Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok yeşil çay içemem artık, cır cır oluveririm içer yatarsam mazallah semooş

ooh sen donla gez donlaa biz de sana yetişiriizz yehuu

buseeeeeeeeeee emoş gittinizmi aşağıda görüyorum

gidemedim

buse bu da benden sana olsun gecenin şarkısı :)
Yokluğunda (Leyla The Band) - YouTube

vaayy gece gece yakıp kavur buseyi heeeeee zaten sevgilim de yok, tüm şarkılar benim için yazılmış gibi

buseeeeeee gittinmi kısssssss

busseeee uyudunmuuu

ay ne çok çığırmışsınız buseeeeeeeeee buseeeeeeeeeeee diyeee burdayım burdaaa yerim ben sizi heeeeee

ne izliyosun intikam aık ama izleyen yok tv duvarlar izliyor benim kayıp şehiri izledim kanal değiştirmemişim daldım buraya
yok semoş ben onun amerika versiyonunu izliyodum zaten burdaki tempo olarak yavaş geldi bana :) trt1de yeni bi dizi başladı beni böyle sev onu izliyorum. geçengün fırtına da uydumuz bozuldu yaptıramadık bende netten izlemek zorunda kaldım

emoşum bende yatayım benim şeker uyanmadan ii geceler canımcım kib

herkese şimdiden günaydınlar olsun

iyi geceler tatlım yarın görüşrüz o zman :)

ben de seni yiriiiim

ebiiiiy yaktın kül eyledin sen şimdi beni bebeğim benim

Günaydın kızlar. Ama saat 10 buçuk olmuş hala kimsecikler yok ortada. Hadi bakalım toparlanın biraz. Bende yavaş yavaş iş yapıp yavaş yavaşta geçmişi okuyorum. Uzun süre geçmişe bakmayınca çok kötü oluyor. Allahtan bu kez tutuyorum kendimi alıntı yapmıyorum yoksa imkanı yok saatlerce oturmam gerekecekti. Hadi bakalım boş bırakmayalım takımı.

Günaydııın

İş, güç, okul olmayınca, üstüne de bu düzensiz uykularım eklenince, anca bu saatlerde gelebiliyorum kaptan

Amaaaaaa Tartıldım ve kilom 52.3 Ben işte ömrümde bu kiloyu görmedim, nerdeyse baskülün üstünde zıplayacaktım ebruuuuuuuuuu Dün 52 göreyim, şok olayım diye dualar ettim ama bu da bana yettiiiii Şimdi daha fazla gecikmeden hemen kahvaltıya uçuyorum

Selam arkadaşlar;

takımda yeniyim :) 1,66 boyundayım 78,6 kiloyla dün diyete başladım, cuma bildirimimi yaparım.
kuralları okudum, tamamdır.. hepimize 3-5 ay sonra fistık gibi bir yaz diliyorum ...

Selammmmmmmmmmmm kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr!

Kadınlar kulübü mesajımı yanlış anlayıp hesabımı tamamen kapatınca ben de yeni nick aldım size bakayım dedim. Ebrucumcum sanada günaydınn :)) Kimler var ki eskilerden yeni yeni limonlu brokoliler falan görüyorum :)) Ben gene elmali turta karnınızı acıktıracağım biraz :))

Ben asıl seni 51 i görünce merak ediyorum. Bu cuma büyük ihtimal görürsün canım. Bu arada en geç saat 12:00 de uyumak lazım. Çünkü o saatlerde vücutta üretilen leptin denilen bir hormon varmış. Ve o saatlerde uykuda olursan zayıflamana yardımcı oluyormuş. Daha detaylıydı aslında bu leptin ama ben böyle hatırlıyorum. Erken yatıp erken kalkmak lazım. Düzene sok bence sen bu uyku olayını.

Selam arkadaşlar;

takımda yeniyim :) 1,66 boyundayım 78,6 kiloyla dün diyete başladım, cuma bildirimimi yaparım.
kuralları okudum, tamamdır.. hepimize 3-5 ay sonra fistık gibi bir yaz diliyorum ...
Ben sana hemen kurallarımızı yazayım. Ordaki kurallar eski canım. Ben sana yenisini yazıyorum. Eğer bunuda kabul ediyorsan, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimsedüşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Selam arkadaşlar;

aramıza hoş geldin öyleyseee burada paylaşımda olursan hedefine kesinlikle ulaşırsın, tabi kendin de çok kararlı olmalısın. sakın yolundan dönme, pes etme. çıtır hatunlardan hiçbir farkımız yok onlar çıtırda biz niye böyleyiz

ve sana naçizane önerim, bundan sonra kendine üst baş alma, taki hedefine ulaşana dek, eşofman ve lastikli etek vs ile geçiştir, ziyan olmasınlar. ben başladığım gibi kendime 36 beden pahalı bi pantolon aldım ve onu odamdaki sandalyemin üzerinde tuttum, sürekli ona bakıp yapacağım dedim, ara ara denedim, az kaldı dedim, çok var ama yapacağım dedim. beni çok motive etti ve şuan o pantolon bana bol gelmeye başladı.

kendimi de tanıtayım, sen de ismini yaz bir dahakine canım.

adım buse, 23 yaşındayım, bekarım. 1,58 boyunda şuan 52.3 kiloyum. diyetime 68.3 ile başladım.

hoş geldin canım yanlış hatırlamıyorsam burada bir konuda adın geçmişti, kaptanımız nickinden bahsetmişti, herkesin canı çekiyormuş benim de çekti gerçekten, bir dukancı olarak ekstra çekti şaka yapıyorum, zorlasam da canım çekmiyor, öyle bir azim var ben de

Kuzummmmmmmmmmmm Turtimmmmmmmmm hoş geldin canım. Brokoliyi görünce zaten bahsettim senden. Canım turta istiyor diye. Nereye kayboldun özledim seni sık sık gel olur mu

Bu arada ben yokken kaptan vekili sensin Buse'cim unutma bunu da, takımla ilgili her türlü karar ve yetki sana ait, tabiiki diğer herkesinde katkısıyla

sağol canım teşekkür ederim ev için. Bian önce taşınmak istiyorum oğluma yakın olmak istiyorum ama

canım menün çok güzel yine takibindeyim

canım senin dukanında çok iyi ama öğle ve akşiam aynı yemek sıkmıyomu değiştirsen yada bilmiyorum dukandanmı öyle oldu :26:

çok haklısın canım katılıyorum sana belli bi diyet uygulamaktansa hayatımızdaki zararlı yiyecekleri değiştirsek daha mantıklı

güle güle giy canım cicilerini sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle giyin sonuçta zaten çok rahat hareket edemiceksen bari üzerindekiler rahat olsun seni sıkmasın

günaydın canım güzel sabahlar ben anca geldim işe oğlumu teste götürdüm. Geçmişi okudum hemen şimdi buralardayım inş. Akşama kadar

süpersin canım kutluyorum seni bencede sen bu cuma 51 i görürsün darısı başıma

selam arkadaşlar;

Kuralları okudum, tamamdır.. Hepimize 3-5 ay sonra fistık gibi bir yaz diliyorum ...

hoşgeldin canım aramıza.
Ben ebru 28 yaşındayım 2 yaşında bi oğlum var çalışıyorum. Hedefim 53
güzel kilo vermeler canım

Selan arkadaslar, ben yeni geldim , kurallarinizi okudum, bende sizinle birlikte kilo verecegime cani gonulden inaniyorum:))
Hemen bi kendimi tanitayim
Tuba ben , 26 yasindayim, 72 kiloyum, 169 boyundayim.. Ogrenciyim, ayni zamanda 2 kizim var, ikinci dogumdan sonra eski halime donemedin, birinciden sonra dinebilmistim , ama bu sefer gecikti .. Simdi benim hedefim 62 kiloya dusmek... Bunu sizlerle basarabilicem insallah... Hepinizi opuyorumm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…