Bugünkü menüm
sabah(8.30
*bir dilim çavdar ekmeği
* 2 adet zeytin
* kk peynir
ara (11.00)
*1 adet elma
öğle (12.30)
*2 kaşık pilav
*4 kaşık nohut
*salata
ara(15.00)
* 1 adet portakal
akşam (18.00)
* 1 tabak tavuklu mantar sote
*1 dilim çavdar ekmeği
3 kupa yeşil çay
3 litre su
saol bebem herkese ii geceler yattım ben sabah erkencilere günaydınlar şimdiden
iyi geceler semacım görüşürüz yarın :)
buseee sende mi yattın :)
cık cık cıkkk
ama şimdi yatıyorum, kilo verebilmek için yatmalıyım
sen de yatsan iyi olur emoşum
iyi geceler, yarın görüşürüz
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah12:00)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek
öğle15:30)
yarım kase yayla çorbası
1 bardak yoğurt
1 kase salata
ara16:45)
2 ceviz
akşam19:30)
5 küçük köfte
1 kase salata
1 ayran
ara21:00-21:30)
çay+sade türk kahvesi
++++
2 lt su, 2 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe
+++
30 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz
evet canım yatmam lazım ama ödevden uyuyamıycam :S dün geç yattığımdan bugünkü menüm mahvoldu zaten
yarın görüşürüz o zman tatlım iyi geceler öptm kocaman :)
kahvaltının geç olması hariç gayet güzel canım menünafiyet olsun
fark ettimbence erken yat, ödevi yarın güzel bi saatte yapmaya başla. bu saatte uyu bence emoş
ben de çok öpüyorum, iyi geceler
evet canım haklısın gece 3te yatınca 12ye doğru ancak uyanabildim :S uyucam artık bende ışığı kapattım belki uykum gelir bilgisayarı da kapatıcam :)
canım doğru gibi duruyor ama ben de emin değilim :26: kaptanımız ebru görünce cevaplar, böylece ben de bu işlemi net bir şekilde öğrenmiş olurum hatta
1 yk yağ yeterli bizler için, fazlası depo canım. ben günde 1 tatlı kaşığı yağ kullanıyorum, onun haricinde yoğurdumda, sütümde, etimde vs olan yağ da eklenince hayli hayli yetiyor yani. fazlası kilodan başka bir şey değil. sen bence yağı azaltmalısın, yağı komple çıkarmayacaksın, azaltacaksın. senin yaptığın şekilde de vücudun gerekli vitamini alamaz. yemek kısmaktansa yağ kısmak daha mantıklı geliyor bana. vücut kendini kilitleyip korumaya alabilir yeterli besini almazsan, bu kez de kilo veremezsin
tuz ben gerekmedikçe kullanmıyorum, işlenmiş gıda sonuçta ve vücutta su tutuyor.
yine de sen bilirsin tabi.
venüscüm sen yorum istedin ben de yorumladım, gayet normalse neden yorum istiyorsun anlamadımnormalse normaldir böyle devam et o zaman yani aaaaaaa hem soruyor hem atarlanıyor hatun
sinameke var mı o çayların arasında, varsa bu kadar tüketmeniz doğru değil kızlar. bağırsaktaki kılcal tüyleri de dışkıyla attırıyor, bu sefer besinler yeterince bağırsakta tutunup emilemiyor, haberiniz olsun. en güzeli yeşil çay, bunu bilir bunu söylerim. başka bu tarz şeylere ihtiyacımız yok
hoş geldin cerencim. ben de buse. 23 yaşındayım, 1.58 boyunda 52.3 kiloyum, bekarım. şuan calışmıyorum
sen de bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim.
pek beğendim burcucum, afiyet olsun
iyi geceler venüscüümkendine dikkat et, bi tuzlu ayran içseydin :26:
iyi geceler canımsen de kendini tekrar detaylı şekilde tanıtırsan sevinirim
ay emineeeeeeeeiçime doğmuş vallahi bugün tayt aldım hem de leoparlıııııı
kolay gelsin fıstığım
İlk menülere göre güzel sayılır. Sadece açma ve reçel haricinde. Pilav yemeyi çok tavsiye etmiyoruz ama bunlar zamanla düzene girecek inşallah Tuba'cım. Su az olmuş. Yürüyüşün harika. Umarım yürüyüşün temposu yüksektir biraz.Arkadaslar hemen dunku menumu yazayim
Sabah
Ceyrek acma
Azicik tulum peyniri
Azicik ayva receli
Oglen
1 kase corba
1 dilim ekmek
Aksam
1 porsiyon kapuska
3-4 kasik pirasali pilav
Su
1,5 lt ( az ictim nedense)
Spor
1saat yurudum
Paylaşımların eskisine nazaran azaldı Venüs'cüm. Seni daha sık aramızda görmek mutlu edecek bizi, cuma günleride seni mutlu edecek tartıdaBenim paylaşımlarım yeterli mi sizce kızlar? Beni bu konuda bir yorumlar mısınız?
Fotoğraflarla haberdar etsen ya bizi kaptancığım. :)
Afiyet olsun canım. Benim diyetisyenim sulu yemeklerin suyunu asla yememek gerektiğini söylüyor. Çünkü yemeğin yağı suyunda birikiyormuş.
Bundan sonra her gün 30 dk walk at home yapacağım kaptancığım. Su sorununu da çözdüm artık. :)
Buse'cim ben şimdi hemen sana telefon numaramı ve mail adresimi yolluyorum. Sende mailini yazarsan eğer liste yaptığım excel çizelgesini yollarım sana. Kolay olur mesaj listesini hazırlamak. O zaman bu cumadan sonra deneme yapalım. Bütün mesajlar sana atılsın. Ben bu haftanın listesini hazırlarım. Ayrıntılarıda konuşuruz. Ama benim zamansızlığım sıkıntı oluyor. Bi türlü konuşamadık bunları. :26:tamamdır kaptan, gözün arkada kalmasınsen yokken mesaj sayıları sayılacak ve bana yollanacak, ben senin gibi liste yapamasam da güzelce yazarım herkesin mesaj sayılarını. ve göndermeyen arkadaşlara gerekli uyarıları da yaparım ebru kaptandan hiç aşağı kalmam biline, sakın kendini salmayın diyetdaşlarım
ebrucum sen biraz anlatır mısın, mesaj sayısı listelerini hangi gün yayınlayacağım burda?
Amin canım çok teşekkürler.Cok memnun oldum ebrucum, hayirlisiyla alin kucaginiza koklayin opun insallah:))
Bu arada burda herkesin adi ebrumu? :)) evet tugba degil tuba:))
Ne güzel işte bakma sakın:))iyiymis, ben de simdi vapurdayim arkadaslar, tost filan getirip duruyor adam istermisiniz diye, hic bakmiyorum o tarafa:))
Ayran detoksu sadece ayranla yapılmıyor ama seninkisi sanki öyle gibi olmuş. Bu arada ne okuyordun Tuba'cım?Kizlar bu arada ben bugun ayran detoksuna basladim, 2 gunluk, bugun ve yarin ayranlarim yanimda yolda okulda orda burda icicem artik:)
Geçmiş olsun Emel'cim. Önemli olan senin sağlığın. Biz burdayız hep sen iyileş gel yeter.kızlar merhaba,
uğrayamadım kaç gündür haberde veremedim özür dilerim
çok hasta oldum, ateş titreme sürekli,
diyet miyet hak getire tabi
daha deneme sürecimde olmadı bu kaptanım biliyorum ama bir gün daha müsade istiyorum
yarından itibaren düzenli bir şekilde burdayım
Buse yeter artık hiç bişey alma kendine. Ben öyle yaptım. Gerçi benim zayıflık kıyafetlerim duruyordu. Kısa sürede çok kilo alınca vermeye kıyamamıştım kimseye. Merdiven gibi kullandım. Zayıfladıkça hepsinin içine tek tek girdim. Şimdi hamileliktede güzel oldu büyük beden kıyafetlerimi uzun süre giyebildim. Göbeğim iyice çıkmadan. Ayrıca hamilelikten sonrada süper olacak, çünkü her beden kıyafet mevcut şuan bendetamam canım, iyi dersler sana
akşama görüşürüzben de çıkıyorum birazdan, yemeğimi de yanıma alıyorum akşam geç gelebilirim.
bu arada bana olan pantolon yok şuan ve pantolon da almaktan vazgeçtim, tayt alacağım ne olur ne olmaz diye düşünüyorum. 36 larda bol gelirse yanarım yani, parama yazık. bir de bunun terzi masrafı var, gerçi 34 falan olacağımı sanmıyorum ama tırstım
istersen tombiş kal. benim için hava hoş, tuzum kuru benim burcuu
hamlıktan ama zamanla geçer, benim de başlarda öyleydi burcucum
zayıflayacaksın madem indirimleri kaçırma, doldur 36-38 bedenleri
işte burcu çok güzel bulmuşsun.
emoşum bu hareketleri yapıyorum iştee
iyi geceler burcucum, sen de seviliyorsun
inşş şekerim olur olur ha bu diyete saygı duymayanlar yokmu ben ne zaman diyete başlasam eşim eve çikolata vs alır sabrımı denermiş gibi
TABİ KEYFİNİ ÇIKAR VERDİN KİLOCUKLARI
ah emoşum birden ekran gidiyor
ses var görüntü yok ekran kartı yanmış değiştirdiler güya ama 2 dir aynı hatayı tekrar veriyor
inşşş burcu'cum
küçülsünde kalkmasada olur bebem
Kızlar, henüz emin değilim ama bu 9 hayat çayı idrar söktürüyor demiştim ya, sanırım bağısakları da çalıştırıyor... :) ben hep sıkıntı yaşarım o konular, şimdi 3 gündür iyiyim yani.. bilmiyorum ondan mı diyetten mi, yazayım dedim.. deneyen içen var mı bu çayı uzun süre?
Ayran detoksunu biliyorum canım ve takımda eski arkadaşlardan uygulayan çok oldu. Özellikle çarşamba ve perşembe günleri yaparlardı ki cuma günü tartıda güzel bir sonuç görsünler. Yapabilen varsa eğer aynı bu şekilde güzel kilo verdiriyor. Yapmadım ama yapan çok kişi gördüm tavsiye ederim.Evett ayran detoksunu acikliyayim ozaman
Bunu 75 kilonun altindakiler ayda bir sefer, ustundekiler ayda 2 sefer yapabiliyor
2 gunluk bir diyet
Sabah kahvalti iki gun ayni
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Az beyaz peynir
Bol yesillik
Sonra gun boyunca her iki saatte bir hazirladigimiz ayran karisimini iciyoruz
Aksam 9-10 dan sonra icmiyoruZ
Asitli icecek yok, su, bitki caylari cay filan icilebilir
Karisim soyle
Iki litre light ayranin icine
Haslanmis 4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bulgur koyup
2 saltalik rendeliyoruz
Tuz yok, baharat koyabilirsiniz
Iste boyle iki gun yapiyorsunuzbunu
Yağı çok azaltma Burcu'cum. Normal beslenmene devam et sadece yememen gereken şeyleri yeme çünkü önünde daha uzun bir zaman var. Yavaş yavaş olacak. Birden herşeyi azaltırsan olmaz. Sonra azaltacak bişey kalmaz. Buse diyetinin sonlarına yaklaştı. Zaten onunda yavaş yavaş miktarlarda azaltma yapması gerekiyor. Yoksa diyet bir süre sonra sıkıyor ve sonuca hemen ulaşmak istiyorsun.yogurt bencede tok tutuo ben ögünlerime yogurt koyduumdan beri ekmeğin yüzüne bakmıorum ama yogurdu light a çevirmem lazım artık eskiden bu kadar yemediğim için önemsemiodum ama artık önemsiorumyada şişman biri olmaktan sıkıldım sanırım
Ben böyle çayları tavsiye etmiyorum Ceren'cim. Bence sende bu aldıklarını bitirdikten sonra devam etme. En iyisi yeşil çayı. Asla vazgeçmeyin yeşil çaydan derim.Kızlar, ben 2 gündür 9 hayat çayı içiyorum, zayıflatır mı henüz bilmiyorum ama çok tuvalete götürüyor, yani idrar söktürücü olduğu kesin.. bol da su içiyorum, insan kendini daha iyi hissediyor, daha fresh hissediyor çok su içinde.. tavsiye ederim..
Meyve suyu haricinde güzel bir menü canım. Unutma meyve suyunu asla içmiyoruz. Taze sıkılmış bile olsa. Meyve şekeri bize çok masum gibi görünüyor ama en az normal şeker kadar etkili. Fazla alındığında direkt depo ediliyor.sabah
2 dilim tam bugday arasına domatesli peynirli tost
1 kutu meyve suyu
ara
1 galeta 1bardak sade kahve
öğle
tarhana çorbası küçük kase
salata
2 yemek kaşığı yogurt
ara
1 kivi 1 galeta
akşam
2 tane alabalık (ızgara)
bol salata
2.5 litre su içtim 2 bardak 9lu çay
egzersiz olarak 30 dk ısınma ve bacak harektleri 15 dk yürüyüş(2 durak önce inip eve) 250 tane ip atladımsaygılar benden efendim
İnşallah hastalanmazsın canım. Dikkat et kendine. Sen bize lazımsınİşe yarıyorsa ben de diyetisyenime sorayım yahu
İlk defa takımda duydum bunu, evimin çok yakınında aktar var bir sorayım bakalım.
Süpersin canım, sporunu da yapmışsın harika. :)
Kızlar buarada ben hemen yatıyorum, yarın bakacağım. Çok halsizim ve ateşim var. Eve dönerken tansiyonum falan düştü malum metrobüs. İyi akşamlar herkeseee
Yeşil çay konusunda benim gibi düşünen birisini buldum ve çok sevindim.canım doğru gibi duruyor ama ben de emin değilim :26: kaptanımız ebru görünce cevaplar, böylece ben de bu işlemi net bir şekilde öğrenmiş olurum hatta
1 yk yağ yeterli bizler için, fazlası depo canım. ben günde 1 tatlı kaşığı yağ kullanıyorum, onun haricinde yoğurdumda, sütümde, etimde vs olan yağ da eklenince hayli hayli yetiyor yani. fazlası kilodan başka bir şey değil. sen bence yağı azaltmalısın, yağı komple çıkarmayacaksın, azaltacaksın. senin yaptığın şekilde de vücudun gerekli vitamini alamaz. yemek kısmaktansa yağ kısmak daha mantıklı geliyor bana. vücut kendini kilitleyip korumaya alabilir yeterli besini almazsan, bu kez de kilo veremezsin
tuz ben gerekmedikçe kullanmıyorum, işlenmiş gıda sonuçta ve vücutta su tutuyor.
yine de sen bilirsin tabi.
venüscüm sen yorum istedin ben de yorumladım, gayet normalse neden yorum istiyorsun anlamadımnormalse normaldir böyle devam et o zaman yani aaaaaaa hem soruyor hem atarlanıyor hatun
sinameke var mı o çayların arasında, varsa bu kadar tüketmeniz doğru değil kızlar. bağırsaktaki kılcal tüyleri de dışkıyla attırıyor, bu sefer besinler yeterince bağırsakta tutunup emilemiyor, haberiniz olsun. en güzeli yeşil çay, bunu bilir bunu söylerim. başka bu tarz şeylere ihtiyacımız yok
İnşallah düzelir biran önce Sema'cım. Senin kaç hafta oldu listeden ayrılışın. İki hafta geçti dimi?Leptop um bozuldu kızlarr 3 gidişi bilgisayarcıya her seferinde aynı hatayı veriyor bakmadan gerimi gönderiyor eşim yarın götürcek inşş çabuk gelir telden alıntılamam zor oluyor sinir oluyorum akşamları eşim leptopunu getircek neyseki şuan onun pc den yazıyorum
Ayyy çok iyi yaaaaaaaaaaaaabuseee maşallah bebem 36 da bol oluyorsa yuh diyorum kendime 42 bedennnnnnnn o beden için benim çok fırın ekmek yemem lazım pardon yememem lazım
Bu arada senin boyuna göre 49 kilo olman gerekiyor Sema'cım. Bence 60 yetmez sana.ne güzel yaa hiç bir zaman o kilo hayalim olmadı 60 ı görsem bayram yapacağım ama belki gaza gelir 60 ın altınada düşerim inşşşşş
iii işte kafanı attıranı bir hamlede devirirsin
Size bişey anlatayım hemen. Eşim geçen yıl diyete başlamadan önce adidasın bir eşofman takımını almıştı bana hediye olarak. Hatta fotoğraflarda var. Bedeni ya XL tı ya da L. 4-5 ay giydim(diyet boyunca). Sonra kollarında ve paçalarında tüylenme yaptı. Aldığımız mağazaya götürdük. Yaklaşık bir ay sonra değişim kartı geldi. Yenisini almaya gittik. Ben başka bir takım beğendim. Bedene bakıyoruz tezgahtar kız size S olur dedi. Yok canım olmaz demişim. Neyse deneyelim dedim. Small giydim olduben de görmüyorum hiç ecem i ebrucum. hatta geçen gün merak ettim senin gibi sordum kızlara, emine bi ara altta gördüm sonra gitti demişti :26:
ah burcucum yaa, yeşil çay içceksin işteeben sallama zorda kalmadıkça kullanmıyorum, eskiden sallama kullanıyordum. otun daha faydasını gördüm. çaykur un küçük yeşil teneke kutuda bergamot aromalısı var onu kullanıyorum. tavsiye ederim, bence en iyisi. hem tat olarak hem de işlevsel olarak
semoooş ay çok güldüm alemsiinevet o fırın ekmeklerden pek yemememiz lazım
belden bol geliyor bi tanesi, ama kalıplara göre de değişir tabi. bel de sorunum yok, sorunum üst bacak
bugün tayt alırken kendime, tezgahtar kız "ama bunların bedenleri kalmamış olabilir size göresi" dedi. elimde s beden vardı, baktı askıdaki L beden, elimdeki S. sonra baktı bana tabi ki bu size olur dediiiiiiiay nasıl hoşuma gitti nasıl bilemezsiniz. S kalmadı sanıyormuş tezgahtar
Oyy kuzum benim yaaa ben yazacaktım. Hatırlıyorum mesajını ama araya bişeyler karıştı yazamadım. Yazarım birazdan.yok ebrucum bi kaç gündür yok
bugünde gelmedi ulaşırsan bizede haber ver ebrucum ya ben bi ara şey yazdım kızlar telefon numaranızı bana özelden atın herkesi arayacağım dedim isteyen tabi dedim ama sanırım kimse tanışmak istemiyor benimle sesimi duymak istemiyoraşk olsun kızlar kimseden ses çıkmadı hatta iki kes yazdım neyse yineliyorum isteyen olursa atarsa memnun olurum
Bu konuda hiç yardımcı olamayacağım çünkü kızımı emziremedim. Sadece 15 gün ya emdi ya emmedi. Hiç anne sütü almadı. İnşallah bu bebişimi doya doya emzirebilirim. Ama seninkisinin vakti gelmiş. Maşallah fotoğraflarda kocaman kız gibi duruyor.Kızlar ben yatacağım kızım uyandı emmeye uyanıyor şu meme işinden sıkıldım ama kıyamıyorum ya nisan 3 te 2 yaş 3 aylık olcak bende tık yok kıyamıyorum ya ama bir an önce hallettmem lazım yoksa okula başlayana kadar gitcek havanın ısınmasını bekliyorum memeden ayırmak için güya dışarda oyalamam kolay olur mantığı ama bahanem işte bunuda çözmem lazım bir an önce zor olcak gibi bu gün 9 da yatırdım kalktı oturdu iyice uykusu açılmadan menümüde paylaşmayı unuttum onuda yazım çıkım öpüyorum herkesi... Annecikler memeden kesme konusunda yardım istiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Sema'cım bayıldım menüne. Afiyet olsun.Bugünkü menüm
sabah(8.30
*bir dilim çavdar ekmeği
* 2 adet zeytin
* kk peynir
ara (11.00)
*1 adet elma
öğle (12.30)
*2 kaşık pilav
*4 kaşık nohut
*salata
ara(15.00)
* 1 adet portakal
akşam (18.00)
* 1 tabak tavuklu mantar sote
*1 dilim çavdar ekmeği
3 kupa yeşil çay
3 litre su
Akşamki dukan helva hariç hepsi süper. Miktarlarıda azaltıyor musun yavaş yavaş ?MENÜM
sabah 10:45
omlet
üçgen peynir
piliç jambon
ara 12.30
yoğurt
öğle 14.30
yumurtalı ıspanak yemeği
tavuk
yoğurt
akşam 18.15
yumurtalı ıspanak yemeği
tavuk
ara 20.00 (biraz geç oldu ama zorunlu yulaf kepeği hakkımı kullanmayı unutmuşum, pratik yaptım hemen yedim)
dukan helva
2 kupa yeşil çay
1 bardak çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri
Bence saatleri kötüde olsa güzel bir menü olmuş canım. Ayarlayabilmişsin saatleri. Tebrik ediyorum.BUGÜNKÜ MENÜM
sabah12:00)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek
öğle15:30)
yarım kase yayla çorbası
1 bardak yoğurt
1 kase salata
ara16:45)
2 ceviz
akşam19:30)
5 küçük köfte
1 kase salata
1 ayran
ara21:00-21:30)
çay+sade türk kahvesi
++++
2 lt su, 2 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe
+++
30 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz
Hoş geldin Ecem'cim yaa merak ettim sen gelmeyince. Sen iyi ol sorun yok .Arada iyiyim diye yaz buraya. Geçen günde Betül'ü merak ettim, inşallah bişey yoktur diye. Aradım konserdeymiş hatun, gezenti dicem şimdi gıyabında konuşmuş olcamGunaaaaayyydiiiinnnnn kizlarrr burdayim ara ara bakiyorum neler oluyo diye ama sıkı takipte degilim sinavlarim basliyo 25 inde gecen donemi cok kotu gecirmistim bu donem ortalama yukseltmem gerek ders caliisiyorum notlari tamamliyorum ve nerdeyse tum gun okuldayim
Muhabbete dalinca bi anda kendimi kaptiriyorum birazcik dikkat etmeliyim kizlar bu donem kotu gecerse sene kaybim olucak bu ne benim ne annem ne de keros icin hic hos olmaz hepinizi kocaman kocaman opuyorum aksama gelirim
Bencede yeme. Bu arada neden tek tek alıntı yapıyorsun, cepten mi giriyorsun? Merak ettimben çok şerbetli tatlı sevmem hep serbetli tatlı alırlar bana inat sütlü tatlı doldurdular eve ama yemicem
Diyette genelde kabızlık görülür. Ama kişiden kişiyede değişir sanırım. Ben bu çaylara karşıyım yukarda da yazmıştım zaten. İçmeseniz iyi olur ama almışınız boşa gitmesin. :26:Kızlar, henüz emin değilim ama bu 9 hayat çayı idrar söktürüyor demiştim ya, sanırım bağısakları da çalıştırıyor... :) ben hep sıkıntı yaşarım o konular, şimdi 3 gündür iyiyim yani.. bilmiyorum ondan mı diyetten mi, yazayım dedim.. deneyen içen var mı bu çayı uzun süre?
Bence seninkisi psikolojik artık. Kronik diye diye kronik etmişin. Bi rahatlat aklını. Kronik felan değil bence istesen çok çabuk kurtulursun bu durumdan. Ben anlattım sana durumu. Dene bence söylediklerimicanım içindeki barut ağacı ve sinirli ot sayesinde bağırsak çalıştırma özelliği var zaten ama nedense bende işe yaramadı 2 bardak içtiğim için bie zaten ben kronik kabızımşimdi kaptancım buna kızacak ama ebru ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaptanım dediğin her şeyi denedim kendim hastalara uyguladıklarımı uygulamadım ama yok bugün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?