haklısın birsürü ek ücretleri var geçen bi saymıştı maaşın neredeyse 600 lirası fazladan geliyomuş. az kalmış canım şurda.
bilgisayar mühendisliği okuyorum canım. benim sınavlarıma daha var ama çoğu proje olduğundan sıkıntı olmuyo :) yüksek lisans için yds ye gircem sınava az kaldı ingilizce çalışıyorum o yüzden :)
genel olarak güzel canım ama öğlen çok az yemişsin aç olmanın sebebi bu. öğlen yemeklerine ekleme yapabilirsin salata, yoğurt gibi. zamanla azaltırsın. aç olmak doğru bişey değil. aç olunca beyin depolamaya odaklıyo kaptanımız söylemişti bunu. aç kalmamaya çalış. sporunu ve suyunu çok beğendim
yaa sıkma canını benim doktor arkadaşım var o da 2300 civarı bişey alıyo o da diyoki hemşire olsam daha iyiydi diye :) parasından değil de rahatlığından biraz çok yoruluyo valla yanında çalışan hemşire ondan rahatdöner sermaye var ama att ler devamı dışarda ve canları tehlikede ya güya yıpranma ücreti alıyorlar bide ben 2000 alırsam onlar 2300 alıo işte
aman yok ben 6-7 kilo vermem 2 kilocuk=)Ben de seni çok seviyorum venüsüm
tamam eliptikle bakalım emoşama bana kalırsa walk at home ve dışarda yürüyüş yeterli olur. evinde de yer yokmuş madem, en güzeli bu olur
eviniz hayırlı olsun ebrucum, güle güle iyi günlerde oturunevet gram gramda olsa veriyorum sanırım. duraklama yok neyseki
evet canım yaapazar falan demedik, dün acayip kaynattık, ben emoş ve burcuu özelliklee
Allah kolaylık versin semoşdün bayaa kaynattık ama bugün pek öyle olmamış :26:
hee ben de şaşırdım
ay çok güzel bi doğum tarihiiimaşallah sağlıkla doğsun büyüsün
ay sen nerelerdesin yahuuuuu, hiç yoksun ortalıktaaolmuyor böyle baak, daha sık gelmelisin :26:
merak etmeyin listeler konusunda ben hallederim
sağ ol canım durumu şok ağırmış, zaten yoğum bakımda. malesef umut yok gibi bir şeyhakkında hayırlısı artık
canım çok güzel olmuş menün bencee, afiyet olsuun
kaptan pazar günü yazmıyoruz dimi menü :26: yazıyorsak pazarı da yazayım
ay burcucum bu menü de bir sürü cıs var, hangisini saysam :26: olmamış bu menü
tamam kaptan merak etme, bugün niye böyle olmuş ben de anlamadım. pazartesi sendromuna yakalanmış gibi takımdakiler
ehehe yerim seniii
heeh ben de noluyor demiştim bir anyine de krema kremadır, cıstır bence
soslu muydu canım, sosluysa ondandır sanırım. yoksa o kadar olmaması lazım sanki :26: sporuna pek sevindim hayırlı olsun
ççoook güzel menü canım, beğenmez olur muyuzmaşallah hep böyle devam edersin dilerim böyle devam edersen en az ayda 6-7 kg verirsin haberin olsun, sporda olacak sonuçtaa
Ben de şimdi sporumu yaptım, çoook uzun zamandır ilk defa. Hemen yatışa geçeceğim valla, yoruldum resmen. Şişmanlık zorçok kötüydü bugün ya nye bilmiorum ama sanki ilk defa okula gidiorum gbi oldumşimdi hem ders çalışıyorum hemde sizi takip ediorum
Şişmanım, başaracağım bibişimayy teşekkür ederim tatlım :) bende sana güveniyorumm
Süpersin canım, ben de bugün kendi halimde spor yapmaya başladım. Salata menülerde sos oluyor, o yüzden kalorileri biraz tavan yapıyor.selam kızlar bugun giremedim hiç....bu arada spora başladım=) bugun aerobik günüydü ayy acayip hamlamışım..ağrıdı kaslarım..bu arada eve ugramadım dişarda ne yicem derken mc donalts vardı en yakın salata yedim tavuklu yedikten sonra bi baktım 272 kalori yuh dedim
SÜPPPER menü ve spor canım. Afiyet olsun, nazar değmesin. Bir ay böyle devam etsen manken gibi olursun.sabah 7.40
kepek ekmekli sandviç peynir domates marulla
çay
öğle 12.30
tavuklu salata
ayran
ara 16.00
2 kuru kayısı
sade türk kahvesi
yarım avuç kuru yemiş
akşam 19.30
yarım kase çorba
yarım kaseden az haşlanmış karnabahar
yarım kase yoğurt
ara 21.30
yeşil çay
suyum 2,5 litre olur yatana kadar.
sporum
1 saat tempolu aerobik
yarım saat popo ve karın hareketleri yerde
umarım bugunumu beğenirsiniz=))))) ilerleme var di miiiiiiiiiii.. ama sorun su ki su an açımmmmmmmmmmmmm
Yirim! :) Zamanla eski halimize döneriz takımca canım.. Kremalı mantar konusuna gelince haklısın fakat evdeki tek bardak çorba oydu, ofise götürmek için başka çarem yoktu. :)Ben de seni çok seviyorum venüsüm
hee ben de şaşırdım
heeh ben de noluyor demiştim bir anyine de krema kremadır, cıstır bence
Senin menün de süpermiş canım. Herkes de egzersiz yapıyormuş yahu! Bir tembel şişko benmişim. :)BUGÜNKÜ MENÜM
sabah08:30)
yarım simit
1 üçgen peynir
şekersiz çay
ara10:30)
1 ayran
öğle12:00)
1 porsiyon çorba
1 porsiyon brokoli
1 kase salata
ara16:00)
1 elma
akşam18:00)
4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara21:00)
2 ceviz
2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 bardak çay,1 fincan nescafe
(içecekler şekersiz)
+++++
45 dk egzersiz
emoşşşşş yüksek lisans mı ben okul bitsin sınav filan duymak istemiorum ya çok sıkıldım
bende şimdiden dil sınavını yüksek tutayım istiyorum. araştırma görevlisi olup o ara yükseğe devam etmek istiyorum en azından maaş alıyosun. özelde çalışmak çok zor. asgari ücrete falan çalıştırıyolar bi kıymeti kalmadı mesleğimizin o yüzden biraz çabalamam lazım :) sen ne okuyosun canım?
ben hemşirelik okuyorum canımher sene aynı şyler kuscam artık çalışmak istiorum artık
nicki brokoli olan ne yer tabiki brokoli hehehehhe...menünü çok beğendim canım başarılıBUGÜNKÜ MENÜM
yarım simit
1 üçgen peynir
şekersiz çay
1 ayran
1 porsiyon çorba
1 porsiyon brokoli
1 kase salata
1 elma
4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
1 dilim çavdar ekmeği
2 ceviz
(içecekler şekersiz)
+++++
45 dk egzersiz
yaa sıkma canını benim doktor arkadaşım var o da 2300 civarı bişey alıyo o da diyoki hemşire olsam daha iyiydi diye :) parasından değil de rahatlığından biraz çok yoruluyo valla yanında çalışan hemşire ondan rahat
BUGÜNKÜ MENÜM
yarım simit
1 üçgen peynir
şekersiz çay
1 ayran
1 porsiyon çorba
1 porsiyon brokoli
1 kase salata
1 elma
4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
1 dilim çavdar ekmeği
2 ceviz
(içecekler şekersiz)
+++++
45 dk egzersiz
böle bi menüyle karşına çıkmak istemezdim ama bugün bulduğumu yedim cnım okul yemekhanem iyiydi normalde ama firma değişmiş kaldım ortada kantin hep ekmek arası ve çok pahalı böle yemek zorunda kaldım cıslar neymiş net bi şekilde duyayım gözlerm de görsüün bunu buseeeeeeeee
Ben de şimdi sporumu yaptım, çoook uzun zamandır ilk defa. Hemen yatışa geçeceğim valla, yoruldum resmen. Şişmanlık zor
Şişmanım, başaracağım bibişim
Süpersin canım, ben de bugün kendi halimde spor yapmaya başladım. Salata menülerde sos oluyor, o yüzden kalorileri biraz tavan yapıyor.
SÜPPPER menü ve spor canım. Afiyet olsun, nazar değmesin. Bir ay böyle devam etsen manken gibi olursun.
Yirim! :) Zamanla eski halimize döneriz takımca canım.. Kremalı mantar konusuna gelince haklısın fakat evdeki tek bardak çorba oydu, ofise götürmek için başka çarem yoktu. :)
Senin menün de süpermiş canım. Herkes de egzersiz yapıyormuş yahu! Bir tembel şişko benmişim. :)
Ay benim de en az 2 senem daha var kızlar. Ki okulu donrurup iki sene yurt dışına çıkma planım falan var. Hayırlısı...
güzel menü canım, afiyet olsunsimit yine de beni biraz düşündürdü :26:
fırında bile olsa patates cıs bence, patates dedin mi cısssonra makarna, keşkül cıss bunlardan bi lokma nolucak der gibi yemişsin onu fark ettim ama bu şekilde yapınca kilo verilemiyorum. 3 hafta böyle yapmıştım veremedim kilo sonra o nohut çorbasında mutlaka yağ vardı bence yanında sandviç yap, ya da tavuk yap götür yanında. köfte kokar çünkü. bilmiyorum canım okulda yemek sorun olabilir
buseeee senin alıntını okurken farkettim yoksun yazacağıma toksun yazmışım
bende şimdiden dil sınavını yüksek tutayım istiyorum. araştırma görevlisi olup o ara yükseğe devam etmek istiyorum en azından maaş alıyosun. özelde çalışmak çok zor. asgari ücrete falan çalıştırıyolar bi kıymeti kalmadı mesleğimizin o yüzden biraz çabalamam lazım :) sen ne okuyosun canım?
aman yok ben 6-7 kilo vermem 2 kilocuk=)
Ben de şimdi sporumu yaptım, çoook uzun zamandır ilk defa. Hemen yatışa geçeceğim valla, yoruldum resmen. Şişmanlık zor
Şişmanım, başaracağım bibişim
Süpersin canım, ben de bugün kendi halimde spor yapmaya başladım. Salata menülerde sos oluyor, o yüzden kalorileri biraz tavan yapıyor.
SÜPPPER menü ve spor canım. Afiyet olsun, nazar değmesin. Bir ay böyle devam etsen manken gibi olursun.
Yirim! :) Zamanla eski halimize döneriz takımca canım.. Kremalı mantar konusuna gelince haklısın fakat evdeki tek bardak çorba oydu, ofise götürmek için başka çarem yoktu. :)
Senin menün de süpermiş canım. Herkes de egzersiz yapıyormuş yahu! Bir tembel şişko benmişim. :)
Ay benim de en az 2 senem daha var kızlar. Ki okulu donrurup iki sene yurt dışına çıkma planım falan var. Hayırlısı...
Kızlar ben yatıyorum, hepinize iyi geceler. Çoook çok öpüyorum. :)
okulda çok iyi yemekler çıkıodu kalorili filan ama firma değişmiş çorbayı yiyemedm zaten ya çok kötüydüyarın sefertasımı götürcem artık
iyi geceler tatlım yarın görüşürüz :)Kızlar ben yatıyorum, hepinize iyi geceler. Çoook çok öpüyorum. :)
güzel menü canım, afiyet olsunsimit yine de beni biraz düşündürdü :26:
fırında bile olsa patates cıs bence, patates dedin mi cısssonra makarna, keşkül cıss bunlardan bi lokma nolucak der gibi yemişsin onu fark ettim ama bu şekilde yapınca kilo verilemiyorum. 3 hafta böyle yapmıştım veremedim kilo sonra o nohut çorbasında mutlaka yağ vardı bence yanında sandviç yap, ya da tavuk yap götür yanında. köfte kokar çünkü. bilmiyorum canım okulda yemek sorun olabilir
evet çaktırma
çok iyi düşünüyorsun emoş
ay doğru yaa
canım spora başlamışsın tebrikleeerdevamını bekliyoruz
iyi geceler
götür götürgötür de kurtul bir an önce şu kilolardaaan
süpersin canım seni gördükçe dukana başlayasım geliyor :)DÜNKÜ MENÜM
sabah 09.30
dukan krep
üçgen peynir
1 dilim piliç jambon
ara 11.30
yoğurt
öğle 13.30
haşlanmış mantar
tavuk
yoğurt
akşam 18:30
haşlanmış mantar
tavuk
yoğurt
2 kupa yeşil çay
3 lt su
popo ve bacak egzersizleri
iyi geceler tatlım yarın görüşürüz :)
bugün okula zor attım kenimi uyanamamışım :S simit aldım ama yiyemedim zaten size ihanet ediyomuşum gibi geldi
inş. busecim kurtulcam olmuo böle artık
harikasın
kararlı ol ve kilolara elveda, 36 bedene merhaba de burcuben yaptım, sen de yapabilirsin, herkes yapabilir
kararlı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?