Ayran detoksunu biliyorum canım ve takımda eski arkadaşlardan uygulayan çok oldu. Özellikle çarşamba ve perşembe günleri yaparlardı ki cuma günü tartıda güzel bir sonuç görsünler. Yapabilen varsa eğer aynı bu şekilde güzel kilo verdiriyor. Yapmadım ama yapan çok kişi gördüm tavsiye ederim.
Yağı çok azaltma Burcu'cum. Normal beslenmene devam et sadece yememen gereken şeyleri yeme çünkü önünde daha uzun bir zaman var. Yavaş yavaş olacak. Birden herşeyi azaltırsan olmaz. Sonra azaltacak bişey kalmaz. Buse diyetinin sonlarına yaklaştı. Zaten onunda yavaş yavaş miktarlarda azaltma yapması gerekiyor. Yoksa diyet bir süre sonra sıkıyor ve sonuca hemen ulaşmak istiyorsun.
Ben böyle çayları tavsiye etmiyorum Ceren'cim. Bence sende bu aldıklarını bitirdikten sonra devam etme. En iyisi yeşil çayı. Asla vazgeçmeyin yeşil çaydan derim.
Meyve suyu haricinde güzel bir menü canım. Unutma meyve suyunu asla içmiyoruz. Taze sıkılmış bile olsa. Meyve şekeri bize çok masum gibi görünüyor ama en az normal şeker kadar etkili. Fazla alındığında direkt depo ediliyor.
İnşallah hastalanmazsın canım. Dikkat et kendine. Sen bize lazımsın
Yeşil çay konusunda benim gibi düşünen birisini buldum ve çok sevindim.Buse'cim o soruyla ilgili kardeş takıma yazdım. Buraya yazmadım. Bilmem gereken bir iki bilgi daha var. Araya karışmasın diye o arkadaşa da özelden gönder dedim. Çünkü ayrıntılı bir hesaplama. Aslında karar defterinde açık açık yazıyor ama sanırım tam anlaşılamamış. O yüzden hesap doğrumu yanlışmı bişey diyemedim.
İnşallah düzelir biran önce Sema'cım. Senin kaç hafta oldu listeden ayrılışın. İki hafta geçti dimi?
Ayyy çok iyi yaaaaaaaaaaaaa
Bu arada senin boyuna göre 49 kilo olman gerekiyor Sema'cım. Bence 60 yetmez sana.
Size bişey anlatayım hemen. Eşim geçen yıl diyete başlamadan önce adidasın bir eşofman takımını almıştı bana hediye olarak. Hatta fotoğraflarda var. Bedeni ya XL tı ya da L. 4-5 ay giydim(diyet boyunca). Sonra kollarında ve paçalarında tüylenme yaptı. Aldığımız mağazaya götürdük. Yaklaşık bir ay sonra değişim kartı geldi. Yenisini almaya gittik. Ben başka bir takım beğendim. Bedene bakıyoruz tezgahtar kız size S olur dedi. Yok canım olmaz demişim. Neyse deneyelim dedim. Small giydim olduGözlerime inanamadım. Hatta arada müşterilere felan sordum olmuş mu diye. Anlayacağınız XL lardan smalla inince insan şok oluyor. Ama hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Çok güzel bir duygu. Düşünsenize kızım geçen yıl 24 kiloydu. Ve ben toplamda 23 kiloya yakın bir kilo verdim. Yani benden tam 6 yaşında bir çocuk eksilmiş oldu.
Oyy kuzum benim yaaa ben yazacaktım. Hatırlıyorum mesajını ama araya bişeyler karıştı yazamadım. Yazarım birazdan.
Bu konuda hiç yardımcı olamayacağım çünkü kızımı emziremedim. Sadece 15 gün ya emdi ya emmedi. Hiç anne sütü almadı. İnşallah bu bebişimi doya doya emzirebilirim. Ama seninkisinin vakti gelmiş. Maşallah fotoğraflarda kocaman kız gibi duruyor.
Sema'cım bayıldım menüne. Afiyet olsun.
Akşamki dukan helva hariç hepsi süper. Miktarlarıda azaltıyor musun yavaş yavaş ?
Bence saatleri kötüde olsa güzel bir menü olmuş canım. Ayarlayabilmişsin saatleri. Tebrik ediyorum.
Hoş geldin Ecem'cim yaa merak ettim sen gelmeyince. Sen iyi ol sorun yok .Arada iyiyim diye yaz buraya. Geçen günde Betül'ü merak ettim, inşallah bişey yoktur diye. Aradım konserdeymiş hatun, gezenti dicem şimdi gıyabında konuşmuş olcamNeyse dedim konserde olduğuna göre iyidir, sorun yoktur. Merakta bırakmayın bizleri. Tuğba'yı arayacağım ama acaba müsait olur mu diye düşünüyorum. Aklıma gelen saatler ya çok geç oluyor, ya da okul vakti oluyor. İyi çalış derslerine inşallah bitirirsin biran önce.
Bencede yeme. Bu arada neden tek tek alıntı yapıyorsun, cepten mi giriyorsun? Merak ettim
Diyette genelde kabızlık görülür. Ama kişiden kişiyede değişir sanırım. Ben bu çaylara karşıyım yukarda da yazmıştım zaten. İçmeseniz iyi olur ama almışınız boşa gitmesin. :26:
Bence seninkisi psikolojik artık. Kronik diye diye kronik etmişin. Bi rahatlat aklını. Kronik felan değil bence istesen çok çabuk kurtulursun bu durumdan. Ben anlattım sana durumu. Dene bence söylediklerimi
telefondan girmiorum ama alıntı yapmayı hala çözemedim daha nası yapılıyor filan kaptanım