Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar biz yine çıkıyoruz evden. cenaze evine duaya gidiyoruz. 7 gün her akşam sürecekmiş böyle.

akşama burdayım, öpüldünüz

Ooohhhh, 9 hayat cayimi demledim, keyifle iciyorum kizlar.. Kardesim bizde, esimle aksama lahmacun yiyelim planlari yapiyorlar.. Sapasaglam duruyorum simdilik
Ben de belki yumurta falan haslarim kendime cunku protein alamadim bugun pek.. Oglen etli salata yedim (disardaydik) ama etlerin tadi bir garip geldi, 2 lokma yemedim yani, full salata oldu... Boole yani, baktim bugun pek hareket olmamis, durumu paylasayim dedim.. Opuyoruuuum sizi, haftasonu diye kimse bozgun yapmasin hmmmmm

oohh helal olsun sana ceronimooo

25 mesaj çok fazlaaaa

Dükkan diyetini tavsiye ederim

canım sen kimsin? ne 25 mesajı ve dukanı yahu ben dukan yapıyorum bu arada 2,5 aydır

yokono spam mesajcıymış sallayın kızlar

ee kimse yok daha daha nasılsınız

hee söylemeyi unuttum. annemin karnı ağrıyor, reflüsü var sanırım o tuttu. gitmedik duaya. ben yemeğimi yedim, biraz aile saadeti babamlarla falan oturduk bir de yukarı komşunun 6 yaşındaki kızı durmadan bize gelmeye başladı çocukla ilgilenmek zorunda kaldım. ona da bi çare bulcaz. annem 51 yaşında uğraşamaz çocukla falan, ben de hergün onla mı uğraşcam, yanına oturup çizgi film mi izliycem

bu anneler de bazen çok düşüncesiz oluyor yani, niye yolluyorsun ki kızını evden bize durmadan yahu, gündüzü geç bir de akşam da geliyor çocuğun da her istediği yapılmamalı her zaman bence

he tamam kaptancım anladım Kivi ekşi ekşi iyiydi ben kış meyvelerini pek sevemiyorum ama dikkat eder bi tane yerim kaptancım sinyal alındı

teşekkürler canım :)

ne demek canım

valla kaptancım listede öle yazıyordu 1000 kalori mi oha ben yiyemem filan dedim kızlara kızlarda dalga geçtiler benle kendileride kilolu ama bn diyet yapamam diye güldüler hırslandım

amannnn tamam yemiorum hıh cadı sensin

Son düzenleme:
kızlaarrrr ay ne gezdik bugün valla bildiğin ankarayı yürüdüm bi baştan bi başa bide bu yürüyüş tempolu erkek arkadaşımla kilo verdik daha doğrusu sözlümle beyaz eşyalarımızı küçük ev aletlerimizi aldık ayyyyy ama ne gezdik ona alışveriş yaptık neyse menümü yazıım ben

SABAH+ÖĞLE(12:00)

1 HAŞLANMIŞ YUMURTA

TERE ROKA MAYDANOZ

DOMATES SALATALIK

4 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

2 DİLİM ÇAVDAR

ARA(14:30)

1 SADE KAHVE 1 KEPEKLİ GALETA

AKŞAM(17:30)

3 PARÇA IZGARA ET

SALATA

1 DİLİM ÇAVDAR

2 LT SU 1 BARDAK YEŞİL ÇAY 1 SODA

SPOR TÜM GÜN TEMPOLU YÜRÜYÜŞ

ay ne güzel yaa, kız alış veriş falan başlamış bi nişanlanın artık bence valla sizi gördükçe evim olsun istiyorum evlenmekten ziyadeeee

saatler güzel değil ama yediklerini beğendim burcucum, afiyet olsun

evet bu resmen kaçamaaak pilav kaşar, oovv oovvv toparlaaan:18:
Tamam Buseciğim hemmeeen! Zaten bu hafta evde olacağım, sınav haftası öncesi olduğu için ders çalışacağım. Çok düzenli yerim :)
Süper canım menün afiyet olsun. Gün boyu gezi de güzel olmuş. Hihih :)

nişan seneye yaza busiiiii ya inşallah kızzzzzz çok eğlendim bide bugün herşey istediğim gibi oldu filan ya kaynanam hiç karışmadı filan saat olarak öğle ve sabahın birleşmesi sıkıntı ama benmkini uyandırmak çok zor oldu sonra poposunu yerinden kaldırana kadar saat 12 oldu kız zaten 2 haftada bi görüşüok o çalışıo bn okuom filan olsun o kadar

sağol canım benm busiiii ne kadar beğenmesede

tamam menülerini takipdeyim venüsüm

banane nişan isterik ay şaka bi yana ben de karışmayan kaynana istiyorum ya

Ay canım kötü bişey demedim zaten :) Kesinlikle irade meselesi o yüzden tarzı farklı dedim bizim yaptıklarımız basit geliyordur ona diye düşünerekten :)

yok yavrularım böyle düşünmeyin. dukandan değil sabahla öğleni birleştirmiş burcu ilk yemeğini 12 de yemiş. ben bile geç kalkıom ama en geç 10.30 da yiyom yahu. ondan uyardım yani, yedikleri güzel yoksa. bunu da dedim zaten

karışmayan kaynana baş tacı ya bide çeyizime şal örmüş Allah razı olsun o her zaman olmuo busiiii biliosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…