Ben çıkıyorum herkese iyi geceler yarın ankaraya annemi almaya gidiyoruz burda yokum o yüzden akşam belki gelebilirim :)
ben bilgisayara geçince hepinizden resim istiyorum bahane istemem
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:30)
5 zeytin
1 yumurta ve domatesle yağsız melemen
1 dilim kepekli ekmek
ara12:00)
1 kivi
öğle13:30)
150 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
1 kase yoğurt
ara15:30)
1 activia sade
akşam17:30)
1 kase mantar çorbası
4 yk ıspanak yemeği
1 kase salata
3,5 lt su,5 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe
30 dk yürüyüş, 45 dk egzersiz
kızlar ben çıkıyorum kib en kısa zamanda geçmişi okuyacağım ocmi bekliyorum herkesi öpüyorum
Ben çıkıyorum herkese iyi geceler yarın ankaraya annemi almaya gidiyoruz burda yokum o yüzden akşam belki gelebilirim :)
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:30)
5 zeytin
1 yumurta ve domatesle yağsız melemen
1 dilim kepekli ekmek
ara12:00)
1 kivi
öğle13:30)
150 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
1 kase yoğurt
ara15:30)
1 activia sade
akşam17:30)
1 kase mantar çorbası
4 yk ıspanak yemeği
1 kase salata
3,5 lt su,5 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe
30 dk yürüyüş, 45 dk egzersiz
çok teşekkür ederim canım inşallah yarın güzel bi sonuç alıcam :)tamam zelişcim
ben bu menüyeba-yıl-dııımmmmmmm
tamam tatlım, geçmiş oku oku bitmez. şimdiden bol şansiyi geceleer
tamam zelişcim, çok sevindim annene kavuşuyorsun, sağlığı da bir an önce düzelir dilerim.iyi geceler
,Merak etme ben doğumdan çıkar yine buraya gelirim koşa koşaValla gelseniz süper olurdu
çok teşekkür ederim canım inşallah yarın güzel bi sonuç alıcam :)
Özelden mesaj atabiliyorsun Ceren'cim. Emine sana bikaç defa söylemiş ama geçmişi tam okumamışsın sanırım. Bu vesileyle söylüyorum yeniden herkese geçmiş çok önemli arkadaşlar lütfen okumayanlar okusun. Okumadığınız bir şekilde anlaşılıyor haberiniz olsun.cnm, benim dünkü(27mart) mesaj sayım: 6
henüz özelden atamadığım için bu şekilde bildiriyordum Ebru'ya da...
Venüs'cüm yaaaaaaaaaaa yanlış anlamışsın beni, yarın gelirim demiştimKızlaaar!
Az önce kaptancığımız ile telefonla konuştum. Internete giremiyormuş, merak ederiz diye haber vermek istemiş. şuan iyi, doğum daha gerçekleşmemiş. Yarın olma ihtimali varmış. Duyanlar duymayanlara iletsin.
Kaptancığımıza buradan koskocaman sevgiler!
Bende sizi çok seviyorum canım benim. Merak etmeyin zaten fazla kilolardan kurtulmak için siz istemesenizde ben en kısa zamanda burdayımselam bebekler ben geldimmm :) hepinize kocaman günaydın :)
o zaman ne duruyosun canım hemen başla :)
günaydın zelişcim :)
çok fark yokmuş benim kızkardeşim 1.66 54 kilo ben 55-57 gibiyken aynı bedendeydik :) sen de farklı olmazsın canım :)
cereeeeenn 100 mesajı geçmişsin artık özelden atabilirsin
havalar düzelince devam edicem canım yürüyüşe. bi ara çok fark oldu bacak ve bel arasında o yüzden azalttım şimdi iyi olmaya başladı :)
bebek geliyo yuppppiiiiiien datlu kaptan bizim kaptan
Ebruuuu seni çok seviyooruuuzzzsağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alıp bize geri dööööönnnnn :)
(biraz bencilce oldu bu)
Emine cevap yazmış ama ben yinede söyleyeyim. Alfabetik hazırlıyorum ben listeyi. Eğer Zeliş girerse takıma sona kalmaktan kurtulacaksınAy o değil de şu güzel smilelardan ben de yapmak istiyorum. Mesaj sayısı kaça gelince yapabileceğim.
Kızlar kaptancığımın sesi çok güzel geliyordu, tatlış tatlış konuştuk, keyifyliydi. Yarın süper olacaaak !
Zeliş de Ayşe de gelsiiiiin!
Ayrıca pilav yorumlarını unutmayacağım. Çok haklısınız canlarım bugün yemedim pilav. Öğle yemeğindeki lokantada gözümün önünde açık büfe herkes afilli afilli şeyler yiyor. Ben de dayanamadım o an. Amaan ha bir tabak değil bir kepçenin tersi :)
Bir de beni hep listenin sonuna yazıyorsunuz yoksa beni sevmiyonuz mu:)
Kaçamak yapma zaten Zeliş'cim. Misafirin çok olacağı için doğal olarak paylaşımın düşecek ama annen eğer kemoterapi alırsa zaten misafir kabul etmeniz zor olur. Çünkü annenin uzun bir süre korunması lazım her türlü ortamdan. Paylaşımların bu hafta güzel hoşuma gitti. Menülerinde yavaş yavaş düzeliyor. Seni listeye almak için biraz daha bekleteceğim. Bu arada sende listedeymişin gibi yapacaksın diyeti. Bu arada mesaj sayılarının hiç birisini göndermemişsin? Bunun ne kadar önemli olduğunu biliyorsun. Annen gelince büyük ihtimal eve geçeceksin. O zaman mesajlarını sayıp yollamanı istiyorum. Menülerini ve suyunu daha düzgün bekliyorum.şimdi bu ayrıldığım günlere mi bölünüyor ben bilmiyorum kiiiiama kızlar ablalar önümüzdeki hafta annem hastaneden geliyor misafirler çok olacak o yüzden paylaşımım düşebilir ama bu kaçamak yapacağım anlamına gelmiyor listeye almayı düşünüyorsunuz ya bu sorun olurmu acaba
Herkes sizin gibi olsa Emine'cim dehşet bir takım oluruz zatenay sen bunu bekliyodun venüsüm :):):)
son söylediğine katılıyorum bizim ilk haftada girmemiz mesela benim üzerimde çok etkili oldu daha çok gaza gelmiştim :):)
venüüüüüz senin bi arkadaşın da gelecekti noldu ya
Venüs'cüm Buse'nin ki sert davranmak değil, onun yapısında biraz otoriterlik var. Ayrıca burda disiplin olmazsa eğer, bu takımın ve yarışmanın kimseye faydası olmaz. Kurallarımız zaten çok katı değil ama olan kurallarada uyulması gerekiyor. Buse bunları sık dillendirdiği için sen öyle algıladın ama bence doğru olan onun ki
Şimdi teyit aldım kızlar akşam geliyor. Çok tatlıdır, diyetle ilgili de çok şey bilir.
Haklısın canım ama biraz sert davranıyorsun bence benim takım üyesi olarak fikrim bu..:44:
Geliyor geliyor hihihi:13:
Yarın ararım seni Melek'cim.Arkadaşlar yakın zamand,Ebruyu gördünüzmü?
Ayşecim nasılsın bu arada?
Ekmeği tamamen kesme ama ekmeğini değiştir canım. Ya çavdar ya da tam buğday ekmeği al. Onlarla tost yap sabahları. Bide spor yapman gerekiyor artık. Duraklama yaşamaman için. Çay konusunda daha önce ben yazmıştım liptonun sallama çaylarını kullanıyordum ben ve çok memnundum. Tavsiye ederim. Hatta özellikle sana yazmıştım hastanede rahat içersin diye. Geçmişi okumuyor muşunu bakim sen? Bu arada senin paylaşımlarda azalma görüyorum. Buda menülerine yansıyor haberin olsun.yok artı değilim canım 72 sabit almadığıma çok dua ettm ama veremedğim için kendime küfür ettm bide busiiiii sence ekmeği tamamen kesmeli miyim sabah sandviç yiyorum ya bide lipton sallama yeşil çay nası hastane için rahat olsun die diorum
Bende şimdiden kızıma çok fazla ekmek yedirmemeye çalışıyorum. Çocukluktan nasıl alışırsa öyle gider.canım çok beğendim bıcır bıcır renkli bi blog olmuş :) bende ödevim için blog tasarlayacağım seninkinden ilham alayım :)
aynı ben!! ben de bağımlıydım canım :) hep babam ekmeksiz yeme dediğinden oldu bu kilolar :) yavaş yavaş azaltırsın canım :) ben artık bazen unutuyorum ekmeği akşam menümü yazarken farkediyorum
Maşallah maşallahzelişim benim daha önce 3 ilişkim oldu ama esadla tanıştığım zman ağzım dilim tutuldu yamuldum resmen karşısında aynısı ona da olmuş 3 yıldır aşkımız doruklarda aşk bitiyo bi zaman sonra diyolar ya yalan o :) gerçek olduğunda hiç bitmiyo :) inşallah siz de bu duyguları yaşarsınız :):)
Hoşbulduk Zeliş'cimkaptan ablaaam gelmişhoşgeldin ebru abla tabi özledik seni gelmene çok sevindim
Allah yardımcın olsun canım benim. Sınavın güzel geçer İnşallah, bigün tanışırız hepinizle. Yolu Konya'ya düşen olursa beklerim mutlakaayyy nasıl isterim canım yaa yakın da zaten 3-4 saat anca sürüyo sanırım :) ama muhtemelen o günlerde deli gibi derslere gömülmüş olacağım7 nisanda yds var amaaaa ondan sonra rahatımmm :):)
Senin menüler zaten direkt gözümün önünde Zeliş'cim. Senin bi şekilde sağlıklı beslenmeyi öğrenmen gerekiyor. İnşallah bigün görüşürüz Zeliş'cim. Dediğin gibi yakınız nasıl olsaEbru abla ben onu kalori olarak düşündüm ama şekerin zararlarını açıktırdigini bilmiyordum ki o günden beri de yemiyorum öyle kaçamak sayılacak bi şey :) çok yakınız aslında gelip gülce suyu ve seni görmeyi çok isterdim ablacim
Ayşe'cim geldiğin bikaç günde zaten paylaşımların gayet güzel olmuş. Menülerine diyecek yok. Zaten kararlı ve istikrarlısın dediğin gibi iyi biliyorum seni. Yarın kilo bildirimini yap canım. Hesaplamaları yapalım. Eğer takım için çok önemli bir değişme olmayacaksa ortalamada listeye dahil edelim seni. Yarın yine konuşuruz bu konuyu. İnşallah iyi sonuçlar alırız yarın herkesten.ebru canım benim yazdıklarımı da okudun mu canım.eğer haftaya girersem verdiğim kg nun hiç bir değeri ve takıma faydası olmayacak.1 haftalı deneme süresi hakkında ise,zaten daha önceden biliyorsun benim paylaşımlarımı yeni değilim,sorumluluğu ve takım bütünlüğü iyi biliyorum,arkdaşlarda hemfikir sen ne diyorsun canım?ben hem motivasyonum düşmesin hem de takıma ketkım olsun istiyorum o yüzden yarın listeye girmekte ısrarcı davranıyorum canım.
Hadi bakalım hayırlısıyla gidin gelin, tekrardan geçmiş olsun annene.Ben çıkıyorum herkese iyi geceler yarın ankaraya annemi almaya gidiyoruz burda yokum o yüzden akşam belki gelebilirim :)
zelişim benim daha önce 3 ilişkim oldu ama esadla tanıştığım zman ağzım dilim tutuldu yamuldum resmen karşısında aynısı ona da olmuş 3 yıldır aşkımız doruklarda aşk bitiyo bi zaman sonra diyolar ya yalan o :) gerçek olduğunda hiç bitmiyo :) inşallah siz de bu duyguları yaşarsınız :):)
Burcu sen nasilsin seni yeni gordum canim kizlar tugba dondumu
hem soruyor hem bildiğini okuyor
tamam yaa
iyi çalışmalar, iyi geceler tatlım
sana da iyi çalışmalar tatlım, iyi geceleeer
canım sırf sabah tüketiyorsan devam edebilirsin, hatta sen 70 e kadar devam edebilirsin sabahki sandviçine benceama akşam tüketme
evet canım habeirni aldıkçook ama çok geçmiş olsun :26: allah eşini yuvanıza bağışlamış, bir an önce sağlığına kavuşur dilerim
kaptanımız 4 nisan da doğumda olacak.
ay işte buna pek sevindim, allah olmayanlara da böyle nasip etsin, özellikle banaaaaaa
evet canım öyle,ama ebrunun net sorunu çözülünce gelecek. öyle yaparız merak etme
Özelden mesaj atabiliyorsun Ceren'cim. Emine sana bikaç defa söylemiş ama geçmişi tam okumamışsın sanırım. Bu vesileyle söylüyorum yeniden herkese geçmiş çok önemli arkadaşlar lütfen okumayanlar okusun. Okumadığınız bir şekilde anlaşılıyor haberiniz olsun.
Venüs'cüm yaaaaaaaaaaa yanlış anlamışsın beni, yarın gelirim demiştimNeyse allaha şükür daha doğurmadım. İnşallah 4 Nisandan öncede olmaz
Bende sizi çok seviyorum canım benim. Merak etmeyin zaten fazla kilolardan kurtulmak için siz istemesenizde ben en kısa zamanda burdayım
Emine cevap yazmış ama ben yinede söyleyeyim. Alfabetik hazırlıyorum ben listeyi. Eğer Zeliş girerse takıma sona kalmaktan kurtulacaksın
Kaçamak yapma zaten Zeliş'cim. Misafirin çok olacağı için doğal olarak paylaşımın düşecek ama annen eğer kemoterapi alırsa zaten misafir kabul etmeniz zor olur. Çünkü annenin uzun bir süre korunması lazım her türlü ortamdan. Paylaşımların bu hafta güzel hoşuma gitti. Menülerinde yavaş yavaş düzeliyor. Seni listeye almak için biraz daha bekleteceğim. Bu arada sende listedeymişin gibi yapacaksın diyeti. Bu arada mesaj sayılarının hiç birisini göndermemişsin? Bunun ne kadar önemli olduğunu biliyorsun. Annen gelince büyük ihtimal eve geçeceksin. O zaman mesajlarını sayıp yollamanı istiyorum. Menülerini ve suyunu daha düzgün bekliyorum.Umarım doğru anlatabilmişimdir. Kafana takılan şey olursa sor. Yanlış anlamayalım birbirimizi.
Herkes sizin gibi olsa Emine'cim dehşet bir takım oluruz zaten
Venüs'cüm Buse'nin ki sert davranmak değil, onun yapısında biraz otoriterlik var. Ayrıca burda disiplin olmazsa eğer, bu takımın ve yarışmanın kimseye faydası olmaz. Kurallarımız zaten çok katı değil ama olan kurallarada uyulması gerekiyor. Buse bunları sık dillendirdiği için sen öyle algıladın ama bence doğru olan onun ki
Yarın ararım seni Melek'cim.
Ekmeği tamamen kesme ama ekmeğini değiştir canım. Ya çavdar ya da tam buğday ekmeği al. Onlarla tost yap sabahları. Bide spor yapman gerekiyor artık. Duraklama yaşamaman için. Çay konusunda daha önce ben yazmıştım liptonun sallama çaylarını kullanıyordum ben ve çok memnundum. Tavsiye ederim. Hatta özellikle sana yazmıştım hastanede rahat içersin diye. Geçmişi okumuyor muşunu bakim sen? Bu arada senin paylaşımlarda azalma görüyorum. Buda menülerine yansıyor haberin olsun.
Bende şimdiden kızıma çok fazla ekmek yedirmemeye çalışıyorum. Çocukluktan nasıl alışırsa öyle gider.
Maşallah maşallahAynen katılıyorum sana. Eğer gerçek aşksa bitmiyor.
OOOOOOOOOOOO saat kaç olmuş bende kaçıyorum artık kızlar. Yoruldum geçmiş okumaktan ama okudum bittiYarın ilk gelen besmele çeksin yazsın bildirimini İnşallah yine güzel sonuçlar alırız. Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?