hazır altta bu kadar çok kişi varken fotoğraflarımı paylaşayım diyorum kızlaaaralbüm yapacağım görmek isteyen arkadaş daveti yollasın banaaa
ay canım kolaylar gelsin, allah zihin açıklığı versin. Ben de merak etmiştim seni birkaç kez sordum hattaKendine çook iyi bak ben de çok öpüyorum
Memnun oldum canım çok güzel tanıtmışsın kendini fakat ismin nedir, sana nasıl hitap edeceğiz onu da bi söyleyiver
Evet kaptan çok birikti işin zoorr
Doğru diyorsun kaptan yeter artık banaaaAma indirim görünce in dreaaam oluyorum
çok açık sözlüsün burcuZayıfla da bana inat zayıfla yeter ki zayıfla valla
Hikayen çok hoşmuş kaptaanVe tekrar tebrik ederim evet resmen 6 yaşında çocuk çıkmış bedenindeeen
Menülerdeki miktarlarımı uzun zamandır azalttım kaptan, dukanda azaltma yok aslında doymak var, çatlayana kadar doymayacağız tabi. Ama yine de psikolojik bi algı var zihnimde bu yüzden azalttım. Hatta bazen acaba azalttığım için mi kilo veremiyorum diye şüpheye düşüyorum. çünkü bikaç kez biraz fazla yediğimde tartıda eksi gördüm :26:
Ne güzelmiş yaDiyette değilsin ki sen zaten, yediklerine dikkat ediyorsun yalnızca anlattıklarından ben bunu anladım. Bu şekilde kilo verebilseydim keşke bende. Ama başaramadım
Nazar nazar nazar
Memnun oldum tubacımIki çocukla üniversite okuyorsun, buna da hayran oldum. Başarılar
Sadece spor eksik canım, onun haricinde çok beğendim menülerini
Emoş hoş geldiin
kızlaar ben geldim bu arada herkese selamlarArada beni aşağıda görmüşsünüzdür girip baktım ama yazamadım, misafir vardı, çat kapı komşular geldi. Ben de zaten 10 da uyanmıştım hemen fırladım kahvaltıya. Sonra bulaşık, dukan puding falan derkeeen ding doong komşular
Ama gittiler neyse ki
hazır altta bu kadar çok kişi varken fotoğraflarımı paylaşayım diyorum kızlaaarAlbüm yapacağım görmek isteyen arkadaş daveti yollasın banaaa
suyu 2 yaptım şimdi şu an 2 sn bilemedim 3 sn ye önce 1 saat sporumu yaptım canımyeşillll çayyyyy hım hım hım elimdeki 9 lu bitsin söz başlıcam
paylaş da nazar eğmesin die tükürek bi
canım bilmiyorum yaaa dikkat etmek doğru bi yöntem değil ama bence baksana uzun zamandır şöyle güzel kilo veremiyorum o yüzden daha dikkatli olmam gerek çünkü daha hedefime ulaşmadım ben ulaşmak için viraz daha dikkat etmem lazım. Iki gündür kahvaltı hariç diğer öğünlerimden ekmeği çıkardım. Kaçamak nerdeyse sıfır durumundayım ve sporu arttırdım artık bitsinde korumaya geçiyim o zaman daha rahat olucam bu hafta değil ama haftaya çok güzel vermiş olarak gelicem kararlıyım
canım yaaaa ne çok misafir geliyo size ne güzel valla bende misafiri çok severim hafta içi çalıştığım için pek kimse gelmez ama hafta sonu hep doluyumdur. Misafirin bol olduğu evde berekette bol olurmuş.
Bide şu dukan pudingini anlat bakayım nasıl yapıyosun
canım nasıl oluyo o davet görmek istiyorum bende nasıl yapıcam
düzenleyeyim paylaşcam bi 15 dk ya kadar
evet ebrucum dikkat et, ben de daha dikkat etmeye çalışıyorum artık. şu uyku düzenim kilomu kötü etkiliyor, bugün +200 çıktım. ama bunun nedeni dün saat 20 00 de yemek zorunda kaldığım yulaf kepekliğinden yaptığım helva yüzünden olmuş olabilir
dukan pudingiii dr. oetker in şekersiz pudingi var ya onu alıyorum, kendim tatlandırıcıyla yapıyorum. al sana dukan pudingi. günde 1 tatlı kaşığı kakao hakkım var, istersem onu da katıp kakaolu puding yapmış oluyorum ama bu kez canım vanilyalı istedi katmadım. sen de alıp yapabilirsin yanii, herkes yapabiliirr ve de çok güzzel
tatlandırıcımın markası takita formtat60 tavsiye ederim kullanmak isteyenlere
ben davet gönderdim sana ebrucum
Düzenleyeyim paylaşcam bi 15 dk ya kadar
Evet ebrucum dikkat et, ben de daha dikkat etmeye çalışıyorum artık. şu uyku düzenim kilomu kötü etkiliyor, bugün +200 çıktım. Ama bunun nedeni dün saat 20 00 de yemek zorunda kaldığım yulaf kepekliğinden yaptığım helva yüzünden olmuş olabilir
Dukan pudingiii dr. Oetker in şekersiz pudingi var ya onu alıyorum, kendim tatlandırıcıyla yapıyorum. Al sana dukan pudingi. Günde 1 tatlı kaşığı kakao hakkım var, istersem onu da katıp kakaolu puding yapmış oluyorum ama bu kez canım vanilyalı istedi katmadım. Sen de alıp yapabilirsin yanii, herkes yapabiliirr ve de çok güzzel
Tatlandırıcımın markası takita formtat60 tavsiye ederim kullanmak isteyenlere
Ben davet gönderdim sana ebrucum
hazır altta bu kadar çok kişi varken fotoğraflarımı paylaşayım diyorum kızlaaaralbüm yapacağım görmek isteyen arkadaş daveti yollasın banaaa
şekersiz puding olduğunu bilmiyodum sağol söylediğin için canım tatlı istediğinde yapıcam bende süpermiş
ama davet gelmedi bana yada benmi görmedim nasıl alıcam daveti:26::26:
hiç tatlandırıcı koymadan denedin mi buse
şekersiz puding olduğunu bilmiyodum sağol söylediğin için canım tatlı istediğinde yapıcam bende süpermiş
ama davet gelmedi bana yada benmi görmedim nasıl alıcam daveti:26::26:
denemedim deneyeceğimi de sanmam. canım tatlı istiyor diye yiyorum niye öyle bir şey yapayım burcuu
gelmiş olması lazım canım ya :26: benim davetimin yanındaki minik kutucuğa işaret koyup kabul edeceksin. :26:
ahandaa beklediğim an :d:d 4 gözle bekliyorum :d
yukarda bildirim çıkıyo canım orda arkadaşlık isteği yazıyo ordan kabul edebilirsin hazır demişken bende ekliyim seni dur
denemedim deneyeceğimi de sanmam. Canım tatlı istiyor diye yiyorum niye öyle bir şey yapayım burcuu
Gelmiş olması lazım canım ya :26: Benim davetimin yanındaki minik kutucuğa işaret koyup kabul edeceksin. :26:
ne bilim ben beaaaa tatlandırıcıda bana çok tuhaf gelmiştir hep yemicem tatlı yaMeyveler iyi ya bide nedense hiç çikilata filan istemiyor cnm
süpar işte ne güzel benimde canım çikolata istemiyo ama sütlü tatlı çok istiyooooooooooo
şöyle bi kazandibi olsa bide yanına dondurma hayır demem
Tamam susutum
ahahahahahahahha bencede sus kimsenin 100 gramıyla hatta 500 gramıyla oynama
Tuba'cım sana özel bir mesaj yazmıştım. Mesaj sayılarıyla ilgili. Geri dönüş yapmadın. Geçmişe bir daha dikkatli bir şekilde bakabilirsen sevinirim. Kolay gelsin bu arada daArkadaslar aksam nekadr kaynatmissiniz benden sonra oku oku bitiremedim hala... Simdi kizim uyudu, firsat bu firsat derse geciyorum ben, artik okumaya sonra devam edicem ins.
Opuyoruuummm
Aşk hayatını düzeltmen kendi elinde Venüs'cüm unutma ne kadar çabuk zayıflayıp, aynada kendini gördüğün zaman mutlu olursan kendine güvenin gelir ve emin ol istediğin aşk hayatıda o zaman senin olacak. Sen şuan sadece ve sadece diyetine odaklan. İş ve sınavları ayrı tut. Diyet farklı bişey. Hepsini aynı anda çok kolay halledebilirsin güveniyorum ben sana. Düşünsene az kaldı 7 li rakamları görmene. Hadi bakalım bırakma kendini. Olumlu düşünki hayatında herşey yolunda gitsin.Ay canım benim de sınavlarım başlıyor, hem iş hem diyet hem sınavlar... Çok sıkıntılı olacak.
Elimden geleni yapacağım kaptanım. Malum iş benim çok zamanımı alıyor :) Şimdilik sadece iyice hasta olmadan iyileşmek istiyorum :)
Haklısın kaptancığım. Ama işte aşk hayatı yerlerde olunca bir taraftan iş stresi bir taraftan sınavların başlaması bir taraftan kilo verememe kaygısı bir de halsizlik dün akşam patlamama neden oldu. :/
Çok teşekkür ederim Burcucuğum. İnan depresyona girdiğimi hissediyorum ama bu dönemleri sizlerle atlatacağım. SABREDECEĞİM
Ceren'cim tebrik ederim canım harikasın. Bu arada Tuba'ya mesajlar için açıklama yapmıştım. Aynısı senin içinde geçerli canım. Günlük mesajlarını sayıyorsun. Eğer özel mesaj atma hakkın varsa bana özelden mesaj atıyorsun. Yoksa eğer topiğe en son mesajında yazıyorsun. Ama mutlaka yazıyorsun. Çünkü takıma alınabilmen için önemli bir olay. Anlamadığın yerleri sorabilirsin.Kızlar, fırsat buldukça geriye doğru okuyup, hem yaptıklarınızı öğrenmeye çalışıyorum, hem de sizleri tanımaya..
bir çok kişinin ismini not aldım :) unuttuğum/atladığım varsa uyarırsanız sevinirim, zaten zamanla da öğrenirim..
listem aşağıdaki gibi :)
Mavera:Tuba
Buseb:Buse
Venüskadını :?
mutsuzmutlu:Emel (geçmiş olsun Emel'cim)
Burcugnct:Burcu
Laydline:Ebru (Abla denilmeyecek, hoş ben diyemem zaten ama)
evsebu:Sema
lafraise:Ecem
prenses016:Ebru
Hadi bakalım iç ama dikkat et kendine. Umarım bişey yapmaz. Cevabını ve sonucunu bekliyorum.kolay gelsin canım
tamam canım bi deneyim BUGÜN BAKALIM YİNE YAPICAKMI BAK YAPARSA İÇMEM AMA BİDAHA
Tatlım yediklerin gayet güzel muz dışında. Diyete aykırı bişey yok diyecektim ki kaşarı gördüm. Kaşar peynirden de uzak duruyoruz. Bide menülerini sabah, öğle ve akşam şeklinde yazıyoruz. Aldığımız sıvı miktarını ve yaptığımız sporuda mesajın sonuna ekliyoruz. limonlubrokolinin, Venüs ün ve buse nin menülerine bakabilirsin nasıl yazıldığına dair. Tuba yada böyle bişey yazmıştım. Lütfen arkadaşlar geçmişi dikkatli okuyun. Bu vesileyle herkese söylemiş olayım. Hafızam iyidir bi mesaja cevap verilip verilmediğini çok rahat hatırlayabiliyorum. Haberiniz olaAyrıca 3 günlük Menü'mü de paylaşayım :)
yorumlarınızı , düzeltmelerini bekliyorum.. ay çok süper böyle paylaşmak :)
PAZARTESİ
08:00: 200ml light süt + nesfit
10:00: 9 hayat çayı(şekersiz)
11:00: 2kepekli grissini
12:00: 4 köfte kadar et + yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği
14:00: 9 hayat çayı(şekersiz)
16:00: 1 adet muz
191 tabak ıspanak + yoğurt + 1 dilim çavdar ekmeği.
211 bardak light sütlü nescafe(şekersiz)
SALI
08:00: Kepek ekmeğine Beyaz peynirli domatesli tost + çay(şekersiz)
12:00: tavuk şiş - haşlanmış sebze + salata (mısır vardı salatada ekmek yemedim o yüzden)
13limonlu soda
16Kepek ekmeğine Beyaz peynirli domatesli tost + ayran
20:00:1 tabak ıspanak + yoğurt
22:00: 1 bardak light sütlü nescafe
ÇARŞAMBA(şimdiye kadar)
08:00: Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeği kullandım ama tost yapmadım, kaşarlı yaptım) + çay(şekersiz)
099 hayat çayı(şekersiz)
12:00: yarım kase mercimek çorbası + bakla yemeği + yoğurt
...
Zeliş'cim hoş geldin canım.Merhaba beni hatırlayan varmı bilmiyorum izinli ayrılmıştım sınav için çok zor günler geçirdim ondan sonra ve kilo aldım tekrar aranıza dönmek istiyorum sınavım 4 gün sonra ve ondan sonra tamamen dönmek istiyorum mümkünmü
Hoş geldin canım.selam bebişlerim ben geldiiimm :) geçmişe bakıp dönüyorum
memnun oldum canım çok güzel tanıtmışsın kendini fakat ismin nedir, sana nasıl hitap edeceğiz onu da bi söyleyiver
evet kaptan çok birikti işin zoorr
doğru diyorsun kaptan yeter artık banaaaama indirim görünce İN DREAAAM oluyorum
hikayen çok hoşmuş kaptaanve tekrar tebrik ederim evet resmen 6 yaşında çocuk çıkmış bedenindeeen
menülerdeki miktarlarımı uzun zamandır azalttım kaptan, dukanda azaltma yok aslında doymak var, çatlayana kadar doymayacağız tabi. ama yine de psikolojik bi algı var zihnimde bu yüzden azalttım. hatta bazen acaba azalttığım için mi kilo veremiyorum diye şüpheye düşüyorum. çünkü bikaç kez biraz fazla yediğimde tartıda eksi gördüm :26:
Betül diyordu yaa düşünce suçu diye. Şişttttt sus bakim az kaldı cumaya toplu kaçamağa sebebiyet verme sakınsüpar işte ne güzel benimde canım çikolata istemiyo ama sütlü tatlı çok istiyooooooooooo
şöyle bi kazandibi olsa bide yanına dondurma hayır demem
Tamam susutum
betül diyordu yaa düşünce suçu diye. şişttttt sus bakim az kaldı cumaya toplu kaçamağa sebebiyet verme sakınbide ben hamileyim hala canım çeker felan
19.3.13
sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
öğle (13:00 - 13:30)
6 yemek kaşığı kereviz yemeği
1 porsiyon mevsim salatası
ara (16:00 - 16:30)
5 fındık
8 altın çilek
1 kutu süt (%0,15 yağlı)
akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa kremalı tavuk
yağsız tonbalığı (80gr)
kaçamak (21:00 - 22:00)
5 fındık
1 kuru kayısı
2 kutu (240 gr) kayısılı light yoğurt
* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?