Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

katılıyorum bende bişeyler yaşadım geçiyor gidiyor hepsi çocukluk aslında ilişki aşk değil bence ben yeni öğrendim yaş ilerleyince gerçek duygular başlıyor bence

Neyse kızlar bu konu hakkında bişey demiycem haklısınızdır duygularımı harbiden yoğun yaşayan bi hatunum belkide ondan kaynaklanıyo bu denli üzülmem neyse yapcak bişey yok

katılıyorum bende bişeyler yaşadım geçiyor gidiyor hepsi çocukluk aslında ilişki aşk değil bence ben yeni öğrendim yaş ilerleyince gerçek duygular başlıyor bence

zelişim benim daha önce 3 ilişkim oldu ama esadla tanıştığım zman ağzım dilim tutuldu yamuldum resmen karşısında aynısı ona da olmuş 3 yıldır aşkımız doruklarda aşk bitiyo bi zaman sonra diyolar ya yalan o :) gerçek olduğunda hiç bitmiyo :) inşallah siz de bu duyguları yaşarsınız :):)

çok geçmiş olsun semacım size bişey olmasın bilgisayar araba her zaman alınır.. müsait olduğun zman daha detaylı konuşuruz zaten çok dikkat et canım kendine öpüyorum kocaman

Saol emosum kesinlikle oyle allah kimseye vermesin ebru doguma gittimi burdami kizlar en yakin zamanda gecmisi okuyacagim kac sayfa olursa olsun cok merak etim ne oldu ne bitti

Neyse kızlar bu konu hakkında bişey demiycem haklısınızdır duygularımı harbiden yoğun yaşayan bi hatunum belkide ondan kaynaklanıyo bu denli üzülmem neyse yapcak bişey yok

canım ben çok üzülme diye diyorum yoksa yaşaman lazım bu duyguları benim hiç aşık olmadığını söyleyen arkadaşlarım var durumları içler acısı :) bende yaşadım seninkine bener bi durum çok üzüldüm zamanında ama inadına güçlendim :)

Saol emosum kesinlikle oyle allah kimseye vermesin ebru doguma gittimi burdami kizlar en yakin zamanda gecmisi okuyacagim kac sayfa olursa olsun cok merak etim ne oldu ne bitti

yok canım ebru daha gitmemiş doğuma. bugün buse ve venüs konuşmuş telefonla. iyiymiş durumu. interneti yokmuş bikaç gündür yok buralarda. 4 nisandaymış doğum

hıoşbulduk canım. çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım

Saol canim benim hosgeldin hepinizle ayri ayri tanisacsgim ben kendimi tanitayim sema ben 28 yasindayim ankarada yasiyorum 2 yasinda bir kizim var tekrar hosgeldiniz sekerler haftaya daha aktif olurum ins bir haftadir yoktum giremedim bol bol sohbetler edriz

yok canım ebru daha gitmemiş doğuma. bugün buse ve venüs konuşmuş telefonla. iyiymiş durumu. interneti yokmuş bikaç gündür yok buralarda. 4 nisandaymış doğum

Anladim emosum takim buse ve sende sanirim ebru saglikli bi sekilde kurtulur ins listeyi kim yapacaksa beni bu haftada almayin kili bildirimini ypayim ama listeye girmeyeyim aktif degildim cunku ebruya ozel msjda atabilirim emos yuzdemi bi hesapla sana zahmet gecen hafta kilo bildirimi yapamadim

Selam kızlaaaarrrrrrrrrrr ben geldim Söyleyin bakimmm özlediniz mi beni

tamam canım sen yaz hallederim ben. yarın ebru hazırlayacak listeyi bi sıkıntı olmazsa yoksa buse hazırlayacak

Darısı benim basıma canısı :))

inşallah canım sevdiğinin yanında olmak kadar güzel bişey yok dolu dolu yaşa hayatını hiç bişey içinde kalmasın yapamadım deme

Buse bebegim senmi ilgileniyorsun takimla kilo bildirimini yapayimben sabah giremem pc gelene kadar aktif olamam idare edin sekerler en son kilo bildirimim 74.6 bu hafta 74.1 kizlar size zahmet sunu duzgun bir sekilde benim adima yazin telden beceremiyorum diyet yapamadim kosturmadan gitti iiki gitti

aynı yaştayız canım.benimde 3,5 yaşında bir kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…