Hayır canım benim listeye girmen için önemli zaten mesaj sayıların şimdiden saymaya başla. Bugün den itibaren bak Venüs yukardaki başlık kısmına yazıyor mesaj sayısını eskiden bende öyle sayıyordum sende her mesajında öyle yap canım o zor olmaz. Ama mutlaka yaz mesaj sayını. Önemli çünküay evet cevap yazacaktim unuttum ebru ablam şimdi telefondayim ya saymak zor oluyor listede olmadığım için saymıyorum listeye girince sayarım olur mu
herkese iyi haftasonları
bugün doğum günüm
venüscüm tebrik ederim canım
hepiniz öpüyrum kızlar gelezsem bugün eğer.menüm yine klasik karatay menüsü yarın ayrıntı yazarım.kaçamak yapmayı düşünmüyorum ama incecik bir dilim pastamdan yemezem hem eşime ayıp olur :)
adımsayarım bozuldu bide bugün adımsayar alacağım yeniden ebru şallınınkiydi çok güzel özellikleri vardı yazık oldu
Hayır canım benim listeye girmen için önemli zaten mesaj sayıların şimdiden saymaya başla. Bugün den itibaren bak Venüs yukardaki başlık kısmına yazıyor mesaj sayısını eskiden bende öyle sayıyordum sende her mesajında öyle yap canım o zor olmaz. Ama mutlaka yaz mesaj sayını. Önemli çünkü
herkese iyi haftasonları
bugün doğum günüm
hepiniz öpüyrum kızlar gelezsem bugün eğer.menüm yine klasik karatay menüsü yarın ayrıntı yazarım.kaçamak yapmayı düşünmüyorum ama incecik bir dilim pastamdan yemezem hem eşime ayıp olur :)
adımsayarım bozuldu bide bugün adımsayar alacağım yeniden ebru şallınınkiydi çok güzel özellikleri vardı yazık oldu
Nice mutlu yıllara canım, doğum günün kutlu olsunherkese iyi haftasonları
bugün doğum günüm
Biliyorsun ki Zeliş'cim önemli olan 5 mesajı geçmesi değiltamam öyle kolay olur ablacim haklısın sayıyorum bundan sonra zaten mesaj sayım 5i geçiyordu hergün :)
valla hiç bilmiyorum canım ama kası eritmek zordur biliyorsun kol çalışmayı bırak toparlar belki
busim o kadar güzel menülerin varki sonuna kadar hakediyorsundarısı benim başıma
Günaydın kızlarrrrrrrr :))
Kızlar ben bu diyeti uyguluyorum sizede gösteriyim dedim :)
Resmini koymaya çalıştım ama olmadı bende adresi yazıyım dedim :))
-----> :)))) ~ *... Dünyanın en güzel obezi :) ...*
Ben bunu uyguluyorum ve iyi sonuçlar alıyorum haftada minumun 2 kilo gidiyo haberiniz olaaa :)))
Kızlar şimdi diyetisyenden çıktım, telefondan yazıyorum. Tartıda 80.2 çıktım. 500 gr yağdan gitmiş!
Kızlar bugünden itibaren mesaj sayıları Buse'ye atılacak. Kocaman yazayım herkes duysun
herkese iyi haftasonları
bugün doğum günüm
canım kaptana atılıyor sanırım daha gitmedi çünkü
olmadığını biliyorsun, listede olsan çok ama çok kızardım bu menüye ben. kendi evine geçince böyle menüler görmem umarım zeliş, yoksa kilo falan veremezsin haberin olsun. suyu da yine içmemişsin belli ki, napacağız bu su işini seninle
çok güzel emoşuum, ama sanki akşam yemeği biraz erken mi olmuş ne :26:
sen şuna ne bulduysam attım ağzıma desene zeliş
iyi geceler ayşecim
ya yemen de sorun yokta ben korkarım yani zehirlenmekten falan, o yüzden tazeliğinden emin olmadığım balıkla yoğurdu yemem. ondan şaşırdım. iyi yiyorsun ve bir şey olmuyor sevindirici. ben de mi yesem napsam
iyi geceleer kızlar
öyle olmuş biraz kaptan yaa
ne demek baş ağrıtmaak olur mu öyle şeeycanım yaa üzüldüm cidden, yıpratma kendini desem de nafile tabi :26: bir an önce düzelir bu durumundan kurtulur umarım. çook geçmiş olsun.
bu moraline bu menüye bi yorum yapamam canım, iyi bile yani
iyi geceler tatlım
Merhaba arkadaslar,
bende araniza yeni katildim
Boyum 1.57 ve 80 kilo ile basladim, bugün 5. günüm sabah tartildigimda 78.7 idim sanirim
Kalori sayimi yaparak kilo veriyorum, toplamda yediklerim 1572kcal'i gecirmemeye calisiyorum.
Bol su icmeye dikkat ediyorum :126:
Düne kadar toplam 3 kez "5i 1yerde" cayi iciyorum, hazmimin hizlandiginida farkettim, fakat
bu cay bende sisiklik yapti ve sürekli karnimdan sesler geliyordu,
sinav dönemimde oldugum icin rahatsiz edeceginden simdilik bu cayi biraktim.
Bu gün bol su tüketerek ve siyah cay icerek midemin daha iyi oldugunu hissettim, sanirim problem 51 1yerde cayindaydi gercekten
2-3 gündür daha fazla yürüyerek ve spor yapmaya calisarak diyetimi destekliyorum.
Fakat 1-2 hafta pek spor yapabilecegimi sanmiyorum, sinavlardan dolayi
Düsmek istedigim kilo 59, uzun bir yolum var,
grup ile birlikte dilerim hepimiz saglikla diledigimiz agirliga yada hafiflige ulasiriz
Grupta kalori sayarak diyet yapanlar var mi?
Veya sizin yöntemleriniz neler arkadaslar
tamam Emoş seni kızdırırmıyim ben hiç :)
kızlaaaarr
dün 500gr. daha gitmiiş
51.1 kiloyuuum
34 beden olacağım 47 olursam bunu anladım50 de kalmak iyi olur sanki. :26: gerçi boyum 1.58 internetten biraz araştırdım, sporla popoyu beli şekillendirirsen çok hoş oluyor 34
mesela Kristren Bell 1.55 boyunda 34 beden ve şuna bakııınhttp://images2.fanpop.com/images/ph...t-Promo-HQ-kristen-bell-8344040-1089-1450.jpg
Günaydın kızlarrrrrrrr :))
Kızlar ben bu diyeti uyguluyorum sizede gösteriyim dedim :)
Resmini koymaya çalıştım ama olmadı bende adresi yazıyım dedim :))
-----> :)))) ~ *... Dünyanın en güzel obezi :) ...*
Ben bunu uyguluyorum ve iyi sonuçlar alıyorum haftada minumun 2 kilo gidiyo haberiniz olaaa :)))
Kızlar şimdi diyetisyenden çıktım, telefondan yazıyorum. Tartıda 80.2 çıktım. 500 gr yağdan gitmiş!
doğum günün kutlu olsun canım nice senelereherkese iyi haftasonları
bugün doğum günüm
yine gezmelerde bu kız bigün oturduğu yokkızlar ben çıkıyorum annemle gezmeye gitcez eski komşular toplaşmış yine bizi bekliyorlar, akşama burdayım öpüldünüüz
kaptiş bu arada benim popo öyle olması için 1 sene popo çalışmam gerek
Emine'cim hoş geldin canım. 27-28 Martın mesaj sayılarını göndermemişsin canım. Hemen sayıp gönderebilir misin?
Hoşgeldin aramıza serçecik bende kalori sayma yöntemini deniyordum bi ara ise yarıyor gerçekten de hedefine ulaşırsın umarım
Buse'ye gönder canım.ebrucum dünkü mesaj sayısını buseye mi göndericem yoksa sana mı?
Öncelikle hoş geldin canım aramıza. Ben sana kurallarımızı yazayım. Eğer senin içinde uygunsa okuduktan sonra, okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman lazım.Merhaba arkadaslar,
bende araniza yeni katildim
Boyum 1.57 ve 80 kilo ile basladim, bugün 5. günüm sabah tartildigimda 78.7 idim sanirim
Kalori sayimi yaparak kilo veriyorum, toplamda yediklerim 1572kcal'i gecirmemeye calisiyorum.
Bol su icmeye dikkat ediyorum :126:
Düne kadar toplam 3 kez "5i 1yerde" cayi iciyorum, hazmimin hizlandiginida farkettim, fakat
bu cay bende sisiklik yapti ve sürekli karnimdan sesler geliyordu,
sinav dönemimde oldugum icin rahatsiz edeceginden simdilik bu cayi biraktim.
Bu gün bol su tüketerek ve siyah cay icerek midemin daha iyi oldugunu hissettim, sanirim problem 51 1yerde cayindaydi gercekten
2-3 gündür daha fazla yürüyerek ve spor yapmaya calisarak diyetimi destekliyorum.
Fakat 1-2 hafta pek spor yapabilecegimi sanmiyorum, sinavlardan dolayi
Düsmek istedigim kilo 59, uzun bir yolum var,
grup ile birlikte dilerim hepimiz saglikla diledigimiz agirliga yada hafiflige ulasiriz
Grupta kalori sayarak diyet yapanlar var mi?
Veya sizin yöntemleriniz neler arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?