Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada bi kadın var 33 yaşında 2 çocuklu, boyu 1.53. diyor ben 50 kg ım senle aynı boydayım niye bu kadar basenim var. şok oldum ya. dedim ablacım ben 1.58 im sen bi terliği çıkar, hala cebelleşti. insanlar bir tuhaf yaa sonra tabi herkes dedi buse uzun diye. kadın onun öncesinde diyor sen kendini benden uzun mu sanıyordun şekerim diyor, töbee sabrım denendi resmen

sonra taktı kiloma daha verme deyip durdu 0 beden mi olcaksın falan diyor sanane kardeşim ya, ne istersem onu olurum. benim kilom sana mı dert çekemedi kudurdu, basenlerinden kurtulamıyor bende de kalmadı nerdeyse basen, hatun komplekse giriyor beni her gördüğünde. yahu evlisin 2 çocuğun var, 33 yaşındasın be kadın. benle sen bir miyiz yani. ama bunları kadına diyemedim işte. neyse sinirim bozuldu

yani kızlar bu kadınların birbirine yaptıgını adamlar birbirine yapmıyor vallahi, kadına 0 beden olmak istediğim falan yok diyorum ama dinletemiyorum, konuşuyor da konuşuyor. yok efendim dur artık. ya diyorum az daha vercem 2 daha vercem dedim. halbuki 5 vercem. kadına dedim benim boyum 1.58 idealim 48 zaten dedim dinletemedim. bir daha bu konuyu açarsa, vallahi ablacım benden çok sen dert ettin benim vücudumu bırakta ben nasıl mutluysam öyle olup o kiloda kalayım diycem. aaa yeter ama

başka beni çok seven bi ablam da ordaydı, o dediki şok oldum bu kadının sana yaklaşımına, sabahtan beri onu inceliyorum çekemiyor resmen, sen ver biraz daha kilo sonra az biraz kilo aldığında formun bozulmadan kendini toparlarsın böylece, boşver ona aldırma dedi. bunları diyen abla da işte fiziği çok düzgün bi abla. ben de dedim zaten ablacım hiç etkilenmiyorum, daha da azimleniyorum böyle kıskananları gördükçe dedim, gülüştük

öyle işte kızlaar içimi dökeyim dedim biiiii

ben hemen yatıyorum şimdi, emoş bile uyudu yahu

bugün çok wc çıktım, suyumu çok içtim. bu hafta bomba gibi olcam uykuyu da çözersem

iyi geceleer

pilav olmamış canım. çorba 1 kase olabilirdi. buse yazmış zaten genel olarak :) suyu da daha fazla içmeye çalış canım .:)

buseeee bu ne pis kadınmış yaa boşver canım sen hiç takma beni de çekemeyen bi arkadaşım vardı zayıfken kilo al diyip duruyodu sinir olurdum ona

bugün çok wc çıktım, suyumu çok içtim. bu hafta bomba gibi olcam uykuyu da çözersem

iyi geceleer

uyumadım ki ben

ödevi bitirmeye çalışıyodum neyse ki bitti uyuyayım bende artık sabah ders var dinç olmak lazım

yarın öğleden sonra geleceğim merak etmeyin beni
seviyorum hepinizi öpüyorum iyi geceler

canım mutlaka bi dahiliye uzmanına görün hem kan hem idrar mutlaka iste

evet çok ayıp emineye yazdığımı okumadın herhalde 1 dilim salatalık bi tekerlekçik bi yerim şişip hasta olurdum valla mercimek ve nohut miktarları azdı ya şöle diyim sana aslında o öğle yemeği 1000 kaloriydi bn 500 kalorisini yedim kalorili çıkıo yemekler yemekhanede firma baya iyi pilav ve tatlıyı yemedim

aaaaaaaa kıskanç pis çirkefe bak vuraydın ağzına bi tane resmen o kıskançlığından bi kaç kilo daha vermiştir orda haset pislik

Buse teşekkür ederim desteğin için :) kıskançliğindan çatlamış o kadında çok belli etmiş kendini :) birazdan yola çıkıyorum pazar akşamı inşallah iyi haberlerle burda olurum :)

Buse teşekkür ederim desteğin için :) kıskançliğindan çatlamış o kadında çok belli etmiş kendini :) birazdan yola çıkıyorum pazar akşamı inşallah iyi haberlerle burda olurum :)

canım k.bakma senin özel durumun benm gözümden kaçmiş yada karıştırdım. şimdi geçmişten tekrar baktım da çok geçmiş olsun canım benm inş. iyi haberlerini hep beraber bekliyoruz

canlarum ben çıkıyorum kursa gidicem sınavım var yine bugün 9 gibi kopar gelirim öpüldünüz :)
İnşallah sınavın güzel geçmiştir canım.

Hadi bakalım aldım gitti bile Ama daha çok azim bekliyorum ona göre.

Zaten 4 tanesini yemişsin sanırım. Menünü öyle hatırlıyorum. Ama dediğim gibi bana çok görünmedi. Diyetin en başında önce insanın gözünü doyurması lazım diye düşünüyorum. Zaten kısa bir süre sonra bunlar sanada çok görünecek.

hiç kaçmıyor kaptan liste için çok mesudum ama ben geçen hafta 73 tüm yani bi kilo verdim arada bildirimde yapmıştım
sende muhteşemsin canım
Tatlım ben üyeler yeni başladığında not alıyorum. Başlangıç kilosunu, hedef kilosunu ve boyunu. Sen takıma ilk geldiğinde kilon 74 müş. Deneme süren iki haftayı doldurmadığı içinde kilon ikiye bölünmedi. Sorun yok yani.

Menün güzel olmuş canım afiyet olsun ama senin şu kiviler benim dikkatimi çekmeye başladı. Günde iki tane çok bence. Ayrıca mümkün olduğunca turşudan uzak durmak lazım. Sporunda az değil gayet güzel.
Afiyet olsun Venüs'cüm. İki günün menüsüde aşağı yukarı aynı. Sıkılmayasın böyle beslenmekten. Arada bir şu ara öğünlerde ki kayısıyı değiştir derim. Bu arada bize az gibi görünüyor ama senin kayısılar günde 6 tane ediyor. Onların içerdiği şekerde oldukça fazla. Diyetisyen mutlaka değişim yazmıştır kayısının yanına . Arada bir değiştir bence.

söz kaptanım, paylaşım eksilmicek artıcak, kilolar yerinde saymıcak eksilicek.. :) ama benim tiroidim var, veriş hızım yavaş olabilir, kızmayın yani :)
Tiroid bahane değil. İlaç kullanıyor musun? Kullanmıyorsan eğer en kısa zamanda bir doktora gidip kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü bu hastalık hamileliktede oldukça önemli. İlacını kullanırsan düzenli olarak, normal sağlıklı insanlar gibi kilo verebilirsin.

Bu arada kaptişkom ve varislerine sesleniyorum;
BENİM BİR DİYET ARKADAŞIM, SIRDAŞIM, BEBİŞİM VAR. O DA BİZİM TAKIMA GELEBİLİR Mİİİ?
Ne demek canım benim başımızın üstünde yeri var.Hele ki senin gibi iyi bir üye olacaksa İster misafir olarak gelsin, istersen yeni üye gibi işlem yapalım. Seçim sizin.

Zeliş'cim ekmeğin çok olduğunu biliyorsun. Öğlen bişey yememişsin. Reddettiklerin için tebrik ederim. (Bu arada bilmeyenler için daha önceden menülerimizin yanında o gün reddettiklerimizide yazıyorduk ki bu oldukça motive edici bir işti. Zamanla bıraktık. Zeliş en son ayrıldığında öyle olduğu için yazmış.) Portakalıda akşamdan sonra yemen olmamış. Daha erken yemen lazım. Su hiç ama hiç olmamış. Saat 8 den sonra içilen suyun çok faydası olacağını sanmıyorum.

Once bunu alintilamakkkk istedimmmm cunku delirrdimmmm aaaaa kadinin zoruna baakkk yeme kardesim sende bu kadar kiskanicaksan tebrik etmek dururken bu kiskanclikta niye ay yok sekerim dogru diyosun kadinin kadindan baska dusmani yok ben sirf bu konu yuzunden biliyorsun ennnn yakin arkadasimi sildim hayatimdan

40 dk yürüyüş yaptım bide :) bu arada menüleri alıntılayamiyorum telefonum uzun yazıları almıyo haftaya bilgisayarda söz yorum yapmaya barlarım :)
Yürüyüş güzel olmuş aferin sana. Umarım tempoludur.

Kayısılarda hala aynı fikirdeyim. Bide akşamın saati biraz geç olmuş. Ama hafif atlatmışsın. Afiyet olsun.

Sucuğu eritmişsindir de o çok az dediğin fındık fıstık, makarna olmamış canım. Ama erken yemişsin o iyi olmuş.

Annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)
Hadi bakalım inşallah biran önce iyileşir. Senin sınavında güzel geçer inşallah.

Daha fazla protein alman lazım Ceren'cim. Özellikle akşamları ama mesaiye kaldığın için sanırım böyle olmuş. Bundan sonra evden bişeyler götürebiliyorsan götür. Akşam önemli çünkü bütün gece aç olacaksın. Buda kaçamak riskini fazlalaştırır.

Aynen öyle canım. En fazla iki gün yapabiliyorsun ve ayda en fazla iki defa.

Tebrik ediyorum seniiiiiiiiiiiiii kocaman alkışş

Emel'cim yakın zamanda hiç kan testi yaptırdın mı? Yaptırmadıysan diyete başlamadan önce bir dahiliye uzmanına görün. Hatta o gerekirse seni diyetisyene sevk edecektir. İhmal etme. Bazen fazla kiloların altında gizli hastalıklar olabiliyor. İhmal etme canım en kısa zamanda yaptır.

Ekle kuzum beni sende gor albumu :) ama ben degilim albumde msa koltuk falan :)

Ahhh busecimmm hicc sorma kuzum yaaa benimde yildizim cok ama cok dusuktur kac kere aaaa cok guzel olmussun aaa cok zayiflamissin dediklerinden sonra yatak dosek yattim bir bilsen bende nazar boncugumu takiyorum ya bileklik ya kolye kotu enerji oraya odaklansin diyee

Cokkk leziz gorunuyooooooooo ama ben bundan olsa olsa 2 tane yerdimm baskada bisi yemezdim ama sen sakin bana bakmaaaaa benimki baska yol Ecem in yolu hahahahhaa :))

Son düzenleme:
Günaydın herkese yahu son sayfaya kadar alıntılamıştım, bilgisayara mavi ekran geldi yeniden başlatmak zorunda kaldım. Kaptancığım o halde ben arkadaşıma söyleyeyim gelsin o da aramıza çok tatlı bir kızdır. Menü yorumlarınız için de çok teşekkür ederim. Kayısıyı tuvalete cıkarsın diye tüketiyorum.Önceden yeşil elma yiyordum, kayısıyı da değişiklik olsun diye yemeye başladım :)

Emine aklıma bu menüyü görünce ne geldi biliyor musun? Benim menülerimden bile düzenli senin menülerin. İnşallah çok kısa zamanda ideal kilona ulaşacaksın. Süpersin Maşallah maşallah nazar değmekten korkuyorum sana

Emel'cim yaaa sende hep bir bahane hep bir bahane. Sen gerçekten kararlı mısın zayıflamaya? Böyle düşünür ve bu şekilde devam edersen sen diyet yapamazsın, kiloda veremezsin. Belki biraz ağır konuştum ama gerçekleri birinin sana söylemesi lazım. Önce sen kararlı olacaksın. Yemeyeceğim diyecek ve yemeyeceksin. Yersen hiç bir anlamı yok diyet yapmanın.

elmalı turta bende çok merak ettim 26 kiloyu nasıl verdiğini,
biraz bahsedermisin zahmet olmassa

kızlar, ben çıkıyorum, eşim yoldaymış açmış sofra hazırlıcam

iyigeceler herkese..
İnşallah eşinle birlikte sende oturmamışsındır o sofraya

dikkat dikkat yaklaşık yarım saat önce geçmişi okumaya giden buseden halen haber alınamadı gören duyan varsa derhal yetkililere haber versin
Süper yaaaa Takım çok kaynatınca böyle oluyor

Biz senden gerekli özveriyi görelim yeter gerisini sen bize bırak canım. Önemli olan istek ve kararlılık. İnşallah bu şekilde devam edersin.

Emel'e yazdıklarımın biraz aşağısınıda sana yazmak isityorum canım. Onuda oku ve üzerine alın. Öncelikle zayıflayacağına inan yememen gereken şeyleri yeme. Tatlının çikolatanın hiç bir faydası yok zaten vücuda. Hatta zararı var. Sadece sağlıklı beslen. Zaten son cümlede yazmışsın önemli olan karar vermek diye. Bunu anlamana çok sevindim. Daha kararlı bir Tuba istiyorum.

Kızlar tavuklu pilav olmamış demiş ama bence sorun yok. Diyetisyenin bana verdiği menüde de vardı. Ama zamanla yememen lazım. Çünkü şimdi ekmek yememişsin dengelemişsin. Bide öğlen yemek saati gayet uygun. Ama akşamın az olmuş. Akşama dikkat.

Tatlım o zaman sana en uygunu cacık olacak. Bigün akşama kadar cacıkla idare edebilir misin? Ama senin bi gün yapman lazım. 1+1 yapıyorsun dimi sebze proteini ?

Bu menün süper olmuş canım. İnşallah bu hafta daha güzel sonuç alacağız senden ama biraz spor eklesen sen nasıl olur? Yürüyüş yapamıyor musun?

İyi hoş oraya yazmışsında kadına neden söylemedin? Sen 33 yaşındasın iki çocuk doğurmuşsun kendini benimle nasıl bir tutarsın diye. Ayyy niye içinde bıraktın anlamadım ki? Valla sana kızdım Buse'cim. Yeri gelmişken oturtacaktın lafını. Şimdi seninle benim bir olma şansım var mı yok. İki çocuk doğurmuş olacağım. İster istemez vücudum deforme oldu. Bende senin yaşlarındayken incecik çıtır bir hatundum. Hatta 172 boyla 50 kiloydum. Şimdi o zamanki kıyafetlerimin beline bakıyorum (iki tanesini saklıyorum ) şimdi bir bacağım kadar nerdeyse. Valla keşke söyleseydin acaip bozulurdu.

Burcu'cum hastane yemekleri zaten en az 1200 kcal çıkar. Biliyorsun menüyü diyetisyenler hazırlıyor. Sağlıklı yetişkin bir insanın alması gereken kalori miktarı bu öğünde 1200 kalori. Hatta üniversite hastanesinde çalışırken bizim yemekler rejim 3 normal diyet diye çıkardı.

sorma manyak gibiydi ya, öteki abla da şaşkın şaşkın kıskanç kadını izliyordu ben nasıl sinir oldum bir bilsen aaaahhhhh bu arkadaşlar da evet bazen çok fena oluyor, benim de öyle bir arkadaşım var hatta ecemin de çekemeyen bir arkadaşı vardı, hatta ecemle benim arkadaşlar güya en yakın arkadaşlarımızdı

evet yine uyumamışsın yaa ben de 2 de uyudum zaten yine beceremedim, pc kapalıydı ama olmadı. sabah da kalkamadım alarm kurmayı unutmuşum 10 da fırladım yataktan. 10:30 da kahvaltım bitmişti neyse ki

o alıntıya iyi bak okumamam mümkün mü anlarsın akıl defter değil ama aklımdan çıkmış vallahi vicdanınla başbaşasın burcucum. ben her yere yemegimi yanımda taşıyorum aylardır. sen de yapabilirsin, bahane istemiyorum

ne demek küçük cadım hepimiz sana desteğiz burda

delirtti kadın beni eceem manyak deli şapşik kadın nolcak he ya yeme dimi, yeme abla dedim tatlıları, yok ben duramam diyor, kriz gibi dayanamıyorum diyor. e dedim o zaman ye görür o bir dahakine neler diycem ona. evet benim de öyle bir arkadaşım vardı bahsetmiştim, ben de onunla arama mesafe koydum. önümüzdeki hafta görüşcez sanırım. bakalım durum ne olacak.

ametis taşlı kolye ya da yüzük almamız gerekmiş bizim, ve taş vücuda değmeliymiş

gelsin canım buyursuun

cacıkla idare ederim ben :26: 5+5 de yapılıyor dukan ama ben 1+1 yapıyorum. 2 gün cacık yapsam sorun olmaz bence. kilo veremediğimizde 3-4 gün saf protein yapabiliyoruz, bu da olur bu seferlik bakalım belki de dayanamam zaten 1 gün yaparım. :26:

kadına söyleyemedim ebrucum yaa. eski komşumuz, hep toplanınca bir araya geldiğimiz biri, her seferinde böyle saçmalıklarına alışıktım ama bu sefer boy kilo vs. iyice abarttı yani. yaşıma bile taktı manyak. kadın her yönden kompleksli ya. uğraşamam yani ben onunla. ama size söz bir daha bu konuları açarsa ağzının payını vereceğim.

Tartida 56.6 ciktimmm cok mu mutluyummmmm ne :)))

oley oley oleeeeeeeeyyyyyyyyyy

tünaydın kızlaaar

cumartesi diye kimse yok sanırım. dün yine uyuyamadım. gözümü bir açtım saat 10.00 hemen kahvaltıya koştum. neyseee sonra bulaşıklar birikmişti, onlara giriştim, geçtim pc nin başına amaaaaa internette sorun vardı, bağlantım yoktu gelemedim buraya halbukiiiiiiiiiiii buraya koşmak istiyorduuum çünküüüüüüü

kızlaar dün 52.8 olan kilom bu sabah 52 çıktıııııııı Allahııım çok mutluyum çooooooookkkkkkkkkk resmen bir günde 800 gr gitti. geçen hafta ortası 52.3 ü görmüştüm biliyorsunuz ama bu sefer onun da 300 gr altına indim

yehuuuuuuuuuu

ebrucuum
spor konusunda haklısın ama dün öğleden sonra garson gibi ayakta çalıştım tüm gün mecalim kalmadı ve 15 dk anca egzersiz yaptım. onun haricinde ayağımda yapısal sorun var fazla ovalmiş arka kısım, doktorluk oldum spora yüklendiğimde, doktor bana yürüyüşü yasakladı tekrar gideceğim 2 hafta sonra, durumuma göre tekrar başlayabilirim. :26: öncesinde jillian michaels le ben 30 days shred yapıyordum ve 20 günü bitirmiştim, 10 günüm kalmıştı. ki çok ağır bir program terin suyun içinde kalıyordum. bileğim patlak verdi doktorluk oldum. bitiremedim 10 gün daha kalmıştı programı tamamlamama, sonra da sporuma yasak geldi işte. bileğimi kullanacağım hiçbir spor yapamıyorum. ben de popo bacak çalışıyorum. kol çalışmıyorum çünkü jillian sağ olsun kolum kas oldu ona da moralim bozuk. düz dururken bir şey yok ama kolumu kırınca bile bir şişkinlik oluyor, hele sıkınca yumurta gibi nerdeyse, hiç hoş değil. bu konuda bana bir önerin var mı kaptan

kızlar komşuya çıkıyoruz yukarıya kahve içmeye, ben yapcakmışım kahveyi, annem önden gitti şimdi ayıp olur hemen gitmem gerek. yine gelcem. öpüyorum kuzularıım

Normal laptop yok canimcim bende, iphone ve ipad var, kutuphaneden girebiliyorum aarada ozaman cok rahat oluyor:)
Hosbuldummm, insallah mezun olalim biran oncee:)

Yedigim ekmek cavdarli ekmekti, okulda yemekhanede o menu vardi, toplamda 800 kalorilik bir ogle yemegiydi, kahvaltida ekmeksiz yedigim icin butun gun cok acikip da aksam gec vakitte o aclikla sofraya oturmayayayim diye okulda yemeye basladim, boylece aksami hafifce atlatayim istedim, 2 kasik ispanak az gelmedi oyuzden, corba ile yeterli oldu:)

Valla tebrik ederim yemeginle gezmeni, zaten dukana baslayabilmek bile cok buyuk birsey ki sen boyle devam ediyorsun, iraden hayran olunasi:) alkis alkis alkiiissss:))

:)) nekadar ugrasmis seninle:) arkadaslar soylemis zaten soylenecekleri:))

iyi geceleer

İyi geceler canim ama gecmis artik:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…