Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlarrr :) Yazmam gereken bilgiler varmış galiba hemen yazıyorum :))

Şu anki kilom :100
Hedef:57
Boyum 1.68
Yaşım :17
Karamel'cim hedefini 57 olarak belirtmişsin ama ben 60 olarak not alıyorum canım. Çünkü önünde uzun bir yol var. Makul bir hedef olması daha mantıklı geldi bana. 57 de olman gereken kilo zaten ama diyet uzun süre yapıldıktan sonra bıkkınlık getirebiliyor. Önce 60 olursun inşallah sonra eğer istersen hedefini 57 ye çekebilirsin.

tamam ebrucum gönderdim onu da. sen yoksun diye geçen 2 günü buseye göndermiştim saymışsın tek tek yordum seni :26:
Sorun yok canım zaten bugün tek tek saydım biçok kişinin mesajlarını. Ama seninkisini saymak zor oldu İnsan aktif olunca mesaj sayısıda çok oluyor

Tamamdır canımmm :))

Ebru ablacim böyle tek tek sayacağıni bilseydim ben sayardim önemsiz sanıyordum listede olmadığım için kusura bakma ablacim

ben bile geçen gün zorlandım sayarken kaptancımmmm :):) bütün gün evde olunca yazmışım da yazmışım

Tesekkür ederim hosbuldum

Adim kisaca Nur 21 yasimdayim, bekarim, yurt disindayim, ögrenciyim.
1.57 boyunda, bu sabah itibariyle 78 kiloyum, gecen pazar 80 kg ile basladim
Hedefim insallah 59. fakat senin boyun benden az uzun ve 51 kilo olduguna göre hedefime ulastikdan sonra, dahada cok kilo veririm belki

Kalori sayarak kilo veriyorum fakat sadece kaloriye dikkat etmiyorum besin degerlerine dikkat ediyorum. dengeli beslenmeye calisiyorum.
Misal cok az ekmek tüketiyorum ve siyah ekmek haric tüketmiyorum.
Pilavi cok sevmeme ragmen 1 haftadir agzima sürmedim, pirinc ve makarna, patates gibi seylerden uzak durmaya calisiyorum.
Bol sebze tüketmeye dikkat ediyorum.
Aclik hissimi meyve ile degil, sebze ile dindirmeye calisiyorum.
Özellikle aksamlari meyve yemeMeye calisiyorum, cünkü sekere dönüsüyor.

Sabah kahvaltilarimda genelde 1-2 haslanmis yumurta bulunduruyorum, bu beni tok tutuyor ve kolestrol problemim olmadigindan sorun olmuyor.
doktorun söyledigine göre de cok saglikliymis, bu beni daha cok sevindiriyor

Baligi cok seviyorum ve bol limonlu balik ve salata tüketiyorum.
Bu troid rahatsizligimada iyi geliyor.
salatama yaklasik 1 yemek kasigindan fazla yag dökmüyorum.

5i 1yerde cayini 2-3 gündür icmiyorum, cünkü bende baya siskinlik yapti, sürekli karnimdan gurultular geliyordu.
rahatsiz ettigi icin suan sinav dönemimde biraktim, fakat daha sonra yine baslamak istiyordum taaki senin dedigini okuyana kadar.

Eskisinden daha cok hareket etmeye, yürümeye calisiyorum.
Vakit buldukca leslie ile yürüyorum veya disarida yürüyorum.
Yine sinav dönemimde oldugum icin cok fazla vaktim olmadigimdan 2 hafta daha az hareketli gececek

Suan aklima gelenler bunlar.

yesil cayin cesitleri varmis, hangisi daha faydali ve saglikli oldugunu biliyormusun veya buradakiler hangi cesidini kullaniyor?

tekrar hoşgeldin nur :) çoğu şeyin bilincindesin zaten bu çok güzel :)5i bir yerde çayını ben uzun süre kullandım ilk aylarda baya faydalı gibiydi ama sonra faydaasını görememeye başladım bende yeşilçay içiyorum çok daha iyi. aktardan alabilirsin sade yeşilçay olarak ben bu hafta çaykurun yeşilçayını içmeye başladım yurtdışında olduğundan bulmanın imkanı yok tabi :) aktar tarzı bir yerden alabilirsin :)

Tesekkür ederim.
Caykurun poset siyah cayini gördüm ama yesil cayina bakmam lazim

Birde bir sorum var, bu yesil ca ymidede sisiklik yapiyor mu veya cok wcye getiriyor mu ?

Son düzenleme:
yarın sınavım var ya pazar pazar sınav koymuşlar psikolojim bozuldu

burcuu benimde var yalnız değilsin bide saatler ileri alınıyo unutmaa sınava geç kalmayalım :)
Tesekkür ederim.
Caykurun poset siyah cayini gördüm ama yesil cayina bakmam lazim

Birde bir sorum var, bu yesil ca ymidede sisiklik yapiyor mu veya cok wcye getiriyor mu ?

tuvalete çıkmada etkisi oluyo. benim midemi rahatlatıyo mesela. şişkinlik çok hissetmedim en az 3-4 bardak içiyorum. bulamazsan aktardan falan bakabilirsin canım

Ok, tesekkür ederim.
Sinavlardan sonra deneyecegim insallah.

aynen benimde, atlaticaz insallah

hoşgeldin cnm ben burcu hemşirelik okuyorum 21 yaşındayım 1.60 boyunda şu an 72 kiloyum hedefim 60 inş. atlatcaz bu sınavları

emoş sorma ya offf valla bide en önemli dersimden 14 kredi ama hiç bakasım yok hocası pek tuhaf ynede çalıştım da bakalım hayırlısı

kızlarrr...bir süredir giremedim..kızım hastalandı onla uğraştım ateş falan bi de nette sorun vardı..nasılsınız???? ebru yaptı mı doğum falan ne var ne yok

bu arada tartılmıyordum hiç şimdi tartıldım 52.9 çıktım bi mutlu olum ki =)))))vermişim hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…