Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebru abla ben onu kalori olarak düşündüm ama şekerin zararlarını açıktırdigini bilmiyordum ki o günden beri de yemiyorum öyle kaçamak sayılacak bi şey :) çok yakınız aslında gelip gülce suyu ve seni görmeyi çok isterdim ablacim

ebru canım benim yazdıklarımı da okudun mu canım.eğer haftaya girersem verdiğim kg nun hiç bir değeri ve takıma faydası olmayacak.1 haftalı deneme süresi hakkında ise,zaten daha önceden biliyorsun benim paylaşımlarımı yeni değilim,sorumluluğu ve takım bütünlüğü iyi biliyorum,arkdaşlarda hemfikir sen ne diyorsun canım?ben hem motivasyonum düşmesin hem de takıma ketkım olsun istiyorum o yüzden yarın listeye girmekte ısrarcı davranıyorum canım.

Ben çıkıyorum herkese iyi geceler yarın ankaraya annemi almaya gidiyoruz burda yokum o yüzden akşam belki gelebilirim :)

ben bilgisayara geçince hepinizden resim istiyorum bahane istemem

tamam zelişcim

ben bu menüye ba-yıl-dııımmmmmmm

kızlar ben çıkıyorum kib en kısa zamanda geçmişi okuyacağım ocmi bekliyorum herkesi öpüyorum

tamam tatlım, geçmiş oku oku bitmez. şimdiden bol şans iyi geceleer

Ben çıkıyorum herkese iyi geceler yarın ankaraya annemi almaya gidiyoruz burda yokum o yüzden akşam belki gelebilirim :)

tamam zelişcim, çok sevindim annene kavuşuyorsun, sağlığı da bir an önce düzelir dilerim. iyi geceler

canım menün de sporun da çok güzel

çok teşekkür ederim canım inşallah yarın güzel bi sonuç alıcam :)

kızlar geç oldu yine, yatsam iyi olur. yarın büyük gün

hepinizi öpüyorum, iyi geceleeer

cnm, benim dünkü(27mart) mesaj sayım: 6

henüz özelden atamadığım için bu şekilde bildiriyordum Ebru'ya da...
Özelden mesaj atabiliyorsun Ceren'cim. Emine sana bikaç defa söylemiş ama geçmişi tam okumamışsın sanırım. Bu vesileyle söylüyorum yeniden herkese geçmiş çok önemli arkadaşlar lütfen okumayanlar okusun. Okumadığınız bir şekilde anlaşılıyor haberiniz olsun.

Venüs'cüm yaaaaaaaaaaa yanlış anlamışsın beni, yarın gelirim demiştim Neyse allaha şükür daha doğurmadım. İnşallah 4 Nisandan öncede olmaz

Bende sizi çok seviyorum canım benim. Merak etmeyin zaten fazla kilolardan kurtulmak için siz istemesenizde ben en kısa zamanda burdayım

Emine cevap yazmış ama ben yinede söyleyeyim. Alfabetik hazırlıyorum ben listeyi. Eğer Zeliş girerse takıma sona kalmaktan kurtulacaksın

Kaçamak yapma zaten Zeliş'cim. Misafirin çok olacağı için doğal olarak paylaşımın düşecek ama annen eğer kemoterapi alırsa zaten misafir kabul etmeniz zor olur. Çünkü annenin uzun bir süre korunması lazım her türlü ortamdan. Paylaşımların bu hafta güzel hoşuma gitti. Menülerinde yavaş yavaş düzeliyor. Seni listeye almak için biraz daha bekleteceğim. Bu arada sende listedeymişin gibi yapacaksın diyeti. Bu arada mesaj sayılarının hiç birisini göndermemişsin? Bunun ne kadar önemli olduğunu biliyorsun. Annen gelince büyük ihtimal eve geçeceksin. O zaman mesajlarını sayıp yollamanı istiyorum. Menülerini ve suyunu daha düzgün bekliyorum. Umarım doğru anlatabilmişimdir. Kafana takılan şey olursa sor. Yanlış anlamayalım birbirimizi.

Herkes sizin gibi olsa Emine'cim dehşet bir takım oluruz zaten

Venüs'cüm Buse'nin ki sert davranmak değil, onun yapısında biraz otoriterlik var. Ayrıca burda disiplin olmazsa eğer, bu takımın ve yarışmanın kimseye faydası olmaz. Kurallarımız zaten çok katı değil ama olan kurallarada uyulması gerekiyor. Buse bunları sık dillendirdiği için sen öyle algıladın ama bence doğru olan onun ki

Arkadaşlar yakın zamand,Ebruyu gördünüzmü?

Ayşecim nasılsın bu arada?
Yarın ararım seni Melek'cim.

Ekmeği tamamen kesme ama ekmeğini değiştir canım. Ya çavdar ya da tam buğday ekmeği al. Onlarla tost yap sabahları. Bide spor yapman gerekiyor artık. Duraklama yaşamaman için. Çay konusunda daha önce ben yazmıştım liptonun sallama çaylarını kullanıyordum ben ve çok memnundum. Tavsiye ederim. Hatta özellikle sana yazmıştım hastanede rahat içersin diye. Geçmişi okumuyor muşunu bakim sen? Bu arada senin paylaşımlarda azalma görüyorum. Buda menülerine yansıyor haberin olsun.

Bende şimdiden kızıma çok fazla ekmek yedirmemeye çalışıyorum. Çocukluktan nasıl alışırsa öyle gider.

Maşallah maşallah Aynen katılıyorum sana. Eğer gerçek aşksa bitmiyor.

kaptan ablaaam gelmiş hoşgeldin ebru abla tabi özledik seni gelmene çok sevindim
Hoşbulduk Zeliş'cim

ayyy nasıl isterim canım yaa yakın da zaten 3-4 saat anca sürüyo sanırım :) ama muhtemelen o günlerde deli gibi derslere gömülmüş olacağım 7 nisanda yds var amaaaa ondan sonra rahatımmm :):)
Allah yardımcın olsun canım benim. Sınavın güzel geçer İnşallah, bigün tanışırız hepinizle. Yolu Konya'ya düşen olursa beklerim mutlaka

Senin menüler zaten direkt gözümün önünde Zeliş'cim. Senin bi şekilde sağlıklı beslenmeyi öğrenmen gerekiyor. İnşallah bigün görüşürüz Zeliş'cim. Dediğin gibi yakınız nasıl olsa

Ayşe'cim geldiğin bikaç günde zaten paylaşımların gayet güzel olmuş. Menülerine diyecek yok. Zaten kararlı ve istikrarlısın dediğin gibi iyi biliyorum seni. Yarın kilo bildirimini yap canım. Hesaplamaları yapalım. Eğer takım için çok önemli bir değişme olmayacaksa ortalamada listeye dahil edelim seni. Yarın yine konuşuruz bu konuyu. İnşallah iyi sonuçlar alırız yarın herkesten.

Hadi bakalım hayırlısıyla gidin gelin, tekrardan geçmiş olsun annene.

OOOOOOOOOOOO saat kaç olmuş bende kaçıyorum artık kızlar. Yoruldum geçmiş okumaktan ama okudum bitti Yarın ilk gelen besmele çeksin yazsın bildirimini İnşallah yine güzel sonuçlar alırız. Öpüyorum hepinizi

ay emoş aynı bende öyle oldum ağzım dilim tutulmadı ama adam kndine bağladı kopamıyorum

Burcu sen nasilsin seni yeni gordum canim kizlar tugba dondumu

iyiym semacım sen nasılsın

huyum kurusunnnn busiiiiiiii fikrin degerli canım senin dediğinde olcak

ekmeği bu hafta değişştiriorum kaptan tam bugdaya dönerim ama onada sandviç yaparım herhalde soğuk tost yenmio okulda spora basladım hergün aralıksız 45 dk walk at home ve 15 dk filan karın egzersizi yapıyorum. ben yine bi buseye sorum demiştim kaptan unutumuşum kafam çok darma duman bu aralar sınavlar geçseydi hiç çıkmıcam burdan sen o zaman gör paylaşımı ama sınavlara çalışıyorum bi yandan bi yandan staj bitirio bni bugün belimi zor doğrulttum

başlangıç 76

geçen hafta 72

bu hafta 72

kilo farkı 0.00

yüzde 0.00

inşallah bu hafta 1. olabiliriz ebrucum bu cumayı sana ve bebişe adadık

Kızlar, kilomu bildiriyorum...

ilk başlangıç: 78,6
geçen hafta:77
bu gün: 76
fark: -1
% : 1,3 --> bu farkı yuvarladım, böyle mi yapıyorduk, siz bi emin olun :)

Gunaydiiinn kizlllaarrr

Ozledim ya burda okuyup yazmayi ama vizelerim bir bitsin aynen devam:)

Kilo bildirimi

Baslangic : 72

Gecen hafta : 70,5

Bu hafta : 70,5

Fark : 0

Geri almadim ya ona da sukur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…