Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eveet :26: ecem pek ayrı kalmazdı buralardan her şey yolundadır umarım

düğün telaşında bence o az kaldı ya alışverişler gezmeler tozmalar

evet evet yap görelim şu fıstık halini

yine evde şortla dolanıyorum kızlaar bacaklarım donuyor ama umurumda değiiil ayaklarımda ev botlarım var ama bacaklar çıplaak ahah çok tarzım çook
ayy nasıl özledim şort giymeyi burası hala soğuk doğalgazı açamıyoz fatura fırlamasın diye polarla geziyorum ben

bi amin de benden o zaman bende 69 filan çıksam ne güzel olur yaaa

bi amin de benden sanaaaaaa görebilirsin emoşcum senin kilon var şuan, hayal değil benimki gibi benceeeeee

hoşbulduk busecim anca gelebildim
benim fıstığı odasında uytmayı denedim geç kaldım biraz uyumak bilmedi nasılsın

ay bu fıstıklar mahvediyor bazen sizi, ama tatlarından da yenmiyor biliyorum

iyiyim bende işte hayaller kuruyoruz emoşla, yarın tartıda 52 ve 69 çıkma hayalleri

burdayım şekerler nasılsınız aradada geçmişe bakayım cevap
geç gelirse burdaym haaa

iyiyiz iyiyiz tamam canım oku sen, zaten biz geceleri çok kaynatıyoruz anca okursuun

ay ben acıkmaya başladım emoooş
yarın 52 yi görmek istiyorsam yemeden yatmalıyııım
hayal de olsa çabalamak lazım, bakarsın gerçek olur

bu arada burası da buz gibi emineeeeeeee ama ben biraz kaçık durumdayım uyuyana kadar şortla geziyorum, yatağa geçerken artık şişko olmayan bacaklarımı göremeyeğim nasılsa uyuyacağım diyerekten geçiriyorum polarımı altıma ben deeeeee

buseee bende bu dombik bacakları saklayacak yer arıyorum eskiden taytla giydiğim kazaklarımı şimdi pantolonun üstüne giyiyorum amaaaa geçicek bunlar giycem hepsini hem de taytla

ay bende acıkır gibi oldum az önce yeşilçay yaptım artık o geçiştiriyo :)
bacaklarım bi incelsin hep şortla gezcem bende

eveett şortlu çıtır kızlar oleceğiizz

buseee bende bu dombik bacakları saklayacak yer arıyorum eskiden taytla giydiğim kazaklarımı şimdi pantolonun üstüne giyiyorum amaaaa geçicek bunlar giycem hepsini hem de taytla

emineeeeee ben de eskiden pantolonla giydiğim kazaklarımı şimdi taytla giyiyorum tam zıt durumdayız şuan, ama sen de benim durumuma doğru geliyorsun azimleee yakındır taytlarına kavuşmaaan

ay saat 1 e geliyor, uyuyayım da uyuyarak iyice bir kalori yakayım, erken kalkayım, kahvaltımı erken yapayım, metabolizman erkenden çalışmaya başlasııın ayyy çok önemli bu diyet durumlarında uykuuu

semooş, seni görüyorum yine aşağıda, hala okuyorsun ya da okuman bitti şimdi alıntılarına cevap yazıyorsun ama sanırım seninle bu gece kaynatamayağım, sana emoş eşlik edebilir uyumazsaa

emine ve semoooş öpüldünüz kızlaar, ben artık yatayım daha fazla geç olmadan saat

iyi geceler sizeee, yarın görüşürüüüz

anlaşıldı kaptancığım
baktım ebrucum ama ben en iyisi not edeyim birasdan kızlarla az kaynatımda

evet canım dikkat ettim ama tam uyamadım hastaydım

venüscüm afyet olsun gayet güzel

afiyet olsun. süperr hayırlı olsun bu arada hazalcım

gayet güzel bir menü afiyet olsun

afiyet olsun emoş harika bir menü

busecim süper bebeğim

buseee bizim popoları gör moral olur

güle güle giy ebrum sağlıcakla
sabırsızlıkla bekliyorum kesin koy buse

yarın foto çekileyim bari tekraarr, belki etek giyerim yarın size bacak show yaparım

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin semooşş :)

bende burdayııım kaynatalım azcık
geldim burdasınızdır umarım

ay ben acıkmaya başladım emoooş
yarın 52 yi görmek istiyorsam yemeden yatmalıyııım
hayal de olsa çabalamak lazım, bakarsın gerçek olur
yeşil çay iç buse elimde şu an 3. kupamı içiyorum
ay bende acıkır gibi oldum az önce yeşilçay yaptım artık o geçiştiriyo :)
bacaklarım bi incelsin hep şortla gezcem bende
oo siz şort ben donla don derken en kısa olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…