Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ben ismimi paylaşmıyorum. Sana özel mesaj olarak atayım :)
Ben Venüz, şişman Venüz. 'Z' ile
kolay gelsin canim
Teşekkür ederim canımmm
Menülerin süper görünüyor canım, umarım böyle devam edersin. Afiyet olsun :)
Ayyy öyle düşününce çok güzel de hesap yapınca benim işler anca sonbahara kalıyor. Hem tartıldım Cuma'dan beri ancak 100 gr vermişim... Ne bileyim moralim bozuldu. Ama bugün azimle devam ediyorum hiç merak etme. Moralim de zamanda düzelecek inşallah
Çok haklısın canım ama işte hep derim benim sabretmekle ilgili bir problemim var. Bir de aşk beklemeye gelmez durumum var. Bir yerde komplekslerim bir yerde sabretmek... Zor işte bebeyimler ya
nazar nazar nazar
Ay valla geldiler bana Buseciiim
Olumlu düşünmeyi ve sabretmeyi öğreneceğim Ebrucuğum artık başka çarem yok zaten

kaptanım şiödi mesaj sayılarını sana mı atcaz buseye

canım böyle düşünmene sevindim. Süpersin

ekledim canım

tamam canım ekledim fotoğraflardan bakıcaz herhalde ama daha yüklememişsin yok resim

onunla ugrasıyorum sabahtan beri kesip biçiyorum. bir de foto aradım şişman halimi ama en şişman halim yok malesef. 2-3 kg aşağısını buldum.

kaptancım geçmişi komple okuyorum tek tek hiç atlamam ama bir anda çok kişi katıldı takıma ve okusam da aklımda kalmadı, kafam karıştı yani :26: benim hafızam senin gibi iyi değil pek, hatta çok kötü

kilo konusunda başarın yadsınamaz zaten in dream olayına da artık dikkat ediyorum. pantolon degil tayt aldım en son

vee fotolar çok ugrastırdı şimdi geliyoorr

linki kaydettim kaptancım detaylıca inceleyeceğim, çook sağ ol dediğin gibi yaparız her şeyi, arkadaşlar bana yardımcı olurlar tuba geldiğinde de dediğin gibi yaparız

olsun canım çok acıkmış olmalısın, bugün daha dikkat edersin. sıkma canını, motivasyonunu yüksek tut

Buse'cim adım Ceren, daha önce yazdığım için atlamışım cnm

cerencim tekrar tekrar memnun oldum. bir anda takımımıza birkaç arkadaş dahil olunca kimin adı hangisiydi hatırlayamadım, kusuruma bakma canım

kaptanım şiödi mesaj sayılarını sana mı atcaz buseye

burcucum, kaptanımız hala burda görevde. kaptanımıza atacaksınız o gidene kadar mesajları, kaptanımız gittikten sonra bana atacaksınız. ben zaten burdan bildiricem size yetki bana geçince

eeee hani nerde ben göremedim resim falan yoksa görmeden ben sildinmiiiiiiii

Ben kaçtım kızlar herkese iyi akşamlar

buse alacağın olsun koyduysan ve ben göremediysem yarın çekeceğin var elimden.....

Ebru abla mobilim alıntı yapamıyorum evet 4 gunum var bu pazar sınav var aslında uzun süredir kilomu koruyordum ama son bi ayda 5 kg aldım

Sabah 09:30

1 haşlanmış yumurta

1 kibrit kutusundan az peynir

1 tane orta boy domates

5 zeytin

4 bardak şekersiz

1 dilim çavdar ekmeği

ara 12:00

yarım kivi yarım galeta (yarısına anam çöktü)

öğle 14:00

1 kase yayla çorbası

salata(yağsız)

ara 16:00

yarım galeta

akşam 18:00

1 kase yayla çorbası

salata

2 tane közlenmiş köy biberi üzerine yogurt

şu ana kadar su 2.5 litre

40 dk walk at home

20 dk mekik ve bacak hareketleri

2 bardak 9 lu çay

saygılar efendim :d (bu hafta umarım 1 kilo vermişimdir )

hemen baktım veeeee bayıldım aynısını bende yapıcam valla çok özendim hemen vereyim şu kiloları :)

hatun sen daşşşş olmuşun ya

sağ olun kızlaar darısı hepinizin başına inşallaahh

menün gayet güzel canım, sporunda öyle. bence 1 kg dan fazla bile gitmiş olabiliirr

sağ olun kızlaar darısı hepinizin başına inşallaahh

menün gayet güzel canım, sporunda öyle. bence 1 kg dan fazla bile gitmiş olabiliirr

umarım canım ya netten bi walk at home buldum leslie sansone ona başladım bugün çok iyi terletio umarım bende hayalimdekine ben e kavuşurum

bugün coştum kızlaar şuan 4. kupa yeşil çayımı içiyoruuum

kızlar bu arada sabah tartıldım 52.5 çıktım moralim bozuldu, deeermişim umurumda olmadı +200 inat ettim yarına 52.3 ün altına inmek için dayandım yeşil çaya ooohhhh

selam kızlar dün çok işim vardı girdim tam yazacam bişiler oldu bi türlü yazamadım nasılsınız?
bende bugun yine gittim spora bugun pilates günüydü baya yoruldum...bi de snav yapıyorum yaptıklarımı okuyorum derken zaman geçiyor hemencecik şimdi yine soru hazırlamam lazımmm.

hazalcııım ben kendi adıma iyiyim, sağ ol. sen nasılsın? platesin hayırlı olsun

gelip gidiyorsun arada ama geçmişi de okuyorsun değil mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…