Emine aklıma bu menüyü görünce ne geldi biliyor musun? Benim menülerimden bile düzenli senin menülerin. İnşallah çok kısa zamanda ideal kilona ulaşacaksın. Süpersin Maşallah maşallah nazar değmekten korkuyorum sana
Emel'cim yaaa sende hep bir bahane hep bir bahane. Sen gerçekten kararlı mısın zayıflamaya? Böyle düşünür ve bu şekilde devam edersen sen diyet yapamazsın, kiloda veremezsin. Belki biraz ağır konuştum ama gerçekleri birinin sana söylemesi lazım. Önce sen kararlı olacaksın. Yemeyeceğim diyecek ve yemeyeceksin. Yersen hiç bir anlamı yok diyet yapmanın.
İnşallah eşinle birlikte sende oturmamışsındır o sofraya
Süper yaaaaTakım çok kaynatınca böyle oluyor
Biz senden gerekli özveriyi görelim yeter gerisini sen bize bırak canım. Önemli olan istek ve kararlılık. İnşallah bu şekilde devam edersin.
Emel'e yazdıklarımın biraz aşağısınıda sana yazmak isityorum canım. Onuda oku ve üzerine alın. Öncelikle zayıflayacağına inan yememen gereken şeyleri yeme. Tatlının çikolatanın hiç bir faydası yok zaten vücuda. Hatta zararı var. Sadece sağlıklı beslen. Zaten son cümlede yazmışsın önemli olan karar vermek diye. Bunu anlamana çok sevindim. Daha kararlı bir Tuba istiyorum.
Kızlar tavuklu pilav olmamış demiş ama bence sorun yok. Diyetisyenin bana verdiği menüde de vardı. Ama zamanla yememen lazım. Çünkü şimdi ekmek yememişsin dengelemişsin. Bide öğlen yemek saati gayet uygun. Ama akşamın az olmuş. Akşama dikkat.
Tatlım o zaman sana en uygunu cacık olacak. Bigün akşama kadar cacıkla idare edebilir misin? Ama senin bi gün yapman lazım. 1+1 yapıyorsun dimi sebze proteini ?
Bu menün süper olmuş canım. İnşallah bu hafta daha güzel sonuç alacağız senden ama biraz spor eklesen sen nasıl olur? Yürüyüş yapamıyor musun?
İyi hoş oraya yazmışsında kadına neden söylemedin? Sen 33 yaşındasın iki çocuk doğurmuşsun kendini benimle nasıl bir tutarsın diye. Ayyy niye içinde bıraktın anlamadım ki? Valla sana kızdım Buse'cim. Yeri gelmişken oturtacaktın lafını. Şimdi seninle benim bir olma şansım var mı yok. İki çocuk doğurmuş olacağım. İster istemez vücudum deforme oldu. Bende senin yaşlarındayken incecik çıtır bir hatundum. Hatta 172 boyla 50 kiloydum. Şimdi o zamanki kıyafetlerimin beline bakıyorum (iki tanesini saklıyorum) şimdi bir bacağım kadar nerdeyse. Valla keşke söyleseydin acaip bozulurdu.
Burcu'cum hastane yemekleri zaten en az 1200 kcal çıkar. Biliyorsun menüyü diyetisyenler hazırlıyor. Sağlıklı yetişkin bir insanın alması gereken kalori miktarı bu öğünde 1200 kalori.Hatta üniversite hastanesinde çalışırken bizim yemekler rejim 3 normal diyet diye çıkardı.
Emine aklıma bu menüyü görünce ne geldi biliyor musun? Benim menülerimden bile düzenli senin menülerin. İnşallah çok kısa zamanda ideal kilona ulaşacaksın. Süpersin Maşallah maşallah nazar değmekten korkuyorum sana
Emel'cim yaaa sende hep bir bahane hep bir bahane. Sen gerçekten kararlı mısın zayıflamaya? Böyle düşünür ve bu şekilde devam edersen sen diyet yapamazsın, kiloda veremezsin. Belki biraz ağır konuştum ama gerçekleri birinin sana söylemesi lazım. Önce sen kararlı olacaksın. Yemeyeceğim diyecek ve yemeyeceksin. Yersen hiç bir anlamı yok diyet yapmanın.
İnşallah eşinle birlikte sende oturmamışsındır o sofraya
Süper yaaaaTakım çok kaynatınca böyle oluyor
Biz senden gerekli özveriyi görelim yeter gerisini sen bize bırak canım. Önemli olan istek ve kararlılık. İnşallah bu şekilde devam edersin.
Emel'e yazdıklarımın biraz aşağısınıda sana yazmak isityorum canım. Onuda oku ve üzerine alın. Öncelikle zayıflayacağına inan yememen gereken şeyleri yeme. Tatlının çikolatanın hiç bir faydası yok zaten vücuda. Hatta zararı var. Sadece sağlıklı beslen. Zaten son cümlede yazmışsın önemli olan karar vermek diye. Bunu anlamana çok sevindim. Daha kararlı bir Tuba istiyorum.
Kızlar tavuklu pilav olmamış demiş ama bence sorun yok. Diyetisyenin bana verdiği menüde de vardı. Ama zamanla yememen lazım. Çünkü şimdi ekmek yememişsin dengelemişsin. Bide öğlen yemek saati gayet uygun. Ama akşamın az olmuş. Akşama dikkat.
Tatlım o zaman sana en uygunu cacık olacak. Bigün akşama kadar cacıkla idare edebilir misin? Ama senin bi gün yapman lazım. 1+1 yapıyorsun dimi sebze proteini ?
Bu menün süper olmuş canım. İnşallah bu hafta daha güzel sonuç alacağız senden ama biraz spor eklesen sen nasıl olur? Yürüyüş yapamıyor musun?
İyi hoş oraya yazmışsında kadına neden söylemedin? Sen 33 yaşındasın iki çocuk doğurmuşsun kendini benimle nasıl bir tutarsın diye. Ayyy niye içinde bıraktın anlamadım ki? Valla sana kızdım Buse'cim. Yeri gelmişken oturtacaktın lafını. Şimdi seninle benim bir olma şansım var mı yok. İki çocuk doğurmuş olacağım. İster istemez vücudum deforme oldu. Bende senin yaşlarındayken incecik çıtır bir hatundum. Hatta 172 boyla 50 kiloydum. Şimdi o zamanki kıyafetlerimin beline bakıyorum (iki tanesini saklıyorum) şimdi bir bacağım kadar nerdeyse. Valla keşke söyleseydin acaip bozulurdu.
Burcu'cum hastane yemekleri zaten en az 1200 kcal çıkar. Biliyorsun menüyü diyetisyenler hazırlıyor. Sağlıklı yetişkin bir insanın alması gereken kalori miktarı bu öğünde 1200 kalori.Hatta üniversite hastanesinde çalışırken bizim yemekler rejim 3 normal diyet diye çıkardı.
kızlar komşuya çıkıyoruz yukarıya kahve içmeye, ben yapcakmışım kahveyi, annem önden gitti şimdi ayıp olur hemen gitmem gerek. yine gelcem. öpüyorum kuzularıım
Süper canım kilon ama keşke dün sabah görseydin sen bunu tartıda. Takımada büyük etkisi olurdu. Şimdi haftaya daha az çıkman lazım ona göre. O zaman sana yasak olmayan şeylerle yap bakalım şu ayran detoksunutünaydın kızlaaar
cumartesi diye kimse yok sanırım. dün yine uyuyamadım. gözümü bir açtım saat 10.00 hemen kahvaltıya koştum.neyseee sonra bulaşıklar birikmişti, onlara giriştim, geçtim pc nin başına amaaaaa internette sorun vardı, bağlantım yoktu gelemedim buraya halbukiiiiiiiiiiii buraya koşmak istiyorduuum çünküüüüüüü
kızlaar dün 52.8 olan kilom bu sabah 52 çıktııııııııAllahııım çok mutluyum çooooooookkkkkkkkkk resmen bir günde 800 gr gitti. geçen hafta ortası 52.3 ü görmüştüm biliyorsunuz ama bu sefer onun da 300 gr altına indim
yehuuuuuuuuuu
ebrucuum spor konusunda haklısın ama dün öğleden sonra garson gibi ayakta çalıştım tüm gün mecalim kalmadı ve 15 dk anca egzersiz yaptım. onun haricinde ayağımda yapısal sorun var fazla ovalmiş arka kısım, doktorluk oldum spora yüklendiğimde, doktor bana yürüyüşü yasakladıtekrar gideceğim 2 hafta sonra, durumuma göre tekrar başlayabilirim. :26: öncesinde jillian michaels le ben 30 days shred yapıyordum ve 20 günü bitirmiştim, 10 günüm kalmıştı. ki çok ağır bir program terin suyun içinde kalıyordum. bileğim patlak verdi doktorluk oldum. bitiremedim 10 gün daha kalmıştı programı tamamlamama, sonra da sporuma yasak geldi işte. bileğimi kullanacağım hiçbir spor yapamıyorum. ben de popo bacak çalışıyorum. kol çalışmıyorum çünkü jillian sağ olsun kolum kas oldu ona da moralim bozuk. düz dururken bir şey yok ama kolumu kırınca bile bir şişkinlik oluyor, hele sıkınca yumurta gibi nerdeyse, hiç hoş değil. bu konuda bana bir önerin var mı kaptan
Bencede gayet güzel bir fikir. Gün içinde reddettiklerinizi akşam menülerinizin sonuna yazabilirsiniz. Bizde alkışlarız siziKaptancim tesekkur ederim , takimda takim ruhuyla daha da kararli olucam sayenizde, sizden ogrenicem reddetmeyi, bence yine yazalim neleri reddettigimizi, gercekten cok motive edici:) ne dersiniz?
Süper canım kilon ama keşke dün sabah görseydin sen bunu tartıda. Takımada büyük etkisi olurdu. Şimdi haftaya daha az çıkman lazım ona göre. O zaman sana yasak olmayan şeylerle yap bakalım şu ayran detoksunuBi gün bile yetebilir bence. Hamilelere yasak olmasa ben bile niyetliyim. Ben rahat yaparım çünkü sevdiğim bir karışım. Ama maalesef yapamıyorum. Kol içinde bu kadar takma kafana. Zamanla eski haline döner. Spor yapmaya başladığın zaman yine kollarına dikkat edersin. Takma bu kadar emin ol geçecektir.
Bencede gayet güzel bir fikir. Gün içinde reddettiklerinizi akşam menülerinizin sonuna yazabilirsiniz. Bizde alkışlarız sizi
İlk tebriğimiz sana gelsin o zaman, kocaman alkışben bugün hocamın dağıttığı snickersı reddettim meseladayanamadığım çikolataydı
Normal laptop yok canimcim bende, iphone ve ipad var, kutuphaneden girebiliyorum aarada ozaman cok rahat oluyor:)
Hosbuldummm, insallah mezun olalim biran oncee:)
Yedigim ekmek cavdarli ekmekti, okulda yemekhanede o menu vardi, toplamda 800 kalorilik bir ogle yemegiydi, kahvaltida ekmeksiz yedigim icin butun gun cok acikip da aksam gec vakitte o aclikla sofraya oturmayayayim diye okulda yemeye basladim, boylece aksami hafifce atlatayim istedim, 2 kasik ispanak az gelmedi oyuzden, corba ile yeterli oldu:)
Valla tebrik ederim yemeginle gezmeni, zaten dukana baslayabilmek bile cok buyuk birsey ki sen boyle devam ediyorsun, iraden hayran olunasi:) alkis alkis alkiiissss:))
:)) nekadar ugrasmis seninle:) arkadaslar soylemis zaten soylenecekleri:))
İyi geceler canim ama gecmis artik:)))
Kaptancim tesekkur ederim , takimda takim ruhuyla daha da kararli olucam sayenizde, sizden ogrenicem reddetmeyi, bence yine yazalim neleri reddettigimizi, gercekten cok motive edici:) ne dersiniz?
ben geldiiim :):)
teşekkür ederim kaptancımbu ara herkes hayran yememe :) dün sınavdan önce dışarda ev yemekleri yapan bi yerde yedik yemeği özellikle yağını suyunu süzdürdüm kadın bi şaşırdı önce :) bu arada arkadaşlara tavsiyem ben yedikten hemen sonra telefonuma yada bilgisayarıma ne yediğimi ve saat kaçta yediğimi not alıyorum. gün gün hepsi var. yanlış yaptığım şeyi ertesi yapmıyorum böylelikle bu kadar düzenli menümün olmasının sebebi de biraz budur :)
görüşürüz tatlım kolay gelsin :)
Süper canım kilon ama keşke dün sabah görseydin sen bunu tartıda. Takımada büyük etkisi olurdu. Şimdi haftaya daha az çıkman lazım ona göre. O zaman sana yasak olmayan şeylerle yap bakalım şu ayran detoksunuBi gün bile yetebilir bence. Hamilelere yasak olmasa ben bile niyetliyim. Ben rahat yaparım çünkü sevdiğim bir karışım. Ama maalesef yapamıyorum. Kol içinde bu kadar takma kafana. Zamanla eski haline döner. Spor yapmaya başladığın zaman yine kollarına dikkat edersin. Takma bu kadar emin ol geçecektir.
Bencede gayet güzel bir fikir. Gün içinde reddettiklerinizi akşam menülerinizin sonuna yazabilirsiniz. Bizde alkışlarız sizi
ben bugün hocamın dağıttığı snickersı reddettim meseladayanamadığım çikolataydı
İlk tebriğimiz sana gelsin o zaman, kocaman alkışEmine bu arada 6 kilo iyi bir kilo kıyafetlerinde farketmeye başladın mı?
Kızlar hala oteldeyim, neyseki bu hafta iş yok. Ders çalışacağım ama iş yok en azından. Bu arada öğlen tavuk sote, küçük çorba kepçesi kadar pilav ve kaşarlı domates çorbası yedim.Bu kaçamağımsı bir durum!!!!
evet canım :) diyete bşlamadan önce aldığım 2 pantolonum şu anda büyük geliyoben önce bacaklarımdan veriyorum kiloyu üst kısımdada değişme var bacaklarım kadar belirgin değil. Allahtan her kiloma uygun pantolonum var şimdi yüksek belli olanları giyebiliyorum vücudumu düzgün gösteriyo ve vücut şeklini bozmuyo. bu hafta terziye gidiyim dedim ama 1 ay sonra bidaha uğraşmayayım diye bıraktım artık tamamen verince götürcem :)
kızlar bu arada selülitlerimde azaldı sporun ve zayıflamanın baya etkisi var :) kalça kısmımda çoktu bugün ev arkadaşım gördü üzerimi değişirken şok oldu kız o söyleyene kadar ben farketmemiştim :)
evet bu resmen kaçamaaakpilav kaşar, oovv oovvv toparlaaan:18:
aman canım aman sakın terziye falan gitme. tamamen verince git dediğin gibi, fuzuli masraf yani.kotlarım için iyi bir terzi bulmalıyım ben de. yoksa heba olacaklar iyice bi vereyim ben de iyi terzi arayacağım, yoksa dolap masrafı beni batırıırrr zaten dukan yüzünden iflas ettim masrafa girmekten, diyet ürünler çok pahalı
haklısın tatlım. 55-60 kilo arası pantolonum çok 10-12 tane falan var ve hepside markalı çok üzülüyodm giyemediğime kimseye de veremedim kardeşime bileama son aldığım pantolonumda çok güzel ve zayıf gösteriyo onu yaptırayım diye düşündüm de sonradan vazgeçtim. güvenilir bi terzi bul canım pantolon daraltmayı herkes güzel yapamıyo. benim terzim bu işin ustası her türlü güveniyorum :)
ay ne güzel yaa, keşke senin terzi istanbul da olsaydı
elmalı turta bende çok merak ettim 26 kiloyu nasıl verdiğini,
biraz bahsedermisin zahmet olmassa
kızlar, ben çıkıyorum, eşim yoldaymış açmış sofra hazırlıcam
iyigeceler herkese..
İnşallah sınavın güzel geçmiştir canım.
Hadi bakalım aldım gitti bileAma daha çok azim bekliyorum ona göre.
Zaten 4 tanesini yemişsin sanırım. Menünü öyle hatırlıyorum. Ama dediğim gibi bana çok görünmedi. Diyetin en başında önce insanın gözünü doyurması lazım diye düşünüyorum. Zaten kısa bir süre sonra bunlar sanada çok görünecek.
Tatlım ben üyeler yeni başladığında not alıyorum. Başlangıç kilosunu, hedef kilosunu ve boyunu. Sen takıma ilk geldiğinde kilon 74 müş. Deneme süren iki haftayı doldurmadığı içinde kilon ikiye bölünmedi.Sorun yok yani.
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun ama senin şu kiviler benim dikkatimi çekmeye başladı. Günde iki tane çok bence. Ayrıca mümkün olduğunca turşudan uzak durmak lazım. Sporunda az değil gayet güzel.
Afiyet olsun Venüs'cüm. İki günün menüsüde aşağı yukarı aynı. Sıkılmayasın böyle beslenmekten. Arada bir şu ara öğünlerde ki kayısıyı değiştir derim. Bu arada bize az gibi görünüyor ama senin kayısılar günde 6 tane ediyor. Onların içerdiği şekerde oldukça fazla. Diyetisyen mutlaka değişim yazmıştır kayısının yanına . Arada bir değiştir bence.
Tiroid bahane değil. İlaç kullanıyor musun? Kullanmıyorsan eğer en kısa zamanda bir doktora gidip kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü bu hastalık hamileliktede oldukça önemli. İlacını kullanırsan düzenli olarak, normal sağlıklı insanlar gibi kilo verebilirsin.
Ne demek canım benim başımızın üstünde yeri var.Hele ki senin gibi iyi bir üye olacaksa İster misafir olarak gelsin, istersen yeni üye gibi işlem yapalım. Seçim sizin.
Zeliş'cim ekmeğin çok olduğunu biliyorsun. Öğlen bişey yememişsin. Reddettiklerin için tebrik ederim. (Bu arada bilmeyenler için daha önceden menülerimizin yanında o gün reddettiklerimizide yazıyorduk ki bu oldukça motive edici bir işti. Zamanla bıraktık. Zeliş en son ayrıldığında öyle olduğu için yazmış.) Portakalıda akşamdan sonra yemen olmamış. Daha erken yemen lazım. Su hiç ama hiç olmamış. Saat 8 den sonra içilen suyun çok faydası olacağını sanmıyorum.
tünaydın kızlaaar
cumartesi diye kimse yok sanırım. dün yine uyuyamadım. gözümü bir açtım saat 10.00 hemen kahvaltıya koştum.neyseee sonra bulaşıklar birikmişti, onlara giriştim, geçtim pc nin başına amaaaaa internette sorun vardı, bağlantım yoktu gelemedim buraya halbukiiiiiiiiiiii buraya koşmak istiyorduuum çünküüüüüüü
kızlaar dün 52.8 olan kilom bu sabah 52 çıktııııııııAllahııım çok mutluyum çooooooookkkkkkkkkk resmen bir günde 800 gr gitti. geçen hafta ortası 52.3 ü görmüştüm biliyorsunuz ama bu sefer onun da 300 gr altına indim
yehuuuuuuuuuu
ebrucuum spor konusunda haklısın ama dün öğleden sonra garson gibi ayakta çalıştım tüm gün mecalim kalmadı ve 15 dk anca egzersiz yaptım. onun haricinde ayağımda yapısal sorun var fazla ovalmiş arka kısım, doktorluk oldum spora yüklendiğimde, doktor bana yürüyüşü yasakladıtekrar gideceğim 2 hafta sonra, durumuma göre tekrar başlayabilirim. :26: öncesinde jillian michaels le ben 30 days shred yapıyordum ve 20 günü bitirmiştim, 10 günüm kalmıştı. ki çok ağır bir program terin suyun içinde kalıyordum. bileğim patlak verdi doktorluk oldum. bitiremedim 10 gün daha kalmıştı programı tamamlamama, sonra da sporuma yasak geldi işte. bileğimi kullanacağım hiçbir spor yapamıyorum. ben de popo bacak çalışıyorum. kol çalışmıyorum çünkü jillian sağ olsun kolum kas oldu ona da moralim bozuk. düz dururken bir şey yok ama kolumu kırınca bile bir şişkinlik oluyor, hele sıkınca yumurta gibi nerdeyse, hiç hoş değil. bu konuda bana bir önerin var mı kaptan
kızlar bu arada selülitlerimde azaldı sporun ve zayıflamanın baya etkisi var :) kalça kısmımda çoktu bugün ev arkadaşım gördü üzerimi değişirken şok oldu kız o söyleyene kadar ben farketmemiştim :)
bugün niye kimse yok aaaaa boş kalıyo burasıııı
bu terziyi bulmam 3 yıl sürdüher terzide bi giysimi heba ettim sonunda doğru terziyi buldum :):)
bugün niye kimse yok aaaaa boş kalıyo burasıııı
kızlar ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarla bi kahve içicez görüşürüz öpüldünüz :)
evet, elmalı turta, ben de merak ediyorum , yaz bize...
ilaç kullanıyorum cnm ama henüz düzenlenmedi, nisanda tekrar kontrole gidicem, bakalım artık düzenlenmiştir sanırım.. ama doktorum dedi ki kilo vermeni hızlandırması (ya da normal hale getirmesi için) en az 6 ay geçmesi lazım.. bakalım, ama şimdilik fena diilim yani :)
harikasın tatlım, ne mutlu sana.. aynen böyle devam
ya kızlar evet, bugün anca girebildim ben.. sabah erkenden evden çıkmak zorunda kaldık, eşimin bi işi çıktı, aradılar, bana da araba lazımdı,mecburen onu bıraktım falan... bu arada ayran detoksuna da başlayamadım tabii, neyse, çarş-perş denicemhem böylece cuma'ya da etkisi daha net olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?