Selam kızlar ben geldim. Ne var ne yok?
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah08:15)
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım orta boy domates
1 dilim çavdar ekmeği
ara10:30)
2 kuru kayısı
öğle14:00)
5 küçük boy ızgara köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt
ara16:00)
1 ayran
akşam18:00)
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk fırında sebze yemeği
1 kase salata
ara21:00)
1 sade Türk kahvesi
2 lt su, 1 fincan yeşil çay, 4 bardak çay,3 fincan nescafe
30 dk egzersiz, 2 saat dolaştım ama avmde :) yürüyüş sayılmaz ama çok soğuktu hava çıkamadım dışarı
Hoşbulduk Emine'cim. Gitmedim ama her an gidebilirimNormalde daha iki hafta var ama doğum olayı pek belli olmuyor. Bende bu konu hakkında konuşacaktım. Biran önce konuşayım artık çünkü her an herşey olabilir
Buse'cim biliyorsun Tuğba bi süre yok. Bu zaman içinde bende her an gidebilirim. Şuan takımda listelere ve kurallara hakim olan bir tek sen varsın. Ben sana özelden numaramı yazayım. Herhangi bişey olduğunda buraya gelemezsem eğer ordan haberleşiriz. Şimdilik kesin bişey yok ama dediğim gibi ben her an bi süreliğine gidebiliirm. Ayrıca 5 Nisan'daki etap listesini bizim takımın hazırlaması lazım. Tamda benim muhtemel doğum yapacağım tarihe denk geliyor. Umarım senin için bir sakıncası yoktur bunların. Yoksa takım çok zor durumda kalacak. :26:
Evet Emine'cim, takım ortalaması aritmetik ortalama yüzde hesabıda çok kolay
(Geçtiğimiz etap kilosu - bu haftanınkilosu) / geçtiğimiz etap kilosu x 100
(65-64.4)/65x100
0.6 / 65
0.009230.... x 100
65 / 64.4 / 0.6 /%0.92
Çok teşekkürler canım benim. Ben gitmeden sana hepsini öğretirim merak etme. Sonuç listeside en geç cumartesi 12:00 ye kadar yayınlanıyor. Bu karar defterinin linki. Ordan merak ettiğiniz herşeyin cevabı var. Lütfen herkes okusun karar defterini.heoş geldin kaptaanburda her şey yolundaa, kaynattık tüm gün
nescafeler de şekersizse kusursuz emoş
ne demek kaptancım elimden geleni yaparım tabi kiiiiiiisadece takıma yeni girecek arkadaşların nasıl takıma alındığını ve izine ayrılıp dönecek olanları falan tam bilmiyorum ama öğrenirim, gözün arkada kalmasın. olmadı yardım alırım. sorun değil
5 nisandaki etap listesinin hazırlığında neler yapmam gerek? herkes zaten hesaplıyor kendi takımnı, ben de sanırım hepsini tek tek kontrol edeceğim sonra da yayınlayacağım saat 6 olmadan dimi?
Evet Emine'cim, takım ortalaması aritmetik ortalama yüzde hesabıda çok kolay
(Geçtiğimiz etap kilosu - bu haftanınkilosu) / geçtiğimiz etap kilosu x 100
(65-64.4)/65x100
0.6 / 65
0.009230.... x 100
65 / 64.4 / 0.6 /%0.92
uzun bir aradan sonra selam kizlar
Çok teşekkürler canım benim. Ben gitmeden sana hepsini öğretirim merak etme. Sonuç listeside en geç cumartesi 12:00 ye kadar yayınlanıyor. Bu karar defterinin linki. Ordan merak ettiğiniz herşeyin cevabı var. Lütfen herkes okusun karar defterini.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29393642
Dediğim gibi şimdilik Allaha şükür buralardayım. Ama ne kadar çabuköğrenirseniz o kadar iyi olur. İyiki varsınız
hoşgeldiiiin beril ablacııım :) nerelerdesin valla görmüyorum seni ne zamandır. nasılsın abla iyi misin?uzun bir aradan sonra selam kizlar
merhabaaa iyi akşamlar hatta geceler kardeş takımcığım :)
busee yardımına ihtiyacım varben 2 gündür tam beslenmiş olmama rağmen 400 gram + dayım yavrucanım neden böyle oldu sadece cuma gece 3 te yedim ben yemek dünde düzgünce beslendim ama vermemişim hala ne yapmalıyım
ben annemlerdeyim.kardesimin bana benimde ona ihtiyacimiz var.sizler nasilsiniz.kilo verme nasil gidiyor.cuma listesine baktim nerde kizlar niye eskilerden kimse yok.ebru hayirli dogumlar olsun artik ben seninle 4 nisani saymiyorum canim.umarim bebegin sana sans getirir.
buseb dukana devam sanirim, limonlubrokolim sen nasilsin
süperim beril ablacımben annemlerdeyim.kardesimin bana benimde ona ihtiyacimiz var.sizler nasilsiniz.kilo verme nasil gidiyor.cuma listesine baktim nerde kizlar niye eskilerden kimse yok.ebru hayirli dogumlar olsun artik ben seninle 4 nisani saymiyorum canim.umarim bebegin sana sans getirir.
buseb dukana devam sanirim, limonlubrokolim sen nasilsin
büşracım moralini bozma, dukan böyle bir şey. bir gün artı bir gün eksi. bir şeyi yanlış yapıyor olabilirsin, ya da yapmıyorsundur ama vücudun normal bir tepki, bir direnç göstermeye başlamış olabilir. eğer 1 hafta boyunca şuana kadar gördüğün en düşük kilonun altına inemezsen 4 gün yumruk yapacaksın canım. yani 4 gün atak yapacaksın. ve kırmızı et de kullanmayacaksın. hatta yumurtanın sarısını bile. her gün 1 saat yürüyeceksin ve bu kısır döngüden kurtulacaksın. ama sen 2 günden bahsediyorsun, bu gayet normal bir durum. ben bu hafta şuana kadar 200 gr verdim, geçen hafta 6 gün boyunca hiç veremedim. verip verip sonrasında artı çıktım. bunu gibi gıcık durumlar yaşadım yani.
daha yolun başındasın, iyi gidiyorsun, rahat ol
iyi geceler canım :) doktor kontrolün sıkıntısız sonuç verir inşallah :) öpüyorum seni ve bebeğiniCanlarım ben kaçıyorum artık, hem bağlantım çok yavaş, hemde yarın sabah dotor kontrolüm var erken kalkmam lazım. Ne zaman gelirim bilmiyorum merak etmeyin. Buse'cim numaramı sana yazıyorum. Bu arada Venüs ün özel mesajı sizede geldi mi? Venüscüm kaydettim numaranı. Bende sana yazarım.
Beril'cim hoşgeldin canım. Umarım iyisindir. Biz aynen devam ediyoruz. Bende artık sabırsızlıkla Gülce'mi göreceği günü bekliyorum.
Öpüyoorum kızlar hepinizi. Yarın görüşmamk üzeere
süperim beril ablacımbu hafta takımımız 1. bende bireyselde 2. oldum kilolar gidiyo gidiyo hayırdır beril abla bi sıkıntı mı var?
kizlar cok sevindim adiniza.insan karar versin nasil olsa zayiflar.benim sizin zayiflayif mezun olacaniza inancim tam.
hımm bende gece yediğime verdim ama neyse dur yarın ben bolca bir yürüyüş yapayım 1 saat 1.5 saat kadar bugün hava buzz gibiydi çıkamadım..birde az yemek yemeye başladım ben bugünlerde öğünlerim kaçıyor ondanda olabilir sanırım.. bugün 3 e çıkarttım tekrar öğün sayımı.. düzene geri girmem lazım yani :) en son 65.9 dum işte dün ve bugün 66.3 çıktım ondan sanki bişimi vardı die canım sıkıldı neyse üstesinden gelirim o zaman umarım :)
Canlarım ben kaçıyorum artık, hem bağlantım çok yavaş, hemde yarın sabah dotor kontrolüm var erken kalkmam lazım. Ne zaman gelirim bilmiyorum merak etmeyin. Buse'cim numaramı sana yazıyorum. Bu arada Venüs ün özel mesajı sizede geldi mi? Venüscüm kaydettim numaranı. Bende sana yazarım.
Beril'cim hoşgeldin canım. Umarım iyisindir. Biz aynen devam ediyoruz. Bende artık sabırsızlıkla Gülce'mi göreceği günü bekliyorum.
Öpüyoorum kızlar hepinizi. Yarın görüşmamk üzeere
yasemincim koşuşturmadan yiyemessin zaten sıkma canını
kızlar inanır mısınız puan durumumuza daha yeni baktımharikayız yaa, resmen diğer takımlara fark atmışız, işte budur
hepimizi tebrik ederiim
ewet arkadaslar bende hepınızı ayrı ayrı tebrık ederım
Hoşbulduk Emine'cim. Gitmedim ama her an gidebilirimNormalde daha iki hafta var ama doğum olayı pek belli olmuyor. Bende bu konu hakkında konuşacaktım. Biran önce konuşayım artık çünkü her an herşey olabilir
Allah sanada bır cırpıda doğurmayı hayırlı bır evlat sahıbı olmayı nasip etsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?