Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız burcuu şaka bir yana sen daha 18 yaşında değil misin ne sözü yahu çok erkencisiin nişanın seneye yaza olması iyi olmuş bu durumda

kötü bişi dedin demedim venüzcüm zaten walk at home nası gidio
Ay bilemedim canım, öyle deme ya falan yazınca yanlış anladın sandım. Hiç spor yapmıyorum ya Sanırım vizelerden sonraya sarkacak.
Şu diyetisyenime gideyim de menülerim değişsin ozaman süper olacak Buseciğim :) Evet haklısın Burcu'nun menü yorumunda, ben de bugün akşam yemeğimi atlamak zorunda kaldığım için ses etmedim hihihi
ben geldiiiim :) geçmişi okuyup geliyorum :)
Hoşgeldin brokoliiiimmm :)

yine çıkarmışsın cadı diliniiiiiii

geçen gün bi ablam kaynanalar için, hiçbiri iyi değil, hiçbirinin samimiyetine inanmıyorum dedi

aaaa deme öle kız kimisi iyi oluyor banada iyisi denk geldi nasip kısmettttt birazda şans

benimde başlıyor ya ama aksatmam herhalde ya araya sıkıştırırım gbime gelio zaten sıkılıorum ders çalışırken

benimde başlıyor ya ama aksatmam herhalde ya araya sıkıştırırım gbime gelio zaten sıkılıorum ders çalışırken

Canım ben şimdi çalışıyorum ya. Okula falan hiç uğramıyorum. Son bir hafta ders notu yetiştirmekten hiçbir şeye zamanım olmaz benim herhalde. Ama sen devam edecek gibi duruyorsun helal olsun :)

Canım ben şimdi çalışıyorum ya. Okula falan hiç uğramıyorum. Son bir hafta ders notu yetiştirmekten hiçbir şeye zamanım olmaz benim herhalde. Ama sen devam edecek gibi duruyorsun helal olsun :)

edicem herhalde ya kısmet artık yetiştirmem gereken ödev var ama yarın yapcam bugun hiç cnm istemio

haftada bigün dışarı çıkıyom kızım olsun o kadar ayrıca canım sıkıldı bugün kimse yok diye

en mantıklısı da çarşamba perşembe yapman cumaya etkisi süper olur canım :)

geçmiş olsun canım.. komşu çocuklarını ben oldum olası sevmemişimdiir. annemde bizi öyle göndermezdi tek başımıza ben de gelmelerini istemem :) bi büşra var yan komşumuzun kızı. onu alırım sadece. o da dünyalar tatlısı maşallah özledim bee

hayırlı olsun canım şimdiden almak için biraz erken değilmi?

neyse menü yorumumu da yapayım :) bebeeeem geç yediğin zamanlarda bile 3 ana öğünü atlamamaya çalış 2-3 saat ara olsun ama yine de ye öğün geçirince hiç etkisi olmuyo onun dışında yediklerin suyun sporun güzel :)

ayyy ne zor senin durumunda yaa. benimki Allahtan her gün geliyo yanıma da görüşüyoruz :) zaten 5 dk evlerimizin arası gelmezse kavga sebebi kaynana olayını pek sevdim :) benim kaynana adayım da benim kusurumu bulmaya çalışıyo daha yüzyüze tanışmadık bile büyük kaynanamsa (yani kaynanamın kaynanası ) dünyalar tatlısı çok seviyorum onu :) kaynana da ne garip bi kelime bu kadar çok yazınca farkettim

karışmayan kaynana baş tacı ya bide çeyizime şal örmüş Allah razı olsun o her zaman olmuo busiiii biliosun

ohh ne güzel kaynanaya bak sen :) ben esadın yeğenin atkı bere takımı ördüm bide süsledim bi güzel ona bile kusur buldu ayyy resmen içimi döktüm burdaaa

ooh emoşum geldi hoş geldin emooş

boşbulduk bebeğimmmm :):)

Benim de vize ödevim var. Derslerin isimlerini bile doğru düzgün bilmiyorum yemin ederim ya. Hayırlısı hakkımızda kardiş

aslında ödev hazırda şimdi acaba benm aldığım hastayı alan var mı onu merak ediyorum biraz yalan atıcam ödevede ondan kimseyede ulaşamadım

venüsüm sen bi de spor yapmaya başlayınca gör kiloların gidişini :) taş olcan taşşşş

Benim de vize ödevim var. Derslerin isimlerini bile doğru düzgün bilmiyorum yemin ederim ya. Hayırlısı hakkımızda kardiş

ayy herkeste aynı dert benim de var ama ben rahatım vizeler nisan 8 de başlıyo

Son düzenleme:
aslında ödev hazırda şimdi acaba benm aldığım hastayı alan var mı onu merak ediyorum biraz yalan atıcam ödevede ondan kimseyede ulaşamadım

Piyasa araştırması yap bebişim, ben de aynı yöntemle ders notu toplamaya çalışıyorum. En sonunda milleti gasp falan edeceğim, kimse notunu vermiyor.

venüsüm sen bi de spor yapmaya başlayınca kiloların gidişini :) taş olcan taşşşş

ayy herkeste aynı dert benim de var ama ben rahatım vizeler nisan 8 de başlıyo

Ay Cerenciğim ne güzel diyorsun da ben bir türlü totomu kaldırıp spor yapamıyorum
Benim vizelerim 1 Nisan'da başlıyor, nalet olsun Ama arkadaşlarımla iyice kampa gireceğiz bu hafta, umarım halledebilirim.

18 mi ahahahahha busi ya ben 21 yaşındayım canım

kocaman kızmışsın sen

seni hınzır venüüs

aaaa deme öle kız kimisi iyi oluyor banada iyisi denk geldi nasip kısmettttt birazda şans

aynen canım kısmeeettt

olsun tabi kızım o kadar, olsun

senin kaynana cadaloz bence emoş benden söylemesi çekeceğin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…