Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyse canlarım ben artık yatıyorum yarın okul yolu düz gider akşama öğlene bi ara görüşürüz hoca kaçta bırakırsa herkese iyi geceler çok çok çok öpüldünüz :124:

hoppaaa haydeee

buse kaçıncı ayındasın? bugün bi arkadaşımla konuştum 8 ay olmuş dukana başlayalı ama süper olmuş daha da heveslendim :) seni de gördükçe dukana başlayasım geliyo

3. ayımdayım. dukandan önce kendi başıma 9 kg verdim, sonra 1 ay durakladım resmen kilo veremedim ve dukana başladım canım duraklama haricinde kendi yaptığım listelerle de kilo verememeye başlamıştım nerde hata yaptığımı da bulamıyordum. son çare dukandı benim için, yoksa ben de başlamazdım hatta. sana da tavsiye etmem. bunun güçlendirme evresi ve hayat boyu koruma evresi var. çok ciddi bir diyet bu, ebru ya katılıyorum. :26:,

haklısın kaptan lakiin dukan bana çok şey kattı :26: bir kere artık evde sayemde yağlı yemek pişmiyor, koca tencere yemeğe 1 yemek kaşığı yağ konuyor, taş çatlasın 1,5 yemek kaşığı. sonra ekmeği hayatımdan komple çıkardım ve dukandan sonra da pek ekmek yiyen bir insan olacağımı sanmıyorum, bu da bana kattığı 2. bir güzellik oldu. ve dukan sayesinde süte alıştım, süt seven bir insan oldum. kemik sağlığım açısından bu da bana kattıklarından biri oldu. vee artık hayatımda olmazsa olmazlardan biri yoğurt. eskiden hiç yemezdim nerdeyse, babam da tuhafıma giderdi neden bu adam gidip gidip yoğurt yiyor diye ama bir alışınca insan bırakamıyormuş, hem tok tutuyor, hem de yarım yağlı kullandığım için düşük kalorili. herkese tavsiyemdir

ve dukan yapmasaydım bu derece istikrarlı olamayabilirdim, çünkü şuan yaptığın diyetin ciddiyetinin sonuna kadar farkındayım ve bu farkındalık beni kaçamaktan koruyor. aklımın ucundan bile geçirmiyorum kaçamağı. 3 ayda sadece 1 kez 6 tatlı kaşığı sütlü tatlı yiyerek bir kaçamak yaptım, 1 hafta moralim 0 gezdim kararlı olunmazsa ve dukan evreleri tamamlanılmazsa verilen kiloların aynen geri alınması gerçeği var. bu diyet çook ciddi çook, şakaya gelmiyor ben de kimseye kendiliğimden dukana başla demedim bu zamana kadar açıkcası, zaten anlatınca kimse de ben yapabilirm demedi henüz

eline sağlık kaptaan

böle diyetler banada çok saçma gelio kaptanım bide bi öğrenci için daha zor olsa gerek bende çok karşıyım benm arkadaşım kaldıramadı mesela

saçma dediğin diyet için adam yıllarını vermiş vee bu diyet sayesinde ömrünce kilo problemi yaşayan obez insanlar bile ideal kilosuna kavuşuyor. lütfen dukana bu kadar yüklenmeyelim her bünye kaldıramayabilir tabi ama çoğu insanın bünyesi bu diyete uygun canım, yapan binlerce kadın var

Son düzenleme:
Kuzucum zaten herkes senin gibi yapabilecek olsa süper ama benim tavsiye etmememin sebebi herkesin senin kadar bu işe ciddi yaklaşamayacağı. Çünkü çok fazla irade ve sabır isteyen bir diyet. Herkes kaldıramaz. Ama senin maşallahın var. Önemli olanda sana kattıkları zaten. Burcu'da saçma demekle senin anladığın şeyi söylemek istemedi bence. Dediğin gibi herkes yapamayacağı için tuhaf geliyor. Türk halkı ve ekmeksiz bir hayat düşünebiliyor musun? Bu bile yeterli. Bide koruma programının uzun olması. Dediğim gibi her babayiğidin harcı değil dukan yapabilmek.

neyse canlarım ben artık yatıyorum yarın okul yolu düz gider akşama öğlene bi ara görüşürüz hoca kaçta bırakırsa herkese iyi geceler çok çok çok öpüldünüz :124:
İyi geceler Burcu'cum.

nası seviyorum sizi bilemezsiniz tek çocuğum ben ya kardeş abla hasretim diniyo valla

Canlarım benim ben kaçıyorum şimdilik. Acaip yoruldum yine. Bu arada kendime iki tane cici pijama takımı aldım. Çok ama çok ciciler. Öyle lohusa takımları felan giyemem ben Benimkiler cicili bicili rengarenk spor şeyler olacak. Öylede oldu. Giymek için sabırsızlanıyorum. Bugün hem doktor, hem alışveriş yordu. Hemen yatıyorum. Yarın sabah görüşmek üzere. Öpüyorum hepinizi.

oooo süper kaptancım :) güle güle giy :) sen dinlenmene bak canım yarın görüşürüz öptüm kocaman

ver şu 5 kilonuda kurtul ya 5 kilo çeneye vurmuş yemin ederim uyucam uykum kaçtı

bu çene olmasa çok ararsınız siz bu çeneyi burcuuuuuuuu
bööööööö

seni yerim hamişim doğru söylüyorsun zaten haklısın, ben senin dediklerine katılmıştım baştan sona emineye de tavsiye etmedim zaten, kimseye de tavsiye etmiyorum senin de bahsettiğin nedenlerden ötürü. sonuçta insanlar bu diyete başlayıp uymazlarsa eskisinden de daha kilolu hale geliyorlar iyilik yapayım derken kötülük yapmış olmak var yani işin ucunda o yüzden dukan yap diyemem kimseye

evet ekmek yok ama yulaf kepeğinden ekmek yapılıyor, ilk 2 hafta ben de yaptım ama sonra kepek hakkımla ekmek değil başka şeyler yapmak istedim. bir de baktım ki ekmek falan yemeden yaşıyorum. 2 aydır ekmeksizim, 0 ekmek

ve beni başta en çok muz yiyememek zorladııı çok seviyorum muzu, ama kilolarım gittikçe gözüm muzu falan görmez oldu neyseki

ay kaptancım ben de pijama takımı almak istiyorum kendime, hatta dolaptakilerin çoğunu dağıtacağım zaten bana da büyük geliyorlar. böyle oysho dan bi takım almak istiyorum kendimeee çok cici modelleri vaar, filli falan sen de iyi günlerde kullan pijamalarını

iyi geceler ebrucuum

bu arada beril bi ce-eee dedi kaçtı ama ecem yok ortada yaa :26: ecem nerdeeeeee

buseeee bu arada before-after fotosu koycakttın bizi gaza getircektin nolduuuu :) merak içindeyim

aaaa dimi yaaa yarın öğlen albüm yapcam kendime arkadaşlarıma özel, görmeyen kalmasııın arkadaşımla buluşcam yarın öğlen, evden çıkmadan hazırlar koyarım, akşama da yorumlarınızı okurum

yarın foto çekileyim bari tekraarr, belki etek giyerim yarın size bacak show yaparım

yine evde şortla dolanıyorum kızlaar bacaklarım donuyor ama umurumda değiiil ayaklarımda ev botlarım var ama bacaklar çıplaak ahah çok tarzım çook

yarın öğlen evden çıkacağım şu aldığım boyayı da unutmazsam geçen sefer ki gibi onu da bir değiştireceğim arkadaşımla görüşeceğim ama öncesinde evde dukan poğaçalarımı yapıp yanıma alacağım tabiki, yoksa dışarda aç kalabilirim ban auygun bir şey bulamazsam ve aç kalmak demek dukanda kilo verememek demeek, hatta kilo almak demek bile olabiliyor bazeeen bu dukan yok mu bu dukaaan

ay nolur yarın 52 çıkayım yaa nolur nnolur noluurr
dukancı kişi burada olmayacak duaya amin diyor, amiiiiiiiiiinnnnnnnnn

semoş gelmiiiş

hoş geldin semoş, sen de mi katıldın yoksa gece tayfamıza gerçi kimse kalmadı, emoş da gitmiş sanırım

aaa emoş burdaymış pardon

kız semoş nereye gittin daha 1 dk önce aşağıdaydııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…