Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

telefondan girmiorum ama alıntı yapmayı hala çözemedim daha nası yapılıyor filan kaptanım sölediklerini denedim ama tık yoktu 10 dk ya önceye kadar şimdi rahatladım rahatlıcam artık söz

meyve suyu haricinde güzel bi menü canım

canım ben zaten toplasan haftada 3-4 gün evde yemek yapıyorum oda sadece akşamları. haftanın yarısı annemlerdeyim. çalıştığım için öğlenleride iş yerinde yiyorum yani özel bi çabam yok benim yağ tuz oranında. tabiki aşırı kaçmıyorum ama zaten yemeklerin suyunu yemem. kendimide iyice diyet moduna sokmak istemiyorum. öyle yani....

canım bende oğlumu 4 ay emzirebildim sonra babamı kaybedince sütüm kesildi ve malesef emziremedim ama emzirmeyi çok isterdim. anneyle bebek arasındaki en güzel iletişim bence ikinciye saklıyorum artık hevesimi.. ama seninki biraz uzun sürmüş inş. bırakır en kısa zamanda

menün pilav harici çok güzel canım bide spor yapsan tam olucak

günaydın herkeseeeeee

yine kaynamış ortalık akşam oku oku anca bitti....

dünkü menüm

sabah (7:30)
2 dilim kızarmış ekmek
k.k beyaz peynir
5 zeytin
1 bardak süt

öğle (12:00)
ıspanak yemeği 1 tabak
yoğurt

ara (16:00)
1 adet hurma

akşam (20:00)
4 adet ızgara köfte
1 adet közde patlıcan
ayran

8 bardak su
2 kupa bitki çayı
1 türk kahvesi

200 adet ip atlama
50 adet mekik
60 dakika yürüme

kızlar bu hafta size güzel haberler veremicem sanırım :18::18: çünkü bugün yarın hastalanıcam ve falaket şişim bu sabah bi tartılayım dedim dün akşamki yürüyüşten sonra kesin vermişimdir diye düşündüm ama malesef aynı çıktım ne eksik ne fazla ama haftaya bitince herhalde güzel bi şekilde vermiş olurum üzgünüm yani

herkesin oluyor canım öyle günleri bence üzülme bu bizim doğamız ben o zamanları sevmem ama geçenlerde kadın sağlığı ile bi seminere katıldım ve adam dio ki asla özel günlerinizde üzülmeyin pis olduğunuzu düşünmeyin ve asla HASTA kelimenizi kullanmayın çnkü bi hastalık değil Allah'ın bi lütfü demişti

Son düzenleme:
telefondan girmiorum ama alıntı yapmayı hala çözemedim daha nası yapılıyor filan kaptanım sölediklerini denedim ama tık yoktu 10 dk ya önceye kadar şimdi rahatladım rahatlıcam artık söz
Tatlım mesajların sonunda alıntı ile cevapla yazıyor yaaa, onun yanında bir işaret var. Cevap vermek istediğin mesajlara o işareti koyuyorsun. Okuma işin bittiğinde yani cevap vereceğin zaman konuya cevap ver diyorsun. Ve karşına altıntı yaptığın mesajlar çıkıyor. Her mesajın başında ve sonunda QUOTE yazan yerler var. Parantez içine dokunmadan, mesajın sonundaki QUOTE den sonra cevabının yazıyorsun. Sonra ikinici üçüncü ve bütün mesajlara bu şekilde cevap yazdığında benim bu mesajım gibi alıntı yapmış oluyorsun. Dene bakalım yapabilecek misin?

Canım akşam çok geç olmuş, su az olmuş. Bunların haricinde güzel bir menü. Bitki çayı demişsin, açıklarmısın ne çayı?

Ebru'cum daha çarşamba günündeyiz canım. Niye böyle düşünüyorsun anlamadım. Düşünce gücünü konuşmuştuk daha önce takımda. Böyle düşünüp vücudunu yönlendirme. Bol bol su iç bu dönemde ki ödem çabuk atılsın. Bide yeşilçay içebiliyorsan eğer yeşil çay içmeni öneririm. Bu dönem yediklerine daha çok dikkat edersen sonucunda daha iyi kilo verebileceksin unutma bunu.

Aynen canım katılıyorum sana. Şuan olmayan yada olamayan bir çok kadın var. Bu nedenle çocuğu olmayanlar, aşırı tüylenmesi olanlar ve bunun gibi birçok hastalığı olanlar. Allaha şükür her zaman düzenliydi. Uzun zamandır yok ama doğumdan sonra sanırım yeterince olacak

anladım ablacım bundan sonra öle yaparım denedim ve öle görünüyor teşekkür ederim

anladım ablacım bundan sonra öle yaparım denedim ve öle görünüyor teşekkür ederim
Burcuuuuuuuuuuuuuu abla deme bana Biliyorum saygıdan söyledin ama ben hala 18 yaşında çıtır bir kızım (Her ne kadar 31 yaşında olsamda ) Sen abla deyince yaşımı hatırlıyorum diyomuşum

doğru canım yaaa şükretmeliyiz aslında ama işte artı çıkmak istemiyorum tartıda bide karnım şiş ve sert. sağol canım iyi hissettirdin kendimi :13:

canım akşam dışardaydık kuaförden sonra anca buluştuk eşimle o yüzden geç oldu malesef. o yüzden ceza olsun diye çarşıdan eve 1 saat yürüdük hemde tempoludu. suyum az oldu evet dikkat edemedim dün. bitki çayıda doğuşun karşık bitki çayı maydanoz ve limonlusu. normal çayı şekersiz içemiyorum ama bunu içebiliyorum o yüzden normal çayı çıkardım hayatımdan.
evet daha çarşamba günündeyiz ama ben hala olmadım. ne bileyim ümitsizleştim işte yediklerime dikkat ediyoırum ama evet suyu daha fazla artırıyım ben bu sürede. yeşil çay içemiyorum canım anlatmıştım tansiyon düşüklüğü yapıyo bende. aslında çekmecem 1 kutu yeşil çayla dolu elim gidiyo ama içemiyorum

Tuba'cım aşağıda gördüm seni hemen yazayım. Kurallarda 5 mesaj kuralını okumuşsundur. Dün itibariyle mesajlarını sayman gerekiyor. Günlük mesaj sayınıda akşam en son mesajından sonra topiğe yazarsın. Bugünlük şu kadar mesajım var diye. Mesaj saymanın en kolay yolunu kısaca açıklayayım sana. Takım topiğine geldiğinde en yukarda nickin yazılı. Onun üzerini tıkladığında profilin çıkıyor karşına. Profilinde mesajlarını göreceksin. Ordan tarihlerine göre sayacaksın. Lütfen dünkü mesajlarını sayıp yazar mısın not almam lazım. Ayrıca bunu günlük olarak yapıyoruz. Menülerimizide akşam yemeğinden sonra liste şeklinde öğün öğün ayırıp yanlarına öğün saatlerini ve listenin sonunda o gün aldığımız sıvı miktarını (Su, çay vb) yaptığımız spor varsa eğer nekadar sürede hangi sporu yaptığımızı yazıyoruz. Bu konular hakkında aklına takılan herşeyi sorabilirsin. Takıma ne kadar çabuk adapte olabilirsen cuma listesine girmen o kadar kolaylaşır.

Her zaman değilde arada bir bir fincan içsen bence sorun olmaz. Mesela gün aşırı bir fincan yeşil çay. Dene bi bakalım o zamanda oluyor mu tansiyon düşüklüğü?

Sevgili takım arkadaşlarım bu arada dün bir tatlı krizi geçirdim. Menüme ayrıntılı olarak yazacağım. Bugün tartıldım ve 82.0 kg çıktım. Hem özel hayatımla alakalı hem de diyetimle alakalı olarak kendimi çok kötü hissediyorum.

Öncelikle silkelen ve kendine gel canım. Düşünsene zayıfladığın zaman özel hayatın ne kadar güzel olacak. Bu arada tam bakamadım ama ben bir ara senin bloğuna göz atmıştım. Unutma biran önce zayıflayıp çıtır, güzel ve kendine güvenen bir kız olman lazım. Bunu çıkartma aklından. Olan olmuş, dünde kalmış. Sen şuandan sonrasına bak. Canın ne zaman isterse de burayı getir aklına. Şimdiye kadar kimseye şeytancıklarımı göstermedim ama sana gösterebilirim, caydırıcı oluyorlar

Burcuuuuuuuuuuuuuu abla deme bana Biliyorum saygıdan söyledin ama ben hala 18 yaşında çıtır bir kızım (Her ne kadar 31 yaşında olsamda ) Sen abla deyince yaşımı hatırlıyorum diyomuşum

tamam demiyorum kaptancım sen yeter ki kötü hissetme kendini

doğru canım yaaa şükretmeliyiz aslında ama işte artı çıkmak istemiyorum tartıda bide karnım şiş ve sert. sağol canım iyi hissettirdin kendimi :13:[/B][/I]

ne demek canım her zaman

Son düzenleme:

canımcım blogunu çok beğendim arada olur ebrucum(abla demicem artık nası olsa yaşı 18 ) un dediği gbi bundan sonrası önemli ama tatlı krizleri önemli ya bi oturuşta bi kutu çikolata yediğimi bilirim ama yemicez zayıflıcaz ve hayat o zaman başlıcak herkes dönüp bi kerede bakacak kıza bak bea dicekler bunu untma ve o zaman işte biz bunu günleri sadece gülerek anıcaz ve ne günlerdi beaaaa dicezzzzz bundan sonra lütfen dikkat çnkü çok azimlisin ve çok güsel kilo veriosun canım

Semacim bende membun oldum:))

Detayli olarak tanitmami istemissiniz, hay hay:)
Tuba ben, 26 yasinda istanbuldayim
7,5 yillik evliyim iki kizim var
Yurtdisina gitmemiz gerektigi icin okulumu dondurmustum, simdi devam ediyorum, marmara unide ofrenciyim..
72 kiloyum( gerci azalmis bu iki gunde caktirmayin cok mutluyum:) ) boyum da 169

Arkadaslar aksam nekadr kaynatmissiniz benden sonra oku oku bitiremedim hala... Simdi kizim uyudu, firsat bu firsat derse geciyorum ben, artik okumaya sonra devam edicem ins.
Opuyoruuummm

Günaydın kızlaaar!
iyi geceler caným dikkat et kendine öptüm
Teþekkür ederim canım, bugün yine biraz kırığım ama iyileşirim yavaş yavaş
iyi geceler tatlým çok yoruluyosun sanýrým. geçmiþ olsun bu arada öptüm kocaman :)
Evet canım, dün çok kötü bir gece geçirdim :/

Ay herhalde iş arasında yazmışım canım, kusura bakma atarlanmışım resmen hihih :) Dün yaptığım kaçamak* ayran yerine geçti herhalde :)
Menün gayet iyi canım, pilavını da öğlen tüketmişsin zaten. Afiyet olsun. Suyun da süper 3 litre :)
Afiyet olsun canııım her zamanki gibi süper :)
Sporun da menün de süper canım. Afiyet olsun
Ay canım benim de sınavlarım başlıyor, hem iş hem diyet hem sınavlar... Çok sıkıntılı olacak.
Memnun oldum canım bendeee. Bende 21 yaşındayım, 82 kiloyum. 2-3 haftadır diyetisyen ve 13. takım eşliğinde diyet yapıyorum. Hep birlikte bu motivasyonla fıstık gibi olacağımıza eminiimmm

Olsun kaptancığım sen bebişine odaklan :)
Elimden geleni yapacağım kaptanım. Malum iş benim çok zamanımı alıyor :) Şimdilik sadece iyice hasta olmadan iyileşmek istiyorum :)
Ay ben de deneyeyim şunuuu

Haklısın kaptancığım. Ama işte aşk hayatı yerlerde olunca bir taraftan iş stresi bir taraftan sınavların başlaması bir taraftan kilo verememe kaygısı bir de halsizlik dün akşam patlamama neden oldu. :/

Çok teşekkür ederim Burcucuğum. İnan depresyona girdiğimi hissediyorum ama bu dönemleri sizlerle atlatacağım. SABREDECEĞİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…