibi şimdilik Allaha şükür buralardayım. Ama ne kadar çabuköğrenirseniz o kadar iyi olur. İyiki varsınız

merhabaaa iyi akşamlar hatta geceler kardeş takımcığım :)

busee yardımına ihtiyacım var ben 2 gündür tam beslenmiş olmama rağmen 400 gram + dayım yavrucanım neden böyle oldu sadece cuma gece 3 te yedim ben yemek dünde düzgünce beslendim ama vermemişim hala ne yapmalıyım

ben böyle yapmıyorum kaptan. ama aynı kapıya çıkıyor. şu şekilde yapıyorum ben:

65-64=1x100=100/65=1,53846... şeklinde çıkıyor bunu 1,54 olarak alıyorum 8, 5ten büyük olduğu için böyle alışığım ben

uzun bir aradan sonra selam kizlar

selam berilcim, hoş geldin nerelerdesin

tamam kaptancım merak etme, rahat ol. biz üstesinden geliriz evel allah

büşracım moralini bozma, dukan böyle bir şey. bir gün artı bir gün eksi. bir şeyi yanlış yapıyor olabilirsin, ya da yapmıyorsundur ama vücudun normal bir tepki, bir direnç göstermeye başlamış olabilir. eğer 1 hafta boyunca şuana kadar gördüğün en düşük kilonun altına inemezsen 4 gün yumruk yapacaksın canım. yani 4 gün atak yapacaksın. ve kırmızı et de kullanmayacaksın. hatta yumurtanın sarısını bile. her gün 1 saat yürüyeceksin ve bu kısır döngüden kurtulacaksın. ama sen 2 günden bahsediyorsun, bu gayet normal bir durum. ben bu hafta şuana kadar 200 gr verdim, geçen hafta 6 gün boyunca hiç veremedim. verip verip sonrasında artı çıktım. bunu gibi gıcık durumlar yaşadım yani.

daha yolun başındasın, iyi gidiyorsun, rahat ol

ben annemlerdeyim.kardesimin bana benimde ona ihtiyacimiz var.sizler nasilsiniz.kilo verme nasil gidiyor.cuma listesine baktim nerde kizlar niye eskilerden kimse yok.ebru hayirli dogumlar olsun artik ben seninle 4 nisani saymiyorum canim.umarim bebegin sana sans getirir.
buseb dukana devam sanirim, limonlubrokolim sen nasilsin

izine ayrıldılar olmayanlar berilcim.

dukana devam tabiki, daha bir sürü evresi var yapmam gereken. dukan bitmez yani.

sen iyi misin, moraller nasıl? kardeşine bir şey mi oldu hayrola canım?

süperim beril ablacım bu hafta takımımız 1. bende bireyselde 2. oldum kilolar gidiyo gidiyo hayırdır beril abla bi sıkıntı mı var?

kizlar cok sevindim adiniza.insan karar versin nasil olsa zayiflar.benim sizin zayiflayif mezun olacaniza inancim tam.

hımm bende gece yediğime verdim ama neyse dur yarın ben bolca bir yürüyüş yapayım 1 saat 1.5 saat kadar bugün hava buzz gibiydi çıkamadım.. birde az yemek yemeye başladım ben bugünlerde öğünlerim kaçıyor ondanda olabilir sanırım.. bugün 3 e çıkarttım tekrar öğün sayımı.. düzene geri girmem lazım yani :) en son 65.9 dum işte dün ve bugün 66.3 çıktım ondan sanki bişimi vardı die canım sıkıldı neyse üstesinden gelirim o zaman umarım :)

Canlarım ben kaçıyorum artık, hem bağlantım çok yavaş, hemde yarın sabah dotor kontrolüm var erken kalkmam lazım. Ne zaman gelirim bilmiyorum merak etmeyin. Buse'cim numaramı sana yazıyorum. Bu arada Venüs ün özel mesajı sizede geldi mi? Venüscüm kaydettim numaranı. Bende sana yazarım.

Beril'cim hoşgeldin canım. Umarım iyisindir. Biz aynen devam ediyoruz. Bende artık sabırsızlıkla Gülce'mi göreceği günü bekliyorum.

Öpüyoorum kızlar hepinizi. Yarın görüşmamk üzeere

iyi geceler canım :) doktor kontrolün sıkıntısız sonuç verir inşallah :) öpüyorum seni ve bebeğini

süperim beril ablacım bu hafta takımımız 1. bende bireyselde 2. oldum kilolar gidiyo gidiyo hayırdır beril abla bi sıkıntı mı var?

ay emoşum ve venüsüm ben sizi tebrik etmeyi unuttum sanırım :26: o gün ev çok kalabalıktı telaşım vardı biliyorsunuz.

ikinizi de canı gönülden tebrik ederim, harikasınız

kizlar cok sevindim adiniza.insan karar versin nasil olsa zayiflar.benim sizin zayiflayif mezun olacaniza inancim tam.

sağ olasın berilciiiiim

canım bak hataların var işte. boş yere değil bu durum yani. düzenli yemelisin, öğün atlama. kendini aç bırakma. uykuna dikkat et. erken kalk, erken yat. spora yüklenme. dozunu kaçırırsan veremiyorsun. hadi kolay gelsin bakalım

tamam ebrucum. iyi haberlerini bekliyoruz venüs ün mesajı falan gelmedi bana :26:

iyi geceleer

emoşum yatmadan 1 bardak suyumu içicem şimdi. ben de yatıyorum. uyku önemli, uyumamız gerek. kilo vermemi çok etkiliyor

iyi geceleeerr

ben de son suyumu içip yatıcam :) yarın dersim var. erken kalkıcam öpüyorum tatlım görüşürüz
şaka maka uykumuzu düzene koycaz sanırım :)

yasemincim koşuşturmadan yiyemessin zaten sıkma canını

canım valla hapur hupur yedım ama genede ıyı yanı kılom da pek degısme olmadı butun gun bır sey yemedım aksam sadece bır dılım pasta yedım

Canım sen böyle düşünerek çok büyük hata yapıyorsun. Pasta yiyorlarsa yesin çocuklar sen direk kendini kaçamağa neden odaklıyorsun ki :/[/QUOTE]

ya ne bılıyım o an oyle dusundum ama pekte dusundugum gıbı olmadı acıkcası canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…