kızlarrr...bir süredir giremedim..kızım hastalandı onla uğraştım ateş falan bi de nette sorun vardı..nasılsınız???? ebru yaptı mı doğum falan ne var ne yok
hoşgeldiin canım geçmiş olsun. iyiyz canım şükür sen nasılsın . kaptan daha doğum yapmadı. buralardaydı biraz önce
hoşgeldin cnm ben burcu hemşirelik okuyorum 21 yaşındayım 1.60 boyunda şu an 72 kiloyum hedefim 60 inş. atlatcaz bu sınavları
hmm iyi bari=)))ben iyiyim canım bu hafta 2 gün gidemedim spora kız hasta olduğu için ama şimdi evde yaptım pilates=)) bu arada pilatesin çok faydalı lduğu kanaatine vardım kollarda bile farketti sertleşiyo tavsie ederim hepinize
hoşgeldin cnm ben burcu hemşirelik okuyorum 21 yaşındayım 1.60 boyunda şu an 72 kiloyum hedefim 60 inş. atlatcaz bu sınavları
emoş sorma ya offf valla bide en önemli dersimden 14 kredi ama hiç bakasım yok hocası pek tuhaf ynede çalıştım da bakalım hayırlısı
hoş geldin canım. çok geçmiş olsun kızın daha iyidir umarım. ebru daha az önce burdaydı haftaya perşembe Allahın izniyle doğum takım olarak meleğimizi beklşyoruzkızlarrr...bir süredir giremedim..kızım hastalandı onla uğraştım ateş falan bi de nette sorun vardı..nasılsınız???? ebru yaptı mı doğum falan ne var ne yok
tebrikler canımbu arada tartılmıyordum hiç şimdi tartıldım 52.9 çıktım bi mutlu olum ki =)))))vermişim hehehehe
pilates çok iyi ya bende evde yapıyorum daha önce 3 ay spor salonuna gittim sonra salonu taşıdılar çok uzak diye bıraktım pilates seti alıp evde devam ediyorum eskiden mekik çekmekte çok zorlanırdım pilates sayesinde çok rahat çekiyorum vücudum esnekleşti temel seviyeden başlayıp herkes yapabilir :) burcuya başlattım zaten :)hmm iyi bari=)))ben iyiyim canım bu hafta 2 gün gidemedim spora kız hasta olduğu için ama şimdi evde yaptım pilates=)) bu arada pilatesin çok faydalı lduğu kanaatine vardım kollarda bile farketti sertleşiyo tavsie ederim hepinize
arkadaslar kilomuzun yagdan gittigini nasil anlayabiliriz (özel aletler, tartilar haric)?
ay inşallah iyi geçer canım kredisi de çokmuş sen yine de çalış bakma hocaya bazen gıcık hocaların derslerinden rahat rahat geçiyosun :)
hoş geldin canım. çok geçmiş olsun kızın daha iyidir umarım. ebru daha az önce burdaydı haftaya perşembe Allahın izniyle doğum takım olarak meleğimizi beklşyoruz
tebrikler canımçok az kalmış hedefine :)
pilates çok iyi ya bende evde yapıyorum daha önce 3 ay spor salonuna gittim sonra salonu taşıdılar çok uzak diye bıraktım pilates seti alıp evde devam ediyorum eskiden mekik çekmekte çok zorlanırdım pilates sayesinde çok rahat çekiyorum vücudum esnekleşti temel seviyeden başlayıp herkes yapabilir :) burcuya başlattım zaten :)
Tesekkür ederim hosbuldum
Adim kisaca Nur21 yasimdayim, bekarim, yurt disindayim, ögrenciyim.
1.57 boyunda, bu sabah itibariyle 78 kiloyum, gecen pazar 80 kg ile basladim
Hedefim insallah 59. fakat senin boyun benden az uzun ve 51 kilo olduguna göre hedefime ulastikdan sonra, dahada cok kilo veririm belki
Kalori sayarak kilo veriyorum fakat sadece kaloriye dikkat etmiyorum besin degerlerine dikkat ediyorum. dengeli beslenmeye calisiyorum.
Misal cok az ekmek tüketiyorum ve siyah ekmek haric tüketmiyorum.
Pilavi cok sevmeme ragmen 1 haftadir agzima sürmedim, pirinc ve makarna, patates gibi seylerden uzak durmaya calisiyorum.
Bol sebze tüketmeye dikkat ediyorum.
Aclik hissimi meyve ile degil, sebze ile dindirmeye calisiyorum.
Özellikle aksamlari meyve yemeMeye calisiyorum, cünkü sekere dönüsüyor.
Sabah kahvaltilarimda genelde 1-2 haslanmis yumurta bulunduruyorum, bu beni tok tutuyor ve kolestrol problemim olmadigindan sorun olmuyor.
doktorun söyledigine göre de cok saglikliymis, bu beni daha cok sevindiriyor
Baligi cok seviyorum ve bol limonlu balik ve salata tüketiyorum.
Bu troid rahatsizligimada iyi geliyor.
salatama yaklasik 1 yemek kasigindan fazla yag dökmüyorum.
5i 1yerde cayini 2-3 gündür icmiyorum, cünkü bende baya siskinlik yapti, sürekli karnimdan gurultular geliyordu.
rahatsiz ettigi icin suan sinav dönemimde biraktim, fakat daha sonra yine baslamak istiyordum taaki senin dedigini okuyana kadar.
Eskisinden daha cok hareket etmeye, yürümeye calisiyorum.
Vakit buldukca leslie ile yürüyorum veya disarida yürüyorum.
Yine sinav dönemimde oldugum icin cok fazla vaktim olmadigimdan 2 hafta daha az hareketli gececek
Suan aklima gelenler bunlar.
yesil cayin cesitleri varmis, hangisi daha faydali ve saglikli oldugunu biliyormusun veya buradakiler hangi cesidini kullaniyor?
Ayyyyyyyy yazmamışmıyım kuralları :26:Ben yazdım sanıyorumPeki canim bekliyorum,
zaten pcye bagliyim suanda ödev yaziyorum :126:
Ayyyyyyyy yazmamışmıyım kuralları :26:Ben yazdım sanıyorumKafa uçtu iyice. Bu arada tanıtayım kendimi. Takım kaptanıyım. İSmim Ebru. 31 yaşındayım. Konya da yaşıyorum. Bir tane kızım var ikincisi yolda inşallah. Tanıştığımıza sevindim bu arada
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimsedüşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
diyetisyenim çok susuzluk çekiyosan yağdan gider demişti bana bi de diyet boyunca halsizlik olmayacak. ben ilk haftamda ödem attığımdan su kaybı oldu ama sonraki haftalarda yağdan vermeye başladım baya araştırdım da su yağ yakımında çok önemli yağ yakılınca susuzluk çok görülürmüş. tartılara çok güvenmemek lazım bi ara 2,5 kilo verdim tartımda 1,9 kilosu yağdan gitmiş diye gösterdi ama diyetisyende ölçtürdüğümde 1.4 kg çıktı
arkadaslar bu iksir suan burada cok tutuluyor ve kapis kapis satiliyor...:enbuyukkk:
10 günde 5 kilo verdiriyormus yan etkisiz zararsiz tamamen dogal ve yag yakici bitkisel bir karisim....:1shok:
organik ürünler satan özel bir magazanin kendi anlasmali uzman dr ve biyologlariyla bulduklari özel bir formül ve bence cok pahali bir fiyata 50 euro ya satiyorlar...ama orada calisan cok samimi arkadasim (uzman biyolog) icindekileri miktarlarina varana kadar bana söyledi..Aslinda o kadar allayip pullayip etrafa mucize formül diye pazarladiklari ve kendi özel formülümüz diyip sadece bizde bulabilirsiniz dedikleri formul hepimizin kolaylikla bulabilecegi bitki suyu karisimlari..
ben bugün basladim icmeye ve bakalim 10 gün sonra sonucu buradan paylasirim insallah sonuc iyi olur hem kendime hem size bir faydam olur...dilerseniz hemen deneyin ya da 10 gün bekleyin siz bilirsiniz...ben magazadaki yogunlugu görünce ve oraya gelenlere dayanamadim utana SIKIla da olsa sordum,gerceklik payi var mi diye..sorduklarim hepsi cok memnun ve zaten memnun olmasak neden yeniden alalim dediler...bilemiyorum...ben hemen sizinle paylasmak istedim...a.s.a.s.
Malzemeler1 bardak icin ölcü )
15 ml ENGINAR SUYU
15 ml ISIRGAN SUYU
50 ml PATATES SUYU
60 ml DOMATES SUYU
(domates suyu icemeyenler icin havuc-elma-mango karisik meyve suyu)
bunlari karistirip sabah ve aksam yemekten yarim saat önce iciyorsunuz...normal sporunuza devam ve beslenmenize dikkat ediyorsunuz ve insallah kilolara veda ediyoruz..:enbuyukkk:
ya adminlerim ben konuyu düzenlemeye calisirken diyet bölümüne de ayni konuyu ikinci kez acmisim,özür dilerim,yardimci olabilir misiniz acaba..zayiflama ile ilgili oldugundan diyet bölümünde mi olmali yoksa bitkisel bir iksir oldugundan alternatif tip bölümünde mi olmali bilmiyorum ama,nasil uygun görürseniz orada kalmasina yardimci olur musunuz lütfen...
.
Kizlar bunu deneyen var mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/bitkisel-kurler-sifa-receteleri/177023-zay305flama-iksiri.html
ben sinavlardan sonra denemeyi düsünüyorum
Akşam toplu şekilde yazmamız lazım canım. Gün içinde tek tek yazılan menüleri yorumlamak çok zor oluyor. Çünkü biliyorsun günlük beslenme sadece tek bir öğünde toplanmıyor. Bu nedenle menülerimizi toplu olarak yazmamız lazım. Akşam yazmanın zorluğunu tam olarak anlayamadım. Müsait olduğun zaman akşam yazarsın, önemli bir durumun olursa eğer ertesi gün yazabilirsin.Bende memnun oldum
Okudum fakat bir sorum var.
2. Madde: hergün yediklerimizi aksam toplu halde mi yazmak zorundayiz, yada gün icersinde kahvalti yaptiktan sonra gelip kahvalti da bunu yedim vsa. yazabilirmiyiz.
Yani ögünlerimizi parca parca paylasabilirmiyiz, yada toplu halde mi yazmak zorundayiz?
Eger toplu halde yazmak zorundaysak, aksam yazmak belki zor olabilir, menümü hep ertesi gün yazabilirmiyim?
Böyle karışımlara ben pek sıcak bakmıyorum. Önemli olan sağlıklı beslenmek bence. Bide 10 günde 5 kilo çok ama çok fazla. Bence deneme derim.Kizlar bunu deneyen var mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/bitkisel-kurler-sifa-receteleri/177023-zay305flama-iksiri.html
ben sinavlardan sonra denemeyi düsünüyorum
Aferin bak isteyince oluyor demek ki akşama 3 litre görmek istiyorum senden Zeliş.Busi 2 litre oldu suyum akşama kadar 3 bile yapabilirim
Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Sporun ve suyunda çok iyi. Hadi bakalım bu hafta bana verdiğin sözü tut güzel bir sonuç al cumaya.kızlar ben menümü yazıyım çünkü akşam yemeğinden sonra dayımlara gitcez
SABAH(10:00)
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 DOMATES
1 SALATALIK
1 BİBER
5 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
1 DİLİM TAM BUGDAY
1 KK PEYNİR 4 ZEYTİN
ARA YOK
ÖĞLE(14:00)
5 TANE KUŞBAŞI IZGARA ET
1 KASE CACIK
ARA YOK
AKŞAM(18:30)
YAĞSIZ OMLET
YARIM KK PEYNİR
4 TANE ZEYTİN
DOMATES BİBER SALATALIK YİCEM
ŞİMDİYE KADAR 2 LT SU (3 OLUR)
1 SAAT WALK AT HOME
50 TANE MEKİK
ne mutlu sana venüs tebrikler :)
Çok sevindim ben de bebeyimleeerVenüscüm süpersin canım. Bir kilo gitmiş. Ama dünkü bildirimin kötü oldu gerçekten. Eğer bu haftada bir kilo verirsen haftaya ortalaman süper olur. Hadi bakalım asıl biraz bu haftaya. Umarım listende değişiklik yapmıştır diyetisyen
Çok teşekkür ederim canım yaaa..herkese iyi haftasonları
bugün doğum günüm
venüscüm tebrik ederim canım
hepiniz öpüyrum kızlar gelezsem bugün eğer.menüm yine klasik karatay menüsü yarın ayrıntı yazarım.kaçamak yapmayı düşünmüyorum ama incecik bir dilim pastamdan yemezem hem eşime ayıp olur :)
adımsayarım bozuldu bide bugün adımsayar alacağım yeniden ebru şallınınkiydi çok güzel özellikleri vardı yazık oldu
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeay venüüüsçok sevindim harika bir habeeer yehuuu
Biraz değişiklik oldu neyseki canımcımvenüsüm inşallah haftaya çok daha iyi bir sonuç alıcaksın :) menünde değişiklik var mı?
Aşkıııııııııııııım ben de seninle çok gurur duyuyorum iyiki yanımdasın, diğer takım arkadaşlarım da iyiki yanımda.Aşkımm seninle gurur duyuyorum mükemmelsinnnnnnnn :))))
İşte benim venüsüm buuuuu :)))
Ben becerebildiğim kadar anlattım ama kaptancığım bilmiyorumArkadaşlar yeni gelen arkadaşlara mesaj sayma işlemini anlatabilir misiniz? Mesela Karamel ve Nur'a. Benim çok vaktim olmuyor uzun uzun anlatmaya. Sizler anlatırsanız sevinirim.
Hoşgeldin canım, ben Venüs. 21 Yaşındayım, kilom hemen aşağıda. Vermem gereken 25 kilom var ve takımımla çok mutluyumBende memnun oldum
Okudum fakat bir sorum var.
2. Madde: hergün yediklerimizi aksam toplu halde mi yazmak zorundayiz, yada gün icersinde kahvalti yaptiktan sonra gelip kahvalti da bunu yedim vsa. yazabilirmiyiz.
Yani ögünlerimizi parca parca paylasabilirmiyiz, yada toplu halde mi yazmak zorundayiz?
Eger toplu halde yazmak zorundaysak, aksam yazmak belki zor olabilir, menümü hep ertesi gün yazabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?