Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptancim tesekkur ederim , takimda takim ruhuyla daha da kararli olucam sayenizde, sizden ogrenicem reddetmeyi, bence yine yazalim neleri reddettigimizi, gercekten cok motive edici:) ne dersiniz?

teşekkür ederim kaptancım bu ara herkes hayran yememe :) dün sınavdan önce dışarda ev yemekleri yapan bi yerde yedik yemeği özellikle yağını suyunu süzdürdüm kadın bi şaşırdı önce :) bu arada arkadaşlara tavsiyem ben yedikten hemen sonra telefonuma yada bilgisayarıma ne yediğimi ve saat kaçta yediğimi not alıyorum. gün gün hepsi var. yanlış yaptığım şeyi ertesi yapmıyorum böylelikle bu kadar düzenli menümün olmasının sebebi de biraz budur :)

kızlar komşuya çıkıyoruz yukarıya kahve içmeye, ben yapcakmışım kahveyi, annem önden gitti şimdi ayıp olur hemen gitmem gerek. yine gelcem. öpüyorum kuzularıım

görüşürüz tatlım kolay gelsin :)

Süper canım kilon ama keşke dün sabah görseydin sen bunu tartıda. Takımada büyük etkisi olurdu. Şimdi haftaya daha az çıkman lazım ona göre. O zaman sana yasak olmayan şeylerle yap bakalım şu ayran detoksunu Bi gün bile yetebilir bence. Hamilelere yasak olmasa ben bile niyetliyim. Ben rahat yaparım çünkü sevdiğim bir karışım. Ama maalesef yapamıyorum. Kol içinde bu kadar takma kafana. Zamanla eski haline döner. Spor yapmaya başladığın zaman yine kollarına dikkat edersin. Takma bu kadar emin ol geçecektir.

Kaptancim tesekkur ederim , takimda takim ruhuyla daha da kararli olucam sayenizde, sizden ogrenicem reddetmeyi, bence yine yazalim neleri reddettigimizi, gercekten cok motive edici:) ne dersiniz?
Bencede gayet güzel bir fikir. Gün içinde reddettiklerinizi akşam menülerinizin sonuna yazabilirsiniz. Bizde alkışlarız sizi

ben bugün hocamın dağıttığı snickersı reddettim mesela dayanamadığım çikolataydı

ben bugün hocamın dağıttığı snickersı reddettim mesela dayanamadığım çikolataydı
İlk tebriğimiz sana gelsin o zaman, kocaman alkış Emine bu arada 6 kilo iyi bir kilo kıyafetlerinde farketmeye başladın mı?

sağ ol tatlım, evet iradeli olmak mesele ve zaten ben iradeli olmak zorundayım yoksa aynen geri alırım kilolarımı, yolum daha uzun. motivasyonum hiç düşmemeli kilo verdikten sonra 2 diyet evrem daha var çünkü, ohoo bela belaaaaa

yazalım canım bence de süper fikiiir

ben geldiiim :):)

hoş geldin emooş

harikasın canım yaa, benim de saatlerim pek iyi değil. uykum yüzünden kahvaltım geç oluyor en büyük sorunum bu ama düzelcek bu hafta

keşke kaptan yaa, ama şuan -800 bildirim yapacağım bu hafta üzerine almazsam ve kilom az olduğu için bizi 1. liğe taşıyabilir kızlar da iyi kilo verirse yineeeee

evet ayran detoksu 1 gün bile yetebilir çünkü içinde diğer şeyler olmayacak cacık olacak sadece :26: 2. güne çok acıkabilirim zaten o yüzden ben en iyisi perşembe günü yapayım bunu

kollar da düzelir iner şişlik ama kas yaptığım için inceltemedim kiloma göre yine kolum kaldı, moralimi asıl bozan bu

harikasııın ben de kahvenin yanındaki lokumları yemedim

Kızlar hala oteldeyim, neyseki bu hafta iş yok. Ders çalışacağım ama iş yok en azından. Bu arada öğlen tavuk sote, küçük çorba kepçesi kadar pilav ve kaşarlı domates çorbası yedim. Bu kaçamağımsı bir durum!!!!

İlk tebriğimiz sana gelsin o zaman, kocaman alkış Emine bu arada 6 kilo iyi bir kilo kıyafetlerinde farketmeye başladın mı?

evet canım :) diyete bşlamadan önce aldığım 2 pantolonum şu anda büyük geliyo ben önce bacaklarımdan veriyorum kiloyu üst kısımdada değişme var bacaklarım kadar belirgin değil. Allahtan her kiloma uygun pantolonum var şimdi yüksek belli olanları giyebiliyorum vücudumu düzgün gösteriyo ve vücut şeklini bozmuyo. bu hafta terziye gidiyim dedim ama 1 ay sonra bidaha uğraşmayayım diye bıraktım artık tamamen verince götürcem :)

kızlar bu arada selülitlerimde azaldı sporun ve zayıflamanın baya etkisi var :) kalça kısmımda çoktu bugün ev arkadaşım gördü üzerimi değişirken şok oldu kız o söyleyene kadar ben farketmemiştim :)

evet bu resmen kaçamaaak pilav kaşar, oovv oovvv toparlaaan:18:

aman canım aman sakın terziye falan gitme. tamamen verince git dediğin gibi, fuzuli masraf yani. kotlarım için iyi bir terzi bulmalıyım ben de. yoksa heba olacaklar iyice bi vereyim ben de iyi terzi arayacağım, yoksa dolap masrafı beni batırıırrr zaten dukan yüzünden iflas ettim masrafa girmekten, diyet ürünler çok pahalı

süper bir haber buuuuuuuu benim de bacaklarda selülit sorunum vardı biraz ama onlar da kayboldu gibi zaten istediğim kiloma ulaşınca koruma evresinde yoğun spor yapıp yaza hem zayıf hem fit girmek istiyorum

haklısın tatlım. 55-60 kilo arası pantolonum çok 10-12 tane falan var ve hepside markalı çok üzülüyodm giyemediğime kimseye de veremedim kardeşime bile ama son aldığım pantolonumda çok güzel ve zayıf gösteriyo onu yaptırayım diye düşündüm de sonradan vazgeçtim. güvenilir bi terzi bul canım pantolon daraltmayı herkes güzel yapamıyo. benim terzim bu işin ustası her türlü güveniyorum :)

ay ne güzel yaa, keşke senin terzi istanbul da olsaydı

elmalı turta bende çok merak ettim 26 kiloyu nasıl verdiğini,
biraz bahsedermisin zahmet olmassa

kızlar, ben çıkıyorum, eşim yoldaymış açmış sofra hazırlıcam

iyigeceler herkese..

evet, elmalı turta, ben de merak ediyorum , yaz bize...

ilaç kullanıyorum cnm ama henüz düzenlenmedi, nisanda tekrar kontrole gidicem, bakalım artık düzenlenmiştir sanırım.. ama doktorum dedi ki kilo vermeni hızlandırması (ya da normal hale getirmesi için) en az 6 ay geçmesi lazım.. bakalım, ama şimdilik fena diilim yani :)

harikasın tatlım, ne mutlu sana.. aynen böyle devam

bugün niye kimse yok aaaaa boş kalıyo burasıııı

ya kızlar evet, bugün anca girebildim ben.. sabah erkenden evden çıkmak zorunda kaldık, eşimin bi işi çıktı, aradılar, bana da araba lazımdı,mecburen onu bıraktım falan... bu arada ayran detoksuna da başlayamadım tabii, neyse, çarş-perş denicem hem böylece cuma'ya da etkisi daha net olur..

bu terziyi bulmam 3 yıl sürdü her terzide bi giysimi heba ettim sonunda doğru terziyi buldum :):)

benim düzgün terziden başlamam lazım direkt iyice bir araştırıp soruşturmam lazım. yengeme sorcam onun terzisi varsa ona götürcem

bugün niye kimse yok aaaaa boş kalıyo burasıııı

cumartesi sendromu canım

kızlar ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarla bi kahve içicez görüşürüz öpüldünüz :)

heh işte bu yüzden boş kalıyor

hoş geldin canııım araba bazen çok lazım oluyor gerçekten yaa

ben de perşembe ayran detoksu yapacağım, hem sebze günüme denk geliyor şansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…