katılıyorum bende bişeyler yaşadım geçiyor gidiyor hepsi çocukluk aslında ilişki aşk değil bence ben yeni öğrendim yaş ilerleyince gerçek duygular başlıyor bence
katılıyorum bende bişeyler yaşadım geçiyor gidiyor hepsi çocukluk aslında ilişki aşk değil bence ben yeni öğrendim yaş ilerleyince gerçek duygular başlıyor bence
çok geçmiş olsun semacım size bişey olmasın bilgisayar araba her zaman alınır.. müsait olduğun zman daha detaylı konuşuruz zaten çok dikkat et canım kendine öpüyorum kocaman
Yeni
Gelen citirlar hosgeldiniz emos venus nasilsiniz
Neyse kızlar bu konu hakkında bişey demiycem haklısınızdır duygularımı harbiden yoğun yaşayan bi hatunum belkide ondan kaynaklanıyo bu denli üzülmem neyse yapcak bişey yok
Saol emosum kesinlikle oyle allah kimseye vermesin ebru doguma gittimi burdami kizlar en yakin zamanda gecmisi okuyacagim kac sayfa olursa olsun cok merak etim ne oldu ne bitti
Burcu sen nasilsin seni yeni gordum canim kizlar tugba dondumu
hıoşbulduk canım. çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım
Yeni
Gelen citirlar hosgeldiniz emos venus nasilsiniz
yok canım ebru daha gitmemiş doğuma. bugün buse ve venüs konuşmuş telefonla. iyiymiş durumu. interneti yokmuş bikaç gündür yok buralarda. 4 nisandaymış doğum
canım ben çok üzülme diye diyorum yoksa yaşaman lazım bu duyguları benim hiç aşık olmadığını söyleyen arkadaşlarım var durumları içler acısı :) bende yaşadım seninkine bener bi durum çok üzüldüm zamanında ama inadına güçlendim :)
Anladim emosum takim buse ve sende sanirim ebru saglikli bi sekilde kurtulur ins listeyi kim yapacaksa beni bu haftada almayin kili bildirimini ypayim ama listeye girmeyeyim aktif degildim cunku ebruya ozel msjda atabilirim emos yuzdemi bi hesapla sana zahmet gecen hafta kilo bildirimi yapamadim
Darısı benim basıma canısı :))
Saol canim benim hosgeldin hepinizle ayri ayri tanisacsgim ben kendimi tanitayim sema ben 28 yasindayim ankarada yasiyorum 2 yasinda bir kizim var tekrar hosgeldiniz sekerler haftaya daha aktif olurum ins bir haftadir yoktum giremedim bol bol sohbetler edriz
Selam kızlaaaarrrrrrrrrrr ben geldimSöyleyin bakimmm özlediniz mi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?