bir an önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum kızlar ama artık gram gram gidiyorbugün yine beni görenler iltifat yağmuruna tuttu, herkes benden öneri alıyor popon küçücük kalmış diyorlar banaa ama bana hiç de küçücük gelmiyor :26: tamam küçük ama küçücük değil zaten sorunum göbek ve üst bacak
bir an önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum kızlar ama artık gram gram gidiyorbugün yine beni görenler iltifat yağmuruna tuttu, herkes benden öneri alıyor popon küçücük kalmış diyorlar banaa ama bana hiç de küçücük gelmiyor :26: tamam küçük ama küçücük değil zaten sorunum göbek ve üst bacak
hiç bu kadar kararlı olmamıştım cnm merak etme annem bile inanamıyor yani
kızııııımmmm amacın ne zayıfsın işte kabul ettamam fazla zayıflama yemeğin salçalısı hatunun kalçalısı az biraz dursun
olsun canım gidicek işte yavaş yavaş :) 15 kilo gitmiş gerisi de gider
kadının kalçalısı güzel tamam ama basenlisi değiilüst bacaktan kurtulmalıyım, göbeği mekikle bir nebze hallederim. anam zayıfım ama boyum kısa yahu, çok zayıf değilim 36 bedenim anca yanii
gidecek gidecek de yeter gari, gitsin de kurtulayım yaahedefime ulaşmama 1 aydan fazla var, gram gram gidiyor kilolar
buse kaçıncı ayındasın? bugün bi arkadaşımla konuştum 8 ay olmuş dukana başlayalı ama süper olmuş daha da heveslendim :) seni de gördükçe dukana başlayasım geliyobir mucize olsa ve ilk başlardaki gibi hızlıca kurtulsam kilolarımdaaanyarın tartıldığımda 52 olsaaam
Hemen atlayayım balıklamasına Dukana başlama canım, sen böyle iyi gidiyorsun. Dukanı uygulamak ve sürdürmek çok zor. Buse başladığı için ona hiç ses çıkarmadım ama sen canın ne istiyorsa azar azar ve gerektiği zamanda gerektiği kadar yersen aynı sonuca ulaşırsın. Dukan ya da karatay (bunun gibi diyetlere) karşıyım.buse kaçıncı ayındasın? bugün bi arkadaşımla konuştum 8 ay olmuş dukana başlayalı ama süper olmuş daha da heveslendim :) seni de gördükçe dukana başlayasım geliyo
Hemen atlayayım balıklamasına Dukana başlama canım, sen böyle iyi gidiyorsun. Dukanı uygulamak ve sürdürmek çok zor. Buse başladığı için ona hiç ses çıkarmadım ama sen canın ne istiyorsa azar azar ve gerektiği zamanda gerektiği kadar yersen aynı sonuca ulaşırsın. Dukan ya da karatay (bunun gibi diyetlere) karşıyım.Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenip onu hayatımız boyunca devam ettirmek.
Hemen atlayayım balıklamasına Dukana başlama canım, sen böyle iyi gidiyorsun. Dukanı uygulamak ve sürdürmek çok zor. Buse başladığı için ona hiç ses çıkarmadım ama sen canın ne istiyorsa azar azar ve gerektiği zamanda gerektiği kadar yersen aynı sonuca ulaşırsın. Dukan ya da karatay (bunun gibi diyetlere) karşıyım.Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenip onu hayatımız boyunca devam ettirmek.
Burcu takıma başladığından beri hiç bir mesaj sayını yollamamışsın canım. Hatta kaç defa açıkladım sana şöyle sayılacak mesajlar diye. Şimdi son kez bir daha anlatıyorum. Lütfen eksik olan bütün mesajlarını sayıp yolla. Yoksa takıma girmen zor olacak. Önce en yukarda nickinin yazdığı yeri tıkla. Karşına profilin çıkacak. Arkasından karşına senin ve arkadaşlarının yazdığı mesajlar görünecek. Hepsi yazan yerin yanında yine nickin yazılı. Orayı tıkladığında sadece sana ait mesajlar çıkacak. Ordan gün gün 13. takıma yazdığın mesajları sayabilirsin. En kısa zamanda hatta bugün bekliyorum. Lütfen sayıp yolla.
Sen o kısmını merak etme Emine'cim zaten burdan mezun olduktan sonra ve zayıflığın tadına vardıktan sonra imkanı yok eski düzenine dönmezsin. Şuan hamile olduğum halde bile yediklerime dikkat etmek istiyorum ama sonrada korkuyorum ya bişey olursa diye. Yinede fazla yanlış beslenmemeye çalışıyorum. Dediğim gibi bir süre sonra zaten normal halin bu olacak. İlerde ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.haklısın canım benim tek korkum kilo verdikten sonra eski yeme düzenime dönmem :S yoksa iyiyim ben böyle :)
Dediğim gibi Burcu'cum önemli olan sağlıklı beslenmek. Zaten biz sağlıksız beslendiğimiz için şuan kiloluyuz. Yoksa normal kiloda insanlar olurduk. Burda yapmaya çalıştığımız şey aslında kilo vermek değil, biz öyle zannediyoruz ama bu vesileyle sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz.böle diyetler banada çok saçma gelio kaptanım bide bi öğrenci için daha zor olsa gerek bende çok karşıyım benm arkadaşım kaldıramadı mesela
Evet canım. Sayıyorsun günlük mesajlarını (15 ve 16 Mart) şu kadar diye yazacaksın. Mesela 15 mart mesaj sayım 7, 16 mart mesaj sayım 10 diye.sana özel mesaj oolarak mı atacağım kaptanım bunu
Evet canım. Sayıyorsun günlük mesajlarını (15 ve 16 Mart) şu kadar diye yazacaksın. Mesela 15 mart mesaj sayım 7, 16 mart mesaj sayım 10 diye.
Kızlar birde pazar günlerinin mesajlarını saymıyoruz. Emine'cim ve Venüs'cüm sizler saymışsınız. Ellerinize sağlık. Pazar günleri mesaj yazma zorunluluğu yok ama yinede burda olursak daha iyi olur. Sizlerinde aklında olsun. Burcu'cum her günün sonunda mesajlarını sayıp yolluyorsun unutma.
kızlar birde pazar günlerinin mesajlarını saymıyoruz. Emine'cim ve venüs'cüm sizler saymışsınız. Ellerinize sağlık. Pazar günleri mesaj yazma zorunluluğu yok ama yinede burda olursak daha iyi olur. Sizlerinde aklında olsun. Burcu'cum her günün sonunda mesajlarını sayıp yolluyorsun unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?