Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

sabah 10:45
omlet
üçgen peynir
piliç jambon

ara 12.30
yoğurt

öğle 14.30
yumurtalı ıspanak yemeği
tavuk
yoğurt

akşam 18.15
yumurtalı ıspanak yemeği
tavuk

ara 20.00 (biraz geç oldu ama zorunlu yulaf kepeği hakkımı kullanmayı unutmuşum, pratik yaptım hemen yedim)
dukan helva

2 kupa yeşil çay
1 bardak çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri

güzel menü canım, pilav sanki biraz bozmuş. bir de spor göremedim onun harici çok güzel bencee, özellikle saatler

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah12:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek

öğle15:30)

yarım kase yayla çorbası
1 bardak yoğurt
1 kase salata

ara16:45)

2 ceviz

akşam19:30)

5 küçük köfte
1 kase salata
1 ayran

ara21:00-21:30)

çay+sade türk kahvesi
++++
2 lt su, 2 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe
+++
30 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz

Son düzenleme:
cık cık cıkkk

ama şimdi yatıyorum, kilo verebilmek için yatmalıyım

sen de yatsan iyi olur emoşum

iyi geceler, yarın görüşürüz

evet canım yatmam lazım ama ödevden uyuyamıycam :S dün geç yattığımdan bugünkü menüm mahvoldu zaten

yarın görüşürüz o zman tatlım iyi geceler öptm kocaman :)

kahvaltının geç olması hariç gayet güzel canım menün afiyet olsun

evet canım yatmam lazım ama ödevden uyuyamıycam :S dün geç yattığımdan bugünkü menüm mahvoldu zaten

yarın görüşürüz o zman tatlım iyi geceler öptm kocaman :)

fark ettim bence erken yat, ödevi yarın güzel bi saatte yapmaya başla. bu saatte uyu bence emoş

ben de çok öpüyorum, iyi geceler

evet canım haklısın gece 3te yatınca 12ye doğru ancak uyanabildim :S uyucam artık bende ışığı kapattım belki uykum gelir bilgisayarı da kapatıcam :)

evet canım haklısın gece 3te yatınca 12ye doğru ancak uyanabildim :S uyucam artık bende ışığı kapattım belki uykum gelir bilgisayarı da kapatıcam :)

doğru yaparsın canım ben de şimdi pc yi kapatıp yatağa geçiyorum. 1 de uykuya dalmış olurum en geç diye umuyorum. hem gündüz ödevini daha seri bir şekilde yapabilirsin, dinç olursun.

iyi geceler son kez

Gunaaaaayyydiiiinnnnn kizlarrr burdayim ara ara bakiyorum neler oluyo diye ama sıkı takipte degilim sinavlarim basliyo 25 inde gecen donemi cok kotu gecirmistim bu donem ortalama yukseltmem gerek ders caliisiyorum notlari tamamliyorum ve nerdeyse tum gun okuldayim
Muhabbete dalinca bi anda kendimi kaptiriyorum birazcik dikkat etmeliyim kizlar bu donem kotu gecerse sene kaybim olucak bu ne benim ne annem ne de keros icin hic hos olmaz hepinizi kocaman kocaman opuyorum aksama gelirim

selamlar;

yok cnm çayın içinde sinameki yok. içindekiler: yeşil çay-funda-mate-biberiye-kekik-cinnema-çobançökerten otu-sinirli ot-barut ağacı kabuğu..

kendimi tanıtayım cnm, 30 yaşındayım (böööö 1 ay önce girdim) :) , 2.5yıllık evliyim, çocuk yok, zaten biraz da bebiş için hazırlık olsun diye kilo vermek istiyorum...1,66boyundayım, 78.6yla başladım ptesi günü diyete, bugün 77,1im.. ilk günler malum su kaybı oluyor..

yeterli midir şekerim bu bilgi :) merak ettiğiniz bi şey varsa siz sorun söyleyeyim :) bu arada çalışıyorum, arada geç cvplar yazabilirim...

hadi güzel çarşambalar, bozgunsuz diyetler kızlaaarrrr :)

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Yavaş yavaş geçmişe bakmam gerekiyor çünkü çok birikti. Dediğim gibi bu aralar çok sık takip edemiyorum. O nedenle bütün önemli konularda özel yazabilirsiniz. Şimdi geçmişe dalayım biraz.

Arkadaslar hemen dunku menumu yazayim

Sabah
Ceyrek acma
Azicik tulum peyniri
Azicik ayva receli

Oglen
1 kase corba
1 dilim ekmek

Aksam
1 porsiyon kapuska
3-4 kasik pirasali pilav

Su
1,5 lt ( az ictim nedense)

Spor
1saat yurudum
İlk menülere göre güzel sayılır. Sadece açma ve reçel haricinde. Pilav yemeyi çok tavsiye etmiyoruz ama bunlar zamanla düzene girecek inşallah Tuba'cım. Su az olmuş. Yürüyüşün harika. Umarım yürüyüşün temposu yüksektir biraz.

Paylaşımların eskisine nazaran azaldı Venüs'cüm. Seni daha sık aramızda görmek mutlu edecek bizi, cuma günleride seni mutlu edecek tartıda Aslında düşündüm pijamaların fotoğrafını eklemeyi ama üşendim uğraşmaya Yemeklerin suyu konusunda haklısın. Benim diyetisyenimde öyle söylemişti. Yemeklerin suyunu yememek lazım. Yürüyüşte çok işe yarayacak venüscüm emin ol.

Buse'cim ben şimdi hemen sana telefon numaramı ve mail adresimi yolluyorum. Sende mailini yazarsan eğer liste yaptığım excel çizelgesini yollarım sana. Kolay olur mesaj listesini hazırlamak. O zaman bu cumadan sonra deneme yapalım. Bütün mesajlar sana atılsın. Ben bu haftanın listesini hazırlarım. Ayrıntılarıda konuşuruz. Ama benim zamansızlığım sıkıntı oluyor. Bi türlü konuşamadık bunları. :26:

Cok memnun oldum ebrucum, hayirlisiyla alin kucaginiza koklayin opun insallah:))
Bu arada burda herkesin adi ebrumu? :)) evet tugba degil tuba:))
Amin canım çok teşekkürler.

:))iyiymis, ben de simdi vapurdayim arkadaslar, tost filan getirip duruyor adam istermisiniz diye, hic bakmiyorum o tarafa:))
Ne güzel işte bakma sakın

Kizlar bu arada ben bugun ayran detoksuna basladim, 2 gunluk, bugun ve yarin ayranlarim yanimda yolda okulda orda burda icicem artik:)
Ayran detoksu sadece ayranla yapılmıyor ama seninkisi sanki öyle gibi olmuş. Bu arada ne okuyordun Tuba'cım?

Geçmiş olsun Emel'cim. Önemli olan senin sağlığın. Biz burdayız hep sen iyileş gel yeter.

Buse yeter artık hiç bişey alma kendine. Ben öyle yaptım. Gerçi benim zayıflık kıyafetlerim duruyordu. Kısa sürede çok kilo alınca vermeye kıyamamıştım kimseye. Merdiven gibi kullandım. Zayıfladıkça hepsinin içine tek tek girdim. Şimdi hamileliktede güzel oldu büyük beden kıyafetlerimi uzun süre giyebildim. Göbeğim iyice çıkmadan. Ayrıca hamilelikten sonrada süper olacak, çünkü her beden kıyafet mevcut şuan bende Ama sen artık hiç bişey alma kendine. Sonra üzülüyorsun olmuyor hiç birisi diye.

buseeeeeeeee saçını başını yolasım gelio bazen sırf sana inat zayıflıcam

inşş şekerim olur olur ha bu diyete saygı duymayanlar yokmu ben ne zaman diyete başlasam eşim eve çikolata vs alır sabrımı denermiş gibi

TABİ KEYFİNİ ÇIKAR VERDİN KİLOCUKLARI

ben çok şerbetli tatlı sevmem hep serbetli tatlı alırlar bana inat sütlü tatlı doldurdular eve ama yemicem

ah emoşum birden ekran gidiyor
ses var görüntü yok ekran kartı yanmış değiştirdiler güya ama 2 dir aynı hatayı tekrar veriyor
inşşş burcu'cum

küçülsünde kalkmasada olur bebem

bacakları çok hareketlendirio ya o yeter küçülcek inanıorum

Kızlar, henüz emin değilim ama bu 9 hayat çayı idrar söktürüyor demiştim ya, sanırım bağısakları da çalıştırıyor... :) ben hep sıkıntı yaşarım o konular, şimdi 3 gündür iyiyim yani.. bilmiyorum ondan mı diyetten mi, yazayım dedim.. deneyen içen var mı bu çayı uzun süre?

canım içindeki barut ağacı ve sinirli ot sayesinde bağırsak çalıştırma özelliği var zaten ama nedense bende işe yaramadı 2 bardak içtiğim için bie zaten ben kronik kabızım şimdi kaptancım buna kızacak ama ebru ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaptanım dediğin her şeyi denedim kendim hastalara uyguladıklarımı uygulamadım ama yok bugün inşallah

Ayran detoksunu biliyorum canım ve takımda eski arkadaşlardan uygulayan çok oldu. Özellikle çarşamba ve perşembe günleri yaparlardı ki cuma günü tartıda güzel bir sonuç görsünler. Yapabilen varsa eğer aynı bu şekilde güzel kilo verdiriyor. Yapmadım ama yapan çok kişi gördüm tavsiye ederim.

Yağı çok azaltma Burcu'cum. Normal beslenmene devam et sadece yememen gereken şeyleri yeme çünkü önünde daha uzun bir zaman var. Yavaş yavaş olacak. Birden herşeyi azaltırsan olmaz. Sonra azaltacak bişey kalmaz. Buse diyetinin sonlarına yaklaştı. Zaten onunda yavaş yavaş miktarlarda azaltma yapması gerekiyor. Yoksa diyet bir süre sonra sıkıyor ve sonuca hemen ulaşmak istiyorsun.

Ben böyle çayları tavsiye etmiyorum Ceren'cim. Bence sende bu aldıklarını bitirdikten sonra devam etme. En iyisi yeşil çayı. Asla vazgeçmeyin yeşil çaydan derim.
Meyve suyu haricinde güzel bir menü canım. Unutma meyve suyunu asla içmiyoruz. Taze sıkılmış bile olsa. Meyve şekeri bize çok masum gibi görünüyor ama en az normal şeker kadar etkili. Fazla alındığında direkt depo ediliyor.

İnşallah hastalanmazsın canım. Dikkat et kendine. Sen bize lazımsın

Yeşil çay konusunda benim gibi düşünen birisini buldum ve çok sevindim. Buse'cim o soruyla ilgili kardeş takıma yazdım. Buraya yazmadım. Bilmem gereken bir iki bilgi daha var. Araya karışmasın diye o arkadaşa da özelden gönder dedim. Çünkü ayrıntılı bir hesaplama. Aslında karar defterinde açık açık yazıyor ama sanırım tam anlaşılamamış. O yüzden hesap doğrumu yanlışmı bişey diyemedim.

İnşallah düzelir biran önce Sema'cım. Senin kaç hafta oldu listeden ayrılışın. İki hafta geçti dimi?

buseee maşallah bebem 36 da bol oluyorsa yuh diyorum kendime 42 bedennnnnnnn o beden için benim çok fırın ekmek yemem lazım pardon yememem lazım
Ayyy çok iyi yaaaaaaaaaaaaa
ne güzel yaa hiç bir zaman o kilo hayalim olmadı 60 ı görsem bayram yapacağım ama belki gaza gelir 60 ın altınada düşerim inşşşşş
iii işte kafanı attıranı bir hamlede devirirsin
Bu arada senin boyuna göre 49 kilo olman gerekiyor Sema'cım. Bence 60 yetmez sana.

Size bişey anlatayım hemen. Eşim geçen yıl diyete başlamadan önce adidasın bir eşofman takımını almıştı bana hediye olarak. Hatta fotoğraflarda var. Bedeni ya XL tı ya da L. 4-5 ay giydim(diyet boyunca). Sonra kollarında ve paçalarında tüylenme yaptı. Aldığımız mağazaya götürdük. Yaklaşık bir ay sonra değişim kartı geldi. Yenisini almaya gittik. Ben başka bir takım beğendim. Bedene bakıyoruz tezgahtar kız size S olur dedi. Yok canım olmaz demişim. Neyse deneyelim dedim. Small giydim oldu Gözlerime inanamadım. Hatta arada müşterilere felan sordum olmuş mu diye. Anlayacağınız XL lardan smalla inince insan şok oluyor. Ama hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Çok güzel bir duygu. Düşünsenize kızım geçen yıl 24 kiloydu. Ve ben toplamda 23 kiloya yakın bir kilo verdim. Yani benden tam 6 yaşında bir çocuk eksilmiş oldu.

Oyy kuzum benim yaaa ben yazacaktım. Hatırlıyorum mesajını ama araya bişeyler karıştı yazamadım. Yazarım birazdan.

Bu konuda hiç yardımcı olamayacağım çünkü kızımı emziremedim. Sadece 15 gün ya emdi ya emmedi. Hiç anne sütü almadı. İnşallah bu bebişimi doya doya emzirebilirim. Ama seninkisinin vakti gelmiş. Maşallah fotoğraflarda kocaman kız gibi duruyor.

Sema'cım bayıldım menüne. Afiyet olsun.

Akşamki dukan helva hariç hepsi süper. Miktarlarıda azaltıyor musun yavaş yavaş ?

Bence saatleri kötüde olsa güzel bir menü olmuş canım. Ayarlayabilmişsin saatleri. Tebrik ediyorum.
Hoş geldin Ecem'cim yaa merak ettim sen gelmeyince. Sen iyi ol sorun yok .Arada iyiyim diye yaz buraya. Geçen günde Betül'ü merak ettim, inşallah bişey yoktur diye. Aradım konserdeymiş hatun, gezenti dicem şimdi gıyabında konuşmuş olcam Neyse dedim konserde olduğuna göre iyidir, sorun yoktur. Merakta bırakmayın bizleri. Tuğba'yı arayacağım ama acaba müsait olur mu diye düşünüyorum. Aklıma gelen saatler ya çok geç oluyor, ya da okul vakti oluyor. İyi çalış derslerine inşallah bitirirsin biran önce.

ben çok şerbetli tatlı sevmem hep serbetli tatlı alırlar bana inat sütlü tatlı doldurdular eve ama yemicem
Bencede yeme. Bu arada neden tek tek alıntı yapıyorsun, cepten mi giriyorsun? Merak ettim

Diyette genelde kabızlık görülür. Ama kişiden kişiyede değişir sanırım. Ben bu çaylara karşıyım yukarda da yazmıştım zaten. İçmeseniz iyi olur ama almışınız boşa gitmesin. :26:

Bence seninkisi psikolojik artık. Kronik diye diye kronik etmişin. Bi rahatlat aklını. Kronik felan değil bence istesen çok çabuk kurtulursun bu durumdan. Ben anlattım sana durumu. Dene bence söylediklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…