anlaşıldı kaptancığım
baktım ebrucum ama ben en iyisi not edeyim birasdan kızlarla az kaynatımda
evet canım dikkat ettim ama tam uyamadım hastaydım
venüscüm afyet olsun gayet güzel
afiyet olsun. süperr hayırlı olsun bu arada hazalcım
gayet güzel bir menü afiyet olsun
afiyet olsun emoş harika bir menü
busecim süper bebeğim
buseee bizim popoları gör moral olur
güle güle giy ebrum sağlıcakla
sabırsızlıkla bekliyorum kesin koy buse
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
geldim burdasınızdır umarım
yeşil çay iç buse elimde şu an 3. kupamı içiyorum
oo siz şort ben donla don derken en kısa olanı
buseeeeeeeeeee emoş gittinizmi aşağıda görüyorum
buse bu da benden sana olsun gecenin şarkısı :)
Yokluğunda (Leyla The Band) - YouTube
buseeeeeee gittinmi kısssssss
busseeee uyudunmuuu
semooş buse uymuş sen naptın?
yok semoş ben onun amerika versiyonunu izliyodum zaten burdaki tempo olarak yavaş geldi bana :) trt1de yeni bi dizi başladı beni böyle sev onu izliyorum. geçengün fırtına da uydumuz bozuldu yaptıramadık bende netten izlemek zorunda kaldımne izliyosun intikam aık ama izleyen yok tv duvarlar izliyor benim kayıp şehiri izledim kanal değiştirmemişim daldım buraya
emoşum bende yatayım benim şeker uyanmadan ii geceler canımcım kib
herkese şimdiden günaydınlar olsun
ben de seni yiriiiimyok yeşil çay içemem artık, cır cır oluveririm içer yatarsam mazallah semooş
ooh sen donla gez donlaa biz de sana yetişiriizz yehuu
gidemedim
vaayy gece gece yakıp kavur buseyi heeeeeezaten sevgilim de yok, tüm şarkılar benim için yazılmış gibi
ay ne çok çığırmışsınız buseeeeeeeeee buseeeeeeeeeeee diyeeeburdayım burdaaa yerim ben sizi heeeeee
mesaj saatine bakana kadar saatin 01:42 olduğunu farketmemişimuyku düzene girecekken yine direkten döndü
Günaydın kızlar.Ama saat 10 buçuk olmuş hala kimsecikler yok ortada. Hadi bakalım toparlanın biraz. Bende yavaş yavaş iş yapıp yavaş yavaşta geçmişi okuyorum. Uzun süre geçmişe bakmayınca çok kötü oluyor. Allahtan bu kez tutuyorum kendimi alıntı yapmıyorum yoksa imkanı yok saatlerce oturmam gerekecekti. Hadi bakalım boş bırakmayalım takımı.
Ben asıl seni 51 i görünce merak ediyorum. Bu cuma büyük ihtimal görürsün canım. Bu arada en geç saat 12:00 de uyumak lazım. Çünkü o saatlerde vücutta üretilen leptin denilen bir hormon varmış. Ve o saatlerde uykuda olursan zayıflamana yardımcı oluyormuş. Daha detaylıydı aslında bu leptin ama ben böyle hatırlıyorum. Erken yatıp erken kalkmak lazım. Düzene sok bence sen bu uyku olayını.Günaydııın
İş, güç, okul olmayınca, üstüne de bu düzensiz uykularım eklenince, anca bu saatlerde gelebiliyorum kaptan
AmaaaaaaTartıldım ve kilom 52.3 Ben işte ömrümde bu kiloyu görmedim, nerdeyse baskülün üstünde zıplayacaktım ebruuuuuuuuuu Dün 52 göreyim, şok olayım diye dualar ettim ama bu da bana yettiiiii Şimdi daha fazla gecikmeden hemen kahvaltıya uçuyorum
Ben sana hemen kurallarımızı yazayım. Ordaki kurallar eski canım. Ben sana yenisini yazıyorum. Eğer bunuda kabul ediyorsan, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.Selam arkadaşlar;
takımda yeniyim :) 1,66 boyundayım 78,6 kiloyla dün diyete başladım, cuma bildirimimi yaparım.
kuralları okudum, tamamdır.. hepimize 3-5 ay sonra fistık gibi bir yaz diliyorum ...
Selam arkadaşlar;
takımda yeniyim :) 1,66 boyundayım 78,6 kiloyla dün diyete başladım, cuma bildirimimi yaparım.
kuralları okudum, tamamdır.. hepimize 3-5 ay sonra fistık gibi bir yaz diliyorum ...
Selammmmmmmmmmmm kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr!
Kadınlar kulübü mesajımı yanlış anlayıp hesabımı tamamen kapatınca ben de yeni nick aldım size bakayım dedim. Ebrucumcum sanada günaydınn :)) Kimler var ki eskilerden yeni yeni limonlu brokoliler falan görüyorum :)) Ben gene elmali turta karnınızı acıktıracağım biraz :))
Kuzummmmmmmmmmmm Turtimmmmmmmmm hoş geldin canım. Brokoliyi görünce zaten bahsettim senden. Canım turta istiyor diye. Nereye kayboldun özledim seni sık sık gel olur muSelammmmmmmmmmmm kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr!
Kadınlar kulübü mesajımı yanlış anlayıp hesabımı tamamen kapatınca ben de yeni nick aldım size bakayım dedim. Ebrucumcum sanada günaydınn :)) Kimler var ki eskilerden yeni yeni limonlu brokoliler falan görüyorum :)) Ben gene elmali turta karnınızı acıktıracağım biraz :))
Bu arada ben yokken kaptan vekili sensin Buse'cim unutma bunu da, takımla ilgili her türlü karar ve yetki sana ait, tabiiki diğer herkesinde katkısıylaaramıza hoş geldin öyleyseeeburada paylaşımda olursan hedefine kesinlikle ulaşırsın, tabi kendin de çok kararlı olmalısın. sakın yolundan dönme, pes etme. çıtır hatunlardan hiçbir farkımız yok onlar çıtırda biz niye böyleyiz
ve sana naçizane önerim, bundan sonra kendine üst baş alma, taki hedefine ulaşana dek, eşofman ve lastikli etek vs ile geçiştir, ziyan olmasınlar. ben başladığım gibi kendime 36 beden pahalı bi pantolon aldım ve onu odamdaki sandalyemin üzerinde tuttum, sürekli ona bakıp yapacağım dedim, ara ara denedim, az kaldı dedim, çok var ama yapacağım dedim. beni çok motive etti ve şuan o pantolon bana bol gelmeye başladı.
kendimi de tanıtayım, sen de ismini yaz bir dahakine canım.
adım buse, 23 yaşındayım, bekarım. 1,58 boyunda şuan 52.3 kiloyum. diyetime 68.3 ile başladım.
hoş geldin canımyanlış hatırlamıyorsam burada bir konuda adın geçmişti, kaptanımız nickinden bahsetmişti, herkesin canı çekiyormuş benim de çekti gerçekten, bir dukancı olarak ekstra çekti şaka yapıyorum, zorlasam da canım çekmiyor, öyle bir azim var ben de
ben de seni çok seviyorum venüsüm
Tamam eliptikle bakalım emoşAma bana kalırsa walk at home ve dışarda yürüyüş yeterli olur. Evinde de yer yokmuş madem, en güzeli bu olur
Eviniz hayırlı olsun ebrucum, güle güle iyi günlerde oturunEvet gram gramda olsa veriyorum sanırım. Duraklama yok neyseki
Evet canım yaaPazar falan demedik, dün acayip kaynattık, ben emoş ve burcuu özelliklee
Allah kolaylık versin semoşDün bayaa kaynattık ama bugün pek öyle olmamış :26:
Hee ben de şaşırdım
Ay çok güzel bi doğum tarihiiiMaşallah sağlıkla doğsun büyüsün
Ay sen nerelerdesin yahuuuuu, hiç yoksun ortalıktaaOlmuyor böyle baak, daha sık gelmelisin :26:
Merak etmeyin listeler konusunda ben hallederim
Sağ ol canım durumu şok ağırmış, zaten yoğum bakımda. Malesef umut yok gibi bir şeyHakkında hayırlısı artık
Canım çok güzel olmuş menün bencee, afiyet olsuun
Kaptan pazar günü yazmıyoruz dimi menü :26: Yazıyorsak pazarı da yazayım
Ay burcucum bu menü de bir sürü cıs var, hangisini saysam :26: Olmamış bu menü
Tamam kaptan merak etme, bugün niye böyle olmuş ben de anlamadım. Pazartesi sendromuna yakalanmış gibi takımdakiler
Ehehe yerim seniii
Heeh ben de noluyor demiştim bir anYine de krema kremadır, cıstır bence
Soslu muydu canım, sosluysa ondandır sanırım. Yoksa o kadar olmaması lazım sanki :26: Sporuna pek sevindim hayırlı olsun
ççoook güzel menü canım, beğenmez olur muyuzMaşallah hep böyle devam edersin dilerim Böyle devam edersen en az ayda 6-7 kg verirsin haberin olsun, sporda olacak sonuçtaa
[sıze=3]bugünkü menüm
[/sıze]
sabah08:30)
yarım simit
1 üçgen peynir
şekersiz çay
ara10:30)
1 ayran
öğle12:00)
1 porsiyon çorba
1 porsiyon brokoli
1 kase salata
ara16:00)
1 elma
akşam18:00)
4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara21:00)
2 ceviz
2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 bardak çay,1 fincan nescafe
(içecekler şekersiz)
+++++
45 dk egzersiz
dünkü menüm
sabah 09.30
dukan krep
üçgen peynir
1 dilim piliç jambon
ara 11.30
yoğurt
öğle 13.30
haşlanmış mantar
tavuk
yoğurt
akşam 18:30
haşlanmış mantar
tavuk
yoğurt
2 kupa yeşil çay
3 lt su
popo ve bacak egzersizleri
hemen atlayayım balıklamasına dukana başlama canım, sen böyle iyi gidiyorsun. Dukanı uygulamak ve sürdürmek çok zor. Buse başladığı için ona hiç ses çıkarmadım ama sen canın ne istiyorsa azar azar ve gerektiği zamanda gerektiği kadar yersen aynı sonuca ulaşırsın. Dukan ya da karatay (bunun gibi diyetlere) karşıyım.önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenip onu hayatımız boyunca devam ettirmek.
[ı]canlarım benim ben kaçıyorum şimdilik. Acaip yoruldum yine. Bu arada kendime iki tane cici pijama takımı aldım. çok ama çok ciciler. öyle lohusa takımları felan giyemem benBenimkiler cicili bicili rengarenk spor şeyler olacak. öylede oldu. Giymek için sabırsızlanıyorum. bugün hem doktor, hem alışveriş yordu. Hemen yatıyorum. Yarın sabah görüşmek üzere. öpüyorum hepinizi. [/ı]
[ı]günaydın kızlar.ama saat 10 buçuk olmuş hala kimsecikler yok ortada. Hadi bakalım toparlanın biraz. Bende yavaş yavaş iş yapıp yavaş yavaşta geçmişi okuyorum. Uzun süre geçmişe bakmayınca çok kötü oluyor. Allahtan bu kez tutuyorum kendimi alıntı yapmıyorum yoksa imkanı yok saatlerce oturmam gerekecekti. Hadi bakalım boş bırakmayalım takımı. [/ı]
günaydııın
Iş, güç, okul olmayınca, üstüne de bu düzensiz uykularım eklenince, anca bu saatlerde gelebiliyorum kaptan
AmaaaaaaTartıldım ve kilom 52.3 Ben işte ömrümde bu kiloyu görmedim, nerdeyse baskülün üstünde zıplayacaktım ebruuuuuuuuuu Dün 52 göreyim, şok olayım diye dualar ettim ama bu da bana yettiiiii şimdi daha fazla gecikmeden hemen kahvaltıya uçuyorum
selam arkadaşlar;
Kuralları okudum, tamamdır.. Hepimize 3-5 ay sonra fistık gibi bir yaz diliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?