Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, fırsat buldukça geriye doğru okuyup, hem yaptıklarınızı öğrenmeye çalışıyorum, hem de sizleri tanımaya..
bir çok kişinin ismini not aldım :) unuttuğum/atladığım varsa uyarırsanız sevinirim, zaten zamanla da öğrenirim..

listem aşağıdaki gibi :)

Mavera:Tuba
Buseb:Buse
Venüskadını :?
mutsuzmutlu:Emel (geçmiş olsun Emel'cim)
Burcugnct:Burcu
Laydline:Ebru (Abla denilmeyecek, hoş ben diyemem zaten ama )
evsebu:Sema
lafraise:Ecem
prenses016:Ebru

canım benim sabretmezsen olmuyor atlatcaz hep beraber unutma depresyon diye birşey insan düşünceleri ile kendine bunu yapıyor her zaman iyiye ve güzele odaklan biz hep yanındayız

canım venüs kadını burda adını kullanmıyor biz ona venüz dioruz

Günaydın kızlar! Bugün çok yoğunum, müsait olunca yazacağım. Geçmişi okudum
kolay gelsin canım

Her zaman değilde arada bir bir fincan içsen bence sorun olmaz. Mesela gün aşırı bir fincan yeşil çay. Dene bi bakalım o zamanda oluyor mu tansiyon düşüklüğü?

tamam canım bi deneyim BUGÜN BAKALIM YİNE YAPICAKMI BAK YAPARSA İÇMEM AMA BİDAHA

Ayrıca 3 günlük Menü'mü de paylaşayım :)
yorumlarınızı , düzeltmelerini bekliyorum.. ay çok süper böyle paylaşmak :)

PAZARTESİ
08:00: 200ml light süt + nesfit
10:00: 9 hayat çayı(şekersiz)
11:00: 2kepekli grissini
12:00: 4 köfte kadar et + yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği
14:00: 9 hayat çayı(şekersiz)
16:00: 1 adet muz
191 tabak ıspanak + yoğurt + 1 dilim çavdar ekmeği.
21 1 bardak light sütlü nescafe(şekersiz)

SALI
08:00: Kepek ekmeğine Beyaz peynirli domatesli tost + çay(şekersiz)
12:00: tavuk şiş - haşlanmış sebze + salata (mısır vardı salatada ekmek yemedim o yüzden)
13 limonlu soda
16 Kepek ekmeğine Beyaz peynirli domatesli tost + ayran
20:00:1 tabak ıspanak + yoğurt
22:00: 1 bardak light sütlü nescafe

ÇARŞAMBA(şimdiye kadar)
08:00: Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeği kullandım ama tost yapmadım, kaşarlı yaptım ) + çay(şekersiz)
09 9 hayat çayı(şekersiz)
12:00: yarım kase mercimek çorbası + bakla yemeği + yoğurt
...

canım benim yaaa kıyamam ben sana neyse problemin inş. En kısa zamanda düzelir zaten ben anlamıştım sende bi haller olduğunu paylaşımlarının azlığından. Herneyse taktığın kafana hiçbişey ve kimse kafaya takmaya değmez bu hayatta tek önemli ve gerçek olan kendimiziz kafana takıcan tek şey kiloların olsun. Aslında onuda takmana gerek yok çünkü süper zayıflıyosun. Inanıyorumki birkaç ay sonra herkese kapak olucak senin zayıflığın. Güçlü ol ve diyetine odaklan yaza fit ve çıtır bi hatun olarak giricem de kendine. Insanlardan alıcan hoş tepkileri getir aklına.
Ayyyyy ben bile heyecanlandım bak şimdi Hatta resimlerini çeker bizede gösterirsin azimli ol sen bu günler uzak değil

canım menülerin çok güzel afiyet olsun. Ama suyun ve sporun eksik

Merhaba beni hatırlayan varmı bilmiyorum izinli ayrılmıştım sınav için çok zor günler geçirdim ondan sonra ve kilo aldım tekrar aranıza dönmek istiyorum sınavım 4 gün sonra ve ondan sonra tamamen dönmek istiyorum mümkünmü

canım hoşgeldin buna takım kaptanımız ebru karar verebilir. Bekle mutlaka okuduğunda sana yanıt vericektir.

en son hatice abla kaptandı kubra yardımcıydı umarım yeni kaptan kabul eder :)

canım sen ne zaman burdaydın bilmiyorum. Ama söylediğin kişileri tanımıyorum. Yani şuan burda değiller. şuanki kaptan ebru ama uzun zamandır burda yanılmıyosam şuan hamile ama bize kaptanlığa devam ediyor.

inanmıyorum ebru abla hamile olduğu için kaptanlığı devretmişti ve bende o zaman ayrılmıştım çok sevindim eski kaptanım ve çok destek oluyordu bana

bebeğim kolay gelsin :) merak ettik seni.inşallah sınavların çok iyi geçer ve ortalamanı yükseltirsin :)
benimde sınavlarım var ama nisanın 2. haftası daha var yani :) görüşürüz tatlım habersiz bırakma bizi :)

Günaydın kızlar! Bugün çok yoğunum, müsait olunca yazacağım. Geçmişi okudum

günaydın tatlım nasılsın? bütün mesajlarını alıntılayamadım ama moralini bozma canım bende bu hafta çok kilo verebildiğimi sanmıyorum ama olacak böyle şeyler durakladığımız zamanlar gelecek elbet ama bıkmadan devam etmemiz lazım 2 haftadır çok güzel kilo veriyosun umutsuzluğa kapılmanın hiç sırası değil. ben ilk hafta 900gr verdim çok sayılmaz az da sayılmaz ama sonraki hafta 2,5 kg gitti. hiç moralini bozma hiç bişey senden değerli değil unutma. özel hayatına gelince eğer bişeyler seni mutsuz ediyosa olabildiğince uzak dur bizim için moral motivasyon çok önemli. beni mutsuz eden şeylerle arama mesafe koydum. sadece mutlu olduğum şeylerle birlikteyim :) şöyle bişey var mutsuz insan kilo alır kilolu insan mutsuz olur :) (bi blogda okumuştum kız kendini böyle motive etmiş:)) tam gaz devam venüscüğüm :)

beni unutmuşsun bende emoş yani emine :)

ay canım kolaylar gelsin, Allah zihin açıklığı versin. ben de merak etmiştim seni birkaç kez sordum hatta kendine çook iyi bak ben de çok öpüyorum

memnun oldum canım çok güzel tanıtmışsın kendini fakat ismin nedir, sana nasıl hitap edeceğiz onu da bi söyleyiver

evet kaptan çok birikti işin zoorr

doğru diyorsun kaptan yeter artık banaaa ama indirim görünce İN DREAAAM oluyorum

buseeeeeeeee saçını başını yolasım gelio bazen sırf sana inat zayıflıcam

çok açık sözlüsün burcu zayıfla da bana inat zayıfla yeter ki zayıfla valla

hikayen çok hoşmuş kaptaan ve tekrar tebrik ederim evet resmen 6 yaşında çocuk çıkmış bedenindeeen

menülerdeki miktarlarımı uzun zamandır azalttım kaptan, dukanda azaltma yok aslında doymak var, çatlayana kadar doymayacağız tabi. ama yine de psikolojik bi algı var zihnimde bu yüzden azalttım. hatta bazen acaba azalttığım için mi kilo veremiyorum diye şüpheye düşüyorum. çünkü bikaç kez biraz fazla yediğimde tartıda eksi gördüm :26:

ne güzelmiş ya diyette değilsin ki sen zaten, yediklerine dikkat ediyorsun yalnızca anlattıklarından ben bunu anladım. bu şekilde kilo verebilseydim keşke bende. ama başaramadım

nazar nazar nazar

memnun oldum tubacım iki çocukla üniversite okuyorsun, buna da hayran oldum. başarılar

sadece spor eksik canım, onun haricinde çok beğendim menülerini

selam bebişlerim ben geldiiimm :) geçmişe bakıp dönüyorum

emoş hoş geldiin

kızlaar ben geldim bu arada herkese selamlar arada beni aşağıda görmüşsünüzdür girip baktım ama yazamadım, misafir vardı, çat kapı komşular geldi. ben de zaten 10 da uyanmıştım hemen fırladım kahvaltıya. sonra bulaşık, dukan puding falan derkeeen ding doong komşular

ama gittiler neyse ki

selam bebişlerim ben geldiiimm :) geçmişe bakıp dönüyorum
hoşgeldin emoşum.

inanmıyorum ebru abla hamile olduğu için kaptanlığı devretmişti ve bende o zaman ayrılmıştım çok sevindim eski kaptanım ve çok destek oluyordu bana

ne güzel işte o seni tanıyodur yani alır bence takıma ama sanırım önce bi deneme süresi oluyo yeni gelmiş gibi şuan 3 hafta deneme süremiz.

yarın tartıda görücem artık sonucu

hazır altta bu kadar çok kişi varken fotoğraflarımı paylaşayım diyorum kızlaaar albüm yapacağım görmek isteyen arkadaş daveti yollasın banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…