Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maşallah hep böyle devam eder inşallah emoş hepimiz buluruz öyle bi aşk

yüzden de 0,67 canım süper canım bu yaşadığın sürece göre çok iyi

kaptaaaaanıımmmm ebruuuuuuuummm özlemek ney yaaaaa öldük burda sensizliktennnn ben az kalsın otobüse atlayıp konyaya geliyodum
sana özel renkli yazdım
Geleceğini bilsem gelmezdim diyomuşum Hadi 4 Nisan'da toplanıp gelin bebişimi karşılamaya

canım şimdi kepekli ekmek zaten ama bana fazla gelmeye başladı zaten tam yarım deilde 3\4 yaparım azaltarak bırakmak lazm malum bağımlıydım

hem soruyor hem bildiğini okuyor

Diyorum ki bebeğim " Başlarım o Caner'in gönlüne! Arkadaşımı üzüyor. Ne delikte olsa bulur çıkartırız. Akıllı olson"

Geyik yapıyorum tatlım iştee

tamam yaa

Kızlar ben vizelere çalışıyorum. Öpüyorum hepinizi iyi geceleeer

iyi çalışmalar, iyi geceler tatlım

aşk konusunuda çok kafanda büyütme derim yaşımız küçük önümüzde uzun bi yol var herşeyi akışına bırakmak gerekir karamel :) herşeyi yap ama bir erkek için üzme kendini bence

kızlar bende kaçar az ders çalışıyım yatıyım bende öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii

sana da iyi çalışmalar tatlım, iyi geceleeer

bende çok ekmek bağımlısıyım ya okula sandivic götürmek zorundaym akşamda 1 dilim yemeden doymuyorum

canım sırf sabah tüketiyorsan devam edebilirsin, hatta sen 70 e kadar devam edebilirsin sabahki sandviçine bence ama akşam tüketme

evet canım habeirni aldık çook ama çok geçmiş olsun :26: allah eşini yuvanıza bağışlamış, bir an önce sağlığına kavuşur dilerim

kaptanımız 4 nisan da doğumda olacak.

ay işte buna pek sevindim, allah olmayanlara da böyle nasip etsin, özellikle banaaaaaa

evet canım öyle,ama ebrunun net sorunu çözülünce gelecek. öyle yaparız merak etme

Geleceğini bilsem gelmezdim diyomuşum Hadi 4 Nisan'da toplanıp gelin bebişimi karşılamaya

ayyy nasıl isterim canım yaa yakın da zaten 3-4 saat anca sürüyo sanırım :) ama muhtemelen o günlerde deli gibi derslere gömülmüş olacağım 7 nisanda yds var amaaaa ondan sonra rahatımmm :):)

Sema'cım senin izin olayı nasıl oldu. En son iki gün önce yoktun. Bence durumun düzelip aktifleşinceye kadar izin devam etsin. Haftaya güzel bir kilo verip öyle girersin listeye çünkü kilon bölünecek. O yüzden 500 gr çok az. Eksi çıkar büyük ihtimal yüzden. Sen bu hafta sıkı sıkı sarıl diyete. Paylaşımlarını ve menünü düzenle. Haftaya güzel bir giriş yap listeye. Bu arada izin dönüşü bu herkes için geçerli en az bir hafta beklemesi lazım listeye girmesi için. Aradan bunu aldım heran gidebilirsin diye.

Ebrucum sen yoksun diye buseye yazdim emosa yazdim beni bu hsftada alma bence listeye ama sen bilirsin nasil uygunsa kilo bildirimimi yaptim gecen hafta yapamamistim kaza gunu ertesiydi tartilmadim bile hangi hsftayi baz alirsin bilmiyorum pc yok hala telden cebellesiyium sacmaladigimdan belli oluyor zaten

Selam kızlaaaarrrrrrrrrrr ben geldim Söyleyin bakimmm özlediniz mi beni

ebruuu doğum falan anlamayız, sensizlik çok zor

notunu aldım canım

ay durumum müsait olsa da gelsem valla pek güzel olurdu

buse sendeki farkı çok merak ediyorum canım resim eklesene bir ara

tamam tatlım eklemiştim bir ara, eklerim birkaç tane tekrar

notunu aldım canım

ben bilgisayara geçince hepinizden resim istiyorum bahane istemem

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:30)

5 zeytin
1 yumurta ve domatesle yağsız melemen
1 dilim kepekli ekmek

ara12:00)

1 kivi

öğle13:30)

150 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
1 kase yoğurt

ara15:30)

1 activia sade

akşam17:30)

1 kase mantar çorbası
4 yk ıspanak yemeği
1 kase salata

3,5 lt su,5 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe
30 dk yürüyüş, 45 dk egzersiz

Son düzenleme:
Tamam ebrucum nasil uygunsa ben 1 aydir yokum sanki arada listeye girdimmi hic kafam allak bullak oldu hangisinibaz alcaksin neysr sen ayarlarsin tamsm oyle olsun pc gelene kadr cok aktif olamam daha ii kaptanim sen bilirsin diyete asilmaliyim 1 ayim bosa gitti sallantida

Canlarım geçmişede bakıyorum bu arada ama alıntı yapmıyorum. Sadece çok önemli gördüklerimi alıyorum. Menüler genelde iyi. Burcu bi kaçamak yapmış anlamadım ama ne kaçamağı olduğunu hemen kızıyorum. Ebru senin kumpir gözümden kaçmadı. Mayonez yada ketçapta olsa olurmuş. Zaten önemli olan kısmı patatesi yemişin. Bence bi daha yapma çünkü senin kilonu çok etkiler. Sanada kızıyorum Zeliş zaten sen tam dayaklıksın. Martın ortasında dışarısı buz gibi ne dondurması o öyle. Biz senin menüleri düzeltmeye çalışıyoruz sen bi de dondurma yazıp yanına gülücük işareti koyuyorsun. Bak getirme beni yanına yakınız zaten bi daha görmeyeyim menünde kaçamak Gülçin'cim çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce herşey daha güzel olur senin için. Başın bir türlü kurtulamıyor hastalıktan. Arada bir uğra özletme kendini.

notunu aldım canım

Merak etme ben doğumdan çıkar yine buraya gelirim koşa koşa Valla gelseniz süper olurdu

Anlaştık o zaman Sema'cım. Sen bu hafta hem diyetine hem paylaşımlarına dikkat et haftaya cumaya listedesin.

ebrucum ben de resim koydum bikaç tane 6-7 kilonun farkını :) vaktin olursa bi bak yorumlarını çok merak ediyorum
Hemen bakıyorum canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…