eveet :26: ecem pek ayrı kalmazdı buralardan her şey yolundadır umarım
evet evet yap görelim şu fıstık haliniaaaa dimi yaaayarın öğlen albüm yapcam kendime arkadaşlarıma özel, görmeyen kalmasııın arkadaşımla buluşcam yarın öğlen, evden çıkmadan hazırlar koyarım, akşama da yorumlarınızı okurum
ayy nasıl özledim şort giymeyi burası hala soğuk doğalgazı açamıyoz fatura fırlamasın diyeyine evde şortla dolanıyorum kızlaarbacaklarım donuyor ama umurumda değiiil ayaklarımda ev botlarım var ama bacaklar çıplaak ahah çok tarzım çook
yarın öğlen evden çıkacağım şu aldığım boyayı da unutmazsam geçen sefer ki gibi onu da bir değiştireceğimarkadaşımla görüşeceğim ama öncesinde evde dukan poğaçalarımı yapıp yanıma alacağım tabiki, yoksa dışarda aç kalabilirim ban auygun bir şey bulamazsam ve aç kalmak demek dukanda kilo verememek demeek, hatta kilo almak demek bile olabiliyor bazeeen bu dukan yok mu bu dukaaan
ay nolur yarın 52 çıkayım yaa nolur nnolur noluurr
dukancı kişi burada olmayacak duaya amin diyor, amiiiiiiiiiinnnnnnnnn
semoş gelmiiiş
hoş geldin semoş, sen de mi katıldın yoksa gece tayfamızagerçi kimse kalmadı, emoş da gitmiş sanırım
aaa emoş burdaymış pardon
kız semoş nereye gittin daha 1 dk önce aşağıdaydııın
aaa emoş burdaymış pardon
kız semoş nereye gittin daha 1 dk önce aşağıdaydııın
hoşbulduk busecim anca gelebildim
benim fıstığı odasında uytmayı denedim geç kaldım biraz uyumak bilmedi nasılsın
bende burdayııımburdayım şekerler nasılsınız aradada geçmişe bakayım cevap
geç gelirse burdaym haaa
düğün telaşında bence o az kaldı ya alışverişler gezmeler tozmalar
evet evet yap görelim şu fıstık halini
ayy nasıl özledim şort giymeyi burası hala soğuk doğalgazı açamıyoz fatura fırlamasın diyepolarla geziyorum ben
bi amin de benden o zamanbende 69 filan çıksam ne güzel olur yaaa
hoşbulduk busecim anca gelebildim
benim fıstığı odasında uytmayı denedim geç kaldım biraz uyumak bilmedi nasılsın
burdayım şekerler nasılsınız aradada geçmişe bakayım cevap
geç gelirse burdaym haaa
ay bende acıkır gibi oldum az önce yeşilçay yaptım artık o geçiştiriyo :)
bacaklarım bi incelsin hep şortla gezcem bende
buseee bende bu dombik bacakları saklayacak yer arıyorumeskiden taytla giydiğim kazaklarımı şimdi pantolonun üstüne giyiyorum amaaaa geçicek bunlar giycem hepsini hem de taytla
anlaşıldı kaptancığımKızlar bir iki gündür geçmişe bakamıyorum. Şimdi yine çıkmam lazım ama bugün mutlaka geçmişe bakarım. Bu arada mesaj sayılarını unutmayın mutlaka gönderin çünkü biliyorsunuz bu takım için oldukça önemli. Arada bana ulaştırmanız gereken acil bir durum olursa da özelden mesaj atın. Çünkü geçmişi gecikmeli okuyorum. Geç olabilir. Menülerinizi mutlaka kontrol edeceğim. Onlarıda ihmal etmeyin. Şimdilik kaçıyorum öpüyorum hepinizi.
baktım ebrucum ama ben en iyisi not edeyim birasdan kızlarla az kaynatımdaOoooooooooooo nolmuş kızlar bugün yaaaa ben gelmiş gitmişim, yeniden gelmişim ve hala tek bir mesaj bile yok topikte. Nerdesiniz bakim? Toplanın hemenBirazdan bebiş için almam gereken bikaç parça bişey var onları almak için çıkacağım. Çıkmadan bi bakayım dedim ama kimsecikler uğramamış. Bu arada aşağıda verdiğim linkteki yarışma kurallarını lütfen hepiniz okuyun arkadaşlar. Ayrıca Cuma yarışmaları paylaşım topiğinede sık sık bakmaya çalışın. Yarışma hakkında birçok konu ile ilgili orda görüşler bildiriliyor. Lütfen orayıda takip edelim. Ben şimdilik kaçıyorum. Gelince görüşürüz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29411522
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
evet canım dikkat ettim ama tam uyamadım hastaydımBen gitmişim canım evet. Bu aralar topicimiz pek sakin, dikkat edelim bu duruma.
Kaptancığım sen ve Tubiş olmadan pek sakinledi buralaaar
Teşekkürler canııım. Bakma sen dün ve bugün pek kaynatmadık bile :)
AAAYYY!!! Ne kadar heyecan verici bir süreç, öyle güzel anlatıyorsun ki heveslendiriyorsun insanı.. Sanki pembe pamuk şekerler, çiçekler, kelebekler arasında bir hamilelik, evlilik yaşıyormuşsun gibi :) Maşallah
Bence kız olucak
Menün gayet güzel canım. Bu iki hafta ara derken? Diyete mi ara vermiştin?
Seni çok seviyoruz kaptancığııım :)
venüscüm afyet olsun gayet güzel18.3.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
1 orta boy yeşil elma
Öğle (13:00 - 13:30)
3 - 4 yemek kaşığı pırasa yemeği
3 - 4 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
Ara (16:00 - 16:30)
1 kutu süt (%0,15 yağlı)
1 orta boy yeşil elma
Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa kremalı mantar
Yağsız tonbalığı (80gr)
* 12 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
afiyet olsun. süperr hayırlı olsun bu arada hazalcımselam kızlar bugun giremedim hiç....bu arada spora başladım=) bugun aerobik günüydü ayy acayip hamlamışım..ağrıdı kaslarım..bu arada eve ugramadım dişarda ne yicem derken mc donalts vardı en yakın salata yedim tavuklu yedikten sonra bi baktım 272 kalori yuh dedim
gayet güzel bir menü afiyet olsunsabah 7.40
kepek ekmekli sandviç peynir domates marulla
çay
öğle 12.30
tavuklu salata
ayran
ara 16.00
2 kuru kayısı
sade türk kahvesi
yarım avuç kuru yemiş
akşam 19.30
yarım kase çorba
yarım kaseden az haşlanmış karnabahar
yarım kase yoğurt
ara 21.30
yeşil çay
suyum 2,5 litre olur yatana kadar.
sporum
1 saat tempolu aerobik
yarım saat popo ve karın hareketleri yerde
umarım bugunumu beğenirsiniz=))))) ilerleme var di miiiiiiiiiii.. ama sorun su ki su an açımmmmmmmmmmmmm
afiyet olsun emoş harika bir menüBUGÜNKÜ MENÜM
sabah08:30)
yarım simit
1 üçgen peynir
şekersiz çay
ara10:30)
1 ayran
öğle12:00)
1 porsiyon çorba
1 porsiyon brokoli
1 kase salata
ara16:00)
1 elma
akşam18:00)
4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara21:00)
2 ceviz
2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 bardak çay,1 fincan nescafe
(içecekler şekersiz)
+++++
45 dk egzersiz
busecim süper bebeğimDÜNKÜ MENÜM
sabah 09.30
dukan krep
üçgen peynir
1 dilim piliç jambon
ara 11.30
yoğurt
öğle 13.30
haşlanmış mantar
tavuk
yoğurt
akşam 18:30
haşlanmış mantar
tavuk
yoğurt
2 kupa yeşil çay
3 lt su
popo ve bacak egzersizleri
buseee bizim popoları gör moral olurbir an önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum kızlar ama artık gram gram gidiyorbugün yine beni görenler iltifat yağmuruna tuttu, herkes benden öneri alıyor popon küçücük kalmış diyorlar banaa ama bana hiç de küçücük gelmiyor :26: tamam küçük ama küçücük değil zaten sorunum göbek ve üst bacak
güle güle giy ebrum sağlıcaklaCanlarım benim ben kaçıyorum şimdilik. Acaip yoruldum yine. Bu arada kendime iki tane cici pijama takımı aldım. Çok ama çok ciciler. Öyle lohusa takımları felan giyemem benBenimkiler cicili bicili rengarenk spor şeyler olacak. Öylede oldu. Giymek için sabırsızlanıyorum. Bugün hem doktor, hem alışveriş yordu. Hemen yatıyorum. Yarın sabah görüşmek üzere. Öpüyorum hepinizi.
sabırsızlıkla bekliyorum kesin koy buseaaaa dimi yaaayarın öğlen albüm yapcam kendime arkadaşlarıma özel, görmeyen kalmasııın arkadaşımla buluşcam yarın öğlen, evden çıkmadan hazırlar koyarım, akşama da yorumlarınızı okurum
yarın foto çekileyim bari tekraarr, belki etek giyerim yarın size bacak show yaparım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşyarın öğlen evden çıkacağım şu aldığım boyayı da unutmazsam geçen sefer ki gibi onu da bir değiştireceğimarkadaşımla görüşeceğim ama öncesinde evde dukan poğaçalarımı yapıp yanıma alacağım tabiki, yoksa dışarda aç kalabilirim ban auygun bir şey bulamazsam ve aç kalmak demek dukanda kilo verememek demeek, hatta kilo almak demek bile olabiliyor bazeeen bu dukan yok mu bu dukaaan
ay nolur yarın 52 çıkayım yaa nolur nnolur noluurr
dukancı kişi burada olmayacak duaya amin diyor, amiiiiiiiiiinnnnnnnnn
geldim burdasınızdır umarımhoşgeldin semooşş :)
bende burdayııımkaynatalım azcık
yeşil çay iç buse elimde şu an 3. kupamı içiyorumay ben acıkmaya başladım emoooş
yarın 52 yi görmek istiyorsam yemeden yatmalıyııım
hayal de olsa çabalamak lazım, bakarsın gerçek olur
oo siz şort ben donla don derken en kısa olanıay bende acıkır gibi oldum az önce yeşilçay yaptım artık o geçiştiriyo :)
bacaklarım bi incelsin hep şortla gezcem bende
iyi geceler tatlım görüşürüz yarın :) ben açtım dizimi bi yandan izlerken uyuyakalabilirim :)emine ve semoooş öpüldünüz kızlaar, ben artık yatayım daha fazla geç olmadan saat
iyi geceler sizeee, yarın görüşürüüüz
iyi geceler tatlım görüşürüz yarın :) ben açtım dizimi bi yandan izlerken uyuyakalabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?