Günaydın kızlaaar!
Teþekkür ederim canım, bugün yine biraz kırığım ama iyileşirim yavaş yavaş
Evet canım, dün çok kötü bir gece geçirdim :/
Ay herhalde iş arasında yazmışım canım, kusura bakma atarlanmışım resmen hihih :) Dün yaptığım kaçamak* ayran yerine geçti herhalde :)
Menün gayet iyi canım, pilavını da öğlen tüketmişsin zaten. Afiyet olsun. Suyun da süper 3 litre :)
Afiyet olsun canııım her zamanki gibi süper :)
Sporun da menün de süper canım. Afiyet olsun
Ay canım benim de sınavlarım başlıyor, hem iş hem diyet hem sınavlar... Çok sıkıntılı olacak.
Memnun oldum canım bendeee. Bende 21 yaşındayım, 82 kiloyum. 2-3 haftadır diyetisyen ve 13. takım eşliğinde diyet yapıyorum. Hep birlikte bu motivasyonla fıstık gibi olacağımıza eminiimmm
Olsun kaptancığım sen bebişine odaklan :)
Elimden geleni yapacağım kaptanım. Malum iş benim çok zamanımı alıyor :) Şimdilik sadece iyice hasta olmadan iyileşmek istiyorum :)
Ay ben de deneyeyim şunuuu
Haklısın kaptancığım. Ama işte aşk hayatı yerlerde olunca bir taraftan iş stresi bir taraftan sınavların başlaması bir taraftan kilo verememe kaygısı bir de halsizlik dün akşam patlamama neden oldu. :/
Çok teşekkür ederim Burcucuğum. İnan depresyona girdiğimi hissediyorum ama bu dönemleri sizlerle atlatacağım. SABREDECEĞİM
Kızlar, fırsat buldukça geriye doğru okuyup, hem yaptıklarınızı öğrenmeye çalışıyorum, hem de sizleri tanımaya..
bir çok kişinin ismini not aldım :) unuttuğum/atladığım varsa uyarırsanız sevinirim, zaten zamanla da öğrenirim..
listem aşağıdaki gibi :)
Mavera:Tuba
Buseb:Buse
Venüskadını :?
mutsuzmutlu:Emel (geçmiş olsun Emel'cim)
Burcugnct:Burcu
Laydline:Ebru (Abla denilmeyecek, hoş ben diyemem zaten ama)
evsebu:Sema
lafraise:Ecem
prenses016:Ebru
kolay gelsin canımGünaydın kızlar! Bugün çok yoğunum, müsait olunca yazacağım. Geçmişi okudum
Her zaman değilde arada bir bir fincan içsen bence sorun olmaz. Mesela gün aşırı bir fincan yeşil çay. Dene bi bakalım o zamanda oluyor mu tansiyon düşüklüğü?
sevgili takım arkadaşlarım bu arada dün bir tatlı krizi geçirdim. Menüme ayrıntılı olarak yazacağım. Bugün tartıldım ve 82.0 kg çıktım. Hem özel hayatımla alakalı hem de diyetimle alakalı olarak kendimi çok kötü hissediyorum.
ayrıca 3 günlük menü'mü de paylaşayım :)
yorumlarınızı , düzeltmelerini bekliyorum.. Ay çok süper böyle paylaşmak :)
pazartesi
08:00: 200ml light süt + nesfit
10:00: 9 hayat çayı(şekersiz)
11:00: 2kepekli grissini
12:00: 4 köfte kadar et + yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği
14:00: 9 hayat çayı(şekersiz)
16:00: 1 adet muz
191 tabak ıspanak + yoğurt + 1 dilim çavdar ekmeği.
211 bardak light sütlü nescafe(şekersiz)
salı
08:00: Kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost + çay(şekersiz)
12:00: Tavuk şiş - haşlanmış sebze + salata (mısır vardı salatada ekmek yemedim o yüzden)
13Limonlu soda
16Kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost + ayran
20:00:1 tabak ıspanak + yoğurt
22:00: 1 bardak light sütlü nescafe
çarşamba(şimdiye kadar)
08:00: çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeği kullandım ama tost yapmadım, kaşarlı yaptım) + çay(şekersiz)
099 hayat çayı(şekersiz)
12:00: Yarım kase mercimek çorbası + bakla yemeği + yoğurt
...
merhaba beni hatırlayan varmı bilmiyorum izinli ayrılmıştım sınav için çok zor günler geçirdim ondan sonra ve kilo aldım tekrar aranıza dönmek istiyorum sınavım 4 gün sonra ve ondan sonra tamamen dönmek istiyorum mümkünmü
canım hoşgeldin buna takım kaptanımız ebru karar verebilir. Bekle mutlaka okuduğunda sana yanıt vericektir.
en son hatice abla kaptandı kubra yardımcıydı umarım yeni kaptan kabul eder :)
canım sen ne zaman burdaydın bilmiyorum. Ama söylediğin kişileri tanımıyorum. Yani şuan burda değiller. şuanki kaptan ebru ama uzun zamandır burda yanılmıyosam şuan hamile ama bize kaptanlığa devam ediyor.
Gunaaaaayyydiiiinnnnn kizlarrr burdayim ara ara bakiyorum neler oluyo diye ama sıkı takipte degilim sinavlarim basliyo 25 inde gecen donemi cok kotu gecirmistim bu donem ortalama yukseltmem gerek ders caliisiyorum notlari tamamliyorum ve nerdeyse tum gun okuldayim
Muhabbete dalinca bi anda kendimi kaptiriyorum birazcik dikkat etmeliyim kizlar bu donem kotu gecerse sene kaybim olucak bu ne benim ne annem ne de keros icin hic hos olmaz hepinizi kocaman kocaman opuyorum aksama gelirim
Günaydın kızlar! Bugün çok yoğunum, müsait olunca yazacağım. Geçmişi okudum
beni unutmuşsun bende emoş yani emine :)Kızlar, fırsat buldukça geriye doğru okuyup, hem yaptıklarınızı öğrenmeye çalışıyorum, hem de sizleri tanımaya..
bir çok kişinin ismini not aldım :) unuttuğum/atladığım varsa uyarırsanız sevinirim, zaten zamanla da öğrenirim..
listem aşağıdaki gibi :)
Mavera:Tuba
Buseb:Buse
Venüskadını :?
mutsuzmutlu:Emel (geçmiş olsun Emel'cim)
Burcugnct:Burcu
Laydline:Ebru (Abla denilmeyecek, hoş ben diyemem zaten ama)
evsebu:Sema
lafraise:Ecem
prenses016:Ebru
Gunaaaaayyydiiiinnnnn kizlarrr burdayim ara ara bakiyorum neler oluyo diye ama sıkı takipte degilim sinavlarim basliyo 25 inde gecen donemi cok kotu gecirmistim bu donem ortalama yukseltmem gerek ders caliisiyorum notlari tamamliyorum ve nerdeyse tum gun okuldayim
Muhabbete dalinca bi anda kendimi kaptiriyorum birazcik dikkat etmeliyim kizlar bu donem kotu gecerse sene kaybim olucak bu ne benim ne annem ne de keros icin hic hos olmaz hepinizi kocaman kocaman opuyorum aksama gelirim
selamlar;
yok cnm çayın içinde sinameki yok. içindekiler: yeşil çay-funda-mate-biberiye-kekik-cinnema-çobançökerten otu-sinirli ot-barut ağacı kabuğu..
kendimi tanıtayım cnm, 30 yaşındayım (böööö 1 ay önce girdim) :) , 2.5yıllık evliyim, çocuk yok, zaten biraz da bebiş için hazırlık olsun diye kilo vermek istiyorum...1,66boyundayım, 78.6yla başladım ptesi günü diyete, bugün 77,1im.. ilk günler malum su kaybı oluyor..
yeterli midir şekerim bu bilgi :) merak ettiğiniz bi şey varsa siz sorun söyleyeyim :) bu arada çalışıyorum, arada geç cvplar yazabilirim...
hadi güzel çarşambalar, bozgunsuz diyetler kızlaaarrrr :)
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları.Yavaş yavaş geçmişe bakmam gerekiyor çünkü çok birikti. Dediğim gibi bu aralar çok sık takip edemiyorum. O nedenle bütün önemli konularda özel yazabilirsiniz. Şimdi geçmişe dalayım biraz.
İlk menülere göre güzel sayılır. Sadece açma ve reçel haricinde. Pilav yemeyi çok tavsiye etmiyoruz ama bunlar zamanla düzene girecek inşallah Tuba'cım. Su az olmuş. Yürüyüşün harika. Umarım yürüyüşün temposu yüksektir biraz.
Paylaşımların eskisine nazaran azaldı Venüs'cüm. Seni daha sık aramızda görmek mutlu edecek bizi, cuma günleride seni mutlu edecek tartıdaAslında düşündüm pijamaların fotoğrafını eklemeyi ama üşendim uğraşmaya Yemeklerin suyu konusunda haklısın. Benim diyetisyenimde öyle söylemişti. Yemeklerin suyunu yememek lazım. Yürüyüşte çok işe yarayacak venüscüm emin ol.
Buse'cim ben şimdi hemen sana telefon numaramı ve mail adresimi yolluyorum. Sende mailini yazarsan eğer liste yaptığım excel çizelgesini yollarım sana. Kolay olur mesaj listesini hazırlamak. O zaman bu cumadan sonra deneme yapalım. Bütün mesajlar sana atılsın. Ben bu haftanın listesini hazırlarım. Ayrıntılarıda konuşuruz. Ama benim zamansızlığım sıkıntı oluyor. Bi türlü konuşamadık bunları. :26:
Amin canım çok teşekkürler.
Ne güzel işte bakma sakın
Ayran detoksu sadece ayranla yapılmıyor ama seninkisi sanki öyle gibi olmuş. Bu arada ne okuyordun Tuba'cım?
Geçmiş olsun Emel'cim. Önemli olan senin sağlığın. Biz burdayız hep sen iyileş gel yeter.
Buse yeter artık hiç bişey alma kendine. Ben öyle yaptım. Gerçi benim zayıflık kıyafetlerim duruyordu. Kısa sürede çok kilo alınca vermeye kıyamamıştım kimseye. Merdiven gibi kullandım. Zayıfladıkça hepsinin içine tek tek girdim. Şimdi hamileliktede güzel oldu büyük beden kıyafetlerimi uzun süre giyebildim. Göbeğim iyice çıkmadan. Ayrıca hamilelikten sonrada süper olacak, çünkü her beden kıyafet mevcut şuan bendeAma sen artık hiç bişey alma kendine. Sonra üzülüyorsun olmuyor hiç birisi diye.
buseeeeeeeee saçını başını yolasım gelio bazen sırf sana inat zayıflıcam
Ayran detoksunu biliyorum canım ve takımda eski arkadaşlardan uygulayan çok oldu. Özellikle çarşamba ve perşembe günleri yaparlardı ki cuma günü tartıda güzel bir sonuç görsünler. Yapabilen varsa eğer aynı bu şekilde güzel kilo verdiriyor. Yapmadım ama yapan çok kişi gördüm tavsiye ederim.
Yağı çok azaltma Burcu'cum. Normal beslenmene devam et sadece yememen gereken şeyleri yeme çünkü önünde daha uzun bir zaman var. Yavaş yavaş olacak. Birden herşeyi azaltırsan olmaz. Sonra azaltacak bişey kalmaz. Buse diyetinin sonlarına yaklaştı. Zaten onunda yavaş yavaş miktarlarda azaltma yapması gerekiyor. Yoksa diyet bir süre sonra sıkıyor ve sonuca hemen ulaşmak istiyorsun.
Ben böyle çayları tavsiye etmiyorum Ceren'cim. Bence sende bu aldıklarını bitirdikten sonra devam etme. En iyisi yeşil çayı. Asla vazgeçmeyin yeşil çaydan derim.
Meyve suyu haricinde güzel bir menü canım. Unutma meyve suyunu asla içmiyoruz. Taze sıkılmış bile olsa. Meyve şekeri bize çok masum gibi görünüyor ama en az normal şeker kadar etkili. Fazla alındığında direkt depo ediliyor.
İnşallah hastalanmazsın canım. Dikkat et kendine. Sen bize lazımsın
Yeşil çay konusunda benim gibi düşünen birisini buldum ve çok sevindim.Buse'cim o soruyla ilgili kardeş takıma yazdım. Buraya yazmadım. Bilmem gereken bir iki bilgi daha var. Araya karışmasın diye o arkadaşa da özelden gönder dedim. Çünkü ayrıntılı bir hesaplama. Aslında karar defterinde açık açık yazıyor ama sanırım tam anlaşılamamış. O yüzden hesap doğrumu yanlışmı bişey diyemedim.
İnşallah düzelir biran önce Sema'cım. Senin kaç hafta oldu listeden ayrılışın. İki hafta geçti dimi?
Ayyy çok iyi yaaaaaaaaaaaaa
Bu arada senin boyuna göre 49 kilo olman gerekiyor Sema'cım. Bence 60 yetmez sana.
Size bişey anlatayım hemen. Eşim geçen yıl diyete başlamadan önce adidasın bir eşofman takımını almıştı bana hediye olarak. Hatta fotoğraflarda var. Bedeni ya XL tı ya da L. 4-5 ay giydim(diyet boyunca). Sonra kollarında ve paçalarında tüylenme yaptı. Aldığımız mağazaya götürdük. Yaklaşık bir ay sonra değişim kartı geldi. Yenisini almaya gittik. Ben başka bir takım beğendim. Bedene bakıyoruz tezgahtar kız size S olur dedi. Yok canım olmaz demişim. Neyse deneyelim dedim. Small giydim olduGözlerime inanamadım. Hatta arada müşterilere felan sordum olmuş mu diye. Anlayacağınız XL lardan smalla inince insan şok oluyor. Ama hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Çok güzel bir duygu. Düşünsenize kızım geçen yıl 24 kiloydu. Ve ben toplamda 23 kiloya yakın bir kilo verdim. Yani benden tam 6 yaşında bir çocuk eksilmiş oldu.
Oyy kuzum benim yaaa ben yazacaktım. Hatırlıyorum mesajını ama araya bişeyler karıştı yazamadım. Yazarım birazdan.
Bu konuda hiç yardımcı olamayacağım çünkü kızımı emziremedim. Sadece 15 gün ya emdi ya emmedi. Hiç anne sütü almadı. İnşallah bu bebişimi doya doya emzirebilirim. Ama seninkisinin vakti gelmiş. Maşallah fotoğraflarda kocaman kız gibi duruyor.
Sema'cım bayıldım menüne. Afiyet olsun.
Akşamki dukan helva hariç hepsi süper. Miktarlarıda azaltıyor musun yavaş yavaş ?
Bence saatleri kötüde olsa güzel bir menü olmuş canım. Ayarlayabilmişsin saatleri. Tebrik ediyorum.
Hoş geldin Ecem'cim yaa merak ettim sen gelmeyince. Sen iyi ol sorun yok .Arada iyiyim diye yaz buraya. Geçen günde Betül'ü merak ettim, inşallah bişey yoktur diye. Aradım konserdeymiş hatun, gezenti dicem şimdi gıyabında konuşmuş olcamNeyse dedim konserde olduğuna göre iyidir, sorun yoktur. Merakta bırakmayın bizleri. Tuğba'yı arayacağım ama acaba müsait olur mu diye düşünüyorum. Aklıma gelen saatler ya çok geç oluyor, ya da okul vakti oluyor. İyi çalış derslerine inşallah bitirirsin biran önce.
Bencede yeme. Bu arada neden tek tek alıntı yapıyorsun, cepten mi giriyorsun? Merak ettim
Diyette genelde kabızlık görülür. Ama kişiden kişiyede değişir sanırım. Ben bu çaylara karşıyım yukarda da yazmıştım zaten. İçmeseniz iyi olur ama almışınız boşa gitmesin. :26:
Bence seninkisi psikolojik artık. Kronik diye diye kronik etmişin. Bi rahatlat aklını. Kronik felan değil bence istesen çok çabuk kurtulursun bu durumdan. Ben anlattım sana durumu. Dene bence söylediklerimi
meyve suyu haricinde güzel bi menü canım
canım ben zaten toplasan haftada 3-4 gün evde yemek yapıyorum oda sadece akşamları. haftanın yarısı annemlerdeyim. çalıştığım için öğlenleride iş yerinde yiyorum yani özel bi çabam yok benim yağ tuz oranında. tabiki aşırı kaçmıyorum ama zaten yemeklerin suyunu yemem. kendimide iyice diyet moduna sokmak istemiyorum. öyle yani....
canım bende oğlumu 4 ay emzirebildim sonra babamı kaybedince sütüm kesildi ve malesef emziremedim ama emzirmeyi çok isterdim. anneyle bebek arasındaki en güzel iletişim bence ikinciye saklıyorum artık hevesimi.. ama seninki biraz uzun sürmüş inş. bırakır en kısa zamanda
menün pilav harici çok güzel canım bide spor yapsan tam olucak
Sevgili takım arkadaşlarım bu arada dün bir tatlı krizi geçirdim. Menüme ayrıntılı olarak yazacağım. Bugün tartıldım ve 82.0 kg çıktım. Hem özel hayatımla alakalı hem de diyetimle alakalı olarak kendimi çok kötü hissediyorum.
Semacim bende membun oldum:))
Detayli olarak tanitmami istemissiniz, hay hay:)
Tuba ben, 26 yasinda istanbuldayim
7,5 yillik evliyim iki kizim var
Yurtdisina gitmemiz gerektigi icin okulumu dondurmustum, simdi devam ediyorum, marmara unide ofrenciyim..
72 kiloyum( gerci azalmis bu iki gunde caktirmayin cok mutluyum:) ) boyum da 169
Ayrıca 3 günlük Menü'mü de paylaşayım :)
yorumlarınızı , düzeltmelerini bekliyorum.. ay çok süper böyle paylaşmak :)
PAZARTESİ
08:00: 200ml light süt + nesfit
10:00: 9 hayat çayı(şekersiz)
11:00: 2kepekli grissini
12:00: 4 köfte kadar et + yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği
14:00: 9 hayat çayı(şekersiz)
16:00: 1 adet muz
191 tabak ıspanak + yoğurt + 1 dilim çavdar ekmeği.
211 bardak light sütlü nescafe(şekersiz)
SALI
08:00: Kepek ekmeğine Beyaz peynirli domatesli tost + çay(şekersiz)
12:00: tavuk şiş - haşlanmış sebze + salata (mısır vardı salatada ekmek yemedim o yüzden)
13limonlu soda
16Kepek ekmeğine Beyaz peynirli domatesli tost + ayran
20:00:1 tabak ıspanak + yoğurt
22:00: 1 bardak light sütlü nescafe
ÇARŞAMBA(şimdiye kadar)
08:00: Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeği kullandım ama tost yapmadım, kaşarlı yaptım) + çay(şekersiz)
099 hayat çayı(şekersiz)
12:00: yarım kase mercimek çorbası + bakla yemeği + yoğurt
...
selam bebişlerim ben geldiiimm :) geçmişe bakıp dönüyorum
hoşgeldin emoşum.selam bebişlerim ben geldiiimm :) geçmişe bakıp dönüyorum
inanmıyorum ebru abla hamile olduğu için kaptanlığı devretmişti ve bende o zaman ayrılmıştım çok sevindim eski kaptanım ve çok destek oluyordu bana
ay canım kolaylar gelsin, Allah zihin açıklığı versin. ben de merak etmiştim seni birkaç kez sordum hattakendine çook iyi bak ben de çok öpüyorum
memnun oldum canım çok güzel tanıtmışsın kendini fakat ismin nedir, sana nasıl hitap edeceğiz onu da bi söyleyiver
evet kaptan çok birikti işin zoorr
doğru diyorsun kaptan yeter artık banaaaama indirim görünce İN DREAAAM oluyorum
çok açık sözlüsün burcuzayıfla da bana inat zayıfla yeter ki zayıfla valla
hikayen çok hoşmuş kaptaanve tekrar tebrik ederim evet resmen 6 yaşında çocuk çıkmış bedenindeeen
menülerdeki miktarlarımı uzun zamandır azalttım kaptan, dukanda azaltma yok aslında doymak var, çatlayana kadar doymayacağız tabi. ama yine de psikolojik bi algı var zihnimde bu yüzden azalttım. hatta bazen acaba azalttığım için mi kilo veremiyorum diye şüpheye düşüyorum. çünkü bikaç kez biraz fazla yediğimde tartıda eksi gördüm :26:
ne güzelmiş yadiyette değilsin ki sen zaten, yediklerine dikkat ediyorsun yalnızca anlattıklarından ben bunu anladım. bu şekilde kilo verebilseydim keşke bende. ama başaramadım
nazar nazar nazar
memnun oldum tubacımiki çocukla üniversite okuyorsun, buna da hayran oldum. başarılar
sadece spor eksik canım, onun haricinde çok beğendim menülerini
emoş hoş geldiin
yarın tartıda görücem artık sonucu
suyuna dikkat et, bir de yeşilçayı ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?