memnun oldum canım çok güzel tanıtmışsın kendini fakat ismin nedir, sana nasıl hitap edeceğiz onu da bi söyleyiver
Canım ben ismimi paylaşmıyorum. Sana özel mesaj olarak atayım :)Kizlar, firsat buldukça geriye dogru okuyup, hem yaptiklarinizi ögrenmeye çalisiyorum, hem de sizleri tanimaya..
bir çok kisinin ismini not aldim :) unuttugum/atladigim varsa uyarirsaniz sevinirim, zaten zamanla da ögrenirim..
listem asagidaki gibi :)
Mavera:Tuba
Buseb:Buse
Venüskadini :?
mutsuzmutlu:Emel (geçmis olsun Emel'cim)
Burcugnct:Burcu
Laydline:Ebru (Abla denilmeyecek, hos ben diyemem zaten ama)
evsebu:Sema
lafraise:Ecem
prenses016:Ebru
Ben Venüz, şişman Venüz. 'Z' ilecanim benim sabretmezsen olmuyor atlatcaz hep beraber unutma depresyon diye birsey insan düsünceleri ile kendine bunu yapiyor her zaman iyiye ve güzele odaklanbiz hep yanindayiz
canim venüs kadini burda adini kullanmiyor biz ona venüz dioruz
Teşekkür ederim canımmmkolay gelsin canim
Menülerin süper görünüyor canım, umarım böyle devam edersin. Afiyet olsun :)Ayrica 3 günlük Menü'mü de paylasayim :)
yorumlarinizi , düzeltmelerini bekliyorum.. ay çok süper böyle paylasmak :)
PAZARTESI
08:00: 200ml light süt + nesfit
10:00: 9 hayat çayi(sekersiz)
11:00: 2kepekli grissini
12:00: 4 köfte kadar et + yogurt + 1 dilim kepek ekmegi
14:00: 9 hayat çayi(sekersiz)
16:00: 1 adet muz
191 tabak ispanak + yogurt + 1 dilim çavdar ekmegi.
211 bardak light sütlü nescafe(sekersiz)
SALI
08:00: Kepek ekmegine Beyaz peynirli domatesli tost + çay(sekersiz)
12:00: tavuk sis - haslanmis sebze + salata (misir vardi salatada ekmek yemedim o yüzden)
13limonlu soda
16Kepek ekmegine Beyaz peynirli domatesli tost + ayran
20:00:1 tabak ispanak + yogurt
22:00: 1 bardak light sütlü nescafe
ÇARSAMBA(simdiye kadar)
08:00: Çavdar ekmegine sandviç (tost ekmegi kullandim ama tost yapmadim, kasarli yaptim) + çay(sekersiz)
099 hayat çayi(sekersiz)
12:00: yarim kase mercimek çorbasi + bakla yemegi + yogurt
...
Ayyy öyle düşününce çok güzel de hesap yapınca benim işler anca sonbahara kalıyor. Hem tartıldım Cuma'dan beri ancak 100 gr vermişim... Ne bileyim moralim bozuldu. Ama bugün azimle devam ediyorum hiç merak etme. Moralim de zamanda düzelecek inşallahcanim benim yaaa kiyamam ben sana neyse problemin ins. En kisa zamanda düzelir zaten ben anlamistim sende bi haller oldugunu paylasimlarinin azligindan. Herneyse taktigin kafana hiçbisey ve kimse kafaya takmaya degmezbu hayatta tek önemli ve gerçek olan kendimiziz kafana takican tek sey kilolarin olsun. Aslinda onuda takmana gerek yok çünkü süper zayifliyosun. Inaniyorumki birkaç ay sonra herkese kapak olucak senin zayifligin. Güçlü ol ve diyetine odaklan yaza fit ve çitir bi hatun olarak giricem de kendine. Insanlardan alican hos tepkileri getir aklina.
Ayyyyy ben bile heyecanlandim bak simdiHatta resimlerini çeker bizede gösterirsin azimli ol sen bu günler uzak degil
Çok haklısın canım ama işte hep derim benim sabretmekle ilgili bir problemim var. Bir de aşk beklemeye gelmez durumum var. Bir yerde komplekslerim bir yerde sabretmek... Zor işte bebeyimler yagünaydin tatlim nasilsin? bütün mesajlarini alintilayamadim ama moralini bozma canim bende bu hafta çok kilo verebildigimi sanmiyorum ama olacak böyle seyler durakladigimiz zamanlar gelecek elbet ama bikmadan devam etmemiz lazim 2 haftadir çok güzel kilo veriyosun umutsuzluga kapilmanin hiç sirasi degil. ben ilk hafta 900gr verdim çok sayilmaz az da sayilmaz ama sonraki hafta 2,5 kg gitti. hiç moralini bozma hiç bisey senden degerli degil unutma. özel hayatina gelince eger biseyler seni mutsuz ediyosa olabildigince uzak dur bizim için moral motivasyon çok önemli. beni mutsuz eden seylerle arama mesafe koydum. sadece mutlu oldugum seylerle birlikteyim :) söyle bisey var mutsuz insan kilo alir kilolu insan mutsuz olur :) (bi blogda okumustum kiz kendini böyle motive etmis:)) tam gaz devam venüscügüm :)
Ay valla geldiler bana Buseciiimnazar nazar nazar
Olumlu düşünmeyi ve sabretmeyi öğreneceğim Ebrucuğum artık başka çarem yok zatenAsk hayatini düzeltmen kendi elinde Venüs'cüm unutma ne kadar çabuk zayiflayip, aynada kendini gördügün zaman mutlu olursan kendine güvenin gelir ve emin ol istedigin ask hayatida o zaman senin olacak. Sen suan sadece ve sadece diyetine odaklan. Is ve sinavlari ayri tut. Diyet farkli bisey. Hepsini ayni anda çok kolay halledebilirsin güveniyorum ben sana. Düsünsene az kaldi 7 li rakamlari görmene. Hadi bakalim birakma kendini. Olumlu düsünki hayatinda hersey yolunda gitsin.
Buse'cim bu link senin için. 9. takımda ki hesaplamayı oraya yaptım. Bakarsın bi açıklamama. Ebru'cum benim olmadığım cuma Buse'ye liste konusunda yardımcı olursun dimi. Söylemiştim sanırım sana ama yinede söyleyeyim. Emine'ninde cuma işi yok, sende çok yoğun olmuyorsun cumaları. Hep birlikte el ele halledersiniz listeleri.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4655.html#post29444213
Mesajların listesinide sen kendin yap. Burda yayınlamana gerek yok. Sadece uyarırsın mesajı az olanları. Tuğba ayın 29 unda döneceğini yazmış ama belli olmaz. Dönmeyebilirde. Takıma girecekleri yada girmeyecekleri ben gitmeden halletmeyi düşünüyorum ama yinede dediğim gibi bütün yetki sende canım. Tuğba döndüğünde de birlikte yaparsınız. Ben büyük ihtimal buralardayım el atarım ama belli de olmaz işte allahın işi inşallah sağlıklı sıhhatli biter şu doğum işi. Bu arada unutmayın arkadaşlar bu takım hepimizin ve hepimizin buraya ve birbirimize ihtiyacı var. Bu nedenle lütfen 4 elle sarılın buraya.
canım ben ismimi paylaşmıyorum. Sana özel mesaj olarak atayım :)
ben venüz, şişman venüz. 'z' ile :d
teşekkür ederim canımmm
menülerin süper görünüyor canım, umarım böyle devam edersin. Afiyet olsun :)
ayyy öyle düşününce çok güzel de hesap yapınca benim işler anca sonbahara kalıyor. Hem tartıldım cuma'dan beri ancak 100 gr vermişim... Ne bileyim moralim bozuldu. Ama bugün azimle devam ediyorum hiç merak etme. Moralim de zamanda düzelecek inşallah
çok haklısın canım ama işte hep derim benim sabretmekle ilgili bir problemim var. Bir de aşk beklemeye gelmez durumum var. Bir yerde komplekslerim bir yerde sabretmek... Zor işte bebeyimler ya
ay valla geldiler bana buseciiim
olumlu düşünmeyi ve sabretmeyi öğreneceğim ebrucuğum artık başka çarem yok zaten
ekledim canım
tamam canım ekledim fotoğraflardan bakıcaz herhalde ama daha yüklememişsin yok resim
Tuba'cım sana özel bir mesaj yazmıştım. Mesaj sayılarıyla ilgili. Geri dönüş yapmadın. Geçmişe bir daha dikkatli bir şekilde bakabilirsen sevinirim. Kolay gelsin bu arada da
Aşk hayatını düzeltmen kendi elinde Venüs'cüm unutma ne kadar çabuk zayıflayıp, aynada kendini gördüğün zaman mutlu olursan kendine güvenin gelir ve emin ol istediğin aşk hayatıda o zaman senin olacak. Sen şuan sadece ve sadece diyetine odaklan. İş ve sınavları ayrı tut. Diyet farklı bişey. Hepsini aynı anda çok kolay halledebilirsin güveniyorum ben sana. Düşünsene az kaldı 7 li rakamları görmene. Hadi bakalım bırakma kendini. Olumlu düşünki hayatında herşey yolunda gitsin.
Ceren'cim tebrik ederim canım harikasın. Bu arada Tuba'ya mesajlar için açıklama yapmıştım. Aynısı senin içinde geçerli canım. Günlük mesajlarını sayıyorsun. Eğer özel mesaj atma hakkın varsa bana özelden mesaj atıyorsun. Yoksa eğer topiğe en son mesajında yazıyorsun. Ama mutlaka yazıyorsun. Çünkü takıma alınabilmen için önemli bir olay. Anlamadığın yerleri sorabilirsin.
Hadi bakalım iç ama dikkat et kendine. Umarım bişey yapmaz. Cevabını ve sonucunu bekliyorum.
Tatlım yediklerin gayet güzel muz dışında. Diyete aykırı bişey yok diyecektim ki kaşarı gördüm. Kaşar peynirden de uzak duruyoruz. Bide menülerini sabah, öğle ve akşam şeklinde yazıyoruz. Aldığımız sıvı miktarını ve yaptığımız sporuda mesajın sonuna ekliyoruz. limonlubrokolinin, Venüs ün ve buse nin menülerine bakabilirsin nasıl yazıldığına dair. Tuba yada böyle bişey yazmıştım. Lütfen arkadaşlar geçmişi dikkatli okuyun. Bu vesileyle herkese söylemiş olayım. Hafızam iyidir bi mesaja cevap verilip verilmediğini çok rahat hatırlayabiliyorum. Haberiniz ola
Zeliş'cim hoş geldin canım.Umarım çok zor geçmemiştir günlerin. Üniversite sınavına hazırlanmıyor muydun ki sen. 4 gün sonra mı sınav? Sen gel yine burdayken konuşuruz.
Hoş geldin canım.
Sana maddeli yazıyorum diyomuşum.
1- Bu arkadaşlar geçmişte kendilerini tanıttılar. Dikkatli okuyun geçmişi
2- Ooooooo okudum bitti bile geçmiş sen gelmeden
3- Onun gibi hikaye çok bende ama bi fırsatını bulup başarı hikayemi yazamadım. Ama inşallah en kısa zamanda başarı hikayeleri topiğinde yazacağım hikayemi. Hele ki ikinci doğumdan sonra nasıl gidecek bu kilolar, iyi bir hikaye olacak sanırım.En basiti düşünsene şuan dokuz aylık hamileyim ve diyete başladğım kilomdan daha düşük bir kilodayım.
4 - Öyle düşünme az yemenle alakalı değil. Düşünce gücü çok önemli biliyorsun dimi daha önce konuşmuştuk seninle. Çok sık tartılıyorsun ve tartıdaki en ufak değişim seni istediğin kadar etkilemiyor de yinede etkiliyor. Bu kadar sık tartılma.
5 - İndirim konusu çok olmuş. Ama sen dream ı başka konulara yönelt.Alma artık kendine bişey. Bekle sabret biraz. Hedefe ulaştığın zaman alacaklarını düşün.
Bu arada hala yok fotoğraflar. Bak ben görmeden silersen çok kötü kızarım haberin olsun
Buse'cim bu link senin için. 9. takımda ki hesaplamayı oraya yaptım. Bakarsın bi açıklamama. Ebru'cum benim olmadığım cuma Buse'ye liste konusunda yardımcı olursun dimi. Söylemiştim sanırım sana ama yinede söyleyeyim. Emine'ninde cuma işi yok, sende çok yoğun olmuyorsun cumaları. Hep birlikte el ele halledersiniz listeleri.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4655.html#post29444213
Mesajların listesinide sen kendin yap. Burda yayınlamana gerek yok. Sadece uyarırsın mesajı az olanları. Tuğba ayın 29 unda döneceğini yazmış ama belli olmaz. Dönmeyebilirde. Takıma girecekleri yada girmeyecekleri ben gitmeden halletmeyi düşünüyorum ama yinede dediğim gibi bütün yetki sende canım. Tuğba döndüğünde de birlikte yaparsınız. Ben büyük ihtimal buralardayım el atarım ama belli de olmaz işte allahın işi inşallah sağlıklı sıhhatli biter şu doğum işi. Bu arada unutmayın arkadaşlar bu takım hepimizin ve hepimizin buraya ve birbirimize ihtiyacı var. Bu nedenle lütfen 4 elle sarılın buraya.
19.3.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
Öğle (13:00 - 13:30)
6 yemek kaşığı kereviz yemeği
1 porsiyon mevsim salatası
Ara (16:00 - 16:30)
5 fındık
8 altın çilek
1 kutu süt (%0,15 yağlı)
Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa kremalı tavuk
Yağsız tonbalığı (80gr)
Kaçamak (21:00 - 22:00)
5 Fındık
1 kuru kayısı
2 kutu (240 gr) kayısılı light yoğurt
* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Buse'cim adım Ceren, daha önce yazdığım için atlamışım cnm
kaptanımşiödi mesaj sayılarını sana mı atcaz buseye
onunla ugrasıyorum sabahtan beri kesip biçiyorum. Bir de foto aradım şişman halimi ama en şişman halim yok malesef. 2-3 kg aşağısını buldum.
Kaptancım geçmişi komple okuyorum tek tek hiç atlamam ama bir anda çok kişi katıldı takıma ve okusam da aklımda kalmadı, kafam karıştı yani :26: Benim hafızam senin gibi iyi değil pek, hatta çok kötü
Kilo konusunda başarın yadsınamaz zatenIn dream olayına da artık dikkat ediyorum. Pantolon degil tayt aldım en son
Vee fotolar çok ugrastırdı şimdi geliyoorr
Linki kaydettim kaptancım detaylıca inceleyeceğim, çook sağ olDediğin gibi yaparız her şeyi, arkadaşlar bana yardımcı olurlar Tuba geldiğinde de dediğin gibi yaparız
Olsun canım çok acıkmış olmalısın, bugün daha dikkat edersin. Sıkma canını, motivasyonunu yüksek tut
Cerencim tekrar tekrar memnun oldum. Bir anda takımımıza birkaç arkadaş dahil olunca kimin adı hangisiydi hatırlayamadım, kusuruma bakma canım
Burcucum, kaptanımız hala burda görevde. Kaptanımıza atacaksınız o gidene kadar mesajları, kaptanımız gittikten sonra bana atacaksınız. Ben zaten burdan bildiricem size yetki bana geçince
eeee hani nerde ben göremedim resim falan yoksa görmeden ben sildinmiiiiiiii
ben kaçtım kızlar herkese iyi akşamlar
buse alacağın olsun koyduysan ve ben göremediysem yarın çekeceğin var elimden.....
buseeee nerdesin nerde fotolar üstümü çıkardığım gibi bi hışımla bilgisayarı açtım :d
hemen baktım veeeee bayıldım aynısını bende yapıcam valla çok özendim hemen vereyim şu kiloları :)albüm yayındaaaaaaaaa
hemen baktım veeeee bayıldım aynısını bende yapıcam valla çok özendim hemen vereyim şu kiloları :)
hatun sen daşşşş olmuşun ya
Sabah 09:30
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusundan az peynir
1 tane orta boy domates
5 zeytin
4 bardak şekersiz
1 dilim çavdar ekmeği
ara 12:00
yarım kivi yarım galeta (yarısına anam çöktü)
öğle 14:00
1 kase yayla çorbası
salata(yağsız)
ara 16:00
yarım galeta
akşam 18:00
1 kase yayla çorbası
salata
2 tane közlenmiş köy biberi üzerine yogurt
şu ana kadar su 2.5 litre
40 dk walk at home
20 dk mekik ve bacak hareketleri
2 bardak 9 lu çay
saygılar efendim :d (bu hafta umarım 1 kilo vermişimdir)
sağ olun kızlaardarısı hepinizin başına inşallaahh
menün gayet güzel canım, sporunda öyle. bence 1 kg dan fazla bile gitmiş olabiliirr
umarım canım ya netten bi walk at home buldum leslie sansone ona başladım bugün çok iyi terletioumarım bende hayalimdekine ben e kavuşurum
selam kızlar dün çok işim vardı girdim tam yazacam bişiler oldu bi türlü yazamadım nasılsınız?
bende bugun yine gittim spora bugun pilates günüydü baya yoruldum...bi de snav yapıyorum yaptıklarımı okuyorum derken zaman geçiyor hemencecik şimdi yine soru hazırlamam lazımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?