Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarrr...bir süredir giremedim..kızım hastalandı onla uğraştım ateş falan bi de nette sorun vardı..nasılsınız???? ebru yaptı mı doğum falan ne var ne yok

hoşgeldiin canım geçmiş olsun. iyiyz canım şükür sen nasılsın . kaptan daha doğum yapmadı. buralardaydı biraz önce

hoşgeldiin canım geçmiş olsun. iyiyz canım şükür sen nasılsın . kaptan daha doğum yapmadı. buralardaydı biraz önce

hmm iyi bari=)))ben iyiyim canım bu hafta 2 gün gidemedim spora kız hasta olduğu için ama şimdi evde yaptım pilates=)) bu arada pilatesin çok faydalı lduğu kanaatine vardım kollarda bile farketti sertleşiyo tavsie ederim hepinize

evet canım bnde yapıyorum karın egzersizi olarak platesi farkedio hemen

ay inşallah iyi geçer canım kredisi de çokmuş sen yine de çalış bakma hocaya bazen gıcık hocaların derslerinden rahat rahat geçiyosun :)
kızlarrr...bir süredir giremedim..kızım hastalandı onla uğraştım ateş falan bi de nette sorun vardı..nasılsınız???? ebru yaptı mı doğum falan ne var ne yok
hoş geldin canım. çok geçmiş olsun kızın daha iyidir umarım. ebru daha az önce burdaydı haftaya perşembe Allahın izniyle doğum takım olarak meleğimizi beklşyoruz
bu arada tartılmıyordum hiç şimdi tartıldım 52.9 çıktım bi mutlu olum ki =)))))vermişim hehehehe
tebrikler canım çok az kalmış hedefine :)
pilates çok iyi ya bende evde yapıyorum daha önce 3 ay spor salonuna gittim sonra salonu taşıdılar çok uzak diye bıraktım pilates seti alıp evde devam ediyorum eskiden mekik çekmekte çok zorlanırdım pilates sayesinde çok rahat çekiyorum vücudum esnekleşti temel seviyeden başlayıp herkes yapabilir :) burcuya başlattım zaten :)

arkadaslar kilomuzun yagdan gittigini nasil anlayabiliriz (özel aletler, tartilar haric)?

diyetisyenim çok susuzluk çekiyosan yağdan gider demişti bana bi de diyet boyunca halsizlik olmayacak. ben ilk haftamda ödem attığımdan su kaybı oldu ama sonraki haftalarda yağdan vermeye başladım baya araştırdım da su yağ yakımında çok önemli yağ yakılınca susuzluk çok görülürmüş. tartılara çok güvenmemek lazım bi ara 2,5 kilo verdim tartımda 1,9 kilosu yağdan gitmiş diye gösterdi ama diyetisyende ölçtürdüğümde 1.4 kg çıktı

kızlar bu arada 4buçukta diyetisyen randevum vardı unutmuşum hemen çıkıyorum bu hafta gitmezsem bi daha zor randevu alırım allahtan yakın eve görüşürüz öpüldünüz

inşallah canım iyi geçer ya çalıştım ama bakalım kısmet evet ya çok iyi oldu emoşşşş çok sağol

Peki canim bekliyorum,
zaten pcye bagliyim suanda ödev yaziyorum :126:
Ayyyyyyyy yazmamışmıyım kuralları :26:Ben yazdım sanıyorumKafa uçtu iyice. Bu arada tanıtayım kendimi. Takım kaptanıyım. İSmim Ebru. 31 yaşındayım. Konya da yaşıyorum. Bir tane kızım var ikincisi yolda inşallah. Tanıştığımıza sevindim bu arada

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimsedüşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Arkadaşlar yeni gelen arkadaşlara mesaj sayma işlemini anlatabilir misiniz? Mesela Karamel ve Nur'a. Benim çok vaktim olmuyor uzun uzun anlatmaya. Sizler anlatırsanız sevinirim.

Bende memnun oldum

Okudum fakat bir sorum var.

2. Madde: hergün yediklerimizi aksam toplu halde mi yazmak zorundayiz, yada gün icersinde kahvalti yaptiktan sonra gelip kahvalti da bunu yedim vsa. yazabilirmiyiz.
Yani ögünlerimizi parca parca paylasabilirmiyiz, yada toplu halde mi yazmak zorundayiz?

Eger toplu halde yazmak zorundaysak, aksam yazmak belki zor olabilir, menümü hep ertesi gün yazabilirmiyim?

bende baya su iciyorum eskisine göre ve daha cok susuyorum, ama idrara da eskisinden daha sIk gidiyorum.
Umarim giden yaglardan gidiyordur, ama ilk haftam oldugu icin muhakkak su'danda gitmistir

Kizlar bunu deneyen var mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/bitkisel-kurler-sifa-receteleri/177023-zay305flama-iksiri.html

ben sinavlardan sonra denemeyi düsünüyorum

kızlar ben menümü yazıyım çünkü akşam yemeğinden sonra dayımlara gitcez

SABAH(10:00)

1 HAŞLANMIŞ YUMURTA

1 DOMATES

1 SALATALIK

1 BİBER

5 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

1 DİLİM TAM BUGDAY

1 KK PEYNİR 4 ZEYTİN

ARA YOK

ÖĞLE(14:00)

5 TANE KUŞBAŞI IZGARA ET

1 KASE CACIK

ARA YOK

AKŞAM(18:30)

YAĞSIZ OMLET

YARIM KK PEYNİR

4 TANE ZEYTİN

DOMATES BİBER SALATALIK YİCEM

ŞİMDİYE KADAR 2 LT SU (3 OLUR)

1 SAAT WALK AT HOME

50 TANE MEKİK

Son düzenleme:
Akşam toplu şekilde yazmamız lazım canım. Gün içinde tek tek yazılan menüleri yorumlamak çok zor oluyor. Çünkü biliyorsun günlük beslenme sadece tek bir öğünde toplanmıyor. Bu nedenle menülerimizi toplu olarak yazmamız lazım. Akşam yazmanın zorluğunu tam olarak anlayamadım. Müsait olduğun zaman akşam yazarsın, önemli bir durumun olursa eğer ertesi gün yazabilirsin.

Böyle karışımlara ben pek sıcak bakmıyorum. Önemli olan sağlıklı beslenmek bence. Bide 10 günde 5 kilo çok ama çok fazla. Bence deneme derim.

Busi 2 litre oldu suyum akşama kadar 3 bile yapabilirim
Aferin bak isteyince oluyor demek ki akşama 3 litre görmek istiyorum senden Zeliş.

Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Sporun ve suyunda çok iyi. Hadi bakalım bu hafta bana verdiğin sözü tut güzel bir sonuç al cumaya.

ne mutlu sana venüs tebrikler :)

Çok sevindim ben de bebeyimleeer
Çok teşekkür ederim canım yaaa..
ay venüüüs çok sevindim harika bir habeeer yehuuu
Bendeeeeeeeeeeeeeeeee
venüsüm inşallah haftaya çok daha iyi bir sonuç alıcaksın :) menünde değişiklik var mı?
Biraz değişiklik oldu neyseki canımcım
Aşkımm seninle gurur duyuyorum mükemmelsinnnnnnnn :))))
İşte benim venüsüm buuuuu :)))
Aşkıııııııııııııım ben de seninle çok gurur duyuyorum iyiki yanımdasın, diğer takım arkadaşlarım da iyiki yanımda.
Arkadaşlar yeni gelen arkadaşlara mesaj sayma işlemini anlatabilir misiniz? Mesela Karamel ve Nur'a. Benim çok vaktim olmuyor uzun uzun anlatmaya. Sizler anlatırsanız sevinirim.
Ben becerebildiğim kadar anlattım ama kaptancığım bilmiyorum
Hoşgeldin canım, ben Venüs. 21 Yaşındayım, kilom hemen aşağıda. Vermem gereken 25 kilom var ve takımımla çok mutluyum

Cevaplariniz icin tesekkür ederim.

O halde kurallari okudum - anladim - kabul ettim

Haydi bismillah :)

PS: Bu arada o paylastigim zayiflama iksiri diye ismi olan seye baktim alman sayfalarinda, detox icin kullanilan bir iksirmis.
Selülit problemleri olanda gözle görülür düzelme sagliyormus.
Asil amaci kilo verdirmek degilmis.

Ama arkadaslar yapma dedi, demekki uzak durma fayda var.

Bir sorum var bu arada:

Selülitlerden kurtulamayacagimizi biliyorum fakat onlari nasil azaltabiliriz?
(Spor haric, cünkü spor zaten yapacagim zaman buldukca.)
Misal belli bir hareket sekli veya herhangi bir sebze meyve vs. neler ise yarar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…