Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklısın birsürü ek ücretleri var geçen bi saymıştı maaşın neredeyse 600 lirası fazladan geliyomuş. az kalmış canım şurda.

döner sermaye var ama att ler devamı dışarda ve canları tehlikede ya güya yıpranma ücreti alıyorlar bide ben 2000 alırsam onlar 2300 alıo işte

en yakında orası vardı işte ordada hamburger yiyemeyeceğim için böyle aç kaldım yaaa

döner sermaye var ama att ler devamı dışarda ve canları tehlikede ya güya yıpranma ücreti alıyorlar bide ben 2000 alırsam onlar 2300 alıo işte
yaa sıkma canını benim doktor arkadaşım var o da 2300 civarı bişey alıyo o da diyoki hemşire olsam daha iyiydi diye :) parasından değil de rahatlığından biraz çok yoruluyo valla yanında çalışan hemşire ondan rahat

aman yok ben 6-7 kilo vermem 2 kilocuk=)

çok kötüydü bugün ya nye bilmiorum ama sanki ilk defa okula gidiorum gbi oldum şimdi hem ders çalışıyorum hemde sizi takip ediorum
Ben de şimdi sporumu yaptım, çoook uzun zamandır ilk defa. Hemen yatışa geçeceğim valla, yoruldum resmen. Şişmanlık zor
ayy teşekkür ederim tatlım :) bende sana güveniyorumm
Şişmanım, başaracağım bibişim
Süpersin canım, ben de bugün kendi halimde spor yapmaya başladım. Salata menülerde sos oluyor, o yüzden kalorileri biraz tavan yapıyor.
SÜPPPER menü ve spor canım. Afiyet olsun, nazar değmesin. Bir ay böyle devam etsen manken gibi olursun.
Ben de seni çok seviyorum venüsüm

hee ben de şaşırdım

heeh ben de noluyor demiştim bir an yine de krema kremadır, cıstır bence
Yirim! :) Zamanla eski halimize döneriz takımca canım.. Kremalı mantar konusuna gelince haklısın fakat evdeki tek bardak çorba oydu, ofise götürmek için başka çarem yoktu. :)
Senin menün de süpermiş canım. Herkes de egzersiz yapıyormuş yahu! Bir tembel şişko benmişim. :)
emoşşşşş yüksek lisans mı ben okul bitsin sınav filan duymak istemiorum ya çok sıkıldım

ben hemşirelik okuyorum canım her sene aynı şyler kuscam artık çalışmak istiorum artık

Ay benim de en az 2 senem daha var kızlar. Ki okulu donrurup iki sene yurt dışına çıkma planım falan var. Hayırlısı...

nicki brokoli olan ne yer tabiki brokoli hehehehhe...menünü çok beğendim canım başarılı

öle kısımlarda var canım ama sağlık başlı başına zor ya ben stajdan eve zor atıorum kndimi

güzel menü canım, afiyet olsun simit yine de beni biraz düşündürdü :26:

fırında bile olsa patates cıs bence, patates dedin mi cıss sonra makarna, keşkül cıss bunlardan bi lokma nolucak der gibi yemişsin onu fark ettim ama bu şekilde yapınca kilo verilemiyorum. 3 hafta böyle yapmıştım veremedim kilo sonra o nohut çorbasında mutlaka yağ vardı bence yanında sandviç yap, ya da tavuk yap götür yanında. köfte kokar çünkü. bilmiyorum canım okulda yemek sorun olabilir

bence okulu bitir öle git bölüm neydi değişim programı yok mu onunla git yada :F gdince okula dönüp adapte olmak zor gelio

okulda çok iyi yemekler çıkıodu kalorili filan ama firma değişmiş çorbayı yiyemedm zaten ya çok kötüydü yarın sefertasımı götürcem artık

buseeee senin alıntını okurken farkettim yoksun yazacağıma toksun yazmışım

evet çaktırma

çok iyi düşünüyorsun emoş

aman yok ben 6-7 kilo vermem 2 kilocuk=)

ay doğru yaa

canım spora başlamışsın tebrikleeer devamını bekliyoruz

Kızlar ben yatıyorum, hepinize iyi geceler. Çoook çok öpüyorum. :)

iyi geceler

okulda çok iyi yemekler çıkıodu kalorili filan ama firma değişmiş çorbayı yiyemedm zaten ya çok kötüydü yarın sefertasımı götürcem artık

götür götür götür de kurtul bir an önce şu kilolardaaan

Kızlar ben yatıyorum, hepinize iyi geceler. Çoook çok öpüyorum. :)
iyi geceler tatlım yarın görüşürüz :)

bugün okula zor attım kenimi uyanamamışım :S simit aldım ama yiyemedim zaten size ihanet ediyomuşum gibi geldi

DÜNKÜ MENÜM

sabah 09.30
dukan krep
üçgen peynir
1 dilim piliç jambon

ara 11.30
yoğurt

öğle 13.30
haşlanmış mantar
tavuk
yoğurt

akşam 18:30
haşlanmış mantar
tavuk
yoğurt

2 kupa yeşil çay
3 lt su
popo ve bacak egzersizleri

inş. busecim kurtulcam olmuo böle artık

süpersin canım seni gördükçe dukana başlayasım geliyor :)

MENÜM

Sabah 10.30
yağsız omlet
üçgen peynir
1 dilim piliç jambon

ara 12.00
dukan helva

öğle 13.45
tavuk
yoğurt

akşam 18:30
tavuk
yoğurt

ara 19.30
sade türk kahvesi

2 kupa ve 1 fincan yeşil çay
3 lt su
popo ve bacak egzersizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…