Ooohhhh, 9 hayat cayimi demledim, keyifle iciyorum kizlar.. Kardesim bizde, esimle aksama lahmacun yiyelim planlari yapiyorlar.. Sapasaglam duruyorum simdilik
Ben de belki yumurta falan haslarim kendime cunku protein alamadim bugun pek.. Oglen etli salata yedim (disardaydik) ama etlerin tadi bir garip geldi, 2 lokma yemedim yani, full salata oldu... Boole yani, baktim bugun pek hareket olmamis, durumu paylasayim dedim.. Opuyoruuuum sizi, haftasonu diye kimse bozgun yapmasin hmmmmm
25 mesaj çok fazlaaaa
Dükkan diyetini tavsiye ederim
İnşallah sınavın güzel geçmiştir canım.
Hadi bakalım aldım gitti bileAma daha çok azim bekliyorum ona göre.
Zaten 4 tanesini yemişsin sanırım. Menünü öyle hatırlıyorum. Ama dediğim gibi bana çok görünmedi. Diyetin en başında önce insanın gözünü doyurması lazım diye düşünüyorum. Zaten kısa bir süre sonra bunlar sanada çok görünecek.
Tatlım ben üyeler yeni başladığında not alıyorum. Başlangıç kilosunu, hedef kilosunu ve boyunu. Sen takıma ilk geldiğinde kilon 74 müş. Deneme süren iki haftayı doldurmadığı içinde kilon ikiye bölünmedi.Sorun yok yani.
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun ama senin şu kiviler benim dikkatimi çekmeye başladı. Günde iki tane çok bence. Ayrıca mümkün olduğunca turşudan uzak durmak lazım. Sporunda az değil gayet güzel.
Afiyet olsun Venüs'cüm. İki günün menüsüde aşağı yukarı aynı. Sıkılmayasın böyle beslenmekten. Arada bir şu ara öğünlerde ki kayısıyı değiştir derim. Bu arada bize az gibi görünüyor ama senin kayısılar günde 6 tane ediyor. Onların içerdiği şekerde oldukça fazla. Diyetisyen mutlaka değişim yazmıştır kayısının yanına . Arada bir değiştir bence.
Tiroid bahane değil. İlaç kullanıyor musun? Kullanmıyorsan eğer en kısa zamanda bir doktora gidip kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü bu hastalık hamileliktede oldukça önemli. İlacını kullanırsan düzenli olarak, normal sağlıklı insanlar gibi kilo verebilirsin.
Ne demek canım benim başımızın üstünde yeri var.Hele ki senin gibi iyi bir üye olacaksa İster misafir olarak gelsin, istersen yeni üye gibi işlem yapalım. Seçim sizin.
Zeliş'cim ekmeğin çok olduğunu biliyorsun. Öğlen bişey yememişsin. Reddettiklerin için tebrik ederim. (Bu arada bilmeyenler için daha önceden menülerimizin yanında o gün reddettiklerimizide yazıyorduk ki bu oldukça motive edici bir işti. Zamanla bıraktık. Zeliş en son ayrıldığında öyle olduğu için yazmış.) Portakalıda akşamdan sonra yemen olmamış. Daha erken yemen lazım. Su hiç ama hiç olmamış. Saat 8 den sonra içilen suyun çok faydası olacağını sanmıyorum.
teşekkürler canım :)
Emine aklıma bu menüyü görünce ne geldi biliyor musun? Benim menülerimden bile düzenli senin menülerin. İnşallah çok kısa zamanda ideal kilona ulaşacaksın. Süpersin Maşallah maşallah nazar değmekten korkuyorum sana
Emel'cim yaaa sende hep bir bahane hep bir bahane. Sen gerçekten kararlı mısın zayıflamaya? Böyle düşünür ve bu şekilde devam edersen sen diyet yapamazsın, kiloda veremezsin. Belki biraz ağır konuştum ama gerçekleri birinin sana söylemesi lazım. Önce sen kararlı olacaksın. Yemeyeceğim diyecek ve yemeyeceksin. Yersen hiç bir anlamı yok diyet yapmanın.
İnşallah eşinle birlikte sende oturmamışsındır o sofraya
Süper yaaaaTakım çok kaynatınca böyle oluyor
Biz senden gerekli özveriyi görelim yeter gerisini sen bize bırak canım. Önemli olan istek ve kararlılık. İnşallah bu şekilde devam edersin.
Emel'e yazdıklarımın biraz aşağısınıda sana yazmak isityorum canım. Onuda oku ve üzerine alın. Öncelikle zayıflayacağına inan yememen gereken şeyleri yeme. Tatlının çikolatanın hiç bir faydası yok zaten vücuda. Hatta zararı var. Sadece sağlıklı beslen. Zaten son cümlede yazmışsın önemli olan karar vermek diye. Bunu anlamana çok sevindim. Daha kararlı bir Tuba istiyorum.
Kızlar tavuklu pilav olmamış demiş ama bence sorun yok. Diyetisyenin bana verdiği menüde de vardı. Ama zamanla yememen lazım. Çünkü şimdi ekmek yememişsin dengelemişsin. Bide öğlen yemek saati gayet uygun. Ama akşamın az olmuş. Akşama dikkat.
Tatlım o zaman sana en uygunu cacık olacak. Bigün akşama kadar cacıkla idare edebilir misin? Ama senin bi gün yapman lazım. 1+1 yapıyorsun dimi sebze proteini ?
Bu menün süper olmuş canım. İnşallah bu hafta daha güzel sonuç alacağız senden ama biraz spor eklesen sen nasıl olur? Yürüyüş yapamıyor musun?
İyi hoş oraya yazmışsında kadına neden söylemedin? Sen 33 yaşındasın iki çocuk doğurmuşsun kendini benimle nasıl bir tutarsın diye. Ayyy niye içinde bıraktın anlamadım ki? Valla sana kızdım Buse'cim. Yeri gelmişken oturtacaktın lafını. Şimdi seninle benim bir olma şansım var mı yok. İki çocuk doğurmuş olacağım. İster istemez vücudum deforme oldu. Bende senin yaşlarındayken incecik çıtır bir hatundum. Hatta 172 boyla 50 kiloydum. Şimdi o zamanki kıyafetlerimin beline bakıyorum (iki tanesini saklıyorum) şimdi bir bacağım kadar nerdeyse. Valla keşke söyleseydin acaip bozulurdu.
Burcu'cum hastane yemekleri zaten en az 1200 kcal çıkar. Biliyorsun menüyü diyetisyenler hazırlıyor. Sağlıklı yetişkin bir insanın alması gereken kalori miktarı bu öğünde 1200 kalori.Hatta üniversite hastanesinde çalışırken bizim yemekler rejim 3 normal diyet diye çıkardı.
sorma manyak gibiydi ya, öteki abla da şaşkın şaşkın kıskanç kadını izliyorduben nasıl sinir oldum bir bilsen aaaahhhhh bu arkadaşlar da evet bazen çok fena oluyor, benim de öyle bir arkadaşım var hatta ecemin de çekemeyen bir arkadaşı vardı, hatta ecemle benim arkadaşlar güya en yakın arkadaşlarımızdı
evet yine uyumamışsın yaaben de 2 de uyudum zaten yine beceremedim, pc kapalıydı ama olmadı. sabah da kalkamadım alarm kurmayı unutmuşum 10 da fırladım yataktan. 10:30 da kahvaltım bitmişti neyse ki
o alıntıya iyi bak okumamam mümkün mü anlarsınakıl defter değil ama aklımdan çıkmış vallahi vicdanınla başbaşasın burcucum. ben her yere yemegimi yanımda taşıyorum aylardır. sen de yapabilirsin, bahane istemiyorum
ne demek küçük cadım hepimiz sana desteğiz burda
delirtti kadın beni eceemmanyak deli şapşik kadın nolcak he ya yeme dimi, yeme abla dedim tatlıları, yok ben duramam diyor, kriz gibi dayanamıyorum diyor. e dedim o zaman ye görür o bir dahakine neler diycem ona. evet benim de öyle bir arkadaşım vardı bahsetmiştim, ben de onunla arama mesafe koydum. önümüzdeki hafta görüşcez sanırım. bakalım durum ne olacak.
ametis taşlı kolye ya da yüzük almamız gerekmiş bizim, ve taş vücuda değmeliymiş
gelsin canım buyursuun
cacıkla idare ederim ben :26: 5+5 de yapılıyor dukan ama ben 1+1 yapıyorum. 2 gün cacık yapsam sorun olmaz bence. kilo veremediğimizde 3-4 gün saf protein yapabiliyoruz, bu da olur bu seferlikbakalım belki de dayanamam zaten 1 gün yaparım. :26:
kadına söyleyemedim ebrucum yaa. eski komşumuz, hep toplanınca bir araya geldiğimiz biri, her seferinde böyle saçmalıklarına alışıktım ama bu sefer boy kilo vs. iyice abarttı yani. yaşıma bile taktı manyak. kadın her yönden kompleksli ya.uğraşamam yani ben onunla. ama size söz bir daha bu konuları açarsa ağzının payını vereceğim.
oley oley oleeeeeeeeyyyyyyyyyy
kızlaarrrr ay ne gezdik bugün valla bildiğin ankarayı yürüdüm bi baştan bi başa bide bu yürüyüş tempolu erkek arkadaşımla kilo verdik daha doğrusu sözlümlebeyaz eşyalarımızı küçük ev aletlerimizi aldık ayyyyy ama ne gezdik ona alışveriş yaptık neyse menümü yazıım ben
SABAH+ÖĞLE(12:00)
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
TERE ROKA MAYDANOZ
DOMATES SALATALIK
4 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
2 DİLİM ÇAVDAR
ARA(14:30)
1 SADE KAHVE 1 KEPEKLİ GALETA
AKŞAM(17:30)
3 PARÇA IZGARA ET
SALATA
1 DİLİM ÇAVDAR
2 LT SU 1 BARDAK YEŞİL ÇAY 1 SODA
SPOR TÜM GÜN TEMPOLU YÜRÜYÜŞ
Tamam Buseciğim hemmeeen! Zaten bu hafta evde olacağım, sınav haftası öncesi olduğu için ders çalışacağım. Çok düzenli yerim :)evet bu resmen kaçamaaakpilav kaşar, oovv oovvv toparlaaan:18:
Süper canım menün afiyet olsun. Gün boyu gezi de güzel olmuş. Hihih :)kızlaarrrr ay ne gezdik bugün valla bildiğin ankarayı yürüdüm bi baştan bi başa bide bu yürüyüş tempolu erkek arkadaşımla kilo verdik daha doğrusu sözlümlebeyaz eşyalarımızı küçük ev aletlerimizi aldık ayyyyy ama ne gezdik ona alışveriş yaptık neyse menümü yazıım ben
SABAH+ÖĞLE(12:00)
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
TERE ROKA MAYDANOZ
DOMATES SALATALIK
4 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
2 DİLİM ÇAVDAR
ARA(14:30)
1 SADE KAHVE 1 KEPEKLİ GALETA
AKŞAM(17:30)
3 PARÇA IZGARA ET
SALATA
1 DİLİM ÇAVDAR
2 LT SU 1 BARDAK YEŞİL ÇAY 1 SODA
SPOR TÜM GÜN TEMPOLU YÜRÜYÜŞ
ay ne güzel yaa, kız alış veriş falan başlamış bi nişanlanın artık bencevalla sizi gördükçe evim olsun istiyorum evlenmekten ziyadeeee
saatler güzel değil ama yediklerini beğendim burcucum, afiyet olsun
Tamam Buseciğim hemmeeen! Zaten bu hafta evde olacağım, sınav haftası öncesi olduğu için ders çalışacağım. Çok düzenli yerim :)
Süper canım menün afiyet olsun. Gün boyu gezi de güzel olmuş. Hihih :)
sağol canım benmbusiiii ne kadar beğenmesede
Busişciğimin tarzı farklı o yüzdenDukan insanı o! :)
dukancı gençlik diosunöle deme ama kız yapıyo şimdi yani ben güvenemem kendime hiç irade sahibi kız
Ay canım kötü bişey demedim zaten :) Kesinlikle irade meselesi o yüzden tarzı farklı dedim bizim yaptıklarımız basit geliyordur ona diye düşünerekten :)
Tamam Buseciğim hemmeeen! Zaten bu hafta evde olacağım, sınav haftası öncesi olduğu için ders çalışacağım. Çok düzenli yerim :)
Süper canım menün afiyet olsun. Gün boyu gezi de güzel olmuş. Hihih :)
nişan seneye yaza busiiiii ya inşallahkızzzzzz çok eğlendim bide bugün herşey istediğim gibi oldu filan ya kaynanam hiç karışmadı filan saat olarak öğle ve sabahın birleşmesi sıkıntı ama benmkini uyandırmak çok zor oldu sonra poposunu yerinden kaldırana kadar saat 12 oldu kız zaten 2 haftada bi görüşüok o çalışıo bn okuom filan olsun o kadar
Ay canım kötü bişey demedim zaten :) Kesinlikle irade meselesi o yüzden tarzı farklı dedim bizim yaptıklarımız basit geliyordur ona diye düşünerekten :)
tamam menülerini takipdeyim venüsüm
banane nişan isterikay şaka bi yana ben de karışmayan kaynana istiyorum ya
yok yavrularım böyle düşünmeyin. dukandan değil sabahla öğleni birleştirmiş burcu ilk yemeğini 12 de yemiş. ben bile geç kalkıom ama en geç 10.30 da yiyom yahu. ondan uyardım yani, yedikleri güzel yoksa. bunu da dedim zaten
karışmayan kaynana baş tacı yabide çeyizime şal örmüş Allah razı olsun o her zaman olmuo busiiii biliosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?